Май не съм от този свят - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121532)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Май не съм от този свят
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 978 пъти
Чета тук и все повече разбирам, че аз някак сякаш не съм от този свят. Адски много изказвания тук предизвикват у мен едно неодумение, примесено с леко отвращение. Опитвам се да разбера хората и знам, че всички сме различни, но някак ми идва твърде много.

Визирам много неща. Например това приятели с привилегии. Не го разбирам това, как може да има хора, които си лягат с някого с ясното съзнание, че е само секс. Без да има връзка, чувства, отношения. Аз примерно не само не мога така, ами и не разбирам на хората как не им гнусо да си лягат просто ей така. Сигурно някои ще кажат, че съм путка, а не мъж. Като мъж уж трябва да еба всичко живо. Ами не мога чуждо ми е, гнусно ми е. Дори да оставим на страна, че съм семеен. Просто ми се отразява зле на вътрешната енергия. Буквално ми се повдига при мисълта. И да, знам, ще кажете, че съм асексуален. Ако бях, нямаше да правя секс с моята жена.

Другото е, че хората някак приемат връзките ей така да почнем, пък ще видим какво ще стане. То няма нищо сигурно. Аз ако не го усетя човека, че е моя, не почвам връзка. Не знам, така го усещам. Например още когато видях жена ми за пръв път, някак усетих, че е за мен и аз съм за нея. А още дори не знаех името ѝ. Не знам как, но сякаш усетих, че я познавам. И така и се оказа. Никой не се замисля за такива неща. Просто всеки се хваща да има там нещо за тъпчене, пък каквото стане. И като подходиш така леко, то наистина нищо не става, защото нямаш и мотивацията да си с този човек - просто един от всички и лесно заменим. Следващия и толкова.

Курвите и курварите (без да обиждам никого) е третото. Енергията на такива хора ми е меко казано отвратителна. Имат особено излъчване и веднага се усещат още на пръв поглед, че нещо не е както трябва. Не знам как на хората масово не им прави впечатление тази отвратителна енергия. Или може би самите те вибрират на тяхната честота и не им прави впечатление. Такава жена не бих погледнал, ако ще да сме корабокрушенци само двамата на самотен остров последните 20 г. и да се разхожда гола пред мен. Ще се чувствам омърсен после и няма да мога да се трая.

Има още много - меркантилност и т.н., но спирам до тук, защото усещам вече, че обидих прекалено много хората и вероятно ще ме разпънете на кръст.

Мисля, че хората масово са изгубили чувствителността си и масово не усещат, а и нямат такива приоритети да усетят правилния човек. И за мен е загадка защо е така. Хващат се с този и онзи, без да усещат, че е неподходящ. После то нямало жени и мъже. И още по-зле хората дори вече и не търсят и започват отношения с ясното съзнание, че няма да се стигне до нищо и самите те са ОК. Искат само секса или само парите и гледат да изцоцат, каквото могат и това е. Абсолютно консуматорско, егоцентрично мислене. Без визия за решаване на проблем, за дългосрочо изграждане на каквото и да било, без манталитет да се решават проблеми. Просто паразиритираш, хвърляш, сменяш, гледаш само кефа и така си щастлив. Аз такова щастие и такъв манталитет не го разбирам и се учудвам, че хората са станали такива на 99%. После всички казват, той другия пол е виновен, а и истината е, че масово сме дуговно и ментално затъпели на макс. Жалко за 1-ия процент свестни, за които шанса да и намерят човек става търсене на игла в купа сено.

Направо не съм благодарен, ами на Господ краката целувам, като гледам каква жена имам и какви са повечето. Само не знам какво ще прави дъщеря ми, като порастне и как ще си намери щастието. Дано Господ и е на помощ.

А най-лошото е, че не е само в България. Свикнали сме да казваме "в бг цялата ние такваз, а в чужбина хората са ехееее". Е, да, ама не. Там са същата работа.

ПС: да, знам, клюкар съм, прост съм, селянин съм, вра си носа, лицемер съм и се правя на светец. Исках само да излея недоумението си. Твърде много ми стана, за да го побера.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6775d27dc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Прав си на 100%!


Ж

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6d4070ca6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Наистина е, така аз те разбирам и мисля по същия начин.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 8d366e70c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Напълно си прав! Евала за думите. И аз го мисля, но ако го кажа, ще ме изядат с парцалите. Иначе и аз съм такава... Затова не осъждам другите. Нито им поставям епитети. Хората са такива, каквито са. Да свикнем, и да се радваме на живота. Защото е кратък! И няма време за песимизъм. Прави йога, чети, пътувай. Прави секс с жена си, радвай се. Значи, си къкметлия. И тя - с теб. Да да можех да намеря такъв мъж! Ама само на комплексари попадам, на простаци и използвачи... Ама нали знаеш - прекаления светец и Богу не е удобен. Така, че не бъди комплексар, светец и моралист. Този живот е за да го живеем, да се радваме и да се забавляваме. Иначе кога?... Опитай от всичко, докато си млад. И гледай преди всичко - себе си! От висене по сайтове никой не е станал по- умен... да не посочвам Братан, Торбалан и т.н...

La Diabla

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 8d366e70c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Аз самата имам приятели с привилегии. В това няма нищо лошо. Не всички имаме късмета да си хванем гадже или половинка, нали? Някои от нас не искат все още БРАК. И какво, като имам приятели с привилегии? По някакъв начин преча ли ти? Аз си правя кефа, на теб това какво ти влиза в работата?... Не се заяждам, ПИТАМ!

La Diabla

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 903c780186
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   4, не ми влиза в работата, просто имам право да си имам мнение за такива хора. Предполагам и аз не ти преча с мнението си.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b2f9f25a52
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ще започна от там, че още от ранна възраст се сблъсках с жестокостта, разврата и пошлостта на този свят. И реално ако нямах спомети от предишните си животи, да съм се самоубил. Със сигурност нямаше да вярвам в прераждането ако нямах спомени. От всичко досега този живот ми е най- тежък. Земята най- просто казано е адът. Най- ниското измерение- 70- 80% от душите, които се пращат тук са зли и/ или неопитни. Тези, които управлят света са зли души с доста опит. Другите са нисши духове( те може и на 10 живота да са, но се въртят в ниските измерения) или неопитни, които много лесно са заблуждавани и управлявани от злите. Постоянно се мрънка защо жените масово се хващат с най- големите отрепки- истината е много проста- некачествен и неопитен материал си търси себеподобен. Най- точно казано ниска степен на духовност. Но колкото и жените да са зли, гадни и лукави, има нещо, което ги спасява при взаимоотношенията с мъжете- сексуалният нагон на мъжа му размъгля съзнанието и качва жената на пиедестал. Светът е много зле устроен откъдето и да го погледнеш, че не знам от къде да започна. Сега в момента е времето на "демокрацията" и капитализма( ужасно несправедлива система, която обаче пасва идеално на психиката на мнозинството). Любовта между мъжа и жената е почти винаги една илюзия, както и вече споменатата демокрация. Основата на любовта е половия нагон. Ако го нямаше доста малко хора щяха да правят деца, имайки предвид повечето хора на какво ниско морално, нравствено и духовно ниво са. На този свят има много страдание. Например в т.нар страни от третия свят. Но тези хора за да са там, едва ли в минал живот са били светци- крадци, убийци, разни " бизнесмени". Сегашните крадливи политици да не ги чака нещо хубаво. Много хора съжаляват тези, които са бедни, страдат, чудят се как да свържат двата края, но всеки си заслужава живота. Крайно нелогично е да смяташ, че животът е един и жребият е отредил на едни да са богати, другите бедни и след смъртта се свършва завинаги. Аз лично в този живот съм с най- труден старт- като семейство, среда, финансови възможности. Имах грижовна и добра майка в миналия живот- ето в този живот виждях противоположността. Много е грешно мисленето на номер 3 и 4, животът е един, прави секс, забавлявай се, майната му на морала.
В съвременното европейско общество това е много актуален проблем- цялата свобода дадена на жените- курвенските им заложби се проявяват с пълна сила и вече развратът е морален. В един живот го удряш на разврат и правене на кеф, с когото ти падне. Следващият път си някоя забулена арабка в арабския свят. Като гледам как върви демографското развитие на Европа, няма май да им се налага на силните, независими и развратни жени в Европа да се прераждат в арабския свят. В Европа ще има достатъчно място за тях. Западните феминистки не осъзнават колко противоестествено е това( нямаш шанс като вървиш против природата). Сега е модерно да си силна, независима и с доста сексуален опит, на 40 да родиш едно дете, а се искат поне две да спреш намаляването на населението. От друга страна арабите са противопожността. И като поведение и като размножаване са нещо подобно на циганите в България. Девствената ципа между краката няма смисъл от биологична гледна точка, а от морална.
Бракът в днешно време си е пародия. Имала приятели с привилегии, не искала ВСЕ ОЩЕ брак, ама може и да й се прииска да подпише икономическия договор, че да не се мине. А разводи и раздели днес се случват много често. Няма и как с тази сексуална невъздържаност. Бракът в си е пре* бавка за мъжа в днешно време. Но със замъглен от нагона ум и липса на опит, че да се хванеш на номерата на жената се получива това.
Писах най- вече за междуполовите отношения, но сега това е много нашумяла тема, постоянно се коментира и тук. Лично за мен най- точна представа за света е дал Шопенхауер, въпреки че не съм с всичко напълно съгласен. Може и да е мизантроп, може и да е женомразец, но кой ли с по- обективна преценка не би бил. Преди 200 години е казал много верни неща, въпреки че никоя жена няма да е съгласна- жената трябва да си гледа семейство и децата и да не се смесва много с обществото. Сега обществения ред е друг и се вижда как скоро ще свърши, защото е крайно противоестествен.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a9667fd7e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Хората били станали .. Все същите са си пткакто свят-светува. И през соца е бил пълен разврат и преди 20 г беше и сега е.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0ea8625ced
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   "Приятели с привилегии" поне не се наричайте приятели. Най-глупавия израз, който съм чувала. Поне единия от 2-ма ви ще заобича другия и ще стане проблем

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker