Лошо чувство от столичен мол? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Лошо чувство от столичен мол?
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 762 пъти
От вече няколко години работя близо до мола на Цариградско. И почти всеки път, когато отида там на обяд ми става едно такова гадно. И в други молове ходя, но никога не ми е ставало така лошо. Само аз ли се чувствам гадно в този мол? Сякаш усещам нещо, някаква отрицателна енергия от самото място, но той уж е построен на бивша поляна. Не е от кръвната ми захар или от глад, защото като ходя в едно магазичне да си купя нещо за ядене не се чувствам така и не ми става лошо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: f813862ef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Мен също започва да ме боли глава, ако стоя повече в мол, но това важи за всеки мол. При мен явно е от липсата на свеж въздух.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ca65a0822d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   И аз работя близо до The mall. Хубав мол е, с повече пари точно в магазините там бих ги похарчила.
Въобразяваш си според мен.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 12cc3699ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От мръсния въздух може да е. Кислород ти липсва, не кръвна захар...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 84cd434f65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   На мен свят ми се завива като видя какви са цените в този скъп мол.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: daecb6655a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Уааау. Мислех да пускам такава тема, но си мислух, че си въобразявам неща и ще ме сметнат за луд. Тотално същото чувство го изпитвам във всеки Мол. Не знам на какво се дължи, влизам пълен с енергия и за половин час там съм на тотален парцал. Смазан, депресиран с тотално изсмукана енергия.

Чорбаджията на курникът

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: abe2f88cf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Познавам жена, която в кой и да е МОЛ да отиде и става лошо. Споменатия от теб беше първия, в който забеляза усещането.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 50be84e629
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Чувствам се по подобен начин и в този мол, и във всеки друг. Мисля, че е от многото хора в него. Всеки човек има своето "излъчване", понякога в присъствието на само един човек се чувствам неудобно и ми е неприятно без ясна конкретна причина, която най-вероятно се корени в емоциите и мислите на същия този човек. А какви са емоциите и мислите на повечето посетители в мола, а и на търговците там: суета, надменност, желание за показност, непризън към околните, които купуват повече.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: b8883607e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз също се чувствам зле като вляза в мол, може да е от застоял въздух, твърде силната светлина от лампите и отблясъците, шаренията, навалицата... Като цяло ходя в мол само ако е твърде наложително

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0decd1699a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Имам точно същите усещания в този мол. Като цяло не обичам много да се мотая из подобни места, но последния път точно в този мол ми стана много тягостно, едвам се довлякох до колата и после цял ден ме боля глава. И не е, защото е имало много хора, когато го посетих. Може би имат някакъв проблем с климатичната система, а може би е от самата архитектура, знам ли? И осветлението е кофти. Във всеки случай, съжалявам хората, работещи в който и да е мол, заради отвратителните условия - липса на свеж въздух и естествена светлина, наличие на прекалено силни ароматизатори и не на последно място - ужасни клиенти.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0c990383f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Работих в мол и оттогава ги намразих. Явно не съм единствен. Място изпълнено с алчност, консуматорство, арена на кражби.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 665534aad0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Забравих да кажа - до този мол има две големи сателитни чинии, не знам за какво са. Едната особено е няколко етажа висока. И двете сочат нагоре но към цариградско. И офисът ни не е далеч, но е малко по-далеч и по-навътре и назад от чиниите.

Да не е чувствителност към техните предаватели? В друг мол рядко ми е ставало лошо, обикновено от настинка или пък ако е било топло вътре, но във въпросния мол не е толкова топло, а и все да настивам едва ли.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2bb0799ed0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   То не е само в молове, в Кауфланд, в Лидъл-кошмарно е.... на такива места-хич не стъпвам! От малък град съм-но и в голям да бях, по молове-не ходя-просто прекалено е... и не говоря само за енергиите на места с много народ, ами и по принцип-всеки пазарува, като за последно, все едно народът тотално е решил да се прави на холивудските марионетки... пазаруване, пари, харчене, пазаруване, излишно изхвърляне... някак губи се времето за важните и стойностни неща в живота!
Иначе-същото изтощение енергийно е и по пазари с много народ, панаири, циркове, ако висиш дълго време на опашка, докато чакаш да дойде твоя ред да ти маркират продуктите на касата, по аптеки, ако висиш и чакаш на опашка-е същата драма. А в ШИБАН*Я НАП -там е най-селско и гадно. Аз живея в Търговище и днес отидох да плащам здравни осигуровки-някакъв селски бай Ганьо сложили за охрана-гадният му дъх замалко не ме накара да припадна, дядото се ядоса, че хората искат сами да си изтеглят номерче с ред... и нарисували-някакви оранжеви стрелки на пода, водят се червени уж, но май-боята им е била много светла или са правили икономия откъм боя и на тия стрелкички на пода казали на дядката от охраната да разпределя хората. Такава ПРОСТОТИЯ, дори и по време на пандемията нямаше... като шахматни фигури в кутийки нареди хората, кой на коя стрелка да седи-ТОТАЛНА ПАРОДИЯ!!! Направо съм в шок, че и ми си скара стареца с ОТВРАТИТЕЛНИЯ ДЪХ, че не съм изчакала да сложи човека преди мен на стрелката, а бързам да си взема номерче сама... , той нарежда хората-като фигури за шах... , не можел да свари да нареди и дядковските му рефлекси ще чакат хората, не можем сами да си вземаме номера, дядката трябва да вземе и да ти покаже на коя стрелка да стъпиш? ! Дано модератора да не работи в НАП и да публикува коментара ми! Абсолютно съм в шок от тия методи на идиотите от нап и се чудя дали и в другите градове е така...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0fae596f67
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   13 Автора: аз пък харесвам молове по принцип, но не и в София. В чужбина сякаш имаха хубава енергия. При нас май само позьорите ходят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker