Как да кажа на родителите ми, че съм бременна на 16? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как да кажа на родителите ми, че съм бременна на 16?
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 2428 пъти
Здравейте, пише ви момиче на 16 години. Изпаднах в ужасна ситуация и просто пиша тази тема, треперейки от ужас. Преди една седмица реших да си направя тест за бременност и на него излязоха две чертички... положителен. Когато го видях просто се втрещих и изпаднах в ужас! Ако кажа на майка ми, не ми се мисли как ще реагира, а да не говорим пък за баща ми! Моля ви, дайде ми съвет какво да правя, как да им съобщя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 57

преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2fe4884cd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Моме, то от тест бременна не се става има си предистория този "ужас". Обсъди случая със съучастника си в създаването на бебе, решете какво ще правите и двамата се явете пред родителите, това с бебетата е отговорност поне на двама души и затова двамата трябва да я понесат.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 78db71e5a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Щом тестът е положителен... събираш смелост и им казваш. Колкото повече отлагаш, по-зле ще става и в един момент няма да можеш да го скриеш, а ще е късно за аборт. Така, че нямаш голям избор. А и колкото по-рано реагираш, толкова по-голям шанс имаш да се разминеш с по-малко проблеми. Най-вероятно вашите ке настояват за аборт, но едно е в началото на 2 месец, друго е в края на 3. И в двата случая ще си много стресирана и сигурно с години ще имаш емоционални травми, но поне физически е по-леко, а и съвсем в началото може да се направи дори аборт с лекарства, което съгла си се, не е като класическия, с упойката и т. н.
Така, че щом си решила, че на 16 си готова да правиш секс, е значи си достатъчно голяма и да си понесеш последиците от грешката си.
Време е да пораснеш и да се изплавиш пред реалността. Не е нещо, което ей така ще се оправи от самосебе си.
Нямаш време да се мотаеш, в крайна сметка рано или късно ще ти проличи и ще стане много по-лошо.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7c4f856ff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Мило младо момиче! Да си мислила като си се натискала! То всяко действие и решение си имат последствия! Щом те е страх от това как ще реагират твоите родители значи са били против това да се ебеш! Евала! З села си че правиш нещо грешно но въпреки това си го направила! И с га живота те налазва! Ами щом с имаш за толкова голяма да се ебеш сега бъди също толкова голяма да поемеш отговорност за постъпката си! Защо трябва чуждите хора да мислят за твоите грешки? Ами мисли си сама както сама си взела решението да се ебеш толкова невръстна! " Който каквото посее такова ще пожъне "! Поеми си отговорността ама си правиш да пораснеш по бързо и да ме се насладиш на свободата и безгрижието които ти доставят тийн годините!
А направиш ли скришом аборт - Ами най жестокия грях! Да убиеш един живот с който Всевишният те е дарил!
Късмет! И умната!
Жена на 25

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 492c59161a
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

4.   Мислех да те нахраня солидно, ама нема смисъл.

То моето поколение беха наркомани, пияници и коври, па за вашето не ми се мисли.

Хубаво поне, че след 20-30 години тая държава ще е част от Турция и турците ще ни постегнат малко.

Та по въпроса - ходи в некоя клиника да направиш аборт и може да "пропуснеш" разговора с вашите. Питай некоя твоя приятелка как става - гаранция не си единствената с тоя проблем в обкръжението си.

И следващия път като се видите с приятеля си - кажи му да си слага презерватив, ако не иска да изплаща издръжки. Един мой приятел така на 20 е направил дете и вече 16 години изплаща издръжки и работи залудо.

Ама де да можеше и акъл да се вкарва толкоз лесно, колкото оная работа...

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a007ff7f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Авторке-не се страхувай, просто отиваш и им казваш, случило се е вече, важното е да не си съсипваш живота на тая възраст-има милиони жени по света, които са направили и по няколко аборта. Коментар н. 3-подписан уж от някаква жена на 25, отдалеч намирисва на кифлоприземителя, който промотира навсякъде из сайтовете, че трябва да има раждаемост на макс, тоест жената на 25г. най-вероятно е стария ерген на 45г.
Авторке-просто бъди силна и не се отчайвай, не допускай разни фанатизирани релиогиозни типове да ти внушават как аборта бил грях. В зародиша-НЯМА ВСЕ ОЩЕ Душа.
Тялото без Душа-не е живо, няма как да убиеш нещо, което не е живо. Възползвай се от шанса, че не живееш в страна, в която абортите са забранени и не си принудена насила да раждаш.
Млада си, още си дете, не си съсипвай живота! Самата ти си още дете, няма как да се грижиш за още 1 дете или да го даваш за осиновяване в някое сиропиталище. Сипропиталищата са пълни с изоставени деца.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c7a7a1c087
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Историята ми мирише на фалшива. Ако реално 16-годишно момиче е бременно, няма да е толкова опростена и кратко написана клетата й съдба... Щеше наистина да си личи, че страда, разкайва се, да сподели за приятеля си, как го правят, кога според нея е забременяла и всичко да е описа подробно от-до.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3aaf9347f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Хора, не е нужно да сте толкова злобни! Няма да ви струва пари.
Съветът ми е, да кажеш на майка си и да не губиш време. Впрочем, направи още един тест, като изпълниш инструкциите правилно.
Стискам палци!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1ce4f69314
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Не чети коментарите тук, а посети училищния психолог и обсъди въпроса с него.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d2f51b64bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Събираш смелост и казваш на вашите. Нека родителите на големият ебач платят половината сума за аборта. Следващият път, преди да се натискаш с някого, помислете за контрацепция.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c351ba391a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Успокой се и първо не допускай негативни мисли и емоции, няма смисъл от такива и освен това вредиш много на себе си и на детето с това.
Не давай на хората да ти говорят глупости. Кажи на родителите си, те трябва да те разберат, бъди открита и смела, говори и с приятеля ти,
най-важно е ти самата да се настроиш положително и да се успокоиш. Това е повод за радост и дар от Господ, трябва да се смириш и да го приемеш, разбери че това е голяма радост, едно от най-великите нещата, които човек изживява, а също и голяма отговорност.
Когато човек има дете всичко се променя и то ще е към по-добро за самата теб, без значение какви планове си имала или очаквания от живота, това ще те направи много по-силна и ще те изгради много повече от всичко останало.
Това е дар от Господ, в теб има едно малко създание, което ще те гледа в очите и ще те обича от цялото си сърце и ще ти донесе толкова щастие. В никакъв случай дори и не помисляй за аборт, от момента на зачеването в теб има жива душа,
аборта е убийство и то на собственото си дете, това е много голям грях и много глупава и жалка постъпка.
Прегръщам те, бъди смела и непоколебима, всичко ще се нареди по-най добрия начин.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a6fc873061
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

13.   Имах съученичка, която роди на 16, не беше от малцинствата. Но мъжът беше по-голям улегнал, пое отговорност, ожени се е за момичето. Продължи образованието в индивидуално заради бебето. До колкото знам вече имат и второ детенце. След това завърши някаква филология и сега работи като учителка. Какво да ти кажа друго за нея, щастлива жена е. Личи от всякъде, че мъжът й я гледа като писано яйце. А тези от класа ни който се подиграваха и й предричаха най-лоши неща още търсят принца.Тя на 34 вече е изпълнила мисията си на жена, децата вече са големи, остава й само да се наслаждава на живота, защото знам че работи само за удоволствие. Учителската професия беше нейна мечта още от ученичка. Не винаги е лошо да родиш млад. Сега се шегуваме с бивши съученички, че скоро може да стане баба и да я запишем на конкурса "Мис Баба" Та добре го обмисли преди аборта. Не винаги става така, както черногледите влъхви предричат.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a53b609515
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Момичето, аз имам дъщеря на 15 и съм й казала, че ако не дай боже забременее искам да ми каже, за да вземем мерки навреме. Няма какво да й крещя и да се вайкам, щом бременността е вече факт. Важното е да се махне плода навреме. Абортът НЕ Е грях! Абортът е право на избор дали да съсипеш своя живот и живота на детето, ако то не е желано, или да поправиш грешката си овреме!
Затова кажи на майка ти. Една майка винаги мисли в интерес ба детето си, така че дори да се поядоса ще ти помогне да вземеш правилното решение.
Бъди смела и не се страхувай. Не отлагай. Успех.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ea9ad14147
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Прочети номер 13.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: fa3f71ff43
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Не им казвай нищо, те сами ще разберат, а след 9 месеца ще видят и резултата. Споко, 16 са перфектни за раждане.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 99c0a608c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   А бащата на детето какво мисли? В тази работа сте двамата заедно. Направи още 1-2 теста, ако и те са положителни, говорете и двамата с родителите си. Няма как да избегнеш този разговор с майка си... Кажи и на неговата майка да знае... А и ти добре си помисли- искаш ли да имаш дете, защо не си правила секс с презерватив. Има и противозачатъчни хапчета, кои то се вземат до 48 часа след половия акт и пазят Има всяка информация в интернет. Като сте решили да правите секс, първо се ограмотете. Това е момиче- да си знаеш от сега, винаги го отнасят жените и да внимаваш занапред...

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 04644b46b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   От авторката до номер 7
Историята ми изобщо не е фейк и дори и представа си нямаш как по цял ден рева и се разкайвам за това, защото самата аз разбирам, че съм направила огромна грешка. На приятеля ми също не съм казала нищо, защото той ми е казвал от преди, че деца няма да гледа толкова рано. Ако му кажа сигурно ще ме зареже или ще остане с мен, само ако направя аборт.

П. С Благодаря за всички съвети! Ще събера смелост и ще кажа и на родителите си, и на приятеля ми.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: aab9612106
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   До 6 авторката изобщо НЕ е дете, а голяма, зряла, порастнала ЖЕНА! В момента, в който на едно момиче му дойде цикъла и детеродната способност, то вече не е никакво дете, а жена, биологически готова за секс и раждане на деца. И да, убийство е, убийство на живо същество с оформени органи и вече дишащо, мислещо, чувстващо и в пълно съзнание в утробата, нищо, че още не е излязло от тялото на майката. И е грях, най-жестокият грях, според православната църква. Следователно всяка жена, извършила това жестоко женско престъпление (убийство на нероден живот), трябва да бъде осъждана на смърт, без право на обжалване! Стига сте се опитвали феминистките да оправдавате извратениите, като аборта, инцеста, педерастията и зоофилията, и да ги изкарвате нещо "нормално", след като са НЕнормални, и са във вреда на човечеството!!!

Авторке, изобщо не слушай глупостите на побеснялата феминистка от коментар 6. Тя е самотна, озлобена дърта мома, без мъж и деца, и затова злобее всеки път, когато чуе, че някоя млада жена е бременна, или с деца. Слушай сега - трябвало е да се вардиш, ама станалото-станало, не можеш да върнеш времето назад. В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ПРАВИ АБОРТ!!! Това е убийство на жив организъм, с вече оформени органи, мозък, сърце, дробове, и др., и е способен да изпитва физическа болка! А и не на последно място, ако направиш, ще навредиш не само на бебето, но и на себе си! Ще увредиш яйчниците си и половата си система за цял живот и после, когато размислиш и ти се прииска да имаш дете (а това ще се случи неминуемо), вече няма да можеш, защото ще си безплодна! Това е наказанието, което Господ праща на всички жени, които убиват неродени животи, по такъв безсърдечен начин! Кажи на родителите си, те така или иначе, рано или късно ще разберат. Не се страхувай, нищо няма да ти направят, те са ти родители. Разкажи им всичко подробно, с най-малките детайли, без да лъжеш и да криеш нищо от тях. Ако криеш от тях и ги лъжеш ще стане по-зле, защото ще загубят доверието си към теб. Бъди честна и откровена с тях, и си кажи всичко така както си е, те ако са свестни родители, ще оценят това качество в теб, и ще ти помогнат. Но пак ти напомням, в никакъв случай НЕ прави аборт! Повярвай ми, ще съжаляваш за това твое решение, и ще ти тежи на съвестта цял живот!

Дон Жуан

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a1c6b73ef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Ако все пак историята е истинска-
Никой няма да бъде по-загрижен за теб от майка ти. Не чети тук съветите на Сульо и Пульо. Навиват те да раждаш като непълнолетна, но те не са родили на 16 (ако изобщо са), нито дават такъв акъл на дъщерите си.
Ако още не си казала у вас, не губи време.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e72a3b6b9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Мъмренето на вашите ще ти е най-малкия проблем. Защо не си взела мерки да не забременееш? Ако родителите ти не са ти обяснили за секса и рисковете, със сигурност в училище са ви говорили на тая тема, не може на 16 да не си знаела че след секс без презерватив се забременява. Да се беше образовала в интернет, има предостатъчно информация, презервативите ги продавят навсякъде... Не може да сте толкова безотговорни и да оставяте нещата на произвола на съдбата. Както и да е, станалото станало.

Гледай сега, много е важно да кажеш на родителите си КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО-СКОРО. Ако ще се прави аборт, колкото по-рано се направи, толкова по-безопасен и безболезнен ще бъде за теб. Мисля че до 8мата гестационна седмица може да е медикаментозен и ще мине много по-леко. След 8мата седмица обаче се налага хирургична намеса, упойки, кюретаж (изтъргват те отвърте) и не само че е много болезнено, ами има риск от инфекция която може по-нататък да доведе до сраствания в матката, течност във фалопиевите тръби и общо взето да ти причини безплодие. После може да искаш да имаш деца и да не можеш.
Така че казвай на майка си колкото се може по-скоро и не му мисли толкова, трябвало е да мислиш преди да правиш секс.
За аборт трябва съгласието на родител. Иначе не е възможно.

Нека ти кажа каква е съдбата на някои мои познати, които забременяха на 15 години. Едната роди и престана да ходи на училище. След 2 години второ роди. И така и не завърши училище. После таткото си обрал крушите и сама я оставил.
Бившата на братовчеда на моя приятел роди преди няколко месеца. И двамата са на 15. Месец след раждането той си хвана ново гадже, а майката остави сама да се оправя. Добре че поне майка му пое някаква отговорност и дава пари за внука, защото сина никакъв го няма.
Единици са мъжете, които поемат отговорност относно бебето. Повечето дим да ги няма при първа възможност, живуркат си живота, образоват се, намират си работа... А жената на първо място поставя детето и ако завърши училище, пак добре.

Казвай незабавно на родителите си за да поемат нещата в свои ръце. А хубостника дето е направил бебето трябва сега като мъж също да поеме отговорност. Щом е мъж да прави секс, да бъде толкова мъж да се изправи срещу проблема, а не да се прави на ударен. Бебето не си го заченала сама. Ако ще се прави аборт, редно е той да поеме половината от разходите. Ако няма, да вземе заем от родителите си и после да се оправя да им ги връща. А ако решиш да родиш (което не ми се струва правилно) той трябва да се грижи за детето ПО РАВНО С ТЕБ. И родителите му трябва да участват в разходите. А не той да избяга от отговорност и от дъжд на вятър да се появява, а ти да правиш всичко и твоите родители да ви издържат с бебето.

И за следващия път да знаеш: НИКОГА НЕ ОЧАКВАЙ МЪЖ ДА ТЕ ПАЗИ ОТ ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ. Има си презервативи, има хапчета, спирали, лепенки и прочие. Бебето го правят двама, но жената отнася шамарите.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c351ba391a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   До номер 14.

Здравей. Казваш, че абортът е начин да поправиш грешката си и да не съсипеш живота си и този на детето.
Тоест имаш предвид, че като убиеш детето си, му спестяваш страданието да живее, така ли?

Това е интересна гледна точка.
Добре, че не си имала такъв казус с дъщеря ти навремето...

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: eab4e41907
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Циганка ли си? Защото ако да, това променя смисълът на цялата тема. Тестът за бременност е разработен за хора, и при теб може да не работи правилно и да лъже. Иначе, ако не си цигане, веднага кажи на вашите. Непълнолетна си.


Чорбаджията на курникът

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: bc62583c02
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   До 6,
Не е вярно че зародиша няма душа. Това от къде го знаеш?
Зародиша е жив и си има всичко още от първия месец.
Аборта е унищожаване на живот.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 99c0a608c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Е, и какво като кандидат-бащата те изостави? Ако истински те обичаше щеше да вземе някакви мерки да не си сега в тази ситуация. Горе главата. Кажи на майка си.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 04644b46b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Чорбаджията на курникът, ти пък от къде реши, че авторката е циганка?? Само на циганките ли им се случва да забременеят по-рано, от колкото трябва? Ако искаш да знаеш, циганките не чакат до 16, ами още от 12-13 почват да забременяват. "Тестът за бременност е разработен за хора, и при теб може да не работи правилно и да лъже", супер тъп изказ да намекваш на авторката, че едва ли не не е човек. Но като цяло не се учудвам, всички коментари, които съм ти чела са пълни с простотии. И само да те светна, че запетайка се слага пред "и", само когато има двоен съюз, например "и-и", а не както ти си го направил. Намеквяш на авторката, че е циганка, ама като ти гледам грамотността, май и ти си същия.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: bc62583c02
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   До 6,
Кога според теб се появявя душата?
Чудя се дели е:
- няколко секунди след раждането
- няколко секунди преди раждането
- по някое време на бременноста- да речем 7мия или 8мия месец.
До кой месец не е грях да се прави аборт?
Знаеш ли нещо по въпроса?

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 37bf69fe97
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   28-ми. Ами в 90% от случаите при циганите е практиката деца да раждат деца (наричам ги така за да разбираш). А щом мангалите не чакали до 16 да забременяват, а още на 12, то защо педофилите(ако мога така да ги нарека при тях, защото определението е за хора) забременили ги, често и с насилие при това не са по трудови лагери(затворите с Плейстейшън 3-ка, компютър и боулинг в какъвто е Андеш Брейвик са за хора)? Запетайка се слага там където реша, че трябва да има едносекундна пауза в изказът ми, за да се разбира добре смисълът.


Чорбаджията на курникът

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 53f8026719
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   До автогарата /номер 18/:
"Бащата" ти е казвал, че "толкова рано деца няма да гледа" - това, което се питам, е как и защо сте обсъждали (допускали) такава възможност? !
Ако все пак историята е реална - пак ще предложа училищния психолог. Обсъдете първо твоите нагласи към детето, а след това как да кажете на родителите ти, може и заедно да го направите.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2d8a9c6a0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Що модераторчето не пусне темата в раздел “измислици”? Щото е очевидно, че темата е чиста лъжа.

Гаро

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a007ff7f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   От н. 6 до н. 29-Прочети малко Езотерика и се информирай, не съм ти учителка да ти наливам акъл с фуния в главата.
Да авторката-Ти си решаваш дали да го родиш това дете или не-прочетох твой коментар в темата и вероятно си повече с нагласата да родиш, но се страхуваш, че приятелят ти ще те зареже, ако не направиш аборт. Не знам реално какво искаш-това е твоя воля разбира се, но като разумен човек поне се замисли-с какви пари и как точно ще го гледаш това дете, на какъв точно живот ще го обречеш?
До н. 29 т. нар. Дон Жуан(подозирам дядо кифлоприземителя, с новото му алтер -его)-Първо вземи се образовай и прочети какво реално значи феминизъм. Тука има 1-2 елемента в тоя сайт, които като видят нещо написано от жена и коментара не им харсева, веднага използват думата феминизъм. Дори не знаеш какво е определението на думата, но я използваш, доста глупаво от твоя страна, не мислиш ли? ! Все едно всяка жена, която прочете някакъв селски коментар на някой мъж в сайта и веднага да го нарече -Сексист? ! Сексизъм знаеш ли какво е? ! Образовайте се бе хора, не става само да повтаряте, като папагали, каквото сте чули отнякъде; т. нар. Дон Жуан-доста ФАНАТИЗИРАН коментар си написал, да не би да си от Свидетелите на йехова? ! Ха ха ха

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: bc62583c02
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   До 32,
Гаро, съвсем реалистична си е темата.
Тази може и лъжа да е, но може и да не е.
Чувал съм и за други подобни случаи.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 04644b46b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   30, тоя смисъл със запетайката си го разбираш само ти, истинската, неизмислена пунктуация е тази, която ти посочих по горе. Не винаги е задължително едно момиче да е циганка, ако забременее по-рано, причината може да се дължи на родителите, а не просто, защото си преценил някак да определяш авторката.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 04644b46b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Гаро, ти от къде си толкова наясно, че темата е измислена?? Кристалната топка ли вади??

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: bc62583c02
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   До 33,
Езотериците казват- по време не зачеването.
Но ти май имаш собствено мнение по въпроса. Сподели го все пак.
Лесно е да казваш образовайте се, информирайте се.
Ти се образовай и се информирай, не си измисляй.
Пък ако толкова държиш на твоята информация, дай източника да видим доколко е достоверен.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 95ae5142f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Н 33 явно не си била майка и с тези то разсъждения се съмняваме някога да станеш!
Вземи ти малко се образовай и прочети че след 5-рата седмица да зародиша му се развива сърчицето и започва да тупти! Следователно вече има не само и просто душа а живот! И живее чрез майката - храни се отделя диша! Ама няма как да знае човек който няма опит и не го преживял! Затова жена като тебе няма право да налива акъл! Аборта е убийство а най големия грях е да отнемеш живот! Бебето в този период на развитие чува усеща чрез майката ме само но и само за себе си! Така че не се излагай повече да си защитавал смешните езотерични ( демовнли ) теории!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a007ff7f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   от. н33 до н39-Коментарът ти е в стил-религиозен ФАНАТИЗЪМ, чак не се усещаш какви ги пишеш... Да-може да се развиват органи, НО детето живее ЧРЕЗ майката, тоест-НЯМА самостоятелно съществуване.
до н. 37-Ако си чел Езотерика от сайта бг. мама, ясно...

Единственото, което е важно е-дали това момиче ще тръгне да ражда-САМО от страх, че това според някои фанатици, се водело уж убийство или наистина го иска това дете и ще се грижи за него, а няма да го изостави на 2-рия ден за осиновяване или да го даде баща й и майка й да го отглеждат. Това момиче, на тая възраст и без образование-с какви точно пари ще го гледа? !
Защото кифлоприземителя с неговите побъркани призиви за раждаемост на всякаква възраст, в същото време, в други теми-отчита колко е важно да има с какви пари да се гледа това дете и каква семейна среда ще му бъде осигурена, НО тук под разни др. псевдоними се пробва да манипулира мнението на авторката в полза раждай-и песни пей, без да се отчете факта-кой точно и с какви пари и по какъв начин ще отглежда това дете.
То да се роди-не, че е лесно, но по-трудното следва после. Всяко дете има нужда от любов, от грижи и т. н.
Авторката казва-бащата не му пука, тоест тя сама ще го гледа и евентуално, ако родителите й проявят желание да помагат.
И как точно ще се справи това момиче-тя няма дори диплома за средно образование, все още... Сега 9 месеца ще лежи в къщи, ще ходи по прегледи, които пак сума ти пари струват, и да родиш-пак плащаш на екипа, който детето ще изражда, мъки, стрес, един попилян живот. Дете ли ще гледа или на работа ще ходи-като сервитьорка или камериерка, макар че и това трудно, защото навсякъде искат с опит и т. н. , с какви пари ще се купуват памперси, дрешки и всичко останало? !
Авторке-не се подавай на призивите на дърти мъже ергени и фанатизирани стари лелки, които злорадстват на положението, в което си сега. Помисли за себе си, но помисли и за детето. Ако мислиш, че като го родиш си направила добро дело, а после на втория ден си го дала в сиропиталище за осиновяване-ами равнозначно е на УБИЙСТВО. Да го обречеш на липса на достатъчно любов и мизерия-пак е равнозначно на убийство!
Детето-цял живот ще страда-това е равнозначно на истинска трагедия! Надявам се не си религиозен фанатик, като някои и това да те кара да мислиш в посока раждане. Не е въпроса да доведеш още една Душа на тоя свят, а на какъв живот ще я обречеш. До 18-годишна възраст -родителите са отговорни за децата си, ти авторке готова ли си за този отговорност?

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a007ff7f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   от н. 40 до всички фанатици, които казват, че аборта бил убийство, забравих да допълня нещо в предния си коментар и сега ще го напиша- Душата е БЕЗСМЪРТНА, ВЕЧНА, ДУХЪТ Е АБСОЛЮТ, тогава за какво убийство говорите въобще? ! Вие самостоятелно мислене нямате ли или просто зубрите отделни пасажи от библията-която пак от хора е измислена и преработвана стотици пъти... да не навлизам в подробности, който се интересува да прочете малко история. Нима само повтаряте, като папагали каквото сте чули по телевизията или в църквата? Но така е-в днешно време -да мислиш самостоятелно, НЕ се удава на всеки:)))
Пак казвам-Душата е вечна! И всеки е своята Душа, физическото тяло е само обвивка. Истинска смърт-няма! Има само преход от едно състояние в друго!
Направо е смешно, че в тези години, все още има такива, които вярват в глупостите за това, че аборта бил убийство. Кое точно ще умре-Душата, която е вечна ли? !
до н. 37- челия езотерика от сайта бг. мама... -странно, че ме питаш за източник, предвид твоя източник, от който се образоваш, ха ха, но ще ти кажа едно н. 37, първо- вижда се по номера, че коментар н. 26 е също твой и там си писал, че аборта бил унищожаване на живот, като се правиш на много информиран, защо не вземеш да кажеш нещо по въпроса-как така считаш, че е убийство, при положение, че Душата Е ВЕЧНА и не може да бъде убита? Нали се имаш за езотерик начетен, отговори... Ама то да четеш разни глупости от бг. мама и да си съчиняваш истории -БЕЗ да можеш да се обосновеш, така и дядо може...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 04644b46b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   40, а ти чела ли си за "7-те смъртни гряха"?? Там единият е:"Не убивай", ако не знаеш, можеш да се заинтересовш в Гугъл. Затова повечето хора ти пишат, че абортът е ГРЯХ, защото той представлява убийство. Бог е дал възможността хората да имат деца и е ГРЯХ ти да отхвърляш този дар, който той ти дава с аборт. Не става въпрос за душата след смъртта, а за греха, който цял живот ще бъде в съвестта. Сега разбра ли защо абортът е ГРЯХ и защо толкова "религиозни фанатици" ти го казват?

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d96791c471
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   И да нападате авторката, по- добре няма да стане. Тя търси уважение и съвет, така само ще се почувства по- зле. Авторке, говори с родителите си. Да, ще се ядосат, но няма как да го криеш вечно, пък и би трябвало да проявят разбиране- все пак те обичат и искат най- доброто за теб.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a007ff7f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   от н. 41 до н. 42-ако още не можеш да се ориентираш в темата-прочети ми поне коментара и може би, може би.... ще спреш да задаваш тъпи въпроси. Вече съм отговорила:)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a007ff7f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Авторке-НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ ДА ЛЪЖЕШ? ! Моля Модератора да публикува този коментар, в името на Истината.
Понеже преди малко-написах един кратък коментар към н. 42, който нещо се заяжда и говори за смъртни грехове и т. н. и реших по номера да превъртя нагоре и да видя-какви други коментари има-и о, шок пореден, като една друга тема, която наскоро четох и там шизофреничния писател на поста-се представял хем за майката на уж някакво момиче лесбийка, хем за хора дето обиждат дъщеря й, хем после пак жалещата се майка-ЕДИН И СЪЩ НОМЕР, АЙ-ПИ АДРЕС.
Сега положението е същото-Авторке или Авторе-кифлоприземителя ли си или някой друг побъркан Идиот, но ХОРА ВИЖТЕ КОМЕНТАРИ н. 18 ; 28; 35;36;42-ПИСАНИ ОТ ЕДИН КОМПЮТЪР. Авторке миличка-ти от Шизофрения ли страдаш или нещо си забравила да си пиеш лекарствата от Психиатъра? ! Заради такива типове-като теб, тоя хубав сайт страда!

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 04644b46b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   От авторката до номер 45
Нито страдам от шизофрения, нито пия лекарства, темата, която написах си е напълно реална, не знам за какви номера и ай пи адреси ме обвиняваш. Ако не можеш да помогнеш, няма нужда да вредиш с хейт коментари.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 04644b46b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   45, май нещо не си в ред. Историята на авторката е напълно вярна, просто такива хейтърки като теб си избиват злобата и комплексите по сайтовете. Миналият път четох статия с едно 16-годишно момиче, което било влюбено в свой учител и спало с няколко момчета. Явно е забременяла и търси съвет в тази статия, ако не можеш да помогнеш на авторката, не ѝ вреди с хейтърските си коментари.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 04644b46b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   45, а теб не те ли е срам да изкарваш момичето лъжкиня?? Още ли има такива хейтърки като теб, показващи злобата си по сайтовете? Какви ай пи адреси, какви пет лева?? Опитваш се да обвиняваш авторката, като ѝ пробуждаш своята теория, че била "лъжкиня". Първо се заяждаш с останалите, че душата на един човек била "вечна", сега пък изкарваш авторката лъжкиня, идиот, луда. Извинявяй, но точно тези прилагателни, с които обиждаш авторката ги придружавал ти.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9bdef74eaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   Цялата рода ли се изсипа тука? 18, 28, 35, 36, 42, 46, 47, 48. Това да не ви е циганското гето тука? Още в коментар 28 се издаде, че е циганка, като каза, че не ги забременявали мангалите на 16, а още 12 годишни. А го знаех още от заглавието каква е. Животни!!! В нормалните страни кастрират педофили забренеминили малолетни, тука не могат да направят същото с едни цигани-педофили, ами ще ми развяват това като свободна практика из форумите. Ако България беше нормална държава знаеш ли кога маймунчо щеше да те забремени на 16? Точно когато цъфнат налъмите, защото щеше много преди това да е прибран, където трябва.


Чорбаджията на курникът

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a1c6b73ef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   № 45 Отговори тук ти ли си авторката?

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6e97635561
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

51.   Авторке, №45 е абсолютно прав за теб, че си лъжкиня и си с шизофрения, стига си се пенявила на всеки, който те разкрие. Коментари №28, 35, 36, 42, 46, 47 и 48 са все твои, в последните ти коментари 46, 47 и 48 също сама си се подкрепяш от името на други хора. И ако не си забелязала 45 не е единственият, който те разобличава в лъжа. №7 също изказва съмнения за истинността на историята, която е точно НУЛЕВА. Това, че ти си тъпа и не можеш да се усетиш как сама се издаваш не значи, че и хората сме тъпи като теб, ако ти ни мислиш за такива. Та ти си дърта мома на 66 години без деца, завиждаща на всички млади жени, които имат деца и затова си измисляш всичките тези теми, какво си тръгнала да се правиш на 16-годишно момиченце, каквото НЕ си? !? Да авторке, историята ти си е точно ФЕЙК, и то голям, оргомен, тлъст фейк, и ти много добре сама си го знаеш, колкото и да го отричаш. Ти самата си фейк, цялата ти личност е фейк изградена само на лъжи и измами, няма нищо истинско в нея. Спориш сама със себе си от името на различни хора, противоречиш си сама на себе си, това ако не е Параноидна Шизофрения с Раздвоение На Личността, тогава не знам какво е. Много личности живеят в твоята Болна Глава, и през цялото време си противоречат една на друга, което поражда вътрешен конфликт в Болния ти, извратен Мозък. Изобщо даже не смей да си пробутваш тъпите езотерики на здраво мислещи хора като нас, няма да ти позволим на ни промиеш мозъците с тях. По-добре ти вземи попрочети Библията, сигурен съм, че ще ти е в голяма полза, а след това можеш и да се консултираш с професионалист психолог-психиатър, който да озапти бесовете ти със специални хапчета против шизофрения, които да се надяваме, ще ти подействат. Ето сега даже ще ти предоставя направо един кратък цитат от Библията, че да ти влея малко акъл и разум в празната главичка.

"Жени, подчинявайте се на своите мъже, като длъжност към Господа; защото мъжът е глава на жената, както и Христос е глава на църквата (като само Той е спасител на тялото). Но както църквата се подчинява на Христа, така и жените нека се подчиняват във всичко на своите мъже. Мъже, любете жените си както и Христос възлюби църквата и предаде Себе Си за нея, за да я освети, като я е очистил с водно умиване чрез словото, за да я представи на Себе Си църква славна, без петно, или бръчка, или друго такова нещо, но да бъде света и непорочна. Така са длъжни и мъжете да любят жените си, както своите тела. Който люби жена си, себе си люби. Защото никой никога не е намразил своето тяло, но го храни и се грижи за него, както и Христос за църквата; понеже сме части на Неговото тяло от Неговата плът и от Неговите кости. "Затова ще остави човек баща си и майка си, и ще се привърже към жена си, и двамата ще станат една плът". Тая тайна е голяма; но аз говоря това за Христа и за църквата. Но и вие, всеки до един, да люби своята жена, както себе си; а жената да се бои от мъжа си. "

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a007ff7f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

52.   Авторке-не се ли виждаш бе-н. 46, н. 47 и н. 48-ПАК ТИ СИ ГИ ПИСАЛА!
Заслужаваш Модератора или Администратора на сайта да те блокират, заради наглостта ти. Какви въпроси ми задаваш? ! Не си ли виждаш-ЕДНАКВИЯ НОМЕР на писани уж от различни хора коментари. Не те знам ромка ли си ква си, но още не си се ориентирала май за кой точно номер ти говоря? На училище не ходиш ли или само се чудиш къде да си изливаш простотиите? Очевидно си мислиш, че като напишеш три поредни коментара от уж различни хора и ще ти мине номерчето? ! Сайта може да е анонимен, но Модератора или Администратора, бяха пуснали тема преди време по кое се разбира, че някой лъже.
Авторке или авторе, вместо да се пробваш по такъв детски начин да лъжеш, защо не вземеш да прочетеш някоя книжка, да се образоваш малко?
Лъжливия автор или авторка на този пост, понеже си питал/а в някой от коментарите си-за деветте кръга на ада, вместо да цитираш заглавия от интернет, защо не вземеш да прочетеш цялата книга? ! Бас държа, че дори не знаеш кой е автора на книгата. И да те светна още нещо-в книгата-има кръг от Ада-посветен точно на долнопробните лъжци, като теб:)))
Авторке-дали си циганин или циганка, не ме бърка, но вземи се образовай, че си станал/а за смях. Излагаш се яко! Ако още не зацепваш-ЕЛЕМЕНТАРНАТА ЛОГИКА ЗА НОМЕРА -питай модератора на сайта да ти обясни. Отделно, като се пробваш да съчиняваш истории- в тоя сайт си има раздел-Измислени истории, там се упражнявай. Още много ряпа има да ядеш, докато си усъвършенстваш плиткоумните лъжи.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a1c6b73ef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

53.   47 - В историята за 16годишната, която била влюбена в учителя си" Мисля, че съм влюбена в учителя си" от преди 11 дни авторката открито пише в коментар, че темата ѝ е фейк "Авторката съм и тази история, която написах е просто фейк, за да видя реакцията ви. Изглежда, че сте се вързали и то много. " В коментара си тук ти пък пишеш "Явно е забременяла и търси съвет в тази статия... "
Аз пък мисля, че явно ти си написала и фалшивата тема за учителя. И тази тук заедно с коментарите ти е също фейк.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d2f51b64bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

54.   Авторке, каза ли на вашите?

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 04644b46b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

55.   От авторката към всички номера, изкарали ме луда, ромка и с шизофрения:
Да, сега признавам, че темата, която написах не е реална, точно защото исках да видя колко може народът да е изтрещял и изпростял. Чудя се от кой коментар да почна, например "милата" госпожа номер 45, която ме обижда с всякакви епитети, но иначе говори, че една душа била "вечна" и нямало значение, ако се направи аборт, и тялото е само"обвивка" на човека. Чорбаджията пък изкарва всички около себе си цигани, явно има голям неприязъм към тях и се е психиръл от лудост, за да лепи думата "циганин" или "ромка" по всеки. Има да изброявам много, но не виждам някакъв смисъл от това. Вече ми стана ясно, че народът адски е изпростял и изтъпял, и няма връщане назад. Жалки.... много жалки станахте, сами се издадохте и лепнахте думата "изпростял" към целия народ. Иска ви се, но аз съм си перфектно добре, трябваше ми спешно да проверя кой как мисли и да се уверя в тезите си.

 
  ...

1-50 от 57
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker