Toва за което мечтая - не е секс, а нещо друго което ме побърква до полуда !!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Toва за което мечтая - не е секс, а нещо друго което ме побърква до полуда !!!
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 4134 пъти
Моята тайна която искам да споделя, за мен лично не е проблемно нещо, а нещо много красиво. Има едно нещо, което ме побърква и това не е мисълта за секс - обожавам звукът от туптенето на човешкото сърце. Още от малка винаги се чувствах неловко, когато ставаше вапрос за нещо свързано със това. Когато пораснах всеки път когато гледах филм, където момчето притиска ръката на момичето към гърдите си и я пита усеща ли как бързо бие сърцето му се вълнувах толкова че превъртах този момент 10 пъти. Същото е и когато прочета подобна сцена в любовен роман.

Преди 2 години започнах да гледам клипове с аудио, на които хора записват сърцето си ( например след фитнес или физически натоварвания).

От 1 година имам регистрация вспециален саит за хората, които като мен харесват това. Сайтът е затворено общество и в него членуват над 3000 души от цял свят. Има форуми, в които всеки разказва за различни прежвявания - например как е слушал биенето на сърцето на любими човек докато е положил глава на гърдите му/ на гръдите и. Има много истории, анкети, дискусии, също аудио и видео файлове, картинки и всякакви свързани с това неща.

Никога не бих споделила тайната си, това е нещо много интимно. Според мен да споделиш звука на сърцето си с някой е нещо много лично и означава че този човек е много специален.

Нямам приятел свободна съм и мечтая да срещна правилното за мен момче. И това за което не спирам да мечтая е ако го срещна не как ще правя секс с него, а как ще се гушкаме сладко, как той ще ме притиска до себе си и аз, положила глава на гърдите му ще чувам всеки удар на сърцето му...

Може да ви звучи откачено, но аз намирам това за много успокояващо, вълнуващо, (някои го намират за възбуждащо също), романтично, усещане за човека до себе си, че е жив и е до теб. За мен звукът на сърцето е един уникален звук, показващ ни колко е уникален самият живот.

Имали ли сте свързано с това преживяване, чували ли сте как бие сърцето на любим човек (гадже, съпруг, съпруга, приятел, приятелка) докато го прегръщате? Харесвало ли ви е усещането?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 0960440437
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Странно ми се вижда чак такова значение да отдаваш на това, но ще ти разкажа една случка щом те кефи да четеш такива работи :) Преди години имах среща с бившия ми (вече) приятел, за която закъснях с около 20-тина минути, нещо наистина необичайно за мен, защото по принцип съм точна. Срещата беше у тях късно вечерта след 22ч. и беше в началото на връзката ни. Пристигнах аз и гледам- няма го (оставил беше отключено). След известно време се появи запъхтян и запотен, ходил нашият да ме търси, защото се притеснил, че закъснявам. Толкова силно ме прегърна и притисна към себе си, че усетих лудото туптене на сърцето му, много ми хареса този момент, няма да го забравя никога :)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 83c3b98b29
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто искаш да си влюбена,така 4е действай и намери този 4овек с който искаш такова преживяване не се оплитай много с драсканици по форумите :)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 943c4f5339
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Много интересен и готин фетиш! Наистина не бях чувал за него преди твоята история. Много е сладко и интимно наистина - като се опитам да погледна на нещата през твоите очи и да изпитам вълнението ти...

Да, слушал съм сърца - странно е, интересно е, може би извиква някакви несъзнателни спомени и асоциации с вътреутробното развитие, но никога не ми е било мания или някакво особено вълнение. Опитвал съм се на няколко пъти "да се прикача" към разни фетиши - ей-така от любопитство и за разнообразие (писинг, крака), но никога не ми се е получавало твърде...
Пожелавам ти успех и много приятни мигове!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8dbf2d2466
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора : до 1 - звучи наистина вълнуващо. Този интерес е един вид фетиш. Предполагам в българия има изклучително малко хора, на които това може да им харесва, но знам че не сам сама, защото хората в затворения сайт, в който членувам са хиляди и са от различни държави и споделят свои преживявания и опит във връзка с това. Има и наистина по вманиачени от мен. Но всички там в сайта са мног добри и мили, чувствам ги като истински приятели, макар че никога няма да се видим на живо. Споделянето и коментирането с тях е много приятно. По - голямата част от тях се срамуват да признаят за това пред който и да е, дори пред гаджетата им, защото се страхуват че ще бъдат сметнати за отклачалки.

Е, за мен не е странно, намирам го също за много секси :-))) В сайта *** също има хора които споделят за това и какво харесват в този тип преживяване. Може би е като цяло при по романтичните или пък страстните хора :-)))

Модератор - не е позволено да се правят рекламации на други сайтове

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 0a1843943c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мечтаеш за нещо съвсем нормално :)

Ето и моя разказ...

Първите ни срещи, сладката любов, която те кара все да се усмихваш като глупак... Той идваше всяка вечер, аз бях девствена и той ме изчакваше сама да си поискам и когато идваше само се гушкахме... Задрямвала съм, когато слушам сърцето му и сега е така... след секс, сърцето му бие до пръсване и няма нищо по-хубаво от това да знаеш, че ти си причината за тази сладка песен, която се разнася в гърдите му. Първо бие много силно, до пръсване, после малко по малко стихва и връща първоначалния си ритъм, онзи спокойния и тихия... тогава и двамата обикновено заспиваме, изтощени, задоволени и щастливи от това, че продължаваме да се обичаме все така...

Е първоначалното вълнение отмина, вече не се чуваме денонощно, но точно както се успокоява сърцето на човек, така и обичта с времето узрява, става спокойна и тиха, вечно жива с един нормален ритъм, който ти припомня, че си жив.

Понякога имаме скандали, кой ги няма, но те са сладки, защото само ни възпламеняват.
Сърцата ни се вълнуват от различни неща - страх, обич, стрес, преумора, притеснение... Но има един незабравим ритъм, който винаги отеква в нас, защото ни нашепва, че сме способни на любов.

Мисля си, че докато още разтуптявам така сърцето му, докато още усещам пулса му, докато се радвам на това - спокойна съм, че ме обича, че и аз го обичам и всичко друго губи смисъл...

Моите сърдечни поздрави и с пожелание да намериш своето момче, което да те кара да усещаш сърцето си някъде в гърлото, а после да се унасяш на гърдите му, заслушана в неговото..

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 510f89160b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ритъмът на сърцето, ритъмът на живота, тайната ти е много съкровена :) Една такава близост е сякаш по-интимна дори и от самия секс. Да споделиш с някой, своя билогичен часовник, да усетиш музиката на съществуването, е много красиво. Мечтите ти са много искрено невинни, и аз имам подобни мечти :) Чувстваш се добре, защото това туптене, ти напомня че живота е тук и сега, че нещата ги има. И когато се докоснеш до сърцето на друг, сякаш навлизаш в един друг свят. Незбаех че има цяло общество споделящо единни усещания. Но е нормално човек да се чуства добре щом чува, сърцето на своя близък, и обичан.

Всички сме били деца, и още като много много малки, сме всещали туптенето на сърцето на нашите майки. Което ни е носело едно спокойствие и една сигурност. А от там с израстването, това чувство остава. Би ли споделила, сайта. Ако имаш желание да си пишеш с някой :) мейла ми е *** или остави ти мейл.

Модератор - публикуването на лична информация (включително мейл-адреси, скайпове и фейсбуци) е забранено.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: dd5ea4e820
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сърцето е животоподдържащ орган и няма нищо общо с любовта, излез от средновековието :D А това, че ти харесва, няма лошо, но не го свързвай с чувствата на човека.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: fda08cf2b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Според мен този звук е много хубав, също звука от колата ми когато е хваща прекъсвача, също много се кефя на цветовете на дъгата /преди няколко дни видях една с 7те цвята/. Живота е готин и много неща харесвам в него но харесването не трябва да се превръща в мания.

Човек трябва да е уравновесен и да знае къде е разумната граница в това, а маниите, идолите и тем подобни са много вредни за една личност. Просто с нищо не трябва да се прекалява загубвайки здравия разум.

Наслаждавай се на живота разумно и умерено без да се вживяваш прекалено защото да не се окажи че захласнала се по една звезда си пропуснала да се насладиш на красивата луна и още куп красиви неща в живота :-)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: e69bc6b531
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Да, аз пък и на двете гаджета които имах (вече нямам) полагах глава до сърцето им, за да слушам ритъма. Наистина ми действа толкова успокояващо.. Не ме възбужда :D определено не, но ме успокоява да слушаш ритъма на нечие сърце. Романтично е и малко странно..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 0a1843943c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   до номер 7 и до тези, които са му сложили три звездички
Аман от невежи и задръстени хора.

Да сте чували нещо за енергийните центрове на човека и седемте основни чакри? Да сте чували за анахата? Да не говорим колко слепи и глупави и затворени са били хората през средновековието - да знаете, че науката нарича тези векове "тъмни", защото никакъв прогрес не е бил на лице...
След рухването на големите империи и налагането на крепостничество и абсолютната власт на църквата и монарха, е настъпила пълна тъмнина. Любовните романи не отразяват времето на средните векове, а времето на ренесанса, именно тогава, когато човекът се е пробудил отново към себе си и вътрешния си свят, когато е започнал да се чувства зле от наложената му демагогия.

Аман от тъпанари, които се изказват неподготвени и се мислят за много важни.

Сърдечната чакра е онзи център, който управлява чувствата. Сърцето (както казва Дийпак Чопра) е сетивно, интуитивно, то борави с информация, която е чужда на аналитичния мозък (и по-особено на дясното му полукълбо). сърцето е център на любов. При медитация, когато искаш да изпратиш любовта си на света, визуализираш как от сърцето ти струи светлина, а после усещаш как попиваш любовта на цялата вселена. Когато медитирам обичам да изпращам и приемам енергия чрез именно тази чакра, защото тя е която ме свързва със хората в материалния свят. Усещаш как гърдите ти се загряват, сърцето започва да бие по-силно и равномерно, чуваш го като ехо в себе си.
Да, сърцето е орган, чрез който може да се изпита възбуда. Възбуда, която те докарва до измерения на удоволствие, за които не подозираш, че съществуват. Това се случва в тантрическия секс. Там хората съсредоточават мислите си не върху това как сега ще я опъна тази, а единствено и само в чувствата си. Получава се сливане на фините телца и физическото удоволствие, което се изпитва по време на такъв акт е ненадминато по усещане. Най-опитната проститутка, най-умелата в оралната любов дама няма да докара мъжа си до такъв оргазъм, който може да се предизвика при тантра. Пълното сливан, споделянето на енергията на любовта дава на човек свобода - липсват всякакви табута, случват се неща, които и в порното и не можеш да видиш и всичко това е любов, а не похот.
Атила е загинал от прилив на адреналин именно по време на такъв секс, по време на оргазъм. Французите наричат секса "малка смърт" - за мъже, които не са овладели и опознали достатъчно себе си и собствения си организъм, наистина е животоопасно да правят такъв секс, защото границите на тестостерона удрят в тавана, адреналина преминава всякакви разумни граници, и накрая мускула не издържа, защото онова, което се намира вътре в този мускул, енергията, която го изгражда се опитва да достигне единение със всичкото, с Абсолюта.
И това, всичко това, защото именно сърцето е нещо основен контролен пункт на нашите чувства.

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8dbf2d2466
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От автора : Много сте мили ( с изключение на хейтърите ) на тях ще им кажа че не бих се отказала от този фетиш за нищо на света. Не бих си представила да имам връзка с някого, когото силно обичам и той да не споделя това с мен. Само мисълта за такива преживявание ускорява пулса ми до 150 :-))) За мен това е нещо като да разкриеш душата си, най-съкровените неща. Със сигурност удоволствието от едно такова красиво и дълбоко лично преживяване ще е невероятно!!!

До номер 6: виждам че много се интересуваш, но изглежда невъзможно да се свържеж с мен, защото сайтът не позволява да се оставят имейли, адреси или да се рекламират сайтове.
Мога да ти подскажа само да потърсиш сайта чрез търсачката, ще го намериш хартбийтплежър на английски и ще го намериш. Регистрирай се и се наслаждвай на интересни истории и файлове. Успех. :-)))

До номер 10 : Браво за интелектуалния начин на мислене, аз също съм чела по тези въпроси и съм съгласна с теб :-)))

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 74e1f1b7f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей, не мога да повярвам че попаднах на тази история... сякаш съм го писала аз! Аз съм само на 14 години, но от една година разбрах, че също много харесвам туптенето на човешкото сърце. Престраших се веднъж и споделих това на една приятелка, която смятах за близка. Щом го чу, тя веднага се отдръпна от мен на разстояние, загледа ме с широко отворени очи и извика: "Ти си луда! Откачалка, за лудницата си!". След което си тръгна. Оттогава не сме си говорили. Нямате представа колко тъжно и гадно ми стана, и в един период от време наистина мислех че щом харесвам това, значи наистина съм луда и нещо ми има... даже все още се притеснявам... Ще ми помогнете ли, обръщам се към авторката?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: e3fd88973e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   И бебетата се успокояват от майчиния ритъм на сърцето!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8dbf2d2466
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От авторката до 12- здравй мило момиче, мног се радвам че споделяш моя интерес. Съжалявам за отношението на тази твоя приятелка - всъщност мен ако питаш тя не ти е истинска приятелка, ако беше такава щеше да те разбере. Аз затова много се страхувам и никога не бих казала на никого, защото ме е страх от същата реакция. Нямам си приятел но ако срещна момчето на мечтите си дори и на него не бих казала истината - по - скоро бих се самоубила, отколкото да си призная и още повече на дълго и широко за това.

На вниманието на твоя интерес - ако си добре с англиския има сайт за всички нас от цял свят, който е затворено общество - можеж да четеш истории за това, има също аудио и видео файлове, снимки и картинки. В предната си публикация тук написах името на сайта, но администраторите са го изтрили, защото е против правилата на сподели.нет да се рекламират други сайтове, да се оставят имейли, скайпове и други. Затова ще те посъветвам, намери сайта в гугъл, потърси и ще го намериш рано или късно. Регистрирай се и ще намериш там много нови приятели от цял свят споделчщи нашия интерес. Ха ха, ние в сайта наричаме себе си за шега кардиофили :-)))

Не си сама!!!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 4de965c87a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   От №12 до авторката - аз намерих сайта още вчера, английският го знам като роден, какъвто всъщност ми е, понеже идвам от друга държава :) Вчера нямах време да седя на компютъра и не съм се регистрирала, но още утре ще се регистрирам. Не съм мислила че има някой, който също да харесва това, на никого не съм казала, като изключим бившата ми приятелка, която вече не дружи с мен. Явно се опасява, че ще я ухапя по врата :D Много се радвам, че намирам хора с този общ интерес :)

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 8dbf2d2466
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ще се радвам да се намерим в сайта :-)))

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 04f4644287
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Един човек ми постна тази история в коментар във Фейсбук. Много се вълнувах докато я четях и дори щях да се разплача. Най-интересното е, че именно сърцето на този човек искам да слушам как бие... :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 856a2231a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Какъв фетиш бе, аз не разбирам от такова и не знам какво е фетиш.
Това е с една дума романтично, също като разходка на плажа. Няма нищо странно в това.
Аз пък, честно да си кажа обичам думата "гушкане" и тая част от изречението ти "а как ще се гушкаме сладко" я прочетох над десет пъти :)
И ще се радвам ако намеря такова момиче като теб.
Да не обръща внимание на секса.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 47e506c157
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Нямам деца, но знам, че за една майка най-вълнуващото изживяване е, когато чуе сърцето на детето си за първи път и си пожелавам някой ден този прекрасен момент :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 8dbf2d2466
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   От авторката до 18: Много ми хареса кометарът ти, вероятно си много приятно и мило момче, нежно и чувствително, такова, каквото искам да срещна. Дано тази, която бъде с теб успее да те оцени :-))

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: c8500fed27
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   номер 18- благодаря ти авторке. Честно казано, позна. Такъв съм, какъвто ти предположи че съм.
Желая ти да срещнеш такова момче, каквото споменаваш, че искаш да имаш, та дори и по-добро :)

Аз пък от моя страна, няма да имам нищо напротив ако срещна момиче като теб-да обича да слуша туптенето на сърцето. Дори много ще се радвам ако открия такова момиче :) Ще е много романтично :)

А другите като не разбират от романтика, остави ги да си пишат глупавите коментари. :)

Любовта без романтика не е любов!

Като кебапче без кюфте и супа без фиде :D

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 8dbf2d2466
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   От авторката до 18: За първи път в живота си мога да кажа че срещам такова момче, за сажаление всички които познавам са много далеч от подобни неща. Извинявам се за недескретността, но на колко си години?

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 814a756c5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Номер 18: все още съм на 19г. Тая година правя 20г.
А ти? :) :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 8dbf2d2466
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   На 20 съм, след няколко месеца правя 21

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker