Психиясвам се, защото всички ме лъжат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Психиясвам се, защото всички ме лъжат
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 582 пъти
Психиясвам се, защото всички ме лъжат постоянно и то крайно и е обидно и травмиращо. Ужасни лицемери са българите. Всеки гледа само как да те прецака и унижи. Аз общувам с повече хора и точно това е проблемът. За да не те прецакват, трябва постоянно да си нащрек или да общуваш с ваще и 1-2ма приятели. При мен не е така. Аз съм много социална, имам нужда от контакти с хора. Но на моменти не издържам психически, след като разбера, че за пореден път някой ме е излъгал и подвел. Ще опиша какво ми се случи само в рамките на 1 седмица: 1/Колега от работата, когото харесвах, ме излъга, че баща му е бизнесмен, а е шофьор. Първо ме ухажваше, после почна да се държи лицемерно, кани ме на обяд и после ме размотава, че нещо му изскочило и не можел, да съм го търсела аз. Кара ме да го търся и ме разиграва.
2/
Една позната ми върза тенекия на 8ми март. Самата тя предложи да излезем с приятелки, после не си вдигна тела, не отговори във фб, късно вечерта на 8ми писа, че не е в София. Мизериите продължиха с това да излъже, че е умряла баба й. Е в същото време почна да си качва снимки полугола по бельо и и от дискотека PM, където е била, пак разголена.
3/През същата седмица имах уговорка за ресторант, която ми отмениха 2 часа по рано. Реших да не се психиасвам, на всеки се случва нещо да му изскочи. 1 седмица по - късно се повтори същата ситуация.
4/
Паралелно с това разбрах, че и гаджето ми ме лъже. Проучих го сама. Лъже за почти всичко - баща му няма фирми, той няма фирма, както твърди, не работи за себе си, а за друг, не е пътувал до Австралия, а е бил в Анталия през ноември и още сигурно купища неща има други, за които няма как да проверя и да знам. Подозирам, че спи с други. Има поне 6 профила във Фейсбук, всичките активни.
Вече тотално ми писва от хората, от злобата и наглостта им. Опитвам се да си подбирам кръга от хора, с които общувам, но не се получава. Всички са долни лицемери. Изключително съм травмирана. Излиза, че с никой не трябва да общувам, защото всеки освен да ме прецака, друго не иска в тая държава...
Как се държите, за да не ви прецакват такива хора?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 260580aec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Намери си нови приятели...

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b04c74f65b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Не са виновни те, а ти че им вярваш. Най-честата лъжа от мои роднини е 'Ще ти помогна да си намериш по-хубава работа". Защото знаят че настоящата не ми харесва. В началото им се вързвах и започвах да се информирам за длъжностите, за които уж ще ми помогнат да заема. После започнах да показвам пълно безразличие към глупостите им. Дотолкова, че дойдат ли вкъщи просто седя и мълча. Не им споделям абсолютно нищо. Оставям ги да си говорят с родителите и сестра ми. Сега се виждам с братовчеди, лели и чичовци заради родителите ми. Ама един ден ще игнорирам всички, нито телефон ще им вдигам, нито ще им ходя на роднинските сбирки.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f64eb52daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не са "българите", а отделни идиоти, с които общуваш. Предполагам, че си по-впечатлителна, по-възторглива и затова те привличат измамници. Просто трябва да спираш общуването с хора, които те лъжат просташки и това е.

Обаче! В никакъв случай не ставай подозрителна към новите хора в живота си. Давай им шанс.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: f96218d45b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Не търси никой, не очаквай нищо от никого и ще ти е много по-добре. И мен ме лъжеха, но намерих грешката си-това че им се връзвах. Спрях да откликвам на "поканите" им и да ги търся и всичко се оправи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker