Женският интелект - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Женският интелект
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 2136 пъти
Бях чел някаква научно-популярна статия по темата котките ли са по-интелигентни или кучетата, и отговорът долу-горе беше, че основната трудност на учените е да открият дали изобщо може има обща скала за интелигентност между двете животни, предвид, че те имат различни биологични роли.

Това ме кара да се замисля, дали може да има различни критерии за интелигентност при мъжете и жените, предвид, че изпълняваме различни социални и дори биологични роли.

Въпросът ми по същество е, как бихте описали женския интелект - какво прави една жена интелигентна и какво не, с примери и най-вече - дали критерият за дадения пример, е съотносим при мъжете.

Самото понятие интелигентност, смея да твърдя, с моите любителски познания, е доста мътно в психологията и има конкуриращи се теории. Така че смятам, че този въпрос е подходящ за свободна дискусия, едва ли някой може да твърди, че на този въпрос науката е дала катгегорични отговори.

Моля посочете и дали сте жена или мъж.

По някое време бих споделил и моите размисли по темата, но не искам да е тук, в главния пост, за да не влияя.

---

Искам дебело да подчертая, че темата НЕ цели да бъдат обиждани жените, защото имам такова очакване, предвид колко често жените биват обиждани в този форум с безпочвени и наизустени нападки. Моля ви, ако нямате какво да кажате конкретно и с нагледни примери, не пишете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: 63104744f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

1.   Няма защо да се обиждат жените. Както каза, всичко е до биологични и вродени особености.

Не, не може да правиш сравнение между интелигентността на мъжете и жените. Женската интелигентност следва да се определи на база:

1) Успяла ли е жената да намери правилния за нея партньор?

2) Успяла ли е жената да създаде семейство?

3) Успяла ли е жената да роди?

4) Успяла ли е жената при възпитанието и обучението на децата. Тук не включвам само собствените ѝ деца, ами на всички деца в обществото, в което живее. Жената е майка, а майката е обществено значима роля. Жена, която не е успяла да роди и да стане майка, е още в състоянието на мома. Жената е призвана да бъде ВЪЗПИТАТЕЛКА и УЧИТЕЛКА за всички деца.

5) Успяла ли е да запази красотата си?

6) Успяла ли е да запази здравето си, това на семейството и на близките. Тук споменавам, че жената изпълнява ролята на ЛЕЧИТЕЛКА в обществото.

Това са някои от критериите за това, доколко е интелигентна и реализирана дадена жена.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6e1e7973f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

3.   Без да влизам в модерни дефиниции:
Мъжът има онази половина от "семката" нужна за създаване на живот.
Жената я риема словашки с другата половина отглежда, отглежда и вдъхва живот, също е порталът за душата
Мъжът е създаден за физически по- трудната работа
Жената да внася онази женска енергия, която дава живот дори на неодушевени предмети
Мъжът се грижи за създаденото от жената.
В днешно време по- скоро мъжът иска да ползва по други начини всичко, което жената може да съз/даде, но толкова се изроди това, че жената отказва да подранва тази вече изходна нужда у мъжът.

За развитие, еволюция, мъжът има нужда от жената, тя от него- не непременно. Това отговаря на въпросът ти.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 58b8f03d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

4.   За жената не е толкова важно да е интелигнтна, а да е хитра. Да знае как да си изиграе картите. И ще дам пример. Имаше едно момиче от нашия клас, с хубави черти, но докато учихме не се грижеше много за външния си вид. Учеше повече, основно чужди езици. Мисля, че докато учихме нямаше и гадже - тоест не беше се целувала. Но след заършване гледах профилите й как се промения, става по-красива. Понеже със повечето съученици живеем в един квартал не сме спирали да се виждаме. Като обсъждахме кой накъде е нея все я одумваха че е все сама и сигурно е девствена - това до 23-24. Ама момето си изигра картите - отиде да работи като хостеса в Дубай и си намери паралия. Може и той да й е бил първия. А там държат много на това. Неслучайно някои жени си възстановяват девствеността. Сега сигурно е милионерка като й гледам стандарта. Само ще кажа, че няма онзи к.. нски вид - даже и хиалурон няма. Но се омъжи за арабин. А вървежните и отраканите от училище сега са продавачки и блъскат по 12 часа. И треперят каква ще е зимата. Та ето пример за хитра жена.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ccaaaa0801
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

5.   Моето определение за интелигентност - с наличния си ресурс да решаваш проблемите си. Интелигентност не е, дали ще откриеш нов радиоактивен елемент, а дали можеш да решаваш задачи, които стоят пред теб. Понеже се спомена за разликата между мъжа и жената- няма съществена такава, по простата причина, че никой човек не се занимава с всички налични проблеми в света, а само с тези, които са значими за него. Освен това, поне в нашето общество, задачите които решават мъжът и жената се припокриват.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 103b0f73dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

7.   Според мен (жена съм) женският интелект се свежда до това да намери подходящ партньор за създаване на поколение, след което до това как да създаде здраво семейство, да възпита децата и да отглежда по-слабите, и възрастни. Изискват се интуиция, съобразителност, отдаденост, емоционална интелигентност.

При мъжете, интелектът е в насока - завладяване на територии, създаване на империи, логически и математически ум за решаване на проблеми.

Работата е там, че нещата доста са се сбъркали вече. Откакто няма войни, животът е по-наготово и има нови ценности - и двата пола са започнали да проявяват смесени качества от единия и другия пол.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3ec1945771
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Споделям мнението на номер 5

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a975923abe
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

11.   Освен редовните неща, дето ги тестват в Менсата, женската интелигентност от гледна точка на самия пол се свежда до:

1. ще успее ли да подбере партньор не по външния вид, а според шанса за създаване на потомство? Красив бияч, дето ще я пребива по време на бременност и бебето ще умира не е особено важен за еволицията и вида като цяло. Както и такъв, дето няма да може да има дете от нея.

2. ще успее ли да създаде потомство?

3. ще успее ли да отгледа това потомство така, че то да може на свой ред да има потомство?

Оттам нататък на еволюцията и на майката природа им е през знаете кое за всякакви други постижения или изисквания! Като няма никой след теб, пука ни, че след някое и друго десетилетие никой няма да помни, че си постигнала тия неща!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 58b8f03d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

12.   Жената не трябва да е интелигентна. Не трябва да знае много -много. Да е смирена и покорна. Да слуша мъжа си. и да не му отговаря. Ако той не иска, тя няма да работи, ще гледа децата и ще готви. Ще помага и ще се грижи за родителите на мъжа. Ако работи как ще се харчи заплатата й решава мъжа. Жените имат навика да купуват глупости. Затова мъжа ще съставя списък и ще изизсква касови бележки, за да следи разходите.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a82bf9db4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

13.   Чак интелект….. едва ли…. Освен Кюри, друг учен от женски пол историята не познава. Нали като всяко правило и тука изключения. Но има и умни жени, и е по-добре да имаш до себе си такава, от колкото някоя калпазанка, дето знае само да вдига краката.









Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0c9593c3a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

14.   За мен интелигентността е преди всичко критично мислене и възможността да анализираш самостоятелно информация и данни. Тъй като работя от години в сферата на мениджмънта личните ми наблюдения са, че интелигентността не зависи от пола. Срещал съм много жени с изключително остър ум, креативност, комуникационни умения и доста тъпи мъже, които не знам какво правят на такива позиции. Интересно е, че на високи позиции не съм срещал тъпи жени - може би защото изискванията за жени на такива длъжности са доста завишени (има си дискриминация, няма какво да се лъжем).

Иначе номер 1 ме накара искрено да се смея. Никаква интелигентност няма в това да раждаш или да си търсиш партньор. Това са действия, присъщи на животинската част от нас и са свързани с инстинкти за продължаване на рода и страх от смъртта (страх да не изчезнеш - оттам идват и разбиранията на сравнително неосъзнатите хора, че ако не си разпръснал гените си едва ли не света ще свърши). Аз лично нямам деца (женен съм) и не смятам, че моята или на жена ми интелигентност имат нещо общо с този факт :)

Ако говорим за чисти енергии мъжът отдава, жената приема. Жената е мост между нефизическото и физическото и децата са просто вид креативност. Идеи, изкуство, книги имат същата стойност ако говорим за вселенски закони и оставим емоциите настрана. А има и доста криворазбрани неща - например мъжете са доста по-добри в емоците от жените - жените в повечето случаи имат проблеми с тях и трудно ги контролират. Но това вече е друга тема.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 4e4fb30474
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

16.   13, то и без това и Склодовска (да, Склодовска й е истинското рождено име, не Кюри) изобщо не е никакъв учен, а нагла лъжкиня, крадла и плагиатка. Изплагиатствала е откритията на Пиер, а след това е платила, за да го убият, за да не застане на пътя между нея и славата и парите. Става преподавателка в Сорбоната пак чрез измама, и си приписва всичките открития, направени от мъжа й. Накрая умира от простотия, носейки радиоактивен медальон, направен от полоний (химичният елемент, който кръстили в нейна чест, защото тя е полякиня). Така, че няма нито една интелигентна-умна жена, позната на човечеството. А всичките тези, които сега ще чуеш от жените тук са само измишльотини, и плод на болното въображение на лудите, побъркани феминистки!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 9dcde75cfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

17.   12 Ако знаеш колко мъже познавам лично дето купуват глупости и вечно са без пари, а работят седем дена в седмицата. В интерес на истината познавам повече жени, които могат да оперират разумно с пари от колкото мъже.










Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ccaaaa0801
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

18.   16, ето, че потвърждаваш моята теория-Ако Мария Кюри е била измамница, то все пак, с интелигентност е успяла да си оплете кошницата. Да не забравяме, че дамският пол е дискриминиран, дори в собственото му семейство от собствените родители, дори и майки, не само бащата.
Мъжете не разбират една съществена аксиома- двата пола да си нужни един на друг, за да направят едно цяло. Кой колко е интелигентен няма значение. Единствено, има значение дали цялото функционира.
Мъжете винаги са се имали за шефа, който определя правилата. Голяма грешка! Жените също имат начини да влияят на мъжете и да им оспорват шефското място.
Конкретно в България, за кандидатстване след седми клас, съвсем удобно/ за мъжете/, са определени квоти 50:50 за момичета и момчета. И какво се оказва- че балът на момчетата е с една единица по малък от този на момичетата. Това означава, че ако нямаше дискриминация, единици момчета щяха да попаднат в елитните училища. Пък, момчетата нека са интелигентни. Ние сме на първо място в Европа по жени програмисти.
Кралица Елизабет е най-яркият съвременен пример-беше начело на една империя в продължение на 70 години.
По отношение на бизнес и ръководни постове- познавам много жени хиени, постигнали добри позиции. Но за всички е характерно едно- не са се закопали в къщи със сополиви деца, а са дали превес на личното си развитие.
И тук стигаме до следващия съществен момент-една жена започва да изостава от мъжа, когато трябва да си роди и отгледа децата. Защото, драгите интелигентни мъже, пак съвсем удобно, връчват цялата грижа за децата на глупавите жени, докато те си правят бизнеса или кариерата.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 75c791a636
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

19.   Първо дайте да се разберем какво значи интелигентност, защото интелигентност не е равно на образование. Познавам доста хора, предполагам и вие, с университетски дипломи, които са толкова тъпи, че просто не е истина. От друга страна, познавах и обикновена жена от село, която беше учила до 7 клас, но беше невероятно оправна и практична и знаеше много повече неща за живота и за природата от големите "интелектуалци" от града (по-скоро дървени философи).
Колкото до това, че нямало жени учени, освен Мария Кюри, ами замислялте ли се кога на жените е позволено масово да учат висше образование? Чак през 20 век. Да не говорим, че дори и до средата на 20 век, ако не и до сега, жените са били ограничени да работят и да се развиват така както искат. Ще отречете ли, че дори и до днес когато за дадена позиция кандидатстват мъж и жена шансът да изберат него, дори и тя да е по-подходяща, е по-голям, защото тя щяла да ражда, да отсъства заради децата и т. н. И това в 21 век! А през 19? Колко ли умни жени е имало, които обаче не са получили никакъв шанс за развитие, защото по правило на жените им е стигало да могат да пишат и да четат и след това тя е била омъжена на 15 и от там нататък животът и е бил ясен, съпруга, домакиня и майка. А през средновековието, една такава жена, която е искала да е нещо повече, е можела дори до кладата да стигне.
Така, че стига сте цитирали Мария Кюри и как била единствената, просто е имала късмет да се омъжи за човек, който не я е затворил в кухнята!
Да не говорим, че високото IQ не е гаранция за успех. Някъде имаше кратка справка за хората с най-високо IQ. Та един от тях, уж гений според Менса, работещи някаква направо глупава работа (май беше пощенски чиновник). Е, и каквоот това, че IQ му е около 200?
Така, че нещата са доста относителни и това, че си интелигентен според менса, или с диплома, изобщо не ти гарантира, че ще си успешен или практичен. Понякога една обикновена жена учила до 7 клас, може да се справи с проблема по-добре, защото има опит или "природна интелигентност", която не се научава от книгите.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f63cba1597
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   С номер 5 съм съгласна; една интелигентна жена трябва да знае и умее как да се справя с трудности как да постъпи в дадена ситуация да бъде умерена в реакциите си и емоциите си! Да бъде находчива и когато се налага да реагира мигновено но умерено и правилно!
За номер 1 нямам думи за критериите му / й за интелигентност! Това да родиш и да се поддържаш красива няма но общо със интелекта! Или пък здравословното състояние! Аз например съм с ХБН ( хронична бъбречна недостатъчност ) от детска възраст което си преди 4 г довежда до хемодиализа! Това няма но общо с интелекта ми! Аз се смятам за изключително мъдра и интелигентна за възрастта си! Някои неща давам пример със здравето си не зависят от човека! Има и грозноватички жени които могат да бъдат изключително способни и интелигентни! Така че мисля че твоите критерии са мн глупави и несмислени!
Жена на 25 г

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 63104744f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

21.   18, с това ти мислене не те очаква нищо добро в живота. Ти си всичко друго, но не и интелигентна. А на номер 14 ще кажа, че точно номер 18 е твоето опровержение.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 47a8a4bf29
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

22.   Номер 12, да точно така е. Забравиха откъде са тръгнали, забравих а за конската опашка- знаме за първата държава и за тая цивилизация откъде е дошла.
На драго сърце прегърна ха мързела, консуматорството и измислен от е*ачите на деца и гейтаците тъй наречен феминизъм.
Но идва много плач и скърцане със зъби, и който е живуркал наготово и в блага не създаде ни от него ще има много да плаща. И няма да бъде питан колко е интелигентен и дали е жена или извратеняк.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: dffd9c09fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

23.   12, ще- ще, ама надали хаххахах Оправяй се как можеш сам! Доказваш, че имаш нужда от жена за да ти води и разрешава живота въобще. Без женската заплата си нула, че пък и твоите родители да гледа... на кратко: без жена явно си никой, нищо не можеш сам, но това си е твой проблем.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 9eb1f38fd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

24.   "16, ето, че потвърждаваш моята теория-Ако Мария Кюри е била измамница, то все пак, с интелигентност е успяла да си оплете кошницата. "

Решено! Закриваме разни там кухи организации като MENSA и зарязваме IQ тестовете! От днес нататък интелигентните хора са ония, дето се обаждат по телефона на бабите и им искат пари! Там често работят в групи, пример за "групова интелигентност". А други интелектуалци дори формират така наречената "организирана интелигентност", виден представител на която е мафията.

Щом опряхме дотам, че да ползваме измамниците като пример за интелигентност, били те Мария Кюри или Пешо от Обеля... значи нивото в темата пада солидно! И всичко това заради нуждата на жена да изтъкне жените като по-умния пол! Добре, че не вие пишете законите!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: cd1a6332a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   21 - констатациите от рода: "ти си/не си еди какъв си" неподплатено с абсолютно никакви разсъждения или обяснения са единствено признак на незряло и детинско поведение.

Интелигентността включва и това да си способен да приемеш и да анализираш различни гледни точки, независимо дали ти харесват или не. Под влияние на емоции човек не само губи уважението на останалите, но и контролът върху собствените си действия. Така че да държиш егото си в стегната каишка никога не е излишно. Казвам го добронамерено.

От друга страна, пределно ми е ясно, че доста българи са набрали на всички и тук като теглят една майна и няколко обиди в 2-3 поста и поне малко им олеква. Съчувствие към модераторите.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a806ae8004
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

26.   Чета н 12 и си давам сметка (ако трябва да генерализирам като "интелигентните" мъже) че пишконосците съвсем са се сдухали.
Мечтаел си той/те за жена на чийто гръб да легне и да паразитира хаххах
Те това е "интелекта" на българският "мъж".
Все пак добре, че не генерализирам, а опознавам, иначе със сигурност щях да стана лесбийка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 58b8f03d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

27.   Подкрепям 12. Аз бих бил и още по-твърд. Ще добавя и никакви срещи с приятелки. Излезат ли поо кафета се настройват една друга срещу мъжа. И още нещо ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЛЕДЕТЕ ТЕЛЕФОНА НА ЖЕНАТА. Има начин. Какво и с кого си пише. Какво гледа. СЛЕДЕТЕ КОМПЮТЪРА. Ако видиите че гледа порно - компа в земята. Жените са с ограничен мозъчен капацитет. Каквото види в порното ще поиска - тройки, оргии, извращения. Имаше един човечец тук, които бил изнудван от жената да го оправя със страпон. До това доведе свободията на тия. Жената трябва да е на синджир като в Иран и Ирак. Евала на мъжете там.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f389d3bb7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

28.   Ужас, тук пак са се събрали кукувците, които искат напълно да контролират жената - та приятелки да нямала, та телефона да й следяли, та глупости на търкалета.
И хич не осъзнават, че никога няма да намерят жена, която да им разреши да упражнят този контрол над нея, а те никога няма да могат да наложат подобен контрол над която и да било жена, просто защото са изключително слаби и жалки като мъже.
Въобще в тая тема трябва един психиатър да назначат, да ги лекува тия "мъже".

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d6ea20a898
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

29.   28. "Ужас, тук пак са се събрали кукувците, които искат напълно да контролират жената - та приятелки да нямала, та телефона да й следяли, та глупости на търкалета.
И хич не осъзнават, че никога няма да намерят жена, която да им разреши да упражнят този контрол над нея, а те никога няма да могат да наложат подобен контрол над която и да било жена, просто защото са изключително слаби и жалки като мъже.
Въобще в тая тема трябва един психиатър да назначат, да ги лекува тия "мъже". "

№28, в огромна самозаблуда си! Мъжете нямат какво да осъзнават и не е до това, дали жената щяла да им "разреши" (колко смешно звучи само) този контрол над тях, а дали мъжете ще и разрешат тази женска гавра с мъжкия им облик! Жената е по-слабият пол и не е в позицията на по-силния, за да разрешава каквото и да било на мъжете. По-скоро жените хич не осъзнават, че мъжете могат и винаги ще могат да наложат контрол над всяка жена, когато си искат, защото са физически по-силни от нея, и "разрешението" им от жената изобщо няма да им е нужно, за да го направят. Иначе нямаше да има толкова закони за "домашно насилие" и общо над 220 феминистични НПО-та кръвопийци у нас, измислени специално за защита на жените от мъжкото физическо насилие! Мъжете не са нито слаби, нито жалки, а са много силни и велики, и зверските убийства на жени от мъже, за които медиите пищят всеки ден, са неуспоримото доказателство за това. Да, тук пак са се събрали кукувиците-изтрещели феминистки, които искат напълно да контролират мъжа, ама той ще им го позволи, на куково лято! Я един прав десен в грозния сурат на наглата жена и ще види тя, дали ще посмее повече да командва мъжа, да наглее, изнудва, заплашва мъжа със съд и да се гаври с мъжкия му авторитет само, щото била жена и законът и го позволявал? !? Има си неписани-природни закони, които не признават гражданските, а те гласят, че мъжът стои много по-високо от жената и е много по-висш и съвършен от нея като пол, и никога няма да бъде обратното! А, че жената не трябва да има приятелки и телефон, които да и промиват мозъка с феминизъм и трябва да се следи изкъсо, за да не прави простотии така си е, и това го знае всеки умен мъж като мен, нищо, че ти не искаш да го приемеш. Не мъжете, а жените и не само в тази тема, но и в целия сайт имат нужда да им се назначи по един психиатър, за да ги лекува от извратен феминизъм! Нищо не зависи от жените, ама те взели, че си придали голяма важност заради феминизма, който им втълпява, че били равни, че и по-равни от мъжете! Равни, ама друг път!!!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 4136d66d85
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

30.   28, а защо си мислиш, че жените ще наложат такъв контрол над мъжете? Оставам с впечатлението, че този вариант те устройва - само жената да не е контролираната.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c22fb40948
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

31.   29. - "Я един прав десен в грозния сурат на наглата жена" Нали знаеш, че има жени "скрити лимонки". Ето аз например ходя на тренировки по самоотбрана и вингтчун. Никога на никого не съм казвала. И никога няма да кажа на мъжа с когото имам връзка. "Един прав десен" и ще си събира зъбите от земята. И най-забавното е че никой не подозира. Всички ме мислят за слаба и беззащитна. Сещам се и за много жени пребили мъжете си. Последният случай беше от Монтана. Така че откакто махнаха казармата Ганчо е един хилав мухльо. Всяка жена при самоотбрана може да набие всеки мъж.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ccaaaa0801
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

32.   Познавам много семейства, които живеят в мир и сговор, в които мъжете правят някои женски дейности с кеф-готвят, разхождат кученца, гледат деца, чистят и т. н. И всички са успешни мъже- имат бизнес, заемат високи постове. Всичко са постигнали. Не е като да кажеш, че са мухлювци. Но, те не са комплексари, а спокойни хора, които знаят какво са и къде са. Те нямат нужда да се пънат да доказват на госпожата, колко са по-по-най-велики от нея. Знаят, че ако измият една чиния, няма да им падне златото от короната. Срещу това спокойно и уважително отношение на партньорство получават целия ангажимент на жените си. Които са свестни, умни, образовани, верни, красиви, добри домакини, самоотвержени майки.
А, някои, явно, са объркали посоките, които до никъде няма да ги доведат.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f389d3bb7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

33.   Номер 30, имаш сериозни проблеми с четенето с разбиране.
Не, жените няма да наложат такъв контрол над мъжете, защото жените нямат нужда да контролират всяка крачка на някой, от страх да не им избяга.
И не е нормално дори да ИСКАШ да налагаш подобен контрол над някого, това говори, че имаш много сериозни дефицити и изкривявания.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 7010fb430f
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

34.   31, и аз тренирам и то от много години :) Ще ми дойде някакъв психар като 29 и ще си яде топките... ще ги яде!
А визуално съм сладко миньонче

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0808ee9b49
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

35.   Странно... тогава как свекървите искат да наложат контрол над синовете си и да ги направят робчета, ако вярваме на една друга тема тук? Нали свекървите също са ЖЕНИ? Не съпруги, но ЖЕНИ.

Оставям ви да се разберете с колежката ти от другата тема, ако мине и прочете написаното!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 96abad7c2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

36.   Аз не знам за кво спорите. Айде, само от обща култура, да почнем да изброяваме:

- Айнщайн, Тесла, Нютон, Наполеон, Александър, Питагор, Фройд, Юнг....

Сега при жените:... След няколко минути претърсване на паметта за именити дами които са се откроили с интелект, се отказах. Сега, много ясно, че всяка втора се мисли за много умна ама това си е техно мнение и право което води най често до комични резултати.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0c56c9f37f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Мисля, че 7 е дала добри определения за успешната жена, дали интелектът й следва да е висок, за да ги постигне или друго е в основата им, не е важно. И не бива да има съревнование между половете, те трябва да се допълват, а не да се конкурират.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 885183aa94
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

39.   "31, и аз тренирам и то от много години :) Ще ми дойде някакъв психар като 29 и ще си яде топките... ще ги яде!
А визуално съм сладко миньонче"

34, 29 съм! Ако щеш и да тренираш от 100 години, мъж никога няма да можеш да набиеш!!! Да, ще ти дойде някакъв "психар" като 29 и тогава топките ще му ги ядеш ти, не той, пък може и да не е един, а много "психари"! И, знаеш ли колко ми е през оная работа дали си "миньонче", миньорче и т. н.? !

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 29e2d794c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

40.   39 "Ако щеш и да тренираш от 100 години, мъж никога няма да можеш да набиеш!!! "
Ако знаеш колко самонадеяни пръчове като теб са си мислели същото докато не са ми прекрачвали личното пространство...

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 479eba30bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

41.   "Ако знаеш колко самонадеяни пръчове като теб са си мислели същото докато не са ми прекрачвали личното пространство... "

№40, ти пък ако знаеш колко самонадеяни пръчки, като теб са си мислели, че са силни колкото мъжете, че и повече от тях, докато не са предизвиквали мъжката справедливост, с женската си наглост и гавра с мъжкия облик, ще припаднеш!

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ccaaaa0801
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Всички примери за мъже откриватели са от време оно, когато на жените не е било разрешено да се образоват. До преди 70 години на жените беше забранено да гласуват, дори. Днес много жени се занимават с престижни, добре платени дейности и не са по-зле от мъжете. Само, че мъжете предпочитат на жумят пред тези факти. И, да, ако не ни бяха овесени децата на ушите, докато великият мъж си гледа мъжките занимавки, жените могат много повече. Между другото, това е в интерес и на мъжете, както и на общите им деца.
Колкото до разни измамници- за съжаление, те са доста по-комбинативни, пробивни и инициативни, и успяват, без да са прочели дори и един вестник. А, който си прекарва времето как да прецака някоя жена, ще подсмърча по форумите.
Колкото до това, каква съм аз - не ми бери грижа.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: fca1e70587
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Джуджетата и троловете днес миньончета ли се наричат хаха.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 754fa2167c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Дами, лично ви моля да се държите на ниво, защото темата се превърна в пълна излагация. Мъжете във форума явно искат да си избиват комплексите върху вас, така че най-малкото, което можете да направите е да не подклаждате конфликт, бъдете мъдри. Все едно съм в детската градина: "Жените са супер тъпи и заслужават само да бъдат бити и следени"; "Ние пък ще набием мъжете и те ще си събират зъбите"; "Няма пък да си събираме зъбите, щото сме по-силни от вас". Срам, срам!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker