Отново за мъжете и парите - богатството ли е основен критерий за стойностен човек? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Отново за мъжете и парите - богатството ли е основен критерий за стойностен човек?
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 1146 пъти
Имаше няколко теми за жените и парите, които трябва да изкарва един мъж. Прокарва се идеята, че богатият едва ли не за да изкара парите задължително притежава други прекрасни качества и е свръх човек. Според вас за всички богати ли важи, възхищавате ли им се? В обществото ни мутрите са едва ли не модел за подражание заради скъпите коли, дрехи и нахаканото поведение. Аз лично се отвращавам от такива хора. Нито бих искал да им подражавам, нито да имам общо с тях. Ами те утре може да продадат наркотици на детето ми, да пратят дъщеря ми за проститутка. Колко ли съдби са разбили.
Баща ми е приятел с известен мафиотски бос. Войнишка дружба от едно време. Дори си спомням като дете как този батко идваше на гости у нас. После като се захвана с "бизнес", контактите им намаляха, но още си имат уважение и се чуват по празници. Баща ми категорично е отказвал да работи с него. Думите му са "той тръгна по лош път, Бог да му прости и дано му помогне да се осъзнае" и "Аз съм български офицер, няма да си плюя в сурата и да се захвана с... ", "съвестта и съня ми са по-важни". А баща ми не е някой мухльо и "неможко", както се изразяват в другите теми. След като напусна армията завъртя бизнес, доста добър е в неговата област и печели не лоши пари.
Разбира се, има и богати хора, които са направили нещо, за да заслужат парите си, дали са стойност на света. Спортисти, музканти, актьори, предприемачи.
Примерно Бербатов, Кубрат Пулев, Валери Божинов даже. Не ги харесвам, поведението им не винаги им прави чест, излагали са се. Но са донесли стойност на феновете на съответния спорт. Или Меси, Роналдо. Ако щете Тайсън - осъден за изнасилване, но парите си ги е изработил на ринга.
И в бизнеса. Имаме основателя на Уолтопия Ивайло Пенчев. Много дразнещ индивид, но са най-добрите в света в тяхната област. Ако щете Домусчиев - съмнения за далавери с приватизацията и връзки с политици, но е факт, че фармацевтичната му компания изнася за целия свят, тоест има файда от него. И на хората от Разград донесе радост с Лудогорец.
От друга страна имаме хора като Пеевски и Прокопиев, близки до властта, до партиите, все с обществени поръчки, все с финансирания, грантове, медиен натиск. Дебелия заграби сума ти бизнеси и не разви нито един, всички ги докара до фалит. Не че нещо, ама колкото и пари да има, ще ме е гнус от този човек.
И в световен мащаб - респект за Мъск, за Бил Гейтс. Далеч не са ангели, но са създали нещо, което подобява живота на хората. А имаме и примери като Сорос - спекулант, чийто сделки са докарали до мизерия милиони хора. И колкото и да дава за благотворителност, не е произвел и троха хляб, с която да заслужи парите. Или арабските шейхове и руските олигарси, заграбили богатствата на страните си заради връзки с властта и точейки от там. И Ескобар - на някои хора е идол, но колко деца са умрели от дрогата му?
Като пример за бедни хора ще посоча първо Исус. В нашата история Левски и Ботев са били бедни. Та, на кого бихте искали да прилича синът ви, на Левски или на Пеевски?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: fdad205c4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Да си се замислял някога, че Левски и Ботев ти се налагат като идеал, точно за да не се препкаш на хора като Мъск, Пеевски и Сорос?

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d326d2d647
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Изобщо не е. На мен не ми пука има ли - няма ли, ама на - нямам мъж, защото не съм намерила такъв, с когото да се разбирам. Или са повърхностни типове мислещи за секс, ядене и пиене, или са кариеристи, които много са си повярвали в живота и се мислят за голямата работа, или дървени философи, които всичко знаят, или емоционално неуравновесени с пороци, или недорасли, които не искат и една рибка да отглеждат, защото ще им пречи на личния живот... с две думи - не стават за съпрузи и партньори в живота на друг човек.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f21d2e73c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Да. Повечето хора, които имат качества и/или са амбициозни и си вярват, имат пари. Другите носят от 1001 кладенеца вода за да убеждават в обратното, но не ги слушай - действията гпворвт повече от думите. Погледни кои са известните хора в обществото и инфлуенсърите - не са неможковците. Другото за красотата на душата, почтеността и т. н е лъжа и измама.
М28

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 85aa0c9190
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Дали парите са единствен критерии, не разбира се, но те показват дали мъжът е старателен, пресметлив, устремен, възможно ли е да постигне хубавите неща които говори (обещава) на жената която ухажва и т. н. Всеки мъж ухажва с обещания и никой от тях не казва скъпа приеми ме за баща на децата ни, за да живеем заедно бездомни и в бедност.
Колкото до глупостите които си писал че някой можело да продаде наркотици на децата ти, не са верни, никой не може да продаде нищо на някой който не иска. За наркотиците не продавачите са виновни, а родителите на купувачите, ако ти навреме си отделил достатъчно внимание на децата си те никога няма да проявят желание да ползват наркотици. Никой никога не ми е предложил да си купя наркотик, и до колкото знам купувачите търсят дилара за да купят.
Колкото до проститутките, за тах не са виновни сутеньорите а клиентелата, ако нямаше клиентела, нямаше да съществуват, а не забравяй че клиентела са мъже като теб, те разбиват съдби. Всяка жена с която си спал има баща, баща който не желае мъжете да се възползват от дъщеря му сексуално. А много мъже на този свят търсят да си купят секс, затова и секса се продава.

Колкото до богатите и бедните които си изброил ставаш смешен, особенно с бедните "сексуални идоли" които изброи. Не помня колко жени са тичали с пръстен да предлагат брак на Исус, Ботев или Левски? Но май няма такива. И наистина ли си пожелаваш синът ти да умре на тридесет и няколко години като изброените?

Макар че всички богати които си изброил, до един не заслужават количествата пари които притежават, 100% от тях имат пари защото успяват да лъжат народа с реклами и народа като бели домашни птици се наредил и купува, защото така казали по тв. Но най-честно е изкарал парите си Пеевски, купувал е бизнеси и ги е фалирал, не е обещавал на никого да развива тези бизнеси, това че балъци са инвестирали пари и са се надявали да отхапят залък от печалба, не е негова вина. Купил е медии да залъгва народа, това че народа продължава да чете и гледа неговите медии той няма вина. Негова ли е вината че 220 000 българина ежедневно си купували вестник "телеграф", „Монитор“, „Политика“, „Меридиан мач“ преди няколко години и му пълнили паничката? Негова ли е вината че орешарски го предложил а вашите представители в народното събрание (депутати) гласували той да бъде шеф на ДАНС или може би защото като бивш следовател е знаел кирливите им ризи и за да не ги разкрие по вестниците които притежавал депутатите ви са гласували за него? Иначе пък Пеевски компенсира ума си с физика горкия.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: cf6f749b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Бла, бла, бла, глупости на търкалета.
Явно сплред теб хората се делят на крайно бедни и на дебели олигарси, тип Пеевски.
Пък ние жените най-често се целим в средната класа - да изкарва добре (може да има дребен бизнес или добра и платена професия), да има и други качества и да има и някакво време за семейството си.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: dcc2da34d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   В България специално парите са един от знаците, че в 90% от случаите дадения човек НЕ Е стойностен.

Ами.. аз нищо стойностно не виждам в проедната чалга певица, силиконка с богат любовник = чичко, крадец на евромилиони и прочие продажници, които само крадат и взимат и не допринасят с нищо за доброто на останалите.

От какво се става богат? Или от кражби или от хората, които правят милиони на гърба на здравето и пороците на народа.

Замислете се от какво валят най-много пари - от най-вредните неща, - ОТ КАЗИНА, ЦИГАРИ, АЛКОХОЛ, НАРКОТИЦИ, ШОУ ПРОГРАМИ, ПЕСНИ.

Само от простотии! Полезните професии за обществото са пренебрегавани и на мода са лопшите и окофти професии, от които обаче се забогатява.

Ами ще ме извиняват ИТ-тата, но мен лично като граждани въобще не ме топли, че някой си работел за канадска фирма и взимал много пари.

Тоа е добре само за неговия собствен г*з, не и за останалите в обществото.

Цялото общество и целият манталитет е такъв - нека ми е добре, па на вуте да му е зле.

Няма как да важавам човек с пари с много пари в България, защото знам как се изкарват много пари.

За съжаление българското стадо е раболепно и се подчинвва и подмазва на всеки, който има повечко пари е готово да слугува, дори съшщият човек да е най-долната твар.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 85aa0c9190
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   До 6 Само да попитам ти с какво и колко (като количество) си полезен на обществото, че си позволяваш да обвиняваш другите?
И защо в изброяването на богатите пропускаш земеделските компании, фарма компаниите, компанията “Уолтопия”, Алмагест, Аурубис България, БИЕЙ ГЛАС БЪЛГАРИЯ и други подобни? Те безполезни ли са, да ги ликвидираме тогава? !? Или ги мислиш за бедни или те влече само бизнеса с пороци?

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: cf6f749b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Номер 6, като знаеш как се изкарват много пари, ми изкарвай ги и ти де. Ама май не можеш, а?

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3a0382daca
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   На крива комета космоса й пречи. Ако някой некадърен мъж не го бива в нищо, естествено ще плюе по успелите и те ще са мутри и мошенници.
Иначе да, всеки е за себе си. Но това е в цял свят. След като на мен никой освен родителите ми не ми е помогнал, дори са ме гледали пренебрежително, то защо аз да помагам на друг, освен на родителите ми? Иначе имам много успели роднини и приятели, които знаеха че не мога да си намеря работа, но се правеха на "дръж ми шапката".
Е, вече си имам работа ама телефона им вдигам само ако съм на кеф. Та колкото по-скоро човек проумее че е сам и не чака от никого нищо, толкова по-добре,
Ж, 28

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2bba1e5be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   "Няма как да важавам човек с пари с много пари в България, защото знам как се изкарват много пари.

За съжаление българското стадо е раболепно и се подчинвва и подмазва на всеки, който има повечко пари е готово да слугува, дори съшщият човек да е най-долната твар. "
Правилно, само виж фенчетата на богаташите колко 1 звездички ти лепнаха.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2bba1e5be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Ама наистина в нашата страни и изобщо навсякъде на Балканите добре са само ИТ-та и разни политици. Всичките мениджъри на Аурубис и такива са спуснати парашутисти, обикновено комунисти или деца и внуци на такива. Дори шефовете на Нексо излязоха деца и внуци на политици или комунисти.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 7ec962f05b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   9, Еми не е до кривата комета. Познавам известни журналисти - жени, не желая да им споменавам имената, които 90-те, когато маса народ лижеше гъзовете на всеизвестни мутри като Карамански, Илия Павлов... Пишеха статии против тях и бяха пребивани, почти до смърт... Почти! Къде са нашите мъже, които се тупат по гърдите и много споменават Левски и Ботев - продават наркотици на децата ви, да, правят дъщерите ви проститутки и в тази държава много жени са по смели от мъжете. Плюя по Илия Павлов - плюя по цялата ни сегашна журналистика - забелязахте ли какво правят? Предимно от Нова - те интервюират децата, вече порасналите деца на мутрите, които убиваха нашите деца. Тук говорим не само за пари. А за чест и достойнство. Какво значи като не можеш да изкараш толкова пари разбира се, ще ще плюеш по мутрите? Ще плюя доживот по мутрите и това е нормално, не е нормално да се правим, че те не ни замазват очите - както винаги е било.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2bba1e5be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   12 прав си, Битиви и Нова легнаха на собственика на Нексо и му лъскаха имиджа, дадуха му трибуна да обижда държават и как щял да я съди.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3a0382daca
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   9 до 12 В моя град, не София, познавам както казах много хора успели с труда си. И имам предвид всякакъв труд. Човечец започнал с обикновена пицарийка и развил още 3 заведения мутра ли е?
Човек започнал сам ремонти по домовете и с времето наема екип и вече си има фирма мутра ли е?
Човек завършил езикова гимназия и имащ спедиторска фирма, работещ в мутра ли е?
ИТ специалистите мутри ли са?
Всички те имат хубави коли. И на пътя този с таратайката би ги определил като мутри.
Не ми се изброява повече, но имам оше примери. Сигурна съм че всеки човек има.
За това че децата употребяват наркотици главната вина е на родителите. И по мое време имаше всичко. Детството ми беше през 90-те и смея да твърдя че тогава беше по-страшно от сега. То не бяха наркотици, то не отвличаха деца, то не бяха педофили. Втора смяна до 7:30 - ама не като сега. Улиците неосветени, пусти... Тренирах художествена гимнастика на гребната - не питай там какви субекти се навъртаха. Та сега ли с всички методи за информация да не можеш да си опазиш детето...

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 780876c8fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Ще отговоря на автора по-къъсно.
Сега имам проблем с номер 4 и "идеологията му". Затова ще споделя моите виждания.

Номер 4 има извратена идеология, че едва ли не, наркодилъри, сводници и мутри са невинни. Просто се възпозлват от обстоятествата.. Че връзките са просто бизнес сделки. Че всичко качеставта на мъжа са хитрост и безкрупулност.

Най-дразнещото от всичко, което си написал е:

"И наистина ли си пожелаваш синът ти да умре на тридесет и няколко години като изброените? " - Това ли излезе от цялата работа? "Умрели" на по тридесет години (в случая на Ботев - на 28)? Не, никой не ги иска децата му да умират млади! Но повечето искат, децата им да са стойностни хора! Не помним тези хора, защото са "умрели" млади, а ги пмним, за това как са живели и за какво са били убити!

Другата голяма глупост, с която ТИ, а не писателят на темата е, че сложи думи в устата на автора - никдъе не е приравнявал Исус, Ботес и Левски със "сексуални идоли"! Това идиотско, което го каза! Сексуални идоли имат невръстни младежи, както и хора, които живеят основно заради нагона си. Повечето си имаме тип, който ни привлича сексувално - това е част от човеката природа. Но да издигнеш някого в култ, заради стегнат задник, хубави гърди, плочки и не знам си какво, си е мания и падение отвсякъде. А ако е само заради парите, особено, когато имаш сосбтвен живот и средства, си е чиста алчност.

"Всеки мъж ухажва с обещания " - Всеки селски бек охажва с обещания. Виждал съм много такива. По памет, един "сваляше" момиче с тези думи:
- Ела с мене! Ше си мила моя! Ше ти зема джип емел! Къщата ще ни е на три... не... ЧЕТЕРИ етажа! Имам вила до Равда! Ше те карам наляво надясно - рокли ше има, екскурзии, мекскурзии! Ти само трябва да си добричка и да ме слушаш, а аз ше ти зимам КОТ СИ ИСКАШ!
Същия се чудеше, защо само "долни курви" се хващат с него. Защо "свестните момичета бегат"?

"Не помня колко жени са тичали с пръстен да предлагат брак на Исус, Ботев или Левски? " - За Исус? МИЛИОНИ! Да си чувал за монахините? Не, не бягат с пръстени, спокойно!
За Ботев - не ми звучи, като най-романтичния тип. С цялото ми уважение към личността му, не го виждам, да обещава блага на накоя мърда, да се задоми и да "си гледа кефа". Не и докато България не е била свободна. За след това не зная.
А общото между Ботев и Левски е, че и двамата имат качестват, които и ти казваш, че са добри за един мъж - "старателен, пресметлив, устремен". И ако трябва да бъда честен - бурни, бойни, диви, мистериозни, страстни личности - звучи ми като архитипа на повечето мъжки герои от разните блудкави романи, по които момичетата и жените са луди.
И още нещо - кой ти помни хилядите чорбаджии и търговци от едно време, независимо колко са им били големи имотите, колко каруци с масълце и чушки са изкарвали за други земи? Защо не учим за тях? Защо като сме малки, родителите ни разказват за Исус, Ботев и Левски? Защо не ни приказват за някой дядо чордбаджи или за Уоръ Бъфет и Бил Гейтс? А па представи си, че ти хвалят Пеевски!

А за Пеевски - леле мале! Купувал бизнеси? Как ги купуваше тея бизнеси? Запознат ли си с "процеса"? Вингаи е било отправяно "предложение, на което не може да откажат". И обясни ми, като на прост човек, учил висше 6 години, работещ във финансова институция, запознат с икономика и финанси, КАК купуваш нещо, фалираш и правиш пари, без измами?
"това че балъци са инвестирали пари и са се надявали да отхапят залък от печалба, не е негова вина. " - ОЛЕЛЕ! ЛЕЛЕ! Та чия вина е? ! Та това е смисълът на ИНВЕСТИЦИЯТА! Ти премахваш всякаква отговорност от ръководството, а законово, точно то има отговорност. Ако управата целенасочено фалира компанията, използва неправомерно средствата ѝ (източва я) или я неглижира, то ДА - вината е тяхна (или негова) и се носъ съдебна отговорност - търсят с епари за компенсация, съди се за измами в особено големи размери и се лежи в затвора.

"Негова ли е вината че орешарски го предложил а вашите представители в народното събрание (депутати) гласували той да бъде шеф на ДАНС " - Преди да предложиш някого за такъв пост, трябва да го познаваш, да си говорил с него и да знаеш, че иска този пост. Да - негова е "вината". Ако беше казал, че не иска да е на този пост, нямаше да го предложат. Можеше да заяви пблично, че няма да поеме тази отговорност (ета я отнов тая дума, дето явно не я разбираш).

"може би защото като бивш следовател е знаел кирливите им ризи и за да не ги разкрие по вестниците които притежавал депутатите ви са гласували за него"
- На това, моето човек, му се вика изнудване и е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! Ако Пеевски е бил толкова добър следовател и е знаел толкова лоши неща, но е решил да ги запзи в тайна, за да ги позлва за собсттените си политически цели - ДА - вината е отново негова. Това не означва, че другите са невинни.
А и още нещо - Колко си мислиш, че Пеевски е бил иситнски следовател, а не човек, поставен на спесифичен пост, за да има повече влияние? Кога беше следовател? Когато нямаше необходимия юридически стаж, нали? И защо му е на човек, който на 21 години е станал управител на пристанище, да е юрист, че и следовател? Зам. министър на 25? Бизнесмен, политик, следовател, щрист, търговец и прочие. Има ли лимит този човек? Защо има по 20 човека охрана с него? Защо го охраняваха и от НСО? Все търдни за отговаряне въпроси, нали?
Звучиш по-зле от веснитците му, които го хвалят и прехвалват. Очаквах да прочета "многоуважаемият господин Пеевски"!

Номер 4 - Имаш грешни и объркани представи. Хората, възползващи се от други хора, особено по начини, забранени изрично от закона, СА виновни за действията си. Ако минеш през нечия къща и видиш отворен прозорец, влезеш перз него и вземеш нещо ценно, вината не е и твоя? Ако срещнеш дете от лош семейство, което иска наркотици - кое е правилното? Да му обясниш, че това е лошо, да го насочиш към институция за подкрепа или да му пробуташ някакви наркотици и да направиш печалбичка? То е по-добре да го подминеш, поне да не добавяш към проблемите му. Знам, че последните години в България бяха трудни и объркани, но все още има надежда за хората, да бъдат хора.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2bba1e5be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   14 е в София не е така, тук ресторант да отвориш и може да ти подполят колата от конкуренцията. Във вашето градче може и да стават чудеса.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2bba1e5be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   И като останат само шефчета и ИТ-та кой ще им кара линейките ако закъсат със здравето, недай си Боже, на всеки се случва, вече няма шофьори на линейки, защото работят в чужбина или като международни шофьори. То е чудно, че изобщо още има останали мед. сестри у нас с това мизерно заплащане. И учителите не са добре платени.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2bba1e5be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Масовите коментари показват, че сме нация от лизачи на силните на деня, богатите и известните. Такава раболепност в повечето държави няма.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4f42668d59
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Богатството е сериозен критерий, но ако си го постигнал сам.

Тук не влизат:

-Хюмнета и кифли с парите на мама и тати. Днес ви има, утре ви няма. Стойност никаква. Вашата стойност са парите, които ако изчезнат ще изчезнете и вие.

-Измамници и престъпници. Няма как крадец и бандит да има стойност. Това е утрепка, откраднала парите на някой друг.

-Баровци на кредити. Комплексари с най-нов модел кола, телефон и т. н. па живеещи в панелки 60кв.

Ако не си някой от тези типове, значи си стойностен. Ако не си измамил никой, създал си нещо полезно за другите от което печелиш пари значи имаш акъл и стойност.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 3a0382daca
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   14. ДО 18 `Такива неща като палежи не ставаха ли през 90-те. Ходя редовно до София, та виждам много малки магазичета, баничарници и кафенета на обикновени хорица. Е, не по Витошка, квартални местенца са,
Сега сешам, че пропуснах да спомена, че семейство, в което и мъжът и жената са глухонеми от може би повечеот десетилетие си имат магазинче за цигари и алкохол има и масички на открито и закрито. Лятото е пълно.
Ето и пример на хора с увреждания, кола нямат, но вдигнаха палат. Съмнявам се да са част от престъпна организация.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2bba1e5be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   20 и повечето от тези ревяха като луди за пари от държавата като хлопнаха кепенците 2020-та година, а не плащат данъци масово. Много и фалираха тогава.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9cf57e397c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Погрешно разбиране за нащета. Богатството не прави хората стойностни. Парите сами по себе си са неутрални, но често развалят хората. Това, което трябва да се отчете обаче е, че топ милиардерите на света за да станат такива значи имат нещо в главата. От тази гледна точка такова богатство е паказател за интелигентен човек. Но само такова богатство, не истории, като при мутрите в България направили с престъпления някой друг милион, най-много милиард два в много редки случаи. Говоря за световните бизнесмени топ милиардери на света с богатства над 50 милиарда долара. Няма нито един от тях, който да не е тествал жена си преди да се ожени за нея така, че да е сигурен, че тя не е с него дори един процент поради фактът, че той е богат. Затова и топ милиардерите на света в основната част от случаите имат за съпруги съвсем обикновено и скромно изглеждащи и често дори грозновати и стари жени по нищо не разлачиващи се от продавачка в Бг сладкарница. И нямащи нищо общо с накундени кокошки с навирен нос мислещи си, че щом са красиви то те заслужават само богат мъж и чисто външният им вид е разменната монета за богат мъж. Ето тук умственият багаж, който притежават топ милиардерите за разлика от много други мъже си казва думата и отсяват жените си през стриктен филтър пропускащ само жена която е на сто процента с тях заради тяхната персоналност като хора и нула процента поради богатството им. А са може ли да имат всяка потенцилна мис свят кифла с нулеви усилия, най-много с едно намигване на окото. Знаеш ли кога мутра ще е като тях и ще направи така? Точно никога, защото разликата в IQ-то на мутрата и това на някой от топ милиардерите на света е като тази между маймуната и човека.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ae669abe54
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   До 20

"Такива неща като палежи не ставаха ли през 90-те. "

Стават си и до ден днешен. Ама по-рядко. Днес са доста по-хитри и внимателни отпреди. Е, ако се лсучи да излезем от ЕС (има хора, които отчаяно се оптиват, да ни изкарат), ще се врне цялата мизерия.

Обаче, нека си спомним, че темата е за богати хора или поне такив с доста пвоече редства, а не обикновенни собственици на кафенца, магазинчета и киоскчета. Нищо против тях, живи и здрави да са, но рядко някой от тях изкарва над 7-8000 лева на месец.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker