Как точно работи законът на привличането? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как точно работи законът на привличането?
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 2066 пъти
От известно време имам дилема по този въпрос...
По принцип знам (и то-от личен опит), че когато мислиш често за дадено нещо, без значение дали го искаш или не, ти го привличаш и ти се случва. Даже съм чел за този закон.
Обаче... Едно не мога да разбера... Ако ти си мислиш, че си някакъв или че можеш дадено нещо (без значение дали е вярно или не), защо не го привличаш и не става реалност?

Ще формулирам въпроса си така:
Наясно сме, че щом мислиш за дадено нещо много, ти го привличаш. Мислиш за определен тип хора-срещаш точно такива. Мислиш често за определени ситуации-и ти се случват. Обаче - да речем, че вярваш, че имаш голям талант в... пеенето, да кажем. Може да пееш ужасно, обаче да се чуваш като бъдеща звезда. И ти го МИСЛИШ това нещо ПОСТОЯННО. Пееш всеки ден, репетираш и си ВЯРВАШ, че пееш страхотно, но отстрани звучиш като хиена, която я колят. Дори и така да е, щом ти постоянно мислиш, че можеш да пееш, в крайна сметка защо не се превръща в реалност; защо законът на привличането не се активира от тези мисли, а всички други пъти, дори при най-несъзнателната мисъл, той започва да работи малко по малко. Каква е разликата, щом и в двата случая става въпрос за МИСЛИ (независимо дали са верни или не; съзнателни или несъзнателни)? Ако си здрав, например, но ти самият си си втълпил, че си болен от нещо и го мислиш и пак и пак и пак-действително се разболяваш. Както и обратното-ако мислиш позитивно-и животът ти е позитивен. Мислиш, че си здрав-ти наистина си здрав. Обаче ако си мислиш, че изглеждаш или звучиш по определен начин, но представите ти са в разрез с действителността, ти не се превръщаш в това, което мислиш, че си, а си оставаш такъв, какъвто си всъщност. И, дефакто, ако нямаш талант да пееш (връщам се на примера горе), единственото спасение е да разбереш истината и да я приемеш и от там или да се откажеш или да ходиш на уроци, където пак не е 100% сигурно, че ще станеш големия певец, защото то си е до глас, тембър, дарба и т. н.... и в този случей, никакъв "закон" не може да ти помогне...
Ако имаш талант-тогава е друго. Ти тренираш и привличаш успеха и ставаш по-добър. Но съм се нагледал на много хора, които си въобразяват, че могат даденото нещо, но колкото и да вярват, че е така, те не успяват да го привлекат този талант; успех или каквото и да е там и продължават да НЕ могат това, което си мислят че умеят.

Сега знам, че ще има хора, които не вярват в Божественото или в законите на Вселената и поради тази причина, държа да подчертая, че специално този закон наистина работи(знам от личен опит и този на роднини и приятели) и че дори, погледнато от логическа гледна точка; според науката дори, са възможни подобни неща и има привличане между всичко сходно(било то хора или мисли)..

Просто искам това конкретно; точно тази дилема да ми се разясни. Ако някой е наясно и е по-навътре в тези неща, ще съм му много благодарен, ако сподели гледната си точка.
Благодаря:)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 9f565ef046
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Много хора ше ти се изсмеят, на мен също, но ще ти кажа каква е тайната, защото десетки пъти съм получавал каквото искам.
Включително и колата, която исках.
Идеята е самото усещане, че вече го имаш, а не толкова в мислите. Да, мисленето е важно, но самото усещане привлича.
Представи си, че имаш това, което искаш. Как би се чувствал?
Щастлив нали, спокоен, че вече го имаш. Това е простата тайна.
А когато си благодарен, това привлича оше повече. Нвма как да си благодарен и да изпитваш позитвна енергия, а в съшото време да си ядосан. Уловката е, че е трудно да задържиш това усещане, но не е невъзможно.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b951485a2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Човек се ражда с определен талант, но трябва и да го развива. Децата с музикален слух си личат още от детската градина. Конкретно с пеенето с много зорене не става, за да станеш звезда трябват още доста умения освен само пеене.
И се научи, че всеки човек има таланти, но те невинаги са тези, които ни се иска да бъдат.
В живота успехът не пада никому даром, както си мислят всички, прекалили с четенето на приказки и художествена литература.
Вълшебства няма, с зад всеки успех на сценс стои талант и много, много труд.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ad5c321767
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Аз пък не знам как някой мисли, че като си мисли известно време как пее много добре, изведнъж ще пропее като Лили Иванова или Васил Найденов. То ако ставаше така, досега неуспешен човек да не е останал :-) А, сетих се, те просто не са вярвали достатъчно :-)
Сериозно: ако има истина в "теорията", тя е на психологическо ниво: в това човек да се отърси от съмнения и страхове и просто да даде най-доброто от себе си. Обаче най-доброто може и да е пълна трагедия, човек няма как да надскочи себе си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2af97f16cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Няма закон за привличането, малките болни бебета, които умират, дали са го привлекли според теб? Или като срещнеш откровено лоши хора, които ти вредят, дори от разстояние с думи, с това да те изолират от любими хора, манипулации и клюки, как можеш да го извъртиш, че си го привлекъл това? Законът за привличането е поредната приказка, в която доброто доминира, за да може малко или много да вярваме, че справедливостта тържествува. Много по-добре ще живееш, когато прогледнеш, че справедливостта не тържествува, това не е негативизъм, това е факт.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ca5b153e72
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Към автора-н. 1 много точно го е описал, щях да го обясня, но с други думи... и все пак-поздрави за н. 1-много точно обяснение:)

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f70879c2b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Привлечането и пеенето нямат нищо общо. И да, всеки учител по музика ще ти каже, че всеки човек може да се научи да пее вярно, съответно причината някой да не може да пее не е, защото не е вярвал достатъчно, а, защото не се е упражнявал достатъчно, а, че едни могат да се научат по-бързо, а други по-бавно, че е въпрос на височина, тембър си е друго.

Но да ти кажа като човек, който получава всичко, което иска дори неща, които изграждат невъзможни... не мисля, че има закон на привличането, сроред мен са съвсем други причините да ни се материализират желанията. Мисли си, чувствай, медитирай си 21 дена в продължение на 1 час на ден как намираш 200лв на улицата и ще видиш, че няма да ти се случи. Нещо, което звучи доста по-просто от ситуациите, които аз съм "привличала" в живота си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d82b0a4e32
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Законът на привличането си работи, но не така, както би ви се искало - 20% от мъжете и жените привличат останалите мъже и жени, коли, апартаменти, пари, даже има съмнение, че и планетите променят орбитата си, за да са по-близо до тях. Останалите 80% от двата пола кучетата ги яли! Или продължават с опитите да привлекат нещо до последно, или се озлобяват и пускат теми тук, че светът им е крив. Затова има толкова много злоба тук - 80% от двата пола, братче! Дори половината да го приемат с достойнство, пак остават много, които да вият с ентусиазъм!

А да започнеш да пееш добре, ако си горд притежател на титлата "най-гръмогласно магаре в Югозападният регион на България" или да станеш по-висок с 10 сантиметра - не става със Законът на привличането! Трябва ти чудо, ама уловката е, че Господ няма време за такива дребни желания. Представяш ли си по цял ден да прави по-високи ниските хора /само в Китай ще се затрие с часове/, а през останалото време да обезсмисля работата на всички онези, които отговарят за така наречения плейбек, правейки хората добри певци? Но ако имате желания, които бихте могли да изпълните някак, можете да го отдадете на Законът на привличането - такива с шанс 50 на 50. Или ще станат, или няма да станат!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7ca93b0f4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Едни цяло поколение израстна с идеята, че мога да бъдат каквито поискат, но никой не им казва, че реалността има ограничения.
Бъди съзнателен за ограниченията на реалността.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 25669af4a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Сходно не се привлича от сходно. Плюс и минус се привличат. Северния полюс на магнита се привлича от южния. Но отрицателен заряд отблъсква отрицателен заряд. Положителен отблъсква положителен. Северен полюс на магнита отблъсква северен полюс на друг магнит.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ca5b153e72
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Към н. 10, от н. 6-Хората НЕ са магнити. ПЪРВИЯТ Вселенски закон е-Подобното привлича подобно!
Тия идиотщини-как противоположните неща се привличали-са АБСОЛЮТНИ глупости.
Към автора на поста-вероятно-Една от причините да не се получава това, което искаш е, защото макар мислено да се концентрираш към положителни мисли, то на един заден, подсъзнателен план-чувството ти отвътре е съмнение. И именно, защото Подобното привлича подобно, ако усета ти отвътре е свързан с колебание или съмнение, то и резултата няма да е какъвто го искаш. Има и нещо наречено-приоритети-вътрешно може да усещаш, че друго ти е по-важно, но с човешкият си ум, его, се опитваш да насилваш нещата в дадена посока. Има разминаване между мисли и чувства. Освен това-никога не бива да се сравняваш с останалите! В съзнанието си ти вероятно имаш някаква визия-очаквания как и по какъв начин трябва да се случат нещата-това води до ограничения-ти САМ си поставяш ограниченията.
Вярата е ключова-също.
Към н. 9-Истината е, че единствените ограничения, които съществуват-са тези, които човек сам си поставя. На думи -някой може да твърди, че има 100- процентова вяра и реално иска дадено нещо, но щом не се получава, значи вътрешно има разминаване. Да се постигнат резултати само чрез ума-е усилия на вятъра.
Към автора на поста-всеки е добър в едни неща повече, отколкото -в други. Ако обичаш дадено нещо-прави го за себе си, без да се сравняваш с някой, който е по-добър в дадена област. Да, уменията се развиват, но вътрешното чувство-никога НЕ подвежда.
Например-човек, който много обича рисуването, но не може да рисува красиво, като някои художници, тогава има два варианта-или се обезсърчава и си казва-аз не мога и колкото и да се трудя и старая-просто не бих могъл да рисувам така красиво. Другият вариант е-да си каже-ЗНАМ, че не съм добър художник, дори почти никакъв не съм, защото рисувам, като дете, но обичам рисуването-различните цветове, нюанси, бои, плъзгането на четката по белият лист хартия или по бялото платно, чувството за Вдъхновение, Хармония и Радост, което ми носи процесът на рисуване-ще продължа да рисувам, въпреки че знам, че не съм художник. Давам ти за пример писателя Чарлз Буковски-въобще не съм фен на книгите му, но прочети историята му и ще разбереш какво имам предвид!
Друго важно нещо е-да не правиш дадено нещо-само заради парите, да не слагаш това, като причина номер 1.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0e4574aed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Това много добре е описано от Ронда Бърн в поредиците от книги. В една от тях "Героят" е описано точно и ясно за това, което питаш Идеята е, че талантите са заложени, т. е ние не можем да променим това. Въпреки, че само да вметна, майка ми е преподавател по музика на високо ниво, и ми е казвала, че да сганеш певец се изисква 20% талант, 80% процента работа. Какво се получва, че наистина, ако го искаш ще стане. Ще привлечеш точните хора и обстоятелства. Не, че слушам чалга, но виж Андреа. Абсолютно бездарна певица, но хората я харесват и отвъд пределиге на България. Знам, че закона съществува, но е на мен лично ми е сложен, веднъж става всичко, друг път не.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 45ee6ea14e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Мисля, че Шопенхауер /или Ларошфуко/ е казал: "Всичко може да се случи, но се случва само онова, което е възможно". Това е във връзка с примера за пеенето.
А относно Привличането, аз съм установила, че са нужни следните условия при мен:
1. Желанието да е силно, но тази сила да идва от сърцето. Да е желание на сърцето, не на Ума. Такова желание идва с енергия, ентусиазъм и страст.
2. Да изглежда напълно невъзможно, да нямаш никаква представа как може да се изпълни, следователно - не можеш да редиш планове, само желаеш, ама идея си нямаш как би могло да стане.
3. Да е напълно чисто - т. е. да не пречи на никого, да не е против волята на друг човек, или поне ти да не знаеш и да го искаш въпреки това.
4. Да си готов да се откажеш, защото в крайна сметка, изглежда неизпълнимо. Да го забравиш или да го "пуснеш", без да спираш да го желаеш.
5. В един миг Вселената се прегъва и получаваш своята възможност, но тук е ключовият момент - трябва да проявиш дързост, смелост, да се протегнеш към него, дори шансът да е много малък.
Сега, хитрата работа тук е, че на сърцето не може да се заповяда какво и колко да желае. А за Привличането трябва да са изпълнени всичките пет условия.
Това са мои опит и изводи, на база фантастични неща, които съм сбъдвала. Но това не е акт на Волята, просто човек трябва да храни сърцето си неща, хора и места, които го изпълват с Възторжен Екстаз, по него се познават желанията на сърцето. Надявам се на някого да са полезни моите размишления и мисли.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 334b3a2f92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   От многото коментари само номер 1, е казал нещо полезно, останалите коментиращи очевидно са НЕграмотни по темата, тъпи и не знаят за какво говорят. Аз имам опит със силата на мисълта, но сам открих, че съществува. Бях поискал да срещна точно определен човек на вид, име, цвят на коса, абе много подробно, и така и стана, бях като гръмнат, като се сетих след време, че силата на мисълта го е предизвикала. После проучих малко и разбрах, че това е силата на мисълта. Чрез тази сила получих през време голяма скъпа колекция, която до преди това нямаше как, защото всичко е скъпо, а днес я имам, и колеги колекционери ми завиждат. Друг пример исках преди някакво време да попадна в среда с много жени, и те да ме харесват, така и стана беше доста забавно. Последно исках допълнително да изкарам пари ей така, случи се, че намерих човек, който имаше ненужни неща, и така стана, че му помогнах с тях, и изкарах добри пари от нищото. И това понеже така исках.

И преди някой да дойде да ме оборва, и да казва, че това със специалния човек е глупост, ще кажа само, че когато случайностите станат прекалено много, то те не са случайности.


Защо не може да успееш лично за теб, най вероятно не вярваш напълно, че може да постигнеш каквото искаш. Накратко за да се получи това с силата на мисълта, трябват 3 неща, точна и ясна мисъл, визуализация, и желание. Ако има дори малко съмнение или трудност с което и да е от тези, трудно и бавно ще ти се получи. Също така негативните мисли пречат допълнително. Както и смотани хора (подобно, като масовката коментиращи тук), или такива, които смятат, че това глупости на търкалета, и хора казващи, ти не можеш това, ти не можеш онова. Погледни материали в нета по темата, като The Secret и други подобни..

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: cd6dc0326f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Очевидно не работи като законът за гравитацията, при който като пуснеш едно тяло с определена маса можеш да изчислиш след колко точно време ще се сблъска със Земята. При квантовите закони на които се базира Вселената, нещата въобще не стоят така. Там образно казано, тялото ще се сблъска след толкова различни варианти като интервали от време и под толкова различен ъгъл, че едва ли има цифра която може да ги изброи като варианти. Причината е, че при квантовите закони има още един фактор-съзнанието и те не са на принципа единица и нула, където могат да се правят изчисления и да бъдат вкарвани в рамки, овладяни или използвани от човека. Тъй като всеки човек има различно съзнание и различна информация в него, то при всеки човек проявленията на закона за привличането ще са различни. При квантовата физика има числото хамелион, което е хибрид между единица и нула. Дали ще се прояви като единица или като нула в системата, зависи от външното въздействие върху него. За човек който никога не е чувал за закона за привличането, на такъв ще му е направило впечатление, че има такъв и се е сблъсквал в живота си с него, но на човек който е гледал Тайната и се опитва да го овладее за да стане като крал с негова помощ, при такъв законът ще му покаже червен картон и ще е като да улови прирак. Вижда го категорично, че е пред него, а като опита да го хване открива, че няма такова нещо. Квантовите принципи са като холограма. В зависимост от какъв ъгъл я поглеждаш тя свети в различен цвят. Ъгълът в случая е съзнанието, информацията в него, целите и нагласите. Затова и след като излезе филмът Тайната(в края на 2006) и целият свят се юрна да изпълнява стриктно всичко от филмът, малко след това дойде мощтната световна финансова криза от 2008 и ги помля. Хората си мислят, че трябва да са като крале, при това и с помоща на законът за привличането и да са господари над този закон, но това си изцяло тяхно мнение.



Чорбаджията на курникът

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ca5b153e72
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Н. 14-очевидно ти от т. нар. масовка, за която пишеш, щом препоръчваш бозата-, , тайната". Предполагам, че авторът на поста именно-оттам се е вдъхновил, но е разочарован, защото е разбрал-че оная глупост активно промотирана в интернет-от 2008 г. насам, онази глупост-не върши работа, защото там нещата НЕ са чиста истина и това е абсолютно Умишлено направено да е така-за да подвежда хората.
Качествени коментари по въпроса ти -това са 1, 11(мой коментар);12;13 и 15. Номер 13-прекрасно написано, много точно и вдъхновяващо. Точно стъпките, които си описала съм ги правила неосъзнато, чисто Интуитивно, а ти си го описала с думи-наистина Красиво:)
Номер 15-много хубаво си го обяснил-съгласна съм с теб напълно, защото осъзнавам, че е така... ;чела съм и в един друг сайт-материали по темата. Вниманието на наблюдаващия-оказва влияние върху наблюдавания обект. Мисля, че описаното има общо и е свързано с паралелните вселени и т. нар. Ефект Мандела.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 8855c3ca4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   14 съм

Хареса ми коментара на 13, определено е обяснила сравнително подробно и е добавила още едно нещо, което аз явно съм пропуснал, тоест желанието да идва и от сърцето. При мен го имаше това само със специалният човек, но след това си мисля, че по скоро осъществените ми желания бяха по скоро от желание, мисъл, и визуализиране, и ставаха след някакво време месеци по скоро. Та като се замисля няма абсолютна, точна и ясна формула, НО до голяма степен положителната мисъл, положително желание и визуализиране (вмъквам, ЧЕ визуализирането е МНОГО, ама много важно) на желаното нещо, са изключително важни, при мен чрез тези трите неща се получава. Дали са идвали от сърцето ми тези желания, не само от главата, няма как да съм напълно сигурен. Та коментара на номер 13 е още по хубав и полезен от повечето дебили тук. Но не съм сигурен, дали съвета и за мисленето и желанието на дадено нещо, и след това отказването е правилен. По мой спомен нещата, които са ми се случвали и съм ги искал и мислил преди това, беше точно така и с тях, искал съм дадено нещо, след това съм забравял за това. Това е била и причината, като стане дадено нещо да се присещам. Та произлизайки от това, явно това с да се откажеш/ забравиш 13 пак е права. Браво на 13 значи, обяснила е по добре от мен нещат, а нищо, че и аз съм си сбъдвал поне няколко желания. То се случва и да забравя за силъта на мисълта, и се опитвам чрез труд, усилия или по друг начин да направя нещо, после ми мине през главата да ползвам мисълта.

А такива, като номер 15 са дебили мислещи, че ако човек иска пари, материални блага, и като цяло да се замогне, било грешно и вселената щяла да "покаже червен картон" това да не ти е футбол бе пич.. Може да показват червени, кафяви или каквито и да са картони, на дебилите, или хората, които не знаят как да боравят с тази вселенска сила. Има предостатъчно показно и за хора излекували се, като по чудо от неизлечими, тумори, рак и всякакви подобни, и това се е случило чрез желанието, мисълта, визуализацията сигурно, и от сърцето както каза 13, и така част от тези хора са се излекували, а това е МН по НЕвъзможно от това да станеш милиардер. Та глупостите дето 15 и другите, каот него са писали нали, айде няма нужда.

Аз самия се чудя също до къде се простира вселенската сила на мисълта, нищо чудно, и като самата вселена да е безкрайна, НО както с много други неща, ние самите хора сме ограничени, мозъците ни главно, и от там идват пречките и, за това много неща ни се виждат невъзможни. Хора песимисти, като масовката коментиращи овце тук са пример за това, как за такива, като тях няма как с мислене и прочие човек да псотигне каквото и да е, понеже те самите си нямат хал хабер от материята. Най мразя и хора (независимо дали роднини, познати, приятели, колеги и т. н. ) дето ми казват, това е невъзможно, онова няма как да се случи, няма как да постигнеш това, нямаш талант за това. И всякакви подобни, такива ги мразя защото вкарват в мен дори и малко или минимум мисли, че може и да са прави и тем подобни... Та такива хора не ги слушай никога и за нищо, защото само ще ти развалят нещата, които искаш. Гаранция че сигурно доста от хората по света, са искали дадени неща или да успеят/ постигнат нещо, и днес ги знаем, като звездите в холивуд, или някой геймър милионер, стриймър, певец, спортист, състезател или друг. Много такива са станали първи в техните дисциплини, и гаранция, че немалко от тях са вярвали безрезервно и са желаели първото място и това им е помогнало с МНОГО гаранция. Но както вече казах трябва безрезервна вяра в успеха, никакви съмнения дори грам, ясна представа и визуализиране на точната цел, и силно желание било то от сърцето или просто за успех. Тогава човек успява да спечели първото място в турнир, състезание, напревара или друго.

Моята мечта/ желание/ цел, това е да съм милиардер, за да мога да си позволя всичко, което днес не мога, да съм свободен да правя каквото аз искам, не да ходя на работа, която мразя (както са 90% от хората на планетата) и да имам шеф на главата, или началник да ми нарежда. Да съм си сам шеф, да не ми се налага да гледам цените в магазините, а просто да купувам, да мога да си позволя спортни коли с, които да обикалям целия свят и да си живея живота, и да подпомогна семейството за да са добре и те, не да им се налага и на тях да работят за някой. Да съм здрав и да съм щастлив, защото парите без щастие не са кой знае какво, за това и щастие. И понеже някой ще каже, че съм поредния материалист, ок какъв е проблема, предпочитам да съм материалист, пред това да съм, като много други смачкани от битовизми, сиво ежедневие, хора депресирани до мозъка на костите си, и които само страхът ги спира да се приключат, понеже повече не искат да живеят в тази агония, а така са много хора. Естествено по глупавите и прости хора, те са щастливи дори цял живот да работят на заплатка, пари не искат, мизерията ги устройва. В това няма нищо лошо, има хора хич не ги мислят тези неща, но аз не съм така. В крайна сметка има толкова много неща из този свят, щом за едни може, не виждам защо за мен да не може.

Добавка смятам, че човек трябва да се подобрява, и да гледа да помага на други хора също ако може, независимо дали за клиенти става дума, познати, роднини, приятели или други. Така нещата се подобряват допълнително с вселенската сила на мисълта, защото създава още повече положителна енергия, което от своя страна подпомага нещата още повече.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 12d04c7070
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   17-ти, пич хората са сложени там, където им е мястото и с ограничения откъм способности, отговарящи на тях самите. 99% от световните богатства се държат от 1% от населението, като този 1% даже не ги и ползва, а ги държи заключени в сейф. Така дефакто никой не ги ползва, дори тези които ги притежават, нито пък тези които ги притежават могат да ползват и 1% от тях, защото няма да им стигне живота да ги изхарчат. Така има 1% от населението притежаващ, но не ползващ богатствата на света и 99% които се бъхтат като хайвани, като от тях значителна част са и в мизерия. Тоест 100% от човечеството са преебани, макар и в различна степен. Всичко това е така отредено да бъде от квантовата система на вселената. На пръв поглед изглежда несправедливо, на ако имаше микроскоп с който да виждаш подробно какви боклуци са хората, щеше да знаеш, че всичко това така трябва да бъде. Да са насред богатсва, предостатъчни за всеки да живее като цар, но нито един от тях да не може да има достъп до тях. През цялата човешка история хората правят опити чрез окултното да станат крале и господари над света, притежаващи пари сила и власт, но никой не е успял. Само си мислят, че могат, но то това е призракът за който споменах. Накрая си остават само с мисленето. Та успех и при теб в откриването на топлата вода. Внушението, че успяват да овладеят законът за привличането, обикновенно се дължи на по-забавено прегрупиране на числото хамелион(числото хибрид между 1-ца и 0 което в системата се проявява като 1-ца или 0 в зависимост от въздействието върху него и от там резултатите са крайно вариращи и непридвидими), и образно казано в първият момент холограмата леко им е присветнала в зелено, преди да се прегрупира и светне трайно в червено. Тия които са станали милиардери не са станали защото са овладели законът за привличането, а защото квантовата система ги е разпределила да са там където са. То който е станал богат може да говори много и да се прави на мъдър, ама тия които не са успели да станат богати ползвайки законът за привличането само му теглят една хубава майна(разбирай цялото човечество след стриктното следване на правилата описани във филмът "Тайната" и световната финансова криза която им се стовари като резултат малко след това). Доста наивно да си мислиш, че вселаната ще даде на същество като човека "магическата пръчица" която да му изпълнява всяко негово желание и всеки човек да тъне в благоденствие. Не мислиш ли? Сметката му кой ще я плаща? Нека ти кажа как работи квантовата система. Виж някой човек който прави простотии и неприятности, но го прави несъзнато. В момента в който му отвориш очите за това и проблемите които създава и той след това продължи по същият начин, скоро след това ще го сполети беда. Причината. Преди да му кажеш е имал една инфрамция в съзнанието, а след като си му отворил очите, друга, а е продължил по същият начин. Та това е да се гледа "холограмата" под различен ъгъл(съзнание) и тя да свети в различен цвят, докато позицията си стои непроменена. Същото е и с опитите да се овладее законът за привличането. Едно е да не си чувал за него, съвсем друго е да знаеш за него и да се опитваш да го подчиниш в твоя полза. При първият случай холограмата може да свети в зелено, а във вторият ще ти свети в червено. Разбира се има сериозен риск да свети в червено, ако тръгнеш и да се опитваш да доказваш изобщо всичко това, защото както вече казах квантовата система е пряко свързана със съзнанието и е високодинамична. Реагира веднага на всяка промяна в съзнанието както отражението в огледалото реагира на всяко движание. Наркоманите визализират, желаят от сърце, чувстат ясно като в действителност супер яките неща които изживяват като се надрусат, ама защо това не се превръща в тяхната реалност тогава, а като свърши действието на дрогата си остават в лайната? Гаранция визуализират и преживяват нещата по-добре и постигат по-яко чувство отколкото ти се опитваш изкуствено. Най-много да си докараш някоя беля. Особено сега като гледаш вече холаграмата под друг ъгъл(знаеш всичко това).


Чорбаджията на курникът

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 579b822da0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   "Тия които са станали милиардери не са станали защото са овладели законът за привличането, а защото квантовата система ги е разпределила да са там където са. "

Това оправдание на тема "защо Хиксчо има пари/пост" не го бух чувал, а съм чувал доста нелепи опити да се оправдае това, че именно Хиксчо трябва да е там, а не който и да е от останалите. Квантовата система не прави ли преразпределения или си кара на принципа "каквото разпределя първия път, така ще бъде завинаги"?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: de88a4e148
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Съдейки по опита си, този закон не работи. Даже често работи точно наобратно. Но пък в моя живот работи закона за кармата. Когато съм помагал на други, винаги живота ми е помагал и на мен в трудни моменти. Разбира се, това не означава, че ако правиш само добрини, няма да ти се случват лоши неща. Ще ти се случват, но ще ти се помага да разрешаваш проблемите по-лесно, ще ти се протяга ръка в труден момент. Пак си трябва усилия и от твоя страна, търпение и вяра, че дори трудните моменти са за твоето израстване.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 8855c3ca4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   От 14/17

18-ти това са си лично твои виждания за нещата. Че така трябвало да бъде. За това и никога няма да си богаташ, защото сам не вярваш в това, та проблема там си е лично твой. Както казах хората си поставяме прекалено много препятствия сами, всеки решава, кое е възможно и кое не. А според мен невъзможни неща няма, просто ти и много други така сте научени, още от училищна възраст какво е възможно, какво не е и тем подобни. Глупостите с "безплатен обяд няма" коооолко съм ги слушал, чак ми е писнало, защото са пълна лъжа използвана от евреи, банкери, богаташи и прочие. Само в израел ги учат какво е то пари и как да ги изкарват. А навсякъде другаде по света учат робите, как да научат занаят и да си хванат работа. Та знаейки това и доста други подобни гадости, вярвам само в нещата, които аз сметна. Тоест докато евреите ги учат видиш ли още от ранна възраст, че могат да са банкери и милионери, теб са те учили, как да станеш работник с занаят/ професия. После ти си решил, че понеже 5% от светът притежават всичко, а останалите 95% почти нищо и така трябва да бъде, това е твое виждане и на други, като теб. Квантовата физика и прочие са за тези, които смятат, че могат да получат стадо крави, ферма и т. н. Но моя закон го наричам закон на вселенската сила, който може да изпълни всяко едно желание. Проблема се явява и при мен, че са ме програмирали от детски градини/ училище, какво може, какво не може и всякакви подобни простотии. Да не говоря, че през годините, колко такива, като теб съм ги слушал, чел и говорил с тях, според които всичко се постига само и единствено, чрез напъване и работа до строшване. А според мен нещата не са точно така. Да работа се изисква, но има хора нещата им падат даром, защо за тях да е с лекота, а аз да се троша от работа и да се бъхтя, след като на тях съдба/ вселена/ господ или каквото е там точно им е помогнала да се родят в такива властни фамилии, или да имат безграничен късмет? !? !? Докато си повтаряш, че безплатен обяд няма, така и ще бъде. Вече ако си промениш мирогледа и мисленето, може и да установиш, че единствената пречка реално са нашите собствени мисли, и тези на заобикалящи ни, непознати хора, телевизия, интернет и т. н.

И защо тази квантова система е разпределила милиардерите там се пита? С какво те са по специални от мен, или който и да е от тук писалите? А даваш ли си сметката, че може да си в тотална грешка и тези 5% богаташи на планетата, да са такива защото видиш ли от малки не са ги учили, че безплатен обяд няма, и да нямат лимит в мисленето, и от там да могат да материализират почти всичко. Това мислил ли си го изобщо? Щото и ти самия се оповаваш главно на тази квантова физика, но дали тя има нещо общо с цялата тема тук е съвсееем друга тема на разговор. По същия начин може да тръгнеш да обясняваш за паралелните вселени, чрез квантова физика, и в общи линии пак може да си в грешка. Защото за мен определено си в грешка с разсъжденията си относно тази сила на материализиране на успехи, предмети и неща, чрез мисъл, визуализация, емоции, чувства и т. н. Никой не знае абсолютната и точна формула за да може да постигне всичко. Може милиардерите и супер богаташите да знаят от някъде точната формула(а не квантовата физика да ги е сложила там), защото тук всички гадаем. А аз имам чувството, че за да може да се материализира много сериозно желание, сигурно доста неща трябва да бъдат изпълнени, може да не става дума и само за мисли, визуализации, емоции и т. н. Когато се слагаш сам в рамка (в случая че квантовата физика, не дава да станеш богат), дали на обществото, учени, разни закони и т. н. сам се прецакваш. Ако спреш да набутваш квантовата физика, там където не и е мястото (да защото никой не знае каква е вселенската сила на материализиране на желанията), може и да почнеш да прогресираш много повече, отколкото иначе. В крайна сметка никой учен, професор или друг не може да каже, че даден закон или нещо работи. Само някой изследовател да каже, ако е намерил даден начин и е имал 1100% успеваемост много пъти. Всичко останало са глупости на търкалета.. Квантовата физика не може да обясни, как от мисъл емоция желание визуализация и още може да се материализират хора, предмети, ситуации и т. н. и т. н. Това не ти е физика или закон на нещо. Да едни го наричат закон на привличането, аз вселенска сила, други тайната, господ, трети сила на мисълта и т. н. Но това не означава, че който и да е от всички е прав, защото никой си няма хал хабер какво е това нещо, защото работи доста странно. Аз за това съм го кръстил вселенска сила, защото начина на работа е доста мистичен и странен (навярно идва от вселената), и за мен няма нищо общо с физика била тя и квантова...

Тайната изобщо не я давам, като пример, нито съм я гледал, само знам за концепцията и, и за какво става дума. Споменавам я, за да даде на автора някаква база за старт, може и да научи нещо от там. Но лично аз съм на мнение, че мога да чета за тази мистична сила, но съвети и предложения не бих приел, или най малкото може и да ги пробвам, ако ми се струва, че има шанс наистина да ми увеличат успеваемостта. Проблема на хората е, че следват безрезервно това, което е казано в Тайната. Вместо това всеки трябва да открие начина за него си. Защото Тайната до колкото и да е основа за начало, тя не е универсално вярна. Там е проблема на повечето хора, че следват разни неща стриктно, без да са разбрали, какво аджеба действа и наистина работи. Аз самият също нямам 100% работеща формула, опитвам да мисля, визуализирам, желая нещото, добавянето на емоция е сложно. Да станеш милионер/ милиардер е сложно, много по сложно от това да намериш перфектната жена или мъж за теб, защото при търсенето на перфектният човек е много по лесно да се вложи емоция, желанието да е от сърце и т. н. Докато при парите и другите неща е сложно да се добави емоция или да е желанието от сърце и т. н.

Гледането на слънцето в безопасните часове много рано сутрин или вечер преди залес и пиенето на слънчево-заредена вода, помага много също, който не е наясно да пробва, всички негативни неща изчезват моментално, получава се покой, щастие. Всички негативни емоции, мисли и прочие изчезват. Та ако някой иска да пробва да постигне нещо, да се зареди първо със слънчева енергия рано сутринта точно като е изгряло слънцето. Помага доста, и срещу депресии, лошо настроение.

И един съвет (както можеш да видиш, аз не ти слагам рамки, чрез закон на привличането, квантова физика, или световното общество на илюминатите рептили, които ни подтискат физически), заеби я тая квантова физика и каквото си чел и научил от разни такива учения, и почни без тяхна помощ да пробваш разни неща, може и да успееш да намериш, каквото искаш/ търсиш. Защото се смееш на тези дето следвали Тайната стриктно, и накрая били ядосани, че нищо не е станало, а ти правиш същото, само че вмест Тайната следваш сляпо квантовата физика.. Та аз съм поне 2 нива над теб, защото не ме ограничава тайната, квантовата физика, господ (който за мен не съществува, аз и господ наричам вселенска/ космическа свръх сила), библията, професори/ учени или който и да е, защото нито те знаят на 11000%, кое как точно работи с тази мистична сила, нито ти, нито квантовата физика, нито никой няма 100% работеща формула. Честно казано няма да се учудя милиардерите наистина да знаят как работи формулата на 1000%.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 45ee6ea14e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   13 съм. Радвам се, но. 14 и но. 17, че на някого не са прозвучали като брътвежи мислите ми. Постарах се да опиша процеса, какъвто си мисля, че съм го наблюдавала при мен, възможно най-подробно. Може да пропускам нещо или пък някъде да греша.
Замислих се дали да споделя, но после си казах, че който трябва ще ме разбере, пък и тя, тази тайна не е моя. Ако изобщо са верни разсъжденията ми, то този закон навярно важи за всички. Нека помогна, като споделя как аз виждам структурата му.
Но. 14 и 17, като казвам „желание на сърцето“, имам предвид, че и аз искам неща, за които знам и осъзнавам, че биха били добри и полезни за мен, за живота, развитието, здравето ми…но Законът съм го виждала да работи с друг вид желания, с такива дето не са най-разумните, обоснованите или пък възможните, но пък майка му стара, толкова много ги искаш и би било велико да се случат.
За визуализацията, да, но не обърнах толкова внимание, защото аз имам живо въображение по принцип и не ми се налага да се напъвам (извинявам се, малко грозно звучи) да си представям. Например, говоря си с въображаеми си събеседници, във въображаеми ситуации. При това на английски, защото … не знам и аз защо, това от дете го правя. На английски говоря по-свободно, харесва ми да се слушам и се вживявам. Та при мен е…слуховизация

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 45ee6ea14e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   пак съм 13. Прекъснала съм си коментара наполовина...
Заа „отказването“, не съм се изразила правилно. Не че се отказвам, ами не го мисля повече. Веднъж спрях да мисля за нещо хипер желано, за което смятах, че е напълно невъзможно, то пък си проправи път само. И после, с последващи желания, нарочно гледах да не ги мисля, за да не им преча. Като мисля КАК и имам чувството, че сама затлачвам работата. Пожелаваш го, визуализираш/слуховизираш (хаха) го и го пускаш…ако може да е твое и продължаваш да го искаш пламенно, не пречи на друг, то ще си пробие път до теб, НО тогава трябва да проявиш 10 секундна смелост и да го вземеш.
Моят съпруг продължава да не вярва, въпреки че става свидетел как малки и големи мои желания се изпълняват. Но той няма радост в сърцето си, а аз не мога да му я „налея“.
А 17 номер е прав, според мен, че ние не управляваме този закон. Той е като вълна. Но ако вибрациите ни са високи, каквото прави този „възторжен екстаз“ от хора, гледки, музика, картини (за който споменах в предния пост), се вкарваме в особено състояние да чуем сърцето си, защото то знае какво истински искаме и кое е правилно за нас и кое вселенски ни се полага, а оттам вече и кое можем да осъществим. А как – описах по-горе.
Сигурно има и закони, които действат едновременно с този, или други фактори, които пък му пречат. Не знам, аз толкова съм забелязала.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 8855c3ca4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   От 14/17/21

13 харесва ми как мислиш, като цяло. Само частта където се връзваш на глупостите с ограниченията на 17 не съм изобщо съгласен. Както казах от малки ни програмират, че безплатен обяд няма, че всичко се изкарва с къртовски труд и т. н. и т. н. ОК а някой може ли да ми каже, защо така е прието (да теб визирам 17, защото ти ми ги разправяш такива), а не че може и чрез мисли и желания човек да постига съкровенни желания, или каквото си поиска. Социалното програмиране е отвратително нещо, там слагат дечурлигата в рамка и ги учат на простотии, от от детската градина, през мъчилището, после който ходи да си губи времето в университети и т. н. Сега за който е удоволствие да стане доктор, инженер, космонавт, учител и т. н. да заминава и да се радва на живота си. Останалите които искат пък, да живеят добре, да не робуват на разни робовладелци с гаражни фирми или пък корпорации, искаме да имаме пари, ама много за да си позволим да живеем охолно и без лишения от нищо, защото живота е прекалено кратък за да пести човек пари или да прекарва половината си живот в работа. Бих бил съгласен да се налагаше да работим по 10 години, след това пенсия, така човек може да се наслади на живота си донякъде. Но не е така, човек работи цял живот (ако не съумее, да се замогне по един или друг начин), скапва се остарява бива изхвърлен на боклука от общество и всички, и накрая умира. Та никой не може да вини тези, като мен, които искат да имат финансова свобода и да ЖИВЕЯТ, не просто да съществуват.

13 и ти не трябва да слушаш социално програмираните, с тъпотии, че безплатен обяд няма и може да почнеш да получаваш още повече и още по сериозни желания. Добре расъждаваш настрана от социалната рамка в, която са поставили и теб. Навярно богаташите, банкери, сорос, ротшийлд и всякаквите им други са отговорни за това социално програмиране, че видиш ли без къртовски труд няма нищо. А чудно как милионерите/ милиардерите са станали такива, нищо чудно да са съвсем наясно със всичко, и да знаят формулата за успеваемост..

Иначе смятам за полезно, като мисля и желая тази вселенска сила да да увеличи силата си, за да може много по лесно да ми изпълнява желанията, така най вероятно ще мога в даден момент да реализирам целите си, много по лесно.. Иначе 13 интересен ми е погледа над това с "отказването" където пожелаваш си нещо 1 път и не го мислиш повече. И като се замислям за мои предишни желания, дори да са били без визуализация и много силно желание са ставали и те, мислил съм за нещо, след това съм забравял, че съм го мислил, минат месеци и вземе, че се случи. Та това определено е интересно. Но най интересно би било формулата за 100% успеваемост. Не бих отказал да мога да отключа и 100% от капацитета на мозъка си (защото нали се твърди, че масово хората ползваме между 1-3%, като гениите бяха 6-7%), и да стана, като няколко супер компютъра.

Впрочем 13 на колко години си, просто защото ми е чудно. Като цяло съм на мнение, че старите поколения, и хората над 30-40 за тях това са пълни глупости на търкалета. И реално само по младите знаем или имаме някаква представа за тази мистична сила. Най вероятно интернет е отговорен за това, защото е източник на безкрайно знание, а едно време дори да го е имало в книги, колко ли хора са ги прочели..

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 45ee6ea14e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   13 съм
Аз не че се връзвам на 17, просто разделям постиженията си на категории. Много неща съм постигнала с мисъл, упорство, труд, желание. Но специално за този Закон, сбъдвал ми е някакви феноменални неща, и то без особено усилие от моя страна, единствено някаква дързост в подходящ момент. Затова никой не може да ме убеди, че с усилие стават нещата. Силата на мисълта – да, в някаква степен, но не сама по себе си, а в комбинация с описаното в предните ми постове. Мисълта я виждам като юзда, както когато яздиш кон. На коня си, принципно зависиш от него за да стигнеш някъде, но ако само опъваш, опъваш, опъваш и оглавника му се врязва в устата, най-много да те хвърли в един момент.

За децата съм съгласна. Като се замисля в ретроспекция за моя живот – сега работя точно това, което в седми, осми и девети клас правех за кеф на дивана в хола. Опитах се да тръгна по друг път, но обстоятелствата ме сритваха или побутваха и ето ме. Но майка ми и баща ми никога не ме спряха за нищо, лутах се докато се намерих на пътя. Многото пари никога не са ми били цел, аз вече живея спокойно и удобно, така че сигурно няма да имам много повече. Обаче нямам шеф, работя само ако искам (разбира се, за да ям, работя), мога да работя от вкъщи, видях почти всички краища на света…

Разбираш ли, там е работата, че нямам кой знае какви желания повече. Или поне някакви силни, на сърцето. Поне в момента де. Иначе съм убедена, че може да се случи.

За „отказването“, не го мисля само един път, ама не го и мисля постоянно. Обаче важно е и да не ми мине желанието междувременно. За да се задържи по-дълго, съм забелязала, че не трябва да споделям. Мъжът ми, например, е черноглед хейтър, той не е за магични неща, макар че е виждал как стават. Дори понякога съм му казвала – ей сега искам някоя хубава командировка и Хоп! И пак не ми вярва.

„100% успеваемост“…100% от кое, обаче?

На мен умът ми доста проблеми ми прави. И логиката я усещам да издиша често. Затова не вярвам вече на всичко, което чувствам и мисля. Само знам, че когато…не знам как по-точно да го кажа, вдигна вибрациите/вълните на по-високо ниво, когато съм на място, с хора, музика, които ме радват искрено – тогава усещам едно единство с Вселената, каквото желая и правя е лесно, красиво и постижимо. Затова изводът ми е, че Вселената иска РАДОСТ. Тоя Закон за привличането, ако изобщо може да се управлява – то РАДОСТ е горивото му, да изпитваш РАДОСТ. Взимаш „възторжен екстаз“, а търсиш и отдаваш РАДОСТ. Затова и мислите, умът не помагат особено. Те са рацио, а радостта е другаде – тя е емоция.

Аз съм на 43 тази година. Но баща ми беше интелигентен и космополитен, беше обиколил половината свят, и изчел половината книги на света. Беше фен на квантовата физика и обясняваше подобни процеси научно, аз сигурно не бих разбрала, ако ми обясни. Знаеше, че всичко е възможно.

Мога да ти препоръчам една книга – Майк Дули „Безкрайните възможности“. Той прави нещата с визуализация.

И последно искам да кажа – както аз ги чувствам нещата със Закона за привличането – екипна е работата, там като метафората с коня. Не е да си поръчаш нещо с мисъл, да мислиш и визуализираш и то да стане. Както почнах и първия пост с Ларошфуко „Всичко може да се случи, но се случва само онова, което е възможно“. Т. е. за теб специално има едни възможни неща. Ти трябва да живееш така (и да бъдеш оставен да живееш – родителите ти визирам), щото да се докоснеш да повечето, за да разбереш ти (сърцето ти) и Вселената кое точно е твоето, за да може после да ти се помага и да бъдеш насочван. Колкото повече се неща правиш и се обогатяваш, толкова по-често ще изпитваш „възторжения екстаз“, а мислите ти ще влизат в синхрон със сърцето, а заедно те – с вибрациите на Вселената, и толкова по-често ще привличаш по силата на въпросния закон.
И освен, че е екипна работа – е дългосрочно, т. е. тия неща почват преди ти да си разбрал. Както аз, когато от дивана съм се забавлявала, не съм знаела, че един ден това ще работя, ще съм супер добра, и ще е безкрайно удовлетворяващо…Ама някой ме е гледал и усетил, а нашите не ми попречиха….

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b4a60dcf1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Освен книгата на Майк Дули „Безкрайните възможности“ и Герой на Ронда Бърн, кои книги препоръчвате?

П. п. Имам колежка, на която и се получават лесно нещата. И най важното е, че не се разболява, а, ако се случи бързо оздравява. Или пък и се случи проблем , тя сама ни казва, че отказва да се ядосва. Разказва ни по неин си начин, но важно е, че за нея е работи.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b4a60dcf1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   При мен, така и не разбрал, как се получава. Всъщност май разбрах, че не от мен, а от някъде. Учудвам се как мои желания се случват на някой друг около мен, но желания едно към едно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker