Не спирам да копирам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Не спирам да копирам
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 638 пъти
Здравейте.
Момиче на 20 години съм. Имам нужда от помощ.
Сигурно ще прозвучи детска историята ми, но аз вече започнах да се изнервям на себе си. Не спирам да копирам част от приятелките ми.
Първата: Нея никога не съм я копирала, макар че съм се опитвала да си намеря дрехи, които и тя има, но не успявах. Наскоро ми сподели откъде си е купила една рокля, не ми хареса особено много тази рокля, но без да и казвам, си поръчах същата. А преди 4 месеца и изкопирах маникюра. Лятото си купих като нейната чанта.
Втората: Отскоро купувам дрехи, които и тя си поръчва. Наскоро ми беше пратила цялата си кошница от един сайт - 8-9 дрешки. Поръчах си абсолютно същите, но не и казах естествено.
Третата: Понякога имам чувството, че съм била като това момиче. Всичко започна преди няколко години. Беше си направила страхотен маникюр и разбира се, исках същия. Каквито чанти си е поръчвала - поръчвам и аз. Слънчеви очила - поръчвах. Гримове - поръчвах. Тя много ми се дразнеше, карахме се и спря да ми казва кое откъде си е поръчала. Година не поддържахме силен контакт и отскоро пак започнахме да излизаме и да си пишем. Отново ми показваше какви неща си е поръчала и откъде и естествено отново нещо в мен се отключи и поръчах същите неща едно към едно с нейните. По принцип с тези момичета не живеем в един град, но лятото с две от тях сме в един град и се чудя как ще обличам нещата, които си поръчах като тях, те ще видят, ще ми се правят, ще ми казват, че пак ги копирам.
Не ме разбирайте погрешно - аз си имам стил, купувам си постоянно дрехи, аксесоари, гримове, но някак си, когато те ми пратят какво са си купили, искам и аз като техните неща …

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: b3e1fc61be
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Стани рекламно лице на "Rank Xerox".

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 44e3b81dc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Идентичността е винаги най - доброто решение. Няма смисъл да гледаш кои какво си е купил, една и съща дреха, на всеки стои различно.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 6238077fae
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Свършиха ли се идеите за маникюр, че ще копираш. Това е показател за много неща. И не е нормално. Заринала си се явно в дрехи, това ли е смисъла, за това ли живееш? Нямаш ли собствени цели. Всички сте еднакви, като идват вкъщи тинейджъри на 15-18 г. особено момичетата не мога да ги различа и синът ми все ми се смее, че ги бъркам, дрехи, прическа, стойка еднакво.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: fff9e682ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Имаш някакви комплекси и нещо в теб крещи, че ако вземеш същите неща, ще си също толкова хубава като тях, тоест поставяш се под тях по някакъв начин. Според мен намери сама идентичността си и като за начало не обсъждай с никой кой откъде и какво си е взел. След като имаш такъв проблем по-добре да не знаеш. Сменяй темата и нека тя да не бъде само дрешки, гримчета и обувки

 
  ...
преди: 1 година, 29 дни
hash: aacde50a28
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Поне си осъзната. Мен ме имитират куп жени и на всичкото отгоре после имат наглостта да ми говорят зад гърба. Ясно е, че си комплексирана и нямаш сформирана личност, но поне вече знаеш, че имаш проблем. Посети психолог и работи върху него, защото ако не се промениш и не заличиш този проблем, по-късно ще страдаш много.
Има една жена, която се бута около мен, която е към 30-те си години и не спира да ме следи и да прави каквото и аз правя, или поне да опитва - дори да слуша музиката, която и аз слушам, да си слага подобни снимки на профила като моите в социалните мрежи, да ми имитира целия начин на поведение. Това е болестно състояние и хората, които го имате, трябва да се лекувате, за да не пречите на околните.

 
  ...


...
преди: 1 година, 28 дни
hash: 6238077fae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз пък щях да си купя точно различни неща и нито едно от това, което го си е купила.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker