Какво са ви направили арабите, че ги слагате на едно с цигани, африканци и т.н - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво са ви направили арабите, че ги слагате на едно с цигани, африканци и т.н
преди: 11 месеца, 27 дни, прочетена 1334 пъти
От време на време влизам тук и съм забелязала вече може би десетки пъти да се говори за арабите като за някакви ниско качество хора. Например някой говори за чужбина как някой живеел в гето сред цигани, н*гри и араби. (Аз не използвам термини като “н*гър”, написала съм го, защото така се изразяват хората в коментарите. )Въобще защо българите мислят така, това ми е много любопитно. Защото аз лично познавам стотици араби от всякакви страни, тези от Сирия, Палестина най-вече живеят по-модерно, но те не са истински араби, а тези баш араби, които са си (ОАЕ, Кувейт, Катар, Бахрейн, СА, Оман), живеят по-традиционно и са добри морални мюсюлмани. Само защото някои араби имат кафява кожа ли ги смятате за такива, има и много бели араби също. Може би тук пишат хора, които никога не са общували с араби и с различни етноси като цяло и затова така говорят. Защото аз досега никога не съм имала проблеми с араби, не всички са религиозни, но всички, които познавам са мили с мен, щедри, не крадат, мразят да ги лъжеш, повечето са богата средна класа или богати и въпреки това са земни топли хора. Не знам вие в каква реалност живеете, но мюсюлманите може да са по-ревниви, но 95% от тях си издържат жените финансово, знаят как да са алфа мъже и се грижат за тях като за принцеси и уважават жените, шансът арабин да изнасили жена е много малък, може би дори нищожен, африканец има много по-голям шанс да го направи или циганин. Арабите също много си държат на семействата, уважават много майка си най-вече и там те се грижат за децата си дори да са на 40 години, може дори заедно да живеят, за да помагат на родителите си, не е като в Европа на 18 да те оставят сам в живота да се оправяш, арабите си помагат до последно и повечето жени не работят, мъжът дори да се раздели с жена си той ще продължава цял живот да дава пари и няма да си остави децата никога без пари, както правят много българи. Защото те са хора на дълга и честта. Дори е много по-логично българите да са смятани за по-долно качество хора, предвид това как се напиват, правят секс и как говорят и се държат. Пътувала съм доста из Европа и съм виждала 2 (различни) пъти българи в градски транспорт, говорят високо, пречат и с неугледен външен вид, на единият дори му се виждаха задните части, буквално Бай Ганьо и местните хора ги гледат много странно и им е неприятно от “класните българи за които се надувате че сте”, а араби съм виждала супер много в градският транспорт и никога не са пречили по никакъв начин, винаги са били облечени стилно и с чисти дрехи, с прически, често говорят на видео чат, но хората никога не са били възмутени от тях и на никой не са правили проблем. Затова не знам защо във всяка тема се споменава “цигани, африканци и АРАБИ”, защо ги прибавяте и тях към тези хора като е нелогично и безсмислено?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 26 дни
hash: e66ba4af32
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Така, за "тях или добро или нищо"... Бих добавил, че по някаква ирония на съдбата живеят на място, където има нефт иначе щеше да са по-зле и от най-пропадналата африканска държава. Толкова за тях.

 
  ...
преди: 11 месеца, 26 дни
hash: 88a1b3f57f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Заради религията им, заради това, че цвъкат сума си деца и живеят... айде да не казвам как. Това, че много забогатяха от петрол и някои са си светски настроени, не прави останалите такива.

 
  ...
преди: 11 месеца, 26 дни
hash: 2eb6cd3a0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   " Защото аз лично познавам стотици араби от всякакви страни"

Ами може да си живяла под някой камък последните години, но става въпрос за фундаменталистите които ги внесоха след войните в Афганистан, Ирак и т. н. Европа се напълни. Никой не ти говори за арабите които си живят в страните. Тук надали някой ще ти говори против Дубай примерно...

Другата страна на въпросът е, че арабите продължават да са религиозни като цяло и с консервативни разбирания. Докато Европа отдавна не е християнска, а даже бих казал САЩ промотира почти открито сатанизъм. Така че културните различия между Европа и Арабския свят никога не са били по-големи. Принципно християнството и исляма не са се различавали особено. Теб като жена трябва да ти е най-ясно... Това да спиш с един футболен отбор преди да навършиш 20, да имаш извънбрачни деца, да се разведеш няколко пъти, изневери, да си смениш пола, да учиш децата си на гейщина... в Арабският свят не се толерира. От там идват другите търкания. Много хора виждат Арабският свят като изостанал. В определен смисъл си е така, в друг - не баш... Има го страхът, че арабите ще заменят европейците, и то точно заради остарелите им виждания, и фактът че правят деца...

Прости неща питаш, ама поне се сещаш да питаш... нали тъй викат - глупави въпроси няма...

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 26 дни
hash: 0f36732efa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Нищо, просто масово се мразят различните. И после се търсят поводи да се мразят и всеки пример се използва срещу тях. Например ако в медиите се разчуе, че някой арабин изнасилил жена, автоматично се обобщава, че всички са такива. Обаче това, че имаше един австриец, който с години държал дъщеря си в плен, изнасилвал я и и направил няколко деца, няма проблеми - това е изключение. И тези хора наистина са убедени, защото сами са убеждавали себе си с години. Едно време пък заради Ислямска държава се водеше, че всички араби са терористи и фанатици. Сега вече Ислямска държава я няма и изведнъж престанаха да бъдат терористи арабите. Сега пък консервативни, изнасилвачи и т. н.

 
  ...
преди: 11 месеца, 26 дни
hash: 2e6239c061
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Авторке, какво взе да сравняваш типичния аутсорснат Ганьо-бачкатор с някакви петролни шейхове от Персийския залив??
И аз мога да направя същата аналогия с Япония - българките сте същото дъно, каквото описа по-горе. Е, и? Някоя да се трогне? Живееш си при шейха на издръжка и не се описваш.
Май въпросните ти араби си ги гледала само по турски сериали - отиди да живееш до някой бежански център да видиш какви излъскани джентълмени са (въпреки новите Айфони и маркови дрехи, с които пристигат). Разходи се в Кьолн или в Малмю по тъмно сама и тогава ми ги разправяй тия. Влезни в който и да е магазин за парфюми и ми обясни защо техните ухания са толкова силни (подсказвам: да прикриват смрадта от камили или каквито друго животни използват за онаниране). Също така, въпросните са привилигировани да точат социални за всяко дете (като мургавелковците тук) и има цели гета, които развиват "бизнес" с това. Друга работа освен да се напушват не знаят и не могат. Та, приликите между тях, роми/цигани и негри/тъмнокожи (както искаш си ги наричай, политкоректността не променя фактите) са достатъчно за да се поместят в една категория - което вярвам ти беше и реторичния въпрос, последван от цяла поема за величаене на аборигени.

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 26 дни
hash: b439a15140
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   По стечение на обстоятелствата съм обшувал с много араби. 90 % са изключително нагли. Не зачитат изобщо никакви граници, нито те слушат какво им говориш. Гледат да минат на далавера и вечно се пазарят. Това са тези, с които аз съм обшувал, а те не са никак малко. Затова смея да твърдя, че грам не ги харесвам.
Сигурно има и читав, но масово са си точно мангали, като поведение.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 26 дни
hash: 72d123dc7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Дори не ти прочетох темата докрай, веднага ми стана ясно, че никакви стотици араби не познаваш. Аз познавам много (за съжаление) и ги заобикалям от километри.
Това, че някой си “уж” издържал жена си, не е за гордост, а за съжаление, става зависима от него и като поодъртее и я изхвърли за нещо по-младо, ни трудов стаж ще има, ни някакво умение, което да продава, най-вероятно и никакво образование, и ще яде камъни. Те затова си ги и побийват, да си знаят мястото и ги възприемах за тяхна собственост. Ако теб ти харесва да те приемат като вещ, твой избор и право. Такива маймуни не ми ги хвали, теб ако те кефят първобитните неща, се жени за такъв. Свят голям и свободен избор.
Ж24

 
  ...
преди: 11 месеца, 26 дни
hash: 2ac04e1d61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Наскоро в моя блок дойдоха някакви чернилки. Целият вход сме в потрес и се чудим има ли как да ги изгоним. Не знам араби ли са, какви са и не ме вълнува. Гледат много злобно. Искаме просто да ги махнем. Ако направим подписка ще стане ли? Или трябва да чакаме нещо да се случи. Много съм притеснена.

 
  ...
преди: 11 месеца, 21 дни
hash: 22a4fe6a32
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Че пък да бъдеш циганин или негър лошо ли е? Арабите са МУЛАТИ-така че негърска кръв не им липсва!
Да не и ти РАСИСТА-ти говориш за расизъм, ама май и ти не си много по-различен човек....

Българите са ПРОСТИ и ЗЛОБНИ хора-нетолератни и мразещи-нали го знаеш това??? Мразят мюсюлманите, щото мислят, че това е "лоша " религия! Нали и турците(които са си и ти БАШ АРАБИ ПОВЕЧЕТО) ги мразят до кръв....

Защото не се доближавали до арабин, за да видят РАЗЛИКАТА в МИРИЗМАТА, ОБНОСКИТЕ, нАЧИНА ПО КОЙТО СЕ ИЗРАЗЯВАТ! дане говорим за външния вид-арабите са без съмнение едни от най-КРАСИВИТЕ, СЕКСИ и МЪЖЕСТВЕНИ мъже на света! Много по-образовани са от българите.... Отношението към ЖЕНИТЕ им е ва СВЕТЛИННИ ГОДИНИ по-ДОБРО!!! от това на българите! Сигурно тукашните усещат и едно друго нещо-онези са много... "яки" в постелята! Това сигурно ги кара да се чувстват още по-непълноценни като мъже, българите...
Знаете ли, че МАВРИТЕ-араби и чисто черни хораса са "виновни" за разцвета на Европа и за Ренесанса???? Те дали началото на Ренесанса-технити идеи и всичко, което развили! Арабите владеели много южни страни-Франция, Италия, Португалия, Испания и са били начало на "възраждането". Европитеците са си изливали урината през прозореца върху главата на минаващите отдолу и никога не прали постелите си... Арабите имали библиотеки, дворове с вода, дали началото на МНОГО НАУКИ-математика, астрономия и МНОГО ДРУГИ! Поезия-всичко това тръгва от тях! Златното цвете на Сревновековието, което отдалече впечатлявало с финия си аромат, но после тези които тръгнали да пишат историята решили да го СКРИЯТ и изхвърлят, да си присвоят заслугите.... Но сега това цвете отново започва да напомня с красивия си аромат и все повече южни европейци с ГОРДОСТ говорят за арабските си гени и история!
При маврите всички живеели заедно-евреи, хростияни, мюсюлмани и никой не бил избиван или гонен...
А най-тъжното е.... че МНОГО българи също имат АРАБСКА кръв, дошла от турците! Жалко, че не се наследили повече! ....

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 15 дни
hash: 4c4b446f22
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Ама те трябва да са ни направили нещо ли? Стига, бре!

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 14 дни
hash: 5a413a7da2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Много българи от незнание и простотия наричат 'араби', като се започне от иранци, сирийци, афганистанци и се стигне чак до турците!

Това обаче са съвсем различни народи като цяло. Все едно някой, който не познава добре Балканите да каже за румънци сърби, хървати, словаци и гърци, че са 'българи'.

В България специално араби има много малко. Аз лично познавам само едно смесено семейство

Т. Т.

 
  ...
преди: 11 месеца, 14 дни
hash: 6a1be9a4f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   До 11 Бая голяма каша е европейската история в главата ви, почти всичко което сте писали е лъжа! Маврите не са араби!!! Те са само мюсюлмани, точно както и турците. Маврите са южноафрикански племена, които в даден момент от историята са били завладени от арабския халифат и са помюсюлманчени. Ренесанса е започнал в Италия, след като испанците са освободили Испания от владичеството на Маврите. Западноевропеците са изливали урината си през прозорците до началото на 18 век и това няма общо с Маврите и т. н.
В османската империя също са живели заедно много народи, но защо ли българите наричат това живеене робство? Защо ли испанците са направили "Реконкиста", щом са живеели заедно с маврите мирно и спокойно?

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 8 дни
hash: 188cccdd3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Грешно е да се слагат всички негри или араби под общ знаменател, но знаем повечето какво представляват. Фактът, че сред тях има приобщени хора, които не налагат техните виждания или пък имат съвременни такива, не изключва това, че повечето са расисти и сексисти и то повече от белите. За повечето араби жените са същества, приличащи на хора, а повечето негри са мързеливи и оправдаващи се с бялото робство и също имат подобни виждания за жените. Не вярвам в равенството между половете, вярвам в равните права на двата пола (и това са две различни неща), но да ми цъфне негър и да ми обяснява как аз имам вина за това, че предците му някога са били роби на белите, при условие, че българите нямаме вина за това, пък и да го мързи не само да работи, ами и да си пръдне в гащите, просто няма да стане. А да ми цъфне арабин да ми прави проблеми, че нося къси дънки през лятото и, видиш ли, как съм си го "просела" по този начин, като на мен просто ми е жега, няма да стане. И да, вярвам, че на тези от тях, които искат да се приобщят и имат потенциал, трябва да се даде шанс, но не и на престъпниците, лентяите, изнасилвачите и религиозните откачалки сред тях. Тази паплач няма място както, в България, така и в Европа. Но сакън да не ни изкарат расисти, а те могат да са си расисти и сексисти спрямо нас, колко си искат.
Откакто същите, за които говориш, нападнаха Запада, случаите на изнасилвания, кражби и запалени автомобили там, са се увеличили доста.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 719c601e49
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Авганистан и Иран дори не са арабски държави, поне това да знаехте, вие не ги харесвате, защото не сте информирани. Когато човек не знае, той е уплашен и съди.
И това, че раждат много деца е хубаво нещо, ако и в България и на запад беше така щеше да е добре, иначе България в момента има ниска раждаемост и застаряващо население и след време няма да я има като държава, ако продължава така. И как живеят? Напълно нормален живот водят, хубав живот. Аз лично се надявам исляма и арабската култура да се разпространи още повече, тогава светът ще е много по-хубав, а не както номер 3 каза сатанизма на запад, който е в момента с lgbt, спането на ляво надясно и там всички други извратени неща. И в исляма много от нещата са логични и могат да те защитят от много беди в живота. Например има много момчета, които спят с момиче и после я зарязват и тя после се чувства зле, в исляма това няма как да стане, защото там, ако не се ожените няма да правите секс, а тези fuck boys се страхуват от женене и никой няма да мине през толкова много неща само за един секс. И също облеклото, когато не се обличаш секси е по-малък шанса да те виждат само като сексуален обект (въпреки че има всякакви хора и някои сексуализират всичко), не говоря за това да носиш забрадка, а просто да носиш красива дълга рокля или дънки с тениска или нещо такова. И още много други неща има, дори с помощта на корана са направени много научни открития, там пише за много неща. Също и когато се молиш, заради позицията и навеждането на главата, това предотвратява проблеми със здравето, по-конкретно сърцето, така че всичко там е направено с причина.

5-Ти явно не си информирана достатъчно. Първо, не гледам турски сериали (защо турски btw, това не са араби huh), живея в Бахрейн от повече от 5 години, живяла съм и една година в Сирия и също често идвам и в България. Имам много познати, които са бежанци в България и всички те са напълно нормални хора, просто в държавата им има война, за което те нямат вина, а САЩ. В София има една джамия на центъра, Баня Баши се казва, върви се малко и под нея се свива в една улица за към женският пазар, там е арабска улица, почти всички магазини там са арабски, отиди там и влез в магазини, за да пообщуваш с араби, и тогава вече си направи заключението какви са, защото според мен ти нямаш приятели араби и не си общувала много с тях, а съдиш не по свой собствен опит. Има и една агенция за бежанци, след една Била (Била май беше) се продължава нагоре и се свива, това е в началото на София, Орландовци май се води, там аз лично много пъти съм била, за да помагам на приятел, защото той не знае Български и там хората са от по-бедните държави-Сирия, Ирак, Палестина, никой никога не ми е направил проблем, държат се добре и възпитано. Аз не говоря само за някакви шейхове, говоря за нормални хора, не само халидж, но от всички арабски държави като цяло. Обикновенно халидж арабите са много религиозни и много, много рядко някой ще пуши трева например, докато от Сирия и Палестина например живеят по-като европейци. Аз досега не съм видяла арабин, който да мирише лошо, повечето имат и поддържана прическа, окосмяване по лицето, добра хигиена, нормални дрехи. И повечето араби нямат камили, в халидж имат някои коне, защото са по-богати. Ако си пробвала арабски парфюм от България или някой мол, те внасят боклуците на Дубай, този парфюм, който в България ти го предлагат за около 100 лв и си мислиш, че е луксозен мога да те уверя, че в Дубай струва по 10-15 лв максимум. Друг е въпросът и, че в исляма не е добре да използваш много или като цяло парфюм, защото така можеш да привличаш внимание на противоположният пол. Не казвам, че не използват, но са по-малка част, по-скоро е добре да се къпеш често. И всички араби, които познавам не живеят на социални помощи, а работят, много има и с малък бизнес. В Бахрейн много от арабите не работят, а само филипинци и индийци в магазините и ресторантите най-вече, а арабите само си ходят по улиците и насам натам с жените си, но тези хора са богати и имат наследство или голям бизнес. И арабите не са само тъмнокожи, има и много бели араби. Арабите са около 300 милиона, има с всякакъв цвят на кожата. И ако знаеше как живеят и какви морал, отношение и ценности имаха, нямаше да говориш, че са аборигени. Много по-морални, човечни и добри са от повечето европейци. Не случайно и повечето ми приятели са от Азия, по-топли са и няма толкова съдене, расизъм и лицемерие.
Това дали ще си делиш сметките с мъжа и ще работиш или той ще те издържа и ти ще помагаш с домакинските задължения е личен избор, който всеки прави за себе си. Хората са различни и се чувстват добре по различен начин. Обикновенно когато се ожениш после след време имаш дете/деца. Дори мъжът ти да те зареже, той ще продължи цял живот да ти дава пари за детето ти, няма оттърване. Също роднините ти ще ти помагат, неговите и твоите, не е като в Европа, там родителите ти ти помагат и се грижат за теб не докато станеш на 18 и после да те изритат, а цял живот. Както и децата ти ще ти помагат. Също, ако арабин направи така хората ще го хулят и има голям социален натиск. Аз лично, ако мъжът ми е лоялен и добър, дава ми пари и сигурност, дори след време да реши да има друга жена за мен няма да е голям проблем, но ако е като повечето европейци да не ми дава сигурност и пари и добър живот и да ме лъже и да ходи по жени, няма да го търпя. Така, че има разлика. И това арабин да бие жена си е рядкост, в България има много повече мъже, които бият жените си, мисля че според статистика всяка трета или четвърта жена е малтретирана. И връзката не е да си независим, тя е двама души да се подкрепят и да си помагат един на друг. Аз ако мога всичко да правя сама, тогава защо ми е мъжът, само да ме натоварва. Мъжът се грижи за парите и сигурността, а жената гледа децата и домакинството, мъжът също е зависим от жената. А и жената също ако иска може да учи и работи, никой не я спира. Вече е по-модерно и има жени, които също се образоват и работят и парите са си за тях, а мъжът плаща. В исляма парите на жената са си за нея само, а на мъжът са общи. Ако мислиш, че това прави една жена вещ, значи имаш грешна представа. В Европа жените вършат домакински задължения, раждат деца, работят и им е много тежко, повечето дори не го правят по желание, а защото обществото им казва, че това е правилно и мъжът им също ги кара, защото иска да си делят сметките, защото мисли, че това е нормално, после като има дете и мъжът я зарязва сама с детето и без пари. Това много ли е европейско и “неаборигентско”? А и при арабите при раздяла жената взима пари от мъжа и има сигурност. Аз ако се омъжа в България, не само, че най-вероятно ще работя много и то против моето желание, но и накрая ще си остана сама да се гледам детето и ще мизерствам, а пък и както знам повечето вече не се женят (ако го правят то е след години), така че напълно ще си седя без нищо, даже и брак да имам те нямат този дълг повечето да плащат издръжка и да поемат отговорност, а и тя в България е много малка, трябват повече пари, за да издържам дете.
11-Не, не е лошо да си циганин или африканец. Аз не съм расист. Написала съм го така, защото е доста по-разпространено те да правят някакви престъпления и по тази причина Българите да не ги харесват, докато арабите не правят нещо кой знае какво, че да се говори за тях така. В този смисъл съм го написала. Иначе аз нямам против да бъда приятелка с роми или африканци, аз имам такива приятели и се разбираме и са добри хора, но ако не бяха нямаше да бъда с тях, не заради етноса им, а защото са лоши хора.
И за всички останали неща, които си написал/а в коментара си съм сългасна.

И сега ми хрумна, има хора, които говорят как в арабските държави има войни и проблеми и това е, защото арабите са глупави и мизерни. Но не се ли замисляте, че всички тези проблеми са заради САЩ. Защото САЩ и Израел владеят света и са материалисти и искат да вземат злато или нещо друго, или също да си продават оръжията и да развиват Американската икономика, тези войни се правят за пари. Иначе Арабските държави са си хубави, Сирия преди е била много хубава, Йемен също, в Йемен много хора са ходили преди на екскурзия и има много стара и богата история, традиции, култура, стари красиви сгради. Както и Африканските държави, европейците се подиграват, че са глупави, защото не са им толкова развити държавите и са по-бедни, но не се замислят, че именно те самите европейци са виновни за това, защото навремето африканците са имали много злато, диаманти и са били богати, а европейците са нямали нищо и са отишли да крадат и да ги поробват, това е наглост и лицемерие. Ако европейците не крадяха сега Англия например щеше да бъде зле, а не такава красива, а африканските и арабските държави, може би дори и индийските щяха да са тези по-развитите. Не, че арабските държави не са развити де, те са си пак красиви, дори и по-бедните.
13-Да, така е. Аз лично много пъти съм виждала Българи да наричат Араби: Иранци (Персийци), Афганистанци (много етноси в една държава), турци (туркски народ) и сирийци (араби се водят, но не са истински, те са араби по култура и език, но не кръв), което е странно и говори за ниска обща култура. И не само в България. Дори има хора, които мислят, че Пакистанците са Араби, а те са като индийците. Някога Пакистан е била част от Индия.

15-Повечето араби са грижовни и джентълмени, силни алфа мъже са, но не са тирани. Аз предпочитам алфа мъж, отколкото някой бета и да е като мъж под чехъл и аз да му давам пари и да го командвам. На мен също ми е топло лятото и затова нося дълга рокля или пола, с която не ми се вижда тялото и в същото време ми е хладно. Повечето жени в Европа и Америка се обличат много секси и аз съм на мнението, че няма нужда от толкова голяма показност, тялото, макар да е природа, то също така е и свързано със секс и трябва да се уважава и да бъде само за любовта ти, а не всички да го виждат. Това не е за лошо, то е за твое добро. Ако един мъж те подкрепя за това, че носиш разголени дрехи, трябва да знаеш, че той не те обича и те подкрепя само, защото за него си сексуален обект. Стойностните мъже не подкрепят такъв тип облекло и нормално да го критикуват, ти трябва да се радваш, ако около теб има такива морални мъже. Защото Арабите не са феминисти, феминизма подкрепя голотията и свободата и това води до много лоши неща като транс хора, порнография, проституция, Емили тротинетката, която води момче на каишка, арабите са моралисти, те са консервативни, а не либерални, и сега може да ти се струват тези неща глупави и досадни, но след време ще осъзнаеш, че са били прави. И за африканците съм съгласна, всеки сам е отговорен за благосъстоянието си, не може да не работи и да се оправдава с неща, станали преди много време. А Арабите, те просто се възмущават, ти не е нужно да се съобразяваш с тяхното мнение, ако не искаш, но те просто си говорят и не ти пречат, всеки може да говори каквото иска, няма как да ги спреш. И Българите много често говорят без да им е искано мнението, но аз не се сърдя, аз имам правото да не слушам, а на тях не може да им се забрани да говорят. Но аз също мисля, че ако жените се обличаха не толкова разголено, щеше да има по-малко изнасилвания. Вярно е, че някои хора сексуализират всичко, защото са идиоти, но сега ти да се облечеш разголено и после да се оплакваш не върви. Като не искаш да е така, просто се облечи прилично и не съди хората. Аз ако имах дъщеря нямаше да и позволя да излезе навън по този начин и после цял ден да я мисля. И също, ако една жена си показва тялото, то те са прави, че си го проси. Защото в някаква степен ние се обличаме заради хората. Ако не беше така нямаше толкова много хора да дават много пари за марки. Почти всички жени, които се обличат по-разголено го правят за мъжко внимание и някои да не кажа всички наистина си търсят секса. Аз преди като бях на 15-16 и тъкмо вече тялото ми беше станало развито и аз носех по-разголени дрехи и го правех за внимание и да покажа, че съм секси. Сега вече макар тялото ми да е по-добре от всякога, аз не го показвам на улицата и на снимки, навън нося дълги красиви рокли, с които ми е хладно и ми стоят добре на тялото, но не показват голота, а удома си стоя с много секси дрехи. Съгласна съм, че много араби са расисти спрямо индийци и филипинци, но много индийци наистина са необразовани и имат лоша хигиена, въпреки това аз не съм видяла някой да ги обижда или да страни от тях, просто подсъзнателно ги смятат за по-ниско ниво, но въпреки това не го показват и не ги коментират. А сексисти не мисля, че са. Зависи от каква гледна точка го гледаш. Например, ако мъж ми каже, че съм по-слаба от него, аз ще се съглася, защото то е вярно. Аз не искам и да бъда наравно с него или да бъда силна жена, не съм феминистка.

 
  ...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 5a413a7da2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Според мен няма добри и лоши народи, между всички народи има добри и лоши хора, защото това са духовни черти, които според мен се срещат приблизително равномерно независимо дали ще вземем българи, араби и т. н.

Другото са някакви културни различия. Да, тези общества са с различни разбирания, много по-патриархални са, там мъжът решава почти всичко в семейството, но може ли да ги виним, а за ЛБГРТ извратеняците да кажем, че са най-правите и моралните в света? Не, не можем..

В тези общества хората все още са си запазили идентичността и ценностите.

На Запад всичко е леш. Вече даже не се знае кое е мъж, кое жена, кое е 'то'

И явно си го заслужаваме. Защото изглежда, че точно тези народи, които идват от юг и изток просто ще претопят белия свят.

Някой виждал ли е примерно националния отбор на Франция по футбол? Че то там от 22 души, има не повече от 5 бели лица.. Лондон е пълен с индийци, чернокожи и каквото още се сетиш.

Южните и западните щати в САЩ гъмжат от латиноси. Западът окраде ресурсите на целия свят и въпросните народи просто тръгнаха ппо стъпките на богатството и се преселват към по-високия стандарт и повечето пари.

България не прави изключение. И тя ще бъде превзета отвътре, ако нещо не се промени. С по 1-2 деца в семейство и масова емиграция просто си оставяте земята на чужденците. Това е.

Хубава земя не се оставя. А емигрантите точно това направиаха. Смениха по-хубавото с по-лошо. Отидоха по разни острови(Англия, Дания) да слугуват, претопиха се.

Докато онези народи, които идват явно са по-умните, защото те поне оставят пустини, безводни места, без гори, без жито, без приятен климат, само с един нефт, а нашите безродници оставиха хубавото??

Т. Т.

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: d0e283dd1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Чакай сега:Палестина има ли я като държава??? Щото аз мисля, че не....

 
  ...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: f1897105be
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Изобщо не ги харесвам. Защото те открито или прикрито мразят белия човек, европееца най-вече. Живял съм с арабка, няколко години деляхме апартамент и не говоря наизуст. Ужасно лицемерни са. Уж са много религиозни, но всичкото е поза, прикриват доста перверзии и неморалност зад религията. От най-малкото като да нагъва пица със шунка, но иначе не ядяла свинско до това, че уж чете корана и е много праведна, пък изневеряваше на гаджето си със жена!

Ти авторке си от онези глупави жени, които си харесват разни мургави примитиви защото са били алфа. Ами вземи си такъв, но недей да караш другите да ги харесват, защото няма да стане. Хората имат право да си харесват който си искат. Аз харесвам турците, но арабите - категорично не.

Как ще не правили арабите кой знае какво? В Скандинавия, Германия, Англия кой краде, убива и изнасилва? Основно те! НЕ турците, които даже в Германия бяха до скоро повече, а те.

Като много ти харесват тези мургавелковци отиди в първата махала и там ще си вземеш такъв по външен вид. Е ако държиш да е истински арабин си хвани такъв, но недей да плюеш по България и Европа в цел да ни принизиш и да въздигнеш арабите.

Аз в един кол център работих с араби, някои бяха дори наполовина българи и си викам какви са пръсти майките им да се хванат с араби. Вярват в приказки от 1001 нощи. Само пропаднала жена, която не може да си хване българин и европеец се загаджва с араби.

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 590d076eac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Какво са ти направили африканците, че ги слагаш в отделни категории?

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 12 часа
hash: 81ad5e557c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Ми те ромите произхождат от арабите.

 
  ...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 0809b16336
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   16, рядко са грижовните джентълмени. Познавам само един такъв, отговарящ на тези думи, но той живя в България, лекар е и е от Ливан, което е от значение. Иначе, не мисля, че къси дънки, без да откриват седалището, и тениска са предизвикателни. Летата у нас са горещи. Силни и водещи мъже, без да са насилници, има и сред европейците (все още). По- добре такъв, отколкото арабин, защото вероятността да попаднеш на насилник, е голяма. На една позната баща й е арабин и е пребивал майка й. Самата тя преди години ми го намекна, а другото момиче, което ми го потвърди преди години (бяхме от една компанията и те са си близки) няма да ме излъже, защото с годините ми се е доказала като човек, който не лъже.


Black Sabbath

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 5 дни
hash: dbb8871f18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   21-Ох не мога повече… Проучи поне малко и ще разбереш, че нямат нищо общо с арабите, а произхождат от индийците.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: 16ab7f275f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   На мен нищо не са ми направили, но виждам какво става навсякъде където плъзнат. Някакъв шейх купува испански футболен отбор - в логото на клуба има кръст - шейха веднага нарежда да махнат кръста не само от фланелките на футболистите. Наема се кран и емблемата на стадиона се изкъртва с къртач, защото има кръст на нея.
Или - идва Асан в Германия от майната си, от някоя миризлива, мизерна дупка и веднага се устройва в красив немски град. Срещу квартирата на Асан има фонтан на 600 години. На фонтана има фигура на жена. Асан веднага взима чука и отива да разбие фигурата, защото Корана не позволява такива неща. Гледах репортажа. Германците наоколо чакаха да дойде полицията. За това време Асан беше нанесъл непоправими щети на фонтана и на фигурата върху него. Аз щях да му разбия ислямистката кратуна преди да дойдат ченгелите.

 
  ...
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: 16ab7f275f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   17 Като на запад всичко е леш, какво правиш там бе? Защо не си в православния расийская кочина?

 
  ...
преди: 10 месеца, 22 часа
hash: c8efd18a42
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Авторе, ти сам посочваш причините за сравнението на арабите с цигани и африканци... Замисли се - половината араби са си баш африканци... Мароко, Тунис, Либия, Египет... Тия страни с българи ли са населени? Не, с араби. Къде се намират? В Европа ли? Не, в Африка. Останалата част от арабите къде са - по арабския полуостров и по към Индия. Смята се, че циганите идват точно оттам. Вземи виж как изглежда един пакистанец, един индиец и един циганин - ми, то разлика в боята няма. Това е сякаш да имаш едно до друго две кучета - едното джудже шпиц, другото "померан" и да твърдиш, че са две различни породи - да, за кинолозите може би са различни породи, но за обикновения любител са едно и също... Предполагам наскоро гледа по телевизията оня младоженец-арабин, който стреля с пистолет в няколко подлеза? Това поведение присъщо ли е за европейците? А за арабите? Виж в интернет как празнуват камиларите в родните си страни - една камара мъже - минимум 100-200, всичките с някаква родствена връзка помежду си, размятащи саби във въздуха или стрелящи с калашници във въздуха. Това са им обичаите, които са им в кръвта от стотици години, та затова и оня пазвантин си е позволил да стреля с пистолет в подлезите - това е нещо, което му е в гените, дълбоко в подсъзнанието му. Като се радват - така им идва от вътре. Не се замислят за последиците.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 21 часа
hash: 0cb2bfc9c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Колкото и да ги хвалиш - не, мерси. Никога не бих легнала с арабин. А това за алфата и парите са супер смешни простотии. Не се ли обичате, да ви пикам на парите

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker