Съжалявате ли за нещо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121508)
 Любов и изневяра (29793)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21914)
 Семейство (6487)
 Здраве (9617)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3191)
 Образование (7318)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18600)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Съжалявате ли за нещо
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 748 пъти
Понеже идеята на този сайт е да разказва истории и да дава съвети, аз реших точно това да се опитаме да направим! Нека всеки който има желание и време да сподели нещо, за което съжалява, че е направил или не е направил в живота, или пък нещо, което му е променило живота по даден начин, независимо дали става въпрос за любов, семейство, реализация или кариера. Аз например съжалявам, че като ученик не бях по-комуникативен и отворен към хората. Може би затова сега имам сравнително малко приятели и още по-малко мили спомени. Чувствам живота си малко сив и скучен. Съжалявам и че не положих повече усилия да усвоя език, което е от огромно значение днес. А може би е трябвало и да давам повече внимание на партньорите си. И да, сега вече знам, че е трябвало, но уви. А вие?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3264de9ee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Общо взето има много малко неща, за които не съжалявам, представях си живота по друг начин, постоянно си го представях, съжалявам може би, че изгубих фокуса и избледня тази моя представа, съответно не е реализирана, а дори да бъде, ще бъда на 33-35, че за какво ми е тогава? !? Да не се отпускам да описвам за какво съжалявам, че админа няма да може да си плати базата.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: cdf6894a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   За нищо не съжалявам. Вярвам, че всичко, което ми се случава, трябва да ми се случи и има защо. Дори да не е най-приятното нещо.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: eb2a964b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   1. Съжалявам, че не знаех, че образованието в Австрия, Германия и други западни страни е безплатно, а вместо това завърших в България. А без престижно боразование си никой. А България е една долна проклета дупка. Но като млад не го знаех и това.
2. Съжалявам, че като по-млад се доверих на циганин/циганка. Това в 100% от случаите е грешка. И циганите в 100% от случаите причиняват вреда.
3. Съжалявам, за множеството разврат в живота ми. И за секса с омъжени жени, включително и двойно по-възрастни от мен жени на които налитах като невидял, както беше голяма мода тогава. Смятам, че това ми сложи проклятие върху мен. Осоено след като се скъса презерватива в една омъжена 44 годишна жена и свърших в нея, бъдейки на 25. От тогава ми тръгна на криво в живота.
4. Съжалявам, че като бях малък обичах да троша изоставени сгради и съборетини с чук, просто за тръпка и удоволствие. После разбрах, че пепелта която се вдига уврежда дробовете необратимо Но късно.
5. Съжалявам, че ходих при врачки. Че си играх с магии. Мисля, че това е второто нещо което ми сложи проклятие върху мен.
6. Съжалявам, че си правих тен на лицето, като концентрирах с огледало слънчева светлина върху него, без да знам, че удвоена от нормалното концентрация слънчева светлина така става опасна за здравето. И цялото ми лице стана в бенки и петна.
7. Съжалявам, че веднъж ходих при проститутка. Не знам защо го направих. Просто ми прищрака като минавах край нея на пътя. А бях малко над 20 години и не ми липсваха момичета. А тя беше циганка. Гнус ме е от мен самият заради това.
8. Съжалявам, че като студент свалях директорката на катедрата ми-омъжена лелка и то на работното и място, и тя трябваше да ми каже в прякт текст, че това е малко неуместно.
9. Съжалявам, че се държах като истински задник с момичетата които ме харесваха, защото знаех, че ме харесват. Като бях 20-на годишен бях страшно привлекателен, а нарочно се държах студено, надменно и глупаво с момичетата които ме харесваха и сваляха, без те най-малко да заслужават такова отношение от мен. Сега страшно искам да им се извивиня за това от преди 16-на години и да им се реванширам за тъпото ми отношение, но не мога да ги намеря.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3a3d669bee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   До този момент от моя живот за нищо не съжалявам. Допускала съм грешки, но благодарение на тях съм човека който съм днес. Тъй че не съжалявам, просто съм си взела поука да не допускам втори път същите грешки. А и мисля че няма никакъв смисъл да съжаляваш (освен ако не си сторил нещо ужасно).

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6c04c542ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Съжалявам, но от една страна не съм виновен. Съжалявам, че като малък като повечето ученици не обръщах внимание на ученето. Но и причината е, че съм си нямал и на идея колко тежко става след училище и колко гадни и нископлатени са работите. Сигурен съм, че ако тогава съм знаел за какво става на въпрос щях да съм много по-сериозен. Аз и без да си давам зор си изкарвах 5ци и 6ци, но ги изкарвах само за да ги имам, много от тях с преписване и т. н, а не с учене... така, че съм сигурен, че ако си бях седнал на задника и бях учил сега щях да съм много по-добре финансово. Главно за това съжалявам, но като си малък всеки ти казва "учи, учи", но никой не ти обяснява защо е толкова важно, а и аз съм от хората, които трябва да "видят за какво става на въпрос" за да разберат...

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 736c1a2f13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Понякога съжалявам за някои неща, но миналото не може да се промени, а от безкрайни съжаления полза няма. Никой не се е родил съвършен, по-добре е да мислиш за бъдещето.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2651e4526a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Съжалявам, че не мога да откажа помощ. През годините се съсипах, който имаше и в момента има нужда от помощ - помагам. Все за хората тичам, нищо не отказвам и пак накрая злоупотребяват с доверието ми.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f66d2d82b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Досега за нищо в живота си не съжалявам и знам че няма да съжалявам за нищо и в бъдеще! Тъй като всяко решение сама си го взимам и знам че е правилно ( в Божията помощ - моята интуиция! )! Много добре и пи хиляди пъти премислям последствията резултата и дейстаеам! Усещам точния момент и знам как кога и какво да направя! Горда съм със себе си и от нищо н м срам защото не съм допускала такива неща от които да ме е срам! И знапр е знам че ще е рака! Когато имам силно ж ламир за нещо го постигам случва се и не съжалявам а напротив съм щастлива! Въпреки здравословното ми състояние аз съм щастлива и уверена от и е себе си! И знам никой няма способността и възможността да обърка това е живота ми! Само мож да допринесе за още по голямо щастие от участието си в живота ми!
Амин!
Жена на 25

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 7ca03be377
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Съжалявам че в ученическите ми години не успях да се защитя от тежък тормоз и унижение от страна на съучениците ми вместо това се затворих в себе си от страх и спрях да контактувам дори с приятелите си.
Днес съм сама и нямам нито един приятел на който да споделя радост или тъга.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 674fd24354
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Най-много съжалявам сякаш за запознанствата си-било то в училище, университета или на работа-и в 3-те случая ме е яд за част от персоните, които съм познавал. А те са и преподаватели, и колеги и въобще... Изобщо най ме е яд за ония, които съм имал нещастието да познавам, просто защото сме се падали на едно място... Иначе това какво съм казал, направил или пък постъпил по някакъв начин, ми не съжалявам честно казано, не мога да се сетя-дори отначало да ми е било кофти за подобно нещо, впоследствие просто си отминава и... така, спирам да мисля за него в един момент! ...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker