Правителство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Правителство
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 850 пъти
Здравейте, възможно ли е да има "русофилска коалиция" между Възраждане, БСП и Български възход, въпреки че Възраждане искат да управляват сами или ще има "евроатлантическа коалиция" между ПП, гроб, дпс и дб? Кое е по-вероятно да се случи?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: dbbee584cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Ами смятай - БСП, Възраждане и БВ им дават около 25%, да кажем, че стигнат 30%. На ГЕРБ, ПП, ДБ им дават над 50%. Аз залагам на вторият вариант.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 4a59ae7da0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Първата ще е трудна - бидейки бивша /дали е така, това е съвсем друга тема/ седесарка Корнелия се залюби с Ристо "Десанта" Бойкикиев и екс СДСарите от ДБ, Киро "Литмусът" Петров /пак в онези среди, в които са ДБ/ и компания. За да ги зареже, трябва да е наистина убедена в далаверата при онези двама /Коцето и Янев/, а то дори те самите не са убедени в нея. От друга страна ПП, ДБ и ГЕРБ са един и същ цирк, но с различни имена!

Не вярвате ли? Факти:
1. Киро е участвал в церемонията по основаването на ДБ /спомням си, че виждах снимки от онова време/.

2. ДБ и Ицо по-конкретно вече са били в коалиция с ГЕРБ - тогава не им пречеше, че ГЕРБ били мафия, при нужда пак ще спре да им пречи.

3. ПП, подобно на ГЕРБ, е партия на личностите - в ГЕРБ едни хора трябва да бъдат на власт /Боко, Горанов и прочее покемони/, в ПП също /Киро, Асен и т. н. /. Няма да видите кабинет на ПП без Киро и Асен, нито на ГЕРБ без Боко! Ако успеят да се договорят някак /което не е трудно - Боко би направил доста неща, за да излезе от бунището на историята, Киро и Асен пък биха свършили какво ли не, за да се подмажат на американските си началници/, нещата са готови!

4. Вижте възгледите на партиите в този списък! Вижте и с кого напоследък ходят по избори ГЕРБ - с останките от СДС. ДБ от коя партия произлязоха навремето?

Втората коалиция е много по-възможна - хем ще имат повече на брой депутати заедно, хем имат достатъчно общи неща /сред които и липсата на съвест или принципност/. От нас зависи само да се опитаме да им орежем депутатите, за да не стане прегръдката или ако стане, да ги следим и при първата простотия, на площада и да вървят на знаете какво!

Едва дойде служебния кабинет и КЕВР даде заден с една цена! Защо не стана по-рано и нали проблемът беше Путин, разни войни, Ковиди, инфлация, баба ми и т. н.? Защото шефът /т. е. онези от ПП/ не е искал или не е можел да го направи - и в двата случая прав им път! Да се учат да карат тротинетка с Емили, дето стана известна напоследък, а политиката да я оставят на някой, който няма да вреди толкова! Ще ми се да кажа, че този някой ще помага, но уви, максът е вредата да е в поносими количества - с настоящите политици толкова! Нищо, което можем да изберем на предстоящите избори /ПП, ГЕРБ, БСП, ДПС, Коцето, Янев, Слави, ДБ и прочее/, няма нужния капацитет, за да управлява държава, но пък е ненадминато в това да вреди на народа.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 43459a70f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Няма русофилски и русофобски партии. Има група от хора, които стоят зад абсолютно всички партии и институции плюс българската мафия и целия крупен бизнес в България. Изненадвам се, че все още има толкова хора, които си мислят, че има значение коя партия ни управлява и за кого гласуват. Гласувайте си всеки път за задкулисието (която и да е партия) и се опаквайте колко сте зле. За която и да е партия да гласувате, реално гласувате за същите хора, които ви управляват последните 45 плюс 33 г. Просто целта е да има уж различни партии с различни "идеологии", че да гласува възможно най-много хора. Демек за всекиго по нещо - сегментиране на материала, подобно на сегментирането на пазара в маркетинга.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 844e684f35
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Не ми се вярва ПП да имат толкова гласоподаватели колкото им дават от соц агенциите, предния път хората се излъгаха от лозунга "млади и образовани в харвард" днес няма как да се излъжат да гласуват за ПП под същия лозунг, защото виждат резултата от управлението им по магазините. Според мен няма да имат повече от 10%.
Възраждане няма да се коалират, защото целта им не е да имат свои министри и да управляват и да носят отговорност, целта им е да са вътре в парламента, да се ползват от облаги като опозиция.
Герб биха се включили в коалиция само ако те наистина имат най-много гласове и премиерското място бъде тяхно.
А БСП, ДБ и ДПС са съгласни на всичко само да бъдат част от бъдещо управление, те биха се коалирали с всеки за няколко министерски поста. Тях и Възраждане (ако има повече гласове) да ги покани за коалиция ще се съгласят.
Между другото в Български възход няма нищо русофилско те са си американофили, но целта им е да отклонят гласоподаватели от партии които не мразят Русия.
Само не разбрах защо наричаш русофили хората които не мразят русия, липсата на омраза не означава любов и вярност.
Колебая се дали да не подкрепя "Справедлива България"

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: cfb9c9b382
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   2- "Между 1997 и 2005 г. Нинова е изпълнителен директор на „Техноимпекс“ АД. Назначена е на тази длъжност при правителството на ОДС. Същевременно е назначена и на поста председател на съвета на директорите на „Техноимпортекспорт“. „Техноимпекс“ и „Техноимпортекспорт“ са външнотърговски дружества, предвидени за приватизиране, като впоследствие Нинова оглавява и приватизационния екип, отговарящ за първото дружество. На 28-годишна възраст Нинова участва с още 27 души в дружеството, приватизирало „Техноимпекс“. Петър Жотев, министър на икономиката и енергетиката при Иван Костов, твърди, че премиерът лично му е спуснал кандидатурата на Нинова „като тьмносиня". Толкова за Нинова.
Който и да ни управлява, все ще бъдем най-бедни в Европа, пътищата ще са все в дупки, цените няма да са по-евтини, нито стоките по-качествени.
Всичките ни партии са едни и същи ла. на и чужди подлоги. Затова няма да гласувам и ми е все едно кой ще е на власт.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0de3e542ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Най-вероятно ще е се случи обединение на всички партии срещу Възраждане, защото те се страхуват от тях и това си личи. Стефчо Яневски няма да вземе повече от 2% и не е фактор. ДБ са измет, която власт никога не трябва да има и може и да не влезе. Другите са ясни.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b46825bb94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   ПП няма да се коалира с Герб докато Баце има каквато и да е управленска функция там(разбирай докато е жив). Би могло да стане коалиция между ПП и Републиканци за България. С ДПС абсурд да се коалират, това са някакви подчовеци за тях.
Възраждане няма да се отметнат от думите си които са казали, но няма да получат достатъчна подкрепа, защото плашат народа с излизане от НАТО, което значи срив в сигурността. Освен това не спира да се бъхта Коцелан за остриганите ганчовци с брада и маратонки които са основната част от българите, сакаш са нещо свято. Което заедно с идеите за излизане от НАТО е втората сериозна пробойна във Възраждане, която яко дескриитира Коцелан като адекватен и от там надежден човек.


Чорбаджията на курникът

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3489939894
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Вие сте невменяеми ако имате ГЕРБ и ДПС за про-европейски...

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3489939894
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Напълно съгласен с 3! :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3a57dc2f7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   7. Няма нищо страшно да излезем от НАТО. Заради НАТО ние останахме без армия, която беше напълно способна да ни защитава. От 2004 до сега отбранителния потенциал на България е спаднал три пъти именно заради НАТО. Нямаме никакъв интерес да сме там.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 673b90cbd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   8, не само ГЕРБ и ДПС са про-натовски, но и БСП са. Кой ни вкара в ЕС според теб? Кой ни прееба със спирането на Южен поток? Мозъкът е, за да го ползвате.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 673b90cbd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Вижте сега, правителство ще има такова каквото може да се състави. Про-натовската коалиция е лансирана от ГЕРБ като ЕДИНСТВЕН възможен начин да се върнат на власт. ПП и ДБ не се дърпат. Проблемът е, че тяхната кампания е изградена върху анти-ГЕРБ. Това че техните гласоподаватели им се връзват и не го осъзнават си е техен проблем и скоро ще се сблъскат със суровата реалност. Лошото е, че вече ще са ни натресли кабинет на ГЕРБ. Дали ще имат гласове също е важно, защото да оправдаят евентуална подкрепа от ДПС ще е още по-трудно. Лично аз клоня към вероятността да се състави старата коалиция, но този път с Янев вместо Слави. Проблем ще бъде обаче колко места ще имат, особено след очакващият се срив при ПП и БСП. Русофилска коалиция не е възможна. Просто няма гласове, а и Възраждане първо нямат доверие на Янев и БСП, второ имат принципиални различия, примерно Янев и БСП са про-нато и за приемането на еврото и трето Възраждане искат да им вземат гласовете.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 844e684f35
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Днес в 11 и 30 специално отидох в центъра на Бургас да дам шанс на партийните преставители да ме агитират да гласувам за тях. Имах намерение да се спра пред всяка шатра, да видя кой иска да бъде мой представител в парламетнта. Всички партийни шатри бяха празни, вътре не само нямаше партийни представители, но нямаше нито маси, нито столове. Само шатрата на Възраждане имаше трима човека и някакво обзавеждане, веднага ми обърнаха внимание и ми дадоха безплатен учебник по родинознание, искаха да говорят с мен. Видях, че само на тези им се работеше днес на 16 септември 2022г.


П. С. Щях да пропусна на ДПС автобуса бе спрял пред хотел България не разбрах обаче, тръгват ли си или днес пристигат, до автобуса им имаше десетина здрави момчета, но не разбрах охрана ли бяха или привърженици.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 52eb62a44b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   7 до 10

Армията гълта колосани количества пари от държавата. България и с малка армия не може да върже двата края, какво остава, ако увиличи бюджетът и в пъти. Ами принудителният затвор за всички, наречен наборна казарама, който ще трябва да се върне? Дотук едно невъзможно и едно дивашко изпълнение. А ако Турция(нама кой друг) реши да ни напада става и едно безсмислено изпълнение, защото България е с дванадесет пъти по-малко население и няколко пъти по-малък БВП на глава от населението от Турция. По десет години ли ще трябва да служат в казармата за да има някакава изравненост в бройката спрямо Турция и всичките пари на държавата за оръжия ли ще трябва да бъдат давани. България не може да се опази сама от собствената си простотия, какво остава срещу Турция. Остриганите ганчовци с брада и маратонки, тия седмици даже оправиха рецесията на Турция като се изтърсиха там с цели градове да си оставят парите на Турция. Това показва че самосъзнанието на българите е колкото на амеба и че с такива врагове на Турция не и трябват приятели. Турция ако ги нападне, тия най-много в надупено състояние да си сложат чалмите сами, каквито са тъпунгери и предатели.


Чорбаджията на курникът

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f4d5af6fdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Чорбаджи, ГЕРБ и ПП са партии на служба към американското посолство. Ако онези им кажат, не само ще се коалират, но дори ще се целуват по бузите в ТВ ефир и ще си намигат похотливо. Тия приказки за ГЕРБ без Бойко са за пред електората - не ми казвай, че им вярваш!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 844e684f35
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Чорбаджията на курника преди да напада другите българи да види себе си! Тръгнал да напада хора че оставяли парите си в Турция, а той самия отишъл в западна европа да си оставя труда и младостта там за да изплаща пенсии за европейските пенсионери, а неговите възрастни роднини тук да нямат хубави пенсии защото той плаща данък на труда си в чужда държава. Работата стана точно "Присмял се хърбел на щърбел" Оплюва другите че не работили за развитието на България, а той самия не работи за развитието на България.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f71d9f8e29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   16-ти, западна Европа не ни е враг, за разлика от Турция. Нито имаме да делим лошо минало със западна Европа за разлика от Турция. Нито са ислямисти. Нито е въпрос на чест и национално достойнство да не се оставят парите там. Аз си оставям с удоволствие парите на Германия, защото знам, че с тия пари тя ще ни постои висока ограда с бодлива тел по цялата дължина на границата ни с Турция. Само, че материалът тука е както казах с врагове като българите на Турция приятели не и трябват. Как да работиш за развитнието на такива същества? Ти що не отидеш да се бъхташ за циганите примерно за да може те да са добре, да се увеличава бройката им и да се съхрани етносът им? Поради същата причина и на бг политиците им е през оная работа за остриганите с брада и маратонки, мутрите, циганите и психичноболните(съставаът на населението). Поради същата причина и аз се сприам вече н-ти път да пусна тук тема със заглавие "А е толкова лесно да се оправи България" в която да дам златната рецепта за това. Започвам да я пиша, но на втория клавиш се сещам какъв е материалът тук и веднага давам кенсъл.


Чорбаджията на курникът

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 8311523e0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   „Нужно е да се удари единствено столицата на България, за да капитулира цялата държава. Този град трябва да бъде унищожен, да загине, да бъде сринат до основи и в неговите развалини да се засадят картофи. ” /турският ни враг Уинстън Чърчил... чакай, май не беше турчин! Карай, да върви/

„след като лекарството /става дума за бомбардировките на София/ е свършило толкова добра работа, нека да продължат да получават допълнителни дози от него. “/отново същият турски, т. е. западен приятел на България/

Можем да си поговорим и за разни там договорчета и старанието на приятелите ни да няма голяма българска държава на Балканите! Съжалявам, но колкото Турция ни е враг, толкова са и западняците! За турците сме рая, която им принадлежи /Ердоган успешно кешира от подобни настроения, а да не ви казвам какви неща съм чувал аз самият от турци, изречени с пяна на устата/, за западняците сме колония, която трябва да им се подчинява и заместници на негрите, дето едно време го играеха робите, но се наложи да ги освободят. Хайде да не залитаме в крайности и паради в почит на западняците все едно са ни помогнали особено в тоя живот или някога въобще, Чорбаджия наш!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 844e684f35
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   До 17 от 16
Много малко история си учил, може да се каже, че ти липсва образование, щом твърдиш, че нямаме лошо минало с европейските държави!
Всъщност може да се каже, че се бъхтя за циганите, защото с част от моите данъци и такси се изплащат и помощите, които се раздават на цигани за отглеждане на децата им "детски", НО докато циганите са български граждани и аз не ги разделям българските граждани по етнос или окосмяване по лицето, тези за които ти се бъхтиш да им плащаш пенсиите повечето не знаят къде е България и въобще не им пука за нея.
Строили ти германците ограда, надявай се, те да помислят за спасение на българска нация, ако въобще европейци построят ограда то тя ще е от парите които ние българите им плащаме ежегодно за членски внос в ЕС, ако построят ще е да запазят себе си от мигранти, а и повярвай настане ли война турците ограда от бодлива тел няма да ги спре.
Рецепта за оправия на България всеки има, изпълнителите на рецепти сме малко! Както казват хората "Много вожд, малко индианец", че и ти мераклия да си от вождовете, рецепти щял да дава, а кой ще се напъне реално да оправя държавата???

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 17d6e37804
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   До 19-ти. Въпросът беше ти доброволно и с желание да го направиш би ли отишъл да се бъхташ като хайванин за циганите за да може да ги направиш богати, да се запази етносът им в България и да се увеличава популацията им? Примерно да се стремиш да вземеш властта и да станеш нещо като кмет на циганите и да хвърлиш неимоверни усилия и средства за да се запазят циганите на всяка цена в България, да са богати и да прокараш политика при тях на по 10 деца за да имат супер превилегии? Имаш ли такова желание и планове? Или отговорът ти е, че не би го направил, защото ти е през оная работа за такива същества. Ако е второто, то вече знаеш какво мислят и чувстват бг политиците за българите и защо управниците правят всичко друго, но не и да работотят за българите. По-точно в най-добрият случай им е през оная работа за тях и гледат само собствените си интереси, а в най-лошият може и да използват възможността, че са на власт за да ги прецакат, защото само проблеми са видели от тях понеже са живели цял живот сред българи. За такова нещо като мотив чувал ли си? И причината не е в политиците, а в самите българи(остриганите с брада и маратонки, с кафеникава кожа, мутрите циганите и психичноболните). Мисля, че е крайно време народът да го осъзнае това, вместо да чака поредният месия. Чърчил-мърчил, с германците какво лошо минало имаме? И да, предпочитам да си оставя парите на германците отколкото на българите, които пари после или да потънат в нечие чекмедже или да гледам някаква остригана татуирана мазна мутра да ми кара кола за 200 бона(евела на Ферари, че отказва да продава коли на такива само като ги мерне, понеже така и принизяват пристижът на марката за което в България тази марка просто липсва) или българите да ми изнесат парите в Турция и да и напълнят гушата и оправят рецесията, както стана тия седмици за което и мустакатият ги пуска само с лични карти в Турция. С цели градове се изтърсиха в Турция да да вливат кръв на смъртният им враг, който беше на умиране до тогава, заради който враг са смалени в пъти като държава, който ги е клал, и който е с планове да им отхапе половината от територията сега. Това народ ли е? Пари се дават само на тия които могат да боравят с тях. Българите не могат. Затова не ги оставям при тях. Ще си дам парите на Пегида или Алтернатива за Германия, че да има някаква надежда и тук, понеже България е пряко подчинена на тях, а не някакви остригани ганчовци с брада и маратонки да правят с тях каквото си искат. Немците може и да не мислят за спасение на българската нация, но българите десет пъти по-малко от тях. Само примерът с Турция е повече от показателен за самосъзнанието на българите. Да не говорим за корупцията, тоталния хаос и маските по време на пандемията с извадения навън нос от българите. Знаеш ли, че заради това България даде повече жертви отколкото Украйна и Русия взети заедно в тази война? Само от самосъзнанието на българите, без война, без нападение от Турция. После немците не били мислели повече за българите от самите българи. Да не сме си ние строили бодливата ограда по границата ни с Турция или ние наложили санкции и разследвмане на Шиши, Баце и другите подобни представителна извадка на българите? Ако зависеше от българите и това щеше да е като всичкото им друго.



Чорбаджията на курникът

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 844e684f35
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Чета те Чорбаджи, какво си писал в 20 коментар и благодарих на господ, че си пожелал да не си в България, сега ако можеше и да стане така че да се откажеш от бг гражданство и да спреш да мислиш за нас, щеше да е супер.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 68f133d452
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Каквото и да си говорим ПП направиха много за малкото време. Детските градини са безплатни, има помощи за родителите на децата, които не са приети в държавни ясли и градини. Разкриха далаверите на Капитан Андреево. Какво свършиха Гроб за 12 години? Наистина направиха ли нещо за държавата? Напълниха чекмеджета и търбуси.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 70d8502b79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Германия ли? Сааамо ни докарараха една война заради фанатизма на Хитлер и после го отнесохме заедно с останалите загубили! Интересно е, че лошият Сталин е искал да ни третира като съвоюваща страна подобно на Италия, но симпатягите Труман и Чърчил-Мърчил не са били съгласни. Познато, нали?

В наши дни пък Меркел успя да разгони фамилията на Европа с вълните бежанци, които покани и после се чудеше как да спре. Като говорим за бежанци, запознат ли с историята на шофьорът на онова бусче, дето го съдят? И такива като него дължим на Германия, дето още се меси там, където не ѝ е работата! Но иначе да - нищо лошо не са ни направили, само ни пречат да се отегчим от хубав живот! Мине, не мине и се сещат за нещо ново! Съжалявам, но си държа на мнението! Пък ти ако искаш и на лидерът на Зимбабве си давай парите - нас тук какво ни бърка? Защо ще ти е нужно да обясниш, че Зимбабве е велика държава и ни е приятел /примерно/?

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 844e684f35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   До 22 Безплатно в този живот не съществува, плащат детските градини от държавния бюджет (от парите на всички българи) и не става въпрос за кой знае колко а за 9 милиона лева! Помощите за родители ги има от повече от 15 години, ПП само ги приравниха с инфлацията! Лично веднъж през 2009г кандидатствах за такива "помощи" (връщане на данък) и ги получих. На Капитан Андреево нищо не се е променило, само разлаяха кучетата по медиите, а нещата си вървят по старо му!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 8f8878793a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   *Първо малко анти-чорбаджийски да се отклоня:

Този Чорбаджията чухте ли го? Дава си парите на Германия, щото щяла да строи ограда с Турция.... Аве смехурко, че то Германия вече Е Турция... как така си дааш парите на турците да строят ограда с други турци.

Друго което ми е интерсно... какво изобщо правиш в този форум и спориш с нас брадясалите, дето носим маратонки? Стой си там в Турското скандинавие или там където си и не се занимавай с глупости. Кандидатствай си за гражданство там, говори си на немски или шведски, гласувай си за Шваб и Фон дер Лайнян и си влизай в немските форуми...

Ако аз сматях нигерийците за примати, нямаше да им влизам по форумите да говоря глупости. Даже и да съм се родил в Нигерия. Сега нали си добре? Вземаш хубави пари, пращаш на родителите си успяваш да отгледаш 4 прекрасни поданика на немско-турското общество... какво си тръгнал да се занимаваш с нас?

--------
Сега по темата
Коалиция има тогава когато има различни обществени настроения.
Реално държавата икономически се управлява от ГЕРБ и БСП. Новата и старата номенклатура. За да изперат глупостите на Бойко, вкараха и ПП. Т. е. тия двамата канадци ги пратиха с една единствена цел - анти-герб обществено мнение. Хората сега си мислят "въй, то по-зле и от герб можело, чакай да си върнем пак Бойко".
ИТН бяха патерица, това да се случи. Те никога не са имали виждане за самостоятелно управление или каквото и да е друго. Единственото беше да оберат определен електорат, който после да си разделят ПП и ГЕРБ, когато стане ясно кой какъв е.
БСП отдавна няма капацитета да е фактор и активите си ги разпръснаха из Герб и ПП(визирам един нов термин "борба с корупцията "... разбирай "кой ще вземе БСП-рските фирми и митници"). За политическа идеология при тази партия изобщо няма да говоря. Тяхната идеология отдавна изгасна. Още при Виденовата зима. Те в момента са по инерция. Даже ДБ има по голяма политическа воля, въпреки че са национална заплаха за страната. Те откровено си прокламират агресия и говорят някакви клишета след клишета, които звучат спуснати директно от жълтата редакция на Асошиейтед прес. Техния електорат са някакви дечковци-програмисти, които все още играят Call of duty и гледат холивудски екшън филми на кило.

Не мога да разбера изобщо защо споменавате БВ. Ако ДБ са потенциална заплаха, то Янев е натовски генерал.. първите са потенциална заплаха, но БВ са реална. Какво про-руско видяхте в тях не знам.

ДПС се опитват в момента да ни превземат държавата. Това според мен е най голямата заплаха пред България.. Докато Кирчо и Славчо се чепкат Турция си прави своите сметки и Ердоганчо потрива с ръчички. Нищо че Турция е въвлечена в 4 войни вече. Утре като видим как ДПС е с 30% на изборите и турските танкове на улицата(уж заради Косово), ЕС друга песен ще запее за нашето МАЛЦИНСТВО.. И ние ще трябва пак да козируваме пред Брюксел.

Възраждане никога няма да влезе в коалиция. Те имат за цел обединение на българите. Даже и с ония дето крещят Слава Украине.. Не му завиждам на Коцето, че трябва да шикалкави, всеки път като го и интервюират от бТВ, нова или БНТ.
Колкото до това дали са кремълска партия. Не, не са. Руснаците преди 33 години ни харизаха на американците и сега изобщо не им е до нас.
Зад Възраждане стои Милен Врабевски, който е Тръмповски(републикански) масон. Съжалявам, че разочаровам голяма
от папагалите, които продължават да свързват Коцето с Кремъл. Но също както в САЩ има едни хора, на които им пука за страната си така за голямо разочарование на Кокошкаря (виж най-горе) и в България има такива хора.

Какво ще стане със или без народната воля? Възраждане ще е втора партия, сега Октомври първа ще е ГЕРБ. Много вероятно е да влязат в коалиция с ПП в името на "политическата криза ".. в името на българския интерес, "защото сме в КРИЗА"!!!! . някакъв нов термин измислиха напоследък..

Следващите 2-3 години България изобщо не я чака хубаво бъдеще. Това което беше до сега бледнее с това което ще се случва.. Хората малко по-малко ще вярват повече и повече на Възраждане и през 2024-2025 го виждам, когато ще управляват наистина с абсолютно мнозинство и нови предсрочни избори и то с избирателна активност от поне 80%. След като дори българите ще са се прибрали от чужбина и всички от тях ще гласуват.. А чорбаджията даже ще им е техен знаменосец отпред и първа Кипра да се прибира.
Защо? Защото Европа ще заприлича на клоака с 300млн бежанци, с евро което ще струва стотинки (ако успеем да си запазим лева) и с купонна система за храна.
За САЩ където един галон ще струва 700 долара няма да започвам да говоря. Все пак те печатаха пари последните няколко стотин години ей така, от въздуха. Че и на другите даваха заеми...

Мисля че мнозина от читателите на този форум ДЪЛБОКО подценяват сегашната гео-политическа обстановка и драстичното влошаване на западното благополучие и влиянието им върху целия свят.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c42ab2ee63
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   До 25.
Пак останах неразбран. Ще си дам парите на PEGIDA, на първо място за да спазя собствената си позиция по въпросът и да не ме е срам пред самият мен. За разлика от остриганите с брада и маратонки ганчовци, които нямат самосъзнание и отидоха в Турция и си оставиха парите на Турция и и оправиха рецесията, аз имам и самосъзнание и позиция. Германия била Турция, ама друг път. Да, големи поразии направиха досегашните и управници, но дойдат ли про-нацистки партии на власт в Германия, нещата ще се променят на 180 градуса, всичко ще си дойде на мястото, а така по веригата до краят и - България, понеже България не е държава, а безлична територия, която не взема никакви решения, а се управлява от ЕС, а шефът на ЕС е Германия. В Италия вече се получиха нещата. Нацистите тропат и на вратата на Франция. Малка е разликата в резултатите и става все по-малка, благодарение на такива като мен които подкрепят и спонсорират такива. Европа и особено България има спешна нужда от облагородяване. Сондата тук яко копае тиня, накъдето се обърна само някакви остригани с кафеникава кожа с брада и маратонки, мутри, цигани и психично болни. За дневен и вечерен час сте такива, за да може нормалните хора да вървят по улиците без да ви срещат. Каквото каже Европа(Германия), това ще е тук. Ясно? А бодливата ограда от Германия по цялата дължина на границата ни с Турция е просто със символично значение. Нещо като паметник и предупреждение към Турция, че е външна и нежелана.
А по темата. 22-ри, правилно преценяваш нещата. Киро не е остриган, с кафеникава кожа с брада и маратонки. Разликата в манталитета, акъла, потенциала, обноските и както е видно резултатите е балкан. Само, че не знам за чии се бъхта, а вече и той не знае. След като опозна българите, понеже вече цяла година е сред тях, съм сигурен, че се пита - абе аз на тия мъстии ли бях тръгнал да оправям живота? Убеден съм, че вече вижда във всеки българин Слави и Баце, върху който се нахвърля непрекъснато, вкара го в ареста посред нощите и го съди за половин милион. Остриганите с кафеникава кожа, с брада и маратонки с които има контакт Киро, особено приматът с летящата снежна топка на 3-ти Март и Слави яко разсърдиха петльо, стана му кърваво пред очите и на изпроводняк на всичките им скъса дипломатическите отношения с Русия и сега ни газ, ни торове, ни суровини от които зависи бг икономиката тотално, ни АЕЦ Козодуй и ток до година. Писал съм тук още преди седем месеца, че беше въпрос на време да си промени приоритетие и отношението към българите и от това да им оправи държавата, да ги нарита здраво накрая. С такъв материал беше неизбежно. Обаче корупцията няма да остави понеже така дава да се разберат на остриганите с кафеникава кожа с брада и маратонки които стоят зад нея. Там ще е ефективен на макс. Като с това му се вдига и рейтингът. Киро ще опандизи Баце, а после ще оправи и тия на които е представителна извадка Баце-остриганите с кафеникава кожа с брада и маратонки заради които държавата е такава яма. Той не е един от тях. С две ръце ще гласувам за него.



Чорбаджията на курникът

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker