Излизайте по площадите! Да защитим България от мафията!щ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Излизайте по площадите! Да защитим България от мафията!щ
преди: 1 година, 10 месеца, прочетена 3526 пъти
Не бива да допускаме вГъZZраждане, ДПС, ГЕРБ и ИТН да превземат държавата. Те правят опит за преврат. И не разбирам защо ни занимават толкова много с Македония. Това ли е най-големият ни проблем? Не миналото е важно, важно е какво се случва сега. Ако трябва да влязат в ЕС, важното е ние да бъдем една истински европейска държава. Но това е възможно само ако защитим правителството. Затова нека излезем. Не само тук в София, а в цялата страна. Всички градове в провинцията трябва да се дигнат. Мафията няма да победи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 67

преди: 1 година, 10 месеца
hash: a04dcfa410
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

1.   Точно така. Мястото им е в Карлуково, не в парламента.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: a679ec6a91
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

4.   Ееех, 18-25 годишните ви излъгаха...за пореден път. И то с най-смешните аргументи - който не е с нас, значи е против нас (в този случай - мафия). Може ли да ми обясниш как Кирил Петков ще бори корепцията, като си назначава любовницата (Лена) на висшестоящ държавен пост? Искаш ли и да ти пратя видео , в което Кирил Петков казва, че би работил с ДПС и ГЕРБ, ама ако председателите на тия партии били се разкарали? В същото интервю, Кирцата казва, че на вота на недоверия другата седмица, ще очаква и ЩЕ ПРИЕМЕ помощта на депутатите от тези партии, тъй като му трябва само още един. Намери си го видеото - последното на Дарик Радио с него, първите 5 до 30 минути.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: b75d4ea314
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

10.   Темата ти е много точна и вярна,но за съжаление повечето хора са именно най-вече за Герб,Възраждане и ДПС....Всички плюят ПП,и в същото време искат да гласуват за тези партии,които не мислят никакво добро на България!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 0f7ab4980a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   И за чий да го правя?
Бях на протестите срещу Борисов и Гешев. Но не виждам промяна сега.
Да кажем инфлацията не зависи от правителството, световен процес е.
Относно Македония, да пуснем държава, чиято доктира е основана на изцяло антибългарска идеология, чийто елит е проюгославски, подчинен на Белград, оттам и на Москва е в разрез не само с нашите интереси, а и с тези на ЕС. Вкарваме руско-сръбски троянски кон, създаваме предпоставки за разцепление.
Борба с мафията казваш. Бях на протестите срещу избирането на Гешев за главен прокурор. Макар и да не долюбвам никак соросоидите, които ги доминираха, реших, че борбата с мафията е по-важна. Бях и в центъра на София срещу ГЕРБ. И посрещнах тези хора с искрен оптимизъм.
Но за момента не виждам промени. Сменят директора на КПКОНПИ. ОК, да кажем, че Цацаров е лош, а Рашков добър. Но не виждам смяна на правилата, които да гарантират, че утре няма да дойде нов Цацаров. Съдебна реформа дори не е започната. Гешев е още на поста си и няма даже предложение за обсъждане за реформа, която да не позволи безконтролност на главния прокурор.
Отвращава ме мисълта за власт на ГЕРБ и ДПС, но не виждам и някаква промяна при Кирчо и Кокорчо. Честно казано, не знам за кого ще гласувам.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 6b239d39fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

14.   Аз няма как да изляза на площада. Ще споделя обаче това, което виждам около мен. Повечето хора, може би 90% от населението в България, иска да напуснем ЕС. Въпросът ми към тези хора е, защо? Защо толкова мразите ЕС? Знаете ли, че ако го напуснем, никога повече няма да може да пътуваме свободно в Европа?
Няма да може и да живеем свободно в други европейски страни и ще трябва периодично да подновяваме визи, паспорти и т.н. Бях малък, но помня, че преди да влезем в ЕС, аз и близките ми бяхме още по-бедни от сега. Демокрацията НЕ е виновна за повишението на цените, защо не можете да разберете това? Не съм платен, никой нищо не ми е казал да напиша, всичко това по-горе са си мои разсъждения. Явно аз съм сбъркания...

М23

 
  ...


...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 1b20e05299
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

15.   14, нека си стоим в ЕС, но от НАТО точно трябва да се махнем.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 77c49982bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

16.   Само Възраждане! Петков е национален предател играеш по свирката на Вашингтон и Брюксел. Те го назначиха!

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 77c49982bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

17.   Аз съм за ВЪЗРАЖДАНЕ само те говорят за актуалните теми всичко друго мълчи. И това не е коалиция, че да ги сливате ВЪЗРАЖДАНЕ с боклуците ГЕРБ, ДПС и др.при вота на недоверие. Петков е продажник и Вашингтон и Брюксел го назначиха в техен интерес. Петков едва не ни набута в чужда война и бе на път да извърши най голямото национално предателство в историята ни вдигаики ветото към Македония! ОСТАВКА на тия веднага !

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 7578cc12ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

19.   Много сте прости българите!
Вярвате на кого ли не и си го вкарвате сами. "Тъпи сте като българи" - това новата обида, която се ползва в Русия от много години, а вече и в запада.
Не умеете да цените това което имате. Винаги се движите по течението и сте с неподходящите.
До преди година можехте да си позволявате доста неща, да пътувате и т.н., днес дори до една Гърция не можете да отидете. Имате се за доста интелигентни, всъщност сте невежи и прости.
Ако сега се появи някой нов, веднага ще го приемете и след 3-6 месеца, ще го обявите за мафиот.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 3773939192
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   И какво ще правим на площадите? Ще пеем песнички и ще друсаме хорца. Докъде ни доведоха всички тия протести през годините и излизания по площадите? До никъде! Цялата партийна система е за боклука, барабар с всички доносчета, които я съставляват. Без изключения!!!
Ако искате нещо да се промени, направете като Гърците! Просто не отидете на работа. Всички. Шофьорите и доставчиците, полицаите, лекарите, аптекарите, хотелиерите, собствениците на малки и средни бизнеси и техните подчинени, учителите, магазинерите. Просто не отидете на работа за един ден. Само един ден е нужен няколко милиона работоспособни от народа да спрат да работят в полза на държавата и само гледай как са клекнали. Цялата икономика ще спре, ако не сме ние работещите за нея. Но българина не го бива в обединяването, за това и много голяма част от свестните и можещите избягаха из чужбина. Останалите се оправят кой както може, я тъмен бизнес, я далаверки. И така ден да мине, друг да дойде, ония си танцуват върху гърбовете ни. По площадите няма да стане. Ще стане по пътищата и магистралите. Цялата държава трябва да спре да функционира за цял ден и ще клекне пред исканията на Народа, защото държавата това сме Ние. Въпроса е ще станете ли от задниците си или ще продължите да бъдете само патриоти и смели само зад екраните на модерните си устройства ...

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 1f4b52fde3
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

21.   Хора, всичко което виждате в интернет като активизъм от ВГЪЗРАЖДАНИ е заблуда. Копейкин обикаля по градовете и им дава заръки да са активни в интернет, освен това (като изключим активните членове на партията), малко от този електорат ще излезе да гласува на евентуални избори. Аз мисля, че ПП има реален шанс да спечели убедително при евентуални избори. Не мога да кажа, че съм им тотален фен, със сигурност можем и трябва да изискваме много повече от тях, но съм сигурен, че няма нито един по-добър от тях, просто като манталитет, начин на мислене и стремеж нямат нищо общо с останалите. Просто отидете да гласувате, когато настане час и не се притеснявайте от нищо друго! Хората виждат, къде е истината, не са слепи, просто по-интелигентните хора не са много активни в интернет, но на площадите се вижда кои са повече! 22 хиляди са се отбелязали в интернет за днешния протест 22.06 в подкрепа на правителството! 22 хиляди! 22 хиляди тая свиня копейкин ги нарече "Фашистка измет". Никога не е имало по-спонтанен протест от гражданите в подкрепа на правителството. Винаги досега такива протести са били платени и много по-малко числени! Просто вярвайте, бъдете активни, говорете на хората около вас и доброто ще победи!

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: f0ce07c333
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

23.   Отвътре ми кипи да ползвам по други думи, но ще ме отрежат, затова ще бъда по кротък. Още отначало си личи, че си от онези които дърпат чергата ни на Запад, т.е., искаш канадчетата да доразсипят България. Щом за Македония си съгласен да я оставим да прави каквото иска, да плюе по България, че сме били фашисти и убийци, щом открито си казаха, че в Македония няма българи и никога в конституцията си няма да впишат, че българите са с равни права, щом ако си българин не те вземат на работа, щом по най просташки начин запалиха българският културен център, щом не ти признават историята, а се опитват да я присвоят като македонска, дори езика на който говорят не признават, че е диалект на българският. Какви повече доказателства искаш, че мразят България? И този твой месия Киро-канадеца с лекота е готов да загърби всички тези факти и е готов да подпише споразумение, това ли искаш? Българският народ не понася подлоги, много е мъдър, че да се поддаде на призивите на подлоги, които служат на небългарски интереси, живота го показва и доказва!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 79c365a7f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

24.   Сега можем да пътуваме свободно, но не пътуваме, защото нямаме пари. Не го ли виждаш? И не в пътуването е най-важното а, а да имаш стандарт. Ние какво? Мизерни заплати, а политиците милионери, престъпниците на свобода, въобще - сме или не сме в ЕС?! И за какво ни е като сме по-зле от 2005-2006 година, определено.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 4e76f0bdb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   17, и твоите приятели не дойдоха да направят кворум за вота на недоверие.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 4e76f0bdb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

26.   24, всеки втори качва снимки у фейсо дека е одил. Изобщо не са малко българите, които пътуват в чужбина.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 5bfcf89c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

28.   Днес се убедих че наистина има много прости хора. В разпространява се откъс от вчера, в който министър Василев каза, че политиката на ГРОБ е "да го д..т" бедните. Но омишлено е монтирано сякаш казва само "Да го д...т бедните. Та моите "интелигентни" "приятели" чули-недочули тръгнаха да плюят, храча и да се заканватт. Прости като джапанки. Дали има толкова лесно маниполируеми хора по света? Ще цитирам една дама от площада "Плаче ми се, че Боко пак ще управлява" Но търпимостта ми си има граници. Решила съм ако Боко, чалгаря и ДПС заедно с кукумицините от Изваждане вземат властта емигрирам. Ще продам и апартамента, и къщата на село от баба и дядо ще си купя апартамент другаде та да няма за какво да се връщам. Вие величайте Боко, направете го вечен премиер, маайте гьобеци с некадърните пиянки от КУ--КУ бенд и ствайте провинция на Расия.
Рая

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 4b30bd8833
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   24, ти може да не пътуваш, но други не се спират. Учи, развивай се, търси решения за по-добро вместо да се оплакваш.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 5bfcf89c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   До 21 Обнадеждавам се като видя коментари на хора като теб. Цял ден днес ми се плаче като си представя как онези примати от ИТН начело с Тошо се хилят гадно че са успели да свалят правителството. И от другата страна простите кърджалииски п..ки от Гроб, които вият на умряло че не могат да крадат. Буца ми е заседнала на гърлото. Не съм от София и за съжаление няма да мога да се включа в подкрепа, но сърцето ми ще е с тези хора там. ПП и младите интелигентни хора в партията ми върнаха надеждата. За съжаление управляват в най-големите световни кризи.
Рая

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 4b30bd8833
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

31.   Не знам как може толкова хора да се връзват на темата с Македония - това е елементарна манипулация за отвличане на вниманието от реалните проблеми. Да сте чули някой напоследък да говори за здравеопазване, образование, съдебна система... все области, в които е повече от наложително да има реформи? Вместо това Македония и то само емоционални аргументи, грам прагматизъм няма :/
Хора, Македония няма да бъде българска, приемете го. Познавам лично македонци, съвсем убедени са, че са отделна нация, с отделен език и история. Годините пропаганда са си казали думата и няма начин да ги убедим в обратното. А и честно казано, не ни и трябват чак толкова - нито са икономически развити, нито ресурси имат, само едни камънаци и претенции. 2 национални катастрофи заради тях ни стигат, айде няма нужда от повече.
Аз мисля, че трябваше да си заявим исканията когато и Гърция, тогава беше логичното време, а не сега в последния момент.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 7f333e3b31
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Подкрепям те напълно. И аз съм на същото мнение!

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: dfdbd00087
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

33.   Емигрирам. Простият български народ си заслужава Тиквата, чалгаря и Пеевски. Апропо от чужбина ще гласувам само за ДПС. Простият български народ ме изгони. Нека го управляват турците. Не ме е.е

Магда

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 1fb02e56f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   До 28, като продадеш един апартамент дори и в София и една къща на село, няма да ти стигне да си купиш сносно жилище на запад без заем. За някоя селска колиба ще стигнат.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 65cdc660a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Авторе, етапи в живота на българина:
1-10 години - не знае какво е политика.
11-20 години - казват му това-онова, той сляпо вярва на връстниците си.
21-30 години - вярва, че има добри и лоши политици, защото в американските филми има герои и злодеи. Твърде много телевизия гледате, братя! Онова е яка пропаганда и няма за цел да е правдива, а само да ви повтаря онова, което искат да ви внушат!
31-края на живота - загрял е, че това добри/лоши е само за пред публиката, а всички са едно и също.

Ето ви глобалната картина:

Имаме САЩ - световни идиоти с его до небето, които искат да командват всички и да си налагат мнението по всеки въпрос. Те си имат послушковци - ЕС. Онези не смеят и да пръднат без да питат САЩ. Нашите политици от своя страна са най-обикновени нагаждачи и крадци, които като бонус са на служба при някой олигарх посредством партията, в която са - зависи кой там е сметнал гуруто им за подходящ за марионетка. Олигархът може да има и по няколко лидера/партии на разположение - все пак не знаеш кога ще се наложи да отсвириш дадена партия и да имаш нова, чрез която да лапаш. Лидерът на партията задължително е с някакъв порок, подходящ за контролирането му - по-долу повече! Накратко - жадни за пари хора, управлявани от някой, който си мечтае за дрога, жени или каквото там му е влязло под кожата! Всеки от жадните се старае да лапа повече пари, лидерът обикновено си гледа порока.

Та да се върнем на родната идилия! Американците си избират някой, когото смятат за достатъчно послушен, за да стане премиер. Обикновено търсят хора с пороци, които те да задоволяват - наркоман, който ще е готов на всичко за нова доза, алкохолик, който иска да пие, някой, който си пада по жигола мъже или по проститутки. Допустимо е и да са комплексари - пак начин да ги контролираш като ги работиш чрез комплекса им. Можеха и да разчитат на алчността, т. е. да намерят някой, който обожава парите, но там има проблем - за пари тоя може да избяга при руснаците, а те не могат да допуснат това. Затова са се фокусирали върху пороците и други особености, които те лесно могат да подхранват, ако онзи им ходи по акъла. Разчитат, че тоя някой ще ги слуша, за да си получи каквото там му се иска да получи. Само че преценката им не винаги е правилна, а и хората се променят с времето - кога към по-лошо, кога към по-добро. В случая винаги е към по-лошо.

На местна почва има постоянна борба за това кой да се добута до кацата с мед. Има няколко олигарха, които пробват да набутат хората си във властта, за да осигурят на себе си благини - другата задача на пропадналия тип освен да прокарва американските искания тук. Селекцията на "поредната промяна" се прави тук, нещо като кастинг "България търси пропаднал тип"! Онези от Щатите си избират най-пропадналия кандидат, който може да мине за нормален човек сред местните и го вкарват във властта. Ти си мислиш, че ние ги избираме, но всъщност нещата се уреждат в ЦИК! Каквото и да ти казват, каквото и да разправят телевизиите - всички избори се правят по този начин.

Това, което ви го представят като битка срещу мафията, всъщност е много по-просто: настоящият премиер, човек на олигарха Прокопиев и приближените му иска да остане на власт, но понеже отдавна не са били главни, са станали толкова алчни, че не се навиха да пуснат нещо и на останалите. Хората на Пеевски и други от кръга му пък искат да си върнат кокала, който бяха захапали по-рано, а сега им е отказан дори минимален достъп до кацата с мед. Съответно те не са съгласни онези да лапат, а те да броят мухите.

Ако Прокопиев и компания чрез Кирчо бяха пуснали на Пеевски и компания каквото искат като санитарен минимум, нищо от това нямаше да стане. Сега ще се поскарат и вариантите са два:

1. Прокопиев схваща, че колкото и да е гладен заради 12 години ограничен достъп до кацата, ще трябва да остави нещо и за братлетата по измами. Договарят се и "народът побеждава мафията" /така ще го представят пред вас/.

2. Прокопиев се заинатява, Пеевски и компания също. Американците пробват да се разберат с техния човек /премиерчето служи като куриер на съответния олигарх/ и като виждат, че се е самозабравил /разбирай: не изпълнява послушно заповеди, което е първоначалната причина въобще да бъде допуснат на тоя пост - да не мислите, че са го пуснали, за да бори Боко и да прави живота в страната по-хубав/, уреждат следващия кандидат за премиер. Естествено, и това ще бъде представено по начин, който отърва на замесените!

Накратко - олигарсите си имат марионетки, американците избират топ марионетката и според съответните договорки го правят премиер. На местна почва се уточняват как да натъкмят останалите олигарси, т. е. партии в парламента, както и кой в коя партия да краде, т. е. членува. Коалициите също си ги мислят нашите идиоти - важното е на власт да е който там са избрали зад Океана. Правят, струват - трябва да му осигурят командването! Ситуацията е толкова стабилна, колкото позволява егото на олигарсите и интересите на американците - при нужда може да свалят премиер и веднъж на 3 месеца, че и по-бързо!

Намерете си по-полезно занимание от това да легитимирате тоя цирк! Ако решите да правите нещо, нека да не е организирано от родни политици! Няма да промените нищо с участие в поръчкови протести! Те са планирани от досегашните идиоти, т. е. не са никаква промяна. Каквото и да ви говорят, както и да ви облъчват - няма как да е промяна, ако е задвижена от тези хора! Заради това преходът отвъртя десетилетия, заради това няма вкаран в затвора бивш политик от онези с по-висок ранг /нещо като Боко/, заради това който и да дойде на власт, повтаря едно и също "да живее ЕС, НАТО, евроатлантическите ни партньори, евро, Шенген, бла-бла... "

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: b75d4ea314
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

39.   Номер 17- Заради такива като теб,които разсъждават толкова елементарно, България няма да се оправи!Какви са "актуалните теми" на Възраждане?Да искат да излезем от ЕС,от НАТО?Дори и Възраждане да дойде на власт пак няма българският народ да е доволен.А това,че Петков бил "продажник"....мога само да кажа,че за разлика от любимото ти Възраждане,той вее на протестите си само български знамена,а не РУСКИ.Ей прост народ сме....много прост.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: b75d4ea314
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

40.   Номер 16-А Коста Копрйкин какъв е???Не е ли предател,щом играе по свирката на Русия?Ей такива като теб ще гласуват за тъпото Възраждане и ще обрекат цялата държава.

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: c0d0aa189a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Боклуците от ПП вън. Никое други правителство не направи толкова поразии за толкова кратко време. Всеки балък може да тегли кредити - това не е управление на държава. На запад става, защото те си имат колонии да им обират дефицита в бюджетите. Няма да коментирам в детайли малоумната им външна политика, пряко отразяваща се върху инфлацията. Нострадамус от бакалавър директно на доктор - няма как да стане. По света, че и у нас, основно изискване за подаване на документи за докторантура е да си завършил магистратура. То и по начина им на говорене личи, че са лумпени с фалшиви дипломи. Кирето не и стъпвал в англо-говоряща държава, съдейки по колко зле му е английския. Кокорчо, ако беше голямата работа финансистче, щеше да изкопира норвежкия модел - държавата като инвеститор за събиране на дивиденти. Да, там големите им пенсии идват от акции в компании. Ако поне теглиха кредити с такава цел, да им простиш хвърчащите милиярди. Надминаха и Василев, и Божков по наглост. Всеки, който подкрепя такава простотия, явно се облагодетелства покрай тях.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 1b20e05299
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   31, именно, за Македония говори Петков и компания. По тази тема отдавна има взето решение.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 6d2943cd91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   30, ПП са същите крадци като другите, не знам какво толкова се възмущаваш и ги подкрепяш. Както виждаш, абсолютно нищо градивно не направиха в това си управление, а я им виж предизборните обещания. Успяха да свият няколко милиарда и това е - Тиквата поне магистрали строеше, а тези и това не правят.
България няма никога да се оправи, просто хората, които искат да управляват са без никакъв морал и отиват там само, за да си въртят далавери.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 5bfcf89c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Не ми пука за Македония. Ако искат да влизат в ЕС, НАТО и където намерят за добре. Да говорят каквъто си език искат, да се наричат македонци, българи, китайци - дреме ми на шишарката. Изкуфяли дядовци, начело с резидента и тиквата и чалгаря , все още живеещи в по-миналия век умишлено спекулират с темета. Искат да ни върнат обратно към "Расия" . Тази държава и този език го мразя от дете. Помня че в гимназията имахме избираем втори чужд език. И майка ми ме беше записала на руски. Сън не ме хвана докато не се отписах и не записах немски. Омразата ми към вси1ко руско е по рождение - не знам защо.На есен Израждане, чалгаря и тиквата ще гледат НС по телевизията. Ще ми се да е от панделата, но не съм такава оптимистка.
Ралица, 26

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: bdbf820284
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Киро открадна 9млрд за 9 дни. Набута ни в инфлация , като се оправдава с войната. Препродава ни газ през австрийската си фирма с 30% , като се оправдава с русофобията си.
Нито Гешев махна , нито Бойко арестува - това не ви ли говори нещо? Прокара закон министъра на здравеопазването да е едноличен диктатор (а нов Ковид идва през септември)

И това не е ли мафия ? И вие излизате да протестирате ЗА мафията в България.
Възраждане ли са ви виновни? Че те не са в управлението дори.

Едната мафия свали другата мафия. А вие протестиращите вече сте в когнитивен дисонанс. Не знаете кой-кой е. Сега когато Герб и ПП влязат в коалиция в новия парламент ще разберете. А вие като послушни кученца ходите сега по площадите. Че и вериги и тръби носите..

Къде се е чуло и видяло УПРАВЛЯВАЩИ да организират протест за да останат на власт ?
Хора , вие обезумяхте ли?

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: c938d3c9e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Аз винаги гласувам и ще го правя, които не гласува само помага на тези които купуват гласове като герб и дпс. Ще протестираме , това е добър начин да заявиш нетърпимост към наглостта на мафията. Да, с протести трудно се случват някои неща, но все пак е силен натиск. В България има твърде много прости хора, как очакваме некой които живее от кредит до кредит, слуша чалга и ние жена си да направи добър избор за България. Прост народ - слаба държава, съжалявам, но е истина. Извода- образование и възпитание, има надежда , в България все още има поне 1-2 мил. мислещи хора.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 986d24b102
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   Възраждане е дъното на партийната сцена. Партия, която иска да с ни искара от ЕС, НАТО и да ни доведе до беднотия. Няма да управлява никога. 50% гласове никога няма да имат и не желаят да се коалират с никой. Хората сами ще се откажат от тях и накрая ще се примирят и ще управляват с някой колкото да си извъртят далаверите като АТАКА, ВМРО и други подобни партии.
Ако ще гласувате са някой гласувайте за БСП, ДБ, ПП тези партии поне няма да крадат толкова мнного като останалите. Ние сме колониална държавица и зад всяка партия стоят интереси.
В крайна сметка, ИТН разбиха парламента преди да вдигнат пенсиите с 100 лева и да одобрят бюджета. Тези, които гласувате за ГЕРБ, ИТН, Възраждане и дпс обрякохте едни стари хора на мизерия.
Честито!

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 986d24b102
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Възраждане е дъното на партийната сцена. Партия, която иска да с ни искара от ЕС,НАТО и да ни доведе до беднотия. Няма да управлява никога. 50% гласове никога няма да имат и не желаят да се коалират с никой. Хората сами ще се откажат от тях и накрая ще се примирят и ще управляват с някой колкото да си извъртят далаверите като АТАКА,ВМРО и други подобни партии.
Ако ще гласувате са някой гласувайте за БСП,ДБ,ПП тези партии поне няма да крадат толкова мнного като останалите. Ние сме колониална държавица и зад всяка партия стоят интереси.
В крайна сметка, ИТН разбиха парламента преди да вдигнат пенсиите с 100 лева и да одобрят бюджета. Тези, които гласувате за ГЕРБ,ИТН,Възраждане и дпс обрякохте едни стари хора на мизерия.
Честито!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 8708c6c8e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   Съгласна съм с теб. БСП също трябва да се изритат от политическата сцена на България.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: e76fe5d4e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

54.   Хора, много сте прости. Мафия или не България никога няма да стигне другите европейски държави. Не може в Германия един обикновен строителен работник да взима 1000 евро заплата, а тук само програмистите да изкарват реално по толкова. Не се занимавайте с политика.

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 0baf29ab5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

55.   Магда (33) браво, умничката ми българка! Ще отидеш в чужбина и ще прецакваш от дистанция останалите българи, колко типично, нали?!
Това ви е проблема на такива, на които злобата им надделява над здравият разум! И в чужбина няма да ти е добре с този начин на мислене, гарантирам ти го на 100%. Живея в чужбина от много години и съм се нагледала на подобни на теб.
Поне недейте да лицемерничите, живеете си живота където искате, но не с цел "как да прецакам" другите. Тази типично българска черта е, която ви води право в забвението...нямате нужда от врагове, вие самите сте си най- лошите такива!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: a88ddc1893
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

56.   Този така наречен протест е пиар акция на Кирил Петков и ПП. Именно затова, когато той говори пред събралото се „множество“ до него винаги има малки деца, последните пъти и съпругата му Линда бе до него.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 40a22212c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

57.   Възраждане е формация създадена от ГЕРБ, който гласува за тях, хласува за ГЕРБ, а ПП е фракция на ГЕРБ, финансирана от големите ологсрси на ГЕРБ, начело с Домусчиеви.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: ceeb3d7e04
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

62.   Да се излиза по площада с хора като автора, който най-вероятно е взел няколко стотинки за този пост-пффффф няма как да стане. Хора, които цитират дословно всичко, казано по вече отдавна купените медии, които не могат да правят никаква разлика между различни понятия като вот на недоверие и коалиция, от санкции до политическа дипломация и т. н. Агитации за площадите от такъв индивид е смешно и абсурдно, последното нещо, което ще направи всеки здравомислещ българин е да има нещо общо с неадекватните проявления на неосведомените хора. Даже не може да правите проста елементарна разлика от ПРЕДОГОВАРЯНЕ условията на ЕС /които не сме ги променяли откакто сме влезнали в него и са неизгодни за Бг/ и излизане от ЕС. Жалко че КП е представителна извадка за част от българската нация, резултата е такъв и толкова. Хора които нямат никакво мислене, рационалност, адекватност, анализ, обективност и нормално поведение са последните, които си въобразяват че ще вербуват други хора по площадите за да сме втората Украйна, смешна работа за жълти стотинки

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 0a062c5020
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

69.   Много си смешен, авторе. И кой точно в България е мафията? Наследниците на комунягите и ченгетата от Държавна сигурност направиха мафията. Те я и контролират. И къде са наследниците им? В БСП, ДПС, ссега явно и Слави трифонов им се е продал. Според повечето хора - продал се е още по времето на Илия Павлов... ПП казваш е срещу мафията. А бащата на Кирил Петков е от Държавна сигурност- бил е ВКР по времето на социализма. Вътрешно контраразузнаване. И тогавашната ДС беше контролирана от Москва... Та и ПП не са по-различни, а поредните аватари на комунягите и Държавна сигурност. Виж, Кирил Петков няправи някои много смели неща накрая, като пускането на азерски газ у нас, вместо руски и изгонването на руските дипломати... Дано остане жив и той, и децата му...

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 5e884b15e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

70.   33, Магдее, това за съжаление е вярно.
Щом хора на по 70 години си скубят главите що не са се махнали още преди 20-30 години .
Прави му сметката, само цигани и турци ще останат.
За тия псевдо патриоти дето и те не знаят какви са и си натискат парцалите в бг защото ги мързи да работят , до им кажа - симпатягии циганин ще ви стане премиер и цигани и турци ще са ви министри , депутати и държавна администрация. Идете в Индия купете си билет за влак и пътувайте малко. Тука ще е по-зле, цигани държава не правят. Трайте си трайте си , те и по къщя и апартамент и ще минават да ви е.ат.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 43c1314de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

71.   Излизам редовно по площадите и протестирам срещу американското правителство на България, съставено от мошеници, наркомани и хомосексуалисти. Излизах и срещу правителството на банкянската мутра. Считам сегашното даже за по-вредно, а умните и красивите всички сте за жълта книжка. Вашият либерален фашизъм няма да мине, не сте изключителни, единствено правите и незаменимите. Ще ядете бой, защото сте непоносими. А украинските знаменца си ги заврете...знаете къде! В България ще се веят само български знамена!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 2f62bd68a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

72.   Нито Киро, нито Копейкин става, обречени сме...

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 857f529161
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

73.   Адекватните и смислени неща ги искат от Възраждане. Аз от други не съм чул нещо смислено. България няма как да върви по европейски път и тук няма как да бъдем европейци. Няма нито един плюс на членството ни в Европейския съюз и НАТО. Имало е армия дето е била многочислена и е можела да си ни пази. Далече съм от мисълта, че Русия ще бъде спряна от базите тук. :) Тука само разсъждения на глупендери и дечковци. Само на простите хора ВИНАГИ Русия им била в главата като най-лошата

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 7578cc12ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

74.   Неотдавна бях на обиколка по ЕС. На няколко пъти ме питаха (в различни членки, съзнателно не посочвам имена), що за народ са българите. Наистина ли са толкова невежи? Това всеки път ме изнервяше и отговорите ми не бяха много приятни. Единственият отговор който давах бе следния:
„ - Отговорът е излишен, след като ми поставяте въпроса по български!”
Сега чета тук поста и коментарите, ужасен съм! В нито един коментар, нито в поста виждам нещо, което да ми покаже, че българите мислят смислено, логично, аналитично и продуктивно. Всички скачат, всеки нещо си дрънка, но единственото което ги свързва е ругаенето, обидите и обвиненията. За сетен път виждам, че бай Ганьо си е бай Ганьо, нищо не е научил за тези 400 години България. Напротив, станал е още по- прост, никаква национална ориентация, липса на ценностна система. Всеки декларира, как ще си грабне шапката и ще хване пътя на емигранта... Как искате такъв народ да успее, да напредне, да си създаде комфортен живот. Нека Ви кажа:
- Вие сте много по- зле от братята си „македонци” ! Те поне всички като един искат и твърдят едно нещо. Демонстрират национален патриотизъм, макар и всичко там да е измислено. В българите не виждам патриотизъм, но фалшив такъв се демонстрира от всеки политик и всеки гражданин. Заболяването е наследствено, то е генетично бреме тегнещо върху всеки българин. Да не говорим за факта, че огромната част от българите имат когнитивни проблеми. Доказва го факта, че не правят разлика между ОСВОБОЖДЕНИЕ и ОКУПАЦИЯ.
Още един неприятен факт, които е станал част от интелекта на българина липсата на инициативност, креативност, амбициозност и борбеност. Огромната част от населението чака, някои да ги уреди, да им уреди проблемите. Играят на дребно, плюят срещу корупцията, а самите те непрекъснато си уреждат нещата, чрез корупционни методи.
Колкото и висши образования да имат българите си остават невежи. Има една малка част достойни Българи, но за огромно съжаление те не могат сами да променят нищо. Прав бе Цар Симеон, че трябва да Ви се сменят чиповете, прав беше и Бойко Борисов, че материалът е лош!
Подвеждате се толкова лесно и сте готови да унищожите всичко, преди да е доказана истината. Вижте се, един недорасляк написал „Излизайте по площадите! Да защитим България от мафията!” и проследете коментарите. Обиди, ругатни, заплахи, но нищо практически полезно, нищо което да подкани читателите, да поемат отговорност и да отидат да гласуват за нещо свястно. Ще попитате- за кого да гласувате? Ще последва познатият ни отговор- няма за кого. Но аз ще Ви кажа, винаги има за кого, но трябва да мислим с главите си, да сме по- заинтересовани и да не чакаме друг да ни оправи.
Престанете да живеете като амеби! Вземете живота си в свои ръце и сами си създайте комфорт. Преуспяват не тези които чакат някой да ги оправи, а тези които сами си уреждат живота. Не плюйте по политиците си, вие сте си ги избирали. Не обвинявайте успелите. Тези с парите са онези, които Ви дават работа и възможности да се развивате. Докато обвинявате всеки които има пари, че е крадец, престъпник или мафиот, никога няма да напреднете и йота!
Вземете в ръце и искайте от държавата не пари, а закони които Ви дават възможности да се развивате, да защитават busness-сите Ви. Ако чакате държавата да Ви урежда, все ще се връщате назад към централизираната икономика и финанси, което означава КОМУНИЗЪМ, т.е. ДИКТАТУРА. Дайте си сметка, че един от тези е президентът Ви, поставен на това място от руските служби. Дайте си сметка, че той разби нацията излизайки напред с вдигнат юмрук като Че (Гевара). Отървете се от лявата идея и заживейте с мисълта, че животът Ви зависи единствено и само от вас самите. Ако продължавате така и Господ да дойде да Ви управлява, само след три дни, ще го обявите за мафиот. Излезте от режима на защита и оправдание, и се заемете сами със собствените си животи, несполуки и успехи!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 302d5d6b01
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

75.   НОМЕР-43
Все на вас ПП са ви виновни, а Герб колко милиарди отмъкнаха? "Никое други правителство не направи толкова поразии за толкова кратко време"
Първо-Пише се Никои, а не "Никое"
Второ-Герб направиха 5 пъти повече поразии за изминалите 12 години. И какви "поразии" са направили толкова ПП? Че вдигнаха заплатите на учителите? Че вдигнаха пенсиите? Че намалиха с няколко процента цената на газа? (който както знаем си е вдигнат от руснаците)Или може би с това, че не подгъзуваме на Русия! Това май не се споменава в коментара ви. "То и по начина им на говорене личи, че са лумпени с фалшиви дипломи. "А как е добре да говорят? Като циркаджии каквито са Герб, или? Не е важен говорът им, а това което правят за държавата! Ако Възраждане бъде на власт (заради русофиличета, които ще гласуват за него)Дали ще сме добре? Или ще излезем от ЕС И НАТО и може би ще станем като Украйна! Но дори и някоя друга различна партия да управлява простият български, злобен народ, пак няма да е доволен! Та, господине/госпожо, така и не прочетох какво е вашето мнение по въпроса с другите партии? Или е най-лесно да хейтим, но да не изразяваме какво би могло да бъде по-доброто решение на проблема.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 302d5d6b01
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

76.   НОМЕР-73
"Само на простите хора ВИНАГИ Русия им била в главата като най-лошата"
По скоро само на самозалъгващите се русофили Русия им се е струвала добра.
Дайте ми един пример, че Русия е с добро отношение към нас.
Аз мога да ви дам поне 4 факта, че тя ни МРАЗИ и мисли за трета колония.
1. Кой чиститява нашият празник-24 май, не на нас, а на македонците?
2. Кой ни спря газа?
3. Кой е отцепил Македония и после я насъсква срещу нас?
4. Кой е създал комунизма, за да трови част от Европейските държави?
И моля ви, не ме размивайте, престанете с това "освобождение", което непрекъснато натяквате като стане въпрос за Русия! Ако поне малко сте си направили труда да слушате по История, ще знаете как Русия ни е освободила от Турското робство и колко злата и пари сме им дали! А пък като има хора, които си я харесват, да вървят там, а не да работят и живеят в Запада!

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 33d3c9e8b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

77.   Как пък всяка тема я обръщате на "Русия е лоша"? Пичове, канадският гражданин Петков ни лъже в момента за цената на газа - щеше да намалява, е се вдигна с 55%! Петдесет и пет процента - знаете ли колко е това? Преди него ни управляваше българинът от Банкя, чиято партия беше проект на Германия и неслучайно Меркел постоянно му се мазнеше. Евреинът Паси рева от кеф, че сме влезли в НАТО. Потомъкът на някогашни индийци Костов приватизира престъпно каквото можа. Останалите в списъка ще ги наречем българи макар да ме е гнус да съм в една група с такива същества и да предпочитам да им създам отделна нация на тия политичета нещастни, за да не мърсят нашата с присъствието си в нея!

Къде видяхте руснаци тук? Аз не виждам такива! Който живее, за да реве от Русия може да си реши проблема - отива в Щатите /сигурен съм, че сте оправни хора, пари ще намерите/ и си реве! Там това е национален спорт, даже ще му се радват! Ама с това постоянно "хлябът поскъпна, но дай да ревем от Русия", "оня боклук Петков става за смях пред албанския клоун, но Русия е виновна", "управниците ни са некадърни, но Русия е виновна", "Рашков и компания не могат да арестуват Боко заради Русия", "циганите крадат и изнасилват баби по селата заради Русия" е нелепо.

Официално ви заявявам, че това време мина - или ще правите нещо за решаването на родните проблеми, или ни се махайте от главата с това "Русия, та Русия" - стига толкова развалени грамофонни плочи в тая държава! 30 години стигат, братя и сестри! То не бяха комунисти, пък Русия, пък на баба ми хвърчилото! Никой не се сети да спомене истинските виновници, но пък постоянно се измисля ново оправдание за собствените ни пропуски!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 302d5d6b01
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

78.   Номер- 77 А за тези хора,които защитават Русия пък живеят и работят в Запада,спокойно могат да заминат за Москва!Като толкова си я харесвате ВЪРВЕТЕ там!Аман от такива,които все милеят Русия пък кракът им не е стъпвал там!Когато Петков дойде на власт,спря да подгъзува на Русия и русофилите веднага настръхнаха срещу него!И да комунизмът е важен да се спомене заради създателят му,който го разпространява из половин Европа!Вие наясно ли сте,че тогава хората,нито са имали право да слушат западна музика,да имат определени прически,определени дрехи и т.н.Били сме точно като Северна Корея!Само,че изглежда вие не сте живял/а по това време и нямате представа за какво става на въпрос!Когато стане въпрос за Русия все се повтаря освобождение,та освобождение....а как са ни освободили?Май не се споменава?А това за партиите...Мога само да кажа,че Петков вее на протестите си само български знамена,а не като Възраждане руски!

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 3947542cae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

80.   "Другарю", това ми е любимото - като не можеш да защитиш опорките си с нищо, идва "вървете в Русия"! Не, братушка наш - аз оттук няма да мърдам, защото когато вашите съсипят държавата, такива като мен ще поправят щетите след вас, дето знаете само да рушите! Винаги е било така, така и ще бъде! Като ти преча, взимай си партакешите, пакетирай достатъчно водка и сельодка, а после чупката!

Казах и ще повторя - "лошата Русия" вече не е аргумент за некадърността на Петков, Василев, Костов, Борисов, Симеончо и прочее пълни нещастници, които се правиха на управници, както и бъдещите умствени импотенти, дето се мислят за велики управници! Мина това време и колкото и да крещите "Русия", ще ви се смеем и ще повтаряме "оставка", докато и последният некадърник се махне оттук! Благодаря на тия безродници от ПП/ДБ - забързаха процеса, който така или иначе течеше, но сега и най-кроткият българин се отврати от каузата ви! А без вас каузата ни отново ще стане "България", както винаги е било!

 
  ...

1-50 от 67
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker