Джулиана Борело - Убийството в Бургас - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Джулиана Борело - Убийството в Бургас
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 782 пъти
Здравейте!
Какво си спомняте от тази новина? Има ли хора които знаят повече?
Това може би ще са спомени за по възрастните поколения. Убийството на Джулиана Борело 1997 г.
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: 505e4f5784
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Никога не съм чувала за подобен случай, въпреки че винаги чета криминалните хроники. 1997 все пак имаше само вестници, нямаше интернет. Вероятно жителите на Бургас са запознати

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 1ce18d5832
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Интересен случай. Аз сем от Бургас, но в града много не се говори за нея.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 1593524eca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Какво да знаят хората? Единствено това което са чели по медиите. Като жена която е била "нощна птичка" са я познавали само нейните дружки и барманите на някой "по тъмни" заведения. Дори ти който питаш за нея не си изписал правилно името й Борриелло. "тя беше горда от произхода си и винаги подчертаваше Борриелло с 2″р“ и 2″л“" разказва приятелка на майка й.
За майка й Славея дълги години се говорило в Бургас, една от малкото проститутки по комунистическо време. Казват че 80-те в Бургас не е имало повече от 20 такива. Хората са говорили че като млада е родила две дъщери на различни бащи, Джулиана е по голямата, Антония по малката. Славея била ниска, грозновата и куцукала, но била отракана, наследство от сиропиталищата в които е отгледана като дете. През 70-те години на 20 век е работила главно в нощния клуб в подземието на хотел Балкантурист, днешния хотел Приморец в Бургас и живеела в таванско помещение в близка къща с двете си деца.
След смъртта на майка й и сестричката й от пожар, Джулиана едва е спасена от лекарите и дадена в сиропиталище, тогава била на 14 или 15г. Когато е излизала от дома, който бил на свободен режим, вместо да посещава училище, е ходела при приятелки на майка си, покрай тях проситуирала с чужденци моряци. На около 19г през 1990г ражда момченце с неизвестен баща. Отглежда детето с помощтта на другите проститутки, докато тя е с клиент друга се грижи за бебето. Винаги се е гордяла че е дъщеря на чужденец европеец, било рядкост в тогавашното българско общество, имало вече деца от виетнамци, но от италянец било много голяма рядкост.
В един момент 1996г, тя решава да иде да търси баща си в Италия, за целта оставя сина си на 5г в сиропиталище. След три месеца неуспешно търсене на грешното място, се завръща в Бургас. Неуспехът е заради това че тя търси италиански капитан на кораб, както й е казала майка й, а баща й всъщност е инженер който бил командирован в Нефтозавода за да вкара нова линия за производството, внесена от Италия. Майка й я лъже с цел да я спаси от държавна сигурност, да не разправя детето за тъмните им сделки с агент "Зорница".
Връщайки се Джулиана разбира, че от сиропиталището няма да върнат сина на "безработна" самотна майка и решава да намери нормална работа, за да може да вземе сина си. Става сервитьорка в кафене, обаче завързва сексуална връзка с другата по малка сервитьорка Ирена, която си има приятел Георги, но й харесват и женските ласки на 25 годишната тогава Джулиана. Този Георги от ревност убива Джулиана. Подробности за убийството, ако толова те интересува можеш да научиш от две места, от сводки на полицията ако ти разрешат достъп или от самия убиец, можеш да му идеш на свиждане да го поразпиташ. Но пък колко да ти е интересно самото убийство, по интересен е животът на Джулиана.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker