Защо не гласувате? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо не гласувате?
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 914 пъти
Защо не гласувате? Какво би ви накарало да гласувате? Аз винаги гласувам, да избора не е лесен, но не искам държавата да се управлява от купени гласове или от турски гласове. Аз примерно мразя дпс, това е 100% мафиотска партия със сигурни гласове , от едни бедни хора, който гласуват по принуда или защото уж това е турска партия. Това не е ли основателна причина, да си пуснеш гласа, ако не друго. Всеки който не гласува реално помага в българския парламент да влязат 35-40 турци и да ни решават съдбата. За мен това е много дразнещо , да не говорим за хилядите купени гласове, колкото повече съвестни хора пуснат гласа си, толкова тези продажници нямат значение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 10 месеца
hash: a4506c1e2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Аз си гласувам, ама хептен вече нямам за кой. И ще гласувам, че не подкрепям никого. Въобще, останах много разочарован и от "промяната" и от ДБ, които си въртят дупетата само. Възраждане - руски подлоги, ДБ - американски. ИТН - абсолютно селски манталитет, авторитарна партия. ДПС - откровено про турска, плюс мафия. ГЕРБ - имаха възможност, осраха се. Усвоиха евро средства за свои лични нужди. Патриоти? Разпаднали се на 30 партии, едни про руски, другите и те не знаят какви, с никакви планове, никакви политики, които да прокарват. Общо взето само за властта там. БСП? Разумен човек, над 30, който следи политиката от малък, какъвто съм аз, няма как да повярва отново, че БСП ще е спасението. Айде, да не казвам по-голяма дума... Други останаха ли? Какви "турци", които ти решават, като 1/2 от тия не са турци, а и дори да са, ги боли за обикновените хора, те просто прокарват разделения, за да могат да са вътре и да заграбват. Вече не е директно крадене, вече са поръчки, изпълнители, подизпълнители и т.н. И не, не е причина да гласуваш, когато останалите също тотално са се осрали и няма никаква алтернатива. Поне не се вижда. ПП уж центриска, уж дясна повече, се сгодява с БСП и не спират да повтарят колко се разбирали и как работели. ДБ по същия начин. Грозна работа, десните ни партии, или поне предполагаемо такива, да се гушкат с БСП, "за доброто на България". Айде, нема нужда. Мога цял ферман да изпиша, смисъл никакъв няма, всеки си е хванал някоя партия и псува останалите хора и партии, само неговата е "спасителката", обаче реално са един дол дренки. Една реформа от промяната видя ли? Една, едничка? Нали ДБ все за реформи насилваха. Електронно правителство ли, съдебна, здравна, каква???? От ГЕРБ една реформа? Само "стабилност" им в устата и минаха 10 години и повече. Майната им на всичките! Извинявам се, че подстрекавам в нета, ама трябва да има пребити, изкарани от парламента и разстреляни пред хората, та всеки, който реши да влиза там, да мисли след това. Не съм почитател на "народния съд", ама тия точно това заслужават.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 289db184a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   "Защо не гласувате? Какво би ви накарало да гласувате?"

Щото не искам. Вече нищо не може да ме накара да гласувам. За себе си съм решил да се преместя да живея в Гърция, но още не съм готов с някои неща (трябва да събера пари и да науча по-добре езика). Та, заради това аз не бих гласувал за никого, тъй като нямам намерения да живея в България.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: e4922f6ed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Въпроса не е защо ние не гласуваме, а защо вие все още гласувате?

Олигофрения - медицинското определение за индивиди, които с едни и същи действия очакват различни резултати всеки път.

Някаква сериозна промяна се прави от всеки човек самостоятелно. Когато има достатъчно качествени хора се формира един адекватен процент читави хора в една държава. Когато има мислещи, можещи, прогресиращи хора, значи има народ и държавата има бъдеще. При нас няма народ, точната дума е тълпа.

И господ да слезе няма да ви оправи.

Сега започнете да ми говорите простотии от сорта на "щом не гласуваш нямаш право да говориш" и отидете да гласувате на следващите избори с ясното съзнание, че гласувате за лъжци! :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 4df76902df
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Аз гласувам и се опитвам да убедя семейството си да гласува. Те не гласуват защото не вярват че гласът им може да промени нещо, при наличието на купените гласове и манипулациите на избори. Но сега им повтарям вижте сегашните депутати колко ги е страх от избори, значи всеки глас има значение.
Авторе не съм като теб и не мразя толкова българските мюсюлмани, на мнение съм че те са наши съграждани и имат право на представителство в парламента.
За протокола гласът ми отива при възраждане. Не виждам нищо прокремълско в тях, всичко което правят е про българско, следя всяко изказване на всички депутати от всички партии и затова смятам че за сега възраждане е най приемливото предложение.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: ed0eaae418
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   На последните три избора аз не гласувах, но на тези ще го направя. Твърдо за Възраждане. Просто Кирил Петков прекрачи всякаква граница след като си организира онези протести в подкрепа на правителството. Просто аз видях лицето на купеният вот. Хиляди хора протестиращи в подкрепа на инфлацията и купуването на депутати. В последствие парламента вдигна и ветото върху Македония, а правителството изгони руските дипломати с което чашата преля. Иначе реално турци в парламента ще има винаги. Турците плюс ромите са около 15% така че тове е техният предел на изборите. Дори и да забраниш ДПС все някаква партия ще се появи, която да се определя като турска и да обере турският вот.

 
  ...


...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: ed0eaae418
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   До 1

"ГЕРБ - имаха възможност, осраха се"

По-добре да не участваш на изборите.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 6e776493c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Защото никой от тях не работи за мен, както трябва да бъде! Моите интереси не са защитени (моите/вашите/на народа).
Да гласувам за който и да е вече от тях, значи да гласувам да крадат законно от мен! Алтернативи НЯМА!
Не, благодаря!
В чужбина съм и съм ок! Чужбина ми даде всичко, което у дома не само не дават (сигурност, спокойствие, достоен живот) а ти бъркат до червата да проверят дали е останало още нещо за крадене!

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: f4518d20a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Гласувай. Те се гаврят с по 3-4 пъти избори на година, ти ходи чинно и гласувай.
Не видя ли колко малко гласуваха на предните избори?! Народът се осъзна, че ги правят на глупаци. Ако цялата държава бойкотира гаврата им и не гласува, ще се вземат в ръце. Ама народ, който сто пъти избира едни и същи и му е гот 10 пъти да има избори, си заслужава това положение.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 8b69729579
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   1. Няма за кого, ама хептен няма.
2. Няма смисъл, нищо не се променя. Няма абсолютно никакво значение дали са гласували 1% или 100%, все си е същия член.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: ebcfee7d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   9, това просто не е вярно. И 1% да гласуват, изборите са валидни. Боли ги политиците с колко са избрани, и 20 човека да гласуват за тях, все им е тая. Но те така искат да мислиш, за да бъде смислен платеният вот, иначе са пътници.

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 6338fb43a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Преди години гласувах - не за БСП. Бяхме последни по доходи. Сега не гласувам. Пак сме последни по доходи, макар, че се смениха разни партии на власт. И всички лъгаха, как работят за народа и какви успехи имат.
Като отидеш на пазара и видиш на всички сергии само гнила стока, ще купиш ли нещо? Аз не.
Освен това първо не са реални избирателните списъци, правят се всякак ви манипулации, независимо с машини или без. Затова повече няма да гласувам. Не искам да ме правят на идиот. Толкова. Ти като искаш- гласувай си.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 3a332863ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Защото няма никакви свестни политици, а няма да се прецакам да гласувам за същите партии, които ни провалят вече 20 години. Като гласуваш не само че нищо не променяш (защото наистина и 1% да гласуват ония пак ще зачетат избора), ами и ги легитимираш. Аз вече отказвам да участвам в тяхната игра, която е нагласена и губеща за мен!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: a012f4b5e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   От 18 годишен гласувам, в момента съм на 30. Мисля, че само едни кметски избори бях пропуснал. Гласувал съм и от чужбина, именно там съм чакал на доста големи опашки, но не съм се отказвал.
По принцип има опция "за никой кандидат" или нещо от този сорт.
Но спокойно можете да задраскате цялата бюлетина и така да е невалидна, отколкото гласът ви да се разпределя между партиите.
Задрасканата бюлетина е отново вид гражданска позиция. По-добре така, отколкото да сте безмълвни.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 3a332863ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Да откажаш да участваш в нагласена, губеща игра не е безмълвие, а признак на здрав разум. Няма да легитимирам шайка престъпници, защото последните и без това имат достататъчно ресурси и ако им липсват гласове просто ще си ги купят, а в краен случай и ще фалшифицират изборите, както става по принцип. Така че всеки решава дали да покрепи това грозно представление. Много хора не разбират, че дали ще са ДПС, дали БСП, дали Слави, дали Възраждане - политиката е мафия и там няма случайно хора. Те могат да се бият един срещу друг за публична консумация, но след цирковете отиват и се отчитат на едно място. Сещам се за един филм за търг - някакъв богаташ на всяка цена искаше да си купи някаква дрънкулка. Търгът става разгорещен, накрая остават 4-ма, които наддават, а богаташа гледа отстрани. Накрая той спечели търга и го питат - "ти не се ли притесни, че някой от другите наддаващи можеше да победи"? И той отговаря - "не, защото и четиримата работеха за мен!" Е, приемете богаташа за световния елит и политиците за участниците в търга. Плановете се правят така, че да не могат да загубят и само подлъгват населението, че имат някакъв избор. Само че аз няма да участвам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker