Кой трябваше да управлява, ако не беше четворната коалиция? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121296)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Кой трябваше да управлява, ако не беше четворната коалиция?
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 783 пъти
Политическата ситуация е сложна, в парламента влязоха 7 партии. Често се говори, че коалицията е сложна, били направени компромиси, сега итн напуснаха и нещата стават още по-сложни. Сега има упреци, защо изобщо били направили коалиция с тях. Въпросът е ако не беше с Итн с кого : с дпс , с герб или с възраждане? Имаше ли изобщо друг възможен вариант ? По-добре ли беше герб, дпс, бсп и възраждане да управлява ? Или трябваше пак да ходим на избори? Продължаваме Промяната направиха май единствения възможен вариант, с много неща не се справят по-най-дибрия и бърз начин, но поне не отидохме пак на избори. Герб ли да алтернативата, след като 10-12 показаха, че България не може да мръдне от 1 първото място по корупция и последно по заплати и пенсии, чуждите инвестиции са минимални , качеството на пътищата е лошо и т.н.т

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 10 месеца
hash: 78bcfb8369
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Коалицията беше единственият възможен вариант, защото това искаха хората. Разбира се, тяхната подкрепа бързо се стопи и това правителство просто изгуби легитимност. Затова и ще имаме нови избори.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 296dd64f2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Няма възможна друга коалиция. Всички са против ГЕРБ и ДПС . Това сме си избрали. Партиите нямат политически елит, който да осигури приемственост, поради причина, че се занимават повече с корупция, отколкото да отглеждат компетентни политици. За това и в парламента влизат разни комети, временни явления, които бързо залязват.А народът ги избира, защото няма кого.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 3760e7e510
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Това с пътищата беше пропаганда прокарвана от ГЕРБ с години , за да могат да внедрят фирмите по поръчките и да си усвояват пари от това. Направиха ги така, че постоянно да ги поправят

ПП са не просто продължението на ГЕРБ. А техния край. В момента просто протакат времето до изборите в Щатите през ноември. Когато ще дойде пак Тръмп. Ние трябва да сме синхронизирани с него..
До тогава ще гледат да откраднат кой-каквото може. Газ , пшеница , нефт , субсидии, асфалт ....и после ще бягат от България с 300, без бой . Дето са вика : грабят като за последно...хаха

БСП реално управляват държавата задкулисно , техните фирми минават през Герб обаче . Те също фалираха . Съвсем се обърнаха срещу "социализма" в името си.

ДБ са пълна шизофрения. От най-крайната либерална американска помия..Ако ги оставиш в управлението скоро ще гледаме в парламентарните мъжки тоалетни дамски превръзки. А Азис ще е министър на културата. Не за друго ама и те са бизнесмени , като Слави. За пари и пола ще си сменят .

ИТН . Евала на министъра на спорта във вчерашната пресконференция. Казаха си всичко . И как дългия се е отнасял с тях..Няма какво да добавя . Те хората сами си го казаха.

ДПС - щом Възраждане успяха да им откраднат от електората в Кърджалийско , смятай. За масовите измами и разочарования на турците там , няма да говорим

Възраждане. Тука някой каза, че били на Милен Врабевски . А той е масон от клана на Клинтън . Дори и така да е .Човека ми се струва патриот. Те Левски , Ботев и Раковски също са били масони. Незнам, ще я видим тази работа но засега засечка при тях аз не съм видял. Най малкото българина няма друг избор. А сега има и надежда .
А и Слава Севрюкова каза че 20 правителства от Комунизма насам ще минат преди да дойдат тези , които наистина милеят за България. Кирчовото е 19то.
Време е за Възраждане


М.В.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 296dd64f2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Бррррр, тръпки ме побиват ! Много тежка съдба ще имаме тогава.
Време е за възраждане, ама с малка буква.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: a1c903b7ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Точният отговор на въпроса Ви е, така както стана трябваше да стане. Народа раздели вота си на 7 партии, защото всички политици 30г го лъгаха, а и медиите рекламираха някой и оплюваха други партии, въздействаха над гласоподавателите с платени репортажи и "журналистически разследвания".
През ноември народа повярва най-много на ПП за 7 месеца се видя че те лъжат повече и от предишните, за 7 месеца България не само не е показала че има намерение да мърда от "1 първото място", ами се закопа още по надолу, каквото имаше като запаси от пари го изхарчиха, без да се започне нещо ново, просто раздадоха парите на правилните за тях хора. Украинците им бяха по важни от българите, оказа се че българите единствени няма да ползват руска газ, от целия ЕС, защото сме "най-богати", ще плащаме най скъпа газ, ще сме изложени на най-висок процент инфлация, двйно над средното за ЕС, всичко това заради решения на ПП.
Вярно на Боко пътищата с лошо качество, но поне ги има, налични са, новите въобще нямат започнат строеж. ПП са на принципа като не строиш нищо няма как народа да го оцени като некачествено. За 7 месеца кое свое обещание изпълниха, или поне да бяха почнали да изпълняват няколко, те нищо, само постове си раздават и се занимаваха с ковид и украинци.
Надеждата ми е все повече гласоподаватели, ядосани от инфлацията и влошения си начин на живот да се поинтересуват за бъдещите избори, коя партия какви планове за бъдещето има, какво е поведението на хората от партията, какво са направили досега, как вземат решение за действие, плащат ли на изборите за застъпници, плащат ли подкупи и други такива неща преди да решат да гласуват.
За сега възраждане печелят моя бъдещ глас, макар да има много неща, които да не ми харесват, не разбирам как ще успеят да реализират някой от плановете си, да накараш млади хора да се върнат на село да садят зеленчуци за износ изглежда неприложимо, как граждани ще станат добри земеделски стопани не е ясно, даже съм против някой от техните планове, като този за създаване на конкурентни на здравната каса организации, не ми е ясно как ще работи такова нещо. Колкото и да го наричат копейкин, аз гледам какво говорят и какво вършат хората от партията им има ли реална грижа и мисъл за народа от чиято област е избран даден депутат. За последните 7 месеца кой от депутатите занима народното събрание и зададе въпроси на министрите за проблем на хората в областта от която е избран? Проследих и ще ти отговоря, ДПС се занимаха министри с проблеми в десетки общини с турско население, Цончо Ганев се занима с няколко проблеми в Бургаска област, и Искра Михайлова се занима с проблеми в област Стара Загора, другите партии въобще не ги интересуваха българските граждани, говореха главно за ковид за Украйна, за Русия, за ЕС, техните избиратели бяха маловажни, надяваха се на 4 годишен мандат и не положиха никакви усилия за решаване на проблемите на хората които са гласували за тях. Ако ДПС бяха българска партия щяха да спечелят гласа ми, но .....Затова за сега Възраждане ме печелят.

 
  ...


...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 6ab2e7e7fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До но. 7 Възраждане никой няма кара да се прибира. Те хората сами ще се приберат.
Ноември месец като дойде Тръмп отново на власт, ще кажат че заради войната в Украйна няма пшеница. То ще има, ама те ще излъжат. Тв и сега американците играта някакви игри с едни 8млн тона. После ще се юрнат между 100-200млн бежанци от Африка и Близкия изток в Европа, подгонени от "глад". Щото няма достатъчно мангали на помощи там...

Тогава нашите строителни работници и чистачки на къщи съвсем ще вдигнат ръце и ще почнат да си хващат Уизеъра да се прибират.
Две години им давам максимум и ще видите как и последния българин ще се е прибрал.
В България може да е зле ама европейците тепърва ще гледат празни рафтове по магазините.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker