Защо това се забравя за Русия? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо това се забравя за Русия?
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 2211 пъти
Защо русофобите, като само бълват как Русия вече не била цивилизована държава, а агресор и терорист, как ние не трябвало да имаме нормални отношения с нея, как трябвало да помагаме на Украйна да я победи и т. н., сякаш забравят за едно важно нещо в международните отношения. А то е, че Русия е една от петте постоянни членки на Съвета за сигурност на ООН (другите са Америка, Британия, Франция и Китай). Това фактически са големите победили от Втората световна война, съответно Русия е там като приемник на Съветския съюз. Идеята на този орган е била точно съответните държави да запазят статута си на велики сили. Тоест, колкото и да изолират Русия и да изключват от всякакви организации, не могат да я изключат от ООН. Съответно, тя може да си прави каквото си иска и да наложи вето на всяко решение, което е против нея. Не, че това ми харесва, но такава е системата и единственият начин това да се промени е, уви, само ако има нова световна война. Дори и сега украинците да успеят да победят руснаците, Русия пак си остава постоянен член на Съвета за сигурност, докато Украйна няма да стане. Това означава, че в бъдеще отново Русия може да я нападне и така да продължава, докато не постигне целите си. Затова не разбирам умнокрасивите, не осъзнават ли колко е опасно да се караме със страна, постоянна членка на Съвета за сигурност? Не разбират ли, че ако утре Щатите и Русия се споразумеят България отново да е в руската сфера на влияние, ние нямаме думата, независимо дали ни управлява про - руско или про - западно правителство?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 62

преди: 1 година, 6 месеца
hash: da385009c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

1.   Никой не се кара с тях приятел! България винаги е била добра и много по-приклонена през Москва, отколкото при Америка. И има много доказателства. Сега нещата са малко по - различни, защото паднаха много зависимости точно от Москва. Най-голямата съвременна измама е, че България е подлога на САЩ. И това се поддържа от все повече лели и баби, открили наскоро Фейсбук и попаднали под ударите на жестоката руска пропаганда за лошия Запад, където се намират всички деца на нашите и руските бивши комунисти, задигнали милиарди от нас.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a365064549
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Добре, ама не разбрах какво общо има ООН с русофобите. Като е член на ООН да я заобичам ли?

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 7b17df5a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Аз не разбирам защо автора му пречи че хората мразят Русия та тръгнал да пуска теми тук и да я оправдава. Примири се ве човек, товар - заобиколени сме от бТВ зомбита.
Ми мразят си. Те и България мразят. И себе си мразят! И живота си мразят....
Те са програмирани да мразят. Нищо не можеш да направиш.
Те обичат единствено и само тези, които мразят като тях. Като се съберат заедно и си изливат помията един на друг.
Тук изобщо не става въпрос за логически съждения и факти, те просто искат да си излеят негативизма и емоционалния бълвоч. Това е.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 29f01202bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторе - смятам, че е много по-добре да се занимаваме с въпроса защо толкова неща са забравени за България!
Изобщо не мога да разбера какво всички са се захванали с тия руснаци. Държава като държава. Трябва ли да я обичам или мразя? Не е ли по-добре да гледаме обективно на събитията и да защитаваме собствените си интереси, а не да се караме един с друг що някой си обичал някаква друга държава, а другия - не. Надявам се хората да разберат с какви безумни неща се занимават, докато политиците ни прецакват, щото докато се замеряме взаимно те тихомълком си правят поразиите.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c8ad215681
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Това, че Русия е постоянна членка на Съвета за сигурност е най-малкото.

Русия всъщност е огромна сухоземна империя(най-голямата в света), където има милиони тонове нефт, газ, диаманти, злато и редки метали като титан, литий, кобалт, които са жизненоважни за съвременните самолети, технологии и т. н.

САЩ са коренно различна империя - тяхното могъщество се крепи на ТЪРГОВИЯ и ФИНАНСОВИ ПАЗАРИ, те са наследници на Британската империя, която също е била морска държава.

Русия винаги се е разширявала само по земя. Да, Аляска е била руска и е била тоткъсната с Беринговия проток, но това не го броя за отвъдморска територия.

Т. е. имаме две коренно различни империи. САЩ владеят финансовите пазари, търговията, финансовата система. Уолстрийт, банките, доларът - техни са.

В Русия пък са огромните ресурси, да не гоорим пък за водни запаси, жито, дървесина и т. н.

Реално, за да функционират правилно пазарите и световната търговия(глобализация) са им нужни ресурси. Ако може евтини. Ако може пък 0 - безплатно.

Затова мечтата на всеки русофоб и западен политик е Русия да се разпадне, за да може ресурсите и да бъдат безконтролно изнасяни.


Ако няма власт, всеки който докопа ресурсите - негови са. Нещо като да си си изоставил къщата без надзор, без куче пазач - вътре винаги може да влезе някой и да си вземе покъщина, да си откъсне грозде и т. н.

Такъв е случаят и с ресурсите. Там където е била слаба властта през вековете - племената в Африка, в Америка - "белитер"(западняците) са отивали да им вземат ресурсите, защото ония "диваци" така или иначе не знаят стойността нито на злато, нито на подправки и белите си присвояват правата, че са техни.

Към днешна дата почти всичко вече е превзето, изядено, опоскано. Африка, Америка, други станрани - колонизирани са от години. Амазонка се изсича поголовно и намалява с всяка следваща година.

единствено и само Русия е последната неразграбена страна, ВЪПРЕКИ, че и тя доскоро даваше нефт, газ, жито на "народни цени", хранаше цяла Европа и половината друг свят и пак се плюеше и храчеше по нея, колко е лоша и каква диктатура е.

И как Русия да не е диктатура, въпреки че руските президенти след Сталин, всичките са всичко друго, но не и диктатори!

Ако русия няма цар, директно се разпада! Там живеят сигурно над 100 етноса, с различни култури, традиции, порядки.

Как да ги държиш заедно този пъзел от народи, вяри, култури, ако всички са "демократи", правят си народни събрания, карат се като нашите политици и не могат на 1 магаре сламата да разделят, камоли да обединят 17 милиона квадратни километра?

Самите руснаци го знаят и го казват, че големите разстояния в тяхната страна действат като вътрешни гараници, и затова инстинктивно усещат, че за да останат велика сила им трябва силна и централизирана власт.

А всеки, който мечтае за "демократична Русия" - мечтае за разпад на Русия; т. е. мокрият сън на всички западни демократи, които искат да протегнат алчни ръце към руската шир!

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a0b1fa8815
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

7.   Абе как Украйна ще победи Русия бе авторе? Това е всферста само на научната фантастика. Дет вика Брейка не с оркестъра, ами само с част от оркестъра, ако реши наистина Русия да нападне Украйна ще я смаже за по-малко от 24 часа. И не е разумно да се караме с нея, защото тя е най-големия доставчик на суровини за цяла Европа. Все едно доставчика ти на ток да е ЧЕЗ и ти да се караш с него и да му налагаш санкции. Трябва наистина да си прост на тъпан. Иначе Путин го уважавам, защото е мъжкар, не като наш Кирчо ляво колело.












Чингис Хан-Скандинавца

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 9a24844709
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Абе 1, щом за теб Фейсбук е крайна инстанция и символ на цивилизацията, по-добре да общувам с баба си, нищо че няма фейсбук. Това не и пречи да е наясно със света по-добре от всеки бройлер тук, който си мисли, че като напише гневно постче в някоя социално мрежа, и променя света...

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 349c63af2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Много си прав. Каквото и да правим срещу Русия трудно ще ги спрем, затова е по-добре да се договорим с тях. Даже разпада на Съветският Съюз не ги накара да се откажат.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d3b56e09ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Кучетата си лаят, керванът си върви. От тези драсканици по форуми, нищо няма да се промени. След ВСВ победителите решават съдбата на победените. САЩ живеят в заблуда, че само те са победителите във ВСВ и започнаха да си делят Европа, както на тях им е изгодно, а точно това събуди руската мечка. Русия никога няма да позволи САЩ да дирижират в Европа. Вече взеха да се чуват наченки, за ново споразумение между САЩ и Русия, отново ще се появят зони за врияние, и пак ще има западна и източна Европа, т. е., ще се върне старият световен ред, иначе ТСВ. Американците го проумяха това и скоро ще сезнат на масата за преговаряне, ще настъпи нова желязна завеса. България отново ще се върне към руското влияние и ще хвърчат краварски подлоги, които вече са си осигурили живота извън страната. Тогава животът ще се успокои.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3e9b4d719d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Предлагам подписка в подкрепа на репресираните лели и баби от номер 1!

Нека номер 1 бъде изключен от всякакви организации и профсъюзи, каналът му в ЮТуб да бъде спрян, а профилите в социалките деактивирани! Също така предлагам ЕС да гласува резолюция, според която номер 1 е пасивно-агресивен агресор и го осъжда като такъв! Редно е и да се признае извършването на извънвоенни престъпления от страна на номер 1, както и ползване на език на омразата и призиви към възрастова дискриминация! Освен това час по-скоро трябва да се даде право на лелките и бабите да се самозащитят като бъдат поканени във всяко ТВ предаване или политическо събиране и дори им бъде осигурена онлайн защита!

Предлагам вместо Зеленски на откриващото заседание на НС да дадат няколко минутки на клетите лели и баби, поругани така жестоко от европейския агресор номер 1, нарушаващ евроатлантическите им права и практикуващ допотопни практики в 21-ви век. Също така за да бъде отказан от агресията си от днес нататък да работи без да си получава заплатата, да му бъде забранено да купува каквото и да е /дори храна/, докато се извини за агресията си и признае правата на лелите и бабите да обсъждат политиката у нас! Правото му на секс да бъде суспендирано безсрочно - всяка желаеща да прави секс с него нека бъде насочена към най-близкия несанкциониран български или чуждестранен гражданин, за да защитим нейното право на сексуално задоволяване. Забраната да касае всички полове, налични в ЕС, за да не рискуваме номер 1 да си смени пола и предпочитанията по време на санкциите, за да избегне част от тях!

Изрично е да казвам, че за този период номер 1 няма достъп до каквито и да било пейки и ако доближи жилищен блок, ще бъде яростно критикуван и дори може да отнесе бой с домати или яйца! Ние, гордите европейски граждани, категорично се разграничаваме от номер 1 в имперските му амбиции и желанието му да окупира общественото мнение в зората на демокрацията! Нека обединената европейска общност даде ясен сигнал, че времената, в които псевдоинтелектуалци като номер 1 налагаха мнението си с туитове и постове на стената във Фейса приключиха!

Пожелавам ви приятна евроатлантическа нощ! Лелките и бабите ще победят!

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 16f19f628a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Всъщност Русия не може да е приемник на СССР и не трябва да е в СС на ООН. Това място е било на СССР... там са били Украйна, Молдова, Литва, Латвия, Естония, Азербайджан, Армения, Грузия и мн. други. След 89-та половината население на бившия СССР се оказва извън него. Т. е. дори и критерият население е неизползваем.
Изобщо наясно ли си, че в момента БВП на човек у нас е по-висок, отколкото в РФ? Толкова е изостанала днешната РФ.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 349c63af2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   12, Украйна и Беларус са били членки на ООН още преди България и са едни от основателките на организацията.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 7d363c8eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Е то по тази логика и останалите държави от Съвета за сигурност могат да си присвояват държави, които преценят, че е редно да са част от тяхната територия. Международното право обаче не позволява да се нарушава целостта на суверенна държава. Малко ми е безсмислена темата и с нулева аргументация.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: cc2627b230
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Авторе, колко тенекии с мед ти дават руснаците, че да се излагаш така по сайтовете? Надявам се това да е просто провокативна тема. Но пък, ако си един от русофилите, които милеят толкова Русия, веднага мога да оспоря мнението ти:

1. Агресорите са руснаците, защото бомбардират държава в 21-ви век и убиват невинни хора, които дефакто нямат никаква вина между спора с държавата си и Русия. Знаеш ли колко много семейства в Украйна са разделени и колко деца умряха там заради руснаците?

2. Няма какво да се лъжем, Русия си е изпаднала държава от всякъде, единственото, което има като богатство са полезните изкопаеми, иначе голямата част от населението живеят в панелките с хлебарки.

3. Обществото им също не е толкова цветущо, колкото ти казваш. Най-просто ще го кажа-Жените са проститутки, а мъжете пияници и наркомани. И това не го казвам, защото съм ходила в Русия, а защото в Гугъл има най-различни видеа и сайтове, където се вижда какво е населението на Русия и какъв начин на живот имат там.

4. Кой честити 24 май на македонците? Отново твоите велики руснаци. 24 май е наш празник, а не на Македония, но за да ни дразни, Путин честити на тях. Толкова много години Путин е насъсквал Македония против нас, естествено, че ще ни мразят.

5. А знаеш ли какво е думата "комунизъм", позната ли ти е? Ако си го забравил ще ти припомня, че комунизма е един вид робство, което отново Русия разпространява из целия Балкан. Така, че около 42 години сме назад заради комунизма.

6. Има едно "освобождение", което русофилите непрекъснато повтарят в закрила на Русия. Но сигурно идея нямат как всъщност сме освободени и колко злата сме им дали, че да се съгласят. Да не мислиш, че Русия ей така доброволно се е втурнала да ни помага?

7. Никое правителство няма вина, че Путин ни спря газа, ние сме една от най-неутралните държави в ЕС, а те спряха на нас газа първо. Което означава, че те ни мразят, жалко, че русофилите не го виждат. И заради този неутралитет, който има България, руснаците ни се качват още повече на главата, че и накрая ще ни замесят в някоя от техните помии, както се опитаха с Кримският мост!

Има ли смисъл да обяснявам за Русия още? Това е само малка част за руснаците, ако седна да ти изреждам, сигурно ще стигна поне до 15. Не го пиша само за авторът, а и за другите русофили, които все милеят Русия, пък идея си нямат за всички тези точки, които изброих по горе.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1095c14f93
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Това момиче 15 пак се изака с нейната бедна русия, това че ни спрели водата и 24ти май, и македонците. Не бих казал че си психично болна, но определено имаш някакъв проблеми с налагането на мнението си, защото повтаряш едни и същи клишета вече в 5-6 теми, които просто нямат никаква аргументация и обяснение. Само и единствено сипеш някакъв хейт, като малките деца.
Няма ли да се спреш най накрая? Сериозно, звучиш по зле и от пубер.
Като толкова много мразиш Русия отивай да се биеш на украинския фронт. Ей сега Кирчо, Бойко и кризисната им коалиция ще ти дадат страхотна възможност!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 7a1dd6f830
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   А ти колко тенекии с мед си получил от американците?

1. Агресорите са американците, защото бомбардират държави още от 20-ти век и убиват невинни хора, които дефакто нямат никаква вина. Знаеш ли колко много семейства по света са разделени и колко деца умряха заради американците? Знаеш ли, че са бомбардирали дори сватби при предишните си интервенции?

2. Няма какво да се лъжем, САЩ си е изпаднала държава отвсякъде, единственото, което има като богатство е статутът на долара като валута - отпадне ли това предимство, ФЕД няма да смогне да печата нужното количество долари, за да спре задаващата се криза.

3. Обществото им също не е толкова цветущо. Най-просто ще го кажа-жените са злобни феминистки или проститутки, а мъжете луди атентатори или наркомани. И това не го казвам, защото съм ходил в Щатите, а защото в Гугъл има най-различни видеа и сайтове, където се вижда какво е населението на САЩ и какъв начин на живот имат там.

4. Кой разправяше, че македонци били живели в Щатите от не знам си коя година? Американски сенатори, за да ни изнудват да вдигнем ветото!

5. А знаеш ли какво значи думата "капитализъм", позната ли ти е? Ако си го забравил ще ти припомня, че капитализмът е един вид робство, което САЩ разпространява из целия свят. Робство, което те прави най-обикновен бачкатор, служещ, за да изкарва пари на робовладелецът си! Но здравето ти, образованието ти, животът ти не значат нищо - важното е робовладелецът да си спести разходи! Ти си заменим - ако не си ти, ще е друг като теб!

6. Има една "демокрация", който русофобите непрекъснато повтарят като закрила на САЩ. Но сигурно идея нямат как всъщност процедира една демократична държава и колко далеч сме ние или Щатите от демокрация! Да не мислиш, че САЩ ей така доброволно се е втурнал да ни помага?

А това за неутралните държави в ЕС - разсмя ме! Ние успяхме да се включим с военна реторика още преди поляците, което си е постижение предвид отношенията между тях и руснаците! Каква неутралност, какви пет стотинки? Кажи ми честно - кога се събуди ти? След като правителството на ПП падна от власт ли?

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0543a57efa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Айде, стига сте се халосвали! Нинова и тя много обича рашата, ама си прати синчето да учи в гадните САЩ и вместо за благото на трудещите той работеше за обогатяването на еврейската банка Голдмън Сакс, сега живее в Калифорния.
И джингиза е русофил, но не отива да живее в Тулска губерния, ами се бара скандинавец. Или както се е писал скандинавца.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: cc2627b230
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   До номер 16
Решението къде ще коментирам е мое, не налагам в никакъв случай мнението си на останалите, просто явно си се подразнил/а от истината, която написах за милата ти Русия. Не знам колко съм "болна", но определено и ти не си тамън да защитаваш държава, която убива невинни хора и то в 21-ви век. Смятам, че достатъчно ясно се аргументирам, може би това е поредното ти оправдание да се заядеш за "любимата" си Раша. Ако ти се кефиш толкова на Русия, защо не отиде на мобилизацията? А пък просто не ми се говори за неграмотният ти коментар нито Русия ти е с главна буква, нито поставяш запетаи където трябва, нито имаш правилно написани думи. Преди да милееш Русия, първо си напиши и огледай коментара внимателно, че като гледам имаш над 10 грешки. Така и не видях твои "аргументи", но... като се замисля и там колко грешки ще ти открия...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: cc2627b230
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   До номер 17
И би ли ми посочил/а поне един случай, в който Американците са бомбардирали друга държава? Или май е поредното оправдание, чрез което да покриеш Русия.
САЩ е една от вторите добре развити държави в света, може би ако не беше пропускал/а часовете по География, щеше да го знаеш. Наясно ли си, че един наем там струва колкото една учителска заплата в днешно време, че и повече, представи си една къща за купуване колко би струвала. Там хората не живеят в панелките и хлебарките, ами в цели двуетажни къщи, сам/а си направи сметката колко са "пропаднали".
Общество им си е направо цветущо, в сравнение с това на Русия. Все пак да не забравяме, че именно Русия е с алкохоличният начин на живот, а не Щатите. Щатите ли са измислили водката, според теб?
"Капитализъм" ми е през добре позната дума и би било смешно, ако ти наистина я определяш като "робство". Явно май ти не си много запознат/а, съветвам те първо да пропрочетеш малко и после да пишеш. От както ПП бяха на власт си бяхме неутрална държава и не сме давали никакви военни помощи, явно по скоро пропагандата по телевизията ти идва в повече. Въпреки, че като гледам на къде върви работата с русофилите като теб... може и този неутралитет да изчезне.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d10671bb0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Някои, май, не са живели по времето на комунизма!? Я, първо, се информирайте от родителите си какво значи тоталитарна държава, каквато е Русия, все още. Интересно, защо всички руснаци търчат през глава да се набутат в гнилия капитализъм. И, какви са техните ценности, които, пази боже! , не били либерални. Ами, те, изобщо, нямат мафия, проституция, наркомания, алкохолизъм, обратни, корупция и т. н. Смешни сте!

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1095c14f93
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   20 и 66 от една друга тема.. Ти май даже до една Сърбия не си ходила. Що не го кажеш това на някой сърбин? Ама отиди в Белград, изтипосай се на центъра почни да питаш сърбите- "кажете ми една държава която е момбардирала Америка? " Ти '99а в любимите си Щати ли беше?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c8ad215681
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   21, пак с 'експертно' мнение по темата!

Може да не съм живял по комунизма, но пия вода от язовирите, които са построени по комунизма, имам ток от АЕЦ-а, който е построенн по комунизма, пътища, болници, чучилища и т. н.

Вероятно и панелката, в която живееш(ако си като повечето българи) също е построена по комунизма.

Сега сте 'свободни' с 30 годишни кредити, 'различни' - никой не ви казва как да живеете и затова е пълно с проститутки, наркомани, джендъри, инфлуенсъри и всякакви 'готини;, дето чеп за зеле не става от тях.

Не, че съм комунист, но те са построили тази държава, и са я докарали до 8. 9 милиона население, Бойковия капитализъм я съсипа до 6. 5 милиона, с 2 милиона пенсионери.

Впрочем, за тези дето живеят 30 години назад - комунизъм в Европа и Русия няма от поне 30 години, в Русия също има страшно богати хора(както и в България), макар да са сигурно под 1% от населението.

И не, обратни, наркомани и проститутки със сигурност нямат колкото в хубавия Запад. Хубав в кавички!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 7509648528
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Пич, не схващаш схемата. Цялата идея на театъра в Украйна който се разиграва е смяна на Путин с някаква про-западна пионка. Западън няма друга стратегия срещу Русия. Не, няма как Украйна да "спечели". То не се е и предполагало. Целта беше да се създаде търкане вътре в Русия, социално напрежение (в което САЩ са много добри и го приложиха къде ли не). Само че няма да им се получи. То не им се получи дори в една дребна страна като Серверна Корея примерно... Но някакви "тинк танкове" решиха да се пробват. Резултатът го виждаме -пагубен за Европа. Европа ако потъне като сила, САЩ ще ги изолират. САЩ играят тоя театър, че те изоллират другите, в следващите няколко години тях ще ги изолират. И няма никак да им хареса. Аз затова мисля, че ще има нова война... Но ако Русия и Кирай забавят войната, тя дори няма да е световна. Тя ще е в Щатите, защото не Русия, а Европа ще бъде толкова отслабена, че няма да е фактор в нея. Реалността е, че западът няма кадърни лидери. Всичките са треторазредни пионки. Затова все Путин им е трън в очите. За едно нещо и двете страни могат да се съгласят, Путин като лидер е диаметрално противоположен на тях, друга класа е. Те затова не могат да се разбират. Това е ФАКТ. Сега, кой про- и ати-, е субективно спрямо кой къде живее и какво му е IQ-то...

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 9884774a7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Номер 20, сериозно ли не се сещаш за случаи, когато американците са бомбардирали? И то не само в Близкия Изток и Афганистан, но и в Европа, в самия край на 20 век, съвсем близо до нас.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a0439cebf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Не обръщайте внимание на номер 20 - това е "дама", която си вярва, че хората ѝ завиждат, защото е била в чужбина. Само дето тя не е била там! Поне не и реално - може да е гледала снимки или като вица за цигането и баничката "батко е гледал хора, които са били в чужбина и му се е сторило, че са си прекарали добре".

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a365064549
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   23, не стм 21, но коментарът е фактологически неверен. Хората построиха корпорации и концери и произвеждат милиони самолети, коли и какво ли не, ти на панелки се радваш. Колкото до наркомани и тем подобни Русия е на първите места по СПИН, алкохлизъм и наркомания. Доста повече от "лошия" запад.

Ето прилагам и данни

https://en. wikipedia. org/wiki/List_of_countries_by_prevalence_of_opiates_use

Какъв е този мит, че Русия едва ли не се състои само от трезвеници, а на запад всеки втори се друса. Всъщност е точно обратното, има си статистика, гугъл, четете малко, преди да пишете глупости.
Да не кажеш нещо. Осведоми се първо, преди да пишеш неверни неща.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: cc2627b230
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   До номер 26
Не знам за каква "дама"говориш, но аз съм съвсем друга жена! Второ, явно в днешно време, ако съм ходила в САЩ е престъпление, нали? Ти кой/я беше, че да определяш аз къде съм ходила? Първо отиди ти и после определяй с "гадателските си сили". Не си мисли, че освен тази "дама", за която говориш е ходила единствено в Щатите, има много други хора, които отиват да работят и живеят там. Ти сигурно и в любимата си Русия не си ходил/а, милееш я от разстояние... типично за всеки русофил.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: cc2627b230
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   До 22
А ти да не би през комунизма в Русия да си бил? Или може би след него си ходил там да работиш? Не ставай смешен, ти сигурно английски не знаеш като хората, а определяш другите къде са ходили. Като те дразни това, което коментирам, подминавай, никой не те кара да се ядосваш за милата си Раша. :)Като толкова милееш Русия, защо не отиде там? Защо не отиде на мобилизацията? Сигурна съм, че и един руски не знаеш-нещо, което за един русофил е доста смешно.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 71efe335d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   7, за Кримската война чувал ли си? Явно не си - вземи прочети и ще разбереш, че Русия е загубила. Дали се е била срещу Украйна няма значение - противникът й е бил долу горе същия като сега. Така че въпроси как така не са съвсем реторични.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 71efe335d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   23, по твоята логика до 1960г през комунизма повечето неща са били построени "при капитализма" - тоя дето много мразят и се съревновават постоянно (сравняват 1980-1989 с 1939 - голям прогрес).

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: cc2627b230
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   За всички русофили, които прекалено много се вживяват в мненията си и се опитват да ги наложат на всички:

1. Защо не отидете в Русия, ами само я жалите от разстояние?
2. Защо като толкова я защитавате не отидохте на мобилизацията?
3. Защо не не отивате да работите в Русия, ами в България или някоя Западна страна?
4. Защо не живеете в Русия?

Това са само малка част от въпросите, на които русофилите не могат да отговорят. Разбира се, има и изключения, може да има такива, които да са били в Русия, но до колкото гледам във фейсбук, когато примерно видя профила на някой русофил пише "България" или "Германия, Англия"(Най-често срещани). Призовавам всички русофили в този сайт да отговорят на тези 4-ри въпроса. Въпреки че, както казах по горе... никой русофил няма отговор на тях.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5c558f538a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   28, даже се изразяваш по същия начин! Не се прави на ударена - сайтът е анонимен, ама ти си личиш и от самолет!

А най-култовото е как лъжеш, че не си онази, но се върза на кукичката ми и побърза да изтъкнеш, че онази, дето споменавам не "е ходила единствено в Щатите". Такова аматьорско закопаване просто няма, "различна дамо"! Пука ти на теб къде е ходила онази, че чак се почувства длъжна да я защитиш от подценяването на "значимостта ѝ"!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0543a57efa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   30 - Не само кримската война, Русия е загубила и войната с Япония 1905г, част от войните с Турската империя- те са били над 10, Първата световна война, после като СССР губи войната с Финландия, след 10 години рашките безславно си тръгнаха от Афганистан. Яли са хурката и в Добруджа от българската армия, попиляла ги е конницата на генерал Колев.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 9884774a7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Авторът - чудно ми е как българи се, радват, че Русия е загубила Кримската война, ако я беше спечелила, можеше да се освободим от турците по - рано.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: cc2627b230
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   До 33
Извинявай, но наистина ти трябва лекар! Не мога да разбера за каква друга жена ме определяш, но наистина имаш нужда да си пиеш хапчетата! А, ако има жена, която да е на същото мнение като моето, значи ли, че не мога да я защитя?? Или ти искаш да харесвам САЩ, а да защитавам Русия? Както ти каза сайтът е анонимен, има много други коментиращи тук, това, че си писал на някоя жена с подобно на моето мнение, не означава, че са рядко хората ходили САЩ!

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1095c14f93
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   До 32

1. Ходил съм в Петербург, Москва, Псков, Казан, Уфа, Нижний, Ижевск, Новосибирск, Челябинск, Красноярск, Омск, Иркутск и Улан Уде.

2. Защото е мобилизация за Руснаци, да си бранят собствената родина. Ако има мобилизация в България във война срещу НАТО, с радост бих се явил на нашата, даже съм и запасняк, така или иначе (ти сигурно не знаеш какво е това).. Повярвай ми - знам как се държи оръжие и как се стреля с него. Русанците за сега се справят блестящо и не са приритали за наемници от отвън. Дори има регистрирани около 1. 2 млн кандидата (предимно от африкански страни), но не допускат никого.

3. Пробвал съм. Не ми признаха образованието и мъките да вляза са големи. Една кирлива тур. виза от 1месец ти дават с триста зора. Трябва от пръстите си да смучеш причини и документи.

4. Виж Но. 3

Мда, аз съм готов да защитавам България и да умра за ей такива като теб. Ти обаче си много далеч от това, мило дете. След като още си мислиш, че НАТО ни защитава, значи не знаеш от кой край се държи калашника. И те уверявам че ако стане напечено точно ние русофилите ще излезем да се бием първи, защото нас навремето така ни възпитаваха - с любов към Русия. Тези дето ходят на протести и викат. Слава Украине, първи ще духнат с триста. Също както онези келеши в Русия духнаха при мобилизацията, ама иначе много знаеха в интернет преди това.
Аман от ей такива диванни експерти, като тебе, дето даже на едно погребение на са отишли, нито знаят как мирише сярата. Разбираш ли- русофобите са и българофоби.. Те изобщо са си фоби. Те не са възпитавани в любов. Ако ти си възпитавана в любов към Щатите и си в момента там - чудесно. Плащай сега данъци за война в Украйна, за да умират руски деца. Дано се чувстваш добре от това. Ако не, горещо ти препоръчвам да преосмислиш всички събития напоследък, защото ти гарантирам, че повечето хора, които познаваш и са боеспособни ще тръгнат да се бият за теб, ама не срещу Русия.

Питай още, ако си нямаш друга работа..

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 16f19f628a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Не ми трябват тука руснаци. И на баща ми не са му трябвали. Винкали са го запас за чешките събития. И на дядо ми не с му трябвали руснаци. Той пък е бил на фронта през ВСВ. Бил се е заедно с тях. Е как тоя човек до последния му ден не го чух една добра дума да каже за руснаците...
Да си стоят в Русия. Тук не ми трябват.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c0812e3a9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   до 37

"Ако има мобилизация в България във война срещу НАТО, с радост бих се явил"

Т. е. ако те нападне Путин, няма да си мръднеш пръстта и ще гледаш как ти бомбардират дома и убиват семейството ти?

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0543a57efa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   35 - Авторът, Русия е нямала никакъв шанс да спечели Кримската война, след като съюзници на Османската империя са били Англия и Франция, а и австрийците са ги подкрепили.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 9b1bb9cf74
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Същата си! Стилът ти на общуване с хората, използваните изрази, възгледите... как пък ще те клонират толкова точно и двата клонинга ще решат да пишат в този сайт? Да не би да има евроатлантическа фабрика за антируски тролове, където да ви задават определено поведение? Защото ако нямате такава, няма как да обясниш наличието на две подобни близначки тук!

Мен и двата варианта ме устройват - или си същата доказана лъжкиня, или признаваш, че ви подучват и подготвят да пеете едни и същи неща! Е, кое от двете е? А може би искаш да питаме модераторът дали си ти? Човекът има достъп и до АйПи-то ти и няма как да го пратиш да се лекува!

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 7b17df5a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   До 39 от 37
Руснаците неминуемо, ще ни нападнат НАТОВСКИТЕ БАЗИ, . Защото ние сме окупирани от НАТО. По точно от Америка - най големия агесор на планетата. Ако си мислиш обаче че ще нападнат семейството ми, очевидно понятие си нямаш какво е отношението на руснаците към нас, нито познаваш техния манталитет. Даже бих казал че за теб руснаците са просто някакви си там орангутани, жадни за кръв, варвари, които колят бесят, изнасилват и тн Т. е. или си малко дете, което гледа твърде много бТВ или си малко дете, което от малко живее в чужбина.
Не знам дали осъзнаваш изобщо в коя държава живееш, нито на коя планета. Не го казвам с лошо. Наистина обаче изказване от рода "руснаците дами нападнат семейството" звучи като безумие от малко дете.

Така, когато пуснат ракетите над Суходол, Безмер, Айтос и Графа, аз ще си стоя вкъщи и ще си направя пуканки. Ще си набера и букет от цветя с които да им замерям ракетите. Тв даже няма да си правят труда да пращат танкове. Нашите американски продажници сами ще си оберат крушите

Същото се случи и през втората световна война и всичко се повтаря. Даже нацистите са същите - само дето тия нацисти избягаха в Щатите и този път повлякоха не само Германия ами цяла Европа със себе си.
Нека ти припомня, че винаги вземаме грешната страна и после търчим да се извиняваме на братушките. От това нем най ме е страх - че ще тряба да се извинявам от името на такива като тебе

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: cc2627b230
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   До 37
Всеки може с лъжи, но рядко хора с истината. Като ти видях коментара, просто биеш рекорда по лъжи. Като можеш да се биеш и си русофил, какво ти пречи да се биеш за любимата си Русия? Все пак знам, че русофилите приемат Русия като своя родна земя, теб какво те бърка? То и аз мога да изредя дадени градове на дадена държава и да кажа, че съм ходила там. И спокойно, нямам нужда от такива като теб да ме "пазят". Имам си достатъчно друга работа, когато имам свободно време чета из нета, а ти вместо да се занимаваш с жените по форумите вземи и ти си намери работа. :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: cc2627b230
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   До 41
Ама ти верно не си тамън... но... спирам да ти отговарям, учена съм от родителите ми с луди като теб да не се разправям.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 27610f5a18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Това отговори на въпроса ми. Гузен негонен бяга /и пътьом се оправдава с другия/!

Да не забравиш да намериш на някого тук "максимум 10 правописни грешки"! Лъжите вече си почнала да ги "откриваш", пропускайки своите, както винаги! Агресивното ти и надменно поведение е налице. Задаваш въпроси в стил "изпит в университета, професорът идва"! "Тенекиите с мед" бяха преброени. В общи линии половината ти репертоар го видяхме, остана другата половина. Когато приключиш, само ще пусна един линк към друга тема в сайта за всеки, който иска да види с кого има удоволствието да си пише! Ти си продължавай, няма да се меся преди края на спектакъла!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: cc2627b230
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   До номер 45
Не мога да разбера за какви други теми говориш, аз единствено и само съм публикувала в тази тема тук. Сайтът е анонимен, но явно някои като теб се опитват да познават ТОЧНО определен човек. Явно може би някой те е подразнил като ти е казал истината за Русия и ти вече настръхваш и срещу другите хора. Това с тенекиите мед е вярно, руснаците плащат на ей такива като автора да публикуват провокативни тема за милата ти Русия. Орефи да се правиш на интересен/, прочети малко. Колкото до моите грешки... не виждам да се изказвам неграмотно, мисля, че е редно първо да обърнеш внимание на ТВОИТЕ, а след чак на моите (ако въобще намериш такива). И не, въобще поведението ми не е надменно, казвам си истината от до, може би теб те бърка, че ти хейтя любимата Русия. А, колкото до "мистериозната" тема, в която казваш, че съм участвала, няма никакви проблеми да пуснеш и линкът ѝ, хем ще видя и някоя нова тема освен тази.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 05ce65e92d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

47.   Укрофилите да тръгват на фронта в Украйна, вместо да се пробват да ни вкарат във война с Русия.
България от 100 години насам все е на страната на грешния съюзник и още плащаме репарации затова.
Нямаме работа в този конфликт, но пак се бутаме йа страната на губещите - Украйна.
Неутралитет за България, напускане на ЕС, който ни тласка към война и влизане в Брикс.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: cc2627b230
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   47, пък русофилите като теб-на мобилизацията, която Путин обяви.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 77b16ba52a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   Според мен 47 има нужда от психична помощ! Изобщо не си мислил като си ги писал тия глупости.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 91387ec6cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   Това, което се забравя за Русия, е че са нападнали Финландия, после са сключили пакт с Нацистка Германия, продавали са й ресурси накрая са нападнали и Полша заедно. Забравя се Катинското клане, Голямата чистка и още ред други "постижения" на руснаците и комунизма.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: e5f4f42a5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   Искам да припомня на всички комунисти и русофили, че Русия (или СССР) е била сюзник в продължение на 2 години с Нацистка Германия и с Хитлер са правили планове да си поделят Европа, като са започнали от Полша. Поляците мразят Русия в дъното на червата си, защото нацистите ги знаят какви са... но когато руснаците идват, заблужават полската власт, че идват да ги освободят от нацизма, и избиват целия културен и политически елит на страната без съд и присъда, после обвиняват Германия, че го е направила. За справка ти казаха за Катинската гора. Там са избити много поляци.

 
  ...

1-50 от 62
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker