Кирил Петков много ме разочерова - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Кирил Петков много ме разочерова
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 1732 пъти
Нито съм гласувал за него, нито съм поддържал ПП, но го уважавах като личност, преди всичко, защото беше примерен човек, семеен, образован, успешен предприемач. Даже точно това повтарях всеки път на познати, които са говорили против него. А сега се чудя, колко трябва да си лишен от всякакъв морал, да не изпитваш капка жал към съпругата и трите си деца, за да заведеш любовницата си на хотел в Солун в същия ден когато се разрази секс скандал около теб. Може да са наистина там изключително по работа, но това не отменя ужасната му постъпка. Някои ще кажат, че нямало нищо лошо в това да имаш любовница или че всеки има право на любовница (???). Поне това четох в интернет. Но аз не го възприемам. Разбира се, не е нищо ново за нашите политици, но лично аз го намирам за изключително позорно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 9 месеца
hash: 2562441421
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Ще ме оплюете, но аз така и не разбрах защо се вдигна такъв скандал с кого си лягал, вместо да се обсъжда дали си върши работата, дори да предположим, че е вярно. Като негов работодател не ме интересува с кого си ляга, а дали ми е полезен. Ако някой е гласувал за него, не е гласувал, за да е верен на жена си, а за да върши работата, за която е избран. Човекът може да си има отворена връзка, може да не се разбира с жена си, може много неща, но каквото и да е, това са си негови лични проблеми и изобщо не ме интересуват. Все една на мен шефа ми да ми държи сметка дали се разбирам с жена си и дали я еба редовно. Това е меко казано клюкарско за мен и изобщо не трябва да го интересува. Ако съм му полезен и си върша работата, какво значение има ако ще да съм и най-големия курвар? И обратно - ако съм пълен некадърник, какво ще го стопли, че съм верен на жена си? Той за вярност към жена ми ли ми плаща или за работа? Чинхис хан примерно като е наебал стотици жени и има стотици деца от различни жени, какво значение има, след като е владял половината свят и благодарение на него Монголия става световна сила?

Така че питайте се върши ли си работата, а не кого ебе.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: b3928d2a92
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Н 1, а не те ли бърка, че да ползват самолета за да се ч•кат някъде си, се плаща от твоите данъци? Тоест, ти им плащаш И е•ането?
И не, каква работа свършил освен да лъже от как се появи от нищото? От как го спусната господарите му, де!

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 2562441421
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   2, имам против да ползват самолета безразборно, но не и дали се чукат. Това са две различни неща.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: a6998fbfdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

4.   Имам много против това, че е осигурил заплата за любовницата си веднъж в министерски съвет, втори път като консултант в ББР със заплата от 14 000 лв.наши пари, и още 140 евро хонорар на час! Да си ебе която си иска и му пуска, но ние да му плащаме ебането, ми идва в повече!

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 9613f2c003
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Сигурно аз съм назад с информацията, но кога са казали че видеото е от хотел в Солун? И защо решаваме, че с Лена са любовници? Има ли други записи? Кой е дал този запис на ПИК?

Някой помни ли, че и за Бойко изтичаха компромат след компромат? Америка праща друг посланник в Бъгария. Може би шефовите отвъд океана, или някой друг, са решили да го накарат да се оттегли. Може би имат планове, които са останали неизпълнени и за целта им трябва друг, който ще свърши работа без да се дърпа. Може би проблемът сега е Македония. Имаше лек завой и за руския газ но после, доколкото разбрах, договорите бяха прекратени.

Не го защитавам и личните му проблеми и отношения няма да ми променят и без това не много доброто мнение за него. По-важно е да може поне да говори правилно, щом е на такава висока длъжност,

 
  ...


...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 7616ce4311
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   На никой не му пука кой те е разочЕровал и кой не, кокосов орех такъв

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 9637aa1460
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Мисля че трябва да те занимава дейността му като премиер, а не леглото му.
На мен ми е все тая кой с кого си ляга, това са жълтинии, които замазват по важните проблеми, важното е какви са цените в магазина и на бензиностанцията и какви са доходинте на бългрите, а последните са резултат от тяхното управление. Без значение е колко е образован и колко "успешен предприемач" бил, след като резултатите от решенията му загробват българия!

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 4b0e2f4da7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Про 100Киро е психично болен, това е очевидно. Освен това е и безродник и национален предател. Още от първата седмица на управлението му почна да се слага на Македония. Това ли е приоритетът на българския народ? Извърши и мръсната далавера с газа, от която от ПП кефират по 100 милиона месечно, напомпва умишкено инфлацията и т.н. Този е дъното на дъното, надмина Костов, Борисов и Станишев взети заедно по идиотизъм.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 068e3448bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Номер 1, разбирам ти аргумента. Все пак, също като автора на темата, мисля че тук става въпрос за нещо повече: (1) той не си върши работата - единствен от балканските лидери не се появява на гала вечерята в Солун, в момент на криза за България, Балканите и света. При това отива в Солун със самолет под претекст, че ще участва в тази среща (всичките разходи плащаме последством данъците ни). Поставил е личния кеф над служебните задължения/държавния интерес (2) Когато си обществена личност и особено политик и то с огромни претенции за нещо “различно” и класно, това те задължава да служиш за пример. Французите казват “благородството задължава”, (3) Не може да ти липсва личен морал и да имаш политически такъв. В общи линия, лъха на гелосана комплексарщина с всичките му изхвърляния като чикия на пясък.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 662bf9e9ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Ще се изненадаш, но много от типът "примерни мъже", които харесваш, са с няколко любовници и жените им си траят. Смешното е, че повечето такива всъщност си обичат жените и децата, но същото, което ги е избутало до тук, да са на "върха", да имат "перфектен брак", да имат "позиция в обществото", е същото, което ги кара да искат още и още и още. Но нека сме честни - изневярата на Киро е най-малкото му провинение, спрямо нас ...

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 556181fccd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Хич не ми пука кой чука премиера. Че на предишния си му ги водиха в резиденцията директно...

По лошото е, че поредния човек влязал във властта, който се самозабрави! И отново със същите лозунги, като на старите муцуни от ГЕРБ - не трябва да хвърляме държавата в хаос, трябва да подкрепим народа в трудния момент...

Не Ви ли прави впечатление, че всички наши политици се интересуват от народа само и единствено точно преди изборите??? После се самозабравят и драпат със зъби и нокти за тая власт, пари и далавери?!?! Те читавите хора в политиката веднага ги убиват с камъни останалите акули... Политиката е мръсна работа - намесени са огромни бизнес и финансови интереси, мръсни пари, наркотици, контрабанда, далавери с обществените поръчки...

Аз стоя зад ИТН и техния принцип да дават път на експерти да решават и предлагат решения да даден проблем. Въпроса е, че може да си най-големия експерт но веднъж влязал във властта ставаш жаден за още - и постове и пари... Нали ги виждам тея 5-мата предатели и министъра, как изглеждат и какво говорят. Ми те самите си признаха...

Явно факта, че още сме млада демокрация и все още не е имало гражданска война, така че да се прочистят лъжците и крадците се въртим в един омагьосън кръг. То се оказва, че почти всички партии искат властта само и единствено да си напълнят шкавчетата с евро и кюлчета - като почнем от БСП, СДС, НДСВ, ДПС, ГЕРБ, Атака, Възраждане, всичките там Обединени Патриоти - ми те всички са продажници - я на Руснаците я на Американците! Може да има и някой читав от тях човек, но всеки гледа първо себеси да "оправи".

А и всеки удобно забравя какво е обещавал преди изборите... и така до следващите избори, където пак се почва с лъжите и обещанията.

Кирил Петкова не е много по различен - той говори едни сладки приказки, а реално си ни лъже много удобно. На мен не ми трябва премиер, който се явява говорител на правителството, а човек който може да води и сплотява хората зад обединени и национални каузи! В момента имам чувството, че просто схемите на ГЕРБ се прехвърлиха в Продължаваме промяната. Заменяме едни хора със свой хора, щото са ни лоялни... В момента искат по същия начин както навремето ГЕРБ и ДПС си сложиха собствен главен прокурор на име Иван Гешев, същото да направят от ПП с Бойко Рашков, като го сложан за прецедател на ДАНС. Просто той им е удобния кандидат, вместо да е независим политически и кадрово човек професионалист! Ми да направят конкурс бе хора - поне 10 кандидата да има. Ебаси и държавата сме!

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 8c57255fc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз имам против фалшивото му СиВи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 6ca90b7ef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Това ,че вероятно кръшка не е престъпление. За разлика от нещата които правеше Боко.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 556181fccd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 11 съм - имах предвид "председател на КПКОНПИ"

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: cc710ac32f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Аз първо искам да знам дали е вярно.

Второ, активно мероприятие може да се спретне на всеки.
Всеки, който критикува, да си представи, че някой го следи , както цялото му семейство, минало, настояще, деца , данъци,жилища, заплати, майки, бащи, братя, сестри. А, кажете ми сега, дали няма да изкочат 200 заека. А, българинът е така- за него всичко може, но от другите се изисква да са чисти като сълза. С двоен морал, нямаме право на претенции.
Михаил Касянов е бивш министър председател на Русия към 2004 с много големи заслуги към държавата. В един момент , Путин го уволнява заедно с всички по причина, че че той не е на едно мнение по политиките в държавата, а не за работата му като министър председател. По късно Касянов се кандидатира за президент срещу Путин. Тогава КГБ му спретва активното мероприятие да го снима и записва с любовницата му с квартира. Всичко това излиза по медиите , включително видеото е качено в порносайт.
Не си мислете, че тези данни се събират, защото някой е с висок морал.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 01241a5e9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   на лъжците съдбата им е една, стават политици

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 9583174188
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Ето виждаш българино по какви критерии твоите сънародници гласуват . По някакви жълтини , които са навсякъде

Значи него не го интересува какви ги сътвори този убавец , ами в какви секс скандали се бил забъркал . Ц, ц ,ц...

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 8f4dcdb60a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   Да, наистина. Бойко открадна милиарди от джоба на всички нас и репресира бизнеси и пак си го избирахте 12 г., обаче Кирчо МОЖЕ БИ наебал чужда жена, дори не е доказано и вече много ви разочаровал. Едното е престъпление, другото не е, а и не е доказано.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 59ccae4205
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Човек е такъв, колкото му е акъла. Аз очаквах, че ще прочета някакви аргументи - я някакво финансово недоглеждане, я липса нарборба с корупцията, недостатъчнартвърдост, а то - авторката я е жегнало някаква жълта новина, решила е че и да е истина (което за жалост е невъзможно, понеже е отптакова място новината, на което му се плаща за да лъже с подобни новини...) - решила е, че тази новина е по-съществена от да кажем фрапиращата новина, че над 15 години сме НЯМАЛИ граница с Турзция - амфетамини, оръжия, контрабанда, дрога - всичко е влизало директно за Европа на портата й у нас, аркомисионните от по 100 000 евро на ден средно са отивали в мафията. Не е видяла, че за пръв път имаме свестна политика, шанс да възстановим справедливостта във съдебната система, например като се хроведат честни избори за Висшият Съдебен Съвет - органът, който назначава кадрите в цялата система , тоест, който е отговорен ако убиеш някого, дали ще
Бъдеш осъден, или ще те съди бате Гунчо, който си го купил да ти оправдава престъпленията.

Жалко.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: cc710ac32f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Е, че, що? Бойко не свали ли чужда жена, бъдещата банкерка Цветелина Бориславова? Беше ми съсед, поотделно с Паси-то, който също беше с чужда жена.

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 287e773cc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

22.   "защото беше примерен човек, семеен, образован, успешен предприемач"

Ще те разочаровам, но никога не е бил... Цялото нещо беше скалъпено около предизборната му кампания. Още тогава изтичаше информация за кирливите му ризи, но повечето си затваряха очите. И сега доста продължават.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: acb40d4a52
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Щом е нахлузил рога на собствената си жена Линда, каво остава за българите. Там няма да са просто еленски рогца като на Линда, а рога на дърт лопатар. Все пак Линда е майка на трите му деца и има някакви скруполи при нея, докато българите не са му никакви. Някакви остригани, с кафеникава кожа, с бради и ходещи с миризлив анцуг и маратонки ганьовци. Как да не им го набие на такива? Стимулът и провокацията да го направи тогава са в пъти по-силни от тези, които Ленчето отправи към него за да нахлузи рога на жена си. Това трябва да ви притеснява истински. Линда само продава страшно скъпо в сладкарницата си, а вие сте остригани, с кафеникава кожа необръснати и ходещи с миризлив анцуг и маратонки шибани ганьовци. Как си мислите, че ще свърши тая работа за вас?


Чорбаджията на курникът

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 7080bd0be6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   На запад не признават наше образование. Реципрочно, и ние не следва да признаваме дипломи Харвърд и др., легални или не е отделен въпрос. Т.е. въпросния тип окупира държавна длъжност с минимум 2 нарушения - нито има образование, нито му е прекратен статута на Канадски гражданин понеже е женен за Канадка и се ползва с такъв докато е в брак с нея, което по моя скромна преценка няма да трае още дълго - тяхна си работа. Проблема е как за пореден път едни яхват закона, а други същия ги шиба до припадък.
Провалиха се на секундата, в която всички в парламента загърбиха набързо всякакви разногласия и гласуваха в един лицемерен монотонен глас против закона Магнитски - бил фашистки. Не, не е. Нали ни дават само американците за пример? Там работи много добре - нима намекват, че са фашаги да си събират данъците и запориране на незаконно придобити авоари??
Ако някой го е слушал как шпреха този смешник, веднага би му станало ясно колко е зле и просто няма как да го приемат да следва в подобен университет - полагат се и допълнителни изпити по език с цел обучение/емиграция, на които той не покрива и минималното ниво. Другия клоун от дуото поне е хитър и само се кокорчи, без да си отваря устата излишно за да не лъсне и той какъв Кембридж е завършил.
Съдейки по апатията на 60% от населението, които не гласуват, в комбинация с определящия за посоката на държавата вот от останалите, просто не мисля да правя планове за живот тук...

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 583b7de64c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   15 да, истина е. Апартаментът е анонимен. Има self check in - клиентът не се среща със собственика, а получава код за мини-сейф, в който се намират ключовете за жилището. Дискретността е гарантирана. Собствениците слагат камери, за да наблюдават мини-сейфа с ключовете. Така остават записи за действията на клиентите - когато влизат и когато излизат.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 01241a5e9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   18, къде изчезнаха 9 милиарда за 7 месеца?

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 8f4dcdb60a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   26, където изчезнаха 90 за 12 г.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 1c5211b848
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Първо критериите за увжание към даден човек са напълно сбъркани. Човек трябва да бъде уважаван заради отношението си към другите и постъпките си, не защото е семеен, образован и тем подобни глупости. В случея нас не ни засяга отношението му към жена му, а отношението му към народа, защото той е премиер на България и начина по, конто управлява. За мен този човек, е мижитурка, безгръбначна, който от ден на ден все повече подкопава името на България и трябва да бъде незабавно свален и изпратен в Харварт там да му берат гайлето. Мен не ме интересува нашите политици колко любовници имат и личния им живот, а как управляват държавата. И в крайна сметка спрете да се ровите в чаршафите на хората, а се и гледайте вашия личен живот, ако имате такъв.










Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 04d7e0e33d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   " На запад не признават наше образование. Реципрочно, и ние не следва да признаваме дипломи Харвърд и др., легални или не е отделен въпрос. "

Две изречения ме метна в тъча!

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: cde0c8973c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   За морала на един човек и наличието на любовница говори много. Но за Кирето лъсна що за стока е още, когато спазари завод за братя Домусчиеви и се хилеше толкова неприкрито невъздържано, че нямаше начин и най-заблудените, гледали интервюто, да не стоплят, че Кирето е облажил с тлъста комисионна.
Човек, който мами жена си пред очите на цял народ, дали му дреме да измами същия този народ?
Не са ни нужни видеа пред вратата на апартаменти, езикът на тялото, липсата на всякаква дистанция, увирането между двамата, говорят достатъчно.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 2c62a74217
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   киро е факир, обикаля като цветарка и подкупва "независими" депутати за да бори корупцията

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 651f032213
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Номер 11, какви обвинения имаш срещу партията Възраждане та ги сравняваш с останалите корумпирани предателски партии. Те не са имали никаква власт до сега за да ги обвиняваш за празни обещания и корупция. Слушайте речите на Костадинов в народното събрание и разсъждавайте по това, което той говори. Аз мисля, че само партията ВЪЗРАЖДАНЕ ще измъкне България от нейните проблеми. Слушайте в YouTube какво говорят българските политици-агенти на Америка.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: a78c075790
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Не знам защо някои се правите на неразбрани.
Не само, че Кирчо не върши нищо в полза на народа, а за господарите си, ами и нагло си плаща самолета за е•ане от ВАШИТЕ пари!
Ленчето наглее "кой бългагин щял да откаже 0.25 ст. за бензина. Ами по този логика, всички българи, плащащи данъците си, имат право и те да ч•кат я Ленчето, я Кирчо, нали?!
Изобщо няма да ме учуди ко записът е изтекъл именно от Ленчето, заради появата на съпругата на Кирчо и изгонването на Ленчето от предното им ходене някъде си....жена като нея е отмъстителна.
Да си бъркат иначе из дупките кой на когото си иска и му/и се дава.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: dc1fc0442d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   До коментарите ,че не им пукало с кого спал, ами ти като нямаш морал то за нищо не ставаш и това е! В света ако хванат политик в секс скандал,то той си подава оставката,защото на такъв човек(без морал и достойнство)не може да се вярва,а тук Киро се прави че нищо не е станало. Лидерът трябва да има чест за да води и дава пример ,тоя лъха на подлец.. да го махат!
Кирчо добре "оправи държавата и жените ви" жалка работа!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 061a6b4110
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Личният живот на хората не е работа на другите. Не е никак хубаво, че изневерява на жена си, но не знаем какво точно се случва вътре в семейството. Възможно е жена му да не му дава секс, да лежи като дърво, да е фригидна, да е недоволна от размера му.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 7a1d3a8cde
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   35 - Ама то на всичките плъхове, дето изневеряват все жените им са виновни, кой друг? И как пък не се сещат, че има едно нещо наречено развод?

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 98beb70abb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Подсказвам ви безплатно - видите ли, че лансират масово някого, значи не струва! Пример - царчето, Боко, Киро! Следете официалната пропаганда, разбирай посолството, за да разберете кой не струва! Личи си като почнат да облъчват народа със следващия любимец 13! За Бога, лично Байдън му каза името! На никой ли не му светна лампичката тогава? Деменът, дето севоди президент на САЩ, си е записал името на тоя някъде и го е наизустил - или го е прочел от аутокюто! Това трябва да ви говори колко важен е за тях тоя юнак и как се налага да му вдигнат акциите.

Е, какво да си говорим? Бонус жокер - вижте кого най-много оплюват по медиите и ще разберете кой е най-далеч от мафията! Техните хора си се пазят взаимно, дори да се правят, че воюват. Но ако има някой, който не е техен, той ще бъде очернен за секунди. В последно време това става само с Възраждане - тая партия някакси бърка в здравето на всеки замесен в цирка. Защо ли?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker