Защо харесвате Русия? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо харесвате Русия?
преди: 1 година, 10 месеца, прочетена 2398 пъти
Тъй като имаше тема, която беше озаглавена "Защо мразите Русия? ", аз смятам да напиша обратното. Лично аз мразя Русия и никога не съм я харесвала, не защото повечето хора са на това мнение, а заради всички тези причини. Например:
1. Кой ни остави без вода преди около 9-10 години?
2. Кой чиститявя нашият празник 24 май не на нас, а на македонците за да ни дразни?
3. Кой ни спря газа?
4. Кой създаде комунизма?
5. Кой отцепи Македония от България? На всички тези въпроси отговора е-руснаците. Когато те са ни освободили от Турското робство, ние сме им дали много злато и пари, не са примрели за нас, че да са ни помогнали ей така. А сега както "харесва"и бомбандира единият си братски народ в Украйна, така и нас ни има за "братски народ". А такива хора, които живеят в Запада, а любят Русия са ми най-смешни. Бих предпочела да вървя към Запада от колкото към Русия, която в момента произвежда москвичи и е пропаднала от всякъде. Защото както я гледате огромна по площ е 3 пъти по-бедна от нас.
Та въпросът ми е-Защо някои от вас харесват Русия?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 58

преди: 1 година, 10 месеца
hash: fdb3164494
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

1.   Чедо, чедоооо
1: Ква вода бе муцка?
2: А Крим исторически Руски ли е? И ако да, що бг не го признава?
Отговор: Щот тва му се вика политика.
Кат искаш трябва да дадеш.
3: Газта си я спряхме сами, щот нямаме гръбнак да се пазарим с западните ни "партньори" както правят например Унгарците.
4: Комунизъма го създаде Уолстрийт, чедо, за повече инфо търси в тубата проф. Антъни Сютън
5: Макето, е резултат от войната на САЩ с Югославия.
Кви са руските политики там не знам, но знам за сметка на това, че с благословията на руската царица е отдадена територия за заселване на т.н. бесарабски българи в Русия и много векове по късно, същите си говорят на чист български език и са си чисти българи, а 30 годишната македония е пълна с промити мозъци.

Чедо, чедооооо, колко мъка има по този свят, чедо...

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: efbd62bff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Макиавели е казал "хората обичат миналото и презират настоящето". Русия подсъзнателно се асоциира с комунизъм.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: d087f85444
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Номер 1 хал хабер си нямаш от история. Всичко, което е правила Югославия се контролира от МОСКВА. Всяка държава, залята с червена чума, се ръководи от МОСКВА. Запознай се малко с пропагандата и гоненията на комитите от комунистите и МОСКВА. Препоръчвам ти и да прочетеш книгата на проф. Александър Цанков за 3-е стопански. Там е добре описано от къде иде и що е социализЪма.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: a895aa62af
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

4.   1. Русия освободи България в Санстефанските й граници, а западните държави я окастриха на Берлинския конгрес

2. Русия даде житницата на България(Добруджа) да не мине към Румъния, а западните държави бобардираха София със авиация по време на ВСВ 1941-1944 г.

3. Единствения(подчертавам единствения!) народ, който е идвал и си е оставял костите, за да ни помага - това са руснаците; всичко друго е идвало само за да поробва и граби

4. Русия изгради инфраструктурата на България - АЕЦ Козлодуй, НДК, Тримона в Пловдив, 80% от жилищния фонд(всички панелки и ЕПК) и още сумати пътища, предприятия и т.н. са построени докато България е била в съюз с Русия(със СССР) и са прави да казват старите хора "това, което ние построихме, вие не може да го боядисате"

5. Русия за разлика от западните ЛБГТ общества къде властва третия пол, наркотиците, порното и всичко най-долно - в Русия ВСЕ ОЩЕ има някакви ценности - не че и там няма престъпност, наркотици и т.н., но не е в размерите, в които е на Запад - за справка - от началото на годината в САЩ е имало 22 масови стрелби в училища, в Русия е имало 1 масова стрелба в училище

Било и чудно на авторката как хората работели на Запад, а харесвали Русия.. ами явно харесват и парите, аз лично НЕ работя на Запад и не съм се юрнал в кочината наречена "цивилизован свят"..

Аналогично и аз мога да попитам тези дето плюят в Русия - защо ползвате ток от АЕЦ-а, който руснаците(с руска помощ) построиха ? Нали искате да сте независими - намерете си енергия.

Спрете да ползвате тока от Козлодуй. Спрете да си пълните колата с руско гориво. Спрете да ползвате руски газ. Ползвайте само западен и плащайте тройна цена.

Най са ми смешни такива дето живеят в панелката дето руснаците са му построили, ползват тока от АЕЦ-а, дето руснаците са му построили, зареждат си колата с гориво от руснаците, имат държава "България" заради руснаците, щяха да се казват Мюмон, ако не бяха руснаците, ОБАЧЕ - плюят по руснаците ? Ми значи плюете по себе си, НЕуважаеми родоотстъпници.

П.С. Коментарът ми не засяга сегашната война в Украйна, а принципната позиция на крайно неблагодарния български народ към руснаците - единствените благодетели на българския народ за последните поне 500 години.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: a895aa62af
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Авторке, комунизмът не са го измислили руснаците.

Комунизмът като учение се появява първо в Европа. Маркс и Енгелс са немци.

Чети повече, тогава ще можеш да си вадиш обективни мнения.

 
  ...


...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: cc7e5e86e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Системата, с която ние сме си имали вземане-даване, се нарича Ленинизъм. Нито е марксизъм, нито е комунизъм, нито е социализъм. Ленинизмът наистина е създаден в Русия от Ленин. Другите не са се появили там.
Принципно, в последните 300 години, нищо свястно не е прескочило от Русия в България. Русия е държава с азиатски корени и хората там са с подчертано азиатски манталитет- със силен стремеж към всякакви форми на авторитаризъм и диктатура. Това е източна, азиатска черта. Типична. Докато в Европа демокрацията винаги е имала дълбоки корени.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 558ff5697c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

7.   Кефи това, че са ни оставили без вода. Бие историите на Плевнелиев и Киро Тъпото за Левски и Ботев.

Българин, който не почита Русия, не може да е българин. Политика, политици се сменят, но България днес съществува единствено и само по волята на Русия.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 8cf17e3316
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Стига с тая русия, бе! Малко ли ни натъпкваха главите всеки петък с руска телевизия, задължително учене на руски от 5ти клас, манифестации на 7 ноември в чест на великата им октомврийска революция и всякакви други по техен образец? 45 години командореха, чак войски през 1968 пратихме в Чехия по тяхна заповед. Не искам да ги знам. Че и паметниците им стърчат във всеки град! Що не пуснете една тема за Словения или за Швейцария, за Хърватия? Много по-уредени и приятни страни от рашата.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: fb08c4d861
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Номер 1 Може Улострийт да е създал комунизма,но кой го разпространява,не са ли руснаците?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: b624bf535d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Заради рускините, които идват на море. Това му е достатъчно на българския мъж , за да е фен до гроб. Защото били страстни, разбирай адски лесни и съгласни на всичко само да им кажеш една дума.

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: d8dd15213c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Въпросът Ви не би ли трябвало да бъде "защо не мразите русия"
И ще ти отговоря не я мразя, защото разбирам, че русия си гледа нейните интереси, разбирам точно както разбират хората от около 170 държави по света, като Бразилия примерно.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: ff9f1eb491
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

12.   На някои въпроси веднага ти отговарям.


Кой ни спря газа? Кирил Петков. Относно комунизма, ти живяла ли си през комунизма? 0,12ст. хляба, безплатно образование, здравеопазване, българските села кипяха от живот. Аз съм израстнал на село. В детската градина на село бяхме около 40 деца. Хранеха ни по 4 пъти на ден и започвахме деня със спорт. А сега в тази детска градина няма нито едно дете. Като я погледнеш от вън прелича на детска градина близо до Чернобил.Бурени 2 метра, черчеветата на прозорците липсват, вътре змии и жаби се гонят.




Относно Запада, тука в детските градини дори не ги и хранят. Трябва от вкъщи да приготвиш сандвич на детето. Още в детската градина ги учат, че момченце с момченце е нормално да имат любовни взаимотношения и да имат брак. Още в детската градина ги учат какво е депресия, и разни други психични заболявания. Още в детската градина ги учат децата, че е нормално една жена да изкарва прехраната си като си продава тялото като проститутка и е нормално да пушиш джойнт. Ей това е Запада. Капиталисти, Джендъри и Морално изгнили мозъци.









Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 323a6c541f
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

13.   Русофилството в България е изцяло базирано на емоции. Няма смисъл да спориш с тях, те си знаят едно освобождение и не спират да го повтарят. Най-смешното е че постоянно обвиняват другите, че са чуждо поклонници, а те самите не спират да лапат на русия.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 4a52b442fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   1. Кой ни остави без вода преди около 9-10 години?
- кога сме доставяли вода от Русия?
2. Кой чиститявя нашият празник 24 май не на нас, а на македонците за да ни дразни?
- имаш право
3. Кой ни спря газа?
- ние сами се отказахме от него. Защо Германия и Италия купуват, а ние не?
4. Кой създаде комунизма?
- Фридрих Енгелс и Карл Маркс
5. Кой отцепи Македония от България?
- руснаците ни я давата според сан-стефано, но западните велики сили ни я вземат след това.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: aff3775622
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   Хора, разберте едно нещо. 90% от поведението на хората е чисто емоционално и няма никаква връзка с рационалността. Такива въпроси предполагат рационални отговори, а такива няма. Русия се свързва с комунизъм, с младост, със спокоен живот. Самите русофили дори в голяма си част не осъзнават защо точно харесват Русия, това са по-скоро подсъзнателни модели. Ако някой ти дава рационални доводи, това са по-скоро доводи, които самият им мозък е измислил и самопотвръдил избирателно, само и само да докаже сам на себе си, че е иначе подсъзнателните убеждения са верни. Който малко от малко се е интересувал от психология, знае за какво говоря.

Ето ЧХ е живия пример. Измисля 1001 причини, за да се убеди сам себе си. На запад не хранели децата в градините...Ха де как да му обясниш, че не е прав? Макар че комунягите откраднали на дядо му имотите, пак ги благославя. Защо? Защото той си е формирал мнението на подсъзнателно ниво и сега игнорира всичко против мнение и избирателно гледа само хубавото, даже преиначава и фактите, само и само да си докаже сам на себе си нещо. Особено хора, които са с твърди убеждения и ограничени като ЧХ, имат още по-голяма склонност към това. Просто явно човека е имал някакви щастливи мигове, които нямат нищо с комунзима и Русия, но в невото съзнание се асоциират с щастие, та успех да убедиш такъв неосъзнат кон с капаци с твърди убеждения и непримирим твърдоглав характер.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: fdb3164494
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Номер 3:

На някакъв български русофоб да му чета тъпотиите е последното нещо с което бих си губил времето.

Що се касае до Югославия, всеки, който малко се е интересувал знае много добре, че между Югославия и СССР е имало сериозен разрив в отношенията още от времето на Сталин.
След Н на брой опити за убийство на Тито от Сталин, Тито казва следното: Моля ти се другарю Сталин да спреш да изпращаш тези хора тук, за да не ми се наложи АЗ да изпратя един от мойте в Москва, защото изпратя ли един, няма да има нужда да пращам втори.
Това, е точно поведението, което се очаква от "пионка" нали?

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 952063882f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Бря, бря, Русия всичко построила? А, кажи на баба ти и дядо ти, че те не са работили, а са лежали под сянката!

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 78390f9be3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Аз съм този с темата Защо Мразите Русия . Благодаря на авторката за позитивната тема!

1. Не знам за коя вода говориш . Ако имаш предвид източването на язовирите , това беше схема на Бойко.
2. До 2019 година имахме дори пряка теанслация с Русия на 24ти:
https://youtu.be/p47Y_s2Iyw0
Какво са виновни те, че у нас върви анти-руска пропаганда.
3. Кирчо сам спря кранчето. Прочети документите във вестник Труд. А и ти го каза така , все едно те са ни длъжни да ни дават газ. Ако може и за без пари нали? При положение че "нашите" в правителството се държат като олигофрени към тях.
4. Както и другите ти казаха комунизма е създаден от Маркс и Енгелс - немски граждани , живеещи в Лондон , по поръчка на Ротшилд. Чичко Ленин , възпитаник от Швейцария го домъкна с влак , по поръчка , пак на същите.
5. Виж за Македония си права. Просто в комунизма не трябваше да има понятие за националност и я харизаха на Югославия . Предполагам причината беше че Югославия трябваше да бъде по силна така. Така направиха и със западна Украйна, вземаха я от Полша и я дадоха на Украйна . Дадоха и Унгарското задкарпатие на Украйна. Сега си берат последствия от тази грешка.
Или може би е било 32 годишен план ...не знам. Факт е, че Македония е само и единствено наш интерес. Освен това не виждам за какво друго да ги упрекваме . Не е малко, но в Македония има и американски и европейски интерес , така че въпроса е доста спорен, да се чудиш кой на кого , какво е сторил...
-------
Сега на въпроса ти. Ще ти кажа защо обичам Русия и изобщо няма да се спирам на историята. Само мой личен опит:

1. Един от най добрите ми приятели е Руснак. Като бях в Русия , в Красноярск , ме посрещна с пещерска гроздова и шопска салата и ми говори на български. Оказа се че има имот в България и редовно пътува . Поне всяко лято идва и се виждаме. Преди две седмици му бях на гости даже, в Кърджалийско. Поддържаме приятелство вече 6 години, което с малко българи даже вече мога да имам.

2. Докато съм бил в Русия съм се запознавал
и сприятелявал с над 100човека . Всички до един са се отнасяли топло към мен. Бил съм им на гости , ядяли сме заедно , къпали сме се заедно имали сме и премеждия заедно, в Сибир. Супер лесно е да се сприятелиш с руснак , ако ще и на Слънчев бряг. Просто защото ни уважават . Ако някой те харесва , не виждам защо да не отвърна със същото.

3. С руснаците можеш да се разбереш с половин дума. Няма нужда се обясняваш като на всички на запад от Словения. Поради тази причина не само руснаците харесвам , а и сърбите , словаците , поляците , украинците и дори и румънците, и унгарците. С последните нямаме особени корени , но имаме общо минало, като в резултат манталитета ни е подобен.

4. Имаме една и съща религия със славяните руснаци. Не само азбука сме им дали. Само че ние в църква не влизаме вече, а те имат и св. Георги на герба си. Аз съм вярващ , просто ей така го вмятам за тези от вас , за които има значение.
Комунисти ги изкарвате и какви ли още не , но тяхното православие комунизма не успя да го унищожи.

5. Това е държавата достойна за уважение в това как успява да обедини хората. За тези от вас които си мислят че Руснаците са онези русите , със сини очи , славяни ...много се лъжете. В Русия живеят 190 националности и независимо който от тях да хванеш , дали Башкир , Бурат , Татар, Дагестанец , Ингуш ...който и да е , ще получиш един и същ отговор "Аз съм руснак". Няма да пропуснат да кажат от къде са , да , но ще кажат че не само са руснаци , а и са готови да грабнат калашника и да се бият за Русия. Освен това там няма расизъм в това отношение. Отнасят се леко пренебризително към "чурките" (така ги наричат) хората от "стан" републиките. Но своите имат всички права, привилегии и възможности , както и руснаците славяни. Имам също много добра приятелка , буратка (азиатска външност) , която е прокурор в Иркутск. Като я питах как се отнасят към нея , заради това че азиатка , тя се разсмя и каза че такива неща в Русия няма или поне не и в Буратия.

Русия е идея , която обединява , тя не е държава, в този смисъл , който повечето от нас си мислят.

6. Поради същата причина се възхищавам и на Руснаците , че съумяват да обединят и много религии , без да има търкания. В Русия има 20млн мюсюлмани. За сравнение в САЩ например , които се хвалят с високата си интеграция и липса на расизъм хората живеят в енклави - мексикански квартал, китайски квартал, ирландски квартал , български квартал и тн. Ако не са моловете където пазаруват заедно , сигурно няма даже да се виждат един друг.

7. Руснаците са пазители на идеята за народ. Умеят да се веселят ЗАЕДНО. В Москва съм бил на концерт на Б2, на физическия факултет на МГУ. Атмосферата беше потресващо позитивна. Всички се усмихваха един на друг и искрено се забавляваха. Бил съм на какви ли не конецрти ...последно даже на Криймфилд , в Лондон. Пълна порнография. Всеки втори е надрусан на кока . За тревата няма да говоря изобщо. Целулит до ушите , при момичета на по 25, заради алкохола . Показност и лигавщина до няма и къде. Не че не съм бил и на готини западни фестивали ,просто имам чувството, че на запад съвсем го удариха през просто вече, докато в руснаците все още може да се срещнат човешки качества.

8. Харесвам руската музика. Ленинград , б2 , Серебро,Оxxxymiron, та даже и Тимъти

9. Израстнал съм с приказките на Пушкин.

Войната в Украйна няма да я коментирам . Само ще ви кажа че в Лондон имам съквартиранти една италианка , португалка и румънец и всички одобряваме действията на Путин. Работя с клиенти , англичани. Имам и клиент , който работи за МИ-6 и с който сме на едно мнение. Може да се учудите , но точно в Англия познавам и доста русофили, бели англичани. Даже в България не познавам толкова, което е срамно...

Само за протокола защото се чудите как русофилите живеем на запад - на мен ми харесва навсякъде. И на запад , и на изток (живял съм в Китай), и в Русия , но най-вече ми харесва в България. Чакам само Киро да се маха и да се прибирам.

П.с.Руснаците не правят Москвич отдавна. Но виж новите им Лади се ядват. Имат и електрически ИЖ-та , мотори . Имат си вече и самолети изцяло със собствени части.Имат си и собствени телефони - Ayya (които са все още буклуци, признавам) , Както и собствено лекарство против Ковид и цитокинова буря . Имат си и незнам кой подред космодрум , даже и Беларус включиха в космическите си програми. В момента си строят собствена ,независима космическа станция.
Апропо ... заради тях и ние някога летяхме в космоса ...ееех...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: d5cb2fc8b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Не харесвам нито едните, нито другите от големите сили.
Две страни на една и съща монета са. Единственото, което все още можем да наклоним някак е да изберем с кои да бъдем, тоест кои да ползват територията ни. Защото за тях само територията ни е важна, може и без хората...и повечето го знаете.
В този смисъл предпочитам Русия като по- малкото зло. Но ми е безпределно ясно, че ако трябва да пожертва хората ще го направи. Другите и да не им пречат толкова хората...е, пак ще искат да разчистят.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: a2d6d59949
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   №1, не се мъчи толкова, муцка. Рашите и преди спираха газта, но бабите и дядките вече явно Алцхаймер ви гони. Да те светна: преди около десетилетие беше. Другите ти доводи са майтап, няма смисъл дори да си правя труда с тях. Като не знаеш за Македония, не ръси глупости.

№12, помня соц градинките, джендъри нямаше, друга свинщина бе: груби и невъзпитани лелки, пиклив (и задължителен) компот по цял ден, но само определен брой пускания до тоалетната, например. Гениално. Храната без коментар: сервираха боклуци, които буквално ме караха да повръщам - оглозгани кокали, нечистена риба, не ми се изреждат останалите. Само дебил може това да измисли. Но не си тук за градините, нали?
Защо си на Запад? В други теми не спираш да се подпичкваш на Запада, изрично си казвал как миграцията ти е била най-добрият избор. Защо не замина да бачкаш за братушките като си мигрирал? Почему, товарищ? Знаем патамуща.

Това са русофилчетата, дами и господа: мечтаят за Запад, хленчат за Изток. Такива като №12 или авторчето от темата "Защо мразите Русия" са една и съща стока. Въпросното авторче живее в Лондон (като отрочетата на газпромските мутри), но не спира да се мазни на Русия. В Русия обаче не живее, само посещава. Дирник дават на капитализма, носталгия тъчат по соца.

Като толкова ви харесва Русия, покажете как се живее успешно там. Нямате обаче адашче, което да ви настани в Лукойл или Роснефт на пост (като по соца), та ще трябва баш като братушките да живеете: в някоя заебана дупка за пет копейки на месец.

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 8ae7ed10c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Харесвам Англия - и вече 10г живея тук.
.
Как тия дето се кланяте на Путин и превъзнасяте мизерната Путинландия , как никой от вас не се изнесе натам да живее, как никой от вас не отиде да се бие в полза на варварската им армия , що никой не си купи руски таралясник Лада ????
.
Само на приказки сте велики , диванни русофили ...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 952063882f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Е, то не е трудно да се сприятелиш с руснак.Само някой трябва да носи бутилката и 2 водни чаши.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: d8dd15213c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   До 20 Виж историята, през последните 30г с кои сме и с колко на брой хора е разчистена територията? Според данните на НСИ населението е намаляло с около 30%, и ако извадиш от цифрата онези българи които са принудени да живеят по чужбините, следва че населението е намаляло с над 50%, в момента на територията на бг надали има 4,5 милиона, ако това не е разчистване какво е?

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 1f90494c2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Аз не я мразя - дори напротив харесвам я до известна степен.
По отношение на въпросните ти, нито са ни спряли водата преди 10 г. (от кога Русия има отношение към водата ни ?!).
Нито те са измислили комунизма. От кога Маркс и Енгелс са руснаци, бе девойче?!
Не, че ние в България сме имали комунизъм в чист вид, което си е утопия, от където и да го погледнеш.
По въпроса с газа. Спряха ни газа, защото ние спряхме да плащаме в желаната валута ( за разлика от Германия, например). Като си избираме управници, които не желаят да се грижат за българският национален интерес е така.
Кой точно отцепи Македония от България? Справка погледни границите на Санстефанска България, извоювана с кръвта на хиляди руснаци. После виж границите на България, след намесата на останалите "Велики сили".
По отношение на войната в Украйна. Съжалявам, че ти го казвам, но там вината е на САЩ. Разделяй и владей.
Един много добре подготвен сценарий, подобен на талибанските войни от близкото минало.
Кой налива оръжие в Украйна и въоръжава Азов батальон и подобни фашаги последните 10 г?!
Кой иска Украйна в НАТО и да си направи натовски бази по границата с Русия?
Между другото, ти не си била в Русия, но аз да. Също така, живях в САЩ три години. Нито в САЩ е "обетованата земя", както си въобразяваш, нито Русия е "три пъти по-бедна от България".
Навсякъде има мизерия и неправда. Навсякъде има и хубави неща. И в двете държави НЕ бих живяла. И на двете политиките са неправилни и прекомерни.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: ee56843fbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Авторът нещо се е объркал.
Не изгаряме от любов към Русия, а осъзнаваме, че имаме общи интереси. Развитието на България е само с Китай и Тусия, а разграбването на България вече 14 години виждаме, че минава през Европейския съюз, кохто е пръв приятел на българските мутри.
Попрочети пнази част от историята, в ковто великите сили разпатчатосват България и обърни внимание, че Русия винаги е била против.
Русите и синеоките у нас може и да се смятат за славяни, но повечето сме с тъмни очи и тъмни коси и не жовеем в илюзии, че сме генетични братя с руснаците, но е факт, че те никога йе са ни разграбвали така, както любимите западняри.

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 952063882f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Бедни ми, беден , българино и какво ни откраднаха западняците?

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 8cf17e3316
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   23 - С рускиня пък хич. Даже и пари не е нужно да и даваш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: dc643fb638
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   От авторката до номер 4" Коментарът ми не засяга сегашната война в Украйна, а принципната позиция на крайно неблагодарния български народ към руснаците - единствените благодетели на българския народ за последните поне 500 години."Пък на мен са ми смешни такива,които все говорят за това освобождение,та освобождение....Ако си мислиш,че на Русия ей така ѝ се искало да ни освободи от турското робство,жестоко се лъжеш.А за Македония?За нея какво ще кажеш?Ние ли сме си я отцепили сами?
"Било и чудно на авторката как хората работели на Запад, а харесвали Русия"Да чудно ми е при положение,че хората живеят в Запад,а пък защитават Русия,в която НЕ ЖИВЕЯТ.И да Запада е много повече "цивилизован свят"от колкото Русия,която въпреки 21 век,в който сме, произвежда москвичи и бомбандира друга страна."в Русия ВСЕ ОЩЕ има някакви ценности"Ха и какви ценности имат?Да пият като изоглавени или като ходят по магазините,което не им хареса да го хвърлят на земята?Това ли са им ценностите?"Спрете да ползвате руски газ. Ползвайте само западен и плащайте тройна цена."Ако искаш да знаеш,точно от Русия в момента взимаме по-СКЪП газ.
П.С Като толкова си им благодарен върви там.И без това ще е България с един русофил по-малко!

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 64f9fa73a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Късият отговор - не обичам хулиганите в училище! Както едно време биеха отличниците и дебелаците, сега масово се репчат на Русия. Дори да се бях родил вчера, ще си кажа "Какво са ги нападнали всички тия все едно няма кого друг да тормозят".

Сега по твоите писаници:

1. Повечето хора в България не са на това мнение - всякакви проучвания ти казват, че мнозинството българи харесва Русия. Считай щом през повечето време ги е срам да занижат процента под 50 /напоследък пробват някакви алабалистики на тема "одобрение към Путин", но иначе дори и местната пропаганда не смее да се престарава с подмяната на данните/, колко е реалния! Може да имаш предвид повечето, които познаваш - ако си електорат на ДБ/ПП/ГЕРБ, вероятно движиш с подобни хора.

2. Това пък с водата откъде дойде? Ново твърдение е, явно скоро е измислено! Но пък не Русия ни държеше на режим на тока, защото тогавашните управници продаваха ток на съседите ни и не оставяха за страната. Не знаеш ли за това? Продаваха тока в дадени часови пояси, т. е. ток имаше, но всичкият отиваше сети се къде! Жокер, не при нас!

3. Да видим - с години ни управляват проамерикански идиоти, които постоянно се дупят на знаеш кого. То не бяха бази, ЕС, НАТО, налагане на удобни за знаеш кого политики, гонене на "руски шпиони" /само те явно шпионират у нас, докато се сетят да търсят и севернокорейски шпиони/. Ако ти беше руски държавник, какво щеше да направиш? Да ни благодариш заради това ли? Да, тролска му работа е, но да ти кажа с такива политици не съм изненадан, че решиха да ни дразнят. Не забравяй, че лицето на България са точно тия идиоти и това, което изредих! Това вижда света и Русия в частност! Напълно нормална реакция след като от доста години постоянно се заяждаме.

4. Да се уточним: господата Кирчо и Асенчо отказали да подновят договора с Газпром. Освен това не искали да си плащат за газ - ти би ли им отпускала газ безплатно? Защото покрай санкциите се получава така, че плащаме в евраци/долари и после същите стоят блокирани. Ама война, ама Украйна - все тая! В бизнеса плащаш и получаваш стоката! Ние и разните там юнаци в ЕС не плащаме, защото плащането е процес - парите излизат от твоя джоб и отиват в джоба на другия. При банковите разплащания последното се нарича "получаваш право да се разпореждаш с получените пари". Съответно това не се случваше и ни спряха кранчето. Как ли пък не - ще ни дават газ, а парите... ще ги видят след години, ако от ЕС им скимне така! Дали познаваш някой търговец, който ще ти даде да опоскаш магазина, но да му платиш... след няколко месеца да речем? Вече виждам опашки от желаещи в Билата и Кауфланда по тая схема!

5. Първо - тук комунизъм не е имало! Това до 89-та година носи друго наименование, ако бъдем коректни - можеш да поровиш, ако те интересува как точно се нарича оня строй. Масата го нарича комунизъм, но не е бил такъв. Второ - в момента ни управляват ренегатите, т. е. онези, които са предали тогавашните комуняги. Смяташ ли, че един предател може да бъде по-читав човек от когото и да е? Трето - а кой създаде демокрацията, която според модерната трактовка означава, че нямаш право на мнение, различно от официалното партийно, длъжен си да спазваш всяка заповед на онези горе, врагът на Народа трябва да бъде държан настрана и при подозрение, че им сътрудничиш, гориш... Чакай малко, това не беше ли същото, което имахме преди 89-та? Вярно, сега има банани за повече време! Реално в момента ни пробутват западняшка версия на онова, което наричате комунизъм! За нея на кого да благодарим?

6. Да сме точни - руснаците и нашенците! Не е било насила - и тук е имало едни Кирчовци, които са пляскали с ръце пред гениалната идея! Това е последствие от няколко десетилетия идиотска външна политика на нашите управници /изненадана ли си - няколко пъти сме от грешната страна на... масата и накрая решават да ни жертват, за да се подмажат на Тито/.

7. Какво злато сме им дали? Интересно откъде роби ще имат много злато... Султанските ресурси ли да са докопали? Тогава не ние, а турците са им го дали, ако е било тяхно! Няма как законно да дадеш нещо, което не е твое! И дори така ни е останало достатъчно, за да може с годин Дънди Прешъс Метълс да източват злато от България - някой знае ли колко източиха тия? Отдавна му загубих бройката!

8. Любимото ми - ако се информираше от някой, който не е комсомолец и не членува в съответната партия, т. е. безпристрастен източник, щеше да знаеш, че руснаците бомбардират военните. Да, също и нацитата, които се крият в жилищни блокове и за да ги пуснат там дори са прострелвали в крака някой от живущите, за да не се съпротивлява. Самият Арестович призна, че техните хора ползват цивилни като щит. И после "бомбардирали тия, ония". Ако някой цивилен е бил бомбардиран, причината е в това, че едни смелчаци са се крили под полите на цивилните и нарочно са се навирали в жилищни блокове. Същите тия смелчаци, които се жалват по ден и нощ от Русия и някаква там агресия! Пак тия се скъсаха да бомбят цивилни и да крещят "Русия беше". Отново същите ползват детски градини, болници и прочее сгради за военни цели и когато същите бъдат уцелени, почва рев, разчитайки, че не знаем за какво се е ползвала същата и че отдавна не е било по предназначение.

9. Оооо, не само Москвичи! И един ракетки, и други оръжия произвеждат! Западняците още не могат да разберат откъде се взеха всички тия оръжия. Но е факт, че силата им е да снабдяват със суровини! Щем, не щем - огромен процент от ресурсите на света е там и няма как да минем без него. Пък политиците ги остави да говорят глупости! Знаеш ли, че азерския газ, дето щели да вземат, всъщност е руски газ, защото азерите нямат достатъчно за всички поръчки, които получиха и реално купуват руски газ, за да покрият липсващото количество. Найс, а?

10. Това за 3 пъти по-бедна от нас можеш ли да го докажеш или просто си го чула от някого? Защото и аз съм чувал да ми се кълнат, че в България никой вече не рови в кофите и после... до седмица видях двама, които ровят в кофите. Та когато някой ти казва нещо, първо го провери и едва тогава го разправяй! Ама го провери при надеждни източници, а не при... новите комсомолци и членове на БКП!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9a95a9fd1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Номер-31
А сега нека и по твоите писаници:
1. Това с водата, което казах си е самата истина. Това, че ти не си бил свидетел на тази новина, не означава, че си е просто измислена! Ако пишеш без да си информиран, може просто да видиш в интернет.

2. Ние ли първи започнахме да се заяждаме с Русия? Защото, ако не знаеш, нека ти припомня, че ние сме им дали НАШАТА писменост, а те какво правят? До ден днешен ги е яд и не искат да го признаят, но за тяхна жалост си е факт! Винаги са ми били странни хора, които искат да излезем от ЕС и НАТО. Добре и какво ще се промени? По добре ли ще сме? По развити ли ще сме? Номерче, да ти кажа, че такава държава като нашата, трябва да е по-ниска от тревата! Ние нямаме никаква военна сила, а ти ми пишеш да излезем от ЕС и НАТО. И накрая ще станем като Украйна, само че тогава никой няма да ни помогне и всеки ще замине за чужбина!

3. "С години ни управляват проамерикански идиоти"
-"С години". Какви "години"? Те са на власт ПОЧТИ от година, а не "годинИ", както можем да кажем за Бойко! Той краде 12 години милиарди, но за него нищо не се споменава. Той направи толкова много золуми, но Киро ти е виновен.

4. "Тук не е имало комунизъм". Не е имало? Ти въобще живял ли си в комунизъм, че да твърдиш така? Не си ли наясно, че в ЦЕЛИЯТ балкан го е имало! Сърбия, Румъния, Македония, България... дори и в Северната част на Германия, която в момента дори е по-зле развита от южната част. Сам си направи сметка дали е имало при нас комунизъм и как е влияел.

5. Явно по твоята логика, вместо "Демокрация", трябва да бъдем Диктатура, както са Русия или Турция например. Там дори няма да имаш право на мнение... нямаше да имаш право на социални мрежи... Ако не си наясно дори, ако хейтиш ЕДИНСТВЕНИЯТ, който управлява диктатурата, можеш да влезеш в затвора. Тоест по тази логика, ако бяхме диктатура, всички хора, които имат различни мнения и едва ли не хейтят този, който е на власт, щяха да са в затвора.

6. Това, че ти не си си правил труда да слушаш нашата История не значи, че всичко, което съм написала си е измислица! Да, колкото и да ти се струва "странно"сме им дали злато. Какво си мислиш? Че Русия просто така ни е освободила? И че ние не сме направили нищо в замяна?

7. Киро правилно каза за Русия "Бензиностанция с ракети"Ето това е тя. Само плаши Европа с газа и "страшните"си ракети. Ако иска и система за телепортиране във темето да направи. Е, и? "Напредналата" им технология трябва да ме плаши? Че то и САЩ по твоята логика имат също толкова военна сила, Китай също... ние от Русия ли трябва да ни е страх и да ѝ подгъзуваме?

8. И да, колкото и да не поискаш да повярваш Русия си е бедна. Самият факт, че има толкова много пияници, които чак УМИРАТ, заради алкохол, трябва да ти направи впечатление! И да аз не пиша просто проформа, а съм разглеждала всякакви сайтове. Даже преди години имаше сайт, който показваше руснаците, колко са бедни, нагли и какво ли още не. Даже този сайт показваше как си живеят живота. Явно не си общувал с руснаци за да си наясно.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: dfed674308
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   До 32
Жено, стига си си напрягала излишно празната кратунка да се напъваш, да разсъждаваш по сложни геополитически казуси, от които полът ти по природа не разбира. Толкова пъти си написала "И да, и да", че ми стана лошо, докато те прочетох. Какво мислиш, че ще убедиш по-лесно хората в простотиите ти с това "и да" ли? Не, няма, точно обратния ефект се получава. Нямаш ли с какво друго да се занимаваш, че си седнала да ръсиш женските си простотии тук? Я стига се занимава с глупости, слагай бързо домашната престилка и отивай да сготвиш на мъжа си една вкусна мусака, че къщната работа теб чака.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: dfed674308
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   32 - ти пък да не би да си общувала с руснаци и да си живяла цял живот в Русия, че с такава огромна самоувереност и самочувствие да раздаваш на хората акъл, какъвто ти самата нямаш?! Бедни били друг път. Най-много милиардери има в Русия, не в САЩ. Вчерашна пикла довчера ходела под масата, ама знае да се прави на всезнаеща и компетентна за неща, от които не разбира. Я си върши там женските работи готвене, чистене, пране и раждане на деца и не се мешай в теми, от които малкото ти женско мозъче хал хабер си няма.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 606f737209
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Тук имаме едно доста "плодовито" тролче! Който иска да проследи творчеството му онлайн, да напише "подгъзуваме" в Гугъл и да се забавлява!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9a95a9fd1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   До 33
Явно много съм ти раздразнила русофилската психика...
Попринциб, повечето хора (умните), казват, че русофилите нямат пет пари мозък в главата си. Изглежда, че май не си ти човекът, който може да ми казва "малкото ти женско мозъче", при положение, че твоят разсъждава:тъпо, невъзпитано, селско;
Аз подходих към моята статия и коментари с възпитани отговори, не съм обеднявала на някого колко е "прост" и няма мозък в главата си. Като не ти отърват нервите да гледаш как някой хейти любимата ти Русия си потърси друга статия, а не да ми пишеш сто коментара в моята. И без това до скоро имаше една статия "Защо мразите Русия", там авторът много добре се е справил със защитаването и милеенето на Русия.
А това къде ще се бъркам си е само моя работа!
Така че не си изнервяй русофилската психика, а ми върви на работа пари да вадиш, не да се караш с жените. :)

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 1fd9cda452
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   От 33 до 36
Да, русофил съм, какво лошо има в това? 100 пъти по-добре Русофил, отколкото СОРОСОфил с промит мозък от западните медии, каквато явно си и ти. Изобщо не си ми раздразнила русофилската психика, не се безпокой, даже много ми я развесели с откровените ти измишльотини за "бедната", "мизерна" и не знам си още каква Русия:))) Явно на теб много ти се иска да е така, ама не е. Руснаците изобщо не са бедни. Напротив, много са си богати. Имат си залежи на петрол, злато, сребро, благородни метали, изнасят си хората, печелят си и изобщо не им пука. Тука като сме бананова република, да не сме цъфнали и вързали? Изглежда, че ти смяташ за умни само хората, които яростно плюят по Русия и Путин, а всички останали, които не са луди фенове на бидонът и камилата, за "глупави". А, знаеш ли какво казват истински умните хора? Че американофилите са педали, зоофили и инцести, и с "културата" си съсипват целия свят. Само си включи телевизора на който и да е канал, и ще видиш как гологлава маймуна, с 300 кубика силикон и 2 м маникюр си тръска голия гъз, в ритъм с някаква електронна помия. Това много добре ли ти звучи, а? Защото на мен и на всеки друг НОРМАЛЕН човек не. В Русия поне няма педали на всяка крачка, или ако има поне не ти се врат в лицето с разни паради, протести и др. простотии. Две бръснати педалчета с розови тениски, да се обарват и целуват пред НС. На такива "ценности", мило мое невръстно момиченце, учи любимата ти Хамерика, на която толкова много се възхищаваш и подгъзуваш (твоя дума). Не съм изобщо изнервен, даже съм си много спокоен, не се безпокой. Работа и пари си имам, ти гледай себе си. И не съм написал сто коментара, а само два, но явно освен всичко друго, не си добре и с математиката и не можеш да броиш. :)
Успех!

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9a95a9fd1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   До 35
Първо си купи буквар и после определяй кой е "тролче". Ако аз съм "тролче", изглежда, че ти явно си неграмотно "тролче"

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4632ed015a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   Отговора е много прост - българите харесват другите славяни, защото сме един народ. Изрично ще кажа, че това включва и украинците, които в България ги имаме за руснаци.
Така се е случило през годините, че руснаците са ни най-близки по език от другите славяни. Първо българския е имал огромно влияние върху руския, а после - обратно - руския е имал огромно влияние над българския.

И накрая - от руснаците ние лошо не сме видяли, напротив - изградиха ни държава, която бяхме загубили.
Всички русофобски изцепки и тук и в други форуми са базирани на наши си вътрешни политически пристрастия.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 05f8e081c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   До 39:

Какви славяни бе? Ти изобщо общувал ли си с повечето от тях? Това са тъпи и ограничени хора, алкохолици и мизерници, гледат си собственото удоволствие и нищо друго. Преди ги харесвах и смятах, че едва ли не поляци, руснаци и т.н. са нещо велико... Колко глупав съм бил. Българин съм, но вече не бих общувал с никой славянски народ, с изключение на чехите, само те са нормални.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4632ed015a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   До 40.
Ми - обикновени славяни, ти какви искаш да са?

Подозирам, че и те така мислят за теб - хората се събират със себеподобни.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9a95a9fd1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   От Авторката до номер 39
"От руснаците ние лошо не сме видяли"
А може ли да попитам какво "добро" сме видяли от тях? Едно освобождение има, което русофилите все използват. А въобще не си дават сметка дори как Русия ни е освободила...
А комунизъмът кой ни го натресе?
Заради него сме толкова назад! Но понеже ти сигурно изопщо не си живял по негово време и не знаеш, или дори не си и представяш какво е било.
Сигурно, когато руснаците чиститяват нашият празник 24 май на македонците, пак все ние не сме видяли нещо лошо от тях.
Като ни спряха газа, пак явно не сме видяли лошо от руснаците.
А за езикът, който сме им дали? До ден днешен не искат да го признаят! А благодарение на нас го имат. За какви "славяни" говориш? Те са пълни диваци и пияници. Дори голяма част от руснаците УМИРАТ заради алкохол! Дори, и когато са отцепили Македония от нас пак явно не са направили нищо лошо... даже след това и я насъскват срещу нас. Има много неща, които определено сме видяли от руснаците, но не като "добри". Самият факт, че някои от хората ги мразят означава, че има такава причина! Но няма смисъл да обяснявам нещо, което си е написано в статията. Ако има умни хора ще го разберат, ако ли не-ще пишат безброй коментари без дори и да са си направили труда да прочетат каква е самата статия.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9a95a9fd1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   От 36 до 37
"Руснаците изопщо не са бедни, напротив богати са"
Честно, на това изречение ме засмя! Жалкото при теб е, че ти се иска Русия да е нещо повече, но не е така. Щом за теб Русия е толкова "богата", защо има толкова много емигранти от там, които бягат в Западните държави и живеят там? Може би, защото е "много богата"?
Или, защото живеят в панелки с хлебарките. Да, за полезните изкопаеми съм съгласна с теб, но те имат само това, нищо повече. Ти ходил ли си в Русия, за да си на 100% сигурен, че там е "луксозно"и, че има"богати"хора? Никой не ходи да работи в Русия, всеки се запътва по Западните държави, за твое съжаление. Всеки ходи в:Германия, Англия, Италия, Швейцария, Испания и др., никой не ходи да си изкарва хляба в Русия, сам може да си направиш сметката защо. "Да русофил съм, какво лошо има в това? "За теб може да не е лошо, но за НОРМАЛНИТЕ хора си е направо като за подигравка. И понеже, когато разкараха Бойко от "трона", започна да плаща на най-различни хора, да "подгъзуват"на Путин и Русия, чрез социалните мрежи. Така че вече почвам да се съмнявам и в твоите коментари... дали си русофил, или май просто се НАЛАГА да бъдеш такъв в най-различни сайтове. По-добре "бръснатите педалпета с розови тениски", от колкото мазният селски толуп, подгъзуващ на Русия. Така че, проблемите не идват от "гадният"Запад, а от "богатата" ти Русия, която милееш като своя държава. И не е проблемът в ПП, а в Герб, които 12 години бяха с Путин и ни докараха до това положение. Мога да продължа с "добрите"факти за руснаците, но не мисля, че има смисъл да повтарям едно и също нещо на невникващ човек. Ето каква е лошата страна на русофилите-дори не могат да вникнат, но пък за сметка на това куп хейтения могат да ти изнесът. Какво чакаш? Бързо хващай един полет до Москва, че нали Русия е богата и луксозна, да не вземат да качат още повече цените там!
Успех! :)

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7517a4aa7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Русия никога не е освобождавала България от турско. Русия и Турция са воювали 14 пъте, т.е. имаме официално 13 руско- турски войни.
Русия при последната война с Турция ни окупира и принуждава да ѝ платим репарации. Нека не забравяме, че тази Русия, чието истинско име е МОСКОВСКА ОРДА Е И ЕДНА ОТ ПРИЧИНИТЕ ЗА РАЗДЕЛЯНЕТО НА България на две, Княжество и Источна Ромелия. Дори същата тази Русия е искала България да бъде поделена между Турция, Гърция, Сърбия и Румъния. Благодарение на американският представител България е била спасена от изчезване. В Съветския съюз работих доста време, не като български работник. Имах възможност да видя що за народ са. Независимо от културата им, която е изцяло базирана на български по произход автори, всъщност са крайно сантиментални, което ги прави екстремно отмъстителни, садистични и милитаристични. На такива не може да се има доверие, камо ли да се разчита. Огромна страна, богата на природни богатства. Руснаците нямат своя земя, всичко е анексирано с времето от други народи, което си е чисто поробване. Презаселват цели народи от родните им места на чужди такива. Диктатурата е тотална и не търпи демокрация и хуманитаризъм. Това е най- опасната милитаристична държава, тя един ден ще унищожи планетата. Имайте го предвид.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4632ed015a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Авторката, ти какви гъби ядеш, ве жено?
Живял съм през комунизма - уви - достатъчно стар съм. Живота през комунизма в България беше нормален. Може да не е бил богат като в Англия, ама то и преди комунизма не е бил богат като в Англия, а и сега НЕ Е.

Как са ни освободили? Как са ни отнели Македония?!? Защо пък да не честитят 24-ти май и на Македония?!? Какъв език сме им дали - ти въобще нормална ли си?
Извинявай, ама нямам време да ти отговарям на всичките малоумия.

Номер 39

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4632ed015a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   43, емигрантите от Русия са 1-5% от населението.
Русия е на 2-ро място в света по брой на чужденци, живеещи в страната.

Емигрантите от България са над 30% от населението.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9a95a9fd1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   От Авторката до номер 45
Аз съм си съвсем нормална, това, че ти не можеш да вникнеш в нещо, не означава, че хората изказващи мнение са "луди". На теб ти се е струвал комунизъмът като "нормален", само защото си русофил и милееш "богатата"Русия, но за другите нормални хора си е било цяло робство! Лично аз имам познати, живели през комунизма и самите те ми казват какъв ад е било. То и на теб сигурно ти е било кофти през комунизмът, ама сега като го няма, цъфтиш и пееш! Дали, ако сега беше комунизъм щеше да обясняваш колко е "нормален"? А отговорът ти за писмеността, която сме дали на руснаците ме потресе! Именно, защото си "достатъчно стар", трябваше да знаеш поне малко за българската ни история, а не да се излагаш! Според теб, защо руският език е толкова сходен с българският, а?? Може би, ей така от "късмет"!? Не, защото НИЕ сме им дали нашата писменост! Под "НИЕ", нямам предвид русофилите като теб, а истинските българи с интерес за СВОЯТА държава! Не чуждата! "Защо пък да не чиститят 24 май и на Македония"Ами може би, защото това е наш празник не техен, ти от Марс ли падаш?? Все едно Румъния да ни чисти празник, който не празнуваме от друга държава! 44 номер е обяснил всичко много добре и разбираемо, така че като толкова се чудиш прочети и неговият коментар. Като не ти се слушат моите "малоумия", въобще не пиши и без това само се излагаш с коментарите си.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9a95a9fd1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   До номер 46
Пълни измислици! Какви "1-5%"? Ти въобще потърси ли информация от Гугъл, че да си измисляш най-различни числа, каквито ти скимне. Русия е на 2-МЯСТО по брой емигранти, след САЩ! Емигрантите там са общо 12 080 000, така че въобще не е "1-5%". За България също не съвпада с "30%", при положение, че ние се нареждаме чак на 120-МЯСТО с общ брой 104 000 емигранти. За това преди да пишеш някаква информация, първо я затвърди в Гугъл и после пиши по сайтовете.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 63af05b1f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Номер 46, ти май бъркаш емигранти с имигранти. Първите излизат от страната, вторите влизат в нея.

Ако наистина вярваш, че българите - емигранти са 104 хил - по-добре си пий хапчетата.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2d625fa95a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   Авторке, що не вземеш да млъкнеш?!? Навсякъде ти се привиждат русофили, където някой не е съгласен с теб, я се кротни и си пий хапчетата. От 9 кладенеца вода вадиш, само и само да изкараш Русия гадна, а пък щатите едва ли не прекрасни. Хората ти представят обективни факти и аргументи, ти все ги наричаш "русофили". Русофил тоя, русофил оня. Това е вече параноидна шизофрения, ти си за лечение. Ти пък си долна РУСОФОБКА и АМЕРИКАНОФИЛКА, ето каква си ти. Тотално си побъркана. Опитваш се да убедиш всички в твоите простотии и се ядосваш, когато някой не ти ги приема. Защо харесваме Русия ли? Ами защото си я харесваме и си я обичаме и НИКОГА няма да ни накараш да намразим Русия колкото и глупости да говориш за нея. Точка. Толкова ли не можеш да се примириш с този факт? Като ближеш гъза на Киро свинята и го защитаваш да не мислиш, че ще ти даде апартамент във Вашингтон?! Спри да спориш с хората и осъзнай, че имаш проблем, и то ГОЛЯМ. Остави ни гадните русофили на мира, ние винаги ще си обичаме Русия и никога няма да заобичаме САЩ. Иска ти се, ама няма пък. Примири се и спри да пишеш глупости.
Майка Россия е велика! Да живее майка Россия!!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 9a95a9fd1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

53.   До номер 51
Явно нещо си объркал/а номерата, или се отнася за 49 и 46.
Аз съм 49, където написах, че ОБЩИЯТ брой българи-емигранти е 104 Хил. Не виждам какви хапчета да пия, при положение, че всичко разгледах в Гугъл, а не си измислих числа както направи номер 46. Като ти се струва толкова чудно, можеш да видиш просто в Гугъл, не е сложно.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 52b9034d81
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

54.   1, това "Крим исторически Руски ли е" е твоя заблуда. Колко време е бил руски - напоследък, но не съвсем скоро. По същата логика турците може да твърдят, че българската територия е тяхна - владели са я доста повече отколкото руснаците са владели Крим. Тъй че помисли пак "исторически" кое как е.

 
  ...

1-50 от 58
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker