Път към висшето общество в чужбина и в София? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121528)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Път към висшето общество в чужбина и в София?
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 1197 пъти
Ние сме беден народ, а аз искам да замина в чужбина, но не си мечтая да живея като типичните бг бачкатори, те реално жвиеят за да работат и са роби. Искам да попитам тези, които са си хванали богати гаджета в чужбина как са го направили? Не върви да питам във ФБ групите в кои местни заведения ходят по-платежоспособните хора, нали? Дали ако не проуча първо кои са им по-елитните квартали и да си търся хора, живущи там? Всъщност въпросът ми е за София се отнася - къде ходят хората от елита у нас, в кои заведения може да се затанцуваш с наследник/наследница на милионери и политици?

За София, Виена, Грац в Австрия, Аугсбург Германия ме интересува къде са им богаташките квартали и къде ходят богатите на заведения. В Швеция пък е по-трудно да се добереш до тях, защото там по нищо не можеш да познаеш кой е богат, често дори супер богати и влиятелни хора там карат колелета и се обличат като от втора употреба. Но в някои части на Германия и в Австрия това не е така, там хората повече показват класата си.

Имам висше от чужбина, изкарано с много пот, но ако имах уменията на златотърсачките и златотърсачите досега много по-добре щях да си уредя живота, вместо да се гърбя на компютър за 1500 лева.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: b64244856d
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Като имаш изкарано висше образование в чужбина, защо се прибра в България? Иначе, ако си момиче, не е трудно. В София примерно отиваш на ресторант по Бояна и Драгалевци, в ресторант Градски легенди до градинката Кристал, в ресторант Грозд до Орлов мост също. По клубовете, като цяло е трудно да попаднеш в такава среда, защото няма специални места, където се събират "хора от елита". Ходи в ресторанти, заглеждай се, усмихвай се, все някой ще те забележи. Вече, ако е заблудено мамино синче, може и да те вземе за жена. Ако е обигран бизнесмен, постигнал всичко сам с работа, далавери, игри и т. н. или ще те употреби един или няколко пъти или просто няма да те отрази, защото ще си поредната. Ако си мъж и търсиш елита на обществото с цел започвате на връзка. Единственият ти вариант е, да търсиш невзрачна и с наднормено тегло дъщеря на някой бизнесмен или политик.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ed4a20edf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Миличка, на това твоето му се вика "златотъркачка". Не искам да те разочаровам, но милиони момичета си мечтаят как ще срещнат мил и грижовен милионер, който моментално ще се влюби в тях и те до края на живота си ще живеят в лукс и познай 99, 9% си остават само с мечтите. Така, че слез на земята и работи върху себе си (нямам предвид външния ти вид) и спри да вярваш на пликазката за Пепеляшка, защото с такова мислене вместо като гадже на милионер има голям шанс да свършиш бедна, безработна и самотна.
Нали се сещаш, че наследникът на Родшилд ще предпочете наследницата на Рокфелер, а не Пепеляшка от Люлин.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e82473ec30
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Имаш висше от чужбина. Ами в която държава си учила за няколко години и знаеш езика, не можа ли да разбереш къде ходят богатите. И какво си завършила защо не казваш. Тези неща не са тайна. Значи 1, 500 лева за теб са нищо, а имаш ли качествата, способностите за по-добро заплащане. Имаш ли и женската красота за да привлечеш вниманието на богатите млади мъже. То не е само ти да искаш, а какво предлагаш ти в замяна.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 69db1392c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Много смешна тема.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a51c0ee439
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ти си мъж, ще ти е доста по- трудно да омаеш жена- богаташка. Просто инстинктите ни е по- силен. Но някоя по- възрастна от теб може да те вземе. Пробвай по круизните кораби, там често ходят по възрастни жени именно на лов за приключения с по- млади мъже.
Ако нацелиш добре и си "мечтаният кавалер в обществото, жребец в леглото" ако получава и закуска с цвете- ще те задържи.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c6dcc48021
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Мога да ти кажа в Париж - ресторант "Цезар" - ходят дори много спортисти - Мбапе, Неймар и армията им от приятели, банкери, бизнесмени. Иначе кафетата около Шанз Елизе. За такива места с такива хора си струва да живееш там. Не за да се буташ с Ганьовци. Следвай международни инфлуенсъри в Инстаграм, те се отбелязват на такива места. Наталия Барулич, например или dareli_x. Те ще ти покажат най-оборотните места.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: bb49269db3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   То ако ставаше така, всяка жена щеше да е с милионер.
Ако изглеждаш добре, може да привлечеш вниманието на някой милионер ако ходиш по скъпите заведения, но едва ли нещо повече от няколко подаръка и секс ще получиш. Да не мислиш, че милионерите пасат трева и няма да знаят с каква цел обикаляш по тези заведения? Освен това сериозните мъже едва ли ще тръгнат да заговарят жени по заведенията.
Повечето пъти жените, омъжени за милионери са с тях от преди да станат милионери или най-често се запознават напълно случайно, нерядко по някакъв начин през работа.
По-скоро бих те посъветвала ти сама да се развиваш в работата. Ако се прехвърлиш да работиш в чужбина и работиш на добра позиция, това ще увеличи шансовете ти да се запознаеш по естествен начин с такъв мъж. Другото за което се сещам са агенциите за запознанства в чужбина като ще посочиш, че държиш на високи доходи на мъжа. Може и да не се получи нищо, но поне ще си опитала.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9fc9f22c90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ха, те богаташите и в България и в чужбина точно това чакат. Някой гладен съсел да им седне вече на наредената маса и да им почне да им лапа от сиранцето, което те с много кръв пот и лишение са успяли да си усигорят. Само, ако се влюби в теб тогава имаш шанс. За Скандинавието се обърка, че богатите си купуват дрехи втора употреба и карат колелета. Това са бедните. Богатите карат мазератита и поршета и пазаруват дрехи в магазини на световни дизайнери. Има си цели села и квартали където живеят основно богати. Говоря за хора с минимум няколко милиона годишен доход. Къщите им преличат на прогимназии. Повечето са надути пуяци и само един поглед като ти хвърли те сканира да ли си от неговата черта. Не си ли и, , Здрасти, , няма да ти каже. Или ще те гледа с презрение и насмешка. Трябва да си голям хитрец за да успееш да влезеш на някой богаташ под кожата. Обаче първо трябва да го накараш да ти обърне внимание.

Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c6dcc48021
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Пак съм 6-ти
Тук в коментарите ще срещнеш обиди. Няма лошо да искаш мъж с финансови възможности. Иска ми се да имам приятелка като теб и да обикаляме двете. Моите не ме послушаха и нараждаха деца от бедняци.
Още един съвет - старай се да бъдеш различна от масовката. Ако решиш да слагаш хиалурон в устните, то нека е едва забележимо. За грим използвай метода "грим без грим". Залагай на екстравагантно, но не пошло облекло. Пак можеш да се вдъхновиш от чуждестранните инфлуенсъри и модни икони. Ако искаш чужденец трябва да следваш техните тенденции. Нашите инфлуенсъри не стават. Аз следвам също Джесика Турини, Като цяло повечето, които следя са от Бразилия. Но те често пътуват из Европа и посещават ресторантите на богатите.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 31d0a03775
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Влизаш в сайт за запознанства и отговаряш сямо на обяви на мъже със самостоятелен бизнес.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 06f645fb1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Поредната Ганьовка с претенции. Ако наистина бе вкарала толкова пот в образованието ти, нямаше да питаш тъпи въпроси. Пробвай под моста Чавдар в София, там може да намериш някой на твоето ниво.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3a90caaccd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   На никой не му се бачка, всеки търси на хляба мекото, всеки иска да удари джакпота.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 36a81d2778
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До н. 12-автора на поста може и да е Ганьовец, а не ганьовка. Освен това-героят от произведението на Алеко Константинов, е мъж и е бай Ганьо, не е жена:) Тоест-Ганьовци-има, не ганьовки.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7302b183b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ще ти кажа как стоят нещата според моите наблюдения. Богаташите на запад са self made persons обикновено. Това са хора с много по-висока (природна) интелигентност и още някои други качества. Такъв набор от качества имат много малко хора - да речем под 1%. За да се впишеш в тяхната среда, ти трябва да си като тях. Иначе в началото може и да ги заблудиш, но рано или късно ще си проличи че не си като тях и тогава много ще боли като те отхвърлят. Затова по-добре се съсредоточи в това в което си най-добра и се опитай да се развиеш колкото се може по-добре. Това е единственият начин за това да запазиш удовлетворението си от живота за дълго време.
М40

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f0ae639ec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Тази тема не е сериозна. Авторът й няма грам идея какво пита, ама пита, защото се е сетил, че няма перспективи за хубав живот и иска друг да го осигури, че и богаташки, тоест иска да има чужди, излишни пари. Богаташите имат точно това - пари в излишък. Не харесвам такива хора и не искам да знам къде да ги намеря.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c5289e1711
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Авторът е типичен сноб, а ето го и определението:
1. Човек с ограничени духовни и интелектуални интереси, стремящ се да впечатлява с външен блясък и подражаване на маниерите от висшето общество; предвзетост, маниерничене.

2. Човек без благороден произход, но имитиращ повърхностно благородниците, стремящ се да влезе в техните среди на всяка цена.

Това, че ходиш да слушаш класическа музика, не означава, че я разбираш, но е твърде вероятно да ходиш за да изглеждаш интелектуалец и ценител и да се издигаш в очите на слепите.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9cd1ad5a3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   В чужбина не знам как е, но за София мога да ти кажа, че съм в един от най-хубавите и скъпи квартали и МНОГО се набива на очи, когато някоя се опитва да влезе насила в такива среди.

не бих се определил като богаташ и хайлайф, по-скоро висока средна класа, но ти казвам, че ако имаш намерение едва ли не да си изкарваш хляба така, по-добре първо изкарай един курс по актьорско майсторство, защпото особено хората с повече опит веднага ще те надушат какви са ти намеренията.

както и да е, ако си решила да си 'уреждаш' както сама казваш живота по този начин бъдид готова на много компромиси със себе си и най-вече да си отваряш краката за разни чичковци-паричковци(нали не си помисли, че истинските богаташи са 25-30 годишни с плочки и уникални тела? ).

Защото в съвременния свят и особено в България така мечтаната ти таргет група богаташи са предимно ИТ-та, които в много случаи са доста сдухани и неадеватни като мъже(нормално, по цял ден висят пред компютъра) или са чичковци-бизнесмени.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 89d0d03f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Авторът - мъж съм, не съм жена. Но в един момент се замислих за чий ми е да ходя с някакви мед сестри, учителки или журналистки, те са много изтрещяли и постоянно се оплакват от шефа, доктора, пациентите, студентите, учениците или хората, които интервюират съответно. От тях нищо не можеш да научих, а аз не мога да кажа, че съм беден, не съм и много богат все още, но някак успявам да ходя по екзотични места, круизи и т. н. Но не ми се пътува сам.

А за чужбина питам защото нали децата, които са плод на смесен брак знаят поне два езика по рождение и имат повече перспективи и друго си е да са ти родни две страни, а не само една.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c6dcc48021
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Не бих си мръднала и малкото пръстче за тукашните сноби и парвенюта. Ако ще го правя ще е там, където наистина има смисъл да си дадеш зор да влезеш в подобно общество- в чужбина. Излишно е да ти казвам, че хората там са по-отворени към нови запознанства.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9cd1ad5a3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Авторе, да разбирам ли че искаш да станеш нещо като мъжка компаньонка и си се насочил към богаташки?

Поведението ти е жалко, стегни се.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 361aa8d1a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Скъпа авторке, ти имаш ли идея колко жени искат да се набутат във висшето общество? Точно 100% от живите жени! А колко на брой са тия мъже? Подсказвам: има доста бедни и такива, нямащи връзка с хайлайфа. Тази скромна, но смятаща себе си за важна група, има всички пари на света и всички жени на света. Ти с какво си по-добра от над 99, 9% от жените по света, че да те заговорят като за начало? После ще трябва да демонстрираш още някакви положителни качества, за да запомнят името ти. И така докато стигнеш до намърдване в тая група и евентуално обвързване с баровец, ще трябва да играеш нашата роля - на идиота, който покрива милион и 800 хиляди критерия, за да го сменят накрая за някой с 1 лев отгоре /чак и тема си имате, където обяснявате колко добри били богатите и как бедните им завиждат - смях, човече, точно на тия ще завиждам, а не на някой като Айнщайн, на когото има за какво да му завиждам/.

А да не забравяме, че тази скромна и ексклузивна група няма навик да се смесва с плебеи като нас! Те си общуват с техните хора и за сериозни намерения се обръщат към богаташките и наследниците на богати хора. Такива като теб могат да бъдат курва за една нощ или в по-добрия случай беднячката, за която се преструват, че е част от компанията им, за да ѝ се присмиват зад гърба и при възможност да я унижават лично. В крайна сметка богатите смятат себе си за повече от нас и като повече от нас е логично да си имат някоя такава робиня или роб, готов винаги да понесе унижения на гърба си - по един от двата пола най-добре! Къде сте тръгнали вие да се бутате при синята кръв, а? Малки и никому ненужни боклуци, това сте за тях! Колкото и да ви се иска да сте равни с тях, не сте и никога няма да бъдете. Нито вие, нито който и да е, роден в бедност.

От името на бедните ти пожелавам да имаш търпение на будистки монах и като него да приемеш логичния си провал с достойнство. Останалото и да ти го пожелавам, и да не ти го пожелавам - все тая! Когато ти писне, заповядай обратно! Срещу едно "богатите са боклуци" ще те приемем обратно и няма да ти натякваме за случилото се. Все пак за каквото и да мечтаеш, ти си и ще си останеш една от нас - от онези, родени в бедност. Това остава, колкото и пари да имаш - никога няма да бъдеш в една група с онези, родени в богати семейства, а за нас винаги ще си част от семейството, макар и играеща го "черната овца" и "бунтарката".

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 89d0d03f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   23 каква синя квър бе, по елитните квартали е пълно с някогашни бедни, а пък друга част са си богати по рождение, но родителите или баби и дядовци са били шумкарите на БСП-то. Синя кръв може, но не и в БГ.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6cddf3c455
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Пич, говориш така, защото не си от нашите. Но за щастие бедняците не определят какъв е цвета на богаташката кръв. Трай си, просяк!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 89d0d03f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   25 Не ще да си учил в СМГ или някое елитно училище, там такив простаци няма много.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 85baa6b176
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Нали имаш висше образование :)

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 06f645fb1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   14, не ме интересува що за пол има авторчето. Ако е толкова образован/о/а, щеше да знае как да си намери нишата, не да пита по форуми къде да се продаде. По-жалко от просяци с претенции няма.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker