Откъде се появиха толкова русофили в САЩ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121307)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18556)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Откъде се появиха толкова русофили в САЩ?
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 488 пъти
Постоянно се появяват новини как техни политици и популярни личности повтарят руските опорки. Например Илон Мъск (най-богатият човек в света) всяка седмица излиза с нови анти-украински изказвания. Последното му изказване е, че 2014 година "наистина" имало преврат в Украйна. Даже наскоро спрял интернета на украинската армия и изключи опцията да се регистрираш в Туитър с украински номера. Само нопомням, че Туитър беше платформата, където триеха коментари защото са написани на кирилица! В момента той заедно с Тръмп и сигурно половината републиканска партия призовават да се спре помощта на Украйна. Те просто видяха, че Русия губи и се чудят как да ги спасят! Напомням, че републиканската партия принципно е доста консервативна и русофобска. Синът на Тръмп пък непрекъснато говори как Зеленски бил наркоман и т. н. А Кисинджър преди година искаше да дадат украинска територия на Русия! Въобще не разбирам откъде се пръкна тази русоробска зараза в Америка (!!! ). Не България, не Франция, а Америка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: b8b2999ff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Що за глупости?

Въпросните хора не са никакви русороби, а най-обикновени американски патриоти, които мислят за странта си.

Не всички искат да са роби на военнолюбивата, сатанинска измет, която управлява Демократическата партия в САЩ.

Имат десетки, дори стотици проблеми в собствената си страна, че да се занимават с проблемите на Европам и Украйна.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 22c6cf6e61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Предполагам, че за тях Русия е нещо много далечно, като Афганистан за нас, например. Никой от тях не е живял в тоталитарна държава и, колкото и да чете разузнавателни доклади, не може да си даде реална сметка за ситуацията. Мъск, моите уважения, търкаля се в съвсем различна от нашата орбита и също не е на ясно. Малко ми се струва, че е във вечна фаза и няма време да се задълбочи в историята. Впрочем, той цитира амарикански професор, който че лекции по международни отношения от 1982 г в намкойси университет. Четвърто-много важно- битуват едни стереотипи и в двете части на света, които категорично пречат да се разбират явленията.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 17a6b215d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Проблема ти е че смяташ всеки който не е влюбен в украйна и украинците за русофил, и въобще не ти идва на ум да предположиш, че е възможно на човек да му омръзне да занимава мислите, чувствата и действията си с твоето слънце Зеленски и да му се иска на човек да помисли за себе си и за собствената си държава!!!
Илон Мъск бил казал... , бил направил... , аз ако съм на твое място повече няма да ползвам Туитър, щом собственикът му е русофил. Сматаш за лоши Мъск и Тръмп, че не искат да продължат да дават подаръци, от техните данъци, за чужда държава? Особенно като знаеш колко огромен държавен дълг има САЩ?
Сигурно и мен ще сложиш в графа русофили, нищо че ми пука поравно и за двамата воюващи, колкото ми пука за Путин и за руснаците, точно толкова ми пука за Зеленски и украинците. Аз също съм против България да подарява, от моите данъци, каквото и да било, на която и да е чужда държава. Свободен си да ме смъмриш!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 148e5ab777
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Републиканците не са никак роби, авторче... Де да беше всеки бедняк в нашата скромна държава като Тръмп със златен кенеф в частния самолет, но уви не е. Колкото и да не ти се вярва докато си бройкаш центовете за едно БигШит меню след написаното, роб в случая си само ти - доброволно и на ниска тарифа, при това.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: abb8bb9619
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   В САЩ масово обикновените хора недоволстват, че е пълна мизерия, а постоянно правителството налива/пере пари в Украйна.
Колкото до богатите и т. н - кой ги знае, може и някои да са платени, но щом са богати, не са опрели до руски субсидии.

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: bdb3d61c0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   От това, което си споделил съвсем ясно си личи, че ти живееш в сащ. Колкото и дълго да живееш в сащ личи си, че още нищо не си разбрал за американската политика. И наричаш тези които са на страната на Русия в тази война русоробска зараза. Какво ти е образованието, от колко години живееш в сащ. Ти като повечето български политици в България си една американска марионетка. А знаеш ли защо започна войната. Обясни ако знаеш защо. Иска ми се да ти проверя политическата "зрялост". Ще ми отговориш ли.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: fc412d86e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Няма русофили, няма русофоби. Всеки си гледа интереса. Да не мислиш, че някой е захаресал мурзилките? Просто някои имат интерес Русия да победи.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 1c4e6829fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   И аз не разбирам. Сигурно им се плаща.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2600879905
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Не републиканците са за оплакване, а заблудените"демократи", като старчока им Байдън. Живота следва правилният път, не се влияе нито от американци, нито от руснаци, хората като усетят, че някой се опитва да ги пързаля и го отсвирват. На всички е ясно, защо Запада помага на Украйна, защото тъпите украинци дават живота си заради запада, онези искат да начешат егото си, играят някаква игра, но ялова, нищо няма да постигнат, най много да запалят и тяхната черга и затова разумният американец е против политиката на американските"комунисти", които завиждат на руските и затова е този конфликт. От ден на ден Байдън залязва и физически, и политически, с него ще си отиде и САЩ. Раздора започна, и ако не стане световна война, ще се види и разпада на империята САЩ.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 5ca36db069
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ето личи колко ти е бендуита на интернета в главата ти. Как изобщо не можеш да просреш че те пързалят едни хора и нациите изобщо нямат значение.
Ти като някакво невръстно дете си си въобразил че САЩ е светая светих и всичко за теб е черно бяло. Щом не викаме Слава Украине, значи сме русороби... жалък си честно

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d873006bea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   "Въобще не разбирам"

Ми как да разбираш, като хора като теб не са наред с главата... Ама нищо, продължавай да си представяш, че си по-умен и по-знаещ от хора като Мъск примерно. Не е нужно да разбираш, само си вервай...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker