Явно само аз смятам за егоистично умишленото ставане на самотна майка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122725)
 Любов и изневяра (30144)
 Секс и интимност (14520)
 Тинейджърски (21991)
 Семейство (6592)
 Здраве (9690)
 Спорт и красота (4743)
 На работното място (3257)
 Образование (7372)
 В чужбина (1672)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18910)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Явно само аз смятам за егоистично умишленото ставане на самотна майка
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 5438 пъти
Четох онази тема, че жена, която нямала късмета да срещне подходящ мъж, искала да забременне от донор и сама цял живот да си отглежда дете.

Не ангажирам никого с мнението си, но лично за мен това е егоистично. Разбирам желанието на всеки човек да стане родител и даже адмирирам, но умишлено да обричаш дете да е полусирак от раждането му, не го разбирам. Не казвам, че жената няма да си гледа добре детето, но това, което ме изненадва, че никой, ама никой не го сметна за егоистично. Да, съгласен съм, че не е по-добре детето да има майка и баща отрепки, но и това не мисля, че е много редно. Съгласен съм и, че няма гаранция, че някой родител няма да умре впоследствие, но това вече е съдба, а не зорлям да правиш дете сирак. Поне да си осинови, за да спаси сираче и за него ще е по-добре да расте само без баща, отколкото без майка и баща, но да направиш дете с ясната идея, че то ще е без баща, само защото на някого му се е приискало да е родител... Пак казвам, няма лошо да си родител, ама да е с нормално семейство. Така ебз баща на детето ще му повлияе много в живота, вероятнои ще старада, ще се комплексира от другите деца, които имат бащи, може би ще се чувства и виновно и незаслужаващо.

Сега ще настърхнете, но за мен това е като двама гейове да си направят дете. Същите доводи важат тук - детето никой не го пита дали иска да има двама бащи вместо майка и баща, не мисля, че ще се развие правилно предвид, че е доказано, че родителските фигури. Но разбираш ли на гейовете им с е доиграло на баща и баща и дай да съсипем някое дете. Да, не е пдо-обре да са родители алкхолици или децата да растат по домове, но поне да си осиновят и те, вместо да правят ново дете. Поне да се избегне оставането на едно дете на произвола на съдбата.

Не знам, но малко извратено започва да ми сатва всичко. ЩОм никой не е съглсен с мен, явно аз съм задръстения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 80

преди: 2 години, 2 месеца
hash: 88cf81c5e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Абсолютно те подкрепям, авторе. Като от своя страна ще допълня, че смятам ставането на биологичен родител като цяло и създаването на нови хора за крайно егоистична, егоцентрична, неразумна и неморална постъпка, защото съм антинаталист. Жена на 26 години съм и не възнамерявам да имам деца. А разни хора тук, които супер нагло обвиняват и държат сметка на жените, че не раждали, все едно е тяхна работа, ако ще държат сметка на някого, то нека да са всички, които раждат, а нямат нито средствата, нито способностите, нито морала, нито психиката да отгледат едно дете и да му осигурят всичко необходимо, за да стане нормален, здрав и щастлив, функционален човек, и само вредят, създавайки само нещастие и разруха след себе си. И въобще не говоря за някой друг етнос тук. Иначе те подкрепям в твоята теза напълно!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 917b1aabeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

4.   Лала това насажданете в обсетственото съзнание от едно време модели на мислене. Ако жената беше написала, че просто ще забременее от някого к*рва, шаврантия, дето и копеле. Обаче ако тя е умъжена и мъжът и почина тогава е майка героиня, защото сама се грижи за детето си. Ако е разведена ал ужас. Всичко останало первезия и лошо западно влияние.
Ама иначе няма проблем да живеят двама души, които нямат общо и само се карат и да гледат деца.
Хора светът се променя. Сексуалната ориентация, религията и произхода нептрябва дарводят до дискриминация и стигматизация.
А ако жената която иска да имапдете, но няма мъж реши да остане без деца тогава обществото пак ще каже ялова, егоиска, поне едно дете да беше отгледала.

Ж36

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 6a2b2d68ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   Каква е тази дума антинаталист, леле. Лчина работа е, но ако продължаваме с тая тенденция да раждаме принцове и принцеси, Индия и Африка ще заличат изцяло бялото население, защото им пука само за бройката, не са качеството, нито за образование и прочие. Планетата ще се превърне в място на черни роби, които ще бачкат за една коричка хляб. Белите ще са господари, но ще са супер малко.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: f06e54622e
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

7.   Авторе, подкрепям те. Поради тази причина и съм против осиновяването на деца от гей двойки. Хомосексуалистите не са по-лоши като хора от хетеросексуалните, но детето има нужда от бащина и майчина фигура. Казвам го от опит. Расъл съм без баща. Ами усеща се. Има неща, на които само един баща може да научи детето. Трябваше да ги усвоявам в по-зряла възраст, което е доста трудно вече и има пропуски.
Аз съм застаряващ ерген. И аз искам да имам дете, мислил съм да си осиновя или да платя на сурогатна майка. Имам пари. Но не искам да обричам дете да расте без майка, задето аз не мога да си намеря жена. Не е редно просто.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 88cf81c5e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

9.   4, първо се научи да пишеш, и после давай акъли. Едвам ти се разбира. Най-жалкото е, че такива като теб най-много държат да си оставят гените, и то по много пъти!

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 67aa45e173
гласове:
1 2 3 4 5
  (48 гласа)

10.   Ех защо си отидоха някои неща заедно със социализма? Нито щеше да има инвитро, нито щеше да се чуе за такова нещо като сурогатна майка, нито щеше някой доктор психопат да се меша в гените на децата и да правят опити с деца с еди си какви очи, цвят на коса, кожа и пр. Такива антинаталистки като тази 26-годишната на момента щеше да бъде изпердашена в ленивия си задник от баща си и да й бъде намерен мъж за отрицателно време и щеше не само да ражда ДЕЦА, ами и да ги гледа бетер с мъжа, къщата и всичко останало и нямаше да смее не само да се оплаче на някой, но и гък да каже!

Жена ли си, с вагина ли си, имаш ли цикъл, ЗНАЧИ ТРЯБВА ДА РАЖДАШ! Точка.

Така е предопределено от Господ Бог. И която си позволи своеволия, някой ден задължително кармата ще й се стовари на главата. Такъв живот, който го живееш само за да си доставяш личен кеф и изгода, няма. Някой ден ще го разберете, но ще си плащате с лихвите.

А що се отнася за онази тема с 39 год. изтерясала, уредила си живота, наша дърта мома, ако посмее да направи тази простотия да забременее от донор и тя ще си плаща по пълна програма.

В книгата на живота никъде и никога не е записано, че човек има право да забременява по изкуствен начин! Това са сатанистки практики, за които горчиво ще плащат, както донорите, така и сурогатните "майки"!

Деца-хибриди никому не са притрябвали. Някой ден ще го разберете, но чрез страдания. Животът е определил ясно, какъв е начина за зачеване - един мъж с една жена правят вагинален секс, мъжът свършва в жената и я заплодява.

Всички оправдания - ама няма мъж, ама туй, пък онуй..., тея номерца не минават пред законите на живота. Като ги нарушите, ще си сърбате попарата след това.

И само една много бърза, а и полезна справка с речника:

сурогат - 1. Продукт, който е непълноценен заместител на друг продукт.
2. Прен. Пренебр. Непълноценен заместител; ерзац.

Това е за ония, които ще надигнат вой, че съм религиозно куку.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 1cbffd2282
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

11.   Не съм съгласна с автора, защото е пълно с деца без бащи. Почти нямаше нормално семейство докато учех. Тогава защо да е егоистично сама жена да си създаде. Може жената да е умна и да възпита качествено детето си. Може да си намери и съпруг по-късно, който да я приеме заедно с детето. Аз искам да имам дете с моите гени, затова не бих си осиновила. Още повече, че вероятно не бих била подходяща, точно защото нямам мъж до себе си. И още нещо, етническите българи изчезват като нация, затова според мен трябва да се толерира създаването на деца, дори и по този начин.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 6d61089f7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

12.   До 10 - А не, не си религиозно куку, просот си поредният пмислил се, че мнгоо ги разбира и тръгна да раздава правосъдие по форумите. Само да попитам - кой точно е твоят Бог или Богове, както и коя е точно книгата ти? За справка!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 518debf5e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

13.   Браво, авторе. Пише ти дете на самотна майка. Да ти кажа, на майките през ум неим минава това, в по-голямата част от случайте. Че си обслужват егото с държанче, но е много типично за нашите ширини за съжаление. От опит ти казвам, че това рано или късно им се връща, с цената на много странания и за двете страни. А рецептата за латентен хомосекусализъм при момчетата е точно тази - без мъжко присъствие до 5-6 тата година...

Малко или много, всяко дете е плод на родителски егоизъм да го имаш, но когато са двама души и направят всичко възможно детето да има пълноценно семейство - любов, покрив - все пак, по е приемливо...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 518debf5e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

14.   Бреей, какви самоуверени хора. 1. Аз имам правото да се разпореждам с чеждия живот, имам правото да си имам роб, защото сме в свободен свят - моля? По-скоро си в Апартрейда, моя мила. А за чичака с насилственото забременяване - съжалявам за естетиката ти, приятелю, с нея може само да пожънеш нещастие.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 91d74b9523
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

17.   А , колко мъже има дето не стават за бащи , пък жената може да срещне мъж по-късно , но възможностите за дете не са вечни .

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 40fc9e09e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

18.   Авторката на онази тема има правото да иска да има дете и е нормално, защото все пак е жена. Само ми е чудно, защо мисли за изкуствено оплождане и се подготвя с мисълта да го гледа сама, след като е все още на възраст, на която може да роди дете, заченато естествено с любов с мъж, който да бъде неин спътник в живота и заедно да отглеждат детето си. Освен това, ако тя има качествата да е добра съпруга и майка и умее да прави правилен подбор на мъже, би трябвало да е лесно за нея да задържи годен за сериозни отношения мъж до себе си и да поддържат едно сплотено семейство.

Номер 17, често тези, които най-НЕ стават за бащи, точно те биват избирани да стават бащи.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 55c2f2a66f
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

19.   18, жената се опитала, но не намерила подходящ мъж и се е отказала да търси повече. Няма лошо да искаш да си родител, но не това е начина според мен. Защото всеки вика "ама жената иска". Жената иска, ама бъдещето дете никой не го пита дали иска, нали? Или то се предполага, че жената като иска и детето е длъжно да иска и то да расте цял живот без баща?

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 100c08cd8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

20.   Не е само до избор на партньор. Ти се влюбваш и избираш измежду това, което срещаш. Никъде няма гаранция, че ще срещнеш подходящ партньор за семейство (докато си в детеродна възраст). Подходящ означава на първо място да имате взаимни чувства и сходство по характер, темперамент и житейски цели.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 88cf81c5e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

21.   Правилният ред е такъв: първо срещаш мъж, когото обичаш истински и на когото искаш да родиш дете и после другото естествено следва от самосебе си. А не си търсиш на всяка цена партньори (все неподходящи) и не ходиш в банки за сперма – някои хадят даже до други континенти и се сношават с други раси, само и само на всяка цена да имаш дете. Колко мои познати си съсипаха живота така. Понякога просто не е писано. Не е края на света ако нямаш деца.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: c49f98739e
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

22.   Аз не знам човешко поведение, което да не е егоистично... Природата е егоистично и жестоко нещо. Детето, и да има двама родители, са го направили щото им се прави секс, имат инстинкт за репродукция програмиран в мозъка, бълващ хормони, емоции и т.н. Не щото са го питали това дете дали иска да му "дават живот", не защото са преценили, че неговият живот ще е положителен Всяко дете е плод на егоизъм и сладострастие, зад които се стрие непрестанна борба за оцеляване... Това е житейски факт.

Така, че доводите са ти грешни. Всички са егоисти, оцеляването (личното и на вида) е егоизъм, и е трудно да четеш морал на едните, пък не на другите.

Какво да кажем за днешните млади момичета които някакси успяват да преспят все с неправилните мъже? Дори самите те не ги искат тия деца, но "просто стана"... Те са по-зле, от да кажем една по-успяла и зряла жена със средства, която наистина ще се грижи за детето. Поне физически. Тръгне ли се в тая посока - кой може и кой не може да има деца, се стига до евгеника и други неприятни теми. Дори елитите се отказаха от тези идеи, защото видяха, че не можеш да се пребориш с природа. Решиха си проблемът по друг начин, като се откъснаха от простолюдието, даже подстрекават извращенията, защото това прави хората по-лесни за управление...

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 40fc9e09e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

23.   Номер 19, за жените (дори и много от тези, които са под средната хубост и с известно наднормено тегло) е много лесно да се съберат с преобладаващата част от мъжете, тъй като имат огромен избор и предимството мъжете да са ловците и много по-склонните да правят отстъпки (лично време, съобразяване, пари) в името на жената. Ниска, бедна и безработна жена с външност 3/10 още до вечерта може да си уреди няколко срещи с 20-30 см по-високи от нея мъже с добри доходи и външност 6-7/10. Обратното обаче е абсурд да се случи. Много от тези мъже със средна и над средна хубост и добри доходи над средния са все още девствени, защото жени под тяхното равнище се надценяват, не ги отразяват и се целят доста по-нависоко.

Що се касае до обсъжданата авторка на онази тема, то щом тя е на 39 години, значи все още е сравнително млада и вече зависи доколко е хубава и съхранена в тялото като килограми, за да се прецени въз основа на това и какви възможности има да срещне желания от нея мъж. Това пък е второто важно нещо в уравнението, тъй като е важно и в каква категория попада идеалът ѝ за мъж. Ако се търси непременно чернокос или русоляв със сини очи и разни други физически дадености, това доста стеснява кръга от възможни кандидати. Жената не е писала и колко е висока, но ако е например 180 см, то тя ще си търси мъж поне с този ръст, а по-вероятно е да иска и клонящ към двата метра. И това значи, че веднагически се отказва от 90% от мъжете. Разбира се, тя може и да е 150 или 160 см, така че само гадаем, докато сама не спомене.

Друга пречка за много мъже се явява опасението, че ако една жена е по-властна и независима, то тя ще ги държи на сухо след нейното възстановяване след раждането. Така правят доста жени, дори и да не са властни и с кариера, затова всеки си има едно наум. Но това зависи и от нуждите на жената. Има примери за жени с повишено либидо след раждането, но преобладават тези с пониженото такова, чиито мъже после цял живот нататък лъскат повече от някой пъпчив пубер, макар че всяка вечер си лягат до жена, чието присъствие и аромат усещат на сантиметри от себе си и това държане на сухо от нейна страна още повече ги изнервя. Още едно опасение на много мъже е и това, че майката след раждането насочва вниманието си изцяло или почти изцяло към бебето и тях никой вече не ги бръсне за слива. И не се касае за ласки, а просто тези мъже не получават елементарно внимание като общуване, а от тях само се изисква да плащат и да се жертват за жената и нейните нужди години наред. Най-обиграните и харесвани мъже изобщо не си представят живота по такъв начин, затова те само чукат, пълнят и зарязват, минавайки на следващата, а зарязаните от тях бременни или вече родили жени остават с погрешната представа, че "всички мъже са такива гадняри". Лошото е, че накрая най-много го отнася самото дете, което не е виновно какви родители са го заченали.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 0d90fb13fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

25.   Кифлоприземител, прав си, че за жена е по-лесно да си намери мъж.
Ама това, че жените държат на сухо мъжете ме озадачава. Защо го правят според теб? Не им ли се иска да спят с мъжете си? Малко след раждането, разбирам, ама цял живот не вярвам! И що за егоизъм е това? Мъжът може да бъде задоволен по много начини! Интересно ми е какво споделят твоите познати мъже!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 777f7fd822
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

26.   Ако трябваше да избирам между това да се родя при самотна майка и това да НЕ се родя и да НЕ съществувам, бих избрала да се родя и да съществувам. Това, разбира се, е само моето мнение и другите хора може да мислят различно. Така че ако някоя жена смята, че това умишлено да се превърне в самотна майка е егоистично и не желае да бъде такава и да създава дете така - добре. Тя решава за себе си. Не разбирам обаче хората, които се опитват да дават "наклон" в живота на другите. Ако някой не ми пречи, нека си живее, както прецени за добре. Какво значение има моето мнение за него или неговото за мен? Което не означава, че нямаме право да изкажем мнението си. Имаме това право, разбира се!
Ж35

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 6e13c54189
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

27.   23, пак с твоите комплекси по отношение на ръста. Успокой се бе човек! Не е свършил света като си дребен! За всеки влак си има пътници.
По отношение на
"Ниска, бедна и безработна жена с външност 3/10 още до вечерта може да си уреди няколко срещи с 20-30 см по-високи от нея мъже с добри доходи и външност 6-7/10."
Къде в бг ги видя тия мъже 6-7/10? Масово са 2-3/10 по улиците. За да е 7/10 той трябва да е интелигентен, спретнат, възпитан, работлив, слаб, стегнат, с чаровно лице, да има коса, поне 175см и с чувство за хумор.
;)))

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 518debf5e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

28.   Просто изглежда дамите не си дават никаква сметка какво означава за един син да израстне без баща. Хабер си нямат от душевния инвалидизъм, който нанасят, явно наистина разсъждават - какво пък, ще се оправя. Но не е там работата дали ни ще се оправиш само. И всъщност, "не намерих подходящ" означава по-скоро - слагам личните си щения над тези на детето ми. Хора, светът, реалността не е малоумна. Една проста жертва дългосрочно не остава да виси, тя носи своите добри плодове. А една липса напжертва в името на егоизма си - също носи своите лоши плодове. Просто изборът е кое първо - горчивото или сладкото. Но да не дама Господ горчиво на стари години...
Да живееш с тираджия примерно - явно непосилна жертва за вкусовете на някои. Които просто не виждат отвъд носа си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 6e13c54189
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

30.   28, даваме си. Не е голяма работа. По-добре да си сам, от колкото лошо придружен. В тоя ред на мисли, смятам че е по-добре сам човек да отглежда дете, от колкото "семейство", стоящо заедно "заради децата". Това второто е кошмар невъобразим и ти дори не можеш да си го представиш.
Щом една жена може да си отглежда и издържа детето ( и още по-важно да си го роди) не виждам къде е проблема да си има такова, ако желае.
Проблема в България е дали и доколко с дохода на сам родител може да се издържа семейство с деца. Тук е трудно дори с общия доход на двама работещи родители.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 952dac9ce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

31.   28, баща ми е израснал без баща. Но въпреки това е успял да изгради живота си прилично добре. Неговият баща е загинал в инцидент, когато баща ми е бил на 3г.
И какво общо имат с темата тираджиите. Много тираджии си имат жени. Ако си тираджия и нямаш жена, причината със сигурност не е в това, че си тираджия.
Стига с евтините манипулативни внушения.
А ако трябва да сме по-логични и практични, точно един тираджия има сериозна вероятност да остави детето си сирак.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 3c69b471ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

32.   Oт кога желание за дете от жена= щения?
Да, най-добре е за всички, детето да живее с два родители, в хармонични отношения. Но, нима наличието на 2 родители= всичко 6? Ами, някои бащи по-добре да не ги вижда детето им. Колко жени са оставени от мъжете си и опъват сами каиша? Колко бащи гледат сами децата си?
И, като тръгнем по тая линия, бедните не трябва да имат деца, щото нищо не могат да им осигурят, неграмотните- на нищо не могат да ги научат, алкохолици, психопати, идиоти само вредят на близките си. И какво остава- нещо като " чиста арийска раса" .

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: cbf6c12c52
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

33.   До 27 - Той обича да слага оценки на жените, но когато него го оценят и не с оценката, която сам си дава, търси начини, да изкара глупави критериите им, така че да си е пак на високата оценка, на която той вярва, че е. Забравяш, че освен дребен, той също така е дебел и много злобен. Каква чаровна комбинация! Как да не е търсен сред жените!

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 40fc9e09e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

34.   Номер 25, по твоите въпроси най-добре биха могли да се произнесат женените мъже, много от които могат да потвърдят написаното от мен. Аз имам няколко такива приятели, които се оплакват как жените им след няколко години (част от тях дори не са раждали още) просто са изгубили желание за близост и я го правят веднъж месечно, а не. Да, но в същото време държат мъжът да си е все така отговорен, съвестен, верен, работлив, да плаща сметките, да ги вози насам-натам с колата, да ходят на почивки и т.н., а всъщност у дома си живеят и се разминават като съквартиранти, само дето само единият плаща, а другият се ползва от удобствата наготово. Затова и много мъже, запознати с този проблем при немалка част от двойките, много внимават с каква жена ще се съберат, тъй като те самите са с разбирания, че ще са си същите и занапред, но не искат след време жената до тях рязко да се промени като отношение и после да не е същата, която са харесали в началото.

Номер 27, комплексите за ръста ги притежават тези жени, имащи нисък ръст или боящите се да бъдат редом с мъж, който е под 180-185 см. :) Не забравяй, че средният за България ръст на мъжете в 175,9 см, а този на жените - 163 см, т.е. разликата между двата пола е 12,9 см в полза на мъже. Но по непонятна причина, адски много жени считат за "ниски" дори и мъжете по 180 см, макар че те са над средния ръст. За много такива мъж 185 см е "Абе, горе-долу става, ама може и още". :) Та, добре си помисли кой е с комплексите и грандоманските очаквания, пренебрегвайки фактите и статистиките. Между другото, преди време бях чел, че само около 3% от мъжете с ръст под средния стават татковци, докато 97% от татковците са с ръст среден или по-висок. И не ми казвай, че всичките мъже с ръст под средния са комплексари и затова не ставали татковци. :) Просто масовата жена почти винаги се цели нависоко и дори не иска да се стига до първа среща и опознаване с мъж, които не стърчи доволно нагоре според собствените ѝ представи за мъжки ръст.

А оценката ти по десетобалната система е яко изкривена и си личи как нямаш действителна представа за това как се определя физическото излъчване според нея. Ако за теб масовият българин е 2-3/10, то значи българката следва да е 1/10 или по-надолу (при положение, че поне 1/4 от ученичките са наднормени и далеч от хубави, а след 25-ата си годишнина такива като тях стават още повече на брой), но всъщност не е така. Аз допреди 5 години минавах за около 6-7/10 и бях младолик за годините си, но сега вече сигурно съм 5/10, тъй като съм на 42 години и това започва си личи. Даже имам вече и 20-ина бели косъма сред всичките кестеняви. :) Иначе познавам жени около моя набор, които преди 20 години минаваха за 8/10 поради момическото си излъчване и сега едва го докарват до 3/10 без грим (с грим минават за 7-8/10, да речем). Адски много се влошиха след 35-ата си година. Повечето жени имат крайно грешна представа за себе си, тъй като са свикнали да се цапат с гримове и да се гледкат тогава; също и след минаването с филтрите на телефона. Това им създава измамното усещане, че са егати яките мацки, които ще разбият всички на улицата или в дискотеката.
Никога не подценявам силата на грима, защото лично съм ставал свидетел на плашещи гледки, макар в началото жените да са били уж привлекателни. Докато не видях истинския им облик. Ето пример за чудовищно голямата зрителна измама, която жените постигат посредством грима:

https://youtu.be/sxul50jz7lg

Мъже 1-10:
https://i.pinimg.com/474x/a5/d3/15/a5d31533d9d4a9177180396c2fc0683c.jpg

Жени 1-10:
https://i.pinimg.com/originals/6e/18/dc/6e18dc5bff730383b0516251da278baf.jpg

В този ред на мисли, точно това е и другото, за което много мъже внимават при подбора на жена, тъй като те не искат един ден да се събудят до съвсем друга жена от тази, с която са си легнали вечерта.

Погледни и как изглежда със и без грим например Дениз Хайрула от предаването "Завалията". :) С грим е хубавичка над средното, но без него е 4/10 в най-добрия случай, но склони към 3/10. А е само на 20 и няколко години. Прилагам и кадри с някои други участнички в предаването:
https://i.imgur.com/MgNtsbT.jpeg
https://i.imgur.com/HPxMp8c.jpeg
https://i.imgur.com/Lp6tQmU.jpeg
https://i.imgur.com/EJJxFyk.jpeg
https://i.imgur.com/5jQLv0O.jpeg
https://i.imgur.com/6Zrl27S.jpeg
https://i.imgur.com/xYu4DEa.jpeg
https://i.imgur.com/rd0VKfS.jpeg
https://i.imgur.com/VTOLRaQ.jpeg
https://i.imgur.com/e5PJaJu.jpeg
https://i.imgur.com/hdONO3E.jpeg
https://i.imgur.com/eYLuaJF.jpeg
https://i.imgur.com/vufxwvY.jpeg
https://i.imgur.com/JF02Vgd.jpeg
https://i.imgur.com/fKE9gpA.jpeg
https://i.imgur.com/SykE6I4.jpeg
https://i.imgur.com/7CqZJSG.jpeg
https://i.imgur.com/unjWIFB.jpeg
https://i.imgur.com/oplJ9QW.jpeg
https://i.imgur.com/bV0robV.jpeg

Ето ти сравнение при Елвира от същото предаване, където на едното място е с грим, а на снимките ѝ в Instagram е хем с много дебело китосано лице, хем е минала през някакви нечовешки филтри и е като безизразен порцелан в лицето:
https://i.imgur.com/SfBwU74.jpeg
https://i.imgur.com/srpAtrb.jpeg
https://i.imgur.com/PgwQ8P6.jpeg
https://i.imgur.com/mJj72Cn.jpeg
https://i.imgur.com/JWxTwsI.jpeg

- Кифлоприземител

Мод: не е добре да пускаш по 200 линка наведнъж. За последно правя компромис.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 7d1bf9beaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

35.   Абе аман от деление на мъже и жени. Но едно е да си имал баща до 3 години дори, друго е и хабер да си си нямал, че въобще имало такава фигура, която да е различна от майчинската. Ядрото на човек се гради точно до тогава - 1-3 години ; ) , но въпреки това след 3 годишна възраст пак не му е било лесно на баща ти. Но латентния хомосексуализъм е факт ако расте човек без никакъв баща - връзката се осъществява още с първите му съзнателни мисли, ако няма до себе си мъж синът става един инвалид. Правите гейчета, мой мили самотни дами. Ако Бог даде, е възможно и да не се случи това, по някакъв начин да го предотврати. Обаче това е физика, не е някакво пожелатлние - казвам го от 30 годишен опит по темата ; ) . Закон - мъжсо и женско начало.

Ако имате късмет, синът ви ще ви отхвърли в един момент и ще се себеутвърди, за да може да стане глава на семейството - не го казвам аз, велижте в природата как е - котките например, колко е ясен момента, когато майката отбива котето си...
Наистина, аз и подсъзнателно не съм разбирал че може да има някаква друга фигура освен майката, това прави един невъобразим конфликт нътре в теб, който избива.

Сега, има случаи и случаи. Но е невероятно колко единодушно решавате вместо детето си - добре ще му бъде - точка (Добре ще Ми бъде, всъщност...) . Нали вие сте имали майки до себе си, как може да знаете как ще му бъде на сина си без баща? Няма но, няма ако, най-лошият вариант е за един син да расте без баща и да ви бъде една кукличка. Ще го разберете един ден, но няма да може да промените нищо.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 7d1bf9beaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

36.   Все едно казваш - "Искам да си опъна хамак, но само на едно дърво". Хубаво, след инженерни акробатики е възможно хамакът да застане на дървото, дори и да не е опънат, дори и да виси. Само че, въпросът е способна ли си да различиш хамакът като нещо различно от теб, като самостоятелен, годен елемент, не просто твой придатък? Думите "ще му бъде добре" издават точно това - че не го взимаш пред вид, ами му казваш ти какво кяло да му бъде. Представи си, хамакът как ще се чувства да гледа другите хамаци - опънати , ок - без проблеми - ако твоят хамак тръгне сам да се разплита и да се пробва да се завърже за друго дърво - няма как да стане това, само ще открива колко е сбъркан и колко си виновна ти, че си му дала тази участ, на твой придатък. Ще те намрази един ден, толкова, колкото сте се обичали в началото - първите 12 години са идилия - на едиповата майка и син!
По-добре помисли си хубаво защо искаш тази участ за себе си, какво припознаваш, че ще ти донесе това да имаш дете - защо го искаш. Да си имаш другарче, за чувство за сигурност, за чувство на осмисляне на живота ни? Това са добри аргументи, но просто бъди наясно със себе си когато решаваш да причиниш някому това, което искаш да причиниш на сина си - ако знаеш, че ще бъдеш вечно виновна предпнего и това е ок - жертвай се. Дай всичко от себе си, вярвай в Бог. И може детето ти да израстне добър човек, и когато остарее да спре да те мрази, дори да те обикне.не му пречи, не го даблуждавай - първо не заблуждавай себе си. Не се оправдавай - искаш - ок - това е достатъчно. Кураж.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 100c08cd8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

37.   Нека ви преведа, за да не се изгубите в празнословието.
Когато потребителят, който си мечтае да "приземява" кифли, пише "много мъже", има предвид себе си, а когато пише "много жени", има предвид жените, които той е искал да приземи, но не е успял. Не се слави с точен изказ, не борави правилно с думи и словосъчетания като: много, повечето, (почти) всички, основна част от и пр., които напоително използва в публикациите си, за да внуши правотата си и звучи убедително. Хората, които лесно правят обобщения, страдат от предразсъдъци, които им пречат в живота и в общуването.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: e7e3405ffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

38.   Кифльо, това твоето е чиста мания. Човеко, чак скрийншоти да правиш на разни жени от тв, да ги събираш да се взираш в тях да ги анализираш. Това е маниакалност някаква страшна.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 6e13c54189
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

39.   От 27 до 34
Защо си мислиш, че само мъжете плащат сметките и издържат семейството?! От моите приятели няма едно семейство, в което жените да не работят и да не плащат сметки, ипотека и т.н.т заедно с мъжете си.
Тук изключваме жените, които са родили и в майчинство за да си гледат бебетата. Познавам и едни, при които мъжа е в бащинство в момента, а жената ходи на работа (лекар е).
Това, че ти харесваш кифли (за да ги заземяваш най-вече) не значи, че и останалите мъже харесват и имат до себе си подобни жени. Нито дори знам къде го виждаш тези "преобразени" от грим жени. В Пловдив почти не виждам такива по улиците.
Също така, не знам от позицията на какво критикуваш ръст и килограми при останалите хора, след като си нисък мъж, с 20 кг наднормено тегло (ако не греша), на средна възраст. В този ред на мисли, няма как да си 7/10 дори и млад или дори 5/10 ( макс 3-4/ 10, ако и да си с красиво лице).
Човек трябва да е самокритичен и да има реална преценка за външния си вид и мястото си в живота. Жена, която е много над твоето ниво ще е с теб само защото (за определено време) ще можеш да и осигуриш някакъв по-сносен живот (затова и ти се лепят безработни жени).

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 40fc9e09e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

40.   "Мод: не е добре да пускаш по 200 линка наведнъж. За последно правя компромис."

Добре, по колко на брой връзки е разрешено в едно мнение, за да зная занапред?

- Кифлоприземител

Мод: 1-2 и то ако не са дълги, защото после се размества цялата страница.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: e24d899358
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

41.   Кифльо, кажи как намираш толкова време да видиш тук и пишеш цели фермани, пък явно и в бгмамата..?
Ти живот нямаш ли? Работа, хоби, приятели? Излез много на въздух, разходи се, дишай чиств въздух- имаш нужда!
Човек, ти си обсебен от този сайт, намислил си си готин персонаж (според теб) в чиято кожа се опитв да влезеш и да убедиш всички читатели тук в ролята си.
Ако не можеш да си позволиш психолог, поне опитай приятели да си създадеш...или говори повече с майка си ако тя е единственият човек около теб.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 8c3601e8f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

42.   Не настръхнах, авторче, пролича колко зле си от самото заглавие. Плямпаш глупости, философстваш, а ти личи как никога не си осиновявал. Нищо от изброеното от теб не си правил, нищо не знаеш в детайл, но казваш кой за какво е годен.

Говориш в хипотетични ситуации, ползваш половинчати анекдоти, но реална субстанция нямаш. Доводът ти защо еднополовите двойки не бива да са родители е малоумен: те не трябвало да раждат (как двама мъже ще намерат матка помежду им ми убягва), по-добре да осиновяват, но не трябвало да осиновяват, но пък били по-добра алтернатива от двама алкохолици. Искаш ли ги да осиновяват или не? А и съм убеден, че сираците имат по-голям глас и залог в тези разсъждения от теб.

Не знам какъв ти е проблемът с чуждите семейства, но наистина си пролича комплексчето ти. Явно и теб някоя самотна женица те е отгледала.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: a5489c4c33
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

43.   Щом една жена може да си отглежда и издържа детето ( и още по-важно да си го роди) не виждам къде е проблема да си има такова, ако желае.

30,

проблемът е във възрастта. Ако е към 40-те, както авторката на другата тема, примерно, кое гарантира, че тази жена ще доживее до преклонна възраст, за да си изгледа детето? Да не кажа, че тогава тя ще има нужда от грижи. Изобщо Божа работа, както се казва, здраве и дълголетие желая на всички майки!
Имам такъв колега, минал е 40-те вече. Дете от смесен брак, бащата ги напуска преди той да се роди. Знае му само името. Майка му е починала отдавна, той е нямал 30г. Тя е едно дете, родителите и не са общували с тях, само двамата са се гледали. Той е залитал по хазарт, пуши и пие, работи, колкото да плаща наема и за храна. Има приятели, но това не компенсира липсата на семейство и близки. Няма делници, няма празници- сам като куче! Представяш ли си каква драма е това?
Човешко е да искаш дете, но първо да се мисли за детето, за въможни рискове на късното и самотно майчинсво. В края на краищата всеки си решава за себе си и си носи отговорност.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 9f2b9f3b44
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

44.   До 41 - Има си хоби - да спами тук. Има си работа - да твори глупости. Има си приятели - Чингис Хан, Бек Сабад и провие ...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 45f2e195be
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

45.   41, не съм "Кифльо" ама на теб какво ти влиза в работата?! Какво те засяга лично конкретно пък теб, че да му държиш сметка по колко време да виси в този сайт, че чак пък да го разпитваш за работа, приятели, хобита, и др.? Ъъъ, извинявай ама това не е ли прекалено лично?!? Какво чак толкова ти пречи лично на ТЕБ, че да му държиш сметка по колко време да виси? Ми ще си виси човека колкото си иска и това си е негово право, ти си никоя да му забраняваш?!? Като не ти изнася истината в коментарите му никой не ти е виновен, вземи си бий ТИ шута от този сайт и не влизай никога повече тук, и вземи си пий валидола, да се успокоиш!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 32bb40ca52
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

46.   До номер 43 - ти какво искаш да кажеш, че тези, дето имат деца и внуци и са постоянно заобиколени от тях ли?
Имам братовчедка, която има син и от него има 2 внуци.
Като бяха деца, тя ги изгледа и отглеждаше кози, също се занимаваше и със земеделие. Но получи инсулт, а не беше много възрастна, може би около 50-годишна. Мъжът й се грижеше, успя да я раздвижи, но тя има засегнат говор от инсулта. След като почина мъжът й... синът й я прати в дом. Сега той ходи там само да внася такси и т.н. и дори не отива да я види. А тя се е влошила, получила е втори инсулт и вече не се и движи.
Имаш ли нещо да кажеш??? Внуците й защо не са отишли да я видят, защо не си я вземат у дома и да се сменят в грижите за нея???
Ето затова приказката, че една майка може да отгледа 100 деца, а 100 деца НЕ могат да гледат ЕДНА майка, е напълно вярна.
Така че номер 43, къде е гаранцията, че ако имаш семейство, няма да си сам и зарязан от всички???
Гаранция в тоя живот има само една - че животът има край. Други гаранции няма.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 100c08cd8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

47.   45, той сам си споделя лични неща, често извън темата и без да са го питали. Търси слушатели (читатели) човекът.

39, и аз в Пловдив почти не съм виждала намацани кифли. По една, най-много две, за няколко часова разходка из Главната. Такива ексцентрични екземпляри се срещат по чалготеките - така съм чувала, но не съм ги виждала, защото никога не съм ходила там.

34, "Между другото, преди време бях чел, че само около 3% от мъжете с ръст под средния стават татковци, докато 97% от татковците са с ръст среден или по-висок."
Къде си го прочел това? Не си го прочел. Няма кой да напише такова невярно твърдение. Само ти би могъл да го измислиш. Излез на Главната в Пловдив, в Централния парк, разходи се през почивните дни и преброй колко мъже с ръст 170-175 бутат колички или разхождат за ръчичка малки деца. Много повече от посочения от теб % от мъжете с този ръст и възраст между 25-40 г са. На улиците в Пловдив преобладават мъже с ръст под 175. Сред мъжете, които разхождат деца, също поне половината са с ръст под 175.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: a1e59beca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

48.   До 43
Средната възраст за живот на жените е 77-78 г. Една 40 годишна жена може да има още едни 37-38 г. живот.
Също така, това е Божа работа - може да умреш на 25-30-50 или дори да изкараш до 90-100 г. Никой не знае какво го чака.
В този ред на мисли доводите ти са идиотски.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 40fc9e09e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

49.   Номер 38, маниакалност е това една жена по всякакъв начин да опитва да излъже и себе си, и околните относно това как изглежда, за да повдига самочувствието си по изкуствен начин и да се котира по-високо в обществото, отколкото би могла с истинския си облик. То не са гримове, то не са филтри, то не са подплънки. Да, зная, че пак ще кажеш "Ама защо все това повтаряш?" и ще ти отговоря още преди да ти е протекла тази мисъл в главата: "Защото истината е точно такава и тя си остава все същата, докато не бъде променена на нещо друго!". Аз ти показах нагледно на тези снимки каква е огромната разлика между жена с много грим и същата жена с много грим плюс много филтри. А представи си как ще е тя без никакъв грим и едва тогава я сравнявай с мъжете, 99,9% от които не носят грим. После една такава умишлено заблуждаваща за външния си вид жена ще излъже някой мъж, че е привлекателна, той ще клъвне въдицата, ще тръгне да я ухажва и да иска да имат връзка, а когато със закъснение разбере истината, която тя целенасочено е прикривала, съвсем естествено е да се почувства измамен и да не намира за справедливо да продължава подобни отношения. И ето ти една от основните причини много мъже да се чувстват подлъгани от много от жените. А в някои случаи жената дори е забременяла, докато е заблуждавала мъжа и после го и разочаровала, така че след това ражда и отглежда дете като самотна майка.

Разбира се, има и други причини за наличието на част от самотните майки, като например силно погрешния подбор на много от жените, драпащи да забременяват от негодници, на които от километри им личи какви са. Не ми казвай, че все по случайност "им се падат" такива негодници на тези жени, защото нали уж все се хвалят колко са умни и умели в избора си! И после се чудиш защо половината деца са такива на самотни майки. Ами, такива ще са, защото явно или мъжът, или жената, или и двамата не са били стока, но се е стигнало до оплождане и после се налага в почти всички случаи жената сама да отглежда общото им дете. Едва 20% от мъжете стават татковци, като повечето от тях са съвестни бащи и съпрузи, така че ако ще сипете обвинения към "гадните мъже", които изоставят самотните майки, то насочете съскането си именно към тази изключително малка част от всички мъже! Факт е, че тези жени не са се събрали с уважителни, уравновесени и предани мъже, щом се е стигнало до това потомството им да не расте в нормално семейство.

Да не забравяме и това, че невинаги причината за разделените двойки се крие в кофти мъж, защото има и немалко жени, които никак не са годни за сериозни отношения, изневеряват, устати и заядливи са, вдигат нервите на мъжа и за най-малкото нещо, искат само да цоцат пари от мъжа и да не вършат нищо от своя страна (дори и някои да са работели в началото, после напускат, макар да не са бременни, и изцяло лежат на мъжкия гръб), отмятат се от думата си и се държат неадекватно.

=============================

Номер 44, засягам точно някои от проблемите, поради които се стига до случаите, които се разискват в темата. Нещата започват още от самия подбор на човек за връзка. Старите моми са просто следствието от това, което се е случвало още от навършването на пълнолетие на тези жени до настоящата им възраст, на която все още не са раждали. Това при една 40-годишна жена са цели 22 години. Предвид това, че изцяло жената решава от кой мъж да забременее и в почти всеки случай го прави съзнато и с желание (изключваме редките случаи на нежелана бременност, макар че и тогава има начини бременността да се прекъсне навреме), това значи, че тя е преценила, че точно този мъж, от когото иска да бъде оплодена, я устройва като човек. Ако пък не е заченала от никого, значи има причини за това, които може да бъдат от най-различно естество. Една от най-честите причини е, че просто жената харесва мъже, които не харесват нея за сериозни отношения.
Страшно много жени се самозаблуждават, че щом лесно могат да склонят някой мъж да ги опъне в кревата един-два пъти, значи, че той щял и да ги желае за трайни отношения. Няма такова нещо. Точно най-желаните мъже от ранни години са били заобиколени от женско внимание и повечето такива са се изградили като нрав въз основа на лесното вкарване на жените в кревата си. Тъй като този начин на живот им харесва, те не виждат причина да променят положението и да се вкарват в брак с една жена, лишавайки се от всички лесно скачащи в кревата им жени. Те са наясно, че забременее ли жената, ще следва дълга "суша" в леглото. Да, понякога се примиряват да си легнат с някоя недотам хубава жена, която си е въобразила как "ще го върже" с умения в леглото, само и само да топне чушката няколко пъти и после ѝ бие ритника. Има такива негодници и много жени са наясно с това, тъй като са си имали вземане-даване точно с тази много малка част от всички мъже. Лошото за тези жени става, когато отново и отново все се хващат все с такива негодници, а не се замислят какъв е подборът им и по какви повърхностни признаци го правят.

Друго нещо, което и авторът на темата засяга, е нарочното забременяване на жената от точно определен тип мъж с предварителното съзнание, че той няма да е до нея по време на бременността и след раждането. Тези жени искат да продължат гена на този мъж и се надяват после да намерят някой баламурник, който да гледа и издържа впоследствие и тях, и детето на тъпкача, но без да родят от втория мъж, който ще е истински лишаващият се и стараещ се за тях след това! Дори и множество женски призиви от тези две теми (също и в редица други теми) потвърждават това. Женски изказвания от типа на: "Намери си някой да те напълни сега възможно най-скоро, роди от него и се приготви да си гледаш детето сама, пък после винаги можеш да си намериш друг мъж (превеждам: будала) да ви приеме и обича!". Точно за тази себичност и предварителната нагласа детето да бъде оставено без природния си баща пише и авторът на темата, но някои тук се преструват на приятно разсеяни, че не разбират за какво иде реч.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: f1e6397ac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9936 гласа)

50.   Пак много звездички са нахакани. Ето как прекарва времето си в събота вечер дъртият звездоман.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: f7ee0d2a91
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

51.   46, никаква гаранция няма за нищо в живота. Но синът на споменатата жена все пак плаща таксите в дома, нали? Ако нямаше син, какво щеше да прави? С гледане на кози едва ли е имала висока пенсия

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 40fc9e09e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

52.   Номер 47, твърдението ти за това как почти нямало гримирани жени в Пловдив е смехотворно. Хем си жена и би следвало да си наясно, че почти няма негримирана жена, а тежкият грим го носят най-малко половината от жените. Жените в Пловдив са едни от най-гримиращите се в цяла България и това го зная както от личен опит при пътуванията ми и живеенето в няколко областни града, така и мои приятели и познати от други населени места почти всеки път не пропускат да отбележат това, съпоставяйки ги с жените при тях.
Под "тежък грим" се има предвид цялостното покриване (прикриване) на лицето с мазила, а после отгоре и сенки с цел лицето да придобие коренно различни черти, плюс скубани вежди и рисувани на друго място изкуствени такива. Много жени си поставят и изкуствени мигли, а пълнените с хиалуронова киселина устни вече са често срещано явление дори и при много ученички, защото стана достъпно като цена, а комплексите тикат много момичета (някои - по изричното желание на майките си) и жени да се по орезеляват по този начин и самите те не се усещат как стават по-отблъскващи с тези джуки.

Лъжа е и твърдението ти "На улиците в Пловдив преобладават мъже с ръст под 175"! Точно пък на Главната повечето мъже са по-високи, тъй като обикновено са редом с приятелката или жена си, а са заедно, тъй като жените се целят в по-високите мъже. Излизат като двойки там по кафенета и магазини, основно с цел забавление и угаждане на жената. Мъже с ръст под средния рядко се среща на Главната, а още по-рядко той е редом до жена, поради посочената горе причина. По-често можеш да видиш обвързан ученик с приятелката си, който е с ръст под средния, но много рядко сред мъжете на по 25-40 години (освен, ако жената до тях не е 145-150 см, грозна или дебела - такива жени се "примиряват" с мъже по 170-175 см).

За тикащите колички татковци също си правиш погрешни заключения и си личи как нямаш никаква представа как стоят нещата в Пловдив. Периодично развеждам племенницата ми из детски площадки, понякога съм я водил и до училище или съм я забирал оттам и съм наясно какви са по ръст бащите и майките на много от учениците. Така на око разликата между тях е около 20-30 см (например жена 150-165 см до мъж 180-190 см) и много рядко има мъже със среден ръст (176 см) редом до жена със среден ръст (163 см). Също така, почти всеки ден извървявам по 6-10 км из града и отлично виждам с очите си какви хора се разхождат там, а преценката за ръста им е лесна, тъй като съм наясно моят какъв е. Много от едрите мъже, към които се целят почти всички от жените, не са склонни да тикат колички, докато повечето татковци със среден или под среден ръст са отдадени на семейството си и не са така "шавливи" и флиртуващи с чуждите жени. А и не забравяй, че една на всеки три майки са всъщност самотни майки, т.е. зарязани от- или зарязали бащата на детето им. По всяко време може да се разберем да излезем заедно и да броим едновременно както тикащите колички бащи, така и да съпоставяме техния ръст с този на средния за страната. После ще минем покрай 10-20 детски площадки, също и сутрин или следобед около началните училища, когато родителите водят или забират децата си. Междувременно ще броим и негримираните жени на улицата на фона на всичките гримирани такива. А накрая, след като установиш истината с очите си, ще се извиниш за лъжите си тук писмено пред всички.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 819a3f7294
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

53.   Кифльо, щом самотните майки са виновни за изборът си на мъже, то и ти си виновен за изборът си на жени, не е все такива да ти се падат.
Нали все се хвалиш колко си умен и умел в избора си и колко ги разбираш нещата - еми явно не е така.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 069c8ddd2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

54.   53, не е вярно. Когато жените не случат на мъж, те са си виновни, че такива си избират. Когато кифлата не случи на жена, пак жените са виновни, че не го ценят. Във всички случаи жените са виновни, а кифляка невинен.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 100c08cd8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

55.   Да ти се извиня? Ти шегуваш ли се? Все пак имаш някакво чувство за хумор, няма да отрека напълно. :)))
Лъжи в публикацията ми няма. Ти все едно живееш в друга вселена. Субективизмът, комплексът за малоценност и огорчението съвсем са ти замъглили преценката. Така че не ме кани на разходка - не съм лъжица за твоята уста.
Близо до твоя ръст съм, даже съм малко по-висока от теб и се разхождам из Пловдив редовно (тъкмо сега се връщам от една 10 км разходка). Така че от гледна точка на височината гледаме от една и съща "камбанария".
Пак повтарям - силно гримирани жени почти не се забелязват през деня из Центъра. В мнението си по-горе имах предвид "намацани кифли". Гланц за устни не е грим. Опитът ти да се правиш, че не си разбрал какво значи "намацани кифли" и пак да слагаш всички жени под общ знаменател, няма да мине при мен.
Мъжете, които преобладават на улиците са, с ръст 175 и надолу. Лесно ми е да преценя, защото изглеждат на моя ръст или по-ниски при близко разминаване. Сред бащите с малки деца - пак преобладават 175 и надолу. То по-високи от 175 (недай си Боже 180) трудно биха се навели да бутат количка, направена за жена с ръст около 160. :))) Срещат се и такива, личи им, защото трябва да се приведат надолу, за да бутат количката.

А относно самотните майки. Ти не забравяй, че немалка част от тях са от един определен етнос и изобщо не са самотни, само не са сключили граждански брак, за да се възползват от социални привилегии. То и някои българки усетиха този номер как се прави.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 6e13c54189
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

56.   53 и 54,
Много ясно. Той кифляка е пловдивския Брат Пит. Красавец (според него), спортува (ходене по тепетата), притежава много познания и житейска философия (раздава я доброволно по форумите) и е със среден за бг.мъж мъж (цели 170 см).
Освен това, гледа всички възможни тв предавания, знае всички кифли и ги оценява ежедневно по десетобалната система (с грим и без).
И всичката тази концентрирана мъдрост и физическа прелест "лошите" жени не я оценяват! Търсят си високи и слаби мъже, представи си! Не ги е срам!
Естествено, че после са си виновни сами, че са самотни майки, макар и на високи и снажни деца ;)))))

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 40fc9e09e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

57.   Номер 53, самотните майки имат пълната отговорност от кой мъж да родят, така че ако са зарязани от бащата на детето си, никой друг не им го е избирал такъв, какъвто е, а само и единствено те. Е, има редки изключения при някои вероизповедания, където родителите избират жениха и булката няма думата (основно из Родопите), но тук говорим за общия случай сред българките християнки.
За избора при мъжете и жените многократно е обсъждано, че жените се ползват с огромното предимство да имат множество кандидати и да си избират измежду тях, докато много малък дял от мъжете се ползват с подобно предимство да избират измежду множество кандидатки (я има 5%, а не). За пример, ако една жена има 10 кандидати и двама от тях са нахални батки, най-често тя избира единия от тях. После той я изчуква, захвърля я като парцал и тя скача в леглото на другата батка. Той пък я пълни, тя забременява, той я зарязва и тя после отчаяно си търси някой добър и грижовен мъж: от тези, които в годините преди това е държала само в "приятелския си кръг" поради интерес да извлича облаги от тях. Изведнъж тя "поумнява" и в началото се преструва, че уж много харесва този грижовен мъж, който я издържа и се старае на нея да ѝ е удобно и лесно в живота, приемайки в дома си и да издържа детето на батката-осеменител. Това не е сценарий от филм на ужасите, а най-често случващото се развитие на така стеклите се забременявания и зарязвания в обществото ни.
Аз познавам няколко такива двойки, в които мъжът е някакъв чехльо, грижещ се за чуждото дете и нямащ никакво време за себе си, защото се съобразява с това какво иска нахалната и НЕобичаща го жена до него, която дори не иска да роди от него и държи да си остане само с детето на батката. В интерес на истината, една от тези двойки все пак си направи дете, но другите - не! И това говори доста красноречиво доколко жените в тези двойки обичат новия мъж-плащач до себе си. Даже и ги държат на сухо в леглото и им подхвърлят там по един колал веднъж месечно, колкото да не забравят що е полов живот. Не бих се учудил, ако тези бивши самотни майки си го слагат тайно с някои батка, докато грижовният мъж се труди усърдно, за да ги издържа.
Една такава двойка живее и в моя блок и постоянно се карат, а той е изнервен, че тя има все по-високи изисквания към него и в същото време го държи на сухо. Мъжът е приятен на вид, на близо 30 години, слаб и около 180 см, а майката с детето от батката е около 150-155 см и буквално двойно по-широка от него. Много често виждам точно такива двойки - слаб и плах мъж редом до нахална дебела и ниска жена. Хем не иска да ражда от него, хем той развежда навън детето на батката за ръчичка, хем му крещи пред всички и той някакъв смачкан и с ниско самочувствие, макар че на външен вид спокойно минава за 7/10 като излъчване и може да си хване къде-къде по-хубава и с приятно поведение, нераждала жена. Той лично ни е разправял на няколко човека в мъжки разговор, че тя в началото го е вързала със свирки и пълни програми, а после изцяло се променила и вече почти не го правят, но той я обичал въпреки обидите и редовното ѝ крещене по него и не можел да я напусне. Тя пък си позволи да наддаде с доста килограми, откакто тръгнаха заедно и явно си мисли, че ще я търпи завинаги да си прави каквото си поиска.

Номер 55, няма да е просто разходка, а съпоставяне на моите и твоите твърдения относно ръста на мъжете в двойките по Главната улица, тикащите колички татковци и грима на пловдивските жени, което ще доведе до нагледното разобличаване на лъжите ти. Имаш правото да се мислиш за всякаква лъжица, но ще те помоля да не си въобразяваш повече, че отправеното предизвикателство е с цел да те вкуся (това, че има голяма вероятност да ме харесаш и да се влюбиш в мен впоследствие, не значи, че бих те допуснал до себе си с лека ръка). Днешната ти разходка (10 км по твои твърдения) е по-дълга от моята, която бе 7,5 км и е измерена с програмата Google Earth, затова е добра вест, че няма да се умориш при съпоставката, която ще направим пешком из Пловдив. Ти да не си случайно онази маратонка, която из разни теми се хвалеше на сума ти мъже колко е напред в материала и как вървяла стотици километри?
В бегемамата имаше една (може би друга?) маратонка от града ни с малко по-висок от моя ръст, която твърдеше как е на 40 години (с 1 по-малко от мен тогава) и по нейна преценка уж изглеждала на 30. Видяхме се през лятото след нейна покана и беше състарена за възрастта си, въпреки всичкия прикриващ грим, а косата бе с бели корени от изтощение поради боядисванията. Тези самозаблуди сред много от жените им изиграват мечешка услуга. Много надъхана във форума "да ме впечатли на живо" колко е напред с материала, само дето после очи в очи едва промълви: "И с'я, к'вооо... ?".
Относно измерванията на разстояния, много жени използват за целта телефонни приложения или гривни за измерване на стъпките, в които е заложено една крачка да се счита за един метър (може и човек да си настрои колко дълга е една негова крачка), но това не значи, че при същинското разхождане насам-натам после всяка стъпка ще е един метър или колкото там е настроено от потребителя. Преди около седмица една позната ми се жалваше колко се била изтощила, че вървяла с мен "цели 15 км" из града под жегата. Учудих се как така са 15 км, защото ми се сториха много по-малко. Измерих точния маршрут на разходката на триизмерната карта в Google Earth и се оказаха 4,7 км. Просто тя прави къси крачки, а и датчикът за движение в телефона ѝ явно отчита погрешно движенията, тъй като беше изкарал над 3 пъти по-дълго разстояние от истинското такова. С GPS би било по-точно.

Номер 56, пусни търсачката и ще установиш, че няколко пъти съм писал във форума, че съм грозен или средна работа. Прибързано ме правиш красавец. Дори зомбитата от филмите са по-хубави от мен. :)

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 45f2e195be
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

58.   55, ти сама вярваш ли си на глупостите, които си изписала? Кого се опитваш да убедиш в твоята простотия? Себе си ли? Всички жени се гримират, включително и ти, и много добре го знаеш. Колкото и да лъжеш и да мажеш, истината няма да промениш. Просто те е яд, че Кифлоприземителя те заби в земята и като нямаш с какво да го обориш, си измисляш твои си лъжи и простотии, само и само да се спасиш и да замажеш положението. И защо да не му се извиниш, като той казва истината, а ти лъжеш!? Ми, ще се извиниш и още как! Най-нагло, безсрамно и безпардонно лъжеш, че и чак си вярваш, че някой ще ти се върже на лъжите, и като разбереш, че са те хванали в лъжа, пак не спираш да лъжеш. Безкрайна, безпределна наглост, арогантност и простотия от твоя страна, извини се и се засрами от себе си.

 
  ...

1-50 от 80
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker