Пълен провал - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Пълен провал
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 727 пъти
Здравейте. Аз съм на почти 25 години а не съм постигнала почти нищо. Чувствам се намирам в дупка. От която няма излизане или може би аз не правя достатъчно усилия да излезна. Уж трябваше да завърша висше имам доста невзети изпити дано все пак някога го завърша. В момента не работя и това допълнително ме вкарва в напрежение. Не чувствам и подкрепата на околните. Имам хора които ми се водят приятели, но знам че не са истински. Семейството ми е страхотно, но всеки си има неговите задлъжения и не искам да занимавам никого. Имам още 2ма братя които са значително по малки и нашите се занимават с тях, и е нормално(не сме раоми) ако някои си е помислил това защото сме 3ма. а и на 25 г да искам помощ от тях ми се вижда несериозно. Постоянно се депресирам и изпадам в някакви състояния. Не знам как да излезна от това състояние. Нямам желание за нищо. Всъщност единственото желание което имам в момента е да се самоубия. Но не съм егоист и няма да го направя. Знам какво ще причиня на малкото хора на които им пука. А много други ще се радват. А и знам че няма да ми достигне смелост да го направя. Моят проблем е, че вътре в главата ми е мисълта че няма да се справя, няма да успея. Сега ще кажете това е проблема да променя мислите и т. н е да де ама не се получава. Страх ме е да почна работа защото си мисля че няма да се справя, ще ми се подиграват и т. н Дълбоко в себе си знам, че ако се опитам много вероятно е да успея. Но не знам. В дупка съм и се чувствам отвратително. Знам че в мен е проблема, но като че ли нямам сила да го оправя. Няма и кой да повярва в мен да ми каже че ще се справя. Казват го но просто е така щото трябва а никой в действителност не го мисли. Спестете си укорите и съветите ставай стягай се, такива съм се наслушала. И не ми помагат особено.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: 4bd1c1d5d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   А ти какво различно очакваш да чуеш от нас, освен- стегни се? Разбира се, че това е единствения начин. Ти как разбра, че няма да се справиш на работа- опита ли? Как и къде опита? Ма по- лесно е да мрънкаме, не да си подредим приоритетите. Вземи си изпитите, търси си работа по професията, не се искат чак толкова усилия, не учиш медицина, примерно. Ти си това, което мислиш за себе си, значи сменяш софтуера и започваш да вярваш, че ще успееш, и ще успееш! Набележи цели, първо краткосрочни, после дългосрочни и без тън мън и оплаквания и действаш! Действаш, не мрънкаш! Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: b0589d265a
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   В същото положение съм. Истината е, че сами трябва да си помогнем, обаче не става от днес за утре. Ходила и съм на психолог преди 3-4 години, помогна ми донякъде за други проблеми, които тогава имах, но сеансите са скъпи, особено както казваш, че не работиш и не искаш да зависиш от родителите си. Висшето все ще го завършиш някога, стигнала си до тук, ще си вземеш изпитите. И работа ще си намериш, и мен ме е страх да започна, защото нямам опит, не мисля, че и някой ще ми даде шанс. Въобще постоянно в главата ми е мисълта, че няма по-голям провал от мен...

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 776412cb37
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   В този живот не трябва да чакаш подкрепа от никой, дори и от близките си. Ти си единствения човек, който може да се вдигне и да преследва целта си. За скромното време, в което съм живял съм се убедил, че собствените интереси са над всичко, и аз съм се чувствал зле от факта, че никой не може да разбере проблемите и тревогите ти, още по-малко да прояви желание за подкрепа и помощ. Развий силна психика и си заложи да постигнеш това което искаш в живота на всяка цена!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: fd0327107f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Еми като за начало се хвани да си оправиш университета.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0133a21714
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   1. Научи се да понасяш страданието, да го желаеш дори, защото то те прави по-силен.
2. Не бъди мекушав, не хленчи - стегни се, бъди твърд, бъд мъж.
3. Имай самоуважение.
4. Живей за себе си, не живей за "другите"
5. Живей свободно, ти си своят собсвен господар, следвай своя морален компас и не се съобразявай с моралните наредби на стадото.
6. Бягай от тълпите, бягай от простолюдието, от посредсвените хора, постоянно хленчещите циници, лицемерите. Няма въздух при тия зациклили във времето безделници.
7. Развивай се, самонадграждай се, превъзмогвай.
8. Не съжалявай за нищо; позволи си да бъдеш "лош" да бъдеш "себе си".
9. Обичай живота, утвърждавай живота.
10. Това е, живей!

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0743e4d2ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Точно до 25 год. бях по същия начин. Страдах от депресия, а тя пречи и на най-елементарните дейности, но не защото човек реално не може. Работих, набедиха ме и накрая излизаше, че не се справям. А в самото начало не беше така. В крайна сметка тези ми страхове се сбъднаха. Сега (7 години по-късно) си работя, откакто имам допълнителни тежки здравословни проблеми, не ми пука кой какво казал и т. н. И нямам проблеми.
Като студентка имах много тежки финансови проблеми, макар че ме издържаха родителите, а аз само летните ваканции работех. Братя или сестри нямам и не съм имала все пак по-близки от родителите.
Според мен споделяй с родителите си като с приятел. Могат да ти дадат съвет, те поне са безплатни. Братята ти си имат едни нужди и грижи, ти - други. Да си близка с родителите си няма нищо общо с техните други задължения, всеки човек има такива.
Прочети за серотонина и допамина иначе, ще си обясниш много неща.
Относно работата - ако искаш на първо време започни нещо еднотипно, например в производство, но където не са сложни манипулациите. Така трудно би се "издънила".

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0937927c83
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Спокойно, аз съм на 32 и също не съм постигнал нищо.
Така, че имаш още цели 7 години преди да се отчайваш.
Един съвет, който мога да ти дам е, учи или се занимавай с нещо което обичаш и ще имаш щастлив живот, приятели и т. н.
Работи за пари колкото да се прехранваш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker