Заслужава ли добро отношение? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120990)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6459)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Заслужава ли добро отношение?
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 565 пъти
Въпросът е следният - познаваме се с едно момче, приятели сме, уж... не съм сигурна вече в това, тъй като човекът се държи все по-зле. Негова си работа, може да се държи както си иска, но на мен, това ми убива желанието да се държа добре и да правя неща за него. В същия момент, се сещам колко добре се е държал преди и ми се иска да правя хубави неща за него, после обаче става нещо, с което ще ме подразни, и желанието ми се изпарява.
Не ми се иска да съм такава - да се държа добре с него, само ако той се държи добре. Искам да имам желание, да правя мили неща за него, дори да смятам, че не ги заслужава. Звучи нерационално, но другото ме кара да се чувствам зле. Да, справедливо е - каквото повикало-такова се обадило, но е ужасно.
Вие как постъпвате с приятелите си и близките си когато се държат зле с вас? Имате ли желание да правите хубави жестове за тях или не?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: fa287bd357
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   С всеки, който се държи зле с мен, се отдръпвам от него. Ако не е част от семейството ми, директно прекратявам отношения.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4c5418f894
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Аз съм на принципа "Каквото повикало, такова се обадило". Ако някой се държи зле с мен, просто го отписвам от кръга хора, на които държа. Противното граничи с глупост. Трябва да има взаимност в отношенията, да е двупосочна улицата, а не само единият да се старае и да прави добро, а на другия да му е все тая и/или да се държи неуважително и, да си го кажем направо, гадно. Не се чувствам зле, защото знам, че съм дала 100% от себе си (винаги се раздавам на макс за близките ми хора), а отсрещната страна е дала явно нещо по-близо до 0, отколкото до 100, за да се стигне до тази ситуация. Съвестта ми е чиста с други думи.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 94cc4cbbd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако се държат зле с мен приятели или близки, просто спирам всякакъв контакт с тези хора, та дори отписвам. Нищо не е в състояние да ме накара да търпя лошо отношение, а какво остава за жестове? Абсурд.
Не търпя една секунда и не съжалявам, че съм такава. Оттървах се от доста "близки" и "приятели" и останаха само хората, които си заслужават.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 169552c9fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Не си губя времето с отмъщения. За близки и приятели много се раздавам, но когато тотално се издънят, просто ги зачерквам от списъка и си намирам други. С течение на времето отсях онези, които не ме ценяха, както и използвачите, и завистниците.
Нямам излишно време за губене, както и не искам да си доставям негативни емоции, само и само да имам повече на брой познати или приятели.
Хора, които ми вредят, не са ми нужни.
Заперкни въпросното момче от списъка. Възможно е преди да е играл роля и да се е преструвал на нещо, което не е, а с течение на времето да започва да му избива истинската същност.
Мнение от жена.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker