Сам в цял блок - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Сам в цял блок
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 738 пъти
Понеже гледам, че повечето новопостроени блокове в града ми са празни, интересно ми е как някой би купил подобен апартамент да живее в него. Не е ли малко зловещо да живееш сам в цял блок? Вие бите ли живяли сами в цял блок? Освен че изглежда някак зловещо и недовършено аради празните витрини на партера и в някои случаи дори непочистени остатъци от строителни материали, възниква въпроса как се оправяш без асансьор, чистачка и тем подобни, защото няма как сам човек да плаща цялата такса на асаньора, почистването на целия вход и т. н.? Не че не може сам да си почистваш само твоята площадката, но говоря по принцип. Вие какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9810d62246
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Бих живял сам не в блок, а в цяла държава и да няма абсолютно никой друг в нея, освен мен и още няколко мацки за ебане и разплод. Никакъв Киро, никакъв Миро, никакви инфлации, войни, ковиди-мовиди и сметки за ток. Аз сам ще съм си парламента и сам ще си решавам всичко, което да се случва в Моята държава. Ще напълня държавата ми само с мои наследници като Чингис Хан, и ще стана легенда, ще стана всеизвестен в целия свят. Ще пишат за мен във учебниците по история, целият свят ще знае кой съм.

Дон Жуан

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 7c4cfff58a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Зловещо е бабичките отдолу, дето не ги поглеждат явно близките им, или нямат близки, да не ми искат някоя услуга да им направя. Или да лаят домашни любимци, да реват бебета, деца да щуреят и т. н. И разни хора да се карат, да смърди на тоалетна, манджа или каквото се сетиш. Хората затова искат къща и сами там, защото е зловещо.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f0ec733937
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Аз бих била на върха на щастието, ако живеех в блок сама, без скапани съседи-малоумници и селяндури, които пробиват, къртят, чукат и тракат-ВСЕКИ Божи ден! Без селяци, които трошат орехи и ядат ядки, повече дори от катериците... и чупят орехите на пода в хола, защото точно оттам се чуват тия звуци и говоря за тухлен апартамент, не за панелка.
Да живея сама, без съседи чалгари, които слушат мазна чалга или са фенове на народната музика, без идиоти-маниаци на тема ремонти, да живея сама-това би било почти пълен Рай:)
Без идиотите, които си цепят дървата на терасата в хола, без чалгарите, без тъпите военни, които все гърмят разни пиратки, без дъртите пенсионери, които, като си запушат кенефа-се осмърдява целия блок, без малоумният военен с тъпия си син, които ползват асансьора през 5 минути и постоянно да се чува движението на асансьора... , без чукане и тракане, без ревове на бебета и малки деца... Да- определено, ако живееш сам в блока-би било супер!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: e6040a2979
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Авторе някой хора живеят в големи имения и това съвсем не им пречи да са "сами". Твоят проблем с таксата за чистачка и асансьор говори много.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3b854cbb0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   4, това, че си правиш безпочвени изводи, говори за теб, не за мен.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: bd44828b63
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не бих живяла без никакви съседи. Има съседи, които харесвам, всъщност нямам против никого, стига да не се заяжда с мен. Ама цапат - чистя етажа, няма проблем. Музика да слушат - ок, със слушалки съм. Кучета лаят, котки мяукат, бебета реват - нямам проблем. Някоя баба иска услуга - правя. Всичко е ок, стига да не ми правят лични проблеми. Да живееш без хора около теб - не значи, че ще имаш пълно спокойствие, както и да живееш с хора около теб - не винаги значи тормоз. Зависи си от хората и колко са човечни.

Авторе, имам такива нови кооперации около мен и виждам как постепенно се заселват. Първоначално бяха 2 или 3 обитаеми апартамента, сега са повече. Няма да си сам завинаги.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker