Какъв е случая с този мъж? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какъв е случая с този мъж?
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 1252 пъти
Здравейте, аз съм на 20 години от София и логично като повечето други млади хора с връстниците си се събираме ако не сме заети с уни или работа. Ппц се мотаем по южните квартали щото всички от компанията ми сме от Лозенец и Стрелбище обаче понякога разнообразяваме и слизаме към центъра всъщност доста често. Веднъж през 2020 точно след карантираната през пролетта на Витошка ни спря мургав мъж, не особено висок, който ни се представи с някакво странно име, което май беше австрийско, но не съм сигурен и в общи линии ни обясневаше как е беден, от провинцията е и е правил секс без презервативи и спешно му трябва хапче. Дадохме му 3 лева и бързо забравихме за този случай. Обаче с времето започнахме постоянно да срещаме този мъж и всеки път се представяше с различно име, разказваше различна история и винаги искаше пари. Понякога разказваше, че му трябвали пари за операция, за храна. Поне едно 10/15 пъти ни е спирал и не е да кажеш някакъв пич дето си ни е нарочил и всеки път като ни види спира да се майтапи, а сме го виждали да иска пари и от други. Всъщност имам усещането, че това не е някакъв обикновен измамник, а е замесен в някакви схеми и причината да го подозирам и да пускам тази история е, защото мой приятел вчера ми каза, че го е видял да дава огромна сума пари на някви подозрителни мъже в Гео Милев ма нз дали е така. Има много странни татоирани символи на ръцете и рани, вие какво мислите? Някой, който е от София сблъсквал ли се е с тоя пич?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: e74d3ee954
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Брат, вие от Лозенец, Южен парк, Вазов и Стреблище сте буквално расли в саксии, особено тези от Лозенец. Един приятел от Лозенец мечтаеше да има гадже индийка или циганка. Това само човек, който не е имал приятели и познати цигани и е расъл в саксия може да го каже. Че и му се ходило в Индия. Те така и разни западняци ходят в Индия и там ги обират или изнасилват, защото са глупави и се предоверяват, смятат, че разни мазньоци много ги харесват.

Та, връзката е, че вие сте луди изобщо да му давате пари и да му слушате глупостите. Но като опасен тип ви привлича това у него и едва ли не говориш за него все едно ти е приятелче. Кой знае как ви се подиграва, че сте глупави богаташчета, които пръскат пари по него хаха.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 55f2afdb4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Не живея в София, но описаният случай е-според мен този човек е.. , ами ще напиша думата, въпреки че я мразя тази дума, но според мен е роб на разни влиятелни типове. Случаят намирисва-точно на отвлечен човек, после са го изтезавали, може и да са го дрогирали известно време, промили са му мозъка, канали за трафик на хора, после са го докарали тук в тая държава и го ползват като роб, слуга да им носи пари от просия, навярно и продължават да го малтретират щом има рани по тялото. А и тези странни татуировки, за които казваш-ония мръсни изроди, които се занимават с похищение на хора, те така маркират онези, които после превръщат в свои слуги. Ох, не знам защо отворих темата, заглавието ми се стори интересно, но сега много се натъжих и ми стана мъчно за този човек. Той сам не може да си помогне... ти, който си писал поста ми звучиш, като свястно момче-ще те помоля искрено-опитайте се да му помогнете някак, в смисъл-уведомете офф, не знам то ясно, че полицията много пъти е в комбина с разни отрепки, които похищават хора и т. н., но не може всички полицаи да са корумпирани... а и само за това се сещам, като вариант да помогнете някак на човека, заведете го до някое полицейско управление или съобщете по телефона на полицията и оттам вече да го идентифицират-кой е, има ли документ за самоличност. И пиши пак тук в темата-какво е станало. Много се натъжих и за съжаление съм почти напълно убедена, че на човека са му взели личната карта и той е като вързан там-не може сам да си помогне... Пробвай с приятелите ти да кажеш на полицията и после може да се поинтересувате какво е станало с човека, идентифицирали ли са го, кой е и т. н. Директно нищо не го питайте, защото може да го наблюдават, ония които го държат като роб, и ако се усъмнят, че някой е разбрал, че има нещо нередно, може да заведат човека на друго място, в друг град или държава. Ох, дано някой да успее някак да му помогне.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f059bd50bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   По центъра е пълно с подобни мъже и жени. Не зная как само него засичаш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 63fce5d15d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Естествено. Нищо странно няма. Това е бизнес-вечер се отчита на тия дето го пазят. Изкарва много повече от IT специалистите. Ама я пробвай ти да застанеш да просиш на някое централно място да видим колко време ще изкараш преди да дойдат да те пребият.
А всички глупаци дето си давате парите просто подпомагате мафията и спомагате за увеличаването на просяци по улиците.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 50dc6c5b63
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Най вероятно е хазартно зависим и е вземал пари от мутрите. Тази случаи вече доста зачестиха напоследък. Станал им е длъжник до гроб.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ca4aadc15f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не, приятел, нищо странно няма. Най-обикновен просяк, който разправя врели некипели и разни наивни хора му дават пари. После ходи да се отчита на тарторите му. А Витошка от доста години се превърна в абсолютен кенеф и макар да съм от една от пресечните и улици, в годината минавам по нея 2-3 пъти.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b64f37b65e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Повечето "просяци" си изкарват доволно едни 20-30-40-50 лева на ДЕН и се отчитат. Не казвам, че всички са такива. То си личи по очите.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b4e227926a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Просяшката мафия за теб е ново понятие, да?
Точно както го е описал приятелят ти. Повечето просяци в Бг са цигани и са организирани от едни батки. Никой не събира пари за себе си, а най-добре и да не опитва! Всички са длъжни да предават събраните пари на батките... Дори имаше западни филми за просяшката мафия в Бг, които обясняваха всичките схеми. Батките освен просяците, държат проститутки, джебчийки, нарко-дийлърчета и т. н. подобна сган.

Цветан Цветанов за малко да се пребори с тях по времето му като вътрешен министър... Окей, окей, тъп виц, признавам.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 573e9d88ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Редови хитър просяк срещнал рефови заблуден гражданин с псри в излишък.
Там има един, който от години се прави на инвалид в количка, но го видях как гони трамвая с количката в ръка с още един. После се беше преместил в подлеза на Плиска и нареждаше жаловито. Като минах до бего му казах, да не се прави на инвалид, че съм го видяла да тича след трамвая и той ме напсува.
Това с просяците е мафия. Някои дори са милионери.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5d731b92f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Авторе, би ли дал малко по-подробно описание на външния вид и поведението на този мъж? За какви рани става въпрос? Аз познавам почти всички, ако не и всички бездомни и просяци по центъра на София и съм била част от тези хора и описанието ми звучи подозрително като на бившето ми гадже, който е такъв, и често е в квартал Гео Милев, където е и живял преди да остане на улицата. Все още мисля, че има нещо гнило в него, освен че е наркоман, алкохолик и супер дегенерат. Казва ми, че не може да проси пари, срам го било, а същевременно ми разказва за случаи как е просил. Патологичен лъжец е и има всякакви пороци. Ако е същият...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker