Ах колко ми е хубаво, че влиза еврото - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Ах колко ми е хубаво, че влиза еврото
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 3075 пъти
Направо изпадам в екстаз като гледам рубладжиите на Копейкин как реват против еврото. “Не СмЕ гОтОви зА ЕвРоТо” - основната опорка на рубладжията Копейкин, който открито каза пред президента Радев, че евентуално след 20 години сме щели били да бъдем готови за еврото като сме ги настигнели европейците по доходи. След 20 години я камилата, я камиларят. В ЕС сме от 2007 и вече 15 години не ни стигат да излезем от дъното на най-бедна държава в ЕС, все догонваме някакъв европейски доход. Стига толкова. Чехия влязоха много след нас в ЕС, а след месец приемат еврото, а ние още седим и чакаме. Е, 24-та е наш ред и позитивите са много повече от потенциалните негативи. Време е да заемем позиция - твърдо с ЕС, твърдо ЗА еврото, защото другото е както направиха англичаните - Брекзит и запазване на паунда, но България не е УК и това означава катастрофа и присъеденяване към Евразия - мечтата на ДПС и рубладжиите. Копейкин е българският Фараж. Неговата цел е Булекзит и после ще се покрие като съсел.
Още повече сме вързани с борд към еврото и негативите на инфлацията отдавна сме ги усетили. Ако не бяхме вързани с борд и изобщо не бяхме част от ЕС, същата съдба ни очакваше като южните ни съседи - турците. Всъщност, това е причината инфлацията да е толкова ниска в момента в България - представете си ако левът беше развързан от еврото преди 2020 - щеше да цари глад и мизерия в момента също като в Турция. Ах, колко ми е хубаво като ги гледам как цвърчат на умряло рубладжиите - кучетата си лаят керванът си върви и еврото ще влезе 2024 :)
А и който си има бизнес и имоти - го боли дали ще си взема парите в евро или левове. Те и сега цените на имотите са в евро.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 59

преди: 1 година, 4 месеца
hash: edec752f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   На теб може и да ти е хубаво да се чешеш с голям вибратор, но нас какво ни интересува това?
И преди да лъжеш си провери фактите, например кога Чехия е влязла в ЕС.
Не е важно дали ти искаш еврото важно е колко много българи не го искаме.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 737fa5bec7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Браво, изкара надницата на Шорош. Сега можеш да се похвалиш на шефчето от НПО-то, че набирате поддръжници.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 88bb168b9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Приемането на еврото ще гарантира глад и мизерия, заробване и немотия поколения напред. Присъединяването към еврозоната развързва ръцете на недобросъвестни политици да взимат огромни заеми. Засега борда ограничава това, действа като "усмирителна риза".

Погледнете Debt to GDP ratio при европейските страни - България е сред страните с най-ниски стойности, което е добре. Привидното благополучие на много западни държави се дължи на огромни заеми.

Ако приемем еврото, ще задлъжнеем за поколения напред. За изплащането на тези заеми ще трябва да се намалят парите за образование и здравеопазване например. Болниците ще западнат още повече. Няма да има пари за лекарства, детски градини, детски площадки и качествено образование. Естествения прираст ще намелее още повече, да не говорим че вече сме сред най-бързо изчезващите нации в света. Малкото останали тук или ще избягат, или няма да могат да си позволят да имат поколение.

Еврото е гибел за България.

Евро можем да имаме, когато икономиката ни догони производителността на основните ни търговски партньори в Европа. Тогава вече еврото ще работи ЗА нас, а не ПРОТИВ нас.

Моментът още не е дошъл, може и никога да не дойде. НО НЕ Е СЕГА.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5a6791c7e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Те в шенген не ни искат, ти евро.. иначе и аз предпочитам да влезем в евро зоната, нищо, че тази тема е провокация. Писна ми да изкарвам 1000 лева, а в Гърция това да са 500 евро. И не само. Покупки на дрехи от чужбина и т. н. Ако оставаме в ЕС, много по-добре е да приемем еврото. Трябваше това да се е случило много по-рано.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 17dc13890e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Не, пич, няма да влезе. Това е просто поредната дъвка, за да се преструват някои партии, че правят нещо. Ще видиш как ще си извъртят задниците много скоро. Аз пък се радвам, че отново не ни приеха в Шенген. Браво, на холандците, все още има реалисти, а не фантазьори, които да ни хвалят колко сме добре. Тук е по-зле от Албания. Щом една бразилка, с която си пишем, за да си упражнявам португалския ме пита какво още правя в тази държава от третия свят. Смятай каква слава имаме сред чужденците. А ти ако искаш живей с розовите очилца и се радвай, че Илън Мъск е споделил снимка на България ;D :D :D. Прост народ, слаба държава.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9de74981f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

6.   И аз съм за еврото. А това, че на Копейкин не му оттърва да сме на евро, понеже ще му спрат копейките, още повече ме кара да съм ЗА еврото.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: aa91bbb55d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Бедна държава с Евро няма! Големи икономики в ЕС са имали проблеми при въвеждането му, но пък по-малки държави се е случвало да нямат никакви ядове и дори когато са си обменили парите и след превалутирането се е оказало, че хората са имали повече пари - за справка Естония, Литва, Латвия, Словения, Словакия. Дори и заплатите им са доста по-високи от нашите. Какви хартиики са ти в портфейла няма никакво значение ако можеш или не можеш да си купиш дадено нещо с тях. Тия мантри за лев и Евро са малко глупави. Великобритания не си е сменила валутата, не защото е имала проблеми, а защото не е искала. Все пак тяхната валута си е била доста по-скъпа от Еврото.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 01c2f7ae03
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Мили боже! Вие толкова ли сте прости, че желаете това Евро! За какво ви е, знаете ли още колко хора ще останат безработни, а колко чейндж бюра ще затворят и частни бизнеси? Сега има много инфлация, когато влезе еврото, ще скочи още! От друга страна още нещо българско ще затрият! Нима плюсовете са повече от минусите според вас? И какво общо има рубладжииството с нашите левове, съвсем изперкахте, ей! Грам мозък в главата си нямате, за да направите някакви логически свръзки! Хората искат да се махат в други европейски държави, вие искате да влизате! Само политиците на горни позиции ще имат полза, защото ще крадат от европроектите без дори да обменят валутата си след това! Като си искаш толкова много тъпото евро се изнасяй от тука и си плащай с евро в една проста Германия и т'ва е!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 01c2f7ae03
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Ясно е, че този европейски доход за приемане на еврото го нямаме, защото тук ще настъпи такъв глад, че не можете да си представите само! Абсурд да го приемем, 80-90% от хората, които познавам са против еврото и ако се организира референдум няма да им се получат плановете на егоистичните политици! Живеем в демократична държава и тук по-важните въпроси, като този, трябва да се определят чрез референдум! Защо тогава се наричаме ДЕМОНкрация, като всъщност сме една АВТОкрация?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f4eb9e8118
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

10.   Като цяло, от еврото ще облажат банкстерите, политиците и олигарсите. Обикновеният човек ще плати сметката....

Еврозоната значи достъп до лесни заеми (които после ще тежат на нас), които ще пълнят гушите на гореизброените. Еврозоната значи и, че колосалните дългове на Гърция, Италия, Испания и Франция стават и наши дългове, щото като спрат скоро да могат да ги обслужват (както веднъж се случи с Гърция), ще си ги поделим останалите от Еврозоната.... пълна лъжа е, че приемането на еврото ще донесе сериозни инвестиции. Там има много по-важни фактори, които влият, валутата е назад в критериите.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4191d2c3c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

11.   Грам понятие нямаш от икономика, нито пък си информиран за нещата които стават в ЕС.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d84555f33d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

12.   2, на автора едва ли да му плащат, ама на копейкин му със сигурност.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d84555f33d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   За нас няма абсолютно никакво значение дали сме на евро, защото практически и сега сме на евро, просто умножаваме сумите по 2. Това за заеми, дългове и тема подобни ще ги има д и без евро. Единствената разлика е, че няма да се занимаваме да обменяме, като ходим в чужбина.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 12d57cef78
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   То е ясно, че бг тарикатите ще се възползват от еврото да прецакат останалите (визирам банкери и производители/търговци), но никой не отказва субсидиите за развитие на икономиката, нали?!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c3655b7c90
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Нали се сещаш, че като влезнем в еврото, ако нещо струва 1 лев, то ще струва 1 евро. А 1 евро е 2 лева някъде. Тоест всичко ще поскъпне.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: aed28b8fe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Нали знаеш " Англия ще загуби силите си, когато загуби колониите си". Далече съм от мисълта, че разбираш какво е България на геополитическата карта, но със сигурност съм в десетката, че си абсолютен профан. ;) Светът се управлява или с диктатура, или с демагогия - Буров! Така пе можеш да се хванеш за палците и да приемеш, пе не за Копейкин, а за 90 % от народа няма полза от Еврото. Е, ъо и не е сигурно, че Копейкин е финансиран от Русия, ама има тъпаци да си вярват. Ти явно и популизъм не знаеш какво е, смешник. Костадинов си взима парата от Западни лобита.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f326fd90cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Авторът,
Имах предвид Хърватия вместо Чехия.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3501420a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   До номер 1
Що не вземеш да махнеш това множествено число в коментара си? Това, че теб не те кефи нещо, не означава, че трябва да намесваш с множествено число и други хора, като например "искаМЕ" или "НАС какво Ни интересува". Ми мен пък ме интересува, но не бих наложила мнението си и на останалите, както правиш ти. Плюс това не виждам нищо грешно във фактите на автора, май ти трябва да си провериш заяждането преди да го сееш по сайтовете, когато нещо не ти е угодно.
И понеже номер 8 се е взел за супер умен, нека му напомня, че "простата" Германия е една от най-развитите държави в ЕС и там хората изкарват сигурно три пъти колкото неговата заплата. Пък като на него или номер 1 не им харесва еврото, да си търсят лесното с рублите и "умната" Русия. Копейкин ще им бъде помощник!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e9c2d0cd9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

19.   Автора е типичен избирател на Демократична Украйна. Сектант, който си дрънка глупости и си въобразява, че е венеца на сътворението, а реално е точно обратното. А знанията му по икономика и финанси са за без коментар

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 069f5bb2e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Тебе какво ТОЧНО те топли това че ще имаш евро в джоба, вместо левчета, искам да разбера? Сериозно питам! Ей, така да ти видим икономическите познания

Но. 2 ме искрено ме разсмя. Аман от инфантилни тролчета, дето за 1 евро на ден пишат глупости наляво и надясно. 2 левчета да бяха... по добре.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5ac3f41ceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Чехия влиза в ЕС през 2004, България 2007- ако това според теб означава: "Чехия влязоха много след нас в ЕС". Разбира се, това напълно кореспондира с нивото на познание и мислене на автора.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 26500b8778
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Еврото би било добра новина за България - най-вече заради по-лесният достъп до капитал. Другото е, че нямам доверие на БНБ - ЕЦБ пипа доста по-сериозно при банковите регулации. Само като си спомня, че оня плешив лъжец Каримански за малко да стане шеф на БНБ и ми става лошо.

Еврото не искат само разни болни русофили дето само като чуят "путин" и по команда свалят гащи, навеждат се и разтварят бузки.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1c2ce993f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Беше ли ти пак така хубаво, като падаше комунизмът и идваше Костов? Като си заминаваше Костов, а идваше Баце(поредния месия) на негово място? Като ни приемаха в ЕС с очакванията в теб, че на България ще и изравнят стандарта с останалата част на ЕС, както и редът в държавата? Вземи си обезболяващо поне тоя път. Това е България все пак.


Чорбаджията на курникът

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f326fd90cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   21 от Автора
Ясно се поправих от Чехия на Хърватия в коментарите. Ти за лапсус чувал ли си? Или давай да нападаме източника на информация и да го дискредитираме вместо самите аргументи. Ad hominem в разцвета си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9de74981f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   16, това, че мнението му не е като твоето, не означава, че е профан. Личните напдаки не са аргумент. Пише го в точка 3 на правилата, ама модератора не го гледа.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: dbfb30dc96
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Това последното за сваляне на гащи и разтваряне на бузи, заедно с цинизмите и определенията са си направо в разрез с общите условия на сайта! Доста често се допуска всяване на омраза, разделение и незачитане на различно мнение чрез формата на дискриминация и обиди. Не знам колко хора са администраторите на сайта, проверява ли се съдържанието от всеки, което се качва тук, но все пак е добре, че сайта все още съществува.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3501420a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Номер 1 и номер 8 да не се правят на големите "умници", щото са далеч от истината! Според н. 8 Германия била "проста", ама там ходят супер много българи, а германците изкарват три пъти сигурно повече пари от номер 8. А пък н. 1 да спре с добавянето на множествено число, защото не всички искаМЕ да го слушаМЕ.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3501420a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   19, а ти си избирател на Демократична Русия.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3501420a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

29.   А така, русофилчетата показаха истинските си маски, макар и анонимно в сайта. Много им дотежа за това евро и веднага почнаха да нападат автора. Естествено, нормално е да са толкова настръхнали, при положение, че вместо рубли, се избира еврото. Според "умникът" номер 8, Германия била "проста", ама там германците изкарват поне три пъти повече пари от него, подценяващ една от най-развитите държави в ЕС, където сигурно кракът му не е стъпвал и няма и да стъпи. Номер 1, пък няма изречение в коментара си, където да не завършва на множествено число нещо с "Ме"., като "искаМЕ", "Не се интересуваМЕ". Причислява всички хора към своето мнение, типично по русофилски. 20-ти номер е написал супер неграмотно коментара си, но пък изявява претенции за еврото... а номер 19 се представя за великия "икономически финансист", знаещ всичко. Има ли смисъл да изреждам още русофилски мнения, или тези са достатъчни? Има и още "философи", изявяващи се за добре запознати, но са твърде далеч от тази своя преценка.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e059e66478
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Пич много си зле ориентиран. Ама типично за родните ни русофоби... Както и преди съм писал за тях, липсват им първите 7 години, какво да говорим повече...

Хората искат български лев, значи са русофили. Може да има някакъв смисъл в твоята глава, но пробвай да го прочетеш няколко пъти, може пък да те осени нещо... Ако искаш, ползвай и речник, знам че на такива като теб им е беден...

Иначе аз лично съм за референдум, това е сериозен избор. НО няма да го направят. Дутото Тиквата и Кирчо са им казали какво да правят. Според мен няма как да няма връзка с войната и плановете да ни вкарат в нея... Иначе ЕС можеше да ни държи в чакалнята... както сега не ни пускат в Шенген...

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: edec752f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

31.   До 29 от 1
Ние сме, много сме, но какво ни е русофилското неразбрах? Че си искаме българския лев, било русофилство!? ! Искаме си Българския лев, Русия или Украйна въобще не ни интересуват!!!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3501420a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   31, първо пише се "не разбрах", с разстояние, искаш българския лев, но първо го използвай за да продължиш образованието си още от 4-ти клас. Много добре им стана ясно на всички русофилчета какво имам предвид, така че нека не се правят на много ударени. И предлагам номер 30 да не се изявява с "прекрасен", "богат" речник, защото е в заблуда и реално няма нищо общо. Тук в сайта може да искате българския лев, но действително си искате рублите. На такива им викам "кухи русофили", защото нямат смелост да си признаят какви са, макар и анонимно.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3501420a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   31, ето това е русофилство, да причисляваш всички хора по твоето мнение. С това множествено число "искаМЕ, "НИ интересуват", това е типично държание по русофилски. Проблемът не е българският лев, а грамотността, която е видно, че ти не притежаваш в коментара си, "не разбрах"

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f326fd90cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

34.   От Автора към 30,
Моля без “пич”. Зле ориентираният си ти, защото явно не знаеш, че Всяка държава, която влиза в ЕС се съгласява рано или късно да влезе и еврозоната, което означава да се откаже от националната си валута. Това е задължение, а не цирк по желание. Единствено Дания е изключение. И доста държави го направиха. Време и България да го направи - а на Копейкин не му пука за българския лев - това е параван за да прокара руските геополитически интереси, защото неприемане на еврото означава напускане на ЕС както направиха англичаните уж за да си запазят паунда. Е, това не може да стане веднага, но първата стъпка към Булекзит е забавяне на приемане на еврото с 20 години напред както открито го заяви пред Радев. Жалко е, че не четете между редовете и му се връзвате ма евтините манипулации, че искаш да запази лева.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 88b75eb974
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Унгария, Чехия, Полша, Швеция, че дори и Румъния също са извън еврозоната и поне засега нямат намерение да влизат, нищо, че уж са задължени.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: fd06b5ec84
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Единствения плюс ще е ако се вдигнат и доходите ни в евро, защото тогава ще може да си купуваме по-лесно маркови стоки от чужбина на които цените са в долари и в евро. Това ще е хубаво, но трудно ще се случва и ще отнеме много време ако изобщо стане. Аз друг възможен плюс не виждам от еврото.
Ще трябва да плащаме по-високи сметки и храна като го въведат.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1f5f92994c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Честито, преди малко отрязаха България за Шенген. Очакваше се. Твърде бързо, рязко и бурно стана повдигането на въпросът. И са си казали от Шенген, я да видим що за животно беше това България, че не я знаем. И като са разгледали по улиците са се хванали за главите. Ми то само остригани като за влизане в казарма ганчовци, с кафеникава кожа с бради и маратонки и примитивни физиономии. И веднага с България постъпиха като Ферари по отнашение на Бг мутрите-отказва да им продава коли, за да не им принизяват престижът на марката, за което я няма марката в България. Дано да не изхвърлят България от ЕС само след тази случайно провокирана "ревизия", че да бе мирно седяло, не би чудо видяло.


Чорбаджията на курникът

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: edec752f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Чорбаджи, на тебе пък за какво ти е Шенген? Какво те топли теб дали щели да ни приемат, аз се радвам, че не ни приемат, не искам да съм с тях в един кюп, докато ме държат икономически по ниско от европейска метачка и специално за България произвеждат по ниско качество стоки, в нутела за България слагали по малко лешник и т. н.
До 38 еврото не ти гарантира вдигане на доход, единственото което ти гарантира еврото е че ще освободиш управниците ни, на които никой българин няма доверие, да теглят заеми и да забатачват България. После ще се наложи както стана с Гърция да разпродаваме за да плащаме лихви, ако не знаеш гърците продадоха острови и пристанище Пиреос за да плащат кредитите на държавата си.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3501420a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   40, като еврото гарантира вдигане на доходи и т. н, да видим как ще си с рублите, може с тях да ти е по-лесно!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: edec752f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   До 41 предлагаш да приемаме рублата ли? И за рубла съм твърдо против, държа да си имаме НАША валута, а именно лев.
Това че хора като теб са обърнали оголените си задници да ги такова евроатлантизма, не означава че такива като мен са русофили, не може ли миниатюрният ти сив материал да осъзнае че може да съществуват и българофили. За мен Америнанците, Руснаците и западно европейците са на едно ниво, еднакво не ги уважавам, тача си България!

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8b7f5d7de8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Има известни рискове от приемането на еврото. Факт.
Но в момента поддържането на валутния борд е на загуба. Грубо за 4-5 години губим по милиард, защото толкова голям валутен резерв просто няма в какво да се инвестира. А голям валутен резерв поддържаме заради борда.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3501420a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   42, айде, айде, знам ги аз такива като теб, дето анонимно не им стиска да се определят какви са и казват, че си "тачат" България. Такива номера са ми напълно ясни, не се прави на ударен, защото определено не ти се получава. Аз не се крия като мишка, както правиш ти, а категорично затвърждавам, че съм ЗА еврото. Пък, че ти си за рублата си, ама нямаш достатъчно смелост да си го признаеш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: dfcbc97731
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   До Номер 44, този 42 е от ония неутралните с руските знамена по площадите с доктор Копейкин.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3501420a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Номер 42 да не се прави на много "неутрален" българофил, защото определено не е такъв! Анонимно го е страх да си покаже самоличността, но действително ходи с руските знамена и гласува за Копейкин.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: edec752f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   Вижте това видео в ютуб:
Краят на Еврозоната и Капитализма - Виктор Папазов

Ако не ви се гледа цялото вижте само от 66 до 68 минута какво ви казва човека за лева.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1387cbe857
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   Ах, колко ми е хубаво, че ЕС ще се разпадне преди да приемем еврото! Доларджиите ще реват, ще обвиняват Русия за това, че Унгария се кара с Брюксел, Германия, Холандия и Австрия са се счепкали с четвърта държава, а на Полша ѝ се е приискало СССР да се върне. Такъв купон ще даря тогава, че съседите ще питат да не съм спечелил от тотото. А аз ще отговоря - не, просто едни продажници току-що си купиха фабрика на девети септември! И понеже съм интелектуалец, купонът ще включва основно класическа музика. Вивалди, Бах, Моцарт, Лист, Вебер - приятели мои, скоро идва вашето време!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 776336a074
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

50.   Жалко, че ние зрелите нормални от мнозинството не го искаме. И хубавото е, че най-накрая хърватите ще го гризнат дръвцето с еврото. Много искаха да се правят на австро-унгарски наследници, сега ще имат възможност да се правят на такива, но гладни. За пореден път се убеждавам, че Сърбия е една от най-адекватните държави по отношение на геополитиката. А ние винаги сме от лузърската страна, на вечните губещи.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3501420a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

51.   50, няма да ти навреди да си купиш едни хапове! Сърбия е БЕДНА именно, защото е за ръка с Русия. Хърватите, които ти нареждаш не може на малкия им пръст да стъпим! Мисли преди да пишеш, или поне си взимай дозата правилно!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 63e238e8b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   Някои сме били потърпевши от влизането на еврото в други държави, където сме емигрирали. Потърпевши бяха всички граждани. Всичко се закръгляше нагоре и редовите разходи на човек за храна скочиха от порядъка на 150-160 евро на месец. Отделно за други разходи -също.
Като ти набъбнат сметките, ще ти замръзне ехидната усмивчицс Авторе. Това добре го запомни.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2857a1f371
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

53.   Какво ще гризнат като в Словакия, която е с Евро столицата им Братислава привлича много повече международни компании от колкото Прага и Будапеща, които са с крони и форинти съответно. И заплатите в Братислава са почти изравнение с тези в Прага при доста по-ниски наеми.

 
  ...

1-50 от 59
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker