Осъзнах, че на никого не му "дреме" за мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Осъзнах, че на никого не му "дреме" за мен
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 875 пъти
Да, ще кажете... "едва ли".
Може би ще сте прави... но дори и да има един единствен човек, за когото да съм важна, то той/тя не ми го е казал, показал...
В командировка съм. Майка ми не ми е звъняла от понеделник. Ще кажете "ами обади се ти"... , вярно... Ама ми омръзна все аз да звъня, затова оставих нещата така, както са. И познайте... останаха си така, както си бяха.
Един мъж ме търсеше в продължение на месец всеки ден, но аз се правих на недостъпна, не за друго, а защото не знаех какви са му истинските намерения. Получавах смесени сигнали, а аз не съм жена за една вечер или за неангажиращи отношения... Познайте какво стана - спря да ме търси, впоследствие разбрах, че се е занимавал и с други по същото време и се запитах "защо ми се случва това? ", знаейки, че вече съм хлътнала...
Не знам защо се получава така. Понякога ми се иска никой, никога да не се доближава до мен, защото знам, че нищо няма да продължи достатъчно дълго, за да не остана с напразните чувства в сърцето.
Пиша това, за да ми олекне. Ако имате нещо за качване, кажете... ще съм благодарна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: 434bd688a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Естествено, че е така. Тъжно, но факт. И аз го осъзнах, когато боледувах и на всички вече не им трябвах. Сега си поддържам връзка с хората, но не разчитам да съм важен за някого. Като го приемеш вече, се живее по-лесно. :)
Иначе, добре си се правила на женкаря. Някои жени вярват, минат 10 човека и после никой не ги иска. Никой свестен, де... Ще си намериш човек, но помни, че си си само ти!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 736a8b7a7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   На първо време трябва да се научиш да си си самодостатъчна. Всички знаем, че в днешно време на повечето хора не им пука за никого, освен ако нямат изгода/интерес от добрите си отношения с него. Има изключения от правилото, а и във връзката родител-дете също би трябвало да е по-различно, но явно невинаги е.
Разбира се, не изключвам варианта ти също да имаш някаква вина, но дори да е така, това не бива да е повод за някакъв вид самобичуване или тем подобни. По-скоро помисли дали ти някъде не бъркаш в комуникацията си с хората.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e60b555a40
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   А ти защо имаш нужда някой да те търси? Запълни си времето с някакво хоби. И тръгни на някакво занимание, където ще срещаш хора - дтанци, планинарство, йога и пр. И не се отказвай предварително от общуването с хора. Ето този мъж, който те е търсил - какво е пречило да отидеш с него на кафе или нещо подобно. Това не значи, че ще ходиш с него или че сте гаджета. Общувай повече с хората без да си слагаш спирачки.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 61e2ac9584
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Чувствам се по сходен начин. И осъзнавам, че сама се изолирам, за да не бъда наранена по един или друг начин.

Искаш ли да си пишем?

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8e1e7829cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами това, което мога аз да ти кажа е, че не си единствената, която се чувства така. Аз съм в същото положение, даже с баща ми се ипокарахме преди 1-2 години, но дори преди това все аз му звънях да го чуя(защото е разведен с мама и аз живея при нея). Ако не е за нещо супер важно няма да ми звънне той да ме чуе, а като не му звънях 1-3 дена после като му се обадя и ми вика ти защо не ми звъниш, да не чакаш аз да ти се обаждам, това няма да стане? .... Изпокарахме се, аз тотално спрях да му звъня и познай какво - един път не ми се е обадил той за тези 1-2 години и да ти кажа мене ми е по-добре така, видях го какво представлява, може ли веднъж да не звъннеш на сина си да го чуеш как е, какво прави? Пари не съм му искал, нищо не съм му искал освен да е баща, да си говорим и споделяме като баща и син, но и това е много явно. Дадох ти го само за пример, но и много други хора както ти казваш звънят само, когато им трябваш за услуга, иначе не. Това е реалността, отделно колкото по-порастваш, толкова повече не се интересуват от теб, защото " вече си голям и трябва да се оправяш". Завиждам на хората, които имат истински приятели и хора, които наистина ги е грижа за тях, според мен са малко обаче. Все повече са използвачите. Ако питаш мен не се ядосвай за такива неща. Фокусирай се върху животът си, пък истинските приятели сами ще дойдат в процеса, поне така аз мисля. Успех!

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8acdbd9df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Докато критерия ти за стойност е колко често някой ти звъни, няма да намериш качествени хора в живота си. Не може цял живот да си на мама принцесата, която всички носят на ръце, просто защото съществува.

За мъжа - дори много търпелив се е оказал, един месец да го режеш, какво очакваш да се случи? Аз ако бях и една седмица е много при такова отношение. Занимавал се с други? Ами нормално като си необвързан, да се пробваш на различни места. Все едно жените нямате по 10-15 ухажора и бивши, с които си контактувате. Ама мъж да прави същото е осъдително, нали?

Никой не му пука за теб - да, така е, всеки гледа себе си основно. Това не пречи да имаш тесен кръг от приятели, които ако им звъннеш в 3 през нощта да копаят дупка, ще дойдат с лопата. Кои са те - с времето си проличава. Като искаш да получиш внимание, давай внимание - интересувай се от хората, бъди до тях, и ще ти се връща. Не от всички, разбира се. Който те взима за даденост и не ти отвръща на доброто отношение, го оставяш да се оправя както може.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 686b2b4349
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Добре дошла в Клуба! Спира да ти пука в един момент.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2e7278c6d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Самодостатъчна съм от дете. Родителите ми се разделиха, когато бях на 6. Оттогава насам се самовъзпитавам.
Истината е, че това ми тежи. Не разбирам защо в свят, пълен с хора, отношенията трябва да са такива. Не разбирам защо всеки неглижира другите около себе си. Не разбирам защо умишлено ще искаш да си играеш с чувствата на някого, да го нараняваш. Какво ти носи това?
Аз не съм такава. Никога не съм изморена за разговор, за среща, за съвет. Винаги съм била готова да стана дори посреднощ и да тръгна нанякъде, за да съм в помощ на близките си.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 99cc147210
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   И аз се чувствам по същия начин. Само, когато съм с гаджето, бе ми е самотно. На работа имам социални контакти с колеги, но вечер вйъщи сама ми е скучно. Никой не ме търси, особено жени. С жени се уговарям по месец за едното кафе. Всеки се прави на много интересен и зает, а реално си бъркат в носа през цялото време.
Ж32

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9c32a93a05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Замислих се с твоето оплакване. Отдавна нямам нужда да ми звъни който и да освен мъжът ми.
Звъняла съм преди наред на роднини, приятели. Живея отдавна в чужбина и си отделях по около час- два в седмицата да ги "изредя" всички. Ами освен, че само аз съм звъняла (донякъде разбирам, от България е скъпо да звънят където съм) но основно ме натоварваха негативно "аууу много е зле положението тук, няма работа, хората озлобени" и подобни.
Последно една дългогодишна приятелка, на специален за мен ден дори едно съобщение не можа да ми напише, ами "обади ми се". Ами мамка му... да беше ползвала този текст да ми честити вместо да ми пиши да и се обаждам, че да го минем за "сетих се за теб и те поздравявам".
Не се обадих, спрях въобще да се обаждам. И честно казано не ми липсват ничии обаждания.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7377d2e8b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Напълно те разбирам, защото и аз осъзнах същото в последните 3-4 години. За съжаление у нас това е масово. Не, че го няма и навсякъде по света, но тук просто е на всяка крачка. Българина в голямата си част приятели няма. Под приятелство той разбира контакти, от които да има полза. Свърши ли ползата, свършва и "приятелството". При мен се стигна до там, че дългогодишни "приятели" в мига, в който видяха, че повече няма какво да вземат от мен, спряха да си вдигат телефона, а на улицата ме разминават, правейки физиономии. Смешното е, че същите хора, докато ходатайствах за тях и им правех всевъзможни услуги, звъняха през ден и ме канеха чак на семейни събирания, с които нямах нищо общо. И да, много си права, че спреш ли да звъниш абсолютно никой не те търси. Сещат се за теб единствено и само, ако им потрябва нещо и тогава звънят на пожар. Винаги съм се чудел как подобни хора издържат на цялата тая престореност. Още повече, че при такова поведение околните се отдръпват от теб. Явно обаче и това не им пречи, защото гледам, че години наред си стоят без никакви приятели и нямат никакви социални контакти. Активират се само, ако надушат изгода.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 24a086d1b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ами, както е казал анонимният онлайн гений "Welcome to the club! "

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker