Аз съм беден и грозен. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Аз съм беден и грозен.
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 1604 пъти
Много моля модераторите да публикуват историята ми, защото искам да разбера дали съм единствения, който се чувства така.
На 26 съм, мъж, продавач. Гледам в Инстаграм и виждам богати и мускулести мъже и ми се плаче. Никога няма да имам техния живот, техните бързи спортни и скъпи коли, чисто нови, никога няма да имам тяхното тяло. Никога няма да имам тяло тип Скалата колкото и да зобя и тренирам, защото съм 1. 72 висок. Никога няма да имам пари да си оправя косата, защото вече и оплешивявам на 26 год. Никога няма да имам жена модел или плеймейтка, със стегнат и силиконов бюст, малка талия. Никога няма да мога да отида на почивка до екзотична дестинация. Никога няма да мога да почерпя момиче в скъп ресторант и да ѝ поръчам шампанско. Никога няма да се изнеса от вкъщи, защото нямам пари. Ще си гния на касата и при нашите цял живот и ще гледам колите, къщите, жените и дрехите на богатите и ще си въобразявам и представям, че съм като тях. Ще си остана грозен и беден, с бирен корем и плешив. Като ги гледам тези хора по социалните мрежи, които имат този хубав живот, ми се е случвало и да се разплача, просто защото знам, че аз никога няма да бъда такъв. Всички ми се подиграват за ръста, жените не ме взимат насериозно, а тези, които ме заглеждат, са неугледни, или грозни и дебели, като мен. Искам красива жена, направена. Но няма как да имам, защото нямам пари и приличам на едно нищо. Искам да се самоубия вече. Бленувам по неща, които никога няма да имам. На Вас случва ли Ви се това? Да искате да бъдете богати и да им завиждате за колите и парите и всичките им възможности? И това депресира ли ви?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: 5fcab980e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Случвало се е да ми се искат скъпи неща от определени марки да искам да си купя, които не мога да си позволя или дълго трябва да спестявам.
Но не чак да гледам другите хора и да завиждам. Просто не се интересувам много от живота на другите, съветвам те и теб това да правиш.
Все още не е късно за образование, да си избереш професия или да изкараш курсове по нещо и да опиташ да се развиваш.
Недобро впечатление ми прави, че ти се иска тунингована жена със силикон. По-добре е да се стремиш към някое естествено момиче с приятен външен вид.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 7389f85a77
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Не. Явно имаш не реални мечти и комплекси. Бедна съм и съм по-закръглена и какво. Имам слаб и висок мъж 1. 82. Той пък харесва по-закръглени и ниски жени. Обичаме се и сме щастливи. За какво ти е някоя лигла с изкуствено тяло. Жената може да си има истински и големи гърди. Не е задължително да има силиконови уста и гърди. Такива жени са зллатотърсачки. Намерси си обикновена и добра жена да те цени и обича. Живот в лукс не мога да живея и не искам. Всяка жаба да си знае гьола. Общувала съм с богаташи. Това не моята среда и моят живот. Какво да седна да говоря с един богаташ конте. Какво като има лъскава кола и пари. Не разбира от ежедневните проблеми и от безпаричие. Не се интересува от отглеждане на зеленчуци и не може да приеме нормално, че леглото ми се счупило и скъца или, че мебелите вкъщи са стари и все има нещо за ремонтиране. Да имаш такава жена ще те ошушка от към пари. Ще иска да се промениш, да имаш маниери и скъпи костюми и д носиш вратовръзки. Ще иска да ходите по луксозни места за които ти трябват скъпи дрехи. За екскурзия винаги можеш да заделиш малко пари. Намери си обикновено и любящо момиче. Да имате общи неща, общи интереси, проблеми, да се забвляте заедно и д пътувате. Седни и помисли какво те прави шастлив. И дали искаш цял живот да си сам. Една плеймейтка най-много да правите секс няколко пъти и да те зареже. Това не са жени за семейство. Друго е любимата да посрещне след работа да ти е сготвила и сервирала и да хапнете заедно примерно.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0217a83129
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Хей!! Спри се за момент. Виждаш ли безценният си поглед към света? Отношението, което е смирено, трезво, не е разпорено от алчност, както са въпросните "идеални хора" които са по-продънени от всички други от чувството си за глад. Тях ги изяжда страшен глад, да са велики, да са най-велики, най-красиви, с най-скъпа кола, най-, най-... е, имам новина за теб, никога няма да бъдат. Този си глад ще отнесат в гроба, а придобивките им имат смисъл само за пред другите хора. Не и за самите себе си, те не могат да ги оценят - нямат такова сетиво. Загубили са го, докато са се катерили по стълбата на "най-... ". Ти ги осмисляш със своето искрено чувство към тях, за теб тези неща имат смисъл, докато за тях те са просто инструмент във зорът им за власт над другите.
Е, и това ще отмине. Само след 10 години те ще бъдат други, разочарованието ще ги помете, както е помитало всички които разчитат на външното. Което чезне като "цвета на тревата".

Не се заблуждавай, не давай да ти отнемат най-ценното което те нямат, със своята алчност и празнота. Концентрирай се да разбереш, какво се е случило с теб. Каква култура си възприел, че да загубиш очи за богатствата които имаш? Кое те заслепи да видиш здравето си, наличието на живи родители, това че може да си тук и сега на света не като най-ценното? Защо си вдел тази ценностна система, на скъпите коли и жени - не мислиш ли, че може би ти си за друга ценностна система - за една по-дълготрайна, една по-непреходна? Защо не може да видиш "грозотата си" като едно предимство пред "красотата" на имащите се за красиви - не цял живот ще обслужват образа си, че са красиви, и не ще го обслужат... а ти си свободен от такова робство! Въпросът е - можеш ли да употребиш времето си за нещо, което ще те осмисли като човек, ще донесе смисъл и на хората около теб? Ще озари живота ти, ще счупи оковите на представите ти, какъв трябва да си, какво е успеха, какво е щастието? Достатъчно нарциси имаме на света. Не мислиш ли?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ed0e4736a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Никога и през ум не ми е минавало да цивря за неща, които няма как да имам. Гледам да постигна максимума с това, което имам. И като се огледам с това мислене май съм от много щастливите хора. На красавците с мускулите и на направените мадами им се радвам на красотата, но отстрани. И никога не ми е минавало и през ум да бъда като тях. На богатите хора също се радвам много стига да не са някакви крадци и мафиоти.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3a6f3f287b
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

6.   Сега обърни поглед към:
- гладното, мърляво и пребито куче на ъгъла
- към вдовицата със 100лв пенсия, която продава подправки, за да си купи лекарства
- към децата, болни от нелечими болести, които няма да доживеят до 26
- към жертвите на войните
- към жените, пребити до смърт от мъжете си
- към гладните деца в страните от третия свят
(Има една снимка на едно умиращо дете, което един лешояд чака. Ако потърсиш - ще я намериш)
- към сираците в сиропиталищата

Ама хубаво ги разгледай тези хора. Много, много внимателно.
Те биха дали всичко да живеят твоя живот. За тях твоят живот е мечта.
Имаш младостта си, работа и родители.
Човече, имаш всичко! ВСИЧКО!

Сега се ритни в задника, благодари и се мотивирай, мамка му. Кой мислиш, че ще го направи вместо теб?

Пари се изкарват супер лесно. Да ти кажа ли откъде знам - изпитах го на собствен гръб.
Работех на половин щат, с дете съм, жена. И се усещах като теб. Едва си плащах сметките. Днес, една година по-късно имам месечен доход от около 3 хил долара.
Наскоро една нещастна жена ме пита: "На кой стана любовница? " Не вярват, не разбират.
А знаеш ли какво направих аз? Напуснах работа и инвестирах 70 цента в едно нещо, продадох го за 11 долара. Взех заем и инвестирах в по-скъпи неща. Продадох ги.
Ставам в 5 и не ставам от компютъра до 1 през нощта. Почивките са ми да вляза в този сайт, или да препрочитам една книга "Подсъзнанието може всичко". Действа ми винаги ободряващо. Всеки ден научавам нещо ново. И не си купувам дрехи, не ходя на фризьор и не се храня в скъпи ресторанти. Парите, които харча, харча за изживявания.
Остани скромен, но стани смел.
Остани човек, но се наритай в задника и се мотивирай!
Бъди благодарен за всичко, което имаш и просто си вземи успеха.
И тогава, момчето ми, си спомни онези лица, с които започнах. ТЕ имат нужда от нашия успех. Не да се състезаваме с инстаграм, а да успеем заради тях. Да имам 100 лв в джоба и да купя всички букетчета на бабата, да купя храна на кучето, да... ит. н. Не искам да казвам какво правя друго. Посвети се! Постави си цели. И действай.
Толкова е просто

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6bb93db22d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Всеки човек може да направи всичко каквото поиска за развитието си, стига да работи много в тази насока. 1. 72 м. са като цяло среден ръст за Бг, тоест нормална височина имаш! Относно работата, ами образовай се, отделяй пари за курсове, квалифицирай се и ще намериш много по-добра работа и среда. Не мога да разбера защо да не можеш да тренираш и да имаш стегнато тяло? С нормално хранене и тренировки тялото става доста стегнато. За косата не се тревожи, днес модата е бръснати глави, дори е секси!
Нямаш никакво оправдание за да не постигнеш всичко това, за него не се изискват много пари, и с нормална заплата може да го направиш! Само че забрави за мързела, давай смело и гони целите си!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: aafe25f262
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Проблемът е в главата ти, не във визията ти или в работата. Грешката ти е че се сравняваш с инфлуенсърите и вярваш на всичко дето виждаш в социалните мрежи. Тия хора дето изглеждат толкова вървежни и преуспели също имат комплекси (които умело крият) и живота им не е розов. Отдаваш прекалено много значение на разни повърхностни неща като скъпи коли и ресторанти и също толкова повърхностни жени. Нещастен си защото си мислиш че техния живот е кой знае какъв.
Първо седни да преосмислиш смисъла на живота. Щастието не се състои в това да притежаваш скъпи предмети и да водиш луксозен живот. Човек може да печели 100 хиляди евро годишно и да е нещастен, а може да има съвсем скромен бюджет и да е щастлив.
Ако не те удовлетворява живота, който водиш, промени го. Млад си още. Започни да учиш нещо за да имаш достъп до по-доходна работа. Ако не си харесваш тялото, с тренировка и правилен режим на хранене ще постигнеш чудесни рвзултати. Не е задължително да си висок 1. 90 за да се харесаш на жените. 1. 72 за мъж е нормален ръст, общо взето в Южна Европа е така. Да не говорим че в Бг жените са около 1. 65 повечето. И токове да си сложат пак няма да са по-високи от теб.
Във фитнеса където ходя има един мъжага, не по-висок от теб, дори по-нисък може да е. Плешив е, ходи с бръсната глава. Да речем да е на 35-38 години. Приятелката му е най-секси мацката в целия фитнес. Едно дупе, едни цици и едни крака... и жените я заглеждаме. Слагала си е филъри в лицето, ама с вкус и добре и стоят, не е прекалила.
Ти просто си се комплексирал за глупости. Постави си цели и се стреми към тях. Ако седиш и се тръшкаш няма нищо да постигнеш.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 12924c4a75
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

9.   Спокойно, авторке, представяща се за мъж! Има и за теб надежда, макар и да си киселячка! :) Просто се научи да гледаш положително на нещата и да се стремиш да развиваш своите най-силни полезни за теб и обществото качества! :)
Следващият път, когато те засърбят пръстите да скалъпваш подобни измислени теми, поне не споменавай, че въображаемият в мозъка ти герой мечтае за силиконища, защото това е най-идиотската женска самозаблуда и те издава лесно от кой пол си (малка е вероятността да си кисел мъж, изразяващ се като кисела злобарка, което също не е много за завиждане)! :)


Относно скъпите спортни коли, къщи и задоволителен живот без парични лишения, това е напълно постижимо и безплатно ще ти издам една рецепта как доказано работи вече при няколко мои познати, които чрез моите умения и труд станаха вече милионери, а сега и аз осъществявам същото за себе си. Имаш нужда само от следните неща:

- Далновидно мислене какво точно да работиш, така че да ти донесе добри и трайни доходи. Не бива да се залага на грандомания и да не е заради показност пред другите, а просто да вършиш нещо, което наистина ти допада, удовлетворява те и ще го правиш с желание. Трябва да те ръководи трезвата ти преценка и да не те разколебава хорското недоверие, че ще се справиш!

- Вяра и увереност в себе си, че ще успееш да се справиш, щом го желаеш силно. Зависи единствено от теб. Имай смели, но осъществими мечти!

- Любознателност, аналитично мислене и упоритост да придобиеш умения, чрез които да постигнеш набелязаната цел. Постоянно трябва да се учиш в избраната от теб област на развитие, за да даваш най-доброто от себе си!

- Старание, усърден труд и запасяване с много търпение, защото нещата не стават от днес за утре.

Ако си изиграеш картите правилно, за няколко години можеш да постигнеш бленуваните от теб (и от измисления герой в разказа ти) неща и начин на живот. Но без труд, вложен в правилната посока, няма как да стане. :) Вместо да даваш милиони за спортни коли, може ти да произвеждаш и продаваш на милионерите такива, за да имаш парички за себе си.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 22ac2bd916
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Намери си друга работа и почни да тренираш в свободното си време, а не да завиждаш. А този Скалата е плешив отдавна и само стероиди, страшен "красавец" и модел на подражание, повечето младежи, които тръгнат по неговия път ще си скапят вътрешните органи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0ead85882e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   И каква е тази работа, Н 6?

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fdbfb1251b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Нямаш си на представа как може да изглеждаш с мускули на твоята височина 1. 72 м. Ако изградиш солидна мускулна маса ще изглеждаш като чук. Да, може да го постигнеш и натурално без химия, ако тренираш здраво, ядеш както трябва и спиш. Твоят ръст е среден, а не нисък.
Но си търсиш оправдания, вместо да влезеш в залата.

Дуейн Джонсън - Скалата е яко на зоб и хормон на растежа. Неговата работа е това да изглежда добре. Като актьорско майсторство е кръгла 0, за това играе повечето в Екшън - филми. Освен това снимките в Инстраграм са преработени и направени на перфектна светлина.

И какво те кефи в тези силиконови кифли? Изкуствено надути гърди и устни. Това са жени без морал и ценности. Стават само да спиш с тях.
Ако толкова те привличат събери малко пари и отиди в Унгария, там е пълно с такива компаньонки.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 616e062575
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Никоога няма да имам жена модел или плеймейтка, със стегнат и силиконов бюст, малка талия.


Те тука много издиша тая тема...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4fe0afe4ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Хора какво му се обеснявате на тоя. Човече ти си една бедна душица за мен, не знам дали осъзнаваш ясно това което си написал. Бахти повърхностното мислене, за това си на тоя хал. Кармата дава на всеки това, което заслужава... Нещастник. Моля коментара ми да бъде публикуван...

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 393d5bdad3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Има процедури по присаждане на коса. Плати си и си присъди коса.
Не е нужно да си, като скалата. Важното е да не си с наднормено тегло понеже е вредно.
А ако искаш пари трябва да инвестираш и да работиш за себе си.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fd8f58ab58
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   До 12 от 6
Инвестиции в дигитални активи

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 73934a0997
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Отчаянието с нищо няма да ти помогне.

'Никога, няма, никога, няма. мникога.. '.. само това се чува от теб! Което е по-зле от всичко, което изброи!

Здрав ли си? Физически, психически? Ако 'ДА', нямаш нито едно оправдание да не се развиваш.

Започни нещо днес и след няколко години може да си богат/мускулест. Вечер вместо да си губиш времето тренирай или чети. Дори да е за 30 минути.

Но с оплакване и мързел няма как да има някакъв резултат, в каквото и да било. Дейставай.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: fe80b7dd92
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Не се притеснявай, авторе! Аз пък съм твърде емоционална, когато става дума за мъже. Освен това никога не съм работила нищо, чакам мъжът до мен дори да ме къпе. Също така обличам страховете си във вносни думички, за да се успокоявам, че съм добре, но вътрешно постоянно се терзая. Ти си добре, защото и аз съм добре! И двамата сме добре!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker