Странен сън - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121305)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Странен сън
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 653 пъти
Здравейте, напоследък сънувам много странни и плашещи сънища, но снощи сънят ми наистина ме притесни до такава степен, че реших да пиша тук. Сънят ми се състоя от две части, защото се събудих от страх по едно време. Първо сънувах, че съм седнала с мъж в една кола и пътуваме за някъде, мъжът не приличаше на никой от познатите ми, но все пак го чувствах по някакъв начин близък, като приятел или дори гадже. Докато пътувахме през един горски път един индианец се появи на пътя, облечен в техните традиционни индиански дрехи изплаших се, мъжът намали скоростта на колата, но продължи да кара докато на пътя се препречи едно паднало дърво в блато. Тогава от там изкочиха още 3-ма индианци + онзи първия който се върна обратно. Двама от тях бяха облечени в индиански дрехи, а другите 2-ма бяха в полицейски униформи. Накараха ни са слезем от автомобила и поискаха да им дадем нещо в замяна за да ни пуснат, мъжът който пътуваше с мен имаше злато в себе си, даде им го, но на индианците това не беше достатъчно единият ме хвана и почна да ме опипва каза че иска мен, опитах се да се съпротивлявам, но беше невъзможно. Чувстваше се много реално. Много се изплаших и се събудих, после пак заспах. Почнах да сънувам 2-ри сън. Беше как 3 лоши същества 2 от мъжки и 1 от женски пол измъчват един човек разпнат на кръст над море. Те забиха копие в реброто му той падна във водата, но май оцеля, чувствах се ужасно, че присъствах на тази сцена, но не направих нищо за да му помогна. Само да спомена че съм религиозна и чета Библия. След това сънувах как мъртвата ми баба която почина миналата година горе долу по това време идва и ме кани да летим някъде със самолет заедно като тя щяла да бъде пилота, първоначално отказах, но после се съгласих. Пътувахме заедно тя пилотираше самолета. После се събудих. От доста време все се каня да посетя гроба на баба ми, но все не отивам. Някой има ли представа какво означават тези сънища?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3a79984020
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Ами означават, че трябва да не се качваш в колата на непознат и да не четеш Библията.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 33f7581dd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Няма логика що че четеш Библията! Аз също съм юм вярваща и мн често се случва да сънувам или Библията или Божието име! Това не пречи случва се! Още по хубаво е! Защото Бог ибщиеа с нас и ни дава знаци чрез сънищата! Но трябва правилно да се тълкуват за да се разчетат правилно и човек да знае как да постъпва и накъде да се насочва е живота! Опитай се да разбереш с точност какво означават сънищата ти за да знаеш от какво да се предпазиш и как да постъпиш занапред!
Ме спирай да вярваш е Бог и да се пречистващ с Библията!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8d4359e3d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мале като чета такива работи направо не знам.... И аз съм имал ужасни сънища, ама тва твойто звучи като филм на ужасите. Не съм специалист на темата, но според мен не е задължително да означават каквото и да било, просто ги сънуваш. Ако вече започнеш да ги сънуваш наново тогава вече би било притиснително. Аз лично не си спомням да съм сънувал даден кошмар два пъти. Да ти кажа не знам дали гледаш страшни филми/хорори, но и това може да помага с сънуването на такива работи. Аз съм мъж, но си признавам, че тия тъпотии съм ги спрял преди сигурно 10 години и от тогава почти не сънувам кошмари. Преди гледах хорори и после сънувах секви гадости, да не говорим, че ми влияеха много зле на психиката, винаги се панирах като бях сам, дори когато пикаех си мислех, че някой седи зад мен и ще ме гледа и сякви такива, направо беше станало много зле да става. Спрях да ги гледам тия гадории и всичко се оправи с времето.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker