Възраждане са опасни! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Възраждане са опасни!
преди: 1 година, 10 месеца, прочетена 1570 пъти
Фашистката опасност от страна на "Възраждане" трябва да се осъзнае навреме, тя е реална и нарастваща. После ще бъде късно. Това са думи на Стефан Тафров и аз се подписвам под тях напълно. Мислете добре за кого гласувате.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 10 месеца
hash: 3e438b6262
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

1.   За съжаление когато хората изгубят тотално доверие към уж нормалните управляващи, се появяват такива крайни психопати. Защото хората често в яда си отиват в другата крайност на пук. Така се е дошъл на власт и Хитлер, и комунистите и т.н. В момента в Европа има такава тенденция покрай бежанците, безразборното печатане на пари (инфлацията), огромната корупция, ковид мерките и т.н. Просто на хората им писна и търсят алтернативи. Но има и достатъчно прости хора, готови да отидат в крайности. Така че за такива олигофрени като Копейкин вина имат и политиците преди него.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 7238e44aec
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Киро е виновен. Направо им подари властта с тия инстректажи от САЩ да ни прекъсне газта от Русия и да плещи изопачени небивалици срещу Русия, защото такъв е интересът на САЩ. Тоя път САЩ натиснаха газта прекаено силно и се изфорсираха прекълено силно и пръснаха гумите от прегряване.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: d8b48158af
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

4.   Стефан Тафров е хомосексуалист от прокопиевата бутикова партия ДеБъ. Та с какво толкова са опасни от Възраждане? Според мен психодясната секта е много по-опасна.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: f9c8831b93
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Хората непса глупави, ще отнеме време, но и Възраждане ще изчезне, както Атака, на Първанов партията, Марешки и мн. други. Не случайно се инвестира в нови и нови партии, бившият военен министър е следващия проект.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 3e438b6262
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Аз пък искам този льохман да стане премиер. Най-добре се разбира един човек какъв е, като му дадеш власт. Нека го видят хората. Видяхме и Волен, и Валери и всичките колко струват. Айде вижте го и този някои и друга годинка и после ще потъне в забвение като предните хубавци. Но помнете ми думата, тогава щедойде друг на негово място. Както смениха Волен с Валери, после Валери с копейката, така ще сменят и него със следващия, когато му лъсне и на този манталитета. Не знам що за малоумници има, които не вдяват, че едни и същи хора стоят зад всичките изброени и си мислят, че няма връзка между тях? Този обиколи де що партия има и пак има абдали, които му вярват.

 
  ...


...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 5d3394650b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Колко сте жалки........

След финансовата криза, тъй като Гърция както добре помним, го беше закъсала и се опитваха, на практика да ги превърнат в българи по отношение на стандарт на живот, заради което не помня колко пъти Атина горя, се беше появила някаква такава 'уж" много радикална партия, казваше се Сириза, ако не бъркам.
Опитваха се и там да сплашват гърците, колко "опасна" била тя, само дето ясно се видя, че гърците за разлика от българите не са страхливци.
И за да покажат среден пръст на баба Меркел и отбора с т.н. остерити меажърс си я избраха като пичове.
Е, и? Кво? Гърция беше фашизирана? Конц лагери ли отвориха?
Евреи в казани ли вариха?
Не. Независимо, че партията беше "радикална" пак и се наложи да се съобразява с реалностите тогаз, така, че орязване на соц. придобивки пак имаше. 10 години по късно, Гърците (или както гяурко обича да ги нарича - тъпите византийци) пак са си добре и пак живеят в пъти по добре от "умните, безстрашните и богоизбрани" българи.

Но тва сте си, милички. Страхливци под прикритие.
Тая тема ми прилича на оня тип порнографски коментарчета на времето:
- Абе то Бат Бойко може и да е разбойник, но не мога да отрека, че е в много добри отношения с Ердоган и това ни пази от Турска агресия.

Срам и позор сте!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 3e438b6262
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   8, никой не говори за евреи и тем подобни. Първо - те не са излиза от ЕС и НАТО, както предлага копейката. Второ - БВП на Гърция от тогава до днес падна с 22% за 10 г., външния им дълг от 160 стана над 210% от БВП. Заплатите им от тогава до днес паднаха с 8% въпреки стремглаво нарастващите цени и реално стандарта им се влоши значително. Всичко това е лесно проверяемо и го има в нета. Ще ти дам и линкове, ако искаш.

В момента средната заплата в Атина е по-ниска от тази в София, докато разходите за живот за малко по-високи. Т.е. покупателната сила е по-ниска в Атина с 31%. Ето тук можеш да видиш.

https://www.numbeo.com/cost-of-living/compare_cities.jsp?country1=Greece&country2=Bulgaria&city1=Athens&city2=Sofia

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: b0f2acd44f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Всеки простак е изключително опасен. На предишните избори Копейкин не беше влязъл, нито патриотите и тогава казах, че има надежда за този народ, но на последните влезе и си връщам думите назад. Копейкин няма да стигне далече, страшното е, че мутропитека простак се готви да се върне на бял кон. Дуо Пинокио е платено и нарочно управлява така, че наивниците да смятат, че има по-лошо и по-корумпирано управление от неговото, да ама не, настоящото управление също е негово , но под прикритие.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: f6d7267a24
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   9, в Гърция анти-натовските настроения са мнооого по-силни от в България. За анти-европейските не знам. Имаше проучване на ЕК относно отношението на европейски граждани към войната в Украйна, като Гърция, Кипър и България бяха единствените страни, където мнозинството хора обвиняваха НАТО. Що се отнася до ЕС, то Великобритания също напуснаха, но не знам тях да ги обвиняват в русофилство.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 1d7b346c77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   9 стандарта на живот не се базира само на заплати в абсолютна стойност!
Важно е как въобще работи държавата. Реално сигурност, здравеопазване, социални, образование има ли или не.
Щот заплатите в Атина може и да са по ниски, но когато на теб ти се налага да си доплащаш за всички гореописани потребностти, нищо че вече си "осигорен" реално духаш повече от тоя с "ниската" заплата.
За ЕС и НАТО, както казах, това какво говорят сега и кво реално може са две различни неща.
Така, че кво се впечатляваш не знам.
Факт е, че тая тема нямаше да аъществува, ако българите просто не си ги тресеше страх.
Може ли да се биете в гърдите, че сте от "древните", а да не разбирате елементарни неща що се касае до държавност?

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: c318fb6d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

16.   Възраждане няма да се задържат дълго във възход, има един лимит на хората които биха ги подкрепяли. Те говорят доста убедително и пополиски, но с времето ще се види,че нищо не правят или правят неща вредни за България! Много са шумни, но не са компетентни , а най-лошото е, че очевидно са платени!

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: ca080d34d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Всеки който подкрепя копейките искам да птвори профила на Елена Гунчева и да се запита дали наистина иска тази да е някакъв министър и да го представлява. Ясно личи каква фурнаджийска лопата е както и нивото и на каруцарка. Такива са от израждане - ваксинирани антиваксъри, против еврото но с влогове в евро. Най големите лицемери и продажници!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 0509c77221
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Аналогът на Възраждане в Гърция не беше Сириза, а "Златна зора". историята завърши много печално.
Кризите раждат такива партии винаги и навсякъде.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 3e438b6262
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

19.   Нищо ново под слънцето. Има си едни 10% идиоти и това е. Едно време се водеха абсолютно същите дискусии за Волен. КАкъв спасител бил, как ще ни направи независими, ще ни имзъкне от НАТО и ЕС. Вилнееше по самолети, протести, биеше студенти и т.н. Е, взеха си мерака от него и го видяха колко струва.

После видяха, че рейтинга му падна, туриха Валерката на негово място. Историята се повтори. Дърпаше турски бабички по границите, 10-те % простовати хорица му се кефеха, викаше, крещеше, обвиняваше майкит на деца инвалиди как врякали за пари. Е, и него го разбраха какъв и му падна рейтинга.

Сега като използваха и Валерката, решиха да заложат на нов кон, за да привлекат тия 10% простоват електорат. Сега пък същата песен на нов глас. Пак панаири, независимост, излизане от ЕС, НАТО, среден пръст на САЩ и Запада. Ако не сте от тия 10% простовати, но кресливи, мисля, че не е трудно да се досетим какво ще последва. Пак същото - панаири няколко години, осъзнаване, че е и той същия несретник като предните, забвение и ново радикално лице, което да обере 10-те % маргинален вот.

ПРОСТА ПРОПАГАНДА ЗА ПРОСТИ ХОРА. Нищо сложно и неразбираемо. Историята се повтаря, само героите са други.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 46b43201ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Каквото и да говорим, трябва да признаем, че Костадинов е по-хитрата версия от всички псевдопатриотични лидери до сега, подбира си думите и умело използва интернет за достигане до публиката. А за възхода на неговата партия са виновни всички. Когато няма читави партии и броят гласуващи спада става това. Ако не искате някоя партия да спечели голям процент, гласувайте за друга, а не се възмущавайте.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: f025672101
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Какъв тъпунгер трявба да са за да гласуваш за тия отрепки от гъзраждане?

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 05080557a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Иронията е, че всеки гласуващ е прост. Не гласуващ за определена партия, а гласуващ изобщо. Па си ги мерете кой "лидер" е по-, по-, най- докато всички ви го набиват отзад.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 89cebf631d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   Другите защото не са опасни, затова сме цъфнали и вързали и след 50 години няма да ни има... Наивници сте всичко до един!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 5c3d70a923
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Фашистите сте от Продай България, но повече НС няма да помиришете. Всички там сте престъпници без ден трудов стаж. Продажна секта, която продава националните интереси за грантове.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: d63fa72213
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Възраждане е партия за най-долните отрепки и озлобени индивиди в нашето общество. Вече съм убеден и няма един нормален, който да ги подкрепя.

Киро не е идеален, но е далеч по-добър вариант от Копейкин и неговата руска кочина.

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: f025672101
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Гъзраждане са гнусни

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: f6d7267a24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Народът е най-опасен.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 83ab497033
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Всеки, който казва някакви истини, винаги и навсякъде се е считал за опасен. Номер 8 ви го е казал много хубаво. Страхливи и облъчени от небългарските медии сте и дори не го осъзнавате. България трябва да гони само и единствено своя интерес, но българите са все недоволни, но сакън нещо да не стане. И си кютаме все на опашката.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 1d7b346c77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   от номер 8:
Извинявам се, че писах толкова агресивно, но съм много изнервен в последно време....
С, без възраждане шита е все същия, така, че темата ми се стори и още ми се струва безсмислена...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 1f970a91dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Доказано вече всички в момента управляващи и предишните също са изключително вредни за България. Копейки, от друга страна, .....еми той е смешен, кое да му е опасното?!

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: b90910fc6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Въпрос: ГЕРБ е партия на диктатурата /там няма и не може да има друг лидер освен Боко/. ПП/ДБ са родоотстъпници и българомразци на пряко подчинение на чуждо посолство. ИТН са ГЕРБ, ама със Слави вместо Боко. Защо все Възраждане, БСП и ДПС са ви в главата, се пита в задачата? И с какво Възраждане с по-опасни от изредените по-горе?

Не ми обяснявайте глупости за фашизъм - в Европа вече има фашизъм, нарича се "демокрация". Това, дето ни го пробутват за демокрация, е толкова демокрация, колкото Стефчо Апостолов може да чете без да срича, а Киро Петков говори на български език - чували ли сте го? "Няма да счупя обещанието" - готин лаф, ако беше на английски. На български звучи странно. Дори няма да отварям дума за другите мулафоризми!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker