Възраждане или партията на Янев - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121305)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Възраждане или партията на Янев
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1826 пъти
Здравейте, понеже днес Слави Трифонов обяви, че оттегля министрите на ИТН от управлението и разваля коалицията, вероятно предстоят предсрочни избори.

Очертава се тези избори да са ключови, предвид факта, че ще определят бъдещето на страната за следващите 4 години, в обстановката на няколко кризи.

Лично аз не бих се доверил на мутрите от ГЕРБ, нито на другите лакейски про-западни партии - ПП и ДБ, които само изпълняват заръките на американското посолство, кимат с глава и казват "йес сър". Такива нищожества освен да крадат и най-много да ни вкарат в някоя война, друго няма да направят.

Насочил съм се към партиите, които са с по-умерена външна политика, призовават за неутралитет и не лижат подметките на ЕС и щатите. Такива партии ми се виждат Възраждане и партията на Янев.

Не съм фен на Костадинов, даже не го харесвам въобще, но самата програма на партията е ок. Искат да го играем нещо като Унгария на Балканите, да балансираме между ЕС и Русия, да построим Белене за по-евтин ток и т.н. От друга страна е Янев, който е човек с опит, не съм чул да говори празни приказки и според мен шансът да е корумпиран и да краде е много малък, нищо общо с управлението на Тиквата, който управляваше държавата като фирма.

Според вас на кого да се гласува доверие - на Възраждане, които имат ясна и добра програма, но лидер-популист и амбициозен за власт, или да се заложи на нов проект, но сигурен лидер като Янев ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9e2962ff69
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

1.   Ох, мале. Копейкин и Янев били неутрални. Няма да лапаме на Байдън, за да лапаме на Путин, мерси, брат. А и не ви ли бяха достатъчни 30 г., за да разберете, че за когото и да гласувате, по-добре няма да сте? Колко партии изредихте за последнтие 30 г.? Царе, 10 "патриота", СДС-та, РЗС-та, БСП-та, колко партии се появиха и изчезнаха. Една да те е оправила? Защо след като 30 г. 100 партии не са те оправили, очакваш 101-вата да те оправи ид а е по-различна? То червей да пуснеш в лабиринт, след 100-ния път в задънен изход ще разбере, че този път не води да изход и ще пробва друг. Обаче 30-40% от българите продължават да вярват, че някой ще слезе от небето и те ще заживеят като швейцарци и то без те самите да се променят. Ами достатъчно очевидно е, че ако този модел работеше, за 30 г., все малко от малко щяхме да отлепим от дъното.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: c8ea15053a
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

2.   Аз ще гласувам за 3-ти път за партията "Има такъв народ"

Единствено те ми се струват разумни и хора с принципи, а не само да мислят как да крадът или да са във властта на всяка цена!!!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 25fb1c4193
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Аз лично няма да гласувам, но определено се надявам на Възраждане. Не ме разбирайте погрешно, пълни леката са те. Всичките до един. Просто имам минималната надежда, че ще оценят историческия момент. То и Орбан започна като парче соросоид, но кога дойди време разделно, застана на страната на народа си.

Но най-долните, продажни, злобни, мразещи българите и България, алчни, корумпирани и подлизурковци са от Да, България. Бих подкрепил всеки, ако обещае да ги изгони от страната. Да си ходят дома, където им е сърцето. Кирчо неслучайно е толкова безумно нагъл. Не е българин и е тук за малко. Що да не рискува, да крадне наедро. В най-лошия случай ке се прибере в Канада.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f351acaa46
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Нямам нищо против партията на Костадин Костадинов. Може би е добра партия. Единствено не искам да излизаме от ЕС. Русия е изключително агресивна и опасна държава, ако излезем и от този съюз, рискуваме да се превърнем като Украйна. Това са си мои разсъждения и убеждения, всеки има право на свое мнение!!!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b70cc1b568
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   4, Костадинов вчера заяви, че е за предоговаряне на членството на България в ЕС, а не за напускането от там. Единствено е против НАТО. И според мен трябва да сме неутрална във военен план държава като Австрия.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3c1bd43cf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

6.   Влизаш в профила на Костя Копейкин и четеш следните ултиматуми, които дават:

1. Изтегляне на плана за въвеждане на еврото и поемане на твърд политически ангажимент, че никога българският лев няма да бъде заменен от друга валута в България.
2. Прекратяване на договора за предоставяне на военни бази на САЩ в България.
3. Задействане на процедура за съставяне на широк преговорен екип, включващ представители на всички политически сили в страната, за предоговаряне членството на България в Европейския съюз.
4. Насрочване на референдум за членството на България в НАТО.
5. Незабавно вдигане на санкциите срещу Русия.

След това си задаваш въпроса: това българския интерес ли е? Май сякаш звучи като руското желание за България? И да тогава ако не разбереш, защо цял народ го нарича копейка, значи няма смисъл повече да говорим.

Единствения интерес, който копейката отстоява, това е РУСКИЯ интерес!

Между другото за всички, които искате да излезнем от НАТО, да ви питам до колко часа очаквате да дойдат освободителите братя от Русия???

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 134bb5e82e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   И как нямаш против, като точно те искат да излезем от НАТО? От про американски, та на про руски. От трън, та на глог, са казали хората неслучайно. Тия могат големи поразии да сътворят, но все тая, така и така тая държава е пътник.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9e2962ff69
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   Не че съм във възторг от ЕС и далеч не твърдя, че членството ни си няма недостатъци, но да се излиза от ЕС би ни върнало доста назад. Изобщо не знам как може някой да си го помисли. Изобщо не съм про западно настроен или нещо подобно, просто не е в наш интерес. Така че този ми се вижда лееееееко краен. Не знам руски интереси ли обслужва, на популизъм го удря, но определено някоиот идеите му са меко казано малоумни и се учудвам, че въобще има хора, които му се връзват.

Но ги разбирам, защото са набрали на про западните управляващи последните години (особено покрай ковид мерките) и ги избива сега в другата крайност.

А това вменяване, че трябва да излезем от НАТО и то точно сега, нямам думи. Те хората мило и драго дават да влязат сега на пожар, че с тая откачалка не се знае кой ще е следващия след Украйна, а ние обратното зорлям да се навираме в устата на вълка. Русия е много опасна, агресивна и непредвидима страна. Не си ли защитен, не се знае в кой момент ще им хрумне, че нещо не правим спред техните разбирания и може да стане напечено за нас. Те и амерканците са същите измекяри, но те поне не нападат директно с военна сила в Европа, а само в Близкия изток и тем подобни. Да, може да си прокарват тука някакви интереси, но поне няма да директно да ни трепят като украинците.

За мен електората му е или крайно русофилски, или хора без елементарно мислене. Ако тоя ни управлява, Кирчо ще ни се види като манна небесна. Дори и Бойко е по-малкото зло от тоя злетак.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b70cc1b568
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Не бих гласувал за Янев, защото е котка в чувал. Не знаеш какво ще получиш. Примерно той не се обяви срещу приемането на еврото, а заяви, че то трябва да се отложи. По други теми пък въобще е пълна тишина. Как да го разбирам това? Като личност е напълно нормален човек, като служебен премиер вдъхваше доверие. Но за политически лидер се изискват и други качества. Примерно откъде да знам, че утре партията му няма да се коалира с ПП или БСП. Възраждане от друга страна имат както сам каза ясна програма. Костадинов и на мен не ми харесва, но в партията имат и много други добри фигури.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f2b3f86df0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

10.   САМО ГЕРБ-СДС !!!!!!

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0275862a17
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Номер 6, аз не съм влизала в профила на Костадинов, но цитираното от теб звучи много, ама много добре.
И както не съм гласувала досега за Възраждане, май успя да ме насочиш към тях.
Благодаря за което!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3c1bd43cf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Костадин Костадинов дойде ли на власт единственото, което мога да ви кажа е ДОВИЖДАНЕ! И няма да съм единствения. Този има потенциал да стопи българското население с по-бърз темп и от Боко. Всички здравомислещи и образовани ще изберат ЕС пред това да се превърнат в 16та република на РУСИЯ! В България ще останат само маргиналите, каквито са и подкрепящите го.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b70cc1b568
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   6, значи Костадинов е Копейкин защото не подкрепя отказването от националната валута и е против присъствието на чужд военен контингент на наша територия? Интересно ми е тогава как викаш на Кирил Петков, който освен всичко се оказа и с чуждо гражданство. Същото важи и за санкциите, ти като си толкова против Русия, Украйна приема доброволци.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 51d3b4bef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Хах, ама можели бе, драги да тлсте голкова балами. Не ни ли слушахе, като ви слкадвахме за Слави? Е, сега ви казваме, че и Янев и Възраждане са проекти на Путин, който щеше да ни нападне - нищо нямаше да му попречи - ако не бяхме сега в НАТО. Радев засега има балансирана позиция, но ако искате националисти, дайте поне ВМРО - простаци, но ги познаваме. Възраждане са много опасни, ама ко да слуша. Половината сънародници гласуват с не знам какво си. Разбира се, всички искаме доблестни политици, но по-добре БСП от колкото Възраждане. Сакън, изедниците на народа ни - да кажа, че те са по-добре... всъщност, сегашното управление щеше да е балансирано, ако не беше Слави. БСП про-източна, ДБ - твърде западна, ПП - добре лавират, тип модерен хитър-петър, но с реални резултати. Помисли си - махнаха спецправосъдието и СРСтата му, контрабандата на Капитан Андреево ( половин милион подкуп камо напмесец предложени!) ... Съмнителни сапми морелно, но напдела изпълниха каквото обещаха дотук, само че мафията удари ръчната на правителството, като изтегли човека си - Слави.

Не се излагай, не гласувай за Путин, не виждаш ли колко са ясни...

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9e2962ff69
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   11, не съм 6, но ако не вдяваш колко опасна игра е точно в момента да излезем от ЕС и НАТО, по-добре не гласувай въобще.

13, не зарди това, а заради това, че иска да излезем НАТО и ЕС и да ни тласне в ръцете на Русия. И ако решат да издевателстват над нас както над Украйна, без да сме в НАТО, ей тогава Господ да ни е на помощ.

Толкова ли не вдявате, че същите хора, които стояха зад Бялата Златка и Валери, сега смениха пионката и използват Копейкин, понеже на първите им падна рейтинга и вече никой не ги бръсне за слива?

Такива малоумници като вас като нищо ще го докарат на власт. Да, ще избягаме от едното зло САЩ и ще се натресем на 10 пъти по-голямо зло Раша.

Като ви сполети украинския сценарий, после със свещ ще ги търсите амерканците, ако въобще оцелеете.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3c1bd43cf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   До 13: понеже виждам, че Копейкин на дневен ред му е премахването на санкциите срещу Русия това какъв го прави? Ако толкова се е загрижил тогава да ходи и той на страната на Русия и там приемат доброволци :). Само да питам пак какво си мислите, че ще се случи, когато излезем от НАТО? Че за броени дни ще имаме някаква велика армия? Че Русията няма да ни закача щото сме им БРАТУШКИ? Ами не точно Украйна 2.0 ни чака. Но виждам, че за разлика от украинците тука ще ги приветсвате с хляб и сол както и онази Илена Гунчива от Възраждане се молеше за "ВИСОКОТОЧКОВИ" ракети по парламента... Така да ви играят по тънката струна на патриотизма, вече толкова години едни и същи неща ви спускат и пак се хващате... е няма как да се оправим.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3c1bd43cf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   До 14: именно схемата с Капитан Андреево удари силно дпс и герб и нямаше как вече да не задействат троянския си кон ИТН.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3b6dd15115
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   Значи аз изобщо не виждам какво против имате Русия ? Наистина ли сте толкова зомбирани да гледате американските Нова , бТВ и БНТ ?
Какво са ви сторили руснаците , освен това че до вчера си карахте колите на руски газ?

Виж обаче мога да ви кажа 300хил довода , от които България за последните 32 години (заради щатите и техните лакеи - зап. Европа) от просперираща държава се превърна в клоака с почти изчезнало население . И няма нужда да си пенсионер , за да го видиш , освен ако не си сериозно е**н в главата.

Живеете като селяни. Броите си стотинките . Децата са ви в чужбина. Всеки който дойде на власт краде от джоба ви. А всичките които гласуваха за оръжие за Украйна са всичките на американска хранилка..

Кое не ви е ясно още?

Освен това Възраждане НЕ СА на издръжката на Русия и вярвате в този мит , толкова , колкото вярвате и на Ковид статистиката. Иска ми се да са ...ама нейсе. Не са.
Зад Възраждане стоят НЯКОЛКО агента на ДС , които наистина ги е грижа за България. Стоят и няколко БЪЛГАРСКИ генерала , които все още имат доблест и чест. Стоят и няколко адвоката , които си разбират от работата и им е писнало от съдебната система в този вид. Стоят и доста експерти , които имат достойнство.

Ако не ви харесва Костадинов , поне вижте какво говорят другите от партията. Цончо Ганев, Петър Петров , Искра Михайлова...Вижте и Деян Николов , който лично на мен ми е любимец.
Ама не. Вие си гледате жълтините и всичко което повтаряте като папагали е " копейкин" , "копейкин " "копейкин". Престанете вече . Унижихте човека и се наложи да си показва документите за заеми , субсидии и решения на съда в ефир. И вие пак си знаете своето.
Защо? Защото не ви е симпатичен и няма трапчинките на Кирчо? Или защото сте си въобразили че е русофил , а вие сте отявлени русофоби и това е недопустимо....въй, въй въй..

1. България ТРЯБВА да излезе от ЕС. Този говнян съюз ни дава само заеми . Като сложим членския ни внос от 1.5 млрд и извадим еврофондовете сме на печалба само 200млн. Ама не ...тези пари не стигат до българина. Тях големците ги обират. Заедно с еврофондовете . България затъва и затъва заради ЕС. И как така все още не сте го видяли незнам.
Да - предоговаряне , защото 67% от българския бизнес има пазар в Европа и лесно няма как да стане пренасочване на изток. Ще отнеме години , но е възможно..

2. НАТО...моля ви не ме карайте да се смея. Дрон падна в центъра на Загреб ,прелитайки през две НАТО държави . И никой не го свали Толкова ли ще ни пазят ? Вие не можахте ли да разберете , че НАТО е американска организация и използва всички членове в нея срещу Русия. По същия сценарий ,по който в момента използват Украйна срещу Русия. Вие наистина ли си мислите че на американците им дреме за Украйна или за България? Че те дори не знаят къде сме на картата.
Да говорим ли и как заради НАТО ние нямаме НИКАКЪВ собствен отбранителен потенциал. Няма да ви казвам какво ще се случи , ако Турците решат да ни теглят една майна. НАТО ли ще дойде да ни защитава? И не ,забравете за член 5и. Гърция също е в НАТО.

3. Еврото . Някой да каже една единствена държава , която е прокопсала след въвеждане на еврото. Само ще започна с Италия. 70млн държава с процъфтяваща икономика . Берлускони ги набута в ЕС и когато приеха еврото Лондон се напълни с италианци , които като нас бачкат по строежите. А Испания с 30% безработица. А че Португалците даже комунистическа партия издигнаха ? Кажете кои? Кои прокопсаха ?
Еврото ще е надгробната плоча на България ! И , не нямаме никакви задължения , нито договори да го приемаме. Просто нашите американски лакеи ни набутват , като се отчитат пред господарите си отвъд океана колко са русофоби и колко са предани унищожители на България.

4. Санкциите срещу Русия . Това било в Руския интерес? Вие сериозно ли ? На Русия не й дреме дали ще продава газ на нас или на Индия. Да , в наш български , национален интерес е да си вдигнем санкциите срещу Русия
Колкото до това колко Русия е агресор и как вие сте обезумели от омраза към тях мога да споря в друга тема . Тук просто нашите модератори няма да ми пуснат поста. Ако изобщо пуснат този
Че и те сигурно са на хранилката на Фондация Америка за България
-----------
Колкото до партията на Янев. Добре де , не прогледнахте ли вече за тъпите им дребни манипулацийки. Кирчо се прави на шефче и изрита този дето е на същата хранилка и то за няма нищо. Той пък са се прави на обиден и прави партийка. Не ви писна да гледате един и същ театър ,в който да ви лъжат едни и същи хора . Какво по различно очаквате от тоя дето искаше да ни набута зелените сертификати ? Най много сега наистина да ни вкара във война ...нали е натовски генерал.
Докато беше временен мин. председател нещо промени ли се?
На този ПРа му е най евтиния. По - точно може да му е скъп ПРа ама много издиша по шевовете бре хора.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 4f489b1c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Хората на Радев така и не се наядоха. Този Янев малко му беше явно, че сега и проруска партийка да си направи да изяде още пачки по стотачки. А за Костя - какво да кажа ? Същата шматка, даже по-зле. Уж демокрация, а пълно с комунисти и русофили. Беля ще ни изкарат ама на българското стадо овце явно му харесва.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 02f6835547
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Това,че Възраждане иска да се намаже на целият свят като сваля украинските парцалчета от българските блокове или се съгласява със същото мнение на народа не означава,че е читава партия!И какво ще спечелим?Да не бъдем с американските близачи и да се придвижим към руските?За мен е абсурдно тази партия с "добра програма" да ни управлява.И всъщност кое е "добра програма" в партията?Да веят руско знаме ли???

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 58c4c8448c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

21.   Мен ме учудва масово хората как разсъждават и се самозаблуждават, че някой ги пази. България СПЕШНО трябва да се разкара от НАТО и тук въпросът е на оцеляване, а не на тънки сметки.

Не заемем ли спешен неутралитет тип - Швейцаря, Австрия, - ставаме арена на геополитически сблъсък и сме на първа линия. Ракетите, ако полетят от Крим, заради провокация от наша територия, пристигат за под 2 минути. А вие спете още и мислете, че някой ви пази.. колкото и украинците опазиха! С морална подкрепа от 10 000 километра!

Въобще не харесвам Костадинов, даже го обиждах, че е ваксиниран-антиваксър. Обаче фактите са, че в момента в парламента има няколко американски партии и само 1 българска - Възраждане. Въобще не ми дреме какви са, не очаквам от тях чудеса. Искам да си спазят трите основни пункта в програмата:

- референдум за еврото
- референдум за НАТО
- строеж на нова АЕЦ

Дори само това да направят и нищо друго, бих им гласувал доверие! Пушечно месо за краварски интереси не ми се става! Свръхзвуковите на Русия летят с 9 пъти над скоростта на звука, а овчиците мислят, че изметта в парламента ги пази. Никой не ви пази. Стане ли напечено Канадеца първи отлита на Терминал 2 и с него цялата продажна пасмина. Хората си спят и не могат да се усетят изобщо какво се случва - вчера Трифонов си изтегли министрите, днес официално Байдън изтегля Херо Мустафа и слага нов посланик(губернатор) в България. Толкова ли не ви говори нищо това ?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 58c4c8448c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   Възраждане не са искали да излизаме от ЕС, а да не приемаме еврото и да си защитаваме националния интерес.

Има съществена разлика между едното и другото. Пак може да сме си членове на ЕС и да сме в добри отношения и без да сме сервилни и послушни кученца.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f61e921360
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Не знам какъв идиот трябва да си за да гласуваш за руски агенти! Българският народ не познава историята си и за това винаги се лута в руско-съветско-комунистически лабиринти.

Всички национални революционери и строители на България като Раковски, Ботев, Левски, Захари Стоянов и т.н. ясни и недвусмислено са казали веднъж и завинаги истината за руската империя и нейните намерения спрямо България, но у нас все има доста хора, които продължават да обичат своя най-голям душманин - Русия. Жалко, наистина много жалко!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: bf121d96ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Българинът от край време си е мързелив и чака нещо да му падне наготово! Така и не му увря простата, мързелива кратуна, че никой, нищо не ти дава безплатно. Сега искаме да излезем от ЕС и НАТО, че руснаците да ни давали евтин газ!!! Ми, досега откъде идваше газа, сигурно от Луната! Всички държави членки на ЕС се развиха и оправиха, само ние лентяите и слугите на Русия тънем в мизерия. Как така всички други могат, ние не и ЕС е виновен за това?! Къде е логиката? Защо ЕС не е виновен на румънците, защо не е виновен на естонците, на словенците и т.н.? Как така навсякъде вървят напред, само тук бягаме назад? Кой построи руския газопровод, за да може Русия да нападне Украйна? Сигурно ЕС беше! От прост народ като нашия развитие не можеш да очакваш. Той си иска някой като Копейкин, който му говори как не трябва да носи маска и да се ваксинира, а той първи на опашката за ваксините.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d233bc1ca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   За Коце, но само с уговорката, че не ни изкара от ЕС и НАТО с което върне и наборната казарма. В противен случай категорично не. Да постави избор на американците-или не ни се мешат в политиката или излизаме от НАТО в следствие на което прекъсваме всякакви отношения. Киро, ако не беше такава подлога също ставаше, но уви изтърси една планина глупости по адрес на Русия и ни вкара в ущърб за да угоди на американците. Но щом не си е давал сметка, че това ще му събори столът, значи в крайна сметка не е Киро, а е Тъпиро което значи, че не става. Да си нарамва американският акцент сега, заедно с Ленчето с шанелите и заплатата от 13 бона и беж. Никой няма право да ръси нелогични и несъответстващи на реалността неща, само защото са го инструктирали да говори от позицията на интересът на чужда държава. Особено пък управник и да ни ощетява и с това. За това се плаща скъпо и повече няма да е управник.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b70cc1b568
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Тези дето са за ЕС и НАТО явно много им се иска да влязат в третата световна война, но и така да стане ние ще посрещаме руснаците с хляб и сол.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 7cb43675aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Kaкво общо имат американците? Мястото на БГ е в ЕС, по простата причина, че сме в Европа и Европа е прогрес, а не регрес. Тази тема е водена от бълг елит след Освобождението и по тази причина е избран европейски цар, а не руски, както на Русия много й се искаше и смяташе, че й се полага.
Еврото или лева? Има финансови причини да имаме полза от еврото, не става въпрос за романтика. Но това не очаквам да го разбира бивш директор на историческия музей в Добрич.
За неутралитет е нужна икономика и мн добро въоръжаване. Нито икономика имаме, нито армия. Знаете ли колко сме удобни за превземане.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1dd269d591
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Още е много рано да редите мандати, ПП не са си отишли, ще си напазаруват депутати и е възможно с тяхна подкрепа да останат още дълго.
Въобще не сте наясно как стават тея работи във властта, мислите кой бил подкрепял Американски, кой бил подкрепял Руски интереси, но никой от вас не излиза с точно написани Български интереси!
Кои са българските интереси според Вас???? Напишете ги моля!

Според моите скромни разбирания не трябва да мислим, кои са чуждите интереси, а кои са българските. Не ви ли е ясно, че всяко едно предложение за българия, клони към чужд интерес или Евроатлантически или Руски, и двете страни с удоволствие ще ни нае**т, ако им се отдаде възможност. Трябва да се насочим не към това което искат руснаци или евроатлантици, а към това което ще накара продавачката Пепа от кварталния магазин и мъжа й Пенчо заварчика да народят и отгледат най малко три българчета в България! Да измислим така нещата че след работа и през уикенда Пепа и Пенчо да не са в махленската бирария на по бира, да си имат полезно занимание с което да допринасят за възпитанието на децата си и т.н.
Гледам обсъждате Копейкин, на Янев няма какво да обсъждаме защото не е предложил нищо. Отговорете на тези въпроси мислейки за семейството на Пепа и Пенчо.
1. С какво ще помогне приемането на еврото на обикновенния българин? С какво ще му навреди? Така или иначе сме във валутен борд, какъв е проблема да си останем така още 5 или 10 години? Кое от тези три варианта е най добре за семейството на Пенчо заварчика?

2 Добре ли е за Пенчо държавата да подарява, тоест да не взема наем от военни бази на друга държава установени на българска територия? Помислете има ли юридическа разлика между САЩ и НАТО, и ние не сме ли равноправен член на Нато както всички членове? Като членове в организация би трябвало в Нато да имаме равни права с САЩ и другите, имаме ли, равни ли сме?

3. Добре ли е за Пенчовото семейство да се предоговаря членството на България в Европейския съюз, с цел разбира се повече права за българина, а не само да изпълнява. Ние сме външна граница на ЕС. Имаме нужда обществото ни да доближи доходите си с европейските работници, за да има Пепа с какво да издържа и образова децата си и много други въпроси, които никой не е повдигнал прес ЕС.
4. Виждате ли нещо лошо в това да има референдум за членството на България в НАТО? Виждате ли нещо лошо в колкото се може повече референдуми?

5. Санкциите срещу Русия, за сега само карат семейството на Пенчо да страда финансово, къде виждате полза за неговото семейство от тези санкции? Защо на Пенчо трябва да му пука за украйна и да страда заедно с нея, налгайки санкции, в същото време не трябва да му пука за държави като Сирия и не трябва да налага санкции на държави навлязли с "военна операция" в други държави по света? Русия нападнала украйна, да се оправят, Пенчовото семейство не трябва да купува двойно по скъп хляб заради това! Ако Пенчо има няколко декара черешова градина трябва да му се даде шанс не само на Българския, но и на всеки друг пазар да продаде черешите, дори на Руския, защо забранихме на Пенчо да продава череши на русия?

До 15 Кой политик е казал да се излиза от ЕС и НАТО? До колкото виждам Костадинов предлага преговор с ЕС и референдум за НАТО, а не излизане! Защо хора като теб се страхуват от референдум? Нима мислиш че подкрепящите ЕС и Нато българи са прекалено малко и резултата от референдум няма да ти хареса?
Дали е възможно да ни сполети украинския сценарии? Българите действат ли като украинците преди войната? Българите избиват ли рускоговорящи и путинофили, както правеха укрите 9 години? Пък и решение за излизане от Нато никой не е взел, така че руското ти плашило надали ще проработи.
Предлагаш да продължаваме да се дупим на Америка, евентуално за да не ни такова русия, но чии пенис е по голям и по еректирал? Не виждаш ли че разработеното от американци украинско дупе сега е подадено на русия за разпарчатосване, че и поляците ще намажат, това ли искаш за България? Не мислиш ли че най сетне трябва да си обуем гащите и ако може да си направим железни гащи никой да не ни е**. Не е ли време да се чуе български глас, не е ли време да започнат нашите партньори да се отнасят към нас като с партньори, а не като с колонизирана държава? Като членове сме равноправни и в ЕС и в Нато по документи, ти виждаш ли български политик който има смелост да се държи като равен на немски или американски политик? Задълженията на членове в тези организации ги изпълняваме от 15-20 години, къде е равнопоставеността?

Знам че са много въпросите които зададох, но отговорете, моля.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 266251baed
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Колкото повече русофилски- путиноидни партийки има, толкова по-добре. Така гласовете на идиотите ще се разединяват и в крайна сметка няма да има единна путиноидиотска партия. Така путиноидиотите ще са разединени и ще се джафкате едни други. По-добре много разединени, отколкото една путинска партия монопол.
Гласувай си за когото поискаш. Вижда им се края на путинистите. Кресливи са, като прасе пред заколение.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 7a5d3e848f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   Копейкин е психичо болен. Янев му дърпат конците от Москва и трябва да бъде разстрелян като национален предател. Като не ти харесват ДБ и ПП може да се замислиш за някоя по-малка партия като тази на Хаджигенов. Идеални партии няма , нито такива които да покриват 100% възгледите ти.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b0e7ff0ca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Какъвме проблема на Русия? Никакав, прекрасна страна са. Проблемът е, когато чуждо правителство пробва да отвлече суяеренитета на една държава за своите си интереси. Какво против имам? Камчия - ето ти предтекст за впйна, ако кажат че репресираме местното руско население. Какво против имам - Росенец - руският анклав, в който не може да се влезе. Турскимпоток. който ни натресоха без да имаме шанс за достойна сделка, възприеха ни като губерния. Имам против грандоманията им - 75% от чиповете на ракетите Сармат са западно производство - като са толкова велики, защо не могат да си ги произведат? Защо децата им не учат в Новосибирск. ами в Ню Йорк и Париж?
Белег за успешно извършена пропаганда над вас драги е. ле нямате нюансирана позиция. Това, че не подкрепям чужди агенти, било то руски или американски, не ме прави нито про-про-натовски, нито про-руски. Ако си имате хабер от история, ще знаете че напата малка страна винаги е трябвало да лавира между големите геополитчески играчи. В момента едйо е факт - войната срещу страната ни е предотвратена от факта, че сме в Нато. Който не може това да види, значи има някаква “мозъчна мъгла”, вече реална, не като на доц. Аргирова :

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b0e7ff0ca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   А демографският срив започва през 80тте години, ясно описан от Георги марков във Задочните си репортажи. Чувството на безсмислие, което съветският комунизъм насажда и у нас води до най-страшната катастрофа - хората да спрат да искат да имат деца, да имат семейства. Разпада на семейството през социализма, под лустрото на “образцовия дом”, в който бащата налага с колан детето - доведе до извънбрачни деца и разрушени семейства. А разрушените семейства водят напрмер до хомосексуализъм - директно водят до него. Така че настоящото разпадане не е заради либералната пропаганда, която наистина е гнусна. Либералната пропаганда нямаше да има за каво да се захване въобще, ако тъканта ннаобществото ни и ценностите му не бяха проядени от комунизма. Наложен ни под руския автомат и с цената на 40 000 безследно изчезнали - убити - българи през зимата на 44та година, докато руснаците са пратили войската ни на фронта, за да няма кой да предотврати това клане.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 2304f9ada7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Лично аз подкрепям повечето идеи на Възраждане, но има едно нещо, което наистина не мога да разбера. В техни постове съм виждал как твърдят, че са единствените в този парламент, които се борят ветото над Северна Македония да не бъде вдигнато. Хубаво де, ама в тяхната програма също така може да бъде видяно, че пранират да ни извадят от ЕС. Нека приемем, че сме излезли от евросъюза. Това означава, че никой повече не може да спре Северна Македония да се присъедини към ЕС, което моментално означава, че СМ ще си спечели нови съюзници срещу нас. Накрая ние ще останем без абсолютно никакви съюзници, тъй като и Русия няма да ни подкрепи, защото македонизмът попада в техните интереси.

Затова бих казал, че ситуацията в момента е много сложна, защото, ако излезем от ЕС, може да се сринем икономически. Въпреки това подкрепям Възраждане да излезем от НАТО, тъй като Америка в действителност ни използва само като територия (разполага си военни бази и т.н.). Ще дам пример с Австрия, която хем е в ЕС, хем е неутрална.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 412b3337e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Не знам какъв неутралитет ви гони, но една такава държава беше нападната преди повече от месец.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 51ad30bd09
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

35.   Възраждане

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 02f6835547
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Номер 18 А наистина ли смяташ,че е редно да бъдем заедно с хора,които чиститяват 24 май не на нас,а на Македония само за да ни дразнят?Ами защо на Германия не спряха газа,ами го спират на на нас и на Полша.И явно дори не знаеш заради кого сме били в комунизъм толкова години.Да излезем от ЕС?От НАТО?Ами,ако турците ни "теглят една майна",Какво правим?Ще се молим на "любимите" ни руснаци да ни помагат,или?А еврото?Кое ще ни навреди?Това,че ще бъдем като повечето държави плащащти в тази валута ли? А точно в Италия хората си живеят пре добре,лично мога да го заявя."Колкото до това колко Русия е агресор и как вие сте обезумели от омраза към тях мога да споря в друга тема . "А каква е?Не е ли агресор щом бомбандира държава в 21 век.Естествено,че хората ще я мразят.Когато Борисов беше на власт дори и водата ни спряха руснаците.
"Зад Възраждане стоят НЯКОЛКО агента на ДС , които наистина ги е грижа за България. Стоят и няколко БЪЛГАРСКИ генерала , които все още имат доблест и чест."Не ме карай да се смея...сериозно ли смяташ,че имало някакви агенти и генерали,които мислели за народа...нито има някакви си агенти,нито някой от партията ни мислят доброто.Всички от тази партия са гъзоблизци на Русия и такива ще си останат.А това,че в целият си коментар защитава Русия си давам сметка как разсъждаваш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: dd72b2b646
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

37.   С мъка прочетох коментарите.... винаги ще си бъдем на дъното след като изобщо съществува въпрос Възраждане или Стефан Янев. Комунисти и руски подлоги си мечтаят да излезем от ЕС и НАТО, да не приемаме еврото, да живеем още дълги години като “братята” руснаци в диктатура и затъмнение. Ех, жалки сме, много жалки.

Много е гадно на Запад да знаете - за това половин България работи в Германия, Белгия, Италия, Испания. За това когато човек има нужда от животоспасяваща операция го карат в лошия Запад. За това и на “братята” ни руснаци, дори на лидерчето Путин децата живеят от години на Запад и не стъпват в съветската кочина. Също като на нашите жалки комунисти преди години... ех, една и съща съдба гледаме от години и ще продължаваме да я гледаме.

Вината за упадъка на България е лично ваша, мили гласоподаватели.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 274872f15b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   "Възраждане" нямат ясна програма, тяхната програма се определя от това кое ще изглежда добре за пред хората. Вярно е, че Костадинов е популист, спокойно може да се нарече ултра популист, радикалист.
Преди няколко години, когато се опитваше да пробие в политиката отново избухваше с гръмки обещания. По това време бе обещал, че ще дари субсидията на партията. Оказа се, че не си е удържал на думата и затова хора подлъгани от идеята просто напуснаха партията му. Има доста дълъг разследващ репортаж, веднага ще ти излезе, ако се разровиш.

Добре е да се припомни и антиваксърската риторика на цялата му партия. Недоверието, което насаждаше у хората относно ваксините - накрая се оказа, че по-голямата част от народните му представители са ваксинирани. Това за мен лично е сериозен знак за липсата на почтеност и тежест в думите им.

Друга червена лампа в поведението му е привидния национализъм и очевидно отрицание към Америка. Да си националист обаче не означава да проповядваш зависимости към друга държава, в случая Русия, да си националист означава да обичаш собствената си държава.

В общи линии поведението му е изключително неприемливо, агресивно и изобщо не ми се вписва в представата за надежден и добър държавник. Във всяко негово действие личи лакомията му за власт и пари, личи и сериозната му зависимост от Путинландия. В завършек, в общочовешки план не ми се струва, че с омраза и отрицание към всичко и всички може да бъде произведено нещо смислено и добро за хората.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9e2962ff69
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

39.   38, първото ти изречение е право в целта и само то изчерпва цялата тема. Просто този е фурнаджийска лопата и си върти гъза според обществените настроения. За мен е загадка как може 10% от хората да са толкова прости да му вярват.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b70cc1b568
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   30, Хаджигенов? Този мега про-западен русофоб??? Тоест ти ми предлагаш щом не харесваме ДБ и ПП защото са национални предатели да ходим да гласуваме за друг такъв дето преди месец даже заля руското посолство с червена боя? Не благодаря.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 80811f5ce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   От 18 до 36

С удоволствие ще поспоря с тебе :

1.До скоро Руснаците на 24ти Май имаха пряка връзка от Червения площад в София. Наша си е вината че сме такива русофоби. Въпреки това съм бил на 24ти в Москва и мога да ти кажа че определено показват признателност..

2.Не Русия ни спря газа , нашите отявлени русофоби, на чело с Кокорчо и Кирчо. Да, именно , ние сами си дръпнахме кранчето. Прочети документите във в. Труд

3.Живял съм по време на Комунизма . Знам какво беше . Най вероятно доста по-добре от теб , тъй като очевидно си чел градски легенди

4.Излизайки от НАТО не означава автоматично да нямаме никаква отбрана. Аз съм 100% за връщане на казармата. Нещо което е в програмата на Възраждане ...при всички положения обаче само на наши наемници да сме ще сме хиляди пъти по-добре от това да чакаме 5 испански пилоти да ни пазят и някакви самолети за 2млрд да дойдат след 15години ...на чертежи. НАТО е рекетьора - вълк , който е дошъл да пази овцете. Как не го разбирате това , незнам
Колкото до това дали руснаците са готови да ни ударят едно рамо срещу Турция ...ами ще се учудиш ли ако ти кажа че в момента ИМЕННО ЗАРАДИ тях Турция не ни напада (както направиха с Ирак наскоро , между другото)
Просто Путин държи Ердоган на каишка икономически .Ако наистина си мислиш, че американците ще спрат Турция ...много си се излъгал

Колкото до ЕС - съгласен съм. Тряба да излезем обаче и това ще бавен процес . Никой не е казал, че ще от днес за утре. Затова и Възраждане предлагат група за ПРЕДОГОВАРЯНЕ на условията за членство. Че тия съвсем за мезе ни вземаха . Имаме нужда от буферно време бизнеса ни да се ориентира на изток. Живял съм в Китай и повярвай ми , изтока има милиони пъти по голям потенциал за бизнес , от някаква прогнила , мангалска Европа.

5.Еврото . Не само че ще ни навреди , но и ще ни съсипе. Италия за която говорим в момента има 150% дълг от БВПто си. Практически са фалирали. За Гърците изобщо да ти напомням ли? И не знам в коя Италия си ходил , ако искаш мога да те запозная със съквартирантката си в Лондон, римлянка , да видиш какво ще ти каже. Единствените градове в Италия , които все още поддържат някакъв стандарт , това са Милано и Бергамо...като цяло севера. От центъра надолу , кучетата ги яли.

6.Русия я мрази колективния запад , които използват Украйна от 1948 като оръжие срещу Русия (Михаил Лебед). 5 млрд от останалия свят , който нашенците упорито игнорират че съществува поддържат Русия в това което прави. Китай , Индия , Целия арабски свят и половин ю.Америка.

Бомбите, които падат в Украйна унищожават военни обекти..Жертвите които са дадени , са предимно в Донбас. И действията продължават да се водят там. Жилищата които са унищожени са заради тактиката на националистите да се крият в жилищни сгради , училища и детски градини. Останалото е медийна пропаганда. Твърде много хора в Донбас измряха за последните 9години ,в случай че не си забелязал. Аз 2015 бях там. Видях . И не само защитавам Русия а и съм заклет Путинолюбец , а за разлика от теб имам и руски , и украински приятели и много добре съм си написал домашното за конфликта ,още на място в Киев , след Майдана.. А съм Путиноид , Путинолизец и тн. Изненада ! И изобщо не ме е срам от това , както и повечето от украинците , между впрочем . Повече от 70% от украинците поддържат специалната военна операция в страната си. На другите , честно казано не им дреме , просто искат да имат заплати, работа и пенсии , нещо което Зеленски и Порошенко им отнеха.

Мога още да ти кажа че Възраждане НЕ СА русофили. Аз съм и ми се иска и те да са. Ама, уви . Като си извадя руското знаме на протестите са идвали да ми се карат да го прибера. Жалко

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 124edbf993
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   21, Французите ще са против новата АЕЦ. Реално заради тях в момента Белене е замразен.Бъркаме им паничката.
Т.е. България тряба да излезе първо от ЕС.

Пункт 2. Няма кой друг да го дострои Белене ,освен руснаците . Ама тогава ще кажат че Възраждане били русофили..
Върви ги разбери , тока дето го ползват е от АЕЦа , строен и поддържан от руснаци , ама иначе са големи русофоби.
Да го спират тоя ток руснаците , че поне да не влизат тука да пишат глупости, нашите "родолюбци"

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: f61e921360
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Да избираш между руските подлоги янев и копейкин е като да избираш от какво да умреш - от рак или от спин.

Фактът, че подобни партии, както и вече излязлата от употреба Атака на долен сидеров намират присъствие в бг парламента, говори много лошо за психическото състояние и умствен капацитет на голяма част от нашия народ.........

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker