Крива черепна кутия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Крива черепна кутия
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 7241 пъти
Здравейте! Не знам защо реших да пиша тук, след като моят проблем е нерешим - черепът ми е крив. Изглежда, когато съм бил бебе, родителите ми нищо не са направили по въпроса. Черепните кутии на бебетата са гъвкави и лесно могат да променят формата си. Моят е останал крив и сега ми създава огромни комплекси. Намерих една снимка, възстановка на Тутанкамон и я редактирах набързо в Paint. Ще си позволя да я сопделя с вас: http://picbg.net/img.php?file=84c09bdd794fc9b7.jpg
Абстрахирайте се от лицето и забележете задната част колко е издължена... Главата ми е крива и грозна, знам, че рядко се среща съвършено оформен череп, но моят е наистина грозен и ме комплексира. Някои дори са ми се подигравали за това като по-малък. Чудя се как да го скрия - дълга ли коса да си пусна или какво!?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 5cb3c35760
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Не ти е нужна коса, по-дълга от 3-4 см. За мен лично момче с дълга коса е адски грозно, въпреки че на някои, признавам, им отива. Не мисли за това. Ти не си само тяло, една обвивка. Имаш редица положителни качества и стойностните хора ще оценят тях, а не външният ти вид. Всеки човек е очарователен именно с това, че е уникален. Успех! :)

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 4362e10522
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Авторе, я стига! На Тутан Камон като не му е попречило да бъде фараон и на теб няма да ти попречи да бъдеш мъж...
Иначе, аз харесвам мъже с малко по-дълга коса, зависи от косата все пак... Пробвай, винаги можеш да си промениш прическата, коса все пак...
Бъди благодарен, че не си болен или нещо такова. Това е нормално за бебета, родени по естествен път, родителите не трябва по принцип да правят нищо, черепът сам си се оправя, но при теб нещо не се е случило... Но ако е както е при Тутан, не е грозно. Хайде, бъди здрав и това да ти е проблемът!
А.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 5deda8382e
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Изобщо даже не е грозно такъв череп, не си насаждай измислени комплекси сам. И аз имах съученик с такава глава, никой никога не му се е подигравал. Не обръщай прекалено голямо внимание на външния си вид, работи върху други качества - образование, интелект и ще си неустоим.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: d6f1fe7685
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Моят череп пък е сплескан отзад. И аз понякога съм се питала не става ли някаква подплънка да се сложи, че да изглежда по-издаден, но не съм чувала за такива операции. Но най-често си казвам:Много важно, всеки човек има нещо във външността си, което не харесва. Това да ми е кусура.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 9abd80e421
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Зависи с каква прическа си. Има фризьори, които могат така да те подстрижат, че да ти личи, а други - да не подчертаят това което не искаш.

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 355a3e97c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   На твое място бих потърсила добър психолог консултант. Понякога проблема не е обективен, а изцяло в твоето мислене затова мисля, че би се почувстал много по-сигурен в добрия си външен вид, ако говориш с такъв консултант чиято работа се състои в това да слуша и да помага да променяш начина си на мислене. Външността може да бъде проблем ако не се приемаш такъв какъвто си. Всъщност проблемът е, че не можеш да се обичаш такъв какъвто си.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 12cc4c151e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

7.   Олеле, Боже! Доживях да чета и за такива комплекси!
Ти информиран ли си, че правилния череп Е издължен назад, а не сплескан!
Издълженият назад череп говори за силно развит бащин инстинкт на индивида - са доказали учени.
Жените трябва да избират за съпруг именно мъж с такъв череп.
Мъже със сплескана на тила глава зарязват жените и децата си или не се грижат добре за тях. Много ще се радвам някой да ме опровергае, но надали...

 
  ...
преди: 13 години, 29 дни
hash: 089fbf6933
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

8.   И седемте човека дето са ти писали не разбират какъв е проблема ти макар 6 да е прав за психолога, защото няма начин как да оправиш изкривена черепна кутия. Когато се роди един човек се ражда с 6 отделни кости който след време оформят черепа му и ако родителите го сложат да спи върху дебела възглавница или все по един и същи начин и възможно да се изкриви черепът и да зарастне в неравилна форма. има хора с плоски от ляво или от дясно черепи заради това че са спали само на дясна или само на лява страна плоските отзад са спали по гръб а правилното е да спят 3 часа налява 3 часа надясна ако спят по гръб трябва да им се слага възглавничка не по дебела от 3 см...

 
  ...
преди: 13 години, 28 дни
hash: b96dd5fd92
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Просто носи шапка!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: ab4d37e111
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бях чела, че по-издължените черепи показват у човека склонност към извисеност и духовност. Смята се, че това дава възможност за по- голяма връзка със вселената. За това и древните египтяни, умишлено са увивали черепите на децата си с цел да се издължат, това било признак за интелигентност. Докато за по-кръглите черепи в днешно време, учените смятат, че предразполагат към точност, ред, организираност. Но и прекалена педантичност, дребнавост, невъзможност за излизане от рамките... Като типични представители на този тип череп бяха посочени германци, шведи, норвежци... Та мисълта ми е, имаш дар, а не недъг... Хората с високи интелектуални способности, понякога се съсредотачават върху това с което са по - малко надарени- външният вид. И обратното има красиви хора с комплекси на тема интелект. Имах приятел с подобен череп, никога не съм го виждала като ощетен във външният вид. Както и ти не си! А и замисли се, колко много хора има с кръгли черепи, но ти след като си различен. Различен и като душевност предполагам, това те прави много ценен и интересен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker