Повтарят ли се събитията в живота ви? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Повтарят ли се събитията в живота ви?
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 558 пъти
Свикнали сме да чуваме, че историята се повтаря - войни, преврати, корупция и др. Аз искам да обърна внимание на ежедневието. Забелязал съм, че хората повтарят едни и същи неща и говорят за едни и същи събития дори и да не съм ги виждал от доста време. Друго нещо което ми прави впечатление е, че характерите на хората не се променят. Познавам хора, с които бях в детската градина, а сега сме на 23 години и са си все същите. Какво е вашето мнение? Повтарят ли се събитията в живота Ви?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2a7d8d69a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   За момента само обстановката с имотите през 2007-2008. И тогава и сега следя пазара постоянно. Абсолютно същото е. Минахме платото, фазата на отричане, сега сме във фаза, в която излизат все повече обяви, все по-качествени имоти на тези цени с цел да хванат последния влак. Следващата фаза е спад. Тогава спадът беше 40-50% само дето нямаше инфлация и война.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 788db37a3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Характерите на хората не се променят, според мен. Не познавам нито един подлец от детството ми, който после да не си остава същия подлец. По-прикрити са, вярно е, лесно омайват за контакт други хора, но са същите подлеци. За повтарящи се събития много примери мога да дам. В живота на мои приятелки, които искат бебе, но приятелят им не иска - късат с него. Намират нов мъж и в последствие той също не иска дете и така нататък. Сестра, която ревнува брат си отказва контакт с едната му дългогодишна приятелка. Той къса с нея и има нова, сестрата по същия начин намира причина да няма контакт и с новата му приятелка. Забелязвам също като тенденция хората със средно образование да се борят повече за заплащането си и често да имат по-високо заплащане от тези с висше. Както и много често подиграват вишистите и казват, че сега всеки може да завърши университет и го казват тези, които не са стъпвали в такъв. Били много уморени, защото не седели на бюрце да държат химикалчица - тази фраза съм я чувала от няколко места. Също много хора, когато станат семейни държат да се сближат много с роднините на другия. Други, ако виждат, че ги отхвърлят, също тенденция - тотално се отдръпват.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 0bfc7e01e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами как да ти кажа, до тук съм забелязала в своя живот една цикличност на около две години. Ако две години всичко ми е наред, да кажем излизам постоянно с приятели, имам връзка, финансово не се тревожа. То в следващите две - малко по малко всичко си отива и съм под постоянен стрес и тревоги. И после пак се възобновява.
В момента съм в етапа си от преди 10 години като дете, когато не съм ангажирана служебно, по цял ден гледам филми или играя на игри, стоя вкъщи и не излизам с никого. Дори рядко комуникирам с хора. Не се поддавам този път на негативните емоции, защото в един момент това ще се оправи. Просто някак си си дадох сметка, че ще бъде така и си търпя.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 76d953f438
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Да, докато човек не се научи да променя моделите си на поведение и не намери грешката, която допуска при избора на хора около себе си. Доста често това никога не се случва, затова и толкова мн хора са нещастни и все се чудят защо са сами и т. н.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b4a77ab9ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Такъв е трендът. Моят живот е едно постоянно повторение и го знам отдавна - мислех, че са ви казали за повторенията в живота?

Номер 2, ако искаш да разчупиш модела, запознай ме с някоя от девойките, чиито бивши не са искали деца! Тя няма да иска дете от мен и внезапно повторението при тях ще приключи. Ако пък поиска, тогава пак ще спре да повтаря един и същ сюжет - все печели!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker