Възраждане + ДПС = ВНЛ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Възраждане + ДПС = ВНЛ
преди: 1 година, 10 месеца, прочетена 1015 пъти
Не ви ли казах, че Възраждане е част същия проект, като Волен, ДПС и Валери? Едно време Волен спасяваше ДПС със златното си пръстче, ето че и на Копейкин пръстчето се оказа златно. Гласувайки за тези "националистически" партии, гласувате за ДПС.

А Славито уж много рупта срещу ГЕРБ, а се оказа, че пърдят в едно гърне.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 10 месеца
hash: d30332bf60
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Егати плоското мислене... Те и ПП и ГЕРБ на 90% гласуват по един и същ начин, тва какво означава???

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 668737d23a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Що за тъпо умозаключение? Щом и аз съм против това правителство, значе ли, че и аз съм с ДПС и ГЕРБ? Това ли е най-умното което измислихте?

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: ba024097c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   вГъзраждане са съветски гниди, а ДПС е етническа партия на руския агент Доган. И едните и другите са вредни за България. Фактът, че ИТН на гологлавия чалгар, герберопитеците на тиквата, копейкин и дпс се гушнаха, говори, че това правителство и това управление, здраво ги е онодило и са им спрени схемите и далаверите. Схемите на герб-дпс бяха пословични. Сега им пресъхна потока от кражби. Браво на Кокорчо, наистина здраво им го нацепи!!!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 85d343463a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Кирето да си коригира приказките и поведението към Русия и няма да има проблеми в България и да управлява. Американците да си дадат сметката че ако го инструктират да бръщолеви срещу Русия това ще му събори столът. Всички други партии са избор между трън и глок и там нещата са направо стряскащи. Костадин говори правлините неща и има хъс, но то не е защото го е грижа за България, а защото го е грижа да вземе властта и за това ги говори, това е само средство. Но вземе ли я, това средство няма да му е нужно повече и ще забрави за него тотално, както забрави още преди да я е взел даже като гласува в един глас с ДПС в името на интересът си.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: b218aadf7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   След тази война, малко трудно може да има положително отношение към Русия, независимо дали купуваме газ. Путин компрометира Русия за поне 10 години напред. И, то, я компрометира в очите на най-важното население- европейското. Като се има предвид, че Западът никога не му е вярвал, сега той потвърди тяхната правота.

 
  ...


...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 5a55601bbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Това са пълни глупости! Ако следите Възраждане от самото начало ще знаете, че няма как НИКОГА да направят коалиция с тези две партии - ДПС и ГЕРБ. Та те дори бяха едни от първите, които организираха протестите срещу мафиотското управление на Б.Б. през 2020 година. Това, че Киро се прави на жертва и говори глупости по медиите не значи, че трябва да вярвате. Доста хора се подлъгаха заради този човек, който доказа, че може да предаде и дори най-близките хора до себе си - семейството! Предаде жена си и децата си! Човек без морал и достойнство. Ако този продължи да ни управлява очаквам да се случи същото и с нас (вече се случи по някои въпроси) - не ни трябва такъв ПРЕДАТЕЛ!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 1069bf9e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Тролове, четете сайта биволъ, който още 2018 разкри кои са бъдещите руски протежета след провала на Волен, винансираха ги през внештъгровскбанк, в Царево имаше нелепи оранжеви билборди на един хубостник като копейкин, но явно се оказа по-нискоинтелигентен, защото му спряха финансирането, остана само Костадинов.
Ще ви питам следният въпрос. Всеизвестно е, че Путин финансира опозиционни, анти-европейски партии във ВСИЧКИ европейски страни. Това е стара, класическа тактика. Е, кого финансира в България, ако не възраждане, коя друга партия има по-ясни про-руски интереси? Така подходете към въпроса, дори не гледайте многобройните документални и фактологически доказателства още от преди години в "биволъ" - ясно е, че Путин налива парите от петрола си някъде. Къде, в коя партия ако не във Възраждане? Във ДБ или в ПП? Или ГЕРБ - нима си нямат достатъчно финансиране те?

Ако кажете - какво лошо, че Русия си има свои агенти , първо ви напомням че един патриот не е патриот, ако служи на чужди интереси и хранилка, независимо дали е Америка за България или петролните пари на Путин. Само че, за разлика от Америка, Руското посолство в Македония твърди, че кирилицата е македонска азбука, а Русия официално ни изтри от картата като народа, създал славянската писменост. Да ви имам патриотите братя, трогателна глупост е това. И недоверие в умните хора, по андрешковски. Щото са твърде умни, дай да се доверя на маймуната, която вика най-силно и тропа най-мощно по масата. Жална ни майка с такъв разсъдъчен капитал.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: b218aadf7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Koгато съм разговаряла с руснаци, последно с един руски поп от далечния север, дори го беше срам да каже точно от къде е , на 3 минута репликата е " ама, ние ви освободихме от турците". Никога не се казва "от вас сме взели писмеността и християнството е донесено в Русия от българи". Те не го знаят това, по простата причина , че не го учат и защото руската пропаганда съвсем удобно го пропуска години на ред. Така, че съзнанието на обикновените руснаци е форматирано за нуждата на имперската пропаганда.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 0c4de8567a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Аз съм за ВЪЗРАЖДАНЕ само те говорят за актуалните теми всичко друго мълчи. И това не е коалиция, че да ги сливате ВЪЗРАЖДАНЕ с боклуците ГЕРБ, ДПС и др. при вота на недоверие. Петков е продажник и Вашингтон и Брюксел го назначиха в техен интерес. Петков едва не ни набута в чужда война и бе на път да извърши най голямото национално предателство в историята ни вдигаики ветото към Македония! ОСТАВКА на тия веднага!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 9ba2df3113
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Престанете с това просташко мислене, Възраждане и ДПС били едно цяло. Общото между тях е, че и двете са патриотични партии но на етническа основа. И едните и другите са от български граждани, но ДПС гледа към Турция, а Възраждане на изток, към Русия. На това ли му казвате заедно. Защо е допустимо да има партии от американски подлоги, а да няма русофилски такива. Нали сме в ДЕМОКРАЦИЯ-всеки може да мисли, избира и решава кого да подкрепа, затова има избори, това е съревнованието, там се вижда кои имат мнозинство и по логиката на демокрацията, мнозинството посочва как иска да живееме, а малцинството се съобразява с това, а не да лее злоба и да спъва живота ни. Затова мислете кого си избирате, а не да плюете по другите!

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 9ba2df3113
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   №14, по важно ли е, че Русия пише с български букви, от това, че Русия е спасила живота на прадедите ти и сега просто щеше да пишеш на турски? Ако не е била Русия, сега България щеше да бъде една изпаднала анадолска провинция,

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: c70a0f2fb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Нормално е, макар на пръв поглед да изглеждат "съвсем различни". Всичките са проекти на руското посолство. Просто хората предлагат цял спектър от различни партии - а всичките техни. Избираш си за кого да гласуваш, накрая депутатите на тия партии правят каквото трябва (на спонсора-създател).

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker