Към НЕваксинираните - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Към НЕваксинираните
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 1126 пъти
Дори няма нужда да обяснявам за какви "ваксини" става дума, актуалната дума поддържаща масовата истерия и много повече...
Поздравления към всички, които избраха да запазят себе си, същността си, есенцията си, генетиката си...които упражниха свободната си воля без значение цената, която трябваше да платят за това.
Поведенчески разлики вече се виждат...освен другите.
Препоръчвам ви филма "Equilibrium" интересен е.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: 397f3e9189
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Споко, или по-точно имай едно наум. И да не си се ваксинирал, CRISPR CAS 9 технологията за редактиране на човешкото ДНК може да бъде инфилтрирана във всичко около нас - храна, вода, дрехи, безалкохолни, парфюмерия, въздух. Ако искат да ни превърнат в трансхуманни същества, имат ресурса да го направят и без нашата воля.

Има нещо по-интересно! Първоначалната дистрибуция на ваксините на Шмайзер идваха в хладилници, които поддържаха
температури по-ниски от минус 70 градуса по Целзий. Какъв геном се съхранява при такива градуси? Упътването беше, че трябва дадения флакон да се затопли, преди да се инжектира, което е разбираемо, но и губеше много бързо "годност" на температури близки до нулата. ;-) Нещо да ти говори това?

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9daeb3c160
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Не съм от ваксинираните и не съжалявам.
Естествено, имаше рестрикции за пътуване и липса на сертификати, но се изтърпя. Реално всеки човек си носи последствията за действията. Добре, че не го направиха задължително. Повечето от приятелите ми и семейството ми също не са ваксинирани, пък видиш ли ти, стабилна част от познатите ми които са медицински лица са също без ваксини.
Поздрави!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f33f626469
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Да, и-какво искаш точно да ни кажеш с тази тема, авторе? ! Хубаво, поздравяваш ни, аз лично също не съм ваксиниран и не бих си причинил подобно нещо(дори това да означава да остана без работа), и все пак... Нито баща ми или сестра ми са ваксинирани, а за задължителни ваксинации е просто безумие да се мисли дори, абсурдно беше това... А специално па в градския транспорт, макар да има заповед в момента, почти не виждам никого с маска, то водачите вече не си слагат(единични случаи само), какво остава пък за пътуващите... Абе научиха си хората урока за тия 2 години простотии и рестрикции, щом вече не спазват това с маските, значи има напредък и повече характер от тяхна страна, което е добре.
Само едно ше кажа-онова, което беше през 2020г(март, април) повече не бива да се повтаря никога, ама при никакви обстоятелства не бива това безумие да се случва занапред...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 15b92da488
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Праз 2004, Андре Гейми и Костя Новоселов, в Манчестърския университет успяват да изолират графен с дебелина един атом (!!! ).
Графена широко се използва в изработването на процесори
Т. е. въпрос на време беше да се създаде матрица с която да се "печатат" микропроцесори с големина на люспичка, която може спокойно да премине през клетъчната мембрана. Както и да прикрепяна към PM0. 1, дори. Които могат да бъдат нано частици от тежки метали.
Това са РЕАЛНО съвременните нано технологии

Сега си представете, че тези процесори могат да се прикрепят към мРНК във вид на ваксина, която дори както вече е доказано може да създава протеин и диктува промяната на човешкото ДНК..
Следващата стъпка е да прочетете малко за мозъчните синапси и как вече е възможно да влияете директно на мозъка, чрез машинна технология. Типичен пример за това например са новите джойстици на Next-mind. com чрез които вече е възможно да управляваме компютрите с мисълта си(друг е въпроса един ден кой-кого ще управлява). Свърши времето на мишките и клавиатурите. Струват по няколко стотин долара за момента.

Така, сега кажете че всичкото това по-горе са конспирации и отивайте да се редите на опашка за 4ти бустер.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 3c9b0bf7ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   До номер 1:
Някои от нас не са с медицинско или биологично образование, би ли бил малко по-конкретен моля? :):):)

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5d408ecc7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   3. - колкото безумни бяха някои от "мерките", каквито точно не е имало досега при нито една епидемия, толкова е безумно точно 2020-22 да се обяви за "вещерство" поредната ваксина.
"Към НЕваксинираните" - да не пишат ваксинирани в темата, та да кажат, че до ден-днешен нищо им няма ли? Е, аз не съм, тъй като заболяване и следене на показатели не го позволяваха (по мед. причини). Но много хора от обкръжението ми СА - нищо не се е променило. Родителите ми - с всички рискови фактори - баща ми (ваксиниран) го изкара много леко, майка ми - тежко (все отлагаше заради шизофренните истории).

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 8cd036ab6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   То хубаво, ама кой е казал, че шоуто е свършило? Просто сме в лятна ваканция - зимата идва и новите правила и ваксини.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e8c118244f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   И аз съм ваксинирана, нямах странични ефекти, хем не съм съвсем здрава.
След ваксината карах ковид - карах го леко, само на имуностимуланти, не пих антибиотик.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d2421ddef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   До 5 - Спокойн! И той не е. Просто е гледал мнго конспирации в YouTube и сега се прави на интересен.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9d6767317a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Н 6, обръщението ми е към НЕваксинираните с послание, което те разбраха. Могат свободно да пишат иначе и ваксинирани, никъде в текста горе не е казано да не пишат. Дори напротив... интересно е да се потвърдят и тук някои "вторични" неща, които са още на теория... други са потвърдени.
Пиши свободно каквото и колкото пожелаеш!

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7d9922b110
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Филмът "Eквилибриум" е чудесен.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e8be5f1211
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

12.   Цялата истерия беше експеримент, за да видят колко хора ще се поддадат на психологически терор и абсолютно нелогични инструкции и просто не мога да повярвам колко добре им се получи. Западна Европа и англо-говорящите страни показаха ясно, че са домашни любимци, за които е най-важно да имат сигурност, (която просто в реалния свят не съществува) и според мен и като такива ще ги третират отсега нататък. Всичко беше прелюдия към много по-голямо представление и крайната цел, както винаги, е пълен контрол. Сега следват редица сериозни икономически и политически кризи, последвани от изкуствено създадени катаклизми и повечето хора ще загубят средствата/домовете си, след което господарите благородно ще им предложат да се преместят в т. нар. Smart cities, които не са нищо по различно от къщата на Биг Брадър и където могат да си правят с теб каквото решат. Аз лично се радвам, че доста българи прозряха за какво става въпрос и се противопоставиха. Ние сме народ от воини. Поддалите се на манипулацията са тези, при които преобладава славянска генетика (слав идва от роб), но по-голямата част устояхме и трябва да се гордеем със себе си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 34aa09ce7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   12 и българинът като не се поддава на манипулации така и си кара като сред полето, спира буквално на сантиметри от бронята на предния на светофара, а трябва да спира така, че да се виждат задните му гуми плюс част от асфалта зад преднеия и т. н.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c13ae3ef54
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Някога в древността така са пробутали протеина резус/макак на по- голяма част от тогавашното население. Но крале, фараони, въобще "елита" за онези времена са негативни на същият протеин. Един само от вторичните ефекти при наличието протеина резус: по- малко кислород в организма и мозъка- блокирани способности, които някои наричат "пси, магия, свръхнатурални" т. н а те са си съвсем натурални...
Сега е протеин създаден от човека, който вече е с нов код, според търсенето и нуждите на "елита" сега!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: bd8fc3a5f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Замислих се много сериозно да се ваксинирам, докато не се рзчетох и не намерих spars pandemic scenario в сайта на същите, които пуснаха първия регистър на случаите: картата с червените точки, сещате се. Това е огромен труд от програмистка гледна точка, всеки в занаята знае, че за пускането на нещо такова, трябват месеци разработка и месеци тестване. Та, намерих този официален пдф, не конспирация, не нещо подобно, а чисто и просто техен научен труд. Изчетох го с немигащ поглед и явно не съм зомбирана дотолкова все още, та ми светна лампичката и отсвирих и ваксини, и пропаганда, и все.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker