Помогнете да намеря един пост в този сайт - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121548)
 Любов и изневяра (29807)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Помогнете да намеря един пост в този сайт
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 572 пъти
От доста време се опитвам да намеря един конкретен пост, който видях тук в сайта, прерових няколко раздела, пробвах и в търсачката по ключови думи, но не успях да го открия, затова ще съм благодарна за насоки от коментиращите тук...
Става въпрос за тема от може би - преди 2 месеца някъде, свързана с това, че много от професиите ще изчезнат и ще бъдат заменени от изкуствен интелект, автора на поста е IT-специалист и доколкото помня-рисува чрез компютърни програми, конкретно поста му беше-че се е натъкнал на определени програми, които са доста повече от обикновен софтуер и т. н. Днес попаднах на материал във връзка с неговия пост и се сетих за неговата тема, но за съжаление не можах да я открия, затова се надявам да ми помогнете с насоки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: ee0c3a211f
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   http://spodeli. net/3/story-169164. html
Тази, може би

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 39bd93c624
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не искам да те стряскам, но това време отдавна е тук...
IT-тата предадоха човечеството със създаването на изкуствения интелект, но от алчност не съобразиха, че и те са занемини. Тези многохилядни съкращения в сектора в глобален мащаб не са просто ей така. Но така и трябва да е - малко и тия лешпери да се попреквалифицират и да излезат на пазара на труда като останалите.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 66e3d2d773
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Този пост май имаш предвид:
http://spodeli. net/9/story-166524. html

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ffd111c716
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Няма смисъл да я търсиш тая тъпа тема, и без това е абсолютно невярна и пълна с глупости. Нищо от нещата, които автора беше описал там няма да се случат, защото хората сме по-умни от машините, и никога няма да го позволим. Съжалявам, че ти развалям ентусиазма да търсиш повече по темата, но това е самата истина.

Дон Жуан

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f8c3ccba92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Пробвай ключови думи чрез гугъл.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 041db72e42
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   От авторката, до н. 1 и н. 3-Не са тези теми... До н. 5-Няма как да приема някой друг да ми казва, кое било качествена информация и кое -не. Ти можеш да си имаш своето мнение, но това НЕ значи, че то е валидно и правилно! До н. 2-става дума за нещо много по-различно от това, което повечето хора си мислят! Помня, че в темата и аз бях писала един дълъг коментар-говорейки на автора с лека ирония, но сега вече РАЗБРАХ какво точно е имал предвид и бих искала да му пратя линк към една статия от друг сайт-макар, че той вече е наясно... , но поне ще разбере, че нещата не са само негови предположения-а е истина!
Предполагам, в някой следващ момент, когато имам повече време, ще преровя повече страници от сайта и сама ще намеря темата. Дори- сега се сетих, че запаметявам в уорд някои от коментарите си, ако съм запаметила и него коментар-лесно ще стане... Копи, пейст в гугъл на началото на коментара- и ще открия темата. Постът не беше-дърпане на локуми и общи анализи, а нещо много точно и конкретно-за софтуери правещи НЕземни картинки и пишещи книги, за ПОЧТИ ОТРИЦАТЕЛНО време и то само на базата на няколко реда въведен текст! Автора правилно се е досетил интуитивно, че това НЕ е нормален софтуер, НЕ е създаден от хора, НЕ е човешко изобретение и е нещо наистина кофти! Но засега хората виждат само лъскавата част на нещата... Постът му беше предупреждение, но тогава хората не разбраха съвсем, предвид това, че човек си мисли-то е нещо далечно от масата хора, какво ме интересуват методите на работа на IT-специалити занимаващи се с рисуване на компютър и т. н., обаче е важно всеки да е осъзнат, а не заспал, за нещата... За съжаление е факт, че масата хора-ще отрекат, ще се присмеят, подиграят, пренебрегнат, но ще има и осъзнати, които НЕ са част от стадото и ще направят съзнателен избор за някои неща!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ea0389d6d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   До 2.

Виж какво. Аз съм IT и се смея на това, което пишеш. Най-вече заради това, че си вярваш, че ИИ може да замени напълно хората. ИИ ще замени програмистите толкова, колкото и калкулатора замени математиците и инженерите. Прочети го пак. Иначе съкращенията, за които говориш на 90% са хора на административни позиции, а не технически. Както се вика много вождове, малко индианци. ИИ само ще ни е от полза (на всички нас) и сам ще се убедиш в това. Най-малкото ще можеш да получаваш синтезирана информация за това, което се интересуваш вместо да отваряш 1500 сайта, докато намериш това, което търсиш. Иначе няма да коментирам какви простотии пише ChatGPT.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker