Защо жените харесват състоятелни мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо жените харесват състоятелни мъже
преди: 1 година, 12 дни, прочетена 2088 пъти
Въпрос към нежната половинка на човечеството? Защо предпочитате добре материално и финансово обезпечени мъже и защо мъжете които нямат кой знае какви големи финансови и материални възможности винаги са отхвърлени.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 дни
hash: a794ed4d84
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

1.   Ами защото така няма да ни се налага да работим. И това не е проблем, защото ни мързи, а защото ви е бедна фантазията какъв сексуален натиск търпим на работното място почти всички що годе хубави жени. И от шефове и от колеги. И като откажеш и почва натиска колко си некадърна и за нищо не ставаш. А ако си имаш добър мъж, който може да издържа семейството, спокойно можеш да се отдадеш на раждане на деца, което всъщност е смисълът на това да ни има нас жените.

 
  ...
преди: 1 година, 11 дни
hash: 11f054726d
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Защото всеки иска да живее добре и това е най-лесният начин това да стане. Аз лично харесвам амбициозни мъже, които успяват. Доброто им финансово състояние е последица.

 
  ...
преди: 1 година, 11 дни
hash: 28483f32ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   По принцип някой цигани са доста привлекателни, но има два проблема не се къпят и живеят в катун.
Разбира се че обезпечените мъже ще бъдат по често избирани. Мъжете също не искат неподържани, без образование, мързеливи, дебели и грозни жени, защо очакваш да няма изисквания към мъжете?

Колкото до отхвърлянето, това не е вярно, дори циганите с колиба от наилон са женени, просто трябва да търсиш жена, която е близо до твоите възможности (умствени, финансови и физическа красота). Когато се целиш към жени които имат по високи възможности е по вероятно да бъдеш отхвърлен, не е логично да поканиш момиче каращо скъпа кола, да се повози в твоя глоф 2

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 дни
hash: bb4695b1db
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Защо мъжете харесват красиви жени? Защото искат най-доброто за себе си и не са склонни на големи компромиси в този аспект.
Няма мъже и жени, авторе, а хора, които искат по-доброто за себе си. Никой няма да се хване с беден, грозен, болен човек с проблеми. Да обяснявам ли защо? Дори и да го направи, то ще е, защото му е приятно... да има и такива хора, които обичат да спасяват другите, обикновено са жалостиви жени, или мъже, които са хлътнали по някоя красива, но изпаднала жена.

 
  ...
преди: 1 година, 11 дни
hash: e0bfe7cd09
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Здравей, аз съм мъж, но ще ти отговоря.
Жените харесват състоятелни мъже, тъй като на техен гръб могат да се издигнат в обществото. Много по-лесно е да получат всичко наготово, отколкото да се борят, за да го постигнат. Имам позната, която повече от 15 години не е работила нищо. И не, няма здравословни проблеми, а и нямаше и дете до преди 2 години.
Най-лесно да се сдобият с пари, скъпа кола, хубаво жилище и висок стандарт на живот е да се обвържат с човек, който ги има

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 дни
hash: c2450f1c96
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Защото не обичат човека, а парите. Елементарен въпрос, не си заслужава чак да се публикува тема.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 дни
hash: db17c44a42
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

7.   кви са тия въпроси бе луууд, защото са боклуци, курви и утайки, иска по цял ден да не прави нищо и да води луксозен начин на живот. Другите пък искат да са над нейните приятелки, комплексарките. Трети пък нямат някакво желание за прогрес, духовен, кариерен или какъвто и да е там. Имам една позната, на 39, няма жена, няма деца, отива един френд да я забива, той е топ Г, хубав, як и с пари. Под пари, разбирай, че има собствен луксозен апартамент и не, няма С класа, но има бмв ф10, което е що-годе луксозна кола. Еми оная му каза: "имам си стандарти" :)))) а сега де

 
  ...
преди: 1 година, 10 дни
hash: d6d837c3b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

8.   И ти да си жена, едва ли ще избереш беден мъж. Такива измишльотини как той няма пукната пара ама има сплотено семейство останаха в миналия век. А беден = на мързелив. Давам пример - един съученик на 31 години. Завършихме училище и започна като барман. До сега смени няколко кръчми - 13 години не е научил нищо. Живее ден да мине друг да дойде. С 1000 левз заплата. Той с това мислене и след 10 години ще е барман. Какво да правиш с такъв спрял човечец? И особено ако жената е учила. Аз няма да легна на някой да ме хрантути. Но искам мъжът, с когото съм да има желание да се развиаа, както аз не съм спирала да уча, нито ще спра.

 
  ...
преди: 1 година, 10 дни
hash: 67a3bd3c3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Извинявай, ама на колко си години?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 дни
hash: d5d7d2bcc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

10.   Това е все едно да питаш защо мъжете харесват хубави и млади жени. Просто такава ни (имам предвид хората, като цяло а не само мъжете или само жените) е направила природата и еволюцията. Макар да не сме само животни, а и духовни създания, животинското в нас все още е достатъчно силно, че да оказва влияние, особено, при такива неща като избора на партньор.

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 дни
hash: 8491731e55
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

11.   Мързи ги да гледат. Искат да родят едно дете на някой богаташ и цял живот да лежат.

 
  ...
преди: 1 година, 10 дни
hash: 1477299d15
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

12.   Защото това са жените, които ти харесваш и към които ти се стремиш. Какви ли не глупости правите БГ мъжете, за да имате такива жени: скъпи колици, скъпи почивчици, скъпи дрешки, само и само да си хванете някоя материалистка, защото сте прекалено велики и специални във вашите очи, за да си хванете нормална жена. Нормалните жени, които сме готови да ви обичаме, независимо от парите, ни отхвърляте. Давам ти пример със себе си тук: след всичко изписано от мен през годините против к*рволъка и златотълрсачеството, а и фактът, че бях три години с мъж по любов, който нямаше много пари, кола или луксозно жилище, има един, два или повече (не знам колко са, предвид анонимността на сайта) чакала, които само вият каква кифла и к*рва съм. Ето, че самички си го правите да остават само парясници и златотълрсачки за вас, защото с тъпото си отношение към нас, ни гоните. Нали, жените, които сме с мъж по любов, сме материалистки и коври, пък истинските материалистки и коври са свестните за вас. Тях харесвате, за тях се борите, за тях правите чудесии, просто защото нормални, не дотам претенциозни жени не харесвате, пък и наистина не останаха за вас, защото самички си ги (ни) прогонихте от себе си.
И аз на свой ред да попитам: защо мъжете харесвате накипрени хиаулиронови дкуклеси с клинчетата, нокти, а норманите винаги са отхвърлени?


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 дни
hash: c4b81d9cea
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

13.   Номер 8, в темата се пита за хората, които нямат ГОЛЕМИ парични възможности, а ти побърза да забиеш в другата крайност и натъртваш за бедните мъже. Преобладаващият брой хора са със средни доходи, но ти някак удобно забрави за съществуването им, тъй като те не биха ти послужили като защита на твоята теза по начина, по който бедните мъже ти служат като оправдание масата жени да искат да се прикоткат към някой заможен мъж, който има десетки, стотици или дори хиляди пъти повече пари от мъжете със средни доходи.

Номер 8, мой познат (приятел на мой приятел) е барман сезонно на морето, а в другото време си почива, спортува, излиза с приятели и се забавлява. Притежава къща на стойност над един милион лева в известно пловдивско село с множество къщи на богаташи, кара предпоследен модел S-класа и пие марков алкохол, защото може да си го позволи. Голям праз, че е барман. Човекът е почти колкото мен на години, а подир него тичат и реват 25-годишни стройни и красиви жени, защото той не ще да се обвързва с тях, а те се размечтават и искат да раждат от него. В последната година на него са му правили повече свирки, отколкото ти си въртяла такива на всичките тъпкачи в живота ти досега.

---------------------------------------------------------

А номер 12 пак подкара нейната плоча с това колко гадни били мъжете. Номер 12 отлично знае, че в пъти повече мъже тук са били любезни и внимателни с нея, отколкото други са я нагрубявали, само че тя прави грешката да не помни или да не оценява тази истина и съсредоточава вниманието си единствено към втората група мъже. Че и за отхвърляне пише, което е най-голямото противоречие в нейното мнение.

Номер 12 забрави да спомене най-важното: изначално изборът ѝ на мъж е бил повлиян от това, че той е сатанист и слуша същата музика на ненормално високи децибели. Това е спестено в мнение номер 12, но пък е натъртено, че са имали 3 години връзка. Спестено е обаче и това, че по-голямата част от това време въобще не са били заедно. Тя е писала това в други теми, но тук нарочно пропусна да го отбележи, понеже твърдението "бях три години с мъж по любов" звучи по-гръмко, отколкото "чат-пат сме се виждали и на живо, дори сме си ходели на гости и спахме заедно в част от времето". Второто, по нейни думи в няколко други теми, би следвало повече да отговаря на истината.

Номер 12 многократно си е позволявала грозни думи и обръщения по мой адрес, целейки да ме обиди, но ако все пак умее да бъде искрена, със сигурност би си признала, че никога не е получавала грозно отношение от моя страна. Дори напротив, в кофти за нея моменти съм отделял време да направя така, че да се почувства по-добре. Както вече писах по-горе, тези неща лесно биват забравяни или подминавани от жени като номер 12, които са се вторачили в същински гадните мъже, зареждайки се с количества омраза към всички останали, които въобще нямат отношение към това.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 10 дни
hash: 32af21b9f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

14.   Аз съм жена коятоочвте книги, ходи по музеи и смея да твърдяя, че имам някаква обща култура. Един мъж, ако няма пари, то за мен няма и акъл. Иска се сиво вещество, за да имаш пари, да умееш да ги развуртиш и да ръководиш бизнес. Не смятам, че бих имала какво да си кажа с мъж работещ за 800 лв заплата, понеже чисто ментално също би бил на доста нискко ниов. Плюс това искате от жената да гледа деца, да върти къща, да е добра домакиня и т. н, ама няма как да се сличват нещата, ако и тя трябва да работи по 12 часа.

 
  ...
преди: 1 година, 10 дни
hash: 9b9e0f4a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   До 12


Ама кои нормални бе скъпа? Оот нормалните никой не бяга, ама ако ми дойдеш с тениска на Металика и обувки до коленете и мешката.... еми няма да те взема насериозно, защо ли?
И аз слушам метъл музика, с нея съм закърмен, ама не се нося така и не е задължително.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 10 дни
hash: 61ed8989bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   12, ами то и 90% от жените търсят само пари.

 
  ...
преди: 1 година, 10 дни
hash: 80550b8c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Ами то едва ли жени с положение и образование биха си губили времето тука. Но в нета всички са със десет висши образования карат бентлита и са милионери а на живо като лъсне голата истина се вижда кой какъв е и колко струва.

 
  ...
преди: 1 година, 10 дни
hash: 081b1fa05c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

18.   Ако жената избере беден мъж, без приятели, без власт, без възможности, та дори и грозен, тя значително намалява шансовете за успех на гените си, защото децата и ще гладуват, ще са болнави, ще умрат преди да копулират или няма да си намерят партньор и няма на свой ред да успеят да предадат същите гени на следващо поколение. Жени, които са избирали бедни партньори не са имали голямо поколение и затова ако е имало гени, които са ги насърчавали да избират бедни и грозни мъже за партньори, те не са се разпространили в генофонда и са изчезнали.

Жените търсят богат, красив и властен мъж или в краен случай поне амбициозен, защото такъв мъж би осигурил оцеляването и добруването на гените и, които тя е предала на детето си. Важно е мъжът да е красив, защото красивият мъж ще предаде гените за красота на детето и и то ще има успех със срещуположния пол, когато порасне и така ще увеличи шансът същите тези гени да отидат чак при внуците и. Важно е мъжът да е властен и да има подчинени, защото като група, те ще допринесат за оцеляването на децата и. Важно е и поне да е амбициозен, защото такъв мъж би и показал, че ако не сега, то в бъдеще има вероятност той да стане богат и властен. Амбиция, целеустременост, интелигентност, самочувствие, смелост - това са качествата, които ако мъж притежава, може да забогатее и затова мъже, които ги притежават са привлекателни за жените.

Освен това жените търсят верен мъж, защото такъв мъж ще бъде до тях и ще се грижи за децата и без да губи ресурси по други жени, които иначе биха били полезни за увеличаване на нейното потомство. Гените на жената искат да се разпространят в максимален брой здрави и красиви деца, защото така увеличават шанса си за оцеляване в бъдещето, а богат и красив мъж би осигурил точно това.

Като цяло тези критерии са генетично заложени в жените.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 дни
hash: 781752001a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

19.   До 18


100 реда ферман изписа, че прости търсите парите да ви гледка принцесите. А докато ви издържа да въздишате, че тръпката е изчезнала и Пешо автомонтьора бил много сладък и едвам издържате да не кривнете. Това е отделно от всички, с които си пишете на ден

 
  ...
преди: 1 година, 10 дни
hash: 51436926ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

20.   Нормално, всеки гледа по тънката лайсна. Да живее на аваната, без да бачка. Неща като любов, ценности и тем подобни вече не са фактор в 21. век. Всеки гледа парата и безцелната консумация и да не се натоварва с проблеми.

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 дни
hash: 80550b8c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

21.   Муцки с това комерсиално мислене далеч няма да стигнете защото младоста и красотата са до време а после накъде. А и защо си мислите че състоятелните мъже нямат избор ами не не е вярно. Винаги такъв мъж може да има красива жена до себе си и това не е проблем а като му омръзне винаги може да я разкара. Бизнесмен на четиридесет може да има всяко момиче на двадесет години и да това не е никакъв проблем и не не си мислете че сте специални защото не сте а и повечето като вас са от обикновенни семейства така че по кротко дами.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 дни
hash: 32edfa1a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

22.   Номер 18 даде най-правилния отговор.
То и мъжете предпочитат млади и красиви жени, но ако жената каже, че има някакви критерии за мъж ще я изядат с парцалите.
А в същото време мъжете сънуват мацки с по 20 години по-млади от тях, при положение че нямат абсолютни нищо, което да могат да предложат на такива мацки.

 
  ...
преди: 1 година, 9 дни
hash: 32edfa1a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

23.   21, тези, които успеят да осребрят красотата си живеят добре.
Тези, които не успеят с какво ще ги уплашиш - че ще живеят обикновен живот като всички други жени? Голяма драма, те и да не опитат при богатите мъже пак такъв обикновен живот ще живеят, така че какво губят?
Какъв стимул би имало младо и хубаво момиче да вземе прошляк?

 
  ...
преди: 1 година, 9 дни
hash: e21d4dbc8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

25.   Сабатке, бръкна им отзад на старите ергени. Забрави като те заграждаше дядо Кифльо, на̀ ти сега хранеж.
Ж24

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 дни
hash: 207be08cba
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

26.   Защото искат да живеят добре, зле могат и сами.

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 дни
hash: 9c7fce74de
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

27.   Номер 12, смешна си с детското си категоризиране “ние-нормалните, вие-материалистките, ”коврите”. Абе пийте ги тия хапчета.

 
  ...
преди: 1 година, 9 дни
hash: cd59e9956b
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

28.   А какви трябва да предпочитат? Бедняци и клошари от улицата ли?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 дни
hash: 9f2e4a1baa
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

29.   Била съм с богати, известни мъже, с власт, бизнес и т. н. Е, няма такива боклуци, честно! Алкохолици, женкари, измамници. За какво ти е такъв да се върхаля пиян, да ти изневерява… Или да те държи в кафез. За съжаление, в България богат не е равно на умен, а по-скоро на долен тарикат и измамник. А наистина уж успелите са назначени бизнесмени от ДС. Предпочитам мъже с хубава професия, образовани, умни, работливи и с висока обща култура. И с приятен характер и външност. Добър специалист обикновено не значи богат, а от средната класа. В България това се бърка

 
  ...
преди: 1 година, 7 дни
hash: 0d1a5ced2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

30.   15, стига вече с тази Металика. Не е единствената група.
Мешка нося, защото чантичките на са ми удобни. "Дълги обувки" нося през зимата или ако вали. Тениски на групи нося, защото на мен така ми харесва и това са дрехите, в които се чувствам добре, но ето че ти си типичният пример за български "мъж", който смята, че жените не трябва да носят това, което им е удобно, а това, което на него му харесва, иначе нямало да ги приеме на сериозно. И аз също не мога да приема мъжете като теб за сериозни, пък камо ли за нормални. Иначе, ако жените не ви приемат на сериозно, понеже нямате кола или не изкарвате много пари, се оплаквате, че са повърхностни, но ето че и ти си повърхностен, но за теб може, нали?
Няма да ме приемеш на сериозно - сефте. Не си нито първият, нито последният. Приемате си на сериозно "сериозните" и "нормални" жени и после мрънкате, че не ви върви в любовта. Разбира се, че няма да ви върви, когато сте повърхностни и измервате стойността на жената само по това дали е с иначе нормална тениска на Металика или не. Имам жокер за теб: не е до дрешката, а до качествата. Ако една жена има морал и качества, носенето или неносенето на тениска на Металика няма да повлияе на качествата и морала, а щом не приемаш жена, която не е повърхностна лигла и материалистка на сериозно, само заради едната тениска на група, в крайна сметка това си е за теб и това го наблюдавам цял живот - как не приемате жените със семейни ценности, просто заради някаква тениска и мешка, а приемате разни лъскави жени, по същите причини, после мрънкате как нямало свестни. Всичко е за сметка на вашите счупени сърца.
Закърмен си метъл? Много, ама много спорно. Мисленето ти е като на треторазрядна поп- фолк певица.

27, на хапченца трябва на минете мъжете, че като ви изневерят няколко пъти "сериозните" ви жени, и полудявате. Не е детско категоризиране, а факт. Има си жени да връзка, има си и жени за практика, но българските мъже приемате вторите на сериозно, както и пича от коментар 15. Както казах, това е за ваша сметка. Моят проблем не е че харесвате еднодневки. С това отдавна съм се примирила. Моят проблем е че ревете, че няма сериозни, свестни, нематериалистки или както искаш ги наречи. Има, ама нали не ни приемате на сериозно, хахаха.

Кифлоприземител, нито си живял моят живот, нито си бил на всички конфликти с мен тук, за да се изказваш кой е бил мил с мен и кой не. Ако мъжете бяха мили с мен, нямаше на ги мразя. Елементарно, Много нагло си позлоляваш да отхвърляш всички подигравки и присмиване, през които българските "мили" боклуци ме накараха да премина. И не, не са били няколко човека, не е било просто два- три пъти. Бяха много повече и това беше начин на живот.
Също и много нагло си позволяваш да определяш разни неща с бившият ми, които ти няма как да знаеш. Първо, музика на високи децибели рядко е пускал. Престани да си измисляш глупости, защото това няма да те направи прав. Второ, не сме се виждали чат- пат, а всяко седмица, като е имало месеци, в които сме живеели заедно. Месеци. Заедно. Никъде не съм писала, че сме де виждали чат- пат, нито е имало някакво си гости. Това е твоя ЛЪЖА.
Друго нещо, което ти казах по телефона - бившият няма нищо общо с това как още от ранна детска възраст тъпите същества, наречени момчета/ мъже, са се отнасяли отвратително с мен. Още повече- когато говоря за подигравките, не говоря за разни харесванички, слаганички и прочие простотии, в които мъжете упорито се опитвате да ме убедите. Говоря за ЕЖЕДНЕВНО отношение, а не за харесваници и слаганици. Толкова ли сте тъпи, че не можете да разграничите тези неща? Това човек да бъде отхвърлян, обиждан и подиграван, не се случва сало по филмите, а също и в реалния живот и оставя травма за цял живот.
Никъде не съм казала, че си ме обиждал, но аз ще ти кажа няколко думи - ти си нагъл лъжец. Това е. Това, че ти си бил мил с мен, не значи че повечето мъже в моят живот са били такива и аз това не само няма да простя, а и не смятам за необходимода прощавам.

25, истината, е че те сами си бъркат там. :D



Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 7 дни
hash: 207be08cba
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

31.   29, тия с хубавата професия и работливост без пари няма да останат, та не са прави на интересна.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 дни
hash: c4b81d9cea
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

32.   Номер 30, ти изобщо чу ли с какъв престорено нежен тон започна вчерашното си гласово съобщение към мен и с какъв груб тон го завърши накрая? Натъртваше за "тъпите, скапани българи", а последните ти две думи бяха "п*тки л@йняни". Ето за тези твои грубости и лицемерие споменах горе. Насъбирала си през годините много гняв и злоба си заради някакви хора в детството ти, но сега си го обърнала на реваншизъм и си същата като тях спрямо всички останали хора, които въобще не са ти виновни за душевните травми.
Благодаря ти, че ме удостояваш със званието "нагъл лъжец", но за твое разочарование не покривам изискванията за него, тъй като съм изключително честен и откровен човек, който не си служи с такива похвати като описаните от теб и прилаганите от теб.
В мнение номер 13 отчетливо и на разбираем език съм написал, че ТВОЯТА СРЕДА като малка е била такава, каквато я описваш, съответно от теб е зависело как ще се отнасят хората към теб, както и ти към тях. Ти многократно си писала из темите, че са те потискали и обиждали като ученичка в средните класове, а ти си не си им оставала длъжна и си отвръщала с още по-големи грубости, дори физически такива. И това е било преди най-малко 10 години. Именно затова написах истината, понеже помня добре какви си ги писала тук през годините, а и с търсачката лесно можеш да намериш мненията си в Сподели.

И не става ясно, защо се буташ да се вкарваш в редиците на нормалните жени, след като определено не си такава? Би ли приложила онова отвратително гнусно стихотворение, което ти си съставила (сещаш се кое е), за да те видят тук всички колко си "нормална"? Мен ме хвана гнус още като прочетох първите няколко реда от него, а ти много се гордееш с творбата си и това е пряко отражение на твоята душевност. Това, че си що-годе хубава заради наследения ген от родителите ти, ни най-малко не притъпява твоята същност; точно поведението ти, омразата в теб и грозния ти речник те правят неженствена.

А това, че бившият ти слушал само понякога силна музика, не отрича обстоятелството, че все пак го прави. Самата ти гордо се хвалеше няколко пъти, че той е сатанист, докато отговаряше на други хора в други теми. За този твой съзнателен избор също споменах горе. То и един приятел казва, че не е пушач, само защото припалвал по 1-2 цигари дневно, но това не значи, че не е пушач. Действията на човек говорят за него, а не думите му, с които отрича тези действия. Ти пишеше из няколко теми, че бившият ти ти е предложил да правите тройка и затова си поискала раздяла с него, но нали се сещаш, че точно това потвърждава моите думи, според които дори и едно-единствено действие може да определи човек какъв е всъщност; дори и да не проявява това в преобладаващата част от останалото време.
Той не е поискал тройка от теб, чакайки за това цели три години, само защото уж те обичал и уважавал. Сторил го е, или защото в даден момент с нещо си го накарала да не те харесва, или защото си е бил с такива наклонности и в началото, но ти не си го опознала добре тогава. А доброто опознаване става как? С трайно съжителство (не епизодично такова) и с много общуване заедно, очи в очи.
Писала си и това, че с бившия ти сте се виждали рядко. Живели сте заедно, но и сте имали периоди, в които сте късали, а после пак сте се събирали. Преди да се разделите окончателно, също не сте били заедно дълго време. Това не са неща, които ти си ги казвала на мен, а си ги писала тук.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 6 дни
hash: 7e86299c8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

33.   Кифлоприземител, рядко съм лицемерна, и често изключително директна. Не съм започнала с никакъв престорено нежен тон, а просто се контролирах да не викам, защото бях навън. Това с престорената нежност е като с бившия, с който според теб, сме де виждали чат- пат и само на някакво си гости - пълна лъжа. Още повече, не смятам, че след лъжите си заслужаваш дори да се преструвам, че говоря нежно. Нещо си се объркал много сериозно.

Напротив, лъжеш. Излъга - че пак се повтарям - че съм се виждала с бившият чат- пат, а ние живеехме с месеци заедно и това нещо съм ти го изяснявала няколко пъти; че просто някакви си двама- трима човека са ме подигравали два- три пъти, а новите лъжи са, че съм отвръщала на подигравките с още по- големи глупости, че пък и физически. Ами, де да беше така, само че през повечето време си мълчах, а съм се била с някого два- три пъти през живота си. Нямаш правото да си измисляш неща за животите на другите. Не си личен говорител на никого, нито си цар на света.
Това, че съм била подигравана преди най- малко 10 години също е твоя лъжа. Тогава беше връхната точка, но не и краят. Може би 12- ти клас беше някакво изключение, защото вече бяхме по- големи, последна година заедно, а също заети с изпити, но плътно до този момент ежедневно си ставах жертва на пресмиване и отхвърляне, кофти погледи и не само в училище, ами и навън, по събирания с хора, на улицата, в магазина и изобщо улиците никога не са били безопасно място за такива outcast индивиди като мен, нито през деня, нито през нощта. В университета също не беше чак толкова по- различно, ако че все пак и там, и в училище, както и сега, си имах две- три близки приятелки по две- три момчета, с които се разбирахме. Но ти явно не можеш да разбереш, че това е начин на живот и завинаги ще остане такъв до голяма степен, защото сме някак "различни" в очите на другите (определение, което са ми давали десетки пъти в живота), а впоследствие и доброволно, защото ако се върна сред "нормалните" хора, 100% отново ще завалят етикетите като "курва", "наркоманка", "мърла", "ненормялница", отново "нормалните" момиченца ще ми пулят очетата в недоумение как не съм си направила маникУр, или защо не пия алкохол по събирания, или пък защо ставам рано да бягам в парка; "нормалните" ни мъже, първо няма да ме "приемат на сериозно, заради тениската на група", както каза онзи от коментар 12, и пак ще ме "удостоят" с обърканите си погледи за това как не съм си намазала личицето с грим като "нормалните" жени, как не си горя косата с преса и изобщо... изобилие от "нормалност". Ами, да им пикам на нормалността. Ако към момента няма такива коментари към мен в по- личен план, то е защото избягвам хората, но от по- далечен план имам примери за гадно отношение към мен, колкото щеш, дори и от днес. Не искам пак да обяснявам на тъпаци, че това че слушам метъл, не означава че слушам само метъл, нито изключва интересът ми към козметиката или че означава, че съм безстрашна супер- героиня, защото всичко това ми се е налагало да разяснявам на ниско интелигентни индивиди, при което в отговор съм получавала "Ма, верно ли? ", отново в комплект с едни такива опулени очета като на лемур. И това не е станало само преди 10 години, но и преди две- три и не по- рано, просто защото аз съм стопирала нещата и не ми се занимава с тъпаци, а пък не- тъпаци е трудно да намериш във времената, в които е гордост да си тъп на щайга.

Кое в мен е толкова недостойно да бъда сред нормалните жени, бе кифльо? Основно омразата, която не е безпричинна, както това, че съм вулгарна, но това не е постоянно и ти много добре го знаеш, защото с теб сме имали и нормални разговори. Може би другите "ненормални" неща са, че рисувам зловещи неща и ходя по изоставени места, често за да правя снимки (но не на мен). Останалото е сравнително прилично, а именно че нито ходя по мъже, нито се занимавам с наркотици и алкохол, нито вися по кръчми и дискотеки, а също че все пак имам някакви поне принципи и ценности, тренирам, поддържам себе си и стаята си. Като съм ненормална, защо ми каза, че си на път да се влюбиш в мен? Май ти си по- ненормален от мен. Моята душевност и омраза са получени от такива лъжци като теб, както и от свинщината на повечето български мъже, която се изливаше върху мен и която аз няма просто така да преглътна. Не, КП, всичко си има цена. Когато някой е отхвърлян и обиждан, проста защото "не могат да го приемат на сериозно, заради тениската на Металика" или пък заради подобна такава глупост, е напълно нормално този човек да се озлоби и да иска справедливост. Моето отношение към мъжете, но и не само към вас, а към хората като цяла е МОЕТО отражение на това, което на мен ми се даваше като отношение от обществото за много години, пък и към днешна дата, но в по- лека форма. Същото се отнася и за женствеността - няма как да съм женствена, покрай немъжествени мъже. Искате женствени жени, а вие самите не сте мъжествени, включително и ти с твоите лъжи и измислици. Ще бъда женствена с мъж, който докаже, че го заслужава, а не с някакви грубияни и мъже, които наистина си заслужават "нормалните" жени. Нали знаеш? - каквито мъжете в една държава, такива е жените.

Не мога да се сетя за кое "стихотворение" точно говориш и то не е само едно, но ако е за онова момиче, което ме предаде, то аз съм абсолютно в правото си да пиша такива неща за нея. Заповядай, да го публикуваши и изобщо не си мисли, че ще ме притесниш с това. Въпросната излъга майка си и баба си за мен, а аз много пъти съм й помагала, дори съм стопирала конфликти между нея и майка й. Тази история е дълга и не знаеш адски много неща, не познаваш и въпросната. Не ме карай да си отворя стария си профил и да видя какво точно си писал като мнение за мое "стихотворение", защото нямам спомен да си писал, че си се отвратил. Пък и аз съм с по- черен хумор и това нито ще го променя, нито ще го притисна, просто защото на мъжете не ви харесва. И на мен много неща не са ми харесвали и продължават да не ми харесват като поведение към мен от мъжете, но на тях не им пука как се чувствам аз, затова и на мен не ми пука какво ви харесва на вас. Пък за предателите още повече. :)

Никога не съм заявявал с гордост, че бившият е сатанист. Това е същата измислица като с "престорената нежност" в гласа ми в гласовото съобщение - плод на някаква твоя невярна преценка или наистина откровена твоя измислица. Не знам какво толкова ти пречи, че е сатанист, че постоянно го повтаряш. А пък за музиката - повечето хора сме усилвали музиката. Разбива се, не толкова, че да изпопадат чашите на съседите, защото дори и нямаме техниката за това, а умерено силно, също винаги съобразявайки се с часа. Не виждам какво те учудва и явно просто си опитваш да преувеличиш колко е зъл и несъобразителен.

Бившият ми ми е предложил да правим тройка? ! Такова нещо никога, ама абсолютно никога никъде не съм твърдяла, защото такова нещо изобщо не съществува. Това пак е твоя лъжа, също както и с това, че сме се виждали само чат- пат и сме си ходили на гости. Същата тъпа измислица, която съществува само в твоята глава и никъде другаде и това те прави лъжец. Нали казваш, че едно- единствено действие показва същността на човека? Ето, това е твоята същност, която си личи от тези лъжи и това преувеличаване на нещата
Бившият ми е предложил на НЕГОВ колега да спи с него и годеницата му, с които са в отворена връзка към края на нашата връзка и тази информация достигна до мен два месеца след раздялата ни, когато с новата му, с която бяха скъсали за кратко, ми каза, но не само тя, а и въпросният колега, с който се познаваме и сме излизали заедно. Дотогава не знаех, че той и годеницата му са в отворена връзка (само като приятели). Преди мен и връзката ни, бившият е искал да прави тройка с някаква друга, но се притеснил, милия, че тя искала тройката да бъде с нейн приятел, който той не познава, пък той се измъдрил голям срамежливец, че ще си гледат патетата с непознат мъж и мераците му спихнали. Според мен да прави тройка му е фикс идея от доста време, а че не хареса нещо в мен, което го е накарало да попита за тройка неговият колега, не само е така, но и аз знам горе- долу какво го е подтикнало към това. Иначе, се разделихме след обикновено караница. Има много, много подробности около тази връзка, както и в отношенията ми с онова момиче, за което писах и все още пиша ужасни стихове и които подробности не споделям, защото ще ми отнеме много време, а и защото не искам да ги разяснявам точно тук, пък и не ти влизат в работата. Много лошо впечатление прави, че си вреш носа в отношения между хора, повечето от които не познаваш лично и не си ставал нито за миг пряк свидетел на тези им отношения, а много нагло си правиш едни финални заключения и то често на основата на неща, които или си разбрал грешно - като за това, че бившият ми ми е предложил тройка, пък такова нещо няма - или си измисляш някакви неща като това как престорено нежния ми тон, или пък с това, че с бившият ми просто сме се срещали чат- пат и само сме си ходили на гости. Ти си такъв човек, че като си наумиш нещо, не си променяш мнението, дори и за неща, на които ти не си бил пряк свидетел. Аз ти казвам, че с бившият сме живеели заедно с месеци, а във времето, в което това не беше така, защото учех в моят роден град, се виждаме всяка седмица за по няколко дни, кажи- речи почти половината седмица. Това не е малко време, прекарано с някого и е много далеч от понятията "на гости" и "виждане чат- пат". Няколко пъти ти го обясних, но ти си знаеш своето, без дори да си ставал свидетел на връзката ми с бившия, без дори и да си го виждал лично, а само на снимка. Това ти качество не говори добре за теб и откровено те прави товарещ досадник, който обича да си налага мнението.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 5 дни
hash: c4b81d9cea
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

34.   Номер 33, благодаря, че отново потвърди моите думи!

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 дни
hash: c4b81d9cea
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

35.   Номер 33 написа:
"Като съм ненормална, защо ми каза, че си на път да се влюбиш в мен? "

Малко по-полека с мечтите, защото очевидно не ме познаваш като човек. :) За мен влюбването се случва в течение на времето ЗАЕДНО, когато ВЕЧЕ живеем с жената на семейни начала и продължаваме да се опознаваме като двойка всеки ден. Бъркаш женското прибързано "влюбване от пръв поглед" или "влюбване по интернет" с мъжкото такова, което се основава на действителни, съществуващи причини мъжът да желае да е трайно обвързан с една жена. Невъзможно е да се влюбя в жена:
- с която не споделяме сходни ценности;
- която не е показвала нагледно, че ме харесва, цени и желае;
- която е пословична мъжемразка и псува като съдрана;
- която е неизлечимо кълбо от нерви и омраза;
- преди да харесам как изглеждат на голо гърдите и срамните ѝ устни (не да са идеални, а да не са крайно отблъскващи);
- която не съм усетил доколко се старае при свирката и след нейния край;
- с която заедно не ме си направили кръвни изследвания за скрити болести;
- която не обича страстните целувки и лизането (има и такива жени);
- с която не сме преминали успешно през някоя караница, която да покаже и на двама ни, че сме с дружни усилия сме съумели да изчистим разногласията си като зрели хора: с внимателно изслушване и уважителен тон (някои хора лесно палят от най-малкото нещо и за секунда показват истинския си нрав на злобни и кресливи).
Докато тези неща не са налице, не бързам да се влюбвам в жената, с която сме на етап опознаване.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 5 дни
hash: 6b23ee4436
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

36.   Блек, хубаво младо момиче си. Не разбирам защо се занимаваш с нарциса на форума. Прочети какво му е разбирането за любовта, което няма нищо общо с ЛЮБОВТА. При него всичко опира до "свирката" - колкото и да го увърта. Не си губи повече времето с него. Няма какво да опознаваш в него - няколко форума го познават добре, че не е добре.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 дни
hash: c4b81d9cea
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

37.   Номерче 36, според мен ти правилно се преструваш, че не забелязваш 8-те други споменати от мен условия, които биха показали надеждността на жената, сходството в мисленето и поведението и пряко явяващи се благоприятни за развитието на любовта помежду ни (не с теб, а с жената, притежаващи тези качества). Затова разбирам желанието ти да не обективна, понеже ти е по-угодно да се захващаш само за една дума от мнението ми и да изопачаваш целия смисъл на написаното. :) Ако можеш да четеш с разбиране, отдели два часа да препрочиташ отново и отново мнение 35, пък белким вникнеш в цялото съдържание. :)

Естествено, че бих се обвързал трайно с жена заради основателни причини, касаещи нас двамата в дългосрочен план, а не заради "временно увлечение", "внезапна тръпка от пръв поглед", "необясними пеперуди в стомаха" и прочее доказали се като вредни подбуди (а не причини) човек да се втурне презглава да прави семейство.
Подписващата се като Black Sabbath жена също си е изпатила от това, че е заложила на мъж, който не е бил искрен пред нея относно наклонностите и желанията си. А според нейните думи е имало и други причини да се разделят, така че определено са съществували разногласия при тях, породени от слабо опознаване в началото и сляпо приписване на несъществуващи качества у другия. Най-честно е всички важни и за двамата неща да се обсъдят от тях отрано, за да няма после играчка-плачка. Мъж, който иска да прави тройки с други жени, не харесва жената до себе си физически и най-вероятно и откъм самото изпълнение усеща липси при любенето с нея. А може и жената да се е стараела, но той да има различни предпочитания, които обаче не е споделил открито с нея в началото, за да не ѝ губи времето.

Понеже ти се хвана само за свирките, да - аз не бих се обвързал с безсвиркова жена или необичаща да бъде лизана, защото за мен френската любов е неизменна част от любенето. Зная какво е жена да се дърпа от срам и да отказва лизане, притеснявайки се от миризмата си долу, така че с друга подобна не мога да имам отношения, тъй като аз обожавам да доставям това удоволствие и затова намирам смисъл да съм единствено със себеподобна жена.
Състоянието на гърдите и срамните устни го споменах, защото това отговаря на истината, а аз не съм лицемер като голяма част от хората и от двата пола. Една от най-честите причини жените да бъдат зарязвани от ИЗБРАНИТЕ ОТ ТЯХ ТЪПКАЧИ е именно ОГРОМНАТА РАЗЛИКА в гледката, която последните виждат в леглото при свалени дрехи спрямо това, което допреди това им е било пробутвано от тези жени с дрехи и грим. А понякога и споменатата миризма на тези жени отблъсква мъжете. Или са прости парчета, които гледат набързо да си вземат своето, оставяйки после жената неудовлетворена и с чувство на неуважение към нея, задето се е раздавала докрай.

И понеже темата е за мъжките пари, само ще ти напомня за огромното двуличие на много жени, когато се касае за причините да се обвържат с мъж. Хубаво пискаш против някои мои изисквания, но някак "забравяш", че най-тъпото женско оправдание тези от твоя пол да искат на момента щедър паралия с яки кола и жилище е уж "от много мислене за бъдещите им деца"! :) Тези лицемерки ще ти изредят два вагона скъпи неща, като: италиански бебешки колички по 2-3 бона, детски креватчета по 1500 лева, най-скъпите на пазара пюрета, пелени и прочее простотии, но няма да си признаят, че искат да живеят разточителен живот от ден първи - години, дори и десетки години преди изобщо да им хрумне да раждат! Ето това долно лицемерие отблъсква най-силно мъжете, които държат на искреността и взаимното уважение в сериозните отношения. Те и затова и се наричат сериозни. Другото е покупко-продажба на плът срещу пари по изричното желание на жената, колкото и да тя го облича в завоалирани думи като: "Ама, аз, такова, за бъдещето ни дете мисля, а не за мен ги искам твоите пари! ". Жената с нравственост, колкото и пари да ѝ предлагат, тя не се продава; нито чака друг да я издържа и да ѝ осигурява разточителен живот.
Знаеш ли как най-лесно се лекуват такива лицемерки, които уж много са се втурнали да мислят за бъдещето потомство? Мъжът им казва: "Споделям твоите желания да осигурим добре детето ни, затова парите ще ги влагаме в покупки за него! За да е здраво то, следва организмът ти да е здрав и поддържан, затова никакви цигари, прекаляване с алкохол, вредни храни, прекарване на време в среда с лош/задимен въздух и изгърбване на столовете по заведенията. Ще заложим още повече на разходките и спорта, за да си в добра форма преди раждане на нашето детенце. ".

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 дни
hash: 6b23ee4436
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

38.   Успокой топката, Кифльо. Колички, пюрета, бебета? Блек няма да ражда деца от теб. Слез на земята най-после. Момичето нито е лицемерка, нито те харесва, нито ще ти свири на инструмента. Не успя да я прилъжеш с "на път съм да се влюбя в теб", примире се и се успокой.

 
  ...
преди: 1 година, 4 дни
hash: 32edfa1a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

39.   Ако Кифляка ми каже "на път съм да се влюбя в теб" ще избягам не с 200, а с 300, ще си сменя тешефона, местоживеенето, самоличността, а ако се налага и полът...

 
  ...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: bf7e3ad9cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   Ей, хора, станахте за кашмер последните 10 коментиращи! Засрамете се! Отива ли ви така да се обиждате и нападате?

Номер 14, би ли споделила тогава каква е твоята заплата, щом не би общувала с човек, работещ за 800 лв.? Имай предвид, че на много места РОБОдателите предлагат такава заплата и то за тежък физически труд. Ако си се уредила в живота да живееш при чичко-паричко и цял ден лежиш и спиш, а той те глези, това е съвсем друг въпрос.

До Black Sabbath и Кифлоприземителя : Хора, оставили сте ми впечатление с мненията ви по доста други теми, че разсъждавате както трябва. Най-вероятно се познавате щом споменахте за пращане на гласови съобщения и впрочее, но според мен няма причина да се карате и нападате. Сабатке, ако си била наранявана и обиждана като по-малка от момчета, това не означава че всички хора от мъжки пол са идиоти и т. н... Редно е да оценяваш когато даден човек те уважава и се държи добре с теб. Жалко че няма как да те видя на снимка / на живо, тъй като останах с убеждението че доста хора са те хвалели че си красива.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: bf7e3ad9cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Номер 39, айде да не се правиш на недостъпна! Ще избягаш да не казвам къде. Кифльо ще те намери и ще си принудена да му бъдеш жена. :D :D

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: c12a46a15c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Първите ми две гаджета нямаха пари, с единият бях първите три години от студентските, а с другия последните две години от следвабето плюс още две след дипломирането. Финансовите ни възможности бяха сходни, също и във втората ми връзка по времето, когато и двамата работехме. Който и от тях да ми беше предложил брак, щях да приема. Няколко месеца след като прекратих втората си връзка, се влюбих в бъдещия му съпруг, без дори да знам какво е финансовото му състояние. Не съм го разпитвала какво точно работи, само знаех, какво е висшето му образование, но то не предполагаше непременно високи доходи. Не караше и кой-знае каква кола, голяма, но не беше нова. Живееше под наем в доста голямо жилище за сам човек. Важно беше отношението му към мен, имахме какво да си говорим, споделяхме общи възгледи и т н. Скъпа кола и голямо жилище купи след сватбата. Не ме е обсипвал с подаръци преди това, но често ми носеше цветя, по едно без повод и букети по празници, пътувахме често, пращахне си нестандартни съобщения всеки ден, през времето, в което не бяхме в квартирата.
Е, не е мутра-богаташ с ланци и такива не понасям, но е доста над средното ниво като възможности.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker