На когото не му е ясно защо падна правителството... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

На когото не му е ясно защо падна правителството...
преди: 1 година, 10 месеца, прочетена 792 пъти
Факт 1.
Възраждане и партията на Янев - руските агенти на Путин в страната ни, подобно на партията на Бепе Грило в Италия, Льо Пен във Франция и всички "европейски" - руски политически разновидности на американските НПО-та, къито Путин финансира във Източна Европа. Е, нашите представители на Путин бележат възход според социологическите агенции - нормално, посред настоящите кризи , от които никое пранителство не може да избави никоя европейска страна.

Факт 2. Слови е ясен играч на мутрите още от времето на Вис2, СИК и Мултигруп. Ама не ясен, ами очеизваден. Ето защо ИТН искаха да продължат договора с Газпром например - компанията, която финансира половината българска енергийна мафия, въпреки че намерихме валидни и дари по-евтини алтернативи. Да напомням ли, че последните години българшлина плащаше най-скъпият газ в ЕС?

Факт 3. Киро спря потока на Капитан Андреево - щом предлагат само един подкуп за 500 000 хил. на месец, си представете за какви пари става въпрос. Спря възможността мафията да си подслушва безнаказано чрез спец-правосъдието. Заплашва да избере адекватни членове на ВСС, който важен избор предстои до месеци. И това са само фактите наизуст за които се сещам.

Ето защо трябваше незабавно мафията да дръпне ръчната спирачка. Просто няма да има по-добър момент да се избавят от заплахата някой като Кьовеши да ги осъди. Който възразява, да ми обясни защо не осъдиха главния хидролог на републиката - който демонстративно показваше как тъпче достойнството на целият български народ с бизнаказаността си. Който Слави интервюира няколко пъти в предаването си. А помните ли колко угоднически интервюира и Бойко? Радев също е интервюирал, да. Но тогава Радев беше просто атракция, не и премиер на България, на когото трябваше да му се зададат точните въпроси, не да му се мазни като на господар.

Има ли съмнение, какво се случва в страната ни, и кой заплашва сигурността на мафията, в чиято държава живеем?

Facetious

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 10 месеца
hash: f4acec1370
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Далеч си от истината! Правителството падна, защото олигархът Прокопиев и кръга му не бяха виждали власт от 12 години и отказаха едни пари на кръга Пеевски. Съответно онези задействаха хората си и им показаха, че няма да стане на тяхната.

Каква Русия, какъв Гибралтар, каква Еритрея? Руснаците баш с нашите идиоти се занимават в момента, да знаете! Не им стигат техните македонци, т.е. украинците, както и разните там санкции, та имат време и тук да "борят" Канадеца, Кокорко Лудия и Ристо Бойкикиев, бившия коалиционен партньор на Боко! С такива ненормалници на власт беше очаквано да не издържат дълго - никой от тая група не е наясно къде се намира макар само министъра на културата да е явен наркоман.

Като не разбирате какво става, не ни пишете глупости! Напълнило се е с такива пишман разбирачи, които борят на дядо си хвърчилото!

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 4f71b60935
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Приятелю, на нас мафията ни е по-малкия проблем. Основният враг сме си ние. Това са хората, които са вечна контра, няма значение на какво. Които, по-далече от хоремага / Ганкиното кафене/ не виждат, дори и на Луната да са.
Свали се правителството, не работиха последния ден. Не им пука, че има нужда от закони, за да върви държавата. Колко време още ще бъде на трупчета? Какво ще правим зимата?
Копейкин иска да управлява? ! Музеен началник от Добрич ще управлява кризи? Колкото чангаджията Славчо и гологавия рошав сценарист.
Всички бяха против ГЕРБ и ДПС и ко стана? Изведнъж са заедно и за какво? За приемане на Македония. ДПС, ясно, за какво е -за да влезе мюсюлманско Косово. А Герб?
Извинявайте, но ни управляват психопати- мутрата от Банкя, консултантът от Сараите, генералката Митрофанова чрез разни недорасляци, Славчо от интернет. Та, тези хора, дори не искат да работят в парламента. Ми, защо да се хабят, след като са си постлали дебело. Е, да, де, но българинът не може да преглътне, че някой има бизнес, живял е в Канада и учил в Харвард. Бедни ми, бедни народ! Погледнал се Илия, пак в тия.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 51af095421
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Нищо не става от тоя народ. Както и да го въртим, все до това опираме като корен на проблемът. На протестът в защита на правителството, ако се вгледате ще забележите, че от цялата тълпа почти нямаше остригани, с кафеникава кожа, с бради и ходещи с миризлив анцуг и маратонки. Тоест това правителство се крепеше от интелигентната и нормалната част от обществото които са страшно малко. Правителството го свалиха преди всичко другите-остриганите, с кафеникава кожа, с бради и ходещи с миризлив анцуг и маратонки, плюещи по улиците, тъпи, шибани, нагли, неадекватни предателски ганьовци, мутри и чалгари, които са основнат част от населението на България и на които ДПС, ИТН, Възраждане и ГЕРБ са представителна извадка. Такива са неспособни да изградят страна със самоподоръжащ се ред, винаги са в хаос, робство от чуждти държави и гласуват винаги за такива като тях самите, затова и е такава политическата основа на България. Единствената разлика между тях и ДПС, ИТН и ГЕРБ е че изброените партии държат ножа, а другите си получават заслуженото живеейки в най-скапаната, корумпирана, бедна, ненадеждна за нищо, изостанала и бързотопяща се страна в Европа. Така, че всичко е както трябва да бъде.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 61d143f0ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Номер 1. Ти да не си Пеевски, че сънуваш Прокопиев и с неговите упорки си фантазираш. Авторът е прав, герб и дпс не могат да крадат, Русия иска да имаме 10-20 годишен договор за газ с нея, не става и си плащат да падне правителството. Ако хората се мобилизират и гласуват по активно, промяната има шанс, вижте Румъния със сигурност ни изпревариха и можем само да им завиждаме.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 1ca53b08e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Почвам от зад напред

3. Само кокаина, който минава през България на година е 6тона. За другите нарокотици няма да споменаваме. За трафика на хора, деца, имигранти, проституция, оръжие изобщо няма да започваме да говорим. Да спреш трафика на Капитан Андреево, без преди това България да обеднее със 70% (защото толкова ни е сивата икономика), е не просто безумие, а чиста приказка от Шехерезада, на която само 5 годишни деца вярват. Да вярваш в дядо Коледа е по- приемливо.

Да кажеш че ще се бориш с "мафията" е още по-долен популизъм. Това и на сън не може да се случи. Всеки, който казва че ще се бори с нея е част от нея!
Та ние дори нямаме законодателство, в което да има дефиниция за "мафия"... и що за животно е тя. А до специализирана изпълнителна власт изобщо сме на светлинни години..

2. ИТН беше патерица на ПП, за да се направи прехода в коалаицията на ГЕРБ и ПП, която предстои. Да, сега ще видите кои са ПП всъщност.
Монетата обаче има 6 лица, не само две.

1. Да сравняваш Възраждане и Янев, Льо Пен и всичките там про-руски партии е меко казано смешно.. Значи всички които не са долнопробни Байдънски либерали са подлоги на руснаците, а?
Колкото до Янев - той е твоя най добър приятел, щом толкова си про-байдъновец. Малко си се объркал за него. Неговия проект е последното усилие да се задържи изобщо нещо от тях във власта, ако ще и опозиция да е.
Т. е. 7мото лице на монетата..
-----
Въпреки, че не е в контекста ще ти кажа, че Възраждане на пук на всички които казват че са руснаци - ами не са. Американци са. Ама тръмповски американци.

Русия отдавна няма никакъв пръст във вътрешната политика на България. Твърде е бедна за това. Тука само си въобразяват всякакви глупости, пускат какви ли не фалшиви новини, внушения и драми, само и само да си оправдаят кражбите в държавата от вече 32 години.

 
  ...


...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 34e2ff5bfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Коментар 1 е доказателство, че голяма част от народа ни е с промит мозък, четейки пеевските парцали и гледайки тиквените телевизии.

Авторе, тия неща, дето си написал са само част от причините мафията да започне тази агресия срещу правителството. Но основната се нарича Русия и Газпром. КГБ уродите не могат да преживеят българската диверсификация. За тях БГ е важна в много направления. Не случайно през всичките години на преход участват в политическия живот на страната, като си отглеждат партии. Дълги години руските политически интереси в България бранеше БСП, но руски шпиони, подлоги и обикновени симпатизанти полезни глупаци има в почти всички партии на прехода. Днес БСП е слаба и линееща, но не изключвам в бъдеще определни нейни проруски крила да наберат сила. Откровени руски партии в момента са вГЪЗраждане на Костя Копейкин и ГЪЗход на продажния генерал Стефан Янев. Нека не забравяме и фактът, че архитекта на политическите конфигурации у нас - Ахмед Доган е агент на КДС (агентурното му име е Сава) и КГБ. Това лъсна по време на кризата в руско-турските отношения през 2015, когато турците свалиха руски самолет. Тогава и за слепците стана ясно кой дърпа конците на Доган. Самият Доган и неговия икономически аватар - Пеевски са персона нон грата в Турция...
Иначе е ясно, че партиите на мафията в момента са: ГЕРБ и ДПС отрепките на Копейкин и събраните от кол и въже шутове на учиндолския чалгар. Копейките обаче, гледат да бозаят от 2 крави и играят на 2 фронта. От една страна обслужват руското посолство, от друга интересите на мафията в БГ. Разбира се, до голяма степен двете се припокриват.

Kолкото до партията на гологлавия чалгар, от самото начало беше ясно, че това е проект на Доган, който да обере негативния вот срещу досегашните системни партии. Учиндолският селяндур продаде вота на наивните чалга фенове. Влизането в политиката на този помияр беше сред топ фокусите на задкулисието по подобие на НДСВ, ГЕРБ. Това обаче говори за моралния, нравствения и менталния упадък на населението в България. Преди 20-тина години гологлавия шут и аверче на мутрите от прехода беше невъзможен като политически вариант. Смятайте колко е затъпял и оскотял българския народ с времето, че да повярва и да се надява на този, който обслужи всички партии, групировки и престъпници, които му плащаха през годините за да манипулира през извратения си хумор народните маси...

Най-опасните варианти за България е преориентация на България към евразийската мизерия и откъсване от цивилизования свят. Ако копейките и другата измет успеят, идните поколения трябва да ни убият с камъни за това!!!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 9cb88eb022
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Поредния БГ-протестър, 1:1 копие на протестърите от Щатите.
Избраха Тръмп едвам едвам - електората му: бяха честни и прозрачни избори, въпреки съмнения за вмешателство на Русия (недоказани).
Падна тръмп - същите лумпени: преврат, нечестни избори, н. з. какво си.
Вие, любителите на галфони с дипломи още топли от принтера и готови да затрието държавата, че да ви пуснат някой евро цент измежду милиярдите, които подмятат ежеседмично, сте такива дебили, че не и нужно някой да ни се меси който и да е отвън - блатото си е блато.
Баш комунистите ще ми говорят за демокрация.
Защо всички келеши отхвърлиха закона Магнитски? Нали именно Шиши го жегнаха моралните ви герои отвъд гьола с това нещо? ! Като Кирето е такъв евроатлантик, защо не го подкрепи? Сега нямало да се коалира с Пеевски, въпреки че няма нищо против да не му събира данъците, както и на Божков, Василев и останалите далаверджии.
За 6 месеца управление единствено ни размаза икономиката, а "реформата" му е да махне Каскета, за да сложи някой Нострадамус - голяма работа свърши, няма що. То не бе шопинг за депутати, не беше тракане на Ленка в бнб-та, екскурзии до Киев на ориент експрес, износ на оръжия с цел подклаждане на конфликт, самоинициетивно гонене на дипломати и какво ли не. Такова просташко престъпно правителство не е имало и надмина всички преди него взети заедно. Най-големият ташак е, че си вярвате, че правите нещо хубаво за държавата - вика му се "денайъл" или липса на връзка с реалността, казано на не-Харвърдски.
За информация, тоя боклук не е и стъпвал във Харвърд. На всеки с ниво В2 и нагоре му е ясно - измисля си нови времена, неправилно произнася прости думи и превежда идеологични изрази от нашенски директно на Английски (жив Гугъл преводач) при положение, че дори хлапаците знаят правилните от сериалчета. Да не говорим, че ако има агент - това е той, защото е женен за канадка и чрез нея има по всяко време двойно гражданство, нищо че фиктивно се е отказал. За справка, там не те пускат в политиката, ако нямаш уседналост от 10 години поне. Уви, тук е достатъчно да си изпринтиш дипломка от Харвърд - от първите резултати в търсачката.
Нострадамуса пък от бакалавър директно на доктор - много интересно как става тоя финт като в Европа за да запишеш докторантура е необходимо да удостовериш завършена магистратура при кандидатстване. За ясновидските му способности да предвижда световни финансови кризи с години напред няма какво да коментираме - или се е олял при преписването или илюминатите пасти да ядат пред способностите му. Вземайки в предвид факта, че едвам срича като чете, може би първото е по-вероятно.
Коколиньо като е турбофинансист, защо не развъртя норвежкия модел? Държавата влиза като инвеститор в компании от типа на Гугъл и др. келеши. Всеки месец взима % дивиденти и ето ти пенсионната им система как хубаво работи и защо са толкова щастливи кокошки техните дъртаци с 3500 крони безусловна пенсия. След 20-30 годинки са си върнали и заема, освен че продължават да се нагушват.
Всяка седмица се събират пари за Български деца и младежи с тежки диагнози, ония ч*киджия ще дарявал 1 заплата за Украйна... При това за оръжия, поне да бяха за лекарства.
Цялото ви правителство, и вие всички, които ги подкрепяте, явно си делите една мозъчна клетка, но вече и на бабичките, гласуващи за Корни им е станало ясно какви утрепки сте.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker