Защо викате на Костадинов Копейкин? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо викате на Костадинов Копейкин?
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 2309 пъти
Първо да кажа, че не съм за него, даже не ми е никак приятен. Но наистина не разбирам каква логика стои зад това негово прозвище. Значи Костадинов е Копейкин задето не подкрепя отказването от националната валута (въвеждането на еврото) и е против присъствието на чужд военен контингент на наша територия? Тоест зад тези искания по ваше мнение се крият "руски интереси"? И моля не ми обяснявайте как имало руски знамена на негови протести, аз него, без да го защитавам, друго знаме освен българското не съм го виждал да носи, за разлика от другите политици със знамето на ЕС, дето даже техният химн пеят.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 9 месеца
hash: 65fec5ab31
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

1.   Стига с това евро. Евро, та евро. Еврото е най-малкия проблем. Ние и сега практически сме на евро, но не това е главния въпрос. Защо всички се хващате за това евро, а не виждате, че той е за излизане от НАТО и ЕС. А сега познай от три пъти защо аджеба? И защо точно когато Русия напада Украйна и заплашва всички, които искат тепърва да се присъединят? Защо точно сега, когато повече от всякога трябва да сме в НАТО? Айде сметни 2 и 2. Знам, че трябват 1-2 мозъчни гънки, ама се напъни, може пък да се сетиш.

Това да прокараш 3-4 добри мерки, с които всички са съгласни, обаче и покрай тях да хлъзнеш и истинските си цели, отклонявайки вниманието с останалите 3-4 е тактика, стара колкот света. Дори дружката му Киро Брейка я ползва доста успешно. Оплюе малко чалгата, наркотиците, химиите, с които повечето са съгласни, а между тях вмъкне някоя лъжа за Русия или комунизма и хората покрай другите си разбирания приемат и лъжата за Русия и комунизЪма.

Ползвайте ги малко тия глави.

ПС: предварителнод а кажа за путинолизачите, че не съм американолизач. Защото винаги, ама винаги първата им е реакция е "ти си американолизач". Не, не съм, просто е очевидно, че точно сега не емомента да обсъждаме излизане от НАТО и ЕС. ТОва е пълно безумие. Ама могат да го разберат само хора с елементарен интелект.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 4b7db9711e
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

2.   Защото защитава Русия и е против Европа. Костадин на руски е Костя, а копейка е най-малката руска валута (като нашата стотинка), тоест продал се е на Русия за жълти стотинки.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 78d0b31214
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Колкото и невероятно да звучи Костадин Костадинов е западен агент!Спонсориран е от фондацията на д-р Милен Врабевски, в чийто борд на директорите е Бил Клинтън. Който твърди, че Костадинов е "Копейкин", нищо не знае за него. Неговият проект е свързан със заемането на страна към Русия, така че да излъжат отново българския народ, че уж родолюбива партия заема властта. Но истината е далеч от това. При нужда западняците ще му дадат кокала в ръцете, когато другите им проекти се окажат вече изхабени - "О, да, България", "Продължаваме измяната", защо пък следващата да не е "Новото възраждане".

"Копейкин" е част от имиджа, който са му изградили на съответния господин, така че да е по-достоверен за пред публиката.

За да разбереш даден човек за кого работи, проследи му парите! Костадинов с Кремъл няма нищо общо.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 73817472b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Крадецът вика "Дръжте крадеца". Този прякор му го лепнаха грантаджиите от Продай България, които нямат и ден трудов стаж. Те с охота прибират шестцифрени суми от Америка за България , за да ни облъчват с простотии, да изменят историята ни и да изпедерастяват младото поколение.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 03d695d426
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   А кое не е така, както се казва? Костя защитава Русия, развява руски знамена, но всичко е точно, казваш?
Националната валута отдавна присъства само формално, така че преминаването към еврото е технически въпрос. Не се сещам кой в момента печели от лева, освен банките.
А кой ще ни пази при състоянието на армията ни според теб? Ако утре Ердоган реши, че Кърджали и Хасково са турски територии, в които тормозят турците и ни нападне?
Остави емоционалните аргументи и гледай прагматично на нещата. Костя не е предложил едно смислено решение на сериозните проблеми, чист популист е.

 
  ...


...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 455709e878
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Виж какви са му основните точки на Костя Копейкин и ми кажи дали не съвпадат с РУСКИЯ интерес. Той българския интерес ли защитава или РУСКИЯ? Точно това искат Русия за България. Голям рев против ЕС и еврото, а пак ги хванаха, че повечето възрожденци държат влогове в ЕВРО хааххаахах. Същото беше и с ваксините - ваксинирани антиваксъри. Жалка история!

1. Изтегляне на плана за въвеждане на еврото и поемане на твърд политически ангажимент, че никога българският лев няма да бъде заменен от друга валута в България.
2. Прекратяване на договора за предоставяне на военни бази на САЩ в България.
3. Задействане на процедура за съставяне на широк преговорен екип, включващ представители на всички политически сили в страната, за предоговаряне членството на България в Европейския съюз.
4. Насрочване на референдум за членството на България в НАТО.
5. Незабавно вдигане на санкциите срещу Русия.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 65fec5ab31
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Политик и ютюбър. Открийте 10-те разлики. Всеки само казва каквото искат да чуят хората, продава си мечти, но в крайна сметка само лакардии и практическа полза никаква. Обаче хората си мислят, че проблемите им се решават само с гледане и слушане и продължават да гледат, слушат, гласуват.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 21649f2fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   6, да ти кажа освобождението ни от турско иго също косвено съвпадаше с руският интерес. Затова и не се изненадвам, че любимата опорка на хората подкрепящи членството ни в ЕС и НАТО е, че не е имало турско робство, че ние всъщност не сме били освободени и, че 3-ти март не трябва да ни е национален празник.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 3d94027402
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Защото видимо е финансиран от Русия, по-точно от Кремъл. Твърди обратното, но след последните събития вече не успя да прикрие, че е финансиран директно от Кремъл и как се изживява като повече руснак отколкото българин. В това няма нищо лошо де, но такива, дето са изживяват повече като руснаци отколкото като българи нямат място в нашата политика. Много хубаво говори са Русия. То и аз обичам Русия, но за това по-нататък. Русия, та Русия. А България кога? Заговори се да изгонят Митрофанова. Тя направи едни изказвания, които си бяха зловредни за България. Като се заговори да я изгонят Копейкин полудя. Да, на митингите му се веят руски знамена. Забелязван е в руското посолство. Самият премиер каза, че 2 часа били при Митрофанова. Беше направил видео с руския Атлас Арктики. Тоя Атлас Арктики струва 40 хиляди рубли. 750 лева. Плюс доставка от Русия. Чак пък толкова пари за една книга, която е предвидена не толкова за четене преди лягане, а за дипломатически мисии. Много е вероятно от руското посолство да му е дадена. Но това са само предположения. Много добро говори за Русия и си личи, че е отявлен русофил. То и аз обичам Русия, ама тоя от любов към Русия е готов да продаде България на Русия. И то не на Русия, а на маймуните от Кремъл. На протестите му крещят Русия, Русия. В правителството си имаме сега неолиберали и прозападни евроатлантици. Ето какво се случва. От любов към ония продават България и нас на тях. И германофили сме имали, от тях пък половината ни държава замина, а остатъците ги бомбардираха, ако помните от история. Крайно време е в българската политика да има БЪЛГАРОФИЛИ. С такива като Копейкин вече имаме 5 американски партии, една турско-американска и една руска партия. Така нищо не постигаме, само разкъсваме България между 3 големи сили.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 3ef9d7804c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   До Номер 3, това съм го чувал и дори съм виждал в недалечното минало, ми примерно някаква снимка имаше с американски посланици ли бяха, политици ли... не помня точно, но си бяха американци и с американското знаме. И въпросния Врабевски, който е 100% американски натроен бяха един до друг с Костадин. Но тогава как руснаците са се излъгали и защо тогава той е в много близки отношения с Митрофанова? Защо тя го приема на срещи и защо той ходи до руското?

Аз по принцип съм западно настроен и не искам България да има нищо общо с руската изповръщана държава, пропита от корупция и кражби.

Ако това, което казваш е истина, как така руснаците не са се светнали и не са го изобличили, че не е техен човек, а е човек на Америка.

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 455709e878
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   За всички които толкова не харесвате еврото един въпрос - не знаете ли наистина, че ЛЕВЪТ Е ВЪРЗАН ЗА ЕВРОТО и практически ние използваме ЕВРО??? Единствено банките ви ограбват като искате да прехвърляте в евро когато заминете в чужбина :).

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: df012e3f18
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "Защо викате на Костадинов Копейкин?"

Поради същата причина, които хората викат на Кирил Петков "Просто Киро".

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 21649f2fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   6, същото е и с другите партии. Демократи, но поддържащи зеленият сертификат.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 96c00a32ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Копейкин сигурно го измислиха тия на които всяка втора дума им е Путин. Не могат да се откъснат от СССР хората 30 години вече... Но иначе наистина човекът си е продажник и ще каже всичко, за да изкара някой лев. Реално, ние му плащаме да се плюмчи. Тия неща които ги приказва няма как да станат, не зависят ама изобщо от нас. Но ги приказва, за да се хареса на друга част от населението, която наистина не е представена от никоя партия. Проблемът е - няма и как да бъдат, защото не сме истинска държава, а сателит който си разменят изтока и запада. Копейкин може да му се сбъдне прякора, ако Русия наистина виждаше някакъв свой интерес тук. Иронията е - дори те нямат... Ние сме последна дупка на кавала. Дори последните два олигофрена които дойдоха, работата им беше изключително относно външна политика - да отрежат Руския газ (не че на Русия и дреме, ама нашите са евтини), и да вкарат Македония в ЕС. С толкова некадърна политика, нормално е мошенници като тоя да започнат да се издигат, като следващите "спасители".

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: dd8feba21e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Авторе:
1. С приемането на Еврото ние не се отказваме от национална валута и не приемаме чужда такава. Просто валутата ни започава да се нарича "Евро". Продължаваме да имаме своя валута, просто тя става същата, каквато ползват Гермнаия, Франция, Гърция...Тя си е пак наша национална валута. Еврото не е било ничия национална валута. То е измислено, за да бъде обща европейска валута. Преди това имаше "Екю" ...ако иаш спомени от тогава.

2.Няма "чужди" военни контингенти. Те са съюзнически, а в доста случаи са и смесени-общи. Миротворческите мисии на ООН какви военни контингенти са? Когато членуваш във военен съюз, имате общи воени части. Някакви. Нищо не пречи на нашата армия да договаря свои бази в други държави от военния съюз. Български военни части в момента участват в 7 мисии и операции зад граница. Косово, Босна, Грузия, Сомалия, Ирак и една съвместна операция н НАТО. Приключилите са над 20. Това Копейкин защо не ти го казва? Да, както има чужди съюзнически войски у нас, така има и наши зад граница. Това е полезно за армията-трупат се контакти, връзки, опит. Няма нищо лошо в това.
Веднага ти давам пример- предстои покупка на оръжие. Примерно френско или американско. Някъде трябва да обучиш армията да работи с него. Или френски/американски персонал трябва да дойде у нас, или наши да идат там. Сега се обучават пилоти за Ф16 например. В САЩ. Копейкин нещо да си го чувал по темата? Няма и да го чуеш.

3. Същото е с химна и знамената. Французите са от основателите на ЕС. Да са се оказли от знамето си? Не са и няма да се откажат. Също германците, белгийците, испанците...Никой не иска от нас д се отказваме от знамето, герба и т.н.

4. Дали Копейкин е руски агент, е много съмнителна постановка. Вероятно не е. В смисъл...твърде глупав е за агент и същесременно твърде алчен. Но някой го финансира. Също така е абсолютно сигурно, че пет пари не дава а интересите на българската държава като такава. Тази комбинация най-често води към Русия, защото тя винаги е най-силният антидържавен и антинационален фактор по нашите земи. Силна Русия= слаба България. И обратно.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 8387ccdc3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Какво не го харесваш,то в цялата ти статия го защитаваш.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 6a15ce8a34
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Прякора му беше измислен от Дневник . Чийто собственик е Иво Прокопиев . Да, онзи същия който отърва затвора за приватизацията на ЕВН.
Повтаряйте го това Копейкин , щом си нямате друга работа. Те през това време съсипват държавата.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: b3bd8cb423
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   17, да, и аз като прочетох от начало, че не го харесвал, си помислих, че малко или много ще го критикува, а той само имаш как и свирка щеше да му направи? Не, изобщо не го харесва, не.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 090fe32f5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   18, това че има и други маскари, не означава, че Копейкин е чист като сълза. Както обиколи всички партии (май само в Герб не е бил), би продал и майка си за евро, рубли или каквото падне.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 65d3ceac66
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   До 16. Елементарно понятие по икономика нямаш приятелю..

С приемането на Еврото СЕ ОТКАЗВАМЕ от собствената си валута и централната европейска банка почва да ни печата парите.
Това значи, че могат да си предизвикват инфлации когато и както си поискат. И ще ни държат в малкия джоб. Могат и предизвикват кризи, волно или неволно.
Освен това БНБ ще спре да съществува.
България ще изгуби фискалната си незавимост. Точка.

Това, че в момента лева е вързан с еврото не е същото, като да имаме евро. Винаги лева може да се отърве от борда, ако еврото пада много и не ни изнася ( а то пада главоломно! )
Докато ако един път приемем еврото, няма механизъм за връщане на лева. Това ще е. Край.

Аз не виждам за какъв изобщо се бутаме в тази еврозона, като няма АБСОЛЮТНО НИКАКВИ облаги. Напротив, ставаме тоталните роби.

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: b3bd8cb423
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   21, не съм 16, но за фискалната политика не си прав. Тя касае държавния бюджет и няма нищо общо с валутата и централната банка. Това, което ще загубим, е възжмоността да регулираме задължителните минимални резерви на банките и лихвения процент. Но и сега до голяма степен сме зависими от ЕС в това отношение. Колкото до печатането на евро, то и сега ни влияе на практика. Валутния борд не означава, че не могат да се печатат пари, а че напечатаните левове трябва да имат покритие в евро. Обаче когато има напечатано евро, то косвено влиза и в нашата икономика чрез външна търговия, емигрантски пари и т.н. И когато еврото стигне до банковата ни система, голяма част от него се изкупува от БНБ, оставя се като държавен резерв и в замяна се печатат левове, защото вече имат еврово покритие. Практически за нас няма особено значение дали сме на евро или левове, които са покрити с евро.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 05e2587adc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   КЪМ АВТОРА:
Това,че отказва еврото и се подмазва на народа не означава,че е от читава партия.Той не прави тези неща,защото мисли за народа,а защото е алчен и иска да вземе властта.Миналият път беше свалил украинско знаме от български блок,не защото го е грижа за нас,а защото вижда,че почти всички хора са настръхнали срещу украинците и използва ситуацията.За еврото е същото.Вижда,че хората не го искат и искат да си останат с българската валута.А това,че си виждал/а само български знамена на протестите му,не означава,че не е вял и руски.Колкото до химна на ЕС не виждам какво лошо има след като ние сме също Европейци?Ами това с излизането ни от ЕС и НАТО?Защото сега може да излезем,но дали ще е одачно при положение,че от едната страна Украйна е бомбандирана,а от друга Турция заплашва Гърция с война?Така,че ако излезем от ЕС и НАТО благодарение на РУСКАТА партия,и ако стане някоя война с нас никой няма ИЗОПЩО да ни помогне.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: dd8feba21e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   21...Banque de France, Deutsche Bundesbank, Österreichische Nationalbank или Nationale Bank van België да не би да изчезнаха? И БНБ няма да изчезне.
Ти явно смяташ, че там в ЕЦБ стоят едни зли орки, дето по цял ден мислят как да предизвикват инфлация и фалити и как да развалят рахатлъка на балканския тигър България, център на вселената и световната цивилизация.

п.с. парите ти и сега не се печатат в БГ. Дори физически не се печатат тук.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: e59ee31cad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   До 24,
И как да не се печатат тук след като БНБ има един от най-модерните печатни дворове в света?????
Споменатите банки няма и да изчезнат, защото те определят курса на ЕПЦ, а не БНБ и разни други малки национални банки! Политиката на една държава във финансовият сектор се определя точно от централната банка на съотвената държава с печатането или изтеглянето на пари от обръщение. Ние след като сме във валутен борд не ни е позволено това нещо, но така или иначе един от суверинитите на една страна е именно, тя да си определя сама финансовата политика!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 3ef9d7804c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   След баналния и тъп лаф покрай Ковида "секи сам си преценя", новия лаф, който ми бърка в червата на мен е "много истини каза".

Кви истини? Плюят Петков, че сричал, че се запъвал, а Копейката не спря да говори едни и също заучени фрази и общи приказки за Американски посолства, за Ковиди, за сертификати... наистина като се замисля познатите ми и хората, които подкрепят Израждане и Копейката, са наистина много прости същества, водени от първични просташки инстинкти.

Израждане ще погребе България и ще я подари на Руската кочина. Което повечето българи не желаем.

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: a34f832bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   26 повечето българи не желаем и да ни вдигат изкуствено цените както в хамериката. Не подкрепям и другата крайност - Възраждане, които се водят само по първобитни разбирания. За съжаление нищо няма да се промени, ако не спрем да избираме по-малкото зло и не очистим тъпата партийна система, създадена само за да се налапат едни там, ставайки част от световния елит. Който и да дойде, без значение пак няма да сте доволни. Драстични мерки са нужни, но много малко го разбират. Повечето са се заровили глава в пясъка и си живуркат ден за ден без да мислят и чуват лъжите, с които ги залъгват безспир.

Аз избирам България. Нито Петков и проамериканския му слугинаш, нито пък Костадинов с желанието му за мъст и побратяване с бившите и настоящи КГБ мафиоти. Още по малко ГЕРБ или БСП, чието желание да лапат и да лапат и лапат. Останалите са мижитурки. Моето мнение е, че управници търси простолюдието. В 21 век вече трябва да сме се научили да живеем достойно, без да има нужда някой да ни командори или в случая да ни стъпва на врата и дои.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: f2ba7afb83
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   До 23
Мислех си че в парламента трябва да са назначени хора избрани от народа и да вземат решения които хората подкрепят. От това следва, че ако хората от народа не искат еврото, то трябва представителите им в парламента да гласуват против приемане на еврото.
Да си депутат е точно това, да говориш и правиш това което иска народа и това не може да се нарече подмазване.
Какво според теб е депутат, не е ли той представител на народа? Всеки един депутат в България е избран с реални няколко хиляди гласа, депутатът е изпратен в парламента от неговите избиратели да ги представлява, да каже какво мислят те по даден въпрос и да гласува както те биха гласували за даден закон, да предлага нови закони или промени в законите, които да са в полза или в защита на избирателите му.
Ако даден депутат говори и прави това, което иска народа, който го е избрал, той е за похвала, а не за укоряване!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: be8aa4c88c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Я хубаво вижте баланса на ЕЦБ ...после вижте и този на Китай. Китайците например имат вече почти положителен баланс от януари до Април . Аз съм да поемем юана, честно..
Докато ЕЦБ затъва в дългове и търси нови роби , за запълнят малко дупки . Не виждате ли че тия са надгробен камък , бре хора ?

Въпроса беше за Костадинов и прякора му..

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 05e2587adc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   От 23 до 28
"Да си депутат е точно това, да говориш и правиш това което иска народа и това не може да се нарече подмазване."А как да го нарека?"Велика постъпка" ли при положение,че точно тази партия иска властта и затова прави каквото народа иска.Дали,ако те бъдат избрани ще слушат "желанията" на народа?А,ако въобще си пролучил/а тази партия преди да я защитаваш ще знаеш с кого са кумбина и какви са.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 61495c6c55
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   До 28
Само ти направи разумен коментар и напълно съм съгласен с теб. Останалите в този сайт си нямат и хабер от политика, но пък всички се представят за много знаещи. Жал ми е за тези жалки дърдорковци. Такива и ще си останат блеещи само глупости. Като им видя правописа и граматиката направо онемявам. Сигурен съм, че тези хора са родени след 1985г. и още по-точно след 1990г. когато новата власт напълно им проми мозъците. Те си мислят, че щом могат да пътуват из Европа свободно това е най-важното. Това младо поколение с промити мозъци напълно ще унищожи България. Жалко.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: cecce10fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   За приемането в еврозоната нещата са много дебели. Определени прослойки имат интерес да глътнат едни пари от едни фондове. ЕЦБ има интерес да ни прикотка, за да станем съдлъжници, т.к външният дълг на България е много по-малък от този на Зоната. Накратко, богатите ще се облажат, обикновените хора, които ще плащат този дълг, ще обеднеят.
Та не е едно и също...

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 732bd83857
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   До 31 Като гледам и старото поколение ще унищожи света! Няма значение кой, кога е роден, важно е как разсъждава! Ако за теб това е добра политика, върви и гласувай и без това повечето "промити мозъци" ще го направят скоро.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 01c67720eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Отговарям на 23
Така , те всички хора са настръхнали против Украина . За Еврото е същото . За НАТО е същото , и за ЕС е почти същото. И на всичкото отговорен си позволява да развява български знамена...
...
Той е много лош да знаеш , той прави това което всички останали искат , ама ти не...нали?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker