Мормонско нашествие във Фейсбук? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Мормонско нашествие във Фейсбук?
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 816 пъти
Напоследък забелязвам, че в много често из разни фейсбук групи като тази за София като напишеш нещо и получаваш покани за приятелство от мормони. В началото ми беше интересно да се срещам с тях, защото смятах, че може и мен да ме пратят на мисия в чужбина и да уча най-различни езици, изглеждаше ми готино да си ходиш на мисия в най-различни страни из Европа, но разбрах първо, че те не избират в коя страна ще бъдат пратени, може да ме пратят някъде из Африка например, и второ трябва да си на възраст до 25 за да си мисионер. Което е тъпо, защото някакви момчета и момичета едва вчера завършили гимназия да се опитват да ти говорят за религия, все едно имат огромен опит видиш ли е смешно. А най-страшното е, че ако станеш мормон трябва да даваш 10% от заплатата си на църквата? !


Та реших в крайна сметка да не се занимавам с тях, защо постоянно добавят хора във ФБ? Изобщо някой сменил ли си е религията на мормонска защото някакъв вчерашен пикльо му е чел книгата на Мормон? За мен това е грозно, че използват децата по този начин, толкова са заслепени от тази религия. На вас случвало ли ви се е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: 88d95390c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Бил съм приятел с мормони от Велико Търново. Българи не се пращат на мисия. Молил съм ги да дойда с тях и да се спася от България, но и това им е забранено да правят - нямали право да взимат с тях чужденци... Скъсах връзка с тях, защото след беседите постоянно те карат да извършиш ритуала Кръщене (потапяне във вода и приемане на Божия дух в теб), иначе не си бил заслужил да отидеш в Селестиалното царство (при тях няма ад, а само 3 вида рай, като Селестиалното царство е най-висшия рай). Дотук добте, но истинската причина да не извършвам ритуала е заради десятъка (10% от месечния доход), който трябва да се плаща след това. Тогава бях студент и едва си плащах наема. Като ги попитах как ще живея като правя даренията, Старейшината (всички са с това звание и имат табелки на английски) ми каза, че Бог щял да ми удвои парите и нямало да ме изостави на улицата... Уви, разбрах че това е схемата да си плащат наема в помещението, което са превърнали в импровизирана църква...

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: cbeaf4a27e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Такива книги трябва да се четат или от хора с много критичен ум, или от хора с поне базова подготовка по религия/богословие. Иначе може много успешно да си продухаш главата и да изпаднеш в заблуда.
Интересна е книгата.
Обаче... до там! Трябва да се чете с много мислене.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker