Руската армия убила 30 000 българи по брутален начин - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Руската армия убила 30 000 българи по брутален начин
преди: 1 година, 10 месеца, прочетена 1230 пъти
Нека русофилите изгледат това

https://www.youtube.com/watch?v=yTROZrSZKl4

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 10 месеца
hash: aff7f5b07e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Сега ще видиш като те нападнат киробрейкчовците и червените чогунени глави.

Reb

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 53a9443492
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Всичко казано във видеото е вярно. Имах позната баба от едно село в бургаска област, която почина, тя в личен разговор твърдеше "Дойдоха германците и ни нае***а, после дойдоха съветската армия и те ни нае***а". заради нейните думи, които тя ми каза в моето детство, никога не поднесох цветя, никога не се спрях да огледам съветски паметник в България.
Само една лека подробност е пропусната във видеото, тези които са били пратени от ссср в България в годините 44-47 год, са били трети украински фронт, това е мъничка, но много важна подробност. И фактите, които описват автора на видеото, авторката на филма и бабата която много уважавах са извършени от украинци. Имало е изнасилвания, имало е убийства, имало е грабежи и насилие. Но разбирам автора на видеото, в днешни времена не е модерно да се говори против украинците.
По принцип съм за премахването на тези паметници, единственото което ме притеснява, че на тяхно място е твърде вероятно да се сложат евроатлантически монументи, вероятно паметник на джендъра в цветовете на дъгата, заради чуждопоклонническата продажност на българина, факт който ме плаши повече от Альошата на Бунарджика в Пловдив.
Виждали ли сте през последните години колко са занемарени българските паметници, примерно "извора на белоногата" в Харманли, но съветските паметници общините ги чистят и мият редовно, защо ли?

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: cda4b46439
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Днес /20.05/ е поредната черна годишнина, спретната ни от доказаните антибългари и античовеци - комунистите.
На днешния ден преди 77 години от тази свят си отива легендарният генерал Владимир Вазов - победителят от Дойран, български национален герой, един от безспорните авторитети на българите, пред който се прекланяме.
За огромно съжаление ген. Владимир Вазов умира в унизителна бедност и мизерия. След 9 септември 1944 той, заедно с жена си Мария Горанова са изселени от София като "монархо-фашисти" и "врагове на народа" и се установяват в село Рибарица. През зимата на 1944/1945, поради мизерните условия, в които е живеел здравето на ген. Владимир Вазов се влошава и се премества в Тетевен, където няколко месеца по-късно издъхва.
Генерал Владимир Вазов е погребан без никакви държавни или военни почести, буквално като куче, защото приживе се е осмелявал да се бие срещу враговете на България и да защитава независимостта на ѝ.
Няколко години по-късно комунистите решават да си построят почивна станция върху тетевенското гробище и затова с булдозер унищожават гроба на този велик българин.
Ще спомена какво се случва и със синовете на генерала след злокобната дата 9 септември 1944.
Първородният Георги, химик, е хвърлен без присъда в концлагера Бобов дол, в мините. Оцелял, с избити зъби, се завръща след няколко години при семейството си. Най-малкият син на ген. Владимир Вазов, кръстен на баща си, поручик, награден с орден „За храброст” в т.нар. „Отечествена война”, е осъден през 1945 г. от (Анти)народният съд в монтиран процес и лъжесвидетели на 10 години затвор, глоба и конфискация на имущество като „шпионин”.
Целият род Вазови е целенасочено гонен, репресиран и физически ликвидиран от БКП по време на антибългарския режим.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: cda4b46439
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Комунизма е един АНТИчовешки, безбожен и атеистичен режим, който е много кратко и точно описан от Оруел във "Фермата на животните" - "Всички животни са равни, но някои са по-равни от другите". Освен, че въпросната съветска армия е грабила, изнасилвала и убивала, комунистите ликвидират нещо много важно - духовността на народа. Обездушаването на 2 поколения българи, които са били репресирани, а ходенето на Църква е било под контрол, довежда до там, че българския народ днес не знае какво представлява Православната вяра, не ходи на служби, не се причастява и изповядва - неща, които са били нормални и изконни за предишните поколения хора, тъй като нашия народ и нашата славна история е построена от Православието, благодарение на личности като Свети Цар Борис, Свети Цар Петър, Светите Братя Кирил и Методий, Свети Иван Рилски, Свети Патриарх Евтимий и много други. Православната вяра ни помага да оцелеем като народ след 5 вековното турско иго, но това което дори турците не успяха, комунистите успяха. Обездушиха народа, натикаха го във фабриките, проповядвайки му, че единственият смисъл на живота трябва да е робски труд, в тежки предприятия и същевременно залъгвайки го, че живее добре. Много неща още може да се кажат - за подмяната на историята, за унищожението на гробища из цялата страна (да, комунистите които сега реват за този паметник, под който дори няма кости, удобно си затварят очите за стотиците унищожени гробища из цялата страна, при които най-варварски са натрошени паметниците на хората.), за десетките хиляди избити свещеници - само в България няколко десетки хиляди, а в Съветския съюз над 100 хиляди, за ликвидирането на българската буржоазия (реално България е имала истински, образован елит, истинска буржоазия, за последно по Царско време), за налагането на бедността като норма за целия народ, докато комунистическата върхушка е тънела в лукс, за 3те национални фалита, които са били скрити от народа и много още... Дори това, което се случи с държавата след падането на завесата, е отново благодарение на тях. Един строй, които те самите си го бутнаха (защото видяха, че е изчерпан и неефективен), после взеха парите на хората и изкуствено дадоха куфарчета на мутрите, за да превърнат България зависима от силовите структури и до днес. Това е истината и ние, младите, които живеем в този посткомунизъм виждаме резултатите. България престава да съществува като държава на 9 септември 1944.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: dbd3d6a38b
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

7.   Авторе, да те питам и аз тебе:

ТИ БИЛ ЛИ СИ В АРМИЯТА? СЛУЖИЛ ЛИ СИ?

Ако отговорът е НЕ, то и аз мисля, че разговорът е приключил...

Такива като тебе, погледнати от страни, са много смешни. Чул за нещо и веднага „Аааа, Ууууу!“.

Ти знаеш ли същите тези мъже, които са дошли в България по онова време, през какво са преминали? Студ, глад, болести, нечовешка болка, смърт, глухота, години наред убийства, разруха, глад, мизерия, далеч от семействата си.

Ти имал ли си някога проблем със зъбите? Болял ли те е някога зъб от кариес и да си чакал до момента, в който сам да се умъртви? Това е една от най-леките болки, които онези мъже и момчета са изпитвали заедно с още няколко наведнъж. Тогава знаеш ли колко луксозни зъболекарски кабинети е имало по пътя от Сталинград до София? А колко ампутации с пълна упойка са се правили, не е истина...

Ти си п*кльо мамин, който от навяхването на малкото си пръстче на нежното си краче изпищяваш от болка. Винаги си имал покрив над главата, никога не си спал на полето, винаги си имал здрави обувки на краката, не си подгизвал в дъжд и не си съхнал с мокрите си дрехи, не си пропускал нито един ден в живота си без да ядеш и тн.. Ти какво право имаш да търсиш сметка на този народ, който дава десетки милиони жертви – жени, деца, мъже и възрастни майки и бащи в тази война? Кой си ти?

Ако ти беше на мястото на тези мъже, дали нямаше да поискаш жената и дъщерята на някой в окупираната страна? Тези мъже не идват тук като роби, които да се хванат и да сеят и орат безплатно на полетата на прадядо ти, бе п...ьо. Идват като освободители и поробители!

Колко прости хора има само не е истина. Бас ловя, че авторът даже не знае как се работи с лопата, ама писка като евролибераст.

 
  ...


...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 6e15e24376
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Няма нормален човек, който да не подкрепя истината. А тя е, че със окупацията на родината ни до 1989 от СССР и марионетните му фигуранти - "български политици" , със избиването на цвета на нацията през зимата на 1944, докато червената армия изпраща българската на фронта - че да няма кой да им попречи да изколят над 30 000 души - все интелегентни и можещи - със тези трагични факти отписторията ни се слага край на не един национален идеал и не една човешка съдба. Понеже идеалите ни стават да крадем от държавата, да бягаме от собствена отговорност, да си кютаме някъде без да се обаждаме - да бягаме от мнението си, от истината. Това безмислие доведе до най-големият демографски срив в страната ни, започнал още през 80тте години. Слава Богу че дойде демокрацията и тоди цирей се пукна, гнойта изтече за десетина години (чалга и мутри) и чак сега, ако внимаваме в картинката , нашето поколение има шанс запдостоен живот. Но годни ли сме за жертвите на предците ни, за пропилените им животи? Или сме същите като тях, че и по-лоши - егоисти, материалисти, циници, дебелокожи съдници? Къде не отиде Вярата, онова, което ни прекара да стигнем дотук? Само питам ; )

Facetious

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: bf66f363cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   7 значи одобряваш постъпката на укрите. Ами помисли ако това бяха твоята сестра, дъщеря, майка или съпруга. Дали щеше да си на това мнение?

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 84e3be4044
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   7, е, щом са преминали през студ и глад, тогава може да убиват невинни, няма проблеми. Между другото прадядо приживе е потвърдил подобни истории от първо лице.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 15542c1e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Седмичке, това че циганета като теб и майка си безплатно дават, то си е твой проблем. Ние обаче не ти щем монголоидните и сибирски буряти, ближи си им ти жълтите пишки. И да: ние европейците се обличаме в истински дрехи и здрави обувки, защото сме хора. Подчовеци като теб могат да си нахлузват партенки, да се обличат в овчи кожи, да си клецат козе и да ядат говна, все ни е тая, не е наш проблем.

Аре, иди и рови в кофите, че тая копейкова заплатка няма и за половин шот водка да ти стигне.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 3a09c033f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   До 7 - Ок. ТОва значи ли, че мога да изкорма кумшийтъ и да му опъна дъщерята! Че мнооо ма дразни с тоя неговия рап и метъл!!!

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 84e3be4044
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   14, ако сигладен и ти е студено, може.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: d6346ed9d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Няма по-гнусна паплач от руснаците. Даже в ромите може да се намери нещо по-човешко отколкото в руснаците.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: dfc67493e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   1. Зеленски е руски шпионин.
2. Още при разпада на КГБ , при формирането на СБУ и ФСБ плана е бил предначертан. Това е 32 годишен план.
2. Целта им с Арестович и Гордон е да накарат украинците да повярват че запада е пунта Мара и да се почувстват излъгани от Европа..
3. Така руснаците ще им спечелят сърцата. Това е целта на днешната ОПЕРАЦИЯ. Вече дори Азовците се чувстват излъгани..
4. Тук говорите за комунизъм , но е хубаво да видите дефиницията и на национал-либерализъм
5. България ако е умна( а ние сме всичко друго , ама не и балъци) ще и стои настрани , по еврейски ще трупа дивиденти от това че ни вземат за мезе с разни БНТ , Нова ,бТВ, скат и On Air (тия даже едно "в ефир" не могат да се кръстят). Само българския интерес !!!!
6. Огледайте се и кажете че не сме окупирани от американците . Над всеки магазин , услуга или мол присъства латиница..

7. За домашно(за тези от вас на високо ниво) . Гугълнете "операция Аеродинамик"; Даниел Естонин; Бидребергите и какво прави. Кисинджър в Китай през '90те.. След това се зачудете каква е ролята на КГБ във всичко това..

Доста храна за размисъл , признавам. И проблема изобщо не е само в паметника на Бандера в Германия..

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 946a97f3fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Само, че много удобно пропускате, че окупацията и въобще попадането на България в Източния блок, става със съгласието на Западните съюзници.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 84e3be4044
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   18, щом е със съгласието на запада, това оневинява съветската армия и могат да ни убиват и изнасилват на воля.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 7ef2530725
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Ама разбира се, на рашките винаги лошият запад им е виновен, пусто все им мъти водата!

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: a76878137c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   7 - Ти си от онези с чугунените глави и червените з*дници. Нито един от "освободителите" не се е бил с български войници, защото "монархофашиста" Борис Трети не е изпратил и един българи на фронта. За разлика от Първата световна война, когато руснаците са яли какалашката от конницата на генерал Колев. През 1944г червената армия влиза тук без никаква съпротива от никого. И никой не е ранен и пострадал от нищо тук, освен пияндурите, които се затрили сами с метилов алкохол. И които подобните на теб честват на 9 май като герои. Но орките са си орки и освен да грабят, убиват и насилват не знаят нищо друго. Убийството на цивилното население, изнасилването и мародерството са си престъпления и нищо не ги оправдава. Иначе трябва да оправдаеш и това, което немците са правили в окупираните територии, защото и на тях им е било студено и ги е боляло
Апропо, ако бяхте чели повече история в т.ч. и на езика на "освободителите", щяхте да знаете, че формированията, наречени фронтове са били наречени на имената на регионите, където са действали. Трети Украински фронт е преименуваният на 20.10.1943 Юго-източен фронт. Ето https://desenovskoe.ru/fronts_ww2, който иска да чете.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 946a97f3fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   19 - това значи, че на Западът не му пука за нас.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 53a9443492
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   В цяла източна Европа са ставали подобни зверства, даже българите са се отървали най-леко, ако може така да се каже, защото през втора световна българския цар е отказал да прати български войници да се бият срещу съветски съюз. Затова и украинците не са били прекалено осверипели срещу българите, но са се отнасяли към тях като към население на държава, която е била съюзник на Германия. В периода 1943 – 1945 г. на територията на Волиния (преди войната полска област с площ 5 пъти по малка от България), над 100 хиляди души стават жертва на украински националисти, този погром е известен като Волинско клане. Румънците през ВСВ са били слънчогледи, първо са се били заедно с германците, когато усетили че войната се обръща, минали на страната на съветски съюз, така успяват да се впишат че са на страната на Съюзниците. Но нямам намерение да ти преразказвам историята на всички източно европейски държави, който има желание да научи нещо, чете книги.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: ed7e367a0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Защо руската армия? Нас ни окупира 3-ти украиснки фронт, а иначе това е съветската армия. Интересно ми е просто как когато стане дума за руско-турската война, нас са ни освобождавали украинците, а когато стане дума за втората световна срещу нас е воювала Русия.

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 84e3be4044
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   22 ми хубаво,ама темата не е запада. Никой не е казал, че му пука. Винаги когато се изкарват кирливите ризи на рашките, мурзликите скачат с довода "ама и запада не са хубави". Не знам защо критиката към мурзилките се приема като лизане на запада. Трябва ли непременно да сме от другия лагер, ако сме против едните? Или до такава степен нямате доводи, че вече се чудите какво да изсмучете от пръстите си, за да омаловажите зверствата? Онзи тъпунгер номер 7 пък ги оневини с "довода", че били гладни и им било студено. Ебати кретена трябва да си, за да оневиниш убийците и изнасилвачите на бабите и дядовците си с подобен "довод".

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 40731a8e22
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Глупости, изфабрикувани по политическа поръчка.

Тия 30 хиляди никой не ги е виждал никога.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 81f82c8315
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   А нека русофобите знаят, че ако не е бил Сталин да се застъпи за България след ВСВ, днес България нямаше да съществува! След ВСВ, САЩ и Англия са искали да разпарчедосат България и да я раздадат на околните държави, но Сталин се застъпва и не се съгласява това да се случи. Запомнете го русофоби, трета помощ няма да има от Русия, защото сме неблагодарници.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 81f82c8315
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   №18, не със съгласие, а с принуда от Сталин се примиряват България да я има. Искали са още тогава да ни ликвидират, но с днешните тяхни подлоги ще ни довършат.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 3555604638
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   28, това означава ли, че могат да ни избиват и изнасилват и не трябва да се оплакваме, че сакън да не ни вземат за неблагодарници?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker