Къде да намеря достъпен секс телефон? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Къде да намеря достъпен секс телефон?
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 713 пъти
Първо ви моля да не ме разпитвате как и защо аджеба съм опрял да се обаждам на секс телефони и да не дълбаете в личния ми живот, не е ваша работа. Питам конкретен въпрос, за все още горе-долу адекватните читатели, и искам да получа конкретен отговор: къде да намеря достъпен секс телефон, който да не дава заето, и с който да мога да се свържа? Всички секс телефони в интернет, на които звъня ми дават сигнал от операторката "Изходящите обаждания са ограничени". А иначе като позвъня на някой номер на проститутка и курвата веднага ми отваря, и я няма тая простотия с "ограничените изходящи обаждания". Какво сега, обажданията на проститутки не са ли също изходящи обаждания? ! Нали аз им звъня на тях, а не те на мен? Ей тая тъпотия не я разбирам. Дори и същия ден току-що да съм си платил цялата сметка пак ми я казва тая простотия, ама с проститутките не е така, неразбираемо защо. Да не би проблемът да е само в моя телефон, а на другите да си работи тази услуга без проблем, но аз да съм развалил нещо, без да искам? Да не би да е проблема в това, че съм си сложил 1 сим карта (аз имам 2 слота за сим карти, но използвам само една), и това по някакъв начин да ми възпрепятства обажданията на импулсни телефони? Или пък е от физическа неизправност (изпускал съм го на земята 4-5 пъти)? Или самият модел телефон не си го позволява? Ако трябва даже ще си кажа марката и модела на моя телефон:

Марка - realme C11 2021
Модел - RMX3231

Надявам се да съм помогнал на разбиращите да се ориентират по-лесно с тази информация.
Може конкретни модели да не позволяват тази функция, защото с предишните ми телефони можех да извършвам такива обаждания, а сега с този не мога, сигурно и това е от значение.

Аз мога много лесно да звънна на някоя курва и тя да ми отвори. Работата е там, че аз не искам ебане, а просто телефонен секс и мръсно говорене, докато не свърша, ама тя се ядосва, като я питам дали може да си говорим мръсно и ми казва "или да съм говорел по същество, или ако нямало да се ебем да не съм ѝ губел времето", и затваря, а някои даже ме и псуват. Разбирам, това е телефон за правене на реален секс, но на мен не ми се занимава с проститутки, защото ме е гнус, а нямам друг избор, защото както казах на моя телефон всички секс номера са блокирани. Искам само да си говорим мръсотии с някоя жена, докато си лъскам бастуна, но не мога да обясня на никоя курва, че ако имах друг избор, нямаше изобщо да ѝ се обаждам на нея, а на точните номера за това. Високите сметки не ме бъркат, знам, че това е импулсен телефон с цена 0. 96 ст. на минута, имам много пари и мога да си го позволя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: caebdc75f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   А защо, след като имаш много пари, просто не си купиш нов телефон?

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 64bf49bfa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Абе будала, да не си в 2003, че ще звъниш на импулси, онлайн е всичко вече, ще намериш, каквото извращение си поискаш, как ви идват на акъла такива неща, не знам. Иначе нямаш проблем с телефона, просто може вече да няма и такива услуги, то кой ще им звъни.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 33f23ca22c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Правят сега онлайн шоута по скайп и подобни за чикиджиите. Сигурно можеш да платиш на някоя да ти говори, а не да прави стриптийз

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 360b337312
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Като те гледам колко си зле с технологиите и как си мислиш, че проблема е в телефонния апарат, явно много пари ще имаш…. :D

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d1f7decd4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не се занимавай със секс телефони. Пълна измама е. Намери в интернет обява за онлайн секс и ще получиш това, което търсиш, даже може и да гледаш на камера.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker