Кучето на съседите вие постоянно! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120985)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Кучето на съседите вие постоянно!
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 626 пъти
Здравейте!
Нуждая се от съветите ви, защото положението не се издържа вече.
Проблема е изключително гръмогласното виещо куче на съседите. Вие когато го оставят само, а това е често. Многобройни пъти се опитах да говоря с тях, обаче ефект няма. Първият път когато им казах уж бяха много загрижени и обещаха, че ще вземат мерки, но бяха само празни обещания. Разбирам че ходят на работа и няма кой да стои при кучето, но и други хора работят и тяхното куче им пречи, но те просто вдигат рамене....
Имахме събрание на входа проблема за тези съседи и кучето им беше дискутиран, но нищо. Опитах се отново да говоря с тях, но пак ефект нямаше.
Лепях им бележки на вратата отново нищо.
Работя от вкъщи и общо взето хващам диапазона, когато другите ми съседи са на работа т. е. те не работят от вкъщи, това съм го проверила питала съм ги дали чуват кучето, някои казват, че го чуват за кратко когато се прибират от работа.
Честно казано понякога много ме дразни виенето, но от друга страна ми става и много мъчно за кучето, аз преди години имах куче и за това ми е мъчно за тяхното, защото разбирам така да се каже проблема му. Най-малкото ако стопаните му не ги е грижа за съседите си поне за собственото си куче да помислят, обаче явно те са незаитересовани от ситуацията за съжаление.
До колкото знам те са под наем, но не знам как да намеря техният хазяйн поне с него да се пробвам да обсъдя проблема.
Това положение е от края на лятото тогава даже беше по-зле, защото му оставяха достъп до терасата им и по цял ден лаеше по преминаващите кучета, които виждаше покрай блока.
Вижте не искам да съм лошата съседка, която иска да прави скандали, но положението вече е нетърпимо, а цивилизовано решение няма... Не ми се иска да подам жалба и зареди мен да ги изгонят ще се чувствам виновна, ще ми се да се разберем някак си с тези хора.
Според вас има ли такъв вариант?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 7a690c7a59
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Това с кучетата е много зле. Изобщо на кучетата мястото не им е в тесните апартаменти. И съм сигурна, че повечето от тях ги гледат защото е модерно да имаш куче, а не защото толкова не могат без него.
Решението е да се забрани отглеждането им в апартаментите.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a1e340f366
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Няма оправия това, ако искаш жалби, жаби, жаби, ама това е. По-добре говори с тях кучето да остава при тебе през деня. Хем ще имаш компания, хем ще лежи покрай тебе кротко и то няма да е само. Ако ти се занимава, де...

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 87dccc9fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Някой от стопаните или блузък човек около тях, ще пострада сериозно. Кучетата винаги вият преди това.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5d023ab21b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ами сещам се за нетдрадиционно решение. Звъни им им кажи, че могат са го оставят при теб. Така хем ще си работиш, хем то няма да е само. Иначе решението е едно, да махнат кучето което няма да направят. Що се касае до жалбите, провери как стоят нещата и няма какво да ти е съвестно, това е твоя дом и ти имаш нужда от спокойствие. Вариант още един, търси някъде където можеш да работиш работата си, има споделени офиси и т. н. просто да не си вкъщи.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a8512c5b3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Много си точен номер 1. В София има градинки с повече кучкари от майки с деца. И между другото хващам бас, че това куче е на някоя жена. Жените най-много гледат кучета в България, с тях си запълват мъчните празнини от неудачни бракове и скучни животни. До нас живееше една откачалка на 40, имаше претенции за много начетена и успешна жена. Самотница и ходеше като изписана от психиатрията по улицата. Мъж няма, ама куче има. Това си е синдром за проблем. Да не говорим за тия кучета по две кила дето всеки втори ги извежда. И сега някой ще зацвърчи, че не обичаме животните. Е аз колко съм чел за животни какво ли не съм гледал. Дървесна жаба, водна жаба, куче, котка, таралежи поне три през годините, две водни костенурки и съм си купил поне 20 енциклопедии за животни. И някакви пръдли на 20 ми обясняват, че не съм обичал животни.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 56faa25bbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Съседа да си води кучето на село - това е решението на проблема. Никой не е длъжен да търпи съседските кучета.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0c3fe4c5c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Но1. и 5 са прави. Хората спряха да раждат и замениха децата с животни. Е, това ако не е деволюция с мед да го намажеш
Елате в Лондон да видите. Тук работя по домовете и съм бил в над 1500къщи. Почти няма дом без поне едно животно. А деца - йок.

Онзи ден една клиентка в 50те вика : " ще си осиновя дете, защото котката ми умря "
Без коментар

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 732b9fe994
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Каква порода е кучето? Голяма, малка или средна?
Може да се пидаде сигнал до зоо полиция за лоши стопани и да проверят документите на животното. Казвам го като наистина загрижена за кучето... не бива да е само по цял ден. Пък и ако е голяма порода - мястото му не е в апартамент, а в къща или 200 кв. мезонет, ама надали живеете в такава сграда, сигурно пак е някоя панелка. Горкото животно....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker