Какво мислите за Румен Радев? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво мислите за Румен Радев?
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 1066 пъти
Здравейте. Ако е възможно, искам да пусна тази тема, защото ми е интересно какво мислите за драгия ни президент? Някои казват, че е натовски генерал, който получава пари от Америка, а други казват, че е свързан с Кремъл и му плащат доста рубли. А според мен пък, той единственият адекватен политик. Не е нито русофил, нито русофоб, а е българофил. Не мрази нито Русия, нито Америка и мисли за доброто на България. Дори ми се иска България да стане президентска държава, заради него. А вие какво мислите по въпроса?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 27bc610112
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Аз съм за първото.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 62767246a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Мисля, че нищо не направи за толкова години... Ти какво точно се впечатли от това което свърши? Ама то ако имаше какво да напишеш черно на бяло, щеше да го направиш. Каза "мутри вън", и вкара следващите? ...

Иначе с Тиквата доста се мразят, и има голяма неприязъм на Гербаджиите към Радев. Все се чудят с кого да го свържат и какво да му измислят. Може да се опитва да направи нещо положително, но и той е навързн с цялостната корупция в държавата. Много не искат да го приемат, но тази държава си е заминала отдавна... Остави, че няма политически, икономически, военен, потенциал. Тя няма изобщо човешки потенциал. Това което е останало на територията, само се чуди на кой "спасител" да даде власт, че да го "оправи"...

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b894baef6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Румен Радев изпълнява заповеди от Кремъл, който преди години беше против Бойко но сега когато им се засякоха интересите играят заедно и пускат репорти на Митрофанова.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d8604dc865
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Популист. Нарича се популизъм. Говори това което искат да чуят хората но после прави обратното.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9e50932e1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Румен РАДЕВ подставено лице от руското разузнаване. Предложен е за президент на България лично от генерал РЕШЕТНИКОВ- бивш шеф на службата за специални операции зад граница. Това лесно можете да проверите в архива на телевизия On Air, предаването на Росен Петров- "операция история".
По същество Румен РАДЕВ е самохвалко, човек с голямо его, свикнал да командва. Пълна липса на политически и дипломатически познания. Мисленето му е по- скоро твърде тромаво, трудно реагира адекватно, за времето от мандат и нещо, успя само едно да научи- ПОПУЛИЗЪМ. Съветниците му са русофили и червени комунисти, които днес се наричат социалисти. Самият Румен РАДЕВ се поведе по акъла на Мая Манолова и кликата около нея, плюс набедените Демократи- ДА БЪЛГАРИЯ. Тази партия се води от един формиран комунист, син на ортодоксални комунисти, майка рускиня. Майката на Христо Иванов (Мария Бойкикева) и баща българин. Неговият еш Атанас Атанасов също има скрито минало до към 85 година.
Румен РАДЕВ като човек, който много трудно мисли, се опита да ги поведе и излезе на улицата с идеята да ги предвожда с вдигнат юмрук (мислеше се за Че Гевара), че да изчегъртат една от най- добре представените за последните 30 години партия - ГЕРБ и специално Бойко БОРИСОВ. По чисто комунистически маниер се опитаха дори да го направят милиардер, показвайки фалшифицирани снимки, намесвайки някаква си Мата Хари, поднесена им от самият БОРИСОВ.
Днес набеденият български президент (казвам набеденият, понеже той няма качества за президент) Румен РАДЕВ както всички са забелязали, се опитва да разтегля времето и бави всячески изборите. Дори днес научихме, че един от неговите поддръжници- познатият ни чалгаджия Слави Трифонов, е поискал референдум за президентска държава... Тук е важно да се знае, че Румен РАДЕВ печели време, надявайки се, че ПУТИН ще успее да обърне хода на войната в Украйна и тогава той, ще може доста по- смело да опита да прати България в евразийският отбор. Ако това стане, до едно половин поколение и България, ще се нарича не държавата, а област на Балканите. Това е най- лошият Президент, който е имала България. Дано да е последния! Амин! Същият този Румен РАДЕВ, заявява на няколко пъти, че е рискувал живота си за България. Искам да го питам: - Кога и къде е рискувал животът си? Кога този "юнак" е участвал в битки и къде? За мен герои, които рискуват живота си са пожарникарите, някои полицай и тези, които бяха принудени да си хванат пътя и напуснат България, против волята си.
За мен Румен РАДЕВ е просто една РУСКА ПОДЛОГА с голяма уста!

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 615e44d293
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Прекрасен Човек и политик. Както и всички останали до сега. С минимален минус към Плевнелиев. М 59г

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 426d76053a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Референдум за президентска република няма да мине, защото по конституция България е парламентарна. И Слава Богу! А и за да станем, трябва да се свика Велико народно събрание и всички партии да са съгласни. ИТН и останалите проксита го знаят, но вдигат пушилки, за да оберат вота на хората, подкрепящи Радев. Но и това няма да стане!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d144e86956
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Какво да мислим за Мунчо Решетников? На едно ниво е с Чалгаря. Сега Чалгаря иска президенстка република. Мунчо няма да има това щастие.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 7f48e1abc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   До 7,
Не че съм 100% "за', но я пак си помисли дали "няма да мине".
Въпрос - "Подкрепяте ли произвеждането на избори за Велико народно събрание, което да реши въпросите за промени във формата на държавно управление от парламентарна в президентска република? ".

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a309cc89d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Национален предател. Той докара тази криза.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 93cc84cdb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Единственият проблем е, че докара Киро и Асен на власт

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 7175b57f35
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Радев е абсолютна мишка. Щом е българофил авторе както го наричаш защо не подкрепи референдума за еврото и не наложи вето на изпращането на оръжия? Или пък защо създаде ПП и ги доведе на власт? Прави това което му кажат от Козяк. Назначи Янев за министър председател, а той се оказа напълно подвластен на американците. Влезе в парламента и веднага прати оръжия на Украйна. Очевидно му диктуват какво да прави, а Радев изпълнява. Той имаше вече 4 пъти служебно правителство, защо не наложи вето на санкциите срещу Русия в ЕС? Защото е агент на САЩ. Но щом ти не го виждаш авторе, горко на всички ни.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9e50932e1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   n 9,
виждам, че си много слаб по политическите проблеми. В този момент, когато не е възможно да се създаде редовен парламент и редовно правителство, вие предлагате Велико народно събрани, пълна глупост. Как си представяш в този момент 360 депутати от 360 партии, не анархия, а пълен безпорядък. България в ръцете на един единствен управител, е осъдена на смърт. Българите имат генетична обремененост, която ги разделя, която ги кара непрекъснато да правят мръсотии, да ровят и търсят само гадости. Невъзможно е българи да живеят в разбирателство със себе си и околните. Просто нацията е далеко от онази истинска българска нация. Днешните българи са в болшинството си хора, които имат извратено мислене, липса на хуманизъм, хора които мрънкат, оплакват се и чакат някои да дойде и да ги оправи. Малкото истински българи, за задушени от масовото желание за унищожението им. В България, ако някои почне да печели, масата го осъжда веднага, че е мошеник, крадец и какво ли не още лошо. Вие не сте в състояние сами да се оправяте, да взимате прогресивни решения, камо ли да ги изпълнявате. За българинът е отличителна черта да се представя, като велик, всичко знаещ и можещ, а между нас казано и жените си не могат да оправят. Комплексари, които се надяват на съжаление, но демонстрират "мъжественост"...

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0781b19e21
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Фурнаджийска лопата, която се опитва да угоди на 9те различни масонски ложи в страната.

Руски масонски ложи в България няма. Има американски републикански и американски демократични. Колкото и да е чудно първите искат да ни оставят на мира, което е добре за нашия БЪЛГАРСКИ интерес и той се опитва да използва момента. Възраждане, които са представители също на републиканците също дърпат натам.

Вторите обаче не пускат лесно кокала и имат твърде много компромати срещу твърде влиятелни хора.... така че не се излиза лесно от блатото.

И спрете се вече с тази Русия. Твърде много важност й придавате. Пак си карате колите с руски газ дето или минава през МЕТ на Кирчо и Асенчо, или през Турция. Руснаците не дават 5 пари на кой ще продават газа. Вас обаче ви облъчват с негоден журналистически материал, докато нашите си правят далаверите.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 93cc84cdb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   До 12: а защо не кажеш това, че нарече някои политици военолюбци. И защо искаше газ от Русия?

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9e50932e1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   n 14,
ти си по- зле от Румен РАДЕВ!
Такива като теб, дето много "знаят" доведоха България до просешка ситуация.
България винаги е била с неподходящите, а когато е с подходящите, самият ѝ народ я проваля. Такава е ситуацията в момента. Не умеете да живеете в единство, всеки се пъчи да покаже, колко е по от другите. Генетично сте завистливи, подмолни, търсачи на мръсотия. Да извадите нещо керливо за някого, да направите някоя гадост на някого. Както се казва- не сте екипни играчи. Но сте успешни солови мръсници.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d8604dc865
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   15, защото той само говори, че е против оръжията или че е за газа от Русия, но всъщност не прави нищо по въпроса! Популизъм. Има служебно правителство, можеше да прави каквото сметне за добре, но не. Нито руски газ докара, нито спря оръжията за Украйна. Чак ми се повръща от този лъжец. Едно към едно със Стефан Янев и Нинова между другото.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d144e86956
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Още другия месец ще му се стъжни на Мунчо и неговите избранници отслужебното правителство. Имаха смелостта да откажат увеличение на заплатите на служителите в Български пощи. И тихият протест свърши. Стачките започват точно когато се изплащат пенсиите. Ще видим какво ще стане баби и дядовци като не вземат пенсиите си, защото гишетата са в стачка. Същото се отнася и за хората, които взимат помощи. Този път май няма да има заден ход.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1dfe192047
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Поне прилича на нещо. Че като се сетя за настъпаната жаба и мажоретката...

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3b00d37424
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Той е шампион. Шампион по гафове, шампион по избори, шампион по служебни правителства. Четете сайта Афера, интересното предстои.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker