Все още имам надежда, че има свестни жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Все още имам надежда, че има свестни жени
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 3892 пъти
Познавам една колежка, която е буквално 10/10 - облича се добре, грижи се за тялото си, учи престижна специалност, не ходи по дискотеки, не заглежда мъже по улицата (но със сигурност не е лесбийка), търси си единствено сериозна връзка с правилния за нея, пази се за него и иска да има здраво и сплотено семейство, няма момчета приятели. Въпросът ми е колко останаха като нея? Гледам, че повечето са несериозни и си търсят такива от тяхната лига - купонджии с бръснати ръце и крака, псевдо мутри, инстаграм моделчета, тиктокъри... абе момченца. 10/10 жените къде могат да се намерят и какви мъже търсят?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 63

преди: 1 година, 1 месец
hash: 98da377acd
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Има такива жени има и такива мъже.
Обикновенно се крият в сенките, не обичат да са под светлината на прожекторите, не обичат да се отегчават с пошли и първични хора и им остава да чакат някой ден да намерят сродна душа.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 32ba23b369
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

2.   То че има, има. Но и те си научиха цената. То всеки иска "свестни" ама се сещат като дойде време за семейство и деца. Преди това свестните, които не пият, не пушат, не маат гюбеци ги бутаха по ъглите и очите на мъжете са все в разпищолените. И с времето свестните стават все по-самостоятелни, изграждат си свят за един. Имат си техните навици и вече свестните нямат нужда от мъж, сетил се че иска семейство и че му трябва слугиня.
То беше ясно, че в един момент масово ще се отвратят мъжете от тази пошлост. Но като искаш свястна, ти свестен ли си? Какво можеш да предложиш, та свястна да избере точно теб? Или смяташ, че свястната няма изисквания и не иска нищо? Като голяма част от мъжете, които нямат нищо. В грешка си.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c7719108b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   „10/10“ жената, която ти си описал, вярва в приказната любов. Вярва в „принца“, който ще бъде перфектен във всяко едно отношение — красив, умен, амбициозен, галантен, нежен... общо взето, всичко, което и самата жена „10/10“ е. Ще търси в партньора си лоялност и вярност. Както ти си споменал за самата нея, така и тя ще спомене за евентуалния си партньор следното: без жени приятелки, без дискотеки и съмнителни компании, без заглеждане на други представители на женския пол; „престижна специалност“; проява на грижа към себе си (хигиена, поддръжка и т. н. ).

Лошото на такива жени обаче е, че често са изключително резервирани и затворени към света; живеят във фантазията си за приказката, която никога не идва, защото животът обективно хич не е приказен. И много често остават сами. Мъжете знаят, че не могат да се справят с „приказните тенденции“ на подобна личност. И с право (в реалността) се чувстват по-скоро обтлъснати; такива жени не са избирани от тях. И има далеч по-скрита причина (ще я напиша вероятно в края на този коментар).

Авторе, границите винаги са тънко нещо и с такива жени по-скоро трябва да се внимава — склонни са да поддържат този начин на живот не само за да се уверяват постоянно, че заслужават приказната любов, но и за да принудят индиректно евентуалния си партньор да се почувства длъжен да отговори по същия начин (да е вгледан единствено в тях, което е практически невъзможно).

Аз съм млада жена на 24 (скоро на 25)... прекарах целия си живот именно в тази фантазия. И мога да кажа, че в нея се корени дълбока липса на самочувствие и вяра в себе си, която (рано или късно) прогресира и придобива все по-ясен вид.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 84a5727a82
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Туркиня, нали

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3596e0c2c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Много жени са останали като нея, аз имах в неотдавнашно време много такива колежки, ако говориш за университет. До една ги хванаха някакви хитреци за семейство, включително една в чужбина, която след раждането на детето й, буквално дни след това чужденеца я обвинява, че изневерява с новородено на ръце да трие фейсбук и да му влиза в драмите, за да я изолира. Друг хитрец лъже жена си, че нямат пари и си заделя тайно, пак са с дете, третите се разведоха. Общото между тези жени? Наивни са. Това мъжете го надушват и ги хващат за семейство. Те "не били материалистки", в заведение се чудят кое по-евтино кафе да вземат, ако ги черпи мъжа да не излизат скъпо, подаръци никога не искат, не били материалистки. И ги налапват такива хитреци и типове, какво ако жена се загледа, ако мъж се заглежда пред него да се заглежда и тя? Във фитнеса не виждам нищо лошо. Всички гореописани бяха красиви момичета, но не си знаеха цената. И попаднаха на простака. Защото простакът е неизлечимо бреме, то е и от просташко семейство, моето винаги воюва с жената без причина, той и от тях не я защитава, както и пред чужди хора.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b4466bee04
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Кажи ти какво предлагаш, за да те упътим?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: b5473ceb2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Ами иди се пробвай при нея. Сигурен ли си, че няма да те отреже?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5631cff282
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Що като ходи по дискотеки не става? Имаш много комплекси във тебе да знаеш. Перфектен човек или така казано 10/10 НЯМА. Колкото по бързо го разбереш толкова по добре. Така че не се заблуждавай, това че не ходи на дискотека и учи престижна специалност не я прави перфектна, но явно не ти достига акъл да го разбереш. Това което описваш са пълни глупости, реално може да има всички тия работи и пак нещо да и куца, а и ти не я познаваш толково добре щом ти е колежка, това е все едно да кажа съседката ми е много читав човек щото ходи на работа и вчера ми задържа вратата, осъзнаваш ли как звучи? Не знам на колко години си но звучиш много елементарно все едно 14 годишен го е писал. Стегни се и опознавай повече и добре хората преди да коментираш. Това че някой не учи висше, има приятели момчета и ходи на дискотека го прави не читав ли? Гледай себе си, излагаш се по този начин и момиче 2/10 няма да ти върже.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 2bd1de6eca
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   И как разбра, че не се заглежда по мъже? Хахаха човек, нямаш представа жените как могат да те заблудят с лекота. Така както изглежда супер морална и порядъчна, така както изглежда искрена и невинна може да се окаже, че е най-големия парцал. Не си прави такива крайни заключения.
Това, че се облича добре не я прави 10 от 10. Тотал щета са масово и мъжете и жените. А това ми е любимото - правилния за нея - хахаха
Тая реплика всяка втора по наточена с големите претенции ще ти я изтупа, за да звучи, че уж е много по-различна.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: b636dd83b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Сигурно чака поне 14/10

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 0e0d7d1845
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   За теб една може да е 10, за друг 2. Или ти харесва или не.
Една жена няма нужда да се пази, защото мъжете днес не го оценяват това. Моят мъж никога не ме питаш с колко съм била, макар да ми е бил втория и честно казано нямам желание да е бил единствен в живота ми.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d1ae7a950b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   И аз съм такава, но не се оприличавам на свястна. Имам особености на характера, които не всеки би търпял, пък и аз не бих търпяла всеки.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9df4077d1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Момчето може да е нежно, фино, романтично и да е ПРЕКРАСНО! Какво значение кой къде се епилира? ! Или дъртите чичаци ги е яд, че съвременните момичета и жени, НЕ си падат по Ганьовци с шкембета, смърдящи на чесън и държащи се, като тъпи мачовци обрасли с космалаци отвсякъде? !
Свестни момичета и жени има много- и определено НЕ ИСКАТ да раждат деца!!! Нима това ги прави некачествени според писанията ти в поста, авторе? !

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: fad4f20e6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   И аз имам същата колежка, все едно нея я описа. И съм сигурен, че не ѝ липсва мъжко внимание, защото е страшно красива, дори онзи ден като бяхме на кафе сервитьора се личеше как ѝ е хвърлил око и ако я гледаш отстрани, ще мислиш, че поне няколко гаджета е сменила, а като разбрах, че още не е имала сериозна връзка много се озадачих. По принцип знам, че има малки комплекси относно външния ѝ вид, макар, че аз като момче я намирам за наистина привлекателна мацка и не знам дали това ѝ
пречи да се отпусне повече с момчетата или просто защото е по - срамежлива. Като цяло даже отначало не е от най - комуникативните, но като я поопознаеш, виждаш колко е яка... Има още такива момичета, но вече като че ли са доста рядко срещани, повечето са тип кифли, които гледат само в портмонето какво има, каква кола караш, носят 5 слоя грим и до 16 годишна възраст вече са сменили няколко интимни партньора

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: a48d256e4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Да ама като е вече на 30 години и никой не я иска

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1aa8379600
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   За красивите жени не е лесно да имат сериозна връзк понеже масово мъжете искат само да ги използват за секс, за да си вдигнат егото... Чесо ми се е случвало (и на мои приятелки също) да излизам на първа среща с някой и веднага да ме натисне за секс и като виждат че няма как да стане сеприключва. Честно казано не ми се и ходи по срещи вече, отвратих се.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 64fed676b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Човек, оценяващ другите по десетобалната система, седнал да държи сметка на хората и да им търси кусури, и да има претенции към тях...

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b9893d99f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Нека започнем оттам, че такова понятие "10/10" не съществува. Само така ти се струва. На следващо място си заслужава да споменем и това, че ходенето по дискотеки и приятелите мъже (например) не правят задължително една жена пропаднала или нещо подобно. Както и това, че си стои повече вкъщи и има само приятелки не ти гарантира по никакъв начин, че е свястна.
И сега по същество - къде са тези свестни жени... Ами навсякъде са, не са събрани на някакво специално място, очакващи някой да ги "открадне". Нужен е обаче късмет да срещнеш такава жена (не са много в днешно време), освен това способността да я разпознаеш (защото явно не всеки успява) и на следващо място да си в състояние с нещо да я привлечеш към себе си. Е, не се изискват кой знае какви извънземни способности за последното, но не е и съвсем проста работа. :-) Ще дам жокер в тази посока - с разни банални комплименти и изобщо размисли по разни теми НЯМА как да спечелиш такава жена.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 35bf63ac97
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

20.   Има ги, ама мъжете се гаврят с тях. Тръгнат с нея, пък я мамят и изневеряват с кифли. Ако си жена и не искаш на Ганьо пари, не спиш с други- не го оценява. Смята те за скучна, глупава и прочие. Зарязва те и хуква по леките, за тях дава всичко.
Защо да си свястна жена в тая страна?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 32ba23b369
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

21.   "Ганьо си похожда по жени доволно, изхабява се всякак и чак тогава се сеща, че му е време за семейство. Търси чак тогава свястна и насреща и предлага едно изхабено тяло, прецакано сърце. Бракувана стока." Коментарът не е мой. Копирах го от друга тема. Но идеално отговаря на въпроса на автора. Защо, авторе, свястна жена трябва да вземе мъж, овъргалял се с какви ли не жени. Изхабен физически, изхабен психически. За да му бъде кошче за обременаната психика? За да я третира като слугиня? Няколко човека ти зададоха въпроса с какво заслужаваш свястна жена и какво можеш да предложиш освен амортизирано тяло. Интерсно е като искаш, какво даваш. Защото масово мъжете само искат. А имат само едно увиснало махало, което вече за нищо не става.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 6eddd19cfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   Добре обосновано мнение от номер 3. Колкото по-рано осъзнаеш колко е коварна самозаблудата, толкова по-добре за теб. Рядко жена си признава това открито и дано занапред вървиш в правилната посока, както заявяваш в редовете си! Имай предвид, че цялостната оценка на човек е съвкупност от външност и личностни качества, така че дори и привидно някои мъже и жени да изглеждат уж 8-10/10, в действителност може да са 1/10 като хора.

В тази връзка, ще направя малко, но съществено допълнение от моя страна, че повечето жени се мислят за няколко единици по-красиви, отколкото са в действителност, поради което дори и такива с външност 3-5/10 лесно минават за 7-9/10 след намазване с грим и самовнушения, подхранвани от получаваното обществено внимание.
Един бърз пример за последното ще приложа. Млада симпатична жена, представяща рисунките си в Instagram, получава само по няколко харесвания на всяка своя творба за около година. Тя ми беше дала преди време пример с нейна позната (също средна хубост), която получава редовно по 5000-15 000 харесвания за броени дни, само защото се е изтипосала в гръб по "йога" клин и с така подбрана околна светлина, че задните ѝ "бузи" да се открояват още повече поради страничната сянка. За да е заблудата пълна, е заснета с широкоъгълната камера така, че главата ѝ да попада в средата на кадъра, а краката ѝ в самия край долу, тъй като този вид камера издължава образа на всичко по краищата и така тя изглежда с 20 см по-дълги крака, отколкото има в действителност. Дори и като качва снимка на своята чиния с тънка пържола и стръкче маруля от ресторант, получава ей така - от нищото - по 1000-2000 харесвания. После всичкото изкуствено внимание от страна на последователите ѝ (и жени, и мъже) така задръства съзнанието ѝ, че онази се мисли за звездата на Вселената, около която се въртят всички.
Познавам и няколко подобни жени лично, които са пълен батал в лице и тяло, но в Instagram с два тона филтри се представят за стройни и красиви мацки. Там въображаемо се чувстват "харесвани и сваляни" и така изкуственото им самочувствие е надуто до пръсване.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9594daeccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

23.   21, жените се изхабяват и амортизират от секса с много партньори, не мъжете. Мъжете наебат някоя за 1 нощ, после я захвърлят като парцал и минават на следващата, без никакви чувства и привързване. Жените са тези, които остават все повече и повече емоционално осакатени, след всяко следващо изчукване и зарязване. Изобщо коментарът ти е много погрешен и навсякъде, където си написала "мъжете" трябваше да го замениш с "жените", защото всичките тези неща важат наистина за жените.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 84a5727a82
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

24.   До 21: Добре бе, защо не ме хващат мен тогава, като съм топ според твоя коментар? Аз доброволно вече завиждам на всички авери и познати, които са всяка вечер с различна, че не им стига моля ти се, ами и на курви ходят? !!?? !? !? ! Тъпата путка иска да я мачкаш и унижаваш, затова ходи с такива, няма друг вариант, тия коментарчета може да ги пишат хора, които не са излизали от тях. Жалко, че съм мега смотан, не ми става от жени, към които нямам чувства, иначе както имам някой лев, бройката щеше да ми е колосална.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 35bf63ac97
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

25.   23, мъжът се изхабява. Кой иска многократно употребяван мъж и женкар? Лошото е, че такива женкари искат да хванат свястна и и предлагат едни увредени тяло и психика.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 32ba23b369
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

26.   21 до 24 - Защото свтестните явно не са причлечени от външния ти вид. Както ти не можеш да си с някоя към която нямаш чувства, така и те не могат да са с някой с пари, но към когото нямат привличане.
23 Аз съм била точно с 2-ма. Един в тинейджърските си години. И един след това. Ако съм амортизирана според теб търси си девственица. Деми сексуална съм, няма как да позволя на непознат да ме лигави. Трябва поне месец опознаване. Сам се сещаш колко малко момченца искат да чакат. От друга страна ме е гнус от мъже сменили много жени. Тук говорим за свестни жени. Не за парцали от двата пола. Няма как да ме убедиш че парясник от мъжки пол натръшкал 20- 30-50 и повече жени е добре с психиката.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: a4236c3de0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

27.   Имай си я надеждата, тя крепи човека.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 84a5727a82
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

28.   24 до 26: е ти ме изкара грозен с пари, имам лев да се справям и да оправя сметката, не съм богаташче, а коврите защо ми се кефят, ако нямам визия, не е това проблемът, не ме карай да качвам снимки :D :D познавам и доста по-красиви мъже, които са в същото положение, просто си търсят гаднярите, тва е. А имам пък и един наркоман, бачкатор по строежите, пръска ги, познай дали е хубавец, че няма 2лв в джоба го спестявам.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 81f99669b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

29.   Съгласен съм с 28. Търсят си гаднарите и това е. Досега си мислех че се заблуждавм, но не съм видял една единствена жена, която която да няма тенденцията да ги сменя от пропаднал към по-пропаднал. Някои вече даже с цигани почнаха да ходят.

Не ме интересува колко ги е сменила. Ама жена която пренебрегва нормалните и се хваща с утрепки, колкото и да е красива, по-далеч от мен.

 
  ...
преди: 1 година, 29 дни
hash: 20243d83e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

30.   Авторе, щом познаваш една, със сигурност има и други, но сам си го написал, няма да ги срещнеш в дискотеката или в бара.

 
  ...
преди: 1 година, 29 дни
hash: 52733171ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

31.   Не се заглежда по мъже...
Ще падна от смях.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 27 дни
hash: 35bf63ac97
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

32.   Мъжете не искат свестни, защото не знаят какво да ги правят. Искат си к... , кифлите, наркоманки и прочие отпадъци. За тях правят всичко.
Свестните жени им служат за подигравка.

 
  ...
преди: 1 година, 27 дни
hash: 157613f591
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

33.   Не се самоопределям като 10/10, но се припокривам с голяма част от описанието от темата ти. И знаеш ли какво получих за всички години, бидейки такава? Подигравки и осмиване. Затова такъв тип жени не ви щем. Има ни, но дори не бихме ви заплюли в лицата. За какво сте ни? Още да ни съсипвате психически? И пак да поясня, че виждам че Кифлопрелъстител се е включил в темата и ще почне да ми обяснява неговите измислици - не става на въпрос за това какви съм харесвала аз, понеже в изкуфялата главня на масовият българин една жена може за бъде подигравана, само когато тя е харесала някой лошичък пич и се е пробвала да му сложи, защото нали повечето българчета са добрички и милички... Не, това изобщо няма нищо общо с харесваници и слаганици, а става на въпрос за ЕЖЕДНЕВНО, трябва да ги нарека общуване, но то е по- скоро пародия на такова. Тези, които аз някога съм харесвала, изобщо не знаеха за това. Просто масовото българче търси защо да се заяде с жена и да се държи гадно с нея, понеже не харесва дрешката й или това, че няма маникюр. И това не е само някоя гадна батка, която да се прояви веднъж в годината, , а ежедневие и идва от много "обикновени" и "нормални" българки мъже. Просто това е манталитет.
Давам ти пример и с разните му пръдльовци тук, които ми обясняваха как съм се чукала с разни батки, пък аз съм спала само с бившия си (да, само с 1, не с 10 или 100), как съм се обличала като дискотечно кифле, а аз ходя с дънки и тениска, а същевременно българските мъжки принцески нямало да ме "приемат на сериозно, заради тениската на Металика". Буквално ти цитирам тази реплика от един аНАлфа ПРъжкар тук. Тениската на група му била проблема на българчето. Нямало да приеме на сериозно. И вие не сте годни човек да ви приеме на сериозно с подобни претенции. Добре, че не сте само българските "мъжлета", че не знам. Има и по- качествени мъже от вас, пък вие си оставайте със "сериозните", но после недейте да се оплаквате от тях.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 26 дни
hash: 6eddd19cfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

34.   Номер 33, от изразните ти средства прекрасно си личи какъв човек си вътрешно. Външността на жената е важна за мъжа, но не може да замести липсата на топло отношение от нейна страна към него. Омразата към целия мъжки пол, грубият език и приказките за плюене не правят жената женствена.

Имаш склонност към напълняване, но в момента си в най-добрата си форма и според мен в тяло си около 7-8/10 (без да вземаме предвид как изглеждат гърдите ти и срамните ти устни на голо, а само като общ силует на тялото). На около 30 години ще настъпят резки промени в обмяната на веществата при теб и тогава ще си проличи как се ще развиваш като фигура. В лице сега, на 24 години, си средна хубост - около 5-6/10 без грим. Дотук добре, но душевно има още много да поработиш, за да прочистиш съзнанието си от всичката натрупана омраза и гняв, тъй като ставаш жертва на самовтълпяването ти, че всички останали са такива, каквито всъщност са били само една шепа хора в твоето минало. Липсата на безпристрастност и трезва преценка те обърква, защото в теб надделява горчилката, която сама подклаждаш все повече. Когато влагаш от себе си чувства и време, а не срещаш разбиране от човека до теб, няма как да се усещаш на правилното място, но и не бива да се насъскваш срещу всички останали мъже. Същото важи и за всичките ти познати, които са се отнасяли зле с теб и ти си им отвръщала по сходен начин.

Относно думите ти: "Тези, които аз някога съм харесвала, изобщо не знаеха за това. ", бих казал, че криенето на истинските ти мисли и настроения рядко е успешен начин да постигнеш това, което желаеш. Никой мъж не е гадател, за да "прочита" какво се върти в нечия женска главица. За целта хората са измисли езиковите средства, чрез които да си казват един на друг това, което мислят и усещат. За да знае един мъж, че го харесваш, просто му го казваш с думи или му го показваш с ясни, недвусмислени действия от твоя страна. Когато кажеш на мъж: "Харесвам те! ", той ще чуе точно това и ще разбере точно това. Нищо по-различно! Така "работим" ние, мъжете - праволинейни, ясни и точни. Ако пък си харесала някой пълен мухльо, сигурно няма да отвърне по начина, по който ти си се надявала, но пък печелиш от това, че е показал истинското си "Аз" и няма да губиш повече време с човек, с който сте твърде различни.

И аз съм срещал гадно отношение от други хора и от двата пола, така че не си единствена. Разликата е, че аз травми не трупам у себе си, защото зная какво представлявам като същност и какви ценности изповядвам. Ако не ми допада нечие отношение, просто този човек го изключвам от живота си или направо сменям средата. Травмите ги гъделичкам хубаво по петите, вместо да им се оставям те да ме гъделичкат. :) Извличам си поуките от миналото, но не живея в него! Житейският опит помага за бъдещето.
В този смисъл, дори и по-лошите моменти можем да ги обърнем в нещо полезно, стига да имаме вътрешната настройка да сме отворени към промени в името на това да израстваме духовно. И трябва да имаме чувство за самокритичност, за да не си втълпяваме, че вечно ние сме правите. Бидейки хора, не сме застраховани от допускане на грешки. Важното е да не ги повтаряме занапред, ако вече сме установили такива в миналото си.

А за Кифлоприземител не се изказвай прибързано, защото отлично знаеш, че колкото и да си се изказвала грубо към мен, аз никога не съм отвръщал по твоя начин спрямо теб. Не си мисли, че не мога! Просто не искам, защото не е в моята природа. Из тукашните теми също може да видиш какви ли не злобни подмятания по мой адрес, включително и специално създадени за целта теми, в които да ме плюят, но аз не съм груб с тях, а им отвръщам с усмивки и често ги бъзикам, защото са ми забавни какви човеченца са. :)

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 26 дни
hash: e77954f1df
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

35.   34, това, че съм решила просто да ви го върна за гадното отношение към мен след толкова години, не променя фактът, че към мъжът до мен мога да бъда топла и грижовна. Още повече, че едва ли някоя твоя бивша се е грижила така за теб, както аз за бившия и то с желание. Означава, че съм наранена, а не студен човек, но за БГ неблагодарниците винаги нещата стоят по обратният начин и после вие мрънкате как "нормалните" ви и "топли" жени са всъщност използвачки и материалистки.

Прочиствам се душевно като си отмъщавам на вас, мъжете. Злобата, която вие засадихте в мен, сега ви я връщам. Елементарно. Не, не съм в най- добрата си форма и има накъде да се подобрявам и го правя, докато ти си оставаш тлъст. Щом аз със склонност към напълняване мога да тренирам, значи и ти можеш, но явно те мързи. Беше ми казал, че в лице съм 8, че си щял да се влюбиш в мен, хахаха, сега пък, че съм средна хубост. Не ме учудва, че така си сменяш мнението. БГ мъжете сте по- зле и от жени в цикъл в това отношение. И пак казвам - не са само една шепа хора, които са се държали ужасно с мен. Били са много повече. Престани да омаловажаваш трудностите, през които преминах и продължавам да преминавам и днес, включително и този ден, в който ти пиша този коментар, станах свидетел на БГ свинско отношение от мъж. Към мен. И това е ежедневие.

Едно е да са ти се случвали гадни случки с хора. На всички ни се е случвало. Друго и да си отхвърлян, заклеймен и аутсайдер. Когато поживееш 7- 8- годинки като заклеймен аутсайдер и ежедневно получаваш присмех, кофти погледи и дръпнато отношение, много често без нищо да си направил на никого, тогава ела и ми говори.

Щом ти можеш да си правиш прибързани изводи за мен и то - грешни, значи и аз мога. А че можеш да се държиш лошо с мен? - нито ме плаши, нито ме учудва, че БГ мъж ще ме обиди. Нито си първият, нито ще. си последният, така че давай. :)


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 26 дни
hash: ea226ff137
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

36.   34, външният вид е важен не само за мъжете, но и за жените, така че стига оправдания. Повече от ясно е че масата български мъже искат намазани с грим жени, с фалшиви мигли, хиалуронови джуки, маникюр и изгорени, но направени коси. Българският мъж не де интересува от естествената хубост на една жена. За него е важно да е направена, пък че няма да я познае без гримчето и филтрите - няма значение, важното е да има трофейна жена, с която да се фука пред приятелите си и това е нещо нормално, защото нали външният вид на жената е най- важното нещо за мъжа и нищо друго. Но ако жена си хване мъж с пари или изваяно тяло, с което да се фука пред приятелките си, тогава тя е зла материалистка и златотълрсачка. Гнусно лицемерие. Значи, жените да ви обичаме такива, каквито сте, дори и да сте леко затлъстели, даже и (хипотетично) дебели и мазни, да грижим за вас, а вие да ни обичате, само заради външността ни. Гнусни лицемери, които се оправдат с природата си, това са повечето мъже тук, а и вероятно Източна Европа като цяло. Не заслужавате любов и напълно си заслужавате това, което се случва с повечето българки.


Black Sabbath

 
  ...

...
преди: 1 година, 25 дни
hash: 9df4077d1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

37.   До н. 34-леле Кифльо, за пореден път ме шокираш със Социопатията си! Всички тия неща, които си надрънкал по повод момичето-н. 33, всички неща, които си я съветвал-за теб се отнасят бе Кифльо. Тука от сума ти време в различни коментари и Аз и сума ти народ те съветваме-да си вземеш едно огледало и т. н., но ти си мислиш, че Астроложката от онази тема само те хейти, ха ха ха.
НЕ мога да повярвам, че си тръгнал да говориш на момичето, което се подписва, като Блек Сабат, че й говориш как щели да й изглеждат срамните устни? ! Ти нормален ли си бе, Кифльо? ! Например -защо не се замислиш, че на твоята почти 50-годишна възраст-варената наденица, която ти виси между краката, вече бая се е съсухрила-може да е станала, като сухия шпек на майстор Цветко, ха ха ха!
Орехчетата ти и те бая са се съсухрили навярно-ти си знаеш само, защото очевидно още търсиш жена, която да те гледа на старини, да ти пере мръсните гащи, да ти приготвя попара, че и да обслужва сексуалните ти нужди. Разбира се, дядо Кифльо има огромни предпочитания-любовницата или детегледачката му-трябва да има точно определен вид срамни устни!
Пак по диагоналната ти изчетох коментара и за пореден път изумяваш със селската си Бай Ганьовщина, тръгнал си да съветваш момичето да не се озлобява. ТОЧНО ТИ ЛИ, дядо кифльо? ! Точно ти, който от както те зарязало онова момиче, за което си разправял из коментарите, че като си бил стругар и след секс те зарязала, очевидно нещо- не е харесала самолетчето ти, или кренвиршчето-да го кажа по-деликатно.... Оттогава такава злоба си събрал, че от години по форуми и сайтове, само в женски теми киснеш и редиш ОТЧАЯНАТА СИ ЗЛОБА по повод ВСИЧКИ от женски пол! То не бяха простотии за срамни устни, за бели течения, за стрии и напукани пети, човек ще каже, че в живота си си бил само при стари баби-магистралки за секс- срещу заплащане!
Говориш на момичето как изглеждала-а твоята снимка почти целият сайт я е видял-плешив, с шкембе, с миши очи, с очила и с шапка с козирка завъртяна назад, че да минеш за младеж, ама как 50-годишен чичак да мине за 20-годишно жребче, за каквото се мислиш и си се подписвал и като -, , жребче " и като, , дяволитка", коментирам ти тези неща по отзиви и коментари на народа в този сайт. Радвам се, че не се изкуших да ти видя снимката в сайта Вземи ме, когато те коментираха из разни теми тук, защото ме беше страх да не почна кошмари да сънувам с теб, предвид характера ти, не ми трябва да ти гледам и физиономията!
До, , Блек Сабат"-не позволявай тоя дърт чичак, да ти лази по нервите. Просто -вероятно е забравил пак да си изпие хапчетата!
И освен това-точно той е автора на тази тема, много обича после и, , мъдри" коментари да ръси -точно под своите теми.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 25 дни
hash: 6eddd19cfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

38.   Номер 35, да стоварваш злобичката си върху невинни хора, само задето в твоето минало някакви идиоти от твоята среда са те обиждали, е поредната проява на несправедливост и лицемерие от твоя страна. Вече ти писах горе, че сега ти си избрала да си същата, каквито са били идиотите от миналото ти, които ти мразиш до дъното на душата.

За общата ти фигура бих казал, че може да се доближи до 8/10 (според моя вкус, най-вече поради широкия ти ханш и по-набитите крака). Това е в идеалния случай, без да вземаме предвид вида на гърдите и срамните устни, понеже с дрехи е едно, но без тях може да има изненади. За лицето ти ясно написах, че БЕЗ грим си около 5-6/10. С грим наистина можеш да минеш за 8/10, но това е маска и не се счита за показател доколко една жена е хубава, защото дори и повечето грозни жени могат да изглеждат донякъде красиви с подходящо китосване. Има една известна картинка, в която гол картоф бива нарисуван с грим и отдалече прилича на гримирана жена. Това ясно показва степента, с която гримът изопачава истинския облик на жената. По-скоро би следвало да се замислиш за нрава си, понеже от теб зависи дали той ще е благ и приятен, или ще залагаш все повече на злобата у себе си.

Понеже даваш заявка да се сравняваш с мен в момента, бих се радвал за теб да съумееш да съхраниш същата фигура и на 42 години и никога да не се връщаш на старите си килограми, тъй като всяка по-голяма промяна в теглото на жената прецаква гърдите ѝ безвъзвратно. "Забавното" с хормоналните промени при повечето хора започва след 30-те. Едно е да свалиш 5-10 кг, като си на 24, друго е, когато си на по-късни години. Усещам жаждата ти "да ме сложиш на място", но целиш в погрешната посока. Съветът ми към теб е да спреш да пиеш газирани напитки, защото те съсипват не само кожата ти, но и здравето ти, колкото и да не усещаш това в момента. Има противоречие в това да си толкова млада и твърдяща каква отлична поддръжка на кожата имаш, а в същото време безотговорно да пердашиш газирани напитки и да се оплакваш колко лоша кожа имаш. Ти и в някоя тема го беше споменала съвсем наскоро, но въпреки това не си вземаш поука. В момента ти се разминава единствено заради все бързата ти обмяна на веществата, но само след няколко години ще е друго и горко ти, ако не се вземеш в ръце дотогава.
И се моли да нямаш травми, които да те оставят на легло за продължително време. Една такава ме остави обездвижен за 3 месеца, друга за месец. Ти леееко "забравяш" за това, докато пишеш злобничко по мой адрес и килограмите. злобата никой не я е засаждал в теб, както обичаш да се оправдаваш, а ти сама решаваш дали да я развиваш у себе си и да я увеличаваш, или да я изкорениш напълно. Пожелавам ти второто!

Лъжеш също и за влюбването и ставаш жалка с тези твърдения. Едно е да ти се иска така да съм казвал, друго е какво действително съм казал. Аз съм земен човек и обичам с разума си; а не такъв, който ще тръгне прибързано да се захласва по жена от разстояние и без щателно опознаване каква е като нрав, отношение към мен и уравновесено поведение.
Ще цитирам част от мое мнение от съседна тема, където ясно и точно вече ти бях обяснил нещата (мнение 35 от темата "Защо жените харесват състоятелни мъже" (http://spodeli. net/3/story-171556. html):

Black Sabbath:
"Като съм ненормална, защо ми каза, че си на път да се влюбиш в мен? "

Кифлоприземител:
"Малко по-полека с мечтите, защото очевидно не ме познаваш като човек. :) За мен влюбването се случва в течение на времето ЗАЕДНО, когато ВЕЧЕ живеем с жената на семейни начала и продължаваме да се опознаваме като двойка всеки ден. Бъркаш женското прибързано "влюбване от пръв поглед" или "влюбване по интернет" с мъжкото такова, което се основава на действителни, съществуващи причини мъжът да желае да е трайно обвързан с една жена.
Невъзможно е да се влюбя в жена:
- с която не споделяме сходни ценности;
- която не е показвала нагледно, че ме харесва, цени и желае;
- която е пословична мъжемразка и псува като съдрана;
- която е неизлечимо кълбо от нерви и омраза;
- преди да харесам как изглеждат на голо гърдите и срамните ѝ устни (не да са идеални, а да не са крайно отблъскващи);
- която не съм усетил доколко се старае при свирката и след нейния край;
- с която заедно не ме си направили кръвни изследвания за скрити болести;
- която не обича страстните целувки и лизането (има и такива жени);
- с която не сме преминали успешно през някоя караница, която да покаже и на двама ни, че сме с дружни усилия сме съумели да изчистим разногласията си като зрели хора: с внимателно изслушване и уважителен тон (някои хора лесно палят от най-малкото нещо и за секунда показват истинския си нрав на злобни и кресливи).
Докато тези неща не са налице, не бързам да се влюбвам в жената, с която сме на етап опознаване. "

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 25 дни
hash: 3e7fc7acd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

39.   Кифлопрелъстител, пак ти казвам - не е само в миналото, а се случва и днес, но по- малко, защото съм много по- избирателна към контактите си. Обаче, ти си си наумил, че подигравките са само в миналото ми, че само няколко човека са ме обидили три- четири пъти и това е. Пак ти казвам - не си цар, че да определяш кой през какво е преминал.

Апропо, и аз бях невинна, когато ме обиждаха, но на никого не му пукаше. Нещо да кажеш за това? А тук има много хора, които не са невинни, които обиждат българските жени, че били еди какви си. Имаше един период, в който беше ужас, когато влизах тук. Всеки ден имаше плюнки по наш адрес. Аз също се явявам невинна спрямо тези обиди, но какво от това? Не съм виждала да пишеш нещо против женомразките теми и коментари тук или ако си писал, то е от дъжд на вятър, обаче напише ли някоя жена нещо лошо за мъжете, 7/10 случая си й отговорил.

Така, за лицето ти ясно каза преди, че съм 8/10. Ясно си го спомням. Нямам снимки, на които да съм се мумифицирала с грим, защото просто не си мажа лицето по този начин. В предният си и сегашният си профил имам снимки и без грим, а на тези, с които съм с грим, е толкова малко че дори проблемната ми кожа прозира. Не се измъквай от това, което си казал, че съм 8/10, но все пак, благодаря, че си изказа истинското мнение в предния си коментар. Само ми затвърждава мнението, че си измисляш разни неща. Един път казваш, че съм хубава, друг път казваш, че съм средна хубост. Това не мъжко поведение, защото един мъж трябва да има безпристрастна твърда позиция. И не ме дразни, че не ме намираш за особено привлекателна, даже бих казала, че това ме успокоява. Дразни ме липсата ти на ясно мнение по темата.

Не се прави на дерматолог. Достатъчно пъти съм ти обяснявала, че акнето не от манджичките и от газиранато, защото и имало много случаи, в които по година и нещо не съм "пердашила" газирани напитки и съм свеждала сладкото до абсолютен минимум, обаче кожата ми беше по- зле, отколкото е сега, когато пия енергийни напитки всеки ден. Не всичко е до хапването и пийването и нещата опират до структурата на самата кожа, себумна секреция структура на порите, но това явно е прекалено сложно за твоето мозъче. Не ми давай неискани съвети, защото, ако искам такива, ще се обърна към дерматолог и ти последният човек, редом с мъжките дрисли, които ме обиждат, от които ще потърся съвет за каквото и да е било. Не може да се правиш на дерматолог след като си прочел няколко статийки. Тази специалнот се изучава с години.
Никъде не съм твърдяла, че имам отлична поддръжка на кожата си и това пак е твоя измислица. Прсто се поддържам много повече от типичните БГ кифли, които биват изкарвани като много поддържани, а това често не е така.

Не се оправдавай с това, че си на 42. Много хора на тези години започват да спортуват и да правят промени, докато ти си стоиш тлъст, но обсъждаш външният вид на жените като някаква клюкарка. Нали знаеш: оправданието е като г*за - всеки го има. Не се оправдавай и с травми, защото има хора, които преживяват и по- тежки неща, обаче се взимат в ръце и спортуват.

Злобата я засадихте българските мъже. Тя не е паднала от небето. И понеже няма справедливост, реших сама да си я създам.
А за влюбването - ясно си спомням какво ми каза в Месинджър и ни е че искам да хлътваш по мен. Да не дават боговете такъв като теб да хлътне по мен. :D Каза си го там, че си на път. А и както ти си казвал - понякога едно пишат мъжете, а друго правят. И ти си същият.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 25 дни
hash: 3e7fc7acd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

40.   37, човек... нахрани го жестоко. :D Много благодаря, че ме защити. ♡ Между другото, спомням си преди доста години (може би 8- 10), когато Кифлоприземител пишеше доста злобни коментари. Същите като моите, само че срещу жените. Сега го раздава хладнокръвен.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 1 година, 25 дни
hash: 6eddd19cfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

41.   Номер 36, отново ти повтарям, че масата нормални мъже, които толкова удобно обичаш да нарочваш за някакви ужасно лоши човеци, всъщност предпочитат естествени на вид, нормални жени със също нормално, женствено поведение. И в никакъв случай грубиянки и свададжийки.
Въпросните разкурволени и китосани кифли, които така дълбоко са навлезли в съзнанието ти, са харесвани от себеподобните им нахални тъпкачи. А тъпкачите са точно противоположното на масата нормални мъже. :)

Разбира се, че външният вид е важен и за мъжете, и за жените! Това е прекрасно, защото заедно се събират мъже и жени, които се харесват взаимно. Разликата е, че докато мъжете харесват жени от средна хубост нагоре, то жените не само че не искат мъж НА ТЯХНОТО НИВО, а драпат за малкия процент мъже с възможно най-добра външност, НО НАРЕД С ТОВА бленуват още и за неговите високи доходи, скъпи кола и жилище, да им осигурява разточителни условия на живот, да ги води насам-натам, да ги забавлява и всичко останало, което същите тези жени не предлагат насреща. Нещо май равенството не е присъщо за мнозинството днешни жени. :)
Все пак има и жени, които държат на равенството, за да са спокойни, че никой няма да се възползва от тях. Затова мъжът си плаща неговите разходи, а жената си плаща нейните разходи и не покрива неговите такива. Понякога тя го вози в нейния Мерцедес S-клас, друг път той я вози в неговия. Важна е любовта.

----------------------------------------

Номер 37, благодаря ти за поредната порция съчинени истории по мой адрес! Измислиците ти успокоиха ли те душевно? :)

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 1 година, 25 дни
hash: 9df4077d1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

42.   От н. 37 до н. 40, Аз съм в сайта от 1-2 години, но за това време- се начетох и съответно контрирах бая от простотиите на Кифльото. Според мен и до днес-чичото продължава да се пени и то яко. Трудно ми е да си представя, че кифльото може и за 5 минути да остане хладнокръвен, ха ха.
Хората тук в сайта, дори са посветили забавни стихове по повод кифльото. Преди седмици и аз се включих с едно стихотворение, буквално за 5 минутки го съчиних, оригинално стана, защото са включени изрази, които кифльото често използва, като, , детеродна възраст", например. Скоро не съм влизала в нея тема, но ако искаш можеш да прочетеш творчеството на хората:) Моето стихотворение започва с, , чичо Кифльо, где така? Сега отворих темата на компютъра-н. 40 е коментара ми, т. е. стихотворението ми:) И сега виждам- преди почти 5 месеца е публикувано, а на мен ми се струва, че са минали 3-4 седмици...

 
  ...
преди: 1 година, 25 дни
hash: 18a3d06d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

43.   41, да, да, на думи харесвате свестни жени, но реалността всички я виждаме. Да, точно за "нормалните" мъже говоря, а не за батките. У на нормални мъже почти няма и ти не си от тях. И не е вярно, че "нормалните" мъже не харесат кифли, напротив, само че ти като мъж няма как да го видиш, но сам си си пример за себе си:,
говориш за жените и това как искали мъжът с най- добра външност, с пари и кола. Това не са жените, а кифлите, но ти го изкарваш така, все едно всички жени са кифли. Нито е вярно, нито си прав. Може би масово от свободните жени са такива, защото тези, които не сме с такова мислене, че някой ни е длъжен и не искаме топ красавец с пари, или сме вече във връзка, или бягаме от българското "нормално" чудовище с пълна сила!

От "нормалните" изроди в българия изписах цял роман в сайта какво получих като отношение, точно защото отказвам да се правя на Мис Преймейт. Не е задължително да си батка със скъпа колица, че да си арогантен задник, харесващ кифли, били те с корекции или не (пак казвам, че това да си кифла, не опира толкова до корекциите, а до начинът на мислене). Аз през цялото време говоря основно за тези "нормални" мъжлета, за които и ти говориш. Те са отчасти по- зле и от батките, защото са прикрити, паралелно с това нямат достатъчно пари и скъпа кола и това ги прави прикрито злобни, а батките поне са открити, макар и в простотията си. Просто този начин на мислене го има и сред много от по- обикновените мъже в българия. Когато ти казах, че дори и в ежедневието си си имам проблем с българските "нормални" мъже - нещо което ти упорито отказваш да приемеш - визирам и по- обикновените мъже у нас. Те са същите арогантни боклуци като батките, само че без пари и мускули и това ги прави още по- комплексирани.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 1 година, 25 дни
hash: 41529f4cd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

44.   Стигнах до частта на коментара със срамните устни и спрях да чета, защото си повърнах в устата от погнуса. Дядо се е размечтал за младо внуче или както има една българска приказка (нали Кифльото ги харесва) – Гладна кокошка просо сънува.
Иначе много одухотворен го раздава. Пази Боже от такива. Само за едно нещо си мечтая, което има Кифлоприземителят, да имам и аз - да му имам самочувствието!
Ж23

 
  ...
преди: 1 година, 25 дни
hash: 32ba23b369
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

45.   Кифлоприземителят винаги е пишел глупости и измислици. Той е най-запознат с всичко. Добре се посмяхме с една приятелка на неговия въпросник, с който отсява жените. Понякога звучи и като секс маниак, с неговите желания за свирки и лизане в 7 сутринта. Загорял чичка - мечтата на всяко 20 годишно момиче :D

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: 6eddd19cfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

46.   Номер 39, за снимката, на която беше с грим (оформени вежди, спирала за щръкнали мигли, сложена очна линия, сложени тъмни сенки на очите, най-вероятно и червило) и на която кожата ти изглежда необичайно гладка (без пори и без пъпките, които на някои други твои снимки видях), заявих, че според мен така изглеждаш като 8/10. БЕЗ ГРИМ обаче няма как да кажа за теб, че си 8/10 и не ти прави чест, че си измисляш и преиначаваш думите ми! Ти не правиш разлика между без грим и със грим, а тя е съществена! Много от снимките ти са доработени от теб, някои и с умело подбрано осветление; там кожата ти е буквално порцеланова като на кифлите в Instagram. Добре помня, че когато ти чу 8/10, веднага отвърна с: "Да, знам, и к'во от това, като тъпите български мъже само това гледат? ! ". Това ти го каза на два пъти. Очевидно ти самата се мислиш за 8/10 БЕЗ ГРИМ, но това е самозаблуда, защото ако беше истина, то значи с грим, слагащ няколко единици привлекателност отгоре, ти би била 11/10, а си наясно, че няма как да стане. Вместо да се цупиш, че не си 8/10 без грим, се радвай, че имаш хубост над средната и стига си се комплексирала. Хем постоянно твърдиш, че мъжете не те харесвали външно и си невидима за тях, хем пък само това гледали в теб. Противоречиш си.

Друго нещо, което не само ти, а и много други жени пропускате е, че отношението на жената играе ключова роля в това доколко той ще я желае цялостно. Ако една жена е 10/10, но е грубиянка и мъжемразка, тоест посредствена и неженствена, то в очите на нормалния мъж тя е буквално едно нищо. От друга страна, жена 5/10 с благ нрав и топло отношение към мъжа за него е крайно желана и незаменима. Парадоксът е там, че дори и някои жени да са наясно с това, те залагат на външността си да бъде стръв за мъжете, а са занемарили душевността си и се изразяват грубо и злобно, което не може да остане незабелязано за мъжете, търсещи стойностна жена и спокойна връзка без драми, напрежение и свади. Сама можеш да достигнеш до извода колко привлекателна си душевно и като обноски. Можеш, но не искаш, а вместо това залагаш на омраза и нарочване на всички български мъже за гадняри. Щом те устройва да градиш злоба у себе си, решението и отговорността са си твои, но не се оправдавай по евтин начин с мъжете, че заради си такава, защото истината е, че ти сама решаваш каква да си! Във всеки един момент! Тук идва и другото противоречие в теб, защото хем искаш мъжете да те харесват заради душата ти, хем ти не правиш така, че обноските и отношението ти да са привлекателни.

--------------------------------------------------------

Номерче 44, лесно е човек да има истинско самочувствие. Просто трябва да е наясно със своите положителни черти и недостатъци и да има трезва преценка за себе си. Пожелавам ти го! :)

- Кифлоприземител

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 24 дни
hash: 6eddd19cfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

47.   Номер 40 написа:
"Между другото, спомням си преди доста години (може би 8- 10), когато Кифлоприземител пишеше доста злобни коментари. Същите като моите, само че срещу жените. Сега го раздава хладнокръвен. "

Пускай търсачката и докажи своите твърдения за мен, служейки си с цитати на мои мнения "отпреди 8-10 години". :) Леко ще удариш на камък, защото това са поредните ти измислици, но ще е забавно. Не се самоуспокоявай прибързано, че "съм като теб". Напротив, преди години се е случвало ти да пишеш гнусни неща за мен и въпреки това аз винаги съм ти отвръщал умерено и без нападки, каквито ти си употребявала. Това ясно показва кой каква душевност носи. Случи се и на два пъти да ми се извиняваш из темите, задето си била груба без основания към мен.
Аз пък помня, че навремето ти често ме бъркаше с друг човек и злобееше по мен без причина. Отделно от това, сегашния подпис започнах да го ползвам преди около 4 години, а не преди 8-10 години.

---------------------------------------------------

Номер 42 написа:
"И сега виждам- преди почти 5 месеца е публикувано, а на мен ми се струва, че са минали 3-4 седмици... "

И много други неща само "ти се струват", а са другояче. :) Ти си това, което извира от теб. Неслучайно призоваваш хората да прочетат какви си ги драскала в онази тема, за да те видят каква си в действителност.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 23 дни
hash: 9df4077d1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

51.   От н. 42 до дядо Кифльо-н. 47 Не знам по каква точно причина последният ми коментар към теб е изтрит(надявам се Модераторът да не ти е фен). В коментара си напълно спокойно съм ти обяснила как стихотворението ми в онази тема е изключително невинно, особено на фона на творчеството на останалите:) В коментарът ми, дори бях ти задала въпрос-защо НЕ се пениш и не си саркастичен по повод творчеството и шегите на мъжете, по твой адрес, но предполагам, че модераторът е решил да приложи строга цензура и да не публикува последният ми коментар, защото е решил, че изказването ми, че си ПРИКРИТ гей е някаква обида. Защо да си гей е обида и се цензурира... това не знам.
Пак казвам-ти Кифльо имаш предпочитания към мъжете и затова сееш само злоба по повод жените, НИКОГА не съм те засичала да се пениш на някой мъжки коментар, И НОРМАЛНО Е да предположа, че си гей, но НЕ ти стиска да го признаеш дори пред себе си! Вместо да пробваш някоя романтична среща с мъж, ти продължаваш да се терзаеш, че още си самотен ерген и жените ти били виновни за това!

 
  ...
преди: 1 година, 23 дни
hash: 8c1249834f
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

52.   46, продължаваш да си измисляш глупости. Сенки, очна линия и червилце не нося и снимки с такива неща нямам. На профилната снимка съм само с малко спирала, съвсем малко молив за вежди, който на другите снимки нямам, защото изключително рядко го ползвам, и с матиращ крем и пак - в малки количества, толкова малки, че прозират някои несъвършенства. Гримът, който нося, ме прави да изглеждам едва една идея по- добре, а не ме видоизменя. А и както казах - в профила си имам снимки без грим, само че ти удобно си ги пропуснал. Защо ли?
Порцеланова кожа? С несъвършенства и петна? Пак твоя измислица. Може би като казвам, че имам проблемна кожа, очакваш да имам тежко акне. Ами, не е така.
Единственото, върху което работя на снимките, е светлината и наситеността на цветовете и ги правя една идея по- силни, защото самият телефон изкарва снимките по- тъмни в сравнение с това, което виждам на камерата и това не важи само за мен, а за почти всичко, което снимам. Това е. Няма фотошоп, няма обработки, няма видоизменящи физиономията пластове грим. Не ми приписвай кифленски боклуци, защото така ти е изгодно.
Че българските мъже са тъпи - тъпи са. Че ви вълнува единствено или основно външният вид, също е вярно. А че е нормално всеки да се "цупи" и да иска да е най- доброто от себе си, също е нормално. Но не и в българия. Българите не искат най- доброто от себе си и затова живеят в мизерия, затова и самите те се мъкнат дебели и смръдливи, вонящи на пот и цигари, затова и масово от българките си боцкат хиалуронче или ботоксче, защото още на 25 започват да приличат на застаряващи проститутки с начинът си на живот, иначе много знаят да пилят как се "поддържат" с боядисване на коси, маникюрища и пластове грим, което си е осново декорация, а не истинска поддръжка.
Не ми обяснявай глупости. Няма как да съм нежна и женствена с българските ****. Не само, че не го заслужавате, ами когато не бях грубиянка, реално тогава момченцата започнаха да се държат грубо с мен, без причина. Това е българският мъж - смята, че може да си позволи да е груб с жена без причина, но че може да изисква от нея тя да бъде женствена и нежна. Никога няма да бъда женствена и нежна с вас, българските псевдомъже, защото не го заслужавате, а и почти никой мъж не ме е предразположил да бъда такава с него. Тя работата не става само с "Искам да си женствена с мен, 'щото съм мъж и го заслужавам! ". Тя става, когато и вие сте кавалери, а не задници. Това съществено нещо много мъже в българия го пропускате и само искате и искате и искате, пък и не можете да предразположите една жена да бъде дама. Просто повечето български мъже са едни паразити в човешките отношения.

Да ме харесват българските мъже? ! Такова нещо не пожелавам и най голямата си врагиня! Моята душевност не влиза в работата на никой български дрисльо! И все пак е тъпо да си правите изводи по злобата, която вие насадихте в мен. Пак казвам - аз съм се грижила за бившият си и то с желание, така както вероятно никоя твоя бивша или бившите/ настоящите на българчетата тук, не са се грижили за вас. За мъжът е на първо място, което, за съжаление, е грешка. Но истината е че бълХарските мъже никога и не са се интересували от моята душевност. Както каза една мъжка дрисла тук - как да ме приемат на сериозно с тениската на Металика? Това е двустранен процес, кифльо. Каква душевност да бутам в лицата на "мъжете", като просто една тенисчица е голям проблем за тях? То самите български мъже са душевно бедни, щом една нормална тениска им е такъв проблем.
А за омразата - отново ти повтарям, че не се оправдавам с мъжете. Мъжете не са оправдание, а причина. Няма просто, ей, така да преглътна несправедливото отношение към мен, особено когато то е започнало в детските ми години, а травмите точно в този период оставят най- големи следи. Да простя на българчетата всички обиди и всички сълзи, които ми причиниха, само заради едната тениска на група и това, че бях по- необщителна, просто защото съм такава по природа, и да стана нежна и женствена за тях, когато повечето са били заднцици с мен? ! Няма да стане! Поведението, което ми се даваше, сега си го връщам. Това е справедливостта за мен.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 1 година, 22 дни
hash: ad1d48a66f
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

53.   № 51, преди половин година съм му го писала в тази тема
http://spodeli. net/4/story-168116-50. html
под номер 85. Но явно и момците го не щат. Или поне арните...

 
  ...
преди: 1 година, 22 дни
hash: 6eddd19cfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

54.   Номер 52, аз ти написах следното:
"Без значение ти или телефонът ги обработва, повечето ти снимки са видимо обработени.
Лек грим също значи грим и прикрива някои недостатъци. Това, че нямаш тежък грим навсякъде, не значи, че не си се разкрасила с грим. "

На което ти отговори така:
"Не е точно обработка. Самият телефон така е направен. Виждала съм това и на предните си телефони. Без да пипам нищо по настройките, ме правеше да изглеждам като пластмасов манекен от витрина"

И тук допълваш с:
" На профилната снимка съм само с малко спирала, съвсем малко молив за вежди, който на другите снимки нямам, защото изключително рядко го ползвам, и с матиращ крем и пак - в малки количества, толкова малки, че прозират някои несъвършенства. Гримът, който нося, ме прави да изглеждам едва една идея по- добре, а не ме видоизменя. "

Вероятно телефонът ти има постоянно включена настройка за "разкрасяване", а ти допълнително избелваш всичко с промяна на яркостта и така лицето ти става гладко като при жените с крем и пудра. Ти може и да не носиш такива (или не в обилни количества), но снимките ти така изглеждат след обработката, която ти правиш. И прочети отново внимателно какво ти написах: 6/10 без грим и 8/10 с грим (както ти изброи: матиращ крем, спирала, молив за вежди) и обработка на снимките (от разкрасяващи филтри на телефона и/или допълнителна обработка от теб). Всичките тези неща допринасят жените привидно да изглеждат по-хубави, отколкото са в действителност. Те именно поради същата причина и се гримират, тъй като повечето не се харесват без грим. Лесно е за разбиране, стига да съумееш да осмислиш написаното и да видиш къде е разликата между "истински облик" и "доукрасен облик".
Грешна ти е математиката. Оценка 8/10 на най-дорите ти снимки с грим, филтър за разкрасяване и обработка от твоя страна не значи, че си 8/10 без никакъв грим, без филтри за разкрасяване и без да правиш изсветляване на снимките. Няма нужда да се цупиш, понеже никак не е лошо да си 6/10 - това значи, че си по-хубава от половината жени на твоята възраст. Псуването, омразата, преувеличенията, обобщенията и злобата ти към хора, които с нищо не са ти виновни за твоята среда в миналото ти, обаче те загрозяват много. Да си върла сатанистка също не е привлекателна черта за нормалните мъже.

- Кифлоприземител

 
  ...

1-50 от 63
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker