Мъж лъв и жена лъв - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121552)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18616)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Мъж лъв и жена лъв
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 971 пъти
Здравейте, мъж съм. Интересно ми е как един мъж лъв би спечелил една жена от същата зодия, предвид егото и самочуствието при двамата?
Моля хора, които не са имали досег или не са зодия лъв да не коментират.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: e7b957f172
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Егото и самочувствието не са водещи при лъвиците, на важни първи места, но не водещи. Водещото е- искреност!
Дали си забелязал, че сме с много силна интуиция?
99% от хората лъжат. Това пък е една от причините нас да ни вземат за "арогантни, с голямо его" просто защото не лъжем като тях, дори от гордост. Твърде откровени им идваме, до болка, а искат да се матира, да се покриват истините с розов прах т. н А улавяме лъжите на мига и често се лигавим с такива като котките, каквито сме, колкото и да не е добре "да си играеш с храната" :)))
Само с откровени хора можем да бъдем "земни" и откровени и ние, да знаем, че какъвто и проблем да има, ще ни се каже в очите и ще бъде обсъдено, а е да очакваме "нож в гърба".
Едно предателство, една лъжа и дотам с лъвицата, може да остане с теб още известно време само за да си върне и то с екстри. Пак от гордост... или горделивост.
Дай на левицата възможност да те наблюдава в различни ситуации (като типична котка) без да притискаш, но и ясно показал интересът си. Интересът ти ако е сериозен, ако и те хареса, тя сама ще ти подаде знак кога е готова да бъде "уловена". Тоест, или ще ти подаде "давай" или може и директно да те награби, но реши ли, приключва с игри, сетове т. н и действа.
Там където е лъвската лапа- друга не може да има! И не иде реч за ревност, също си лъв, знаеш за какво говоря! Не давай поводи да си мисли подобни неща защото на мига си АУТ, за всички останали, но без нея.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c2bfa1099c
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Номер 1 не знам за каква искреност ми говориш.
Не се интересувам от зодии, но ще ти кажа, че жената, която буквално се подигра с мен и ми наговори куп лъжи преди това беше зодия лъв.
Всичко беше супер, но в един момент тая жена се превърна някаква абсолютна змия. Минаха години и още ми е прясно, сякаш се е случило вчера, смятай за какви простотии става въпрос.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b6b91508b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Спрете с тия глупости със зодиите бих казал аз! Няма как всички хора родени в даден период от годината да са с един и същ характер и едно и също поведение. Хороскопите са една заблуда, написани са така, че по-малко рационално разсъждаващите да си кажат: Ей, този/тази е лъв, има нещо вярно. Истината е, че хороскопите залагат на общовалидни характеристики, поднесени така, че човек да може лесно да се идентифицира с тях.
До автора: абстрахирай се от тия глупости със зодиите и ако момичето те привлича - пробвай. Ако стане - супер, ако не - не е болка за умиране, ще имаш и други възможности.
За протокола - мъж съм, зодия лъв. Никога не съм се водил по зодии, хороскопи и общи приказки за съвместимост при разглеждането на жена като потенциален партньор.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e7b957f172
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Н 2 "Всичко беше супер, но в един момент тая жена се превърна някаква абсолютна змия. " Разбрала е нещо, което я е вбесило и е премълчала или е попитала и ти си излъгал, не е питала повече, но си е отмъстила. Посочих го като част от характеристиката на лъвицата.
Колко точно ще те "смаже" лъвица зависи от това колко ти е вярвала, преди да я предадеш или излъжеш за нещо важно за нея.
Прекалено е горда за да лъже, с теб се е гаврила по някаква причина, за която ако върнеш спомените назад сигурно ще се сетиш.
Абсолютна коректност, до болка дори от нейна страна, но си е нож с две остриета, предадеш ли доверието и... е, вече имаш опит- знаеш.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 9bb3a658ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз съм зодия лъв, но въобще не отговарям на описанията за тази зодия. И не вярвам в подобни неща.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 4a8b161f1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Най-голямата ми любов в живота беше лъвица. Беше млада учителка в техникума, който учех. Ами как. Първо набих един, който и досаждаше. Всяка жена по принцип иска мъж, който да я закриля. После цветя, разни специални жестове, постоянно поздрави за нея по Бг радио, което и беше любимо. Накрая просто си я хванах за ръката и си беше моя.











Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 65653a8150
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Номер 1 не познава достатъчно лъвици! Имам пример за лъвица, която лъже като разпрана! Имам и пример за лъвица с огромно его! А даже не съм си играл да се запознавам с всяка лъвица, която ми попадне - 2 от 2 нацелени! Как става това, ако е такава рядкост?

Авторе, шансът това да стане е някой от двамата да превърти и другият да се грижи за него, влизайки в ролята на бавачка. Докато са с всичкия си, няма как да се съберат! Те, лъвиците, масово деца не искат да гледат от страх да не ги засенчи някой и да се наложи да направят нещо за някой друг, та ще се съберат с човек, който се помръдва едва тогава, когато види, че светлината на прожектора се задвижи напред! По-скоро БС ще спре да плюе мъжете!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5797318377
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Е как, както и всички останали. Мъжът трябва да е с пари, къща и кола. Жената трябва да се представи на ниво в леглото. На три в едно няма мъж да отстои.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 590ccfd4ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Абе лъв мъв и тя е жена, не е некъв звяр. Жена като всяка друга жена. Само като й плеснеш един шамар, ще стане от лъв на кротко котенце и ще почне да ти се умилква в краката.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: fecbde868f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Мъжът който обожавах е зодия лъв... Този човек беше адския лъжец, даваше ми обещания - нищо.. глезех го ( знам че го обичат ) хвалех го ценях го обичах до болка уважавах го показах гроба и подкрепа е трудните му моменти... Бях лоялна и никога за нищо не съм го лъгала ( а ако той се фолиюира че го лъжа си е негов проблем! ) Знам че каквото отношение получат ще върнат във същото и тройно повече дори! Но уви! Нямаше такова нещо! Нито взаимност видях нито нищо! Малкия си пръст не мърдаше за мен... Пълен боклук и егоист! Ами такова хора които гордостта и ехото им е по важно нека си живеят с тези си качества! Така само ще отблъскват хората около себе си! Сами си провокират омразата на околните! А после хората им лоши? ! Еми погледни първо себе си!
А за жените още по зле са! Не мога ги понасям! Имат се за кралици и че по рождение им са длъжни да им се кланят! Обаче това да ти падат в краката се доказва и заслужава! Не се полага по дефолт! Объркани представи имате!

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1165d1a006
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Познавам доста мъже лъвове. Впечатлението ми е че имате хубави черти: щедрост, лоялност, оптимистично настроение, способности на лидер... обаче тези качества бледнеят в сянката на вашето огромно ЕГО. Всички лъвове които съм срещала са ме отблъсквали още в началото със своята арогантност и мегаломания. Забелязах че 99% от разговорите които води един лъв се въртят около него и неговото АЗ: колко той е умен, талантлив и способен. Намекват че останалите (колеги, роднини и приятели) са леко задръстени и изоставащи в развитието си и няма как да се справят в живота без неговата помощ. Независимо дали говорите за работа, туризъм, секс или изкуство, лъвът няма да пропусне възможност да се изфука (буквално) и с най-незначителното си постижение в сферата. Естествено никой друг не може да се сравнява с него по талант, способности, успехи и т. н., следователно е почти невъзможно лъв да похвали някой, камо ли да се възхити от чужди постижения. Просто няма как някой да е по-добър от него.
Най-много обаче ме е дразнил факта, че когато съм допускала някой лъв по-близо до мен, въпросния винаги се е опитвал да ми дава акъл за това как аз трябва да живея. Естествено, без да съм го молила за това. Просто решава че еди кое си не го правя както "трябва" и той като "по-умен" трябва да ме "научи". С две думи, започвали са да се държат като бащи с мен, нещо което никога не съм понасяла защото баща вече имам и не ми трябва втори.
Обаче мисля че най-ужасната черта при лъвовете е тяхната неспособност да се извинят ако са наранили човек или да прощават ако те бъдат обидени. Тяхната гордост ги заслепява. Ужасно е да видиш че някой знае много добре че се е държал отвратително с теб и го осъзнава, обаче егото му го е заслепило до такава степен, че той е неспособен да се извини. Не му пука как се чувстваш, вбесен е че е сбъркал и от него се очаква да се извини. Никога няма да го направи. Ще предпочете егото си пред теб. За него да поиска прошка се равнява на унижение и той, като цар на всички останали, никога не би свел глава.
Лъвове са ми споделяли как са прекратили всякаква връзка с дългогодишни приятели само защото въпросните по някакъв начин са наранили скъпоценното им его. И са ми го споделяли като нещо най-нормално. Много често лъва те кара да се чувстваш като негов фен, а не като партньор. Лъва иска да го боготвориш.
С две думи, адски трудна зодия. Аз съм огнен знак, стрелец, и по принцип винаги ме привличат хора със силен характер. Обаче лъвското его и горделивост ми идват в повече.
Та какви изводи мога да направя? Лъвовете които познавам са се фукали с дреболии, а наистина гениални хора рядко говорят за своите постижения и винаги настояват че всичко е плод на работа в екип и заслугата не е само тяхна. Ето на такива хора свалям шапка: гениални, умни и скромни.
Жени лъвици не познавам и нямам наблюдения, но си мисля че един лъв би бил добър партньор за хора които имат нужда от лидер в живота. Т. е. по-смотани и неориемтирани. Много е трудно двама души със силен характер да се споразумеят, особено ако и двамата искат да управляват другия. Любовта изисква жертви и не толерира гордостта. Ако за любимия не можеш да преглътнеш егото си и да се извиниш... забрави. Трябва да се правят компромиси.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 96d5029b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Уж всички се пишете за много вярващи християни, а се занимавате с астрологии.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 07d49b06b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   до н. 12-по-добре Астрология, отколкото-фанатизиран роб на религията-тоест кон с капаци. н. 12-ти си бъди овчица в стадото-тръгнала на заколение, ходи в църквата и се кланяй на някакъв кръст, пали свещи, целувай икони, кръсти се, моли се, НО няма нужда да проявяваш агресия, затова-че някои хора са се събудили и са счупили оковите на измислените религии.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 2b1123e364
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   С мъжа ми сме лъвове и двамата.
Кой кого е "победил" идея нямам, ама е факт, че ако не бях аз, той нямаше да направи първата крачка нивгиж.
Вече 10 години сме заедно, имаме си доверие, дали сме си свобода, пътуваме поотделно, аз купонясвам на макс с приятели и приятелки, докато той си е вкъщи, защото да излиза и да се забавлява въобще не го влече.
Обичаме се, мразим се, гушкаме се, не се поглеждаме, помагаме си, подкрепяме се, дразним си се, караме се... обаче само някой страничен да дойде и да каже нещо лошо против другия - така, както не можем да се гледаме, по същия начин се защитаваме един друг до кръв.
Пак казвам - 10 години. Скоро ще станат 11.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d1faa9926d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз съм зодия дева и с лъвовете хич не се разбирам. Това самолюбие, его на "краля слънце" рано или късно води до един крах в отношенията... С такива хора съм само на здравей здрасти и нищо повече, че такъв срам съм брал...

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 15392fb2c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Като мъж лъв ще кажа:
Със стрелци много добре се разбирам в началото, но после нещата са голяма мъка. Крайно несериозни, пускат ти ляв мигач правят десен завой, своенравни. Питат за нещо, но не слушат и именно "не си ми баща", после се оплакват. Правят се на големи ловци, ама хич не са. Накратко "голям го вадят, ама мек"

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker