Защо хората от елитните квартали казват обичат циганите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо хората от елитните квартали казват обичат циганите?
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 1158 пъти
Имам приятел от квартал Лозенец, завършил е елитна гимназия. Стъписа ме като каза, че иска да има приятели цигани и гадже циганка или индийка. Като го попитах имал ли си, естествено каза "Не". Но го привличала екзотичната им култура. Като бях малък и мен ме привличаха такива хора, е имах такива приятели и повече не искам да чуя да съм приятел с цигани.

Индийците са доста по-свестни, но не бих се загаджил с индийка и не бих живял в Индия. А той ги идеализира. Защо раслите в саксия хора са такива? Напомня ми на онези презадоволени западняци, които отиват някъде в Африка или в Индия и ги обират, а жените даже ги изнасилват. Каква е тази мания на раслите в саксия, презадоволени европейци да харесват африканци, цигани, араби, индийци и прочее? Това е като либералните политици, които са ЗА имигрантите, но самите те не живеят изобщо в квартали с такива, обожествяват ги, а в същото време като видиш приятелите им никога не са имали приятел арабин, индиец и пр.?

Аз като препатил от много лъже приятели цигани и араби вече не искам да чуя за такива хора и в Индия не бих стъпил. А тоя човек постоянно за тях говори, но нещо не го виждам да си е хванал приятели цигани и гадже ромка? Става така, че само си мечтае, но не му стиска да го направи. Какъв е проблемът на такива хора и защо очакват всички като тях да примират по по-изостанали мургави народи, само защото са екзотични?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 47b833fa29
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Въобще не ти разбрах смисъла и идеята на темата.

Аз съм от Оборище, ако познаваш София ти е ясно, че това е другият най-елитен квартал наред с Лозенец и Яворов.

И също имам ако не приятели, то познати в добри отношения - цигани и араби.

Със сигурност не съм расъл в "саксия", общувал съм буквално с всякакви хора - от снобари и зубъри "отличници", до бивши пандизчии.

Гарантирам ти, че сред циганите има хора, които ако си изпусенеш претъпканото с пари портмоне на земята и не забележиш, ще те настигнат и ще ти го върнат.

Както и сред българите има големи помияри, готованковци, мрънкачи и това, че някой е етнически българин, не го прави "по-чист", умен или каквото и да било от някой български циганин или турчин.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a55ff0bfdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Защото не живеят в някое ромско гето а живеят в елитен квартал. Ако живеят една седмица в някое ромско гето ще си променят мнението.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a01eba945e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Имаш един приятел и вече направи обобщението, че всички така мислели? ! Не се отнася само за цигани и индийци, а по всякакви въпроси се правят обобщения-жените, мъжете, бедните-богатите, българките- чужденките и, да не продължавам. На този конкретно въпрос приятелят ти е отговорил, какво повече търсиш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0b7a950fb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Просто както казваш са разли в саксия. Тва не означава, че циганите са лоши и не стават за нищо, но по-голямата част са такива. Има и свестни цигани, които аз лично ги възприемам наравно с българите. И за да не ме обявите за расист - и по-голямата част от българите не стават за нищо!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2259762a59
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   За твое сведение циганите са най долната каста в Индия... сам си направи изводите...

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 9ad6080884
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ти го каза. Защото повечето от тях са расли в саксия. Привлича ги чуждото и не познатото. Чисто любопитство. Но има нещо много важно. Не са видели и негативните на това общуване. Не им се налага да съжителстват и да работят на всяка цена с такива индивиди. Не са търпелив ромски набези. Не са били обект на кражби, побой, сексуално посегателство.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 321cc04e0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   В България-няма елит-всички са селяни. В София пък са се събрали най-големите селяни от цялата държава.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1a9b3684f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Защото "на чужд гръб и 100 тояги са малко". Много им е лесно на тях, да се правят на "толерантни" от частните си вили за по 1 милион в БЪЛГАРСКИ квартали, ама ако ги накараш да се оженят, родят дете и да живеят доживот с тях, деликатно превключват темата, за да се спасят. Ако на тях им се натресат цяло циганско гето да им живеят до тях къща до къща, моментално ще обърнат палачинката на 180 и ще почнат да говорят "циганите на сапун".

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 41fb38c66e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Ей за това говоря. Никой политик или човек, който не е имал по-задълбочени вземане-даване с цигани няма право да се изказва за тях или да дава някакви решения за тях, защото мнението му не е обективно, а базирано на откъсната му от реалността тиква(мисли че циганите са просто хора с мургава кожа) и няма нищо общо с това какво реално представляват циганите. Мога да се обзаложа, че Меркел и който и да е топ либерал на света живеещ в розов и измислен свят за циганите, ако има по-задълбочени вземане-даване с цигани и придобие реална предства за циганите ще стане расист. Няма човек който да не стане расист след като веднъж познава добре циганите. Цялата работа е, че малко хора са наясно с нещата такива каквито са. И от там става целят хаос и недоразумения понеже повечето нямат реална представа за циганите. Аз не съм попадал на такива хора да предпочитат циганки, но мисля, че знам на какво се дължи. Коренът на проблемът е поради психически проблем. Тия хора са били наранявани като млади от българките и тяхното желание да обират каймакът от мъжете, да са нагли, тъпи курвета даващи си задникът на дърти чичковнци с пари и тотално неглижиращи истински обичащите ги момчета в училище, високомерни, че и мислещи се за умни и заслужаващи равноправие с мъжете и уважение. Като реално те са толкова зле, че не трябва да излизат на вън без мъж придружител. Почти всички руси татирани накичени пачи са такива. Но има и доста брюнетки. В същото време те мислят, че заслужават топ мъжете и никоя не може да ги засенчи. Та тия богати мъже са развили толкова дълбоко отвращение към българките, че това да се хванат с циганка и да я разнасят показно навсякъде със себе си и в скъпата им кола пред очите на българките ги кара да изпитват садистично удоволствие почти сравнимо като сила с това от секса поради чувствата, които генерират в изброените български жени. Карат ги да се чувстват като абсолютни парцали, дъно и нищожества, понеже циганката за тях има по-голяма стойност от тях и я предпочитат пред тях, а тях подминават като чуми колкото и тия пачи да ги свялат тия мъже(свалят ги много). Реално те не харесват циганката, а това което получават чрез нея. Но то им е станало толкова фикс идея, че си въобразяват, че я харесват. Всъщнност те се жертват яко за да получат удволетворение на психологичната им злоба към българките. Няма как нормален човек да харесва черно, мръсно, глупаво, долно, лъжливо, проклето и противно същество с физически елементи на плъх и лишено от всякъкъв морал същество. Но всеки знае какво правят зависимостите с центровете на мозъка веднъж като се привикне. То и пушачите са изпитвали отвръщение към цигареният дим и са имали реална представа за него, преди да да им стане навик и да развият зависимост към него. Но от друга страта, ако става въпрос за остригани, татуирани мазни мутри, въбоще не ги съжалявам, че са изпаднали в състоянние да харесват циганки и да имат такъв партньор и потомство от него.



Чорбаджията на курникът

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 030e56123d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   6 ами именно това е, на мен моите приятели цигани са ми крали неща, лъжеха ме, какви ли не неща съм изживял с тях. Арабката пък с която живях ми крадеше храната и като й казах, че трябва да пита се опита да ме отрови.

А той постояно ми вика, че не съм прав, че са супер кууул хора видиш ли, само че само говори, но не практикува това, за което говори. Ще даде някой лев на някой просещ ром, но не съм го видял да стане приятел с такъв. Наистина много типично за презадоволените деца и либерали. Той е расъл буквално по посолствата и с охрани и е почивал в резиденции.

В същото време аз съм от обикновен квартал, какво ли не съм видял, в моето училище на половината майките им бяха проститутки, а бащите затворници. И някак си успях да завърша в чужбина. Мисълта ми е, че какво ли не съм видял и определено не мисля, че мога с ръка на сърцето да махна и да забравя предателствата и кражбите, а за тровенето да не говорим. Да, и сред тях има свестни хора, но като процент са доста малко.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 030e56123d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Чорбаджията и коментарът преди неговият са напълно прави.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 030e56123d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   А, да допълня, освен всичко друго този приятел е и русофил. Естествено никога не е бил в Русия, а е учил в лошия запад...

От автора

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b1e7bf4cb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Нека се повози в някой рейс за Факултета, Филиповци или Христо Ботев, ама така по-редовно. Мръсни, миризливи, шумни, нагли... После ще си гомворите колко са готини.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 979048f983
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Срещал съм циганки, които много българки на малкия им пръст не могат стъпат. Освен, че са красиви ходят на две работи, гледат деца и въртят домакинство. Освен, което са се омъжили и девствени. До сега бате такава българка не съм срещал. Те днешните българки, не могат едно дете да съчетая и да ходят на работа, ка моли три деца домакинство и фултайм бачкане. При циганките идва от това, че са израстнали в много тежки и сурови условия и са научени да се борят с живота. Дет са вика, ако я накараш може и да оре и на обяд да ражда на полето. Я върви накарай днешната българка да оре и да ражда на полето. Няма да в видиш повече. Не всички циганки обаче са такива. Сега за циганите. Аз съм си имал много взимане даване с тях. Ял съм, пил съм спал съм в тях. Даже имам и приятели такива, който ми е и клиент в бизнеса. Винаги е точен с парите. Ама знаеш ли какво значи винаги. До като имам и един българин и той ми е приятел. Обаче постоянно е на борч при мен. Няма какво да яде, скъсан като галош, ама носи скъпи марки дрехи. Постоянно се оплаква, че го лъжат с парите, че работа нямало. Абе постоянно в ролята на жертвата. Вчера му дадох пак заем едни къси 150 евро, че искал да излиза с някаква рускиня. Даде дума, сега в понеделник ще си управи борчове. Айде да го видим колко му струва думата.

Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 763ada6fdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Привлича ги непознатото, различното. Мен по същия начин ме влечаха наркомани, "лоши момчета", бандити и всякакви такива образи, направо имах някакъв фетиш към такива хора. Обаче самата аз съм от провинцията, където няма чак такива неща и толкова мръсотия и престъпност колкото в големия град и не бях имала реален допир с такива. Е, каквото търсих си го намерих, само това ще кажа, и повече не искам да чувам за такива хора нито да ги срещам никога през живота си.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 898ed08e73
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   12, това обяснява всичко. Русофил ли е, ясна е работата.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 030e56123d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   13 така е, разбира се няма да го направи. Той е от типичните либерали със сребърна лъжица, които едно говорят, съвсем друго правят. Бас държа, че никога няма да си намери гадже ромка, индийка или арабка, найли майка му веднага ще му скръцне със зъби, само така си говори, защото е учил на запад и там както е ясно БГ мъжете трудно се котират и като не става с Европейка, дай да хвалим ромките и индийките.

 
  ...
преди: 10 месеца, 5 дни
hash: 030e56123d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Познайте, днес 8 месеца по-късно той още няма нито 1 приятел циганин или гадже циганка. Нито познава индийци. Всъщност, много индийци са свестни, дори има и свестни цигани. По-скоро не ми харесва това, че тоя човек постоянно ми ги изтъква и хвали, едва ли не ги идеализира. 15 е права, че ги привлича различното. Свободен е да го привличат, но като постоянно ми надува главата дразни.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker