Да купя ли биткойн - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Да купя ли биткойн
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 810 пъти
Гледам, че е паднал на 23 000 и се чудя дали да не купя малко. Ако някой ден се върне на 69 000, това са си 200% печалба. Кой ти ги дава? Кой знае, може да стане и доста повече. Едно време така се чудех като беше 6 000 и си мислех, че ще умре, а той после взе, че стана 69 000 и ме хвана яд. Дали пък няма да се окаже, че не е пирамида. Вече доста години не е умрял.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 165394edf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Биткойн не е пирамида и е създаден за да реши пирамидата на фиатните пари, която малко хора днес разбират.

НО, в никакъв случай недей да купуваш на сляпо. Ако те тресе фобията за бързи пари, просто щеси загубиш парите!!

Биткойн не е създаден за да изкарваш пари от него. Прочети какво е, заинтересувай се, и когато го разбираш, само и единствено тогава инвестираш. Същото се отнася и за всеки друг актив.

Линк за добро убобщение на биткойн на български:
https://www. youtube. com/watch? v=-Z5VXrDU5Fs&list=PLBsShzLkLBs7WaaeveiozzvHQXpVcuOTb

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 295c502c30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Рискова инвестиция си е. Може и да се вдигне, може и да не се. Инвестирай толкова, колкото няма да те е яд, че си загубил.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c1f1614b4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   В момента цената си е супер. Инвестирай пари, които няма да ти трябват в близката година-две. Купи си и просто го забрави за известно време, без да стоиш и да трепериш над цената постоянно. И ги дръж на сигурно дотогава - в студен портфейл, а не по борсите.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a6293e4684
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Не ги слушай псевдоразбирачи като Пламен, посочен от коментар 1. Пича хвана бас за 25к и се покри като мишка, щеше да бъде 200к, а той отиде на 14к :D :D тогава трябваше да купиш, сега ще се върти 18-22 дълго време. Истината е, че няма кой да ти каже какво ще се случи, зависи от глобалната икономика. Кризата дали свършва или тепърва започва? Въпросът за милиони.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 773bf02555
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Повечето хора го играят на хазарт. Не мога да ти кажа, да инвестраш или не, защото не искам да поемам такава отговорност. Моят съвет е, ДА НЕ ГО ПРАВИШ, но ако все пак се решиш, да проучиш много добре нещата и да си направиш добре сметката, а парите, които ще "влагаш" трябва да са пари, без които можеш и на които не разчиташ.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a3c6737095
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Автора до номер 4

Не си прав, защото в случая Данчо Шорта не прие условията на Пастора и въобще не се стигна до бас. Не знам защо феновете на Данчо Шорта го извъртат така манипулативно. Нямам нищо против нито единия, нито другия, просто казвам как стоят нещата обективно.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1261e14ffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Хазартно е много

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 165394edf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Към номер 4.

Първо, кой какви басове лови няма никакво значение, фундамента на биткойн не се е променил.

Второ, актуализирай си информацията и не ставай смешен. Баса въобще не е осъществяван тъй като Йордан го беше страх, а днес вече и е успешно осъден за клевети и оронване на престижа на първа истанция.

Явно Пламен се оказа правия, Йордан дори не посмя да се яви в съда :)

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1b73bd222f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Евентуално ще се повиши някой ден, но някой такъв като тебе ще си избие парите, които е вложил, когато купиш от него... Биткойн си е пирамида, крепяща се на алчността на разни глупаци, които искат да кешират от следващото поколение "инвеститори". Като финансова система е пълен боклук, дори по-добре измислени криптовалути имат проблеми, тази е от най-ужасните.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a6293e4684
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   ДО 4: Не знам кой е Данчо Шорта, други хора имах предвид, явно аз съм в грешка и ги бъркам вече, те да не са 2-3 псевдоразбирачи, то всеки сега е "инвеститор" с 100-200$. Има един канал "клубът на инвеститора", за него казах, че искаше бас с "Хапче в душата" или нещо от сорта. Като баса беше тип: "ако е на твоето, отиваш и даваш 25к на дом или благотворителност. Ако ли не, аз отивам и ги давам. " Даде Ганкиното, както се сещате. Та и с критото така. За фундаментите, аз De-Fi апове и Смарт контракти разписвам, така че фундаментът да кажем, че имам някаква идея какъв е :))) Въпросът е: трябва ли ми Биткойн, за да работи фундаментът? Еми не. Второ: колко от тук сте трейдвали BTC и с какви пари, че сте толкова наясно с него и колко сте спечелили? Ама не общия ви капитал печалба да е колкото моя дейтрейдинг и да давате акъл, нали. Трето: вие как я мислите, ще ходят хората от сутрин до вечер да бъхтят като гламави, а от другата страна някакви Пастори / Пастори брато, вие му викате Пастор? !? !? !? !? !? ! Предполагам, че защото пасе кравите сега, след срива, не знам? !? ! / и неговите верни фенове, които още малко виртуален минет ще му направят, ще седят на дивана, ще пърдят и ще правят кинти? Т. е. на 100 човека работещи, ще се падат 10тина "ПАСТОРИ", които ще правят повече кинти от тях и ще блеят в тях и ще им се смеят? Това само някой пълен будала може да го мисли. В казиното като влезеш, веднага си с 200 , но после с 2к-. И тук е така, дадоха малко аванта, който направил - направил, после прибраха парите на хората. Не е ли така? И без да знам кой е Данчо Шрота или къвто е там, ще ви кажа, че и нагоре правих кеш, след което от 69к и надолу правих кеш. Що да е лошо да съм Шорт, кво, няма да ми вземат парите в магазина, щото съм шортил ли, кво? Като цяло и аз искам да се вдига, ще измуфтя пак някой кинт покрай процеса, но няма да стане. Не е честно и е в разрез с икономиката. Аз ще стоя и ще правя кинти, докато другите бачкат от 6. То нали и затова една не малка част от хората взеха кредити, продадоха ниви, апарти, коли и какво ли още не и го нашиха в БТК, какви ли не случаи знам. И влезнаха на 45-50 и стана 69 и "ихууу" в дискотеката. АМА СЕГА? !? Просто тая схема за мен мина, сега има други далаверки. Блокчейн се казва "фундаментът" ти и той няма нищо общо с БТК. Живи и здрави.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a3c6737095
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   10, нещо много ги бъркаш нещата. И те не се хвнаха на бас в крайна сметка. Иначе за пседвоинвеститорите си прав с изключение на Иван Иванов и Пламен Андонов - Пастора.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a3c6737095
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   10, защо да се изкарват пари само с бачкане? Бачкането си е бачкане (и аз бачкам), инвестицията си е инвестиция и допълнителен доход. По твоята логика и от отдаване на апартаменти не се взимат наеми, щото не се бачка. Инвестицията в биткойн не е само купуваш, продаваш и взимаш едни пари наготово. Има си труд, четене, изучаване на материята и пазара, поемане на риск и т. н. Не е ей така да прибираш само едни пари. Че има балъци, има, ама аз не съм като повечето да купувам ФОМО на върха. Ти си като старото поколение, дето броят за бачкане само мятане на чували, зидане с мистрията, бране на картофи и т. н., но не и работа с компютър или на бюро.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker