Унизително преживяване-не ми дава мира - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Унизително преживяване-не ми дава мира
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 2346 пъти
Здравейте, мъж съм на 39 години, неженен, живея и работя в Бургас. Преди няколко седмици бях доста лошо набит-охлузен от две сестри- съседки в блока, в който живея. Голямата е набор 97, а малката 2000. Знам, че и двете тренират бойни спортове от десетина години. Не им личи особено макар да са атлетични-около 60 килограмови около 170. Ако не знаеш, че тренират, няма да си го помислиш. Живеят сами под мен и от около 2 години ми се оплакват, че ми кънтял телевизора и съм им хлопал повечко от нормалното и според тях съм им пречел да спят. Според мен нещата са в рамките на нормалното, ама те са недоволни. Та преди около месец се прибирах около 8 вечерта, и в антрето на входа се засякохме-отиваха някъде и двете. Голямата пак ми направи забележка за предните две нощи, как съм им пречел. Понеже и на мен ми писна от оплакванията им, им казах да си гледа работата и да не се занимават с мен. От дума на дума се скарахме и ми казаха, че в един момент ще си платя по един или друг начин. Не че исках да ги предизвиквам, ама някви девойки да ми се карат, ми дойде в повече. Нарекох ги с някакъв епитет, пачаври мисля беше, и тук вече стана кофти за мен. Малката ми направи прав ритник-тласкане в корема и се озовах седнал на земята. После ми вкараха по няколко ритника, докато се извинявах. Ритниците им бяха доста отработени и на двете. Знаеха как и къде да ритат- не можех да се защитя. Не искаха да ме контузват, а само да ме поучат. След 15тина секунди ме накараха да обещая, че ще внимавам нощем. Бях доста уплашен- не си и помислих да се инатя. Казаха, че ако аз не казвам за случката, и те няма да кажат на никого. И заминаха. Това беше като гръм от ясно небе. Знам, че някои тренирани хора могат лесно да бият нетренирани, ама да ям такъв пердах от девойки определено ме разтърси. Засега не съм споменавал на никой-това си е голям срам. Изглежда, че други във входа не са разбрали, но това си е тежко унижение, просто не знам как да продължа така. Оттогава сме се засичали във входа - и аз и те мълчат, Голям позор. Не знам дали да не помисля да се преместя някъде- чувствам се като смотаняк на това място. Чудя се какво да направя, за да не се сещам за това. Някой би ли могъл да даде някоя идея?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: eb90a2d5a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Ако имаш травми, можеш да ги съдиш... Лесно могат да те очистят или осакатят с ритници, краката на хората са доста силни, спортуващите бойни спортове не трябва да ги използват за нападение, а за защита, в случая ти не си им посегнал, а те на теб

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: eefdb22a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Еми най добрия свъет според мен е да поговорите да се сдобрите и вече да подържате добри отношения. Може да са ти от полза. Помислил върху това. Може да те научат на нещо за да не ядеш повече бой. Забрави този случай и толкова.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: bdb671bce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Не, че оправдавам постъпката на тези момичета, но ти си си го изпросил. Съобразявай се.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f3acde039f
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

4.   Откъм бой леко си се разминал, защото такива като теб заслужават доста по-хард. Но пък това се компенсира, че е от жени и сега си като кастриран котарак. Ще им се обяснявал и отговарял, като му казали, че им лази по нервите в дома им и им прави съня невъзможен. Разбери едно: получил си си заслуженото, както сам си доказал в хронологията на историята ти, боят при такива като теб е единственият ефективен начин за общуване. Ето, че в крайна сметка си разбрал какво са ти казали, размърдал си 2-те си мозъчни клетки, асимилирал си го благодарение на боят, а не благодарение на думите ми. Ако си бил нормален е нямяло изобщо да се стига до забележка за шум, каму до нещото след това. Дано всеки ганьовец получи общуване на същият език за да разбира. Бъди мъж на място сега и им предай моите най-искрени поздрави на тия момичета. Бих се радвал да ги познавам и да са ми приятели, защото са страшна рядкост такива адекватни и компетентни хора в днешно време. Ако може да ми се включат тука, после ще се пренесем другаде. Иначе ще се срамуваш двойно повече от себе си, ако не им предадеш.

Чорбаджията на курникът

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 6345dedd47
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   А ти колко шум наистина вдигаш? Да бяха някои кисели бабички, мога да се съглася, че се чудят с кого да се заядат, но млади момичета едва ли нямат друга работа. По-скоро ти си от тези, които мислят, че всичко им е позволено. Намерил си си майсторките, вземи си поука и се дръж прилично.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4f5aafe752
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

6.   Ами първо си се държал с тях като типичен бай Ганьо. Когато някой ти направи забележка 10 пъти, вземи да си отвориш ушите. Не са могли да спят. Това означава, че телевизорът ти канти след 10-11 часа със сигурност. А иначе за пердаха. Какво да ти кажа. 170 по 60 кг. за жени това си е добро телосложение. Ако 10 години тренират, то определено не са безобидни. Има момичета, които вдигат щанги от малки. Ами след време ги гледаш да вдигат такива килограми, че мигаш на парцали. Все пак са спортистки. Малко са, но ги има.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5c7964241b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   За срам си е, но и те не са стока. Не си бил прав да ги обиждаш, нито те да ти посягат. Ще ти мине, гадно е да ядеш бой, егото боли повече от тялото. Другия път гледай да се разбираш с хората като човек, не като маймуни в зоопарка.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 67c6904fb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

9.   Купи си нова рокля и букет от любимите ти цветя, а после се поглези с вана, пълна с любимите ти соли! Не забравяй да си накъдриш косата, за да не ти се развалят къдриците!

Сериозно: не ви ли писна от тия измислени истории? И двата пола питам, не само женският, вихрил се тук!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b3c1da9ad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

10.   Ако по-голямата не е грозна, я хващаш да ти става жена. Не се бъзикам. Още утре ѝ звъниш на врата да ѝ благодариш, че е засвитеделствала интереса си към теб по незабравим и за двама ви начин и я каниш на кафе.
Иначе е неразумно поведение първо да обиждаш някого, а после да му се извиняваш, без значение жена ли е, или мъж.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: fabbee60b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Това, което са направили не е правилно. Но май май с това кънтене на телевизора и то нощно време си има причина да се оплакват от теб. Сега вече си имай едно на ум, дали ще дъниш телевизора.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2a6ef7bf3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

12.   На мен ми звучи като измислена история, но ако е истинска бих казала следното: В никакъв случай не съм привърженик на физическото насилие, но ако на мен 2 години ми надуваш звука на телевизора и вдигаш шум всяка нощ, също ще ми идва желание да те пребия. А ти вместо да се извиниш, ги обиждаш.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: e0d0148151
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

13.   Били ритали, ако си ползваш тежестта на тялото да бутнеш едната на цимента, ще и се потрошат прешлените и няма да рита. Тея дето налитат така на бой ще си намерят майстора, особено че са жени побойнички. Разбирам, че те са те нападнали без да очакваш. За самозащита може да запишеш BJJ примерно. Избягвай конфронтация, но не се оставяй да те бият.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 21936ce8cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

14.   Ами като за начало започни да се сещаш от време на време, че не живееш сам в гората и не трябва да пречиш на съседите си.. Те са ти казвали от две години, но ти големият мъжкар си бил над тези неща. Дори си ги обидил. Браво на момичетата. Хора като теб ги оправя само бой или яка глоба. За съжаление нашата държава не е дорасла до глобите, както в нормалните държави. Затова и си ял бой.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 443a7cdc01
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Първо, съобразявай се с живеещите около теб.
Второ, пусни жалба в полицията.
Трето, не обиждай.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f9b85c0b6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

16.   Иди тренирай и ти. Срамота е наистина да те бие някаква пичка.
Ползавай случката като мотивация.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 179b74aa98
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

17.   Няма от какво да се притесняваш. Директно си вадиш медицинско и отиваш в най-близкото районно да подадеш жалба. Нищо срамно няма. те са били две, а ти сам.
Не знам какъв телевизор им е кънтял, но определено главите на тия дрънчат на кухо. Тия ганьовици следва да се сблъскат с цялата строгост на закона. Искат еманципация - ами да си понесат последствията. Жените в последните години станаха по-нагли и агресивни от много мъже. Откъде-накъде ще държат такъв тон и ще заплашват. Полът им не ги оневинява.
Не че нещо, ама и на мен да ми се репчат така и аз ще ги напсувам.

Така че, кураж, брато! Ние, нормалните мъже, сме с теб! Осъди ги едно хубаво и да ти плащат обезщетение, та да се замислят следващия път дали да се саморазправят!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 33ab511189
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

19.   Тва е фейк, няма как да го взема насериозно. Ако има и капка истина, си за трепане, курвите са искали бой и ебане, ама си фейлнал още на първото. :D :D :D Не го мисли, има къде-къде по-лоши работи, които могат да ти се случат, пък и нали никой не е видял..

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 43624ed0bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   Изчакал си дълго да действаш сухарски, трябваше да си вадиш медицинско още същия или следващия ден. Сигурно и ти имаш заслуга с шума - има хора, които просто нямат спирачки докато не им вкарат някой ритник/тупалка, но в случая са те виновни да налитат физически...
Малко нестандартен съвет - спираш джънк-фуд, почваш да тренираш вкъщи, пред блока на някоя площадка и т. н. всеки ден по около час, без прекъсване (освен ако не си тежко болен). Стягаш се, леко по леко връщаш нормалния диалог с тях като усетиш, че си заякнал до толкова, че поне да не те потрошат (отново) и до края на годината да си ги изчукал наведнъж и двете. Няма друг реален изход да си върнеш самочувстието и спокойствието. Може да послушаш и №10, но там по-скоро нямаш гарант, че няма да те смелят и утвърждаваш, че си льохман и си ОК с това да те пердашат - един вид, мазохист.
Ако само се преместиш, или ще повториш шумовия терор и пак ще го отнесеш, или ще си мишкарстваш докато пукнеш незабележимо за околните.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: dc92e9fb78
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

21.   Патили сме у нас от нагли съседи. Съчувствие другаде търси.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2e24f877f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

22.   Сега всички одобрителни коментари и звездички, си представете, че жена му вдига тоя шум, а той я нашамари след като го обиди. Нали равенство искаме, братство. Нали насилието не е начинът и там подобните лозунги, ама само ако са от едната страна.
Ако историята е истинска, като цяло няма много от какво човек да го е срам. Това са професионални спортистки. Не всеки е бияч, както не всеки е лекар и т. н. Кофти е как им одобряват поведението, но ако беше наобратно, щеше да ти кажат да ГО съсипеш от жалби.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b3c1da9ad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

23.   Както и номер 22 правилно спомена горе, пуснете сходна тема, обаче за жена, нападната и набита здраво във входа от двама братя каратисти, че ще е забавно да ядем пуканки, докато четем всичките тукашни лицемери и лицемерки как рязко ще обърнат палачинката там и ще дрънкат съвсем различни глупости. :) Темата намирисва на написана от някоя скучаеща тлъста киселячка.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2de7402158
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

24.   Днес подадох жалба в полицията срещу подобен тъ*ак. Набори сме с господина. Всеки ден главата ми е айрян от съседски шум -блъскане на асансьор, телевизор и смях по цяла нощ. Колкото по-бързо схванете, че не живеете сами, толкова по-добре. Това е абсолютен психически тормоз.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3880fa704a
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

25.   Тема е писана от жена феминистка с цел да бъдат унижени мъжете.
Миличка, няма как която и да е тренирала жена да набие мъж, освен ако той не е някой болен и до толкова страхлив, че да не смее да посегне и на мравка. Тренировките в зала са трудно приложими в уличен бой. На улицата нито познаваш човека и неговите умения, нито какво носи в джоба или в колата, нито колко му е акъла. Правила на улицата също няма. Аз постоянно имам нож в мен. И без нож, само ще ти бръкна в очите с два пръста и за няколко минути ще спре да виждаш и за няколко минути няма да знаеш къде се намираш. За това време ще те сложа в инвалиден стол. Случея с Багата е достатъчно показателен и даде урок на всички спортяги дето никога не са участвали в уличен бой, и си мислят, че като бият на ринга могат да бият и на улицата.


Под мен живее аутиска, дето тренира бокс от 10 години. И тя имаше проблеми с моята музика. Съобразявах се с нея, от чисто човешка гледна точка. Но взе да прекалява и да идва да ми се кара. Теглих и една мръсна псувня казах и, че е курва викайки доста силно тя се подплаши и се прибра в кочината си. Ако беше решила да си изпробва, , добре отработения, , прав десен, аз щях да си изпробвам бухалката в нея и хич не ми дреме, че е жена. Като е жена да си наляга парцалите и да не посяга на мъж.


Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 92be960232
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Имайки предвид цялостната ситуация, интересно с какъв акъл си ги предизвикал допълнително, при положение, че те се оплакват теб за дълъг период. И щом знаеш, че тренират от 10 години, и то бойни спортове, не ти ли е светнала червена лампичка? Та ти направо си си изпросил боя. И е можело да бъде по-голям. Щом са те смотали по този начин, вероятно всяка от тях може поединично пак ти го направи, както и с други подобни несъобразителни батковци или чички. Според мен, оттук нататък ако се оплачеш в полицията, първо ще ти се смеят, второ ще отключиш ситуация, при която всички в околията ще разберат. И трето след това ако пак ги издразниш, може да ядеш още бой без да ти се обясняват. После ще се отърват с глоба, а ти иди обяснявай, че една на 22 и една на 25 те бият лошо за втори път. Ами ако разберат родителите ти, приятелите ти, брат, сестра ако имаш? Или приятелката? Ситуацията е нито така, нито така. По добре да се примириш и да се опиташ да забравиш с времето, пък ако може да се сдобрите-още по добре. Както някой написа горе, може да те научат да не ядеш пак бой. Със сигурност вече си наясно, че не искаш да ги дразниш, а предполагам, да мълчите като се срещнете е още по-унизително за теб. Ако са жени на място, ще ти влязат в положение за унижението, и ако не ги дразниш повече, и те ще са добри с теб.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 33ab511189
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Прав десен вика, десен прав се казва еее, ножар филмиран. Да не се окаже, че отиваш на престрелка с нож.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 92be960232
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Брато, наистина леко си минал дотук. Ако бяха по-не внимателни, щеше да минеш през болница преди да се съвземеш. Не са прави, ще са те нападнали така, ама и ти си виновен, и по принцип, и в тази вечер. Да дразниш две, които тренират толкова време, били те и доста по млади е крайно неразумно. Не те съветвам пак да им пречи нощем.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9e2b75b1e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   25 Има жени и жени. Една ще избяга, друга ще ти набие канчето. Трета ще извика гаджето да ти го набие. Човек, тренирал бойни спортове знае как да просне по очи всеки.
Иначе, евала на момичетата. За две години кой знае колко пъти са го молели да е по-тих. Е, като не става с добро ще стане с лошо.
Историята ти ме вдъхнови да запиша и аз някакъв боен спорт.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1322a68d81
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

30.   Хора вие полудяхте ли?
Как може да сравнявате физическата агресия с вербална обида? Едно е да те нарека пачавра, друго е да ти изкъртя ребрата.

А сега го обърнете обратно. Ако беше автора жена, нападнат от двама мъже, щеше да оревете орталъка нали? Дали щеше да си го е търсила момичето? До Страсбург, Хелзинки и обратно щяхте да отидете.

Ето ви типичния пример до къде може да доведе женската агресия, която в днешно време, заради феминизма е в чудовищни размери. Имате ли изобщо някаква бледа представа колко много мъже редовно биват малтретирани от жените си или от други жени? И за това изобщо не се говори? Защо? Щото се предполага че трябва мъжете да ги е срам ли? Че така ни възпитават майките ни?

Четейки коментарите ви, как автора си го просил наистина ме кара да си мисля че вие сте тоталните психопати/ки

Авторе, вече може би е късно, но аз на твое място веднага бих отишъл в болницата да си извадя медицинско. А след това жалба в полицията.

И изобщо не бива да те е срам. Даже и да не са тренирали със същия успех можеха да имат пистолет.

Колкото до телевизора, той и на Хитлер евреите му пречели. Безспорно има граници, но в крайна сметка те са тези първи проявили агресията, така че силно се съмнявам в психическото здраве и на двете.

 
  ...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 92be960232
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   Абе има момичета, с които повечето мъже ще си имат проблем ако се закачат. Преди няколко години четох за интересен случай в Италия. Трима северноафрикански мигранти на по около 25-30годишни се опитали да ограбят 16 годишно момиче, без да знаят, че е шампионка по джиуджитсу и нещо такова- и горките и тримата преживели шока на живота си. Приближили се към нея и си мислели че имат лесна задача. Единия бръкнал в джоба на якето И. Целта била да и вземат телефона, парите ит. н. Както кротко си стояла, когато онзи бръкнал, тя му хванала ръката и му направила такава хватка, че оня не можел да помръдне по никакъв начин. Виждайки общата ситуация и физиономията на хванатия, другите двама не се опитали да я нападнат или да му помогнат, а хукнали да бягат. Тя го държала още 10-20 секунди мислейки какво да го прави, но онзи бил толкова изплашен, че го съжалила и пуснала хватката. На секундата и той побягнал ""без да каже и дума" както пишеше. Не се опитал примерно да я напсува че го е направила на 2стотинки, да не вземе да го подгони и пак да го хване хехе. Та и тримата се разбягали със страх. А иначе щом е хванала единия, вероятно е била готова и да продължи с другите, но те не искали повече, разбираш ли. Та както била на 16години, така трима 25-30годишни се разбягали. А тоз дето пише че едва ли не няма такива жени, сигурно и той може да стане жертва на такива сестри или на ей тази италианка, която сега е примерно на 20-22. А иначе на автора ще кажа- гледай да се сдобрите иначе ще си с подвита опашка до безкрай. Ако се конфронтираш най-малкото ще рискуваш пак да те бият, пък после се жалвай.

 
  ...
преди: 10 месеца, 18 дни
hash: bd2f1416ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Често срещам теми в сайта в които жени бият мъже и то написани от самите мъже. Не, че не е възможно жена да набие мъж, но вече трета или четвърта история срещам в която става някакъв скандал и някоя жена набива мъжа. В повечето случаи жените не са толкова агресивни колкото мъжете дори да са тренирали бойни изкуства. Много рядко някоя да посегне ей така само защото някой я е обидил с нещо. Вече започвам да се съмнявам дали тези истории са истински. Не вярвам да са писани от жени които си мечтаят да бият мъжете, защото ако беше така, историята щеше да е от гледната точка на жената която е набила въпросния мъж. Такъв тип истории може да са написани от мъж който обича да бъде унижаван и доминиран от жени и започва да си измисля разни истории как бива набиван от някоя тренирана. Има ги и такива.

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 18 дни
hash: 447b827254
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

35.   Браво на жените. И на мен ми писна всеки да се прави на голяма работа, и пред жена видиш ли съвсем. Никой не е длъжен да ти търпи селските изпълнения. Ако ти кънти телевизора и го оставяш цяла нощ, нормално. Предупредили с много пъти, но ти като типичен балканец си ги нарекъл пачаври.

 
  ...
преди: 10 месеца, 18 дни
hash: 171c309a52
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

36.   Абе какви са тия женски измишльотини бе? То бива измислици бива, ама чак толкова не бива. То не бяха джудистки, самбистки, каратистки и не знам си какви, дето пребивали беззащитни мъже, щото били много "силни"... че и 16-годишни. Не ви ли е вече срам? ! Спрете да гледате холивудски филми, и ще видите реалността. Няма здрав прав мъж, който да не може да набие-пребие която и да е жена на света, пък ако ще да е тренирала и извънземен кеч! Авторката също е жена-феминистка, представяща се за мъж и величаеща несъществуващата женска сила, сигурно защото самата тя е яла бой от някой мъж и сега се утешава, съчинявайки си измислени истории за пребити от жени мъже. То заради тия "силни" и "тренирани" жени, дето много биели мъжете последните трепят жените наред и медиите денонощно пищят за мъжкото физическо надилие над жените, дето не намалявало, а се увеличавало. Какви ли не домашни насилия, истанбулски конвенции и други закони за гавра и репресия на мъжкия пол измислиха феминистките, и пак нищо. Мъжете пак си ги трепят като мухи, даже повече отколкото преди това. Сещам се за една случка в моето село с една такава "тренирана", дето тренирала карате в София, на която станах свидетел и ако не се бях намесил навреме, като нищо щеше да отпътува за отвъдното. Каратистката вървяла със сестра си на улицата, срещнали едно 15 годишно циганче-момче и след като циганчето направило комплимент на сестра и, че има секси дупе, последвала заповед на каратистката да се извини на сестра и веднага. Имаше късмет, че точно тогава аз минавах оттам, иначе такова "извинение" щеше да получи, че щеше да го помни цял живот, ако изобщо беше оживяла. Изтърсих само веднъж циганина в земята, и той почна да реве "ни мъ бий бате, тоз кака пръв удари на мен! ". Така че драги феминистки, не си надценявайте възможностите като жени и не се правете на героини, заблудени от холивудските филми, ще останете дълбоко разочаровани. Няма значение, дали е тренирала една жена или не. Само един силен юмручен прав удар на мъжа в лицето на жената и ще и вкара носа в мозъка, и ще я умъртви веднага и на място. Женските мечти за равенство-равнопоставеност с мъжете ще си останат завинаги само мечти, защото по природа не са им равностойни и са с много по-различна физиология от тях!

 
  ...
преди: 10 месеца, 17 дни
hash: 9e2b75b1e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

37.   36. - Не е нужно някоя жена да е тренирала нещд за да те опердаши. Един здрав ритник между краката и си на колене. Оттам нататък е лесно. Всичко което е в дамската чанта може да използва - парфюм или крем в очите и т. н, някои от нас винаги имаме и спрей за самоотбрана
Имай предвид че жената винаги може да посочи като извинение "самоотбрана". Докато мъжът винаги е нападателя. Недей много да се перчиш за да не те сполети съдбата на автора някъде

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 17 дни
hash: 76b3c40b8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

38.   37, 36 съм! Още не се е родила жената, дето да ме напердаши, и е по-вероятно аз да напердаша нея, ако нещо много ми се отваря и налита на бой, разчитаща на просташките феминистични закони да я опазят. Дали е тренирала жената или не няма никакво значение, ако се изправи в пряк двубой срещу мъж и е без никакви помощни средства. Тя е физически много по-слаба от него по природа и с по-малък процент мускулна маса, и затова е невъзможно да го надвие-пребие без помощта на друг мъж. Кой е полът дето все реве за домашно насилие и от кой пол е съставена полицията, която постоянно вика, за да го защити от другия пол, а? Знам, че няма да искаш да отговориш на този въпрос, защото пригласяш на феминистичния рев за равноправие и истината не ти изнася, но вътрешно сама си го знаеш. А, за твоите женски ритници между краката на мъжете забравИ! Всеки мъж, който е умен (като мен) и очаква този долен женски номер, лесно може да го избегне, като отскочи настрани и хване и издърпа жената за крака така, че да падне на земята, а след това трябва да му е благодарна, ако не я осакати и остави инвалид за цял живот. Ако пък дръзне да му извади някакъв спрей и е достатъчно близо, ще и хване ръката и ще я усуче та да пропищи, ще и вземе спрея и ще го пръсне в нейните очи, и докато е в безпомощно състояние може да и направи каквото си иска, включително и знаеш кое. Каквито и долни трикове и мръсотии да използвате жените срещу мъжете, накрая пак ще ви се връща с вашите камъни по вашите глави и вие ще сте губещите, не мъжете. Да, в съда мъжът по презумция винаги е виновен, дори да не е направил нищо, а жената дори и да е убила човек (мъж) пак е невинната жертва, дето се била "самоотбранявала", и й се разминава даже без повдигане на обвинения, защото е жена. Но това е грешка-извращение в българското законодателство, допусната от либералите-демократи и е във вреда само на жените, защото след това мъжкото отмъщение ги застига с десеторно по-голяма сила и после пак почват да реват по медиите, че били бити и убивани. Ами оплачете се на арменския поп, сами си го правите. Ако имаше справедливост в съда, нямаше да се налага на мъжете собственоръчно да раздават такава, използвайки физическата си сила. По-добре ти недей да се перчиш толкова много, за да не попаднеш в статистиката за убити от мъже жени в България за 2023 - четох, че от началото на годината досега 11 са предали Богу дух, може вече да са и повече!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker